Arkiv

Månadsarkiv: augusti 2020

Arkiv

Månadsarkiv: augusti 2020

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

Arkiv

Månadsarkiv: augusti 2020

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Morning Mailbag #6 – inne på fjärde året tillsammans

I går fyllde rakapuckar.com tre år. I dag är det en vanlig måndag. Ni vet vad det innebär, det är er dag, er chans. Ännu en vecka inleder vi med Morning Mailbag.

FHM:s besked – som en smäll i käften på idrotten

Dagens besked från folkhälsomyndigheten, att den enda "publikhöjning" som rekommenderas är från 50 till 500, var så oväntat att jag hade svårt att tro det var sant. – Det är bara ett remissvar, men man oroar sig för att FHM:s ord väger tungt, sa en besviken Mats Grauers, Frölundas ordförande, nyss till mig. Det gör det alldeles säkert.

Morning Mailbag #5 – i kväll är det årsmöte utan indian

I kväll har Frölunda (digitalt) årsmöte. Men indianen är inte på tal. Det visste ni trogna läsare redan. Kanske sägs något spännande ändå? Vad har ni att säga så här på veckans första dag, då? Kanske fråga, tycka, kommentera? Släpp loss, det är måndag, det är Morning Mailbag.

Frölunda backar upp sin offensiv bättre nu

► STRÖMSTAD: Jag lämnar Bohuslän med framför allt en tanke i skallen: ► Jösses, vilken intressant backbesättning Frölunda har. ► Den...

Sellgren dominant – trivs med Frölundas ”totalhockey”

STRÖMSTAD: Isens dominant när Frölunda 5–3-slog Färjestad och vann Strömstad Hockey Classic: Jesper Sellgren, 22. Backen som får en större roll i Frölunda än vad han hade i Luleå, som trivs med Frölundas ”totalhockey”: – Det passar mig nog lite bättre, jag får verkligen vara en stor del i spelet framåt, sa Sellgren.

Jag tror faktiskt Frölunda fick ut en del bra av det här

STRÖMSTAD: Trötta ben, segar skallar – men också lite vinnarskallementalitet. Jag tror Frölunda fick ut en hel del av 5–4 på Leksand. Jag tror också att indianen är på väg bort. Men beskedet dröjer.

Frölunda vände – tro’t eller ej via mål i power play

STRÖMSTAD: Ödets ironi att när Frölunda lyckades vända 0–2 till 5–4 mot Leksand i Strömstad Hockey Classic så kom avgörandet i … tro’t eller ej – power play. – Tredje perioden är det enda vi kan ta med oss, vi får hem och träna special teams. Då slipper vi kanske skridskoåkningen, skojade matchhjälten Simon Hjalmarsson.

Fansen och kulturen – stora plus när Elliott valde Frölunda

Jag frågade Stefan Elliott vad han framför allt mindes av Frölunda och Göteborg sedan året med HV71: – Fansen, blev det snabba svaret. Kanadensaren har gjort sin första träning med Frölunda. Och får han som han vill, då spelar han redan mot Leksand på torsdag. Lite SHL-nyheter också: påfyllt i just Leksand, tung skada i Växjö.

Morning Mailbag #4 – annorlunda bevakning just nu

Ännu en måndag, ännu en vecka där Frölunda matchar – nu i Strömstad Hockey Classic. Det kan vi snacka om, Ryan Lasch, Samuel Fagemo, NHL … ämnena bestämmer ni. Välkomna till ännu en måndag med Morning Mailbag.

SHL-klubben var redo betala stora pengar för Lasch

► Söndagens ”hoppsan”: Leksand var redo att betala stora månadspengar för Ryan Lasch. ► Söndagens fundering: Kan SHL och Hockeyallsvenskan...

Arkiv