Arkiv

Månadsarkiv: januari 2021

HemArkiv2021januari

Arkiv

Månadsarkiv: januari 2021

HemArkiv2021januari

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

HemArkiv2021januari

Arkiv

Månadsarkiv: januari 2021

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Det här var en andningspaus för Frölunda, inte mer

Frölundas 7–3 på ett hårt skadedrabbat Brynäs var närmast nödvändigt, skulle jag säga.  En uppgift som skulle utföras. Inte så mycket mer än så. Det kommer tuffare matcher, Frölunda behöver hålla i det som var bra, växa, bygga vidare. Ljuspunkter? Mm, det fanns en del sådana. Häng med så får ni det samt mina fem bästa.

Till slut en skön Norgehistoria för Frölunda

När Frölunda som bäst behövde det mot Brynäs klev Mats Rosseli Olsen fram. Norrmannen sköt 4–3, stal pucken och fixade Robin Alvarez 5-3 – vips, så hade Frölunda brutit sin trista svit. Till slut 7–3, och det här var förstås enormt värdefullt efter förra veckans mörker. – Kunde ha varit vem som helst, sa Mats Rosseli Olsen försiktigt om sitt vägvisarmål. Nej, det kunde det nog inte …

Inför match 210130: Frölunda–Brynäs

► Två formsvaga lag i Scandinavium, ett frustrerat och trubbigt Frölunda, ett skadedrabbat, läckande Brynäs. ► Nedan berättar Roger Rönnberg om jobbet med att förbättra effektiviten i hemmalaget, 80-90 procent handlar om … ja, vad då? ► Här får ni fakta inför, här följer och kommenterar ni matchen. Välkomna!

Ska jag känna mig sexistiskt kränkt då?

”Lemans lördag”, bland annat med detta: Passionen, viljan, känslorna – det är därför jag älskar hockey. Herregud, så farligt var det väl inte att topplocket gick på Djurgårdens sportchef? Låt magen va me’! Så Johanna i Luleå sa ”kuken”? Ska jag känna mig sexistiskt kränkt då? Det gör jag inte. Veckans värsta är en brutal nalle, veckans sexigaste är en trio lag, med mera. Välkomna att tycka – och trevlig helg!

Bara Sterner kvar av Frölundas fyra stora från 60-talet

Bara en Frölundas fyra stora 60-talshjältar kvar i livet nu. Ulf Sterner. Må det dröja ett tag till nästa trista text. För de av er som prenumererar på The Athletic finns en roligare här. Om London Lions. Där bland andra Sterner spelade.

Omgjort i PP2, Friberg får chansen i Frölunda

► Ett fungerande power play kunde ha räddat Frölunda under förra veckans mörka vecka. ► Mot Brynäs är PP2 omgjort,...

Lite av ett genombrott för Söderblom, tack vare en norrman

Lite hårdraget kan man säga att Arvid Söderblom fått sitt SHL-genombrott de senaste två veckorna. Drar vi lite i håren igen så är det Mats Rosseli Olsens förtjänst.

Supportrars välvilja värd många miljoner för Frölunda

Snart kommer Frölunda veta hur många av säsongskortsköparna 20/21 som väljer att inte begära pengarna tillbaka. Det blir många sköna miljoner in i kassan. Viktiga miljoner. Som i alla fall lindrar coronaeländet en aning.

Här finns det mest att ta ut i Frölunda, eller … borde finnas

Formen är svag. Tabellplaceringen helt okej. Men det riktigt intressanta med Frölunda är detta, tycker jag: Det finns ju mer att ta ut. Eller – det borde verkligen finnas mer att ta ut. Huruvida det kommer fram eller ej kan, tror jag, avgöra rätt mycket vad gäller hur den här säsongen slutar. Häng med på lite spelare för spelare-snack.

Finns en stark tro i Frölundas grupp, lovar Carlsson

Frölunda är två dagar in på en viktig träningsvecka, den där man ska hämta sig från tre tunga hemmaförluster i rad, finna ny energi för att försöka bryta trenden mot Brynäs på lördag. – Det finns en stark tro i gruppen, vi kommer vara framåtlutade och spela för att vinna, säger Patrik Carlsson.

Arkiv