Arkiv

Månadsarkiv: december 2017

HemArkiv2017december

Arkiv

Månadsarkiv: december 2017

HemArkiv2017december

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

HemArkiv2017december

Arkiv

Månadsarkiv: december 2017

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Gott Nytt År – avsluta med mina betyg på Frölunda

Gott slut – och Gott Nytt År på er! Innan ni öppnar champagnen, här något att debattera i köket när ni fixar nyårsmiddagen, eller på festen i kväll, i TV-soffan, eller … tja, var ni nu befinner er: Betyg på frölundaiternas höstprestationer. Tack för att ni läser. Tack för att ni finns.

Krävs mer än ”JG” och hårt jobb – men i så fall …

När 2017 snart går över i 2018 vet vi: Frölunda kan jobba ner sina motståndare. Johan Gustafsson och box play kan vinna matcher. Nu behöver spetsen vässas, en del sovande spelare vakna, och PP1-femman sluta tänka så förbaskat. Här mina fem bästa i årets sista match.

Ehnastående gott slut för Frölunda – trots allt

Ehnastående gott slut för Frölunda – trots att det såg illa ut så länge. Mora var länge bäst men fick ingen utdelning, brast i avsluten, Frölunda hängde i, stred och blev belönat med en tung trepoängare. Bäst: Christoffer Ehn, förstås.

Lasch: ”Önskar det vore som i NHL här”

Jag är ofta trött på att SHL kan utläsas ”Svenska Hakningsligan.” Ryan Lasch också. – Jag önskar det vore som i NHL. Samtidigt medger han vad som händer när han hakas, hålls fast: – Jag blir förbannad och går igång på det.

Glöm Frölundas röda tröjor – grönt som gäller

Många supportrar vill se Frölunda i rött igen. – Det kan de glömma, berättar presschefen Peter Pettersson Kymmer. Mot Mora i grönt i morgon. Mot alla andra lag i grönt för lång tid framöver.

Frölunda behöver fixa gott slut – vilka matcher som väntar …

En match kvar av Frölundas 2017, sedan drar 2018 igång med stentufft motstånd. Gott Nytt År? Ja, om inställningen är rätt. Roger Rönnberg lovade att den ska vara det mot Mora. Sedan kommer OS, men vi får se hur många frölundaiter som verkligen försvinner. 

Doldis på min topplista – och så snackar vi hockey …

En doldis är med på min fem i topp från Frölundas 3–2-seger mot Örebro i går kväll. Så värst många slutsatser av själva spelet drar jag inte, det handlade mest om att studsa tillbaka mentalt. Men visst kan vi pratat om det – Morning Mailbag, ju.

Starkt jobb när Frölunda styrde in på rätt väg

Frölunda inledde darrigt, växte och tog en brutalt viktig trepoängare i Örebro. Kvalitén var kanske inte den högsta. Men arbetsinsatsen var hundraprocentig, och det var precis det besked laget behövde ge efter bottennappet i Malmö senast. En viljeseger. En arbetsseger. Frölunda tog ett steg upp på rätt väg igen.

Hoppas inte JVM-spelarna är lika fega

Vad är det för trams det här med att Sverige måste vinna sin grupp? Till JVM åker man väl för att gå hela vägen, ta guld? Hoppas spelarna är kaxigare.

Westerlund redo för revansch: ”Bra möjlighet”

Filip Westerlund, 18, är redo. Det blev inget spel i JVM – nu ska han visa att han borde fått spela mer i SHL. – En bra möjlighet, säger han.

Arkiv