Arkiv

Månadsarkiv: november 2017

HemArkiv2017november

Arkiv

Månadsarkiv: november 2017

HemArkiv2017november

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

HemArkiv2017november

Arkiv

Månadsarkiv: november 2017

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Christoffer Ehn kör målinriktad träning

I Frölundas webb-TV var Christoffer Ehn pricksäker intervjuare. På isen … nja, ett mål på 23 matcher är inget att skriva hem till Lidköping om. – Jag jobbar på det dagligen, säger 21-åringen.

Åshöjdentiden är över – vågar förbundet stå upp för sina krav?

Skicka gärna upp allsvenska ettan direkt i SHL, men det här med Åshöjden – den tiden är över. Även svenska ishockeyförbundet vet. Se bara på de tuffa licenskraven. Veckans krönika i hockeynews.se handlar om gapet mellan de styrande och fansen.

Osäkert om Nörstebös knä blir bra i tid för OS

Mattias Nörstebö går en kamp mot klockan. OS är i fara om inte knäet snart håller för spel. Men Frölundas norske landslagsback kör på positivt tänkande: – I mitt huvud spelar jag redan nästa vecka.

Kung Eriks värsta tid sedan rookiesäsongen – sju poänglösa

Ottawa Senators tappade bort något i Stockholm. Erik Karlsson också. Inte en seger för Sens sedan återkomsten till Nordamerika, inte en poäng för Karlsson. Då är det roligare att heta John Klingberg …

Krävs mer av fler om Frölunda ska bli riktigt bra

Glöm förlusten mot Rögle ett tag och tänk så här: Frölundas uppvaknande med modifierat, förståndigt spelsätt ger hopp om en okej säsong. För att den ska bli riktigt bra krävs mer – av fler.

Funderingar om Frölunda – och mina fem bästa

En gång är ingen gång. Två gånger är en gong-gong. Två gånger kan också vara början på en taskig trend. Frölunda behöver inte, känner jag, hängas för en mindre bra match efter flera vinster. Men … Roger Rönnberg har lite att fundera på inför lördagsfajten mot Malmö. Jag fick också fundera – för att hitta mina fem bästa.

Rögle gav allt hela vägen – Frölunda inte med från start

Frölunda jagade desperat nere i Ängeholm, till slut 4–3 Rögle – och det  fanns en hel del logik i den hemmasegern. På lördag mot Malmö behöver Frölunda visa att det här var en tillfällig dipp.

Jag hoppas Matt Donovan hakar på det här …

Hund på hal is – jag hoppas Matt Donovan följer Nate Thompsons exempel. Den Frölundaträningen vill jag se. Har ni förresten sett Christoffer Ehn som intervjuare? Lite kul är det.

Frölunda vill fortsätta matcha två målvakter

Har Frölunda tänkt om? Gått från 50/50 till en renodlad förstemålvakt? Nej, inte om laget fortsätter spela bra, då var Johan Gustafssons fem starter i rad mest ett avsteg från plan. I kväll, mot Rögle, är det läge för Johan Mattsson.

Många miljoner skäl att säga tack till Dick

För er som ”bara” följer Frölunda är han kanske inte stans mest kände profil.För hockeyfolket i vår del av Sverige är han desto större.Jag var glad att få vara där och säga hej då när Dick Carlsson gick i pension – efter nästan 40 år på Göteborgs ishockeyförbund.

Arkiv