Lasch: ”Varför skulle jag filma i den situationen?”

Lasch: ”Varför skulle jag filma i den situationen?”

Lasch: ”Varför skulle jag filma i den situationen?”

Lasch: ”Varför skulle jag filma i den situationen?”

► Dagen efter filmningsanklagelserna från Niklas Wikegård säger Ryan Lasch:
► – Han är en bra expert, jag gillar honom, vi kommer säkert snacka när vi ses, men det här var inte första gången han anklagade mig, det var därför jag reagerade.

ANNONS

NI SER HÄR ovan vad Ryan Lasch twittrade efter att ta tagit del av snacket i C More-studion där experterna Niklas Wikegård och Johan Tornberg gick hårt åt amerikanen.

Benen föll ihop.

Lasch la sig.

Tyckte C More-gänget.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Lasch blev uppriktigt förbannad, twittrade, och ville gärna ge sin syn dagen efter.

– Det var ett annat tillfälle under min första säsong i Frölunda, och sakerna han (Wikegård) sa … jag gillade inte det. Jag tror du kan fråga vem som helst jag spelat med, i Växjö, i Frölunda, de säger inte att jag filmar. Tvärtom har jag och Roger (Rönnberg, tränaren) snackat om att jag ska vara ”playoff ready”, att jag ska kämpa mig igenom hakningar och fasthållningar, för då får jag med mig utvisningar till slut.

I situationen mot Skellefteå, när det onekligen såg ut som om benen gav vika, la sig dock Lasch ner.

** Men du menar att du inte filmade?
– Varför skulle jag filma i den situationen? Pucken var ju inte där, situationen var ju borta, jag visste ju att jag inte skulle få med mig någon utvisning. Men jag har dålig balans i det läget, han (Emil Djuse) drar mitt huvud bakåt, mina knän var redan böjda, och .. hey, jag är en liten kille, jag kommer aldrig att vinna de duellerna, så … hur skulle jag göra?

Istället för att kämpa emot, med huvudet böjt småotäckt bakåt, valde Lasch att gå ner på isen – för att rätt snabbt studsa upp.

Sökte alltså ingen utvisning, poängterar han.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

Roger Rönnberg reagerade lite som Wikegård – först:

– ”Det där såg inte bra ut”, tänkte jag. Men när jag tog upp det med Ryan, såg det från en annan vinkel, hörde hans berättelse, att hakremmen spände mot struphuvudet, då fick jag en annan bild. Vi vill inte ha filmningar i Frölunda, vi vill inte ha förstärkningar, och det vill inte Ryan heller.

Amerikanen reagerade i går, därav tweeten, men när jag pratade med honom i dag var glad, avspänd, helt utan hard feelings mot Niklas Wikegård.

– Han gör ett bra jobb som expert, jag brukar slå på TV:n och se honom. Jag har absolut inga problem med Wikegård, vi kommer säkert att prata när vi ses, men den här gången letade han efter något som inte fanns.

** Inget du ligger sömnlös över, detta?
– Haha, nej, nej. Det är ”water under the bridge” för mig.

C Mores expert på plats, Sanny Lindström, gick emot sina kolleger i studion och tyckte inte det var filmning.

Själv hade jag oerhört svårt att bedöma utifrån TV-bilderna, reagerade inte nämnvärt initialt, för mig var det aldrig tal om någon tydlig filmning eftersom situationen kändes överspelad eller på väg att bli det.

Men visst gick Lasch i isen på eget bevåg. I texten ovan förklarar han varför.

Upp till var och en som läser detta att göra en bedömning.

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

***

Frölunda har frågetecken för Sebastian Stålberg inför måndagens möte med Djurgården i Stockholm. Sebastian ådrog sig en blödning efter att försökt tackla en motståndare som var fräck nog att flytta på sig …

– Han är 50/50, rapporterade Roger Rönnberg.

Kan inte Stålberg spela ersätter en J20-spelare, kan bli Jacob Peterson, kan bli Jesper Emanuelsson, kan bli någon annan.

** Tankar inför matchen, Roger?
– Djurgården vill spela i samma tempo som vi, har samma spelidé som vi. Det kommer bli som en klassisk brottningsmatch, den som får övertaget och ligger överst, den ser starkt ut. Gäller för oss att ha tålamod.

***

Jag har sökt Niklas Wikegård i dag för en kommentar, inte för att göra någon stor grej av detta, bygga något slags konflikt, mer för att ge Niklas chansen att utveckla sitt resonemang.

Ni som tror han gick på Lasch för att det finns något slags antipati gentemot Frölunda – bara lägg av, känner jag.

Niklas är skicklig, ett proffs, och alla behöver inte alltid hålla med honom.

Återkommer och uppdaterar eventuellt texten då.

Dela
Dela
Gillar ni texten? Dela den!
Använd gärna era sociala medier, ge andra chansen att upptäcka rakapuckar.com. Ju fler som läser desto större chans för sajten att få ett långt liv. Gillar ni läsningen här inne hjälper ni alltså er själva genom att trycka på någon av dela-knapparna som finns under varje text.
Följ på Facebook så får ni veta när en ny text ligger ute.
Följ på Twitter av samma anledning
Följ på Instagram för bilder och "stories."

 

► Dagen efter filmningsanklagelserna från Niklas Wikegård säger Ryan Lasch:
► – Han är en bra expert, jag gillar honom, vi kommer säkert snacka när vi ses, men det här var inte första gången han anklagade mig, det var därför jag reagerade.

ANNONS

NI SER HÄR ovan vad Ryan Lasch twittrade efter att ta tagit del av snacket i C More-studion där experterna Niklas Wikegård och Johan Tornberg gick hårt åt amerikanen.

Benen föll ihop.

Lasch la sig.

Tyckte C More-gänget.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Lasch blev uppriktigt förbannad, twittrade, och ville gärna ge sin syn dagen efter.

– Det var ett annat tillfälle under min första säsong i Frölunda, och sakerna han (Wikegård) sa … jag gillade inte det. Jag tror du kan fråga vem som helst jag spelat med, i Växjö, i Frölunda, de säger inte att jag filmar. Tvärtom har jag och Roger (Rönnberg, tränaren) snackat om att jag ska vara ”playoff ready”, att jag ska kämpa mig igenom hakningar och fasthållningar, för då får jag med mig utvisningar till slut.

I situationen mot Skellefteå, när det onekligen såg ut som om benen gav vika, la sig dock Lasch ner.

** Men du menar att du inte filmade?
– Varför skulle jag filma i den situationen? Pucken var ju inte där, situationen var ju borta, jag visste ju att jag inte skulle få med mig någon utvisning. Men jag har dålig balans i det läget, han (Emil Djuse) drar mitt huvud bakåt, mina knän var redan böjda, och .. hey, jag är en liten kille, jag kommer aldrig att vinna de duellerna, så … hur skulle jag göra?

Istället för att kämpa emot, med huvudet böjt småotäckt bakåt, valde Lasch att gå ner på isen – för att rätt snabbt studsa upp.

Sökte alltså ingen utvisning, poängterar han.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

Roger Rönnberg reagerade lite som Wikegård – först:

– ”Det där såg inte bra ut”, tänkte jag. Men när jag tog upp det med Ryan, såg det från en annan vinkel, hörde hans berättelse, att hakremmen spände mot struphuvudet, då fick jag en annan bild. Vi vill inte ha filmningar i Frölunda, vi vill inte ha förstärkningar, och det vill inte Ryan heller.

Amerikanen reagerade i går, därav tweeten, men när jag pratade med honom i dag var glad, avspänd, helt utan hard feelings mot Niklas Wikegård.

– Han gör ett bra jobb som expert, jag brukar slå på TV:n och se honom. Jag har absolut inga problem med Wikegård, vi kommer säkert att prata när vi ses, men den här gången letade han efter något som inte fanns.

** Inget du ligger sömnlös över, detta?
– Haha, nej, nej. Det är ”water under the bridge” för mig.

C Mores expert på plats, Sanny Lindström, gick emot sina kolleger i studion och tyckte inte det var filmning.

Själv hade jag oerhört svårt att bedöma utifrån TV-bilderna, reagerade inte nämnvärt initialt, för mig var det aldrig tal om någon tydlig filmning eftersom situationen kändes överspelad eller på väg att bli det.

Men visst gick Lasch i isen på eget bevåg. I texten ovan förklarar han varför.

Upp till var och en som läser detta att göra en bedömning.

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

***

Frölunda har frågetecken för Sebastian Stålberg inför måndagens möte med Djurgården i Stockholm. Sebastian ådrog sig en blödning efter att försökt tackla en motståndare som var fräck nog att flytta på sig …

– Han är 50/50, rapporterade Roger Rönnberg.

Kan inte Stålberg spela ersätter en J20-spelare, kan bli Jacob Peterson, kan bli Jesper Emanuelsson, kan bli någon annan.

** Tankar inför matchen, Roger?
– Djurgården vill spela i samma tempo som vi, har samma spelidé som vi. Det kommer bli som en klassisk brottningsmatch, den som får övertaget och ligger överst, den ser starkt ut. Gäller för oss att ha tålamod.

***

Jag har sökt Niklas Wikegård i dag för en kommentar, inte för att göra någon stor grej av detta, bygga något slags konflikt, mer för att ge Niklas chansen att utveckla sitt resonemang.

Ni som tror han gick på Lasch för att det finns något slags antipati gentemot Frölunda – bara lägg av, känner jag.

Niklas är skicklig, ett proffs, och alla behöver inte alltid hålla med honom.

Återkommer och uppdaterar eventuellt texten då.

Dela
Dela
Gillar ni texten? Dela den!
Använd gärna era sociala medier, ge andra chansen att upptäcka rakapuckar.com. Ju fler som läser desto större chans för sajten att få ett långt liv. Gillar ni läsningen här inne hjälper ni alltså er själva genom att trycka på någon av dela-knapparna som finns under varje text.
Följ på Facebook så får ni veta när en ny text ligger ute.
Följ på Twitter av samma anledning
Följ på Instagram för bilder och "stories."

 

► Dagen efter filmningsanklagelserna från Niklas Wikegård säger Ryan Lasch:
► – Han är en bra expert, jag gillar honom, vi kommer säkert snacka när vi ses, men det här var inte första gången han anklagade mig, det var därför jag reagerade.

ANNONS

NI SER HÄR ovan vad Ryan Lasch twittrade efter att ta tagit del av snacket i C More-studion där experterna Niklas Wikegård och Johan Tornberg gick hårt åt amerikanen.

Benen föll ihop.

Lasch la sig.

Tyckte C More-gänget.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Lasch blev uppriktigt förbannad, twittrade, och ville gärna ge sin syn dagen efter.

– Det var ett annat tillfälle under min första säsong i Frölunda, och sakerna han (Wikegård) sa … jag gillade inte det. Jag tror du kan fråga vem som helst jag spelat med, i Växjö, i Frölunda, de säger inte att jag filmar. Tvärtom har jag och Roger (Rönnberg, tränaren) snackat om att jag ska vara ”playoff ready”, att jag ska kämpa mig igenom hakningar och fasthållningar, för då får jag med mig utvisningar till slut.

I situationen mot Skellefteå, när det onekligen såg ut som om benen gav vika, la sig dock Lasch ner.

** Men du menar att du inte filmade?
– Varför skulle jag filma i den situationen? Pucken var ju inte där, situationen var ju borta, jag visste ju att jag inte skulle få med mig någon utvisning. Men jag har dålig balans i det läget, han (Emil Djuse) drar mitt huvud bakåt, mina knän var redan böjda, och .. hey, jag är en liten kille, jag kommer aldrig att vinna de duellerna, så … hur skulle jag göra?

Istället för att kämpa emot, med huvudet böjt småotäckt bakåt, valde Lasch att gå ner på isen – för att rätt snabbt studsa upp.

Sökte alltså ingen utvisning, poängterar han.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

Roger Rönnberg reagerade lite som Wikegård – först:

– ”Det där såg inte bra ut”, tänkte jag. Men när jag tog upp det med Ryan, såg det från en annan vinkel, hörde hans berättelse, att hakremmen spände mot struphuvudet, då fick jag en annan bild. Vi vill inte ha filmningar i Frölunda, vi vill inte ha förstärkningar, och det vill inte Ryan heller.

Amerikanen reagerade i går, därav tweeten, men när jag pratade med honom i dag var glad, avspänd, helt utan hard feelings mot Niklas Wikegård.

– Han gör ett bra jobb som expert, jag brukar slå på TV:n och se honom. Jag har absolut inga problem med Wikegård, vi kommer säkert att prata när vi ses, men den här gången letade han efter något som inte fanns.

** Inget du ligger sömnlös över, detta?
– Haha, nej, nej. Det är ”water under the bridge” för mig.

C Mores expert på plats, Sanny Lindström, gick emot sina kolleger i studion och tyckte inte det var filmning.

Själv hade jag oerhört svårt att bedöma utifrån TV-bilderna, reagerade inte nämnvärt initialt, för mig var det aldrig tal om någon tydlig filmning eftersom situationen kändes överspelad eller på väg att bli det.

Men visst gick Lasch i isen på eget bevåg. I texten ovan förklarar han varför.

Upp till var och en som läser detta att göra en bedömning.

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

***

Frölunda har frågetecken för Sebastian Stålberg inför måndagens möte med Djurgården i Stockholm. Sebastian ådrog sig en blödning efter att försökt tackla en motståndare som var fräck nog att flytta på sig …

– Han är 50/50, rapporterade Roger Rönnberg.

Kan inte Stålberg spela ersätter en J20-spelare, kan bli Jacob Peterson, kan bli Jesper Emanuelsson, kan bli någon annan.

** Tankar inför matchen, Roger?
– Djurgården vill spela i samma tempo som vi, har samma spelidé som vi. Det kommer bli som en klassisk brottningsmatch, den som får övertaget och ligger överst, den ser starkt ut. Gäller för oss att ha tålamod.

***

Jag har sökt Niklas Wikegård i dag för en kommentar, inte för att göra någon stor grej av detta, bygga något slags konflikt, mer för att ge Niklas chansen att utveckla sitt resonemang.

Ni som tror han gick på Lasch för att det finns något slags antipati gentemot Frölunda – bara lägg av, känner jag.

Niklas är skicklig, ett proffs, och alla behöver inte alltid hålla med honom.

Återkommer och uppdaterar eventuellt texten då.

Dela
Dela
Gillar ni texten? Dela den!
Använd gärna era sociala medier, ge andra chansen att upptäcka rakapuckar.com. Ju fler som läser desto större chans för sajten att få ett långt liv. Gillar ni läsningen här inne hjälper ni alltså er själva genom att trycka på någon av dela-knapparna som finns under varje text.
Följ på Facebook så får ni veta när en ny text ligger ute.
Följ på Twitter av samma anledning
Följ på Instagram för bilder och "stories."

 

► Dagen efter filmningsanklagelserna från Niklas Wikegård säger Ryan Lasch:
► – Han är en bra expert, jag gillar honom, vi kommer säkert snacka när vi ses, men det här var inte första gången han anklagade mig, det var därför jag reagerade.

ANNONS

NI SER HÄR ovan vad Ryan Lasch twittrade efter att ta tagit del av snacket i C More-studion där experterna Niklas Wikegård och Johan Tornberg gick hårt åt amerikanen.

Benen föll ihop.

Lasch la sig.

Tyckte C More-gänget.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Lasch blev uppriktigt förbannad, twittrade, och ville gärna ge sin syn dagen efter.

– Det var ett annat tillfälle under min första säsong i Frölunda, och sakerna han (Wikegård) sa … jag gillade inte det. Jag tror du kan fråga vem som helst jag spelat med, i Växjö, i Frölunda, de säger inte att jag filmar. Tvärtom har jag och Roger (Rönnberg, tränaren) snackat om att jag ska vara ”playoff ready”, att jag ska kämpa mig igenom hakningar och fasthållningar, för då får jag med mig utvisningar till slut.

I situationen mot Skellefteå, när det onekligen såg ut som om benen gav vika, la sig dock Lasch ner.

** Men du menar att du inte filmade?
– Varför skulle jag filma i den situationen? Pucken var ju inte där, situationen var ju borta, jag visste ju att jag inte skulle få med mig någon utvisning. Men jag har dålig balans i det läget, han (Emil Djuse) drar mitt huvud bakåt, mina knän var redan böjda, och .. hey, jag är en liten kille, jag kommer aldrig att vinna de duellerna, så … hur skulle jag göra?

Istället för att kämpa emot, med huvudet böjt småotäckt bakåt, valde Lasch att gå ner på isen – för att rätt snabbt studsa upp.

Sökte alltså ingen utvisning, poängterar han.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

Roger Rönnberg reagerade lite som Wikegård – först:

– ”Det där såg inte bra ut”, tänkte jag. Men när jag tog upp det med Ryan, såg det från en annan vinkel, hörde hans berättelse, att hakremmen spände mot struphuvudet, då fick jag en annan bild. Vi vill inte ha filmningar i Frölunda, vi vill inte ha förstärkningar, och det vill inte Ryan heller.

Amerikanen reagerade i går, därav tweeten, men när jag pratade med honom i dag var glad, avspänd, helt utan hard feelings mot Niklas Wikegård.

– Han gör ett bra jobb som expert, jag brukar slå på TV:n och se honom. Jag har absolut inga problem med Wikegård, vi kommer säkert att prata när vi ses, men den här gången letade han efter något som inte fanns.

** Inget du ligger sömnlös över, detta?
– Haha, nej, nej. Det är ”water under the bridge” för mig.

C Mores expert på plats, Sanny Lindström, gick emot sina kolleger i studion och tyckte inte det var filmning.

Själv hade jag oerhört svårt att bedöma utifrån TV-bilderna, reagerade inte nämnvärt initialt, för mig var det aldrig tal om någon tydlig filmning eftersom situationen kändes överspelad eller på väg att bli det.

Men visst gick Lasch i isen på eget bevåg. I texten ovan förklarar han varför.

Upp till var och en som läser detta att göra en bedömning.

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

***

Frölunda har frågetecken för Sebastian Stålberg inför måndagens möte med Djurgården i Stockholm. Sebastian ådrog sig en blödning efter att försökt tackla en motståndare som var fräck nog att flytta på sig …

– Han är 50/50, rapporterade Roger Rönnberg.

Kan inte Stålberg spela ersätter en J20-spelare, kan bli Jacob Peterson, kan bli Jesper Emanuelsson, kan bli någon annan.

** Tankar inför matchen, Roger?
– Djurgården vill spela i samma tempo som vi, har samma spelidé som vi. Det kommer bli som en klassisk brottningsmatch, den som får övertaget och ligger överst, den ser starkt ut. Gäller för oss att ha tålamod.

***

Jag har sökt Niklas Wikegård i dag för en kommentar, inte för att göra någon stor grej av detta, bygga något slags konflikt, mer för att ge Niklas chansen att utveckla sitt resonemang.

Ni som tror han gick på Lasch för att det finns något slags antipati gentemot Frölunda – bara lägg av, känner jag.

Niklas är skicklig, ett proffs, och alla behöver inte alltid hålla med honom.

Återkommer och uppdaterar eventuellt texten då.

Dela
Dela
Gillar ni texten? Dela den!
Använd gärna era sociala medier, ge andra chansen att upptäcka rakapuckar.com. Ju fler som läser desto större chans för sajten att få ett långt liv. Gillar ni läsningen här inne hjälper ni alltså er själva genom att trycka på någon av dela-knapparna som finns under varje text.
Följ på Facebook så får ni veta när en ny text ligger ute.
Följ på Twitter av samma anledning
Följ på Instagram för bilder och "stories."

 

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Senaste nytt

Senaste nytt

Senaste nytt