Arkiv

Månadsarkiv: september 2020

HemArkiv2020september

Arkiv

Månadsarkiv: september 2020

HemArkiv2020september

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

HemArkiv2020september

Arkiv

Månadsarkiv: september 2020

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Morning Mailbag #8 – hockeyquiz i väntan på söndag

Det är måndag igen‚ och det är en hel vecka till dess att Frölunda spelar hockey igen. Men vet ni vad – på onsdag kan ni stilla suget med hockeyquiz på O’Learys Avenyn. Kom och var med, vettja … I övrigt kan vi snacka om lite vad som helst, ni bestämmer när det är Morning Mailbag.

Frölundas 3–0 gav lugn – men säkert också mod

Jag vill vara försiktig, hålla i hatten, hålla i hästarna, hålla i allt man kan tänkas hålla i, men … sorry, det går inte att komma ifrån: Frölunda imponerade i premiären. Riktigt mycket, till och med. Spelarna skickade en signal till motståndarna i SHL: ”Se upp, det finns en jäkla kapacitet i vårt lag.”

Ja, Frölunda käkade faktiskt upp HV71

– De käkade upp oss, sa Lias Andersson besviket efter SHL-premiären. – Jag får ge Lias rätt, sa Linus Nässén – betydligt gladare. Det sprakade om Frölunda som hade en vägvinnande kombo: lekfullt anfallsspel och en fantastiskt 60-meters försvarsspel. Var Frölundas 3–0 på HV71 en ”uppkäkning”? Ja, faktiskt.

Inför match 200919 – Frölunda–HV71

En premiärdag är alltid full av frågetecken. Men den här, coronaåret 2020, den är mer oviss än vanligt. 15.15 släpps pucken i Scandinavium, Frölunda tar emot HV71. Här får ni vad ni behöver veta inför säsongens första SHL-fajt. I den här texten följer ni också matchen och snackar med varandra. Mycket nöje!

Här har ni lite att ladda med inför SHL-premiären

► Ser ni Frölunda–HV71 på O’Learys Avenyn i morgon lördag (och det gör ni väl? ) – se då till att vara där i tid. Mats Grauers är det. Och Anders Broström. Och jag. Här en del att ladda med inför SHL-premiären.

Raymond & Lundqvist saknar fansen: ”Bidrar enormt mycket”

Ingen Johan Sundström. Ingen publik. Men väl ett Frölunda som utan en fullsatt arena som stöd ska försöka vinna SHL-premiären mot HV71 på lördagseftermiddagen. Klart det är en väldig skillnad, publiken är central i det vi håller på med, säger kaptenen Joel Lundqvist. - Våra fans bidrar enormt mycket, de är extremt saknade, säger Lucas Raymond.

Grauers om Frölundas framtid med ny logga

Klart att trycket från omvärlden spelade roll när Frölunda valde att lämna indianen, det medgav Mats Grauers utan omsvep. Nu blir det ny logga (där fans får tycka till). Inte en återgång till det gamla, inget VFHC från 1984. Nedan ser och hör ni Grauers kommentera beslutet. Intressant, dock, med medlemsinitiativ på gång. Supportern Gunnar Cassel vill göra allt för att bevara indianen.

Beskedet det väntade – Frölunda spolar indianen

Till slut kom så det väntade beskedet: - Frölunda väljer att gå ifrån sin indian som logo och symbol. Den kommande säsongen blir den sista med indian på tröjorna. - Ambitionen är att ha en ny logotyp på plats till säsongen 2021/2022, skriver Frölunda i ett pressmeddelande.

Frågorna inför SHL 20/21 – del 2

Sitter ni också med en massa frågetecken inför den stundande SHL-säsongen? Här får ni ännu fler. Jag kastar ur mig X antal frågeställningar om varje SHL-lag. I går fick ni första sjuan, i dag handlar det om Luleå, Malmö, Oskarshamn, Rögle, Skellefteå, Växjö och Örebro.

Grauers: ”Inte tanken att vi ska rädda klubb X”

► Det blev en snackis, detta – så ett varv till: ► Det handlar inte om att enstaka SHL-klubbar med...

Arkiv