Arkiv

Månadsarkiv: januari 2018

HemArkiv2018januari

Arkiv

Månadsarkiv: januari 2018

HemArkiv2018januari

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

HemArkiv2018januari

Arkiv

Månadsarkiv: januari 2018

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Dahlins stora mediedag var en utmaning han gillade

► Fascinerande att se vilka steg han tagit, Rasmus Dahlin. ► Han betade av TV-bolagen i tur i ordning, på engelska och på svenska, och när det till sist var dags för era frågor sa han om hela situationen med ett leende: ► – Det är en utmaning. Och jag gillar utmaningar.

Jag försöker hjälpa – vad vill ni fråga Rasmus Dahlin?

► I dag är det Rasmus Dahlins dag – han har egen presskonferens inför OS. ► Men det är också er dag, er chans, ert tillfälle. ► Vad vill ni fråga Rasmus? ► Kommentera nedan, så agerar jag mellanhand.

Träningar i Scandinavium – rätt väg fram för Frölunda?

► Roger Rönnberg såg ett lag där spelarna inte var lika roade av att göra det ”tråkiga” jobbet på hemmaplan. ► Rasmus Dahlin och Joel Lundqvist hade inte samma känsla. ► Något måste göras till på lördag – annars får Färjestad en trevlig resa. Två träningar i matcharenan kanske är rätt recept?  ► – Vi spelar hockey för att vinna, då måste man hitta nya sätt. Vi ska komma tillbaka starkare, sa Dahlin.

Imponerande av Djurgården, Frölunda rätt borta hemma

► Frölunda har förtvivlat svårt i Scandinavium för tillfället. ► Hemma är laget rätt borta. ► En bra start i returen mot Djurgården räckte inte, det var lite för kraftlöst, svagt – och till slut ännu en förlust:  ► Djurgården? Raka motsatsen, hittade tydligen massor med energi och kraft på tåget ner. Imponerande.

Det känns i hjärtat att läsa om Tollefsen

► Så jäkla tråkigt, även om det var väntat, med Ole-Kristian Tollefsens besked i dag. ► Desto roligare att disciplinnämnden använde sunt förnuft vad gäller Jens Olsson. ► Men usch, det känns verkligen i hjärtat att läsa om Tollefsen på Färjestads webbsajt. ► Jag är rädd att det snart kan komma en liknande text på Frölundas. Kanske på Brynäs också. Och på Djurgårdens.

Krävs nästan en nolla till för att ”JG” ska sätta rekord

► Det verkar som Johan Gustafsson fortsätter i mål för Frölunda. ► Då kan han slå Alexander Salaks SHL-rekord. ► Just nu har Gustafsson hållit nollan i 148 minuter och 19 sekunder. I kväll mot Djurgården krävs det … ► – Jag vill inte veta, sa ”JG” bestämt.

Frölundas bäste på Hovet är ett fint sparkapital

► Frölundas sparkapital just nu stavas Carl Grundström; nu börjar han äntligen se ut som han ska. ► Returen mot Djurgården blir högintressant, inte bara för att de här lagen bjöd på en så bra måndagsunderhållning: ► Kan Frölunda få till hemmaspelet? ► Här mina fem bästa också.

Lasch i fokus – men på ett roligare sätt nu

► Ryan Lasch i fokus igen – nu som matchhjälte. ► Frölunda slog Djurgården igen. ► Frölunda imponerade igen. ► Frölunda känns väldigt starkt just nu, och Djurgården lär inte få det lättare i Scandinavium på tisdagskvällen, speciellt inte med nya tunga skador.  ► Tredje nollan för Johan Gustafsson – men visst får en annan Johan chansen i returen?

En ut, en in – två härliga hockeykvällar väntar

► Bara Frölunda och Färjestad har besegrat Djurgården efter ordinarie tid i Stockholm. ► I kväll ska Frölunda försöka göra det igen – utan Sebastian Stålberg. ► Djurgården är SHL:s mest positiva överraskning i vinter. ► Frölunda är i toppform. ► Bör bli en back-to-back att njuta av, detta. Två härliga hockeykvällar väntar oss.

Måndagssnack – nu är det er tur igen …

Lite försenat, men här är den: Måndag – Morning Mailbag. Vi snackar hockey, och på självklart på tapeten: Djurgården –Frölunda i kväll.

Arkiv