Tre trotjänare utan kontrakt – norsk optimism

Tre trotjänare utan kontrakt – norsk optimism

Tre trotjänare utan kontrakt – norsk optimism

Tre trotjänare utan kontrakt – norsk optimism

► Simon Hjalmarsson, Patrik Carlsson, Mats Rosseli Olsen. Tre veteraner, tre kulturbärare i Frölunda.
► Men också tre utan kontrakt.
► – Jag har inte pratat med någon klubb över huvud taget, sa Hjalmarsson.
► – Vi får hoppas det löser sig, sa Carlsson.
► – Vi hittar nog en lösning, tänker jag, sa Rosseli Olsen.

Norskt blir det nog i Frölunda 21/22, men sedan …?

NÄR JAG STÄMDE av med Frölundas sportchef Fredrik Sjöström för en tid sedan var han så där lagom svävande men sa väl mer eller mindre att alla spelare med utgående kontrakt fanns med i framtidsförhoppningarna.

Men så vet ni hur det är i coronatider: i princip varje nytt kontrakt är ett lönesänkt sådant, och då ska man komma överens.

ANNONS

Samtidigt vill Frölunda bygga ett än mer slagkraftigt lag till nästa säsong.

Där har ni Sjöströms tuffa uppgift.

Jag snackade med de tre Frölundaveteranerna i dag, de med utgående kontrakt, tyckte det var intressant att höra deras syn på läget.

Simon Hjalmarsson, inne på sin femte seniorsäsong med Frölunda, sa:

– Jag vet ingenting. Har ingenting att säga.

** Inte så att ni förhandlar?
– Nej, jag har inte pratat med någon klubb över huvud taget. Det är väl klart att min agent (Peter Werner) har lite kontakt och så, men inget konkret. Och jag jagar inte på heller, har ingen brådska, sitter lugnt i båten, värre om man varit 22, 23. Jag har tålamod, vet vad jag är kapabel till. Jag vet att det kommer komma någonting, om det är här eller någon annanstans, det vet jag inte. Rätt skönt det också, bara fokusera på att spela hockey.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

** Ovissheten stör inte?
– Absolut inte. Jag är knappast den ende i den här båten just nu.

** Sänkt lön, förståeligt i det här läget?
– Ja, alltså, vad ska man göra, man får ta det man blir erbjuden. Inte så att jag kommer ha problem att klara mig.

** Skulle du vilja stanna i Frölunda?
– Självklart, jag har varit här i fem år, trivts bra, man spelar om mästerskap hela tiden, Frölunda är något av hemmaklubb för mig. Men det enda jag vet är att jag kommer spela hockey nästa säsong också.

Mats Rosseli Olsen (tionde säsongen) var också försiktig i sina uttalanden, han medgav dock:

– Vi har börjat prata med varandra, sedan får vi se hur det går. Det är speciella tider, vi får väl hitta någon lösning som passar både klubben och mig.

** Sänkt lön?
– Den som säger att han vill gå ner ljuger nog, men läget är som det är, man får gå ner, ta det bästa man kan få. Ingen som skriver kontrakt nu går upp i lön, om man inte haft juniorkontrakt. Så är det bara.

** Du vill stanna i Frölunda?
– Ja. Jag har sagt det flera gånger, det är första prio för mig, jag vill vara här. Vi hittar nog en lösning, tänker jag.

** Du har gjort bra reklam för dig på slutet?
– Ja, det har trillat in några puckar, men jag tror inte det påverkar så mycket. De (Frölunda) känner mig efter tio år, tror inte det får mitt värde att skjuta i luften. Men det är alltid kul, förstås.

Patrik Carlsson? Han (sjätte säsongen) sa så här:

– Det finns väl en dialog, inte så mycket mer jag kan säga.

** Tror du att det löser sig?
– Jag älskar att spela här så vi får hoppas på det. Det är där vi är.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

** Sänkt lön?
– Det är som det där, ingen som önskar att corona vore här, men … det är så det är. Hockeyn är mitt fokus just nu, sedan vet jag att det finns en dialog, så får man stämma av ibland (med agenten Patrik Aronsson). Det är det man kan göra.

På forwardssidan har även Robin Alvarez och Christoffer Ehn utgående kontrakt, här tror jag mer att Alvarez var tänkt för den här säsongen, osäkert även med Ehn, men ingen ska räknas bort, det handlar ju om ett stort pussel som ska läggas, och försvinner en bit kan en annan behöva läggas till.

I Lucas Raymonds fall är det troligast att Detroit Red Wings plockar över honom, utbildar honom i AHL om göteborgaren inte tar en NHL-plats, allt annat känns som en bonus för Frölunda.

***

Snabbt från måndagsträningen:

## Roger Rönnberg sjuk, inte covid-19, lär coacha Frölunda mot Malmö tisdag kväll.

## Jens Olsson har en skavank, Kalle Henriksson backvikarierade, men planen är att Olsson spelar mot sin gamla klubb.

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

## Samma kedjor, samma backpar, som mot Leksand. Jan Mursak kvar på en vinge, Johan Sundström center.
Både Jesper Sellgren och Max Friberg tränade faktiskt fullt. Förvånade mig.

## PP2 såg Mursak i Joel Lundqvist-rollen, ingen Elmer Söderblom där. Mattias Norlinder, Filip Johansson, Simon Hjalmarsson, Max Friberg övriga fyra.
I PP1: Stefan Elliott, Patrik Carlsson, Lucas Raymond, Joel Lundqvist, Johan Sundström.

## Simon Hjalmarsson gjorde träningens vackraste mål – stenhårt skott i bortre krysset, ”on the rush” i PP.

## En spelare i finska ”landslaget” har testat positivt för corona, återstår att se om denne varit i närkontakt med några svenskar.

***

Betsson-Fimpen var på besök. Så här kul såg det ut då. Mer på instagram.

Dela
Dela
Gillar ni texten? Dela den!
Använd gärna era sociala medier, ge andra chansen att upptäcka rakapuckar.com. Ju fler som läser desto större chans för sajten att få ett långt liv. Gillar ni läsningen här inne hjälper ni alltså er själva genom att trycka på någon av dela-knapparna som finns under varje text.
Följ på Facebook så får ni veta när en ny text ligger ute.
Följ på Twitter av samma anledning
Följ på Instagram för bilder och "stories."

► Simon Hjalmarsson, Patrik Carlsson, Mats Rosseli Olsen. Tre veteraner, tre kulturbärare i Frölunda.
► Men också tre utan kontrakt.
► – Jag har inte pratat med någon klubb över huvud taget, sa Hjalmarsson.
► – Vi får hoppas det löser sig, sa Carlsson.
► – Vi hittar nog en lösning, tänker jag, sa Rosseli Olsen.

Norskt blir det nog i Frölunda 21/22, men sedan …?

NÄR JAG STÄMDE av med Frölundas sportchef Fredrik Sjöström för en tid sedan var han så där lagom svävande men sa väl mer eller mindre att alla spelare med utgående kontrakt fanns med i framtidsförhoppningarna.

Men så vet ni hur det är i coronatider: i princip varje nytt kontrakt är ett lönesänkt sådant, och då ska man komma överens.

ANNONS

Samtidigt vill Frölunda bygga ett än mer slagkraftigt lag till nästa säsong.

Där har ni Sjöströms tuffa uppgift.

Jag snackade med de tre Frölundaveteranerna i dag, de med utgående kontrakt, tyckte det var intressant att höra deras syn på läget.

Simon Hjalmarsson, inne på sin femte seniorsäsong med Frölunda, sa:

– Jag vet ingenting. Har ingenting att säga.

** Inte så att ni förhandlar?
– Nej, jag har inte pratat med någon klubb över huvud taget. Det är väl klart att min agent (Peter Werner) har lite kontakt och så, men inget konkret. Och jag jagar inte på heller, har ingen brådska, sitter lugnt i båten, värre om man varit 22, 23. Jag har tålamod, vet vad jag är kapabel till. Jag vet att det kommer komma någonting, om det är här eller någon annanstans, det vet jag inte. Rätt skönt det också, bara fokusera på att spela hockey.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

** Ovissheten stör inte?
– Absolut inte. Jag är knappast den ende i den här båten just nu.

** Sänkt lön, förståeligt i det här läget?
– Ja, alltså, vad ska man göra, man får ta det man blir erbjuden. Inte så att jag kommer ha problem att klara mig.

** Skulle du vilja stanna i Frölunda?
– Självklart, jag har varit här i fem år, trivts bra, man spelar om mästerskap hela tiden, Frölunda är något av hemmaklubb för mig. Men det enda jag vet är att jag kommer spela hockey nästa säsong också.

Mats Rosseli Olsen (tionde säsongen) var också försiktig i sina uttalanden, han medgav dock:

– Vi har börjat prata med varandra, sedan får vi se hur det går. Det är speciella tider, vi får väl hitta någon lösning som passar både klubben och mig.

** Sänkt lön?
– Den som säger att han vill gå ner ljuger nog, men läget är som det är, man får gå ner, ta det bästa man kan få. Ingen som skriver kontrakt nu går upp i lön, om man inte haft juniorkontrakt. Så är det bara.

** Du vill stanna i Frölunda?
– Ja. Jag har sagt det flera gånger, det är första prio för mig, jag vill vara här. Vi hittar nog en lösning, tänker jag.

** Du har gjort bra reklam för dig på slutet?
– Ja, det har trillat in några puckar, men jag tror inte det påverkar så mycket. De (Frölunda) känner mig efter tio år, tror inte det får mitt värde att skjuta i luften. Men det är alltid kul, förstås.

Patrik Carlsson? Han (sjätte säsongen) sa så här:

– Det finns väl en dialog, inte så mycket mer jag kan säga.

** Tror du att det löser sig?
– Jag älskar att spela här så vi får hoppas på det. Det är där vi är.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

** Sänkt lön?
– Det är som det där, ingen som önskar att corona vore här, men … det är så det är. Hockeyn är mitt fokus just nu, sedan vet jag att det finns en dialog, så får man stämma av ibland (med agenten Patrik Aronsson). Det är det man kan göra.

På forwardssidan har även Robin Alvarez och Christoffer Ehn utgående kontrakt, här tror jag mer att Alvarez var tänkt för den här säsongen, osäkert även med Ehn, men ingen ska räknas bort, det handlar ju om ett stort pussel som ska läggas, och försvinner en bit kan en annan behöva läggas till.

I Lucas Raymonds fall är det troligast att Detroit Red Wings plockar över honom, utbildar honom i AHL om göteborgaren inte tar en NHL-plats, allt annat känns som en bonus för Frölunda.

***

Snabbt från måndagsträningen:

## Roger Rönnberg sjuk, inte covid-19, lär coacha Frölunda mot Malmö tisdag kväll.

## Jens Olsson har en skavank, Kalle Henriksson backvikarierade, men planen är att Olsson spelar mot sin gamla klubb.

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

## Samma kedjor, samma backpar, som mot Leksand. Jan Mursak kvar på en vinge, Johan Sundström center.
Både Jesper Sellgren och Max Friberg tränade faktiskt fullt. Förvånade mig.

## PP2 såg Mursak i Joel Lundqvist-rollen, ingen Elmer Söderblom där. Mattias Norlinder, Filip Johansson, Simon Hjalmarsson, Max Friberg övriga fyra.
I PP1: Stefan Elliott, Patrik Carlsson, Lucas Raymond, Joel Lundqvist, Johan Sundström.

## Simon Hjalmarsson gjorde träningens vackraste mål – stenhårt skott i bortre krysset, ”on the rush” i PP.

## En spelare i finska ”landslaget” har testat positivt för corona, återstår att se om denne varit i närkontakt med några svenskar.

***

Betsson-Fimpen var på besök. Så här kul såg det ut då. Mer på instagram.

Dela
Dela
Gillar ni texten? Dela den!
Använd gärna era sociala medier, ge andra chansen att upptäcka rakapuckar.com. Ju fler som läser desto större chans för sajten att få ett långt liv. Gillar ni läsningen här inne hjälper ni alltså er själva genom att trycka på någon av dela-knapparna som finns under varje text.
Följ på Facebook så får ni veta när en ny text ligger ute.
Följ på Twitter av samma anledning
Följ på Instagram för bilder och "stories."

► Simon Hjalmarsson, Patrik Carlsson, Mats Rosseli Olsen. Tre veteraner, tre kulturbärare i Frölunda.
► Men också tre utan kontrakt.
► – Jag har inte pratat med någon klubb över huvud taget, sa Hjalmarsson.
► – Vi får hoppas det löser sig, sa Carlsson.
► – Vi hittar nog en lösning, tänker jag, sa Rosseli Olsen.

Norskt blir det nog i Frölunda 21/22, men sedan …?

NÄR JAG STÄMDE av med Frölundas sportchef Fredrik Sjöström för en tid sedan var han så där lagom svävande men sa väl mer eller mindre att alla spelare med utgående kontrakt fanns med i framtidsförhoppningarna.

Men så vet ni hur det är i coronatider: i princip varje nytt kontrakt är ett lönesänkt sådant, och då ska man komma överens.

ANNONS

Samtidigt vill Frölunda bygga ett än mer slagkraftigt lag till nästa säsong.

Där har ni Sjöströms tuffa uppgift.

Jag snackade med de tre Frölundaveteranerna i dag, de med utgående kontrakt, tyckte det var intressant att höra deras syn på läget.

Simon Hjalmarsson, inne på sin femte seniorsäsong med Frölunda, sa:

– Jag vet ingenting. Har ingenting att säga.

** Inte så att ni förhandlar?
– Nej, jag har inte pratat med någon klubb över huvud taget. Det är väl klart att min agent (Peter Werner) har lite kontakt och så, men inget konkret. Och jag jagar inte på heller, har ingen brådska, sitter lugnt i båten, värre om man varit 22, 23. Jag har tålamod, vet vad jag är kapabel till. Jag vet att det kommer komma någonting, om det är här eller någon annanstans, det vet jag inte. Rätt skönt det också, bara fokusera på att spela hockey.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

** Ovissheten stör inte?
– Absolut inte. Jag är knappast den ende i den här båten just nu.

** Sänkt lön, förståeligt i det här läget?
– Ja, alltså, vad ska man göra, man får ta det man blir erbjuden. Inte så att jag kommer ha problem att klara mig.

** Skulle du vilja stanna i Frölunda?
– Självklart, jag har varit här i fem år, trivts bra, man spelar om mästerskap hela tiden, Frölunda är något av hemmaklubb för mig. Men det enda jag vet är att jag kommer spela hockey nästa säsong också.

Mats Rosseli Olsen (tionde säsongen) var också försiktig i sina uttalanden, han medgav dock:

– Vi har börjat prata med varandra, sedan får vi se hur det går. Det är speciella tider, vi får väl hitta någon lösning som passar både klubben och mig.

** Sänkt lön?
– Den som säger att han vill gå ner ljuger nog, men läget är som det är, man får gå ner, ta det bästa man kan få. Ingen som skriver kontrakt nu går upp i lön, om man inte haft juniorkontrakt. Så är det bara.

** Du vill stanna i Frölunda?
– Ja. Jag har sagt det flera gånger, det är första prio för mig, jag vill vara här. Vi hittar nog en lösning, tänker jag.

** Du har gjort bra reklam för dig på slutet?
– Ja, det har trillat in några puckar, men jag tror inte det påverkar så mycket. De (Frölunda) känner mig efter tio år, tror inte det får mitt värde att skjuta i luften. Men det är alltid kul, förstås.

Patrik Carlsson? Han (sjätte säsongen) sa så här:

– Det finns väl en dialog, inte så mycket mer jag kan säga.

** Tror du att det löser sig?
– Jag älskar att spela här så vi får hoppas på det. Det är där vi är.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

** Sänkt lön?
– Det är som det där, ingen som önskar att corona vore här, men … det är så det är. Hockeyn är mitt fokus just nu, sedan vet jag att det finns en dialog, så får man stämma av ibland (med agenten Patrik Aronsson). Det är det man kan göra.

På forwardssidan har även Robin Alvarez och Christoffer Ehn utgående kontrakt, här tror jag mer att Alvarez var tänkt för den här säsongen, osäkert även med Ehn, men ingen ska räknas bort, det handlar ju om ett stort pussel som ska läggas, och försvinner en bit kan en annan behöva läggas till.

I Lucas Raymonds fall är det troligast att Detroit Red Wings plockar över honom, utbildar honom i AHL om göteborgaren inte tar en NHL-plats, allt annat känns som en bonus för Frölunda.

***

Snabbt från måndagsträningen:

## Roger Rönnberg sjuk, inte covid-19, lär coacha Frölunda mot Malmö tisdag kväll.

## Jens Olsson har en skavank, Kalle Henriksson backvikarierade, men planen är att Olsson spelar mot sin gamla klubb.

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

## Samma kedjor, samma backpar, som mot Leksand. Jan Mursak kvar på en vinge, Johan Sundström center.
Både Jesper Sellgren och Max Friberg tränade faktiskt fullt. Förvånade mig.

## PP2 såg Mursak i Joel Lundqvist-rollen, ingen Elmer Söderblom där. Mattias Norlinder, Filip Johansson, Simon Hjalmarsson, Max Friberg övriga fyra.
I PP1: Stefan Elliott, Patrik Carlsson, Lucas Raymond, Joel Lundqvist, Johan Sundström.

## Simon Hjalmarsson gjorde träningens vackraste mål – stenhårt skott i bortre krysset, ”on the rush” i PP.

## En spelare i finska ”landslaget” har testat positivt för corona, återstår att se om denne varit i närkontakt med några svenskar.

***

Betsson-Fimpen var på besök. Så här kul såg det ut då. Mer på instagram.

Dela
Dela
Gillar ni texten? Dela den!
Använd gärna era sociala medier, ge andra chansen att upptäcka rakapuckar.com. Ju fler som läser desto större chans för sajten att få ett långt liv. Gillar ni läsningen här inne hjälper ni alltså er själva genom att trycka på någon av dela-knapparna som finns under varje text.
Följ på Facebook så får ni veta när en ny text ligger ute.
Följ på Twitter av samma anledning
Följ på Instagram för bilder och "stories."

► Simon Hjalmarsson, Patrik Carlsson, Mats Rosseli Olsen. Tre veteraner, tre kulturbärare i Frölunda.
► Men också tre utan kontrakt.
► – Jag har inte pratat med någon klubb över huvud taget, sa Hjalmarsson.
► – Vi får hoppas det löser sig, sa Carlsson.
► – Vi hittar nog en lösning, tänker jag, sa Rosseli Olsen.

Norskt blir det nog i Frölunda 21/22, men sedan …?

NÄR JAG STÄMDE av med Frölundas sportchef Fredrik Sjöström för en tid sedan var han så där lagom svävande men sa väl mer eller mindre att alla spelare med utgående kontrakt fanns med i framtidsförhoppningarna.

Men så vet ni hur det är i coronatider: i princip varje nytt kontrakt är ett lönesänkt sådant, och då ska man komma överens.

ANNONS

Samtidigt vill Frölunda bygga ett än mer slagkraftigt lag till nästa säsong.

Där har ni Sjöströms tuffa uppgift.

Jag snackade med de tre Frölundaveteranerna i dag, de med utgående kontrakt, tyckte det var intressant att höra deras syn på läget.

Simon Hjalmarsson, inne på sin femte seniorsäsong med Frölunda, sa:

– Jag vet ingenting. Har ingenting att säga.

** Inte så att ni förhandlar?
– Nej, jag har inte pratat med någon klubb över huvud taget. Det är väl klart att min agent (Peter Werner) har lite kontakt och så, men inget konkret. Och jag jagar inte på heller, har ingen brådska, sitter lugnt i båten, värre om man varit 22, 23. Jag har tålamod, vet vad jag är kapabel till. Jag vet att det kommer komma någonting, om det är här eller någon annanstans, det vet jag inte. Rätt skönt det också, bara fokusera på att spela hockey.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

** Ovissheten stör inte?
– Absolut inte. Jag är knappast den ende i den här båten just nu.

** Sänkt lön, förståeligt i det här läget?
– Ja, alltså, vad ska man göra, man får ta det man blir erbjuden. Inte så att jag kommer ha problem att klara mig.

** Skulle du vilja stanna i Frölunda?
– Självklart, jag har varit här i fem år, trivts bra, man spelar om mästerskap hela tiden, Frölunda är något av hemmaklubb för mig. Men det enda jag vet är att jag kommer spela hockey nästa säsong också.

Mats Rosseli Olsen (tionde säsongen) var också försiktig i sina uttalanden, han medgav dock:

– Vi har börjat prata med varandra, sedan får vi se hur det går. Det är speciella tider, vi får väl hitta någon lösning som passar både klubben och mig.

** Sänkt lön?
– Den som säger att han vill gå ner ljuger nog, men läget är som det är, man får gå ner, ta det bästa man kan få. Ingen som skriver kontrakt nu går upp i lön, om man inte haft juniorkontrakt. Så är det bara.

** Du vill stanna i Frölunda?
– Ja. Jag har sagt det flera gånger, det är första prio för mig, jag vill vara här. Vi hittar nog en lösning, tänker jag.

** Du har gjort bra reklam för dig på slutet?
– Ja, det har trillat in några puckar, men jag tror inte det påverkar så mycket. De (Frölunda) känner mig efter tio år, tror inte det får mitt värde att skjuta i luften. Men det är alltid kul, förstås.

Patrik Carlsson? Han (sjätte säsongen) sa så här:

– Det finns väl en dialog, inte så mycket mer jag kan säga.

** Tror du att det löser sig?
– Jag älskar att spela här så vi får hoppas på det. Det är där vi är.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

** Sänkt lön?
– Det är som det där, ingen som önskar att corona vore här, men … det är så det är. Hockeyn är mitt fokus just nu, sedan vet jag att det finns en dialog, så får man stämma av ibland (med agenten Patrik Aronsson). Det är det man kan göra.

På forwardssidan har även Robin Alvarez och Christoffer Ehn utgående kontrakt, här tror jag mer att Alvarez var tänkt för den här säsongen, osäkert även med Ehn, men ingen ska räknas bort, det handlar ju om ett stort pussel som ska läggas, och försvinner en bit kan en annan behöva läggas till.

I Lucas Raymonds fall är det troligast att Detroit Red Wings plockar över honom, utbildar honom i AHL om göteborgaren inte tar en NHL-plats, allt annat känns som en bonus för Frölunda.

***

Snabbt från måndagsträningen:

## Roger Rönnberg sjuk, inte covid-19, lär coacha Frölunda mot Malmö tisdag kväll.

## Jens Olsson har en skavank, Kalle Henriksson backvikarierade, men planen är att Olsson spelar mot sin gamla klubb.

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

## Samma kedjor, samma backpar, som mot Leksand. Jan Mursak kvar på en vinge, Johan Sundström center.
Både Jesper Sellgren och Max Friberg tränade faktiskt fullt. Förvånade mig.

## PP2 såg Mursak i Joel Lundqvist-rollen, ingen Elmer Söderblom där. Mattias Norlinder, Filip Johansson, Simon Hjalmarsson, Max Friberg övriga fyra.
I PP1: Stefan Elliott, Patrik Carlsson, Lucas Raymond, Joel Lundqvist, Johan Sundström.

## Simon Hjalmarsson gjorde träningens vackraste mål – stenhårt skott i bortre krysset, ”on the rush” i PP.

## En spelare i finska ”landslaget” har testat positivt för corona, återstår att se om denne varit i närkontakt med några svenskar.

***

Betsson-Fimpen var på besök. Så här kul såg det ut då. Mer på instagram.

Dela
Dela
Gillar ni texten? Dela den!
Använd gärna era sociala medier, ge andra chansen att upptäcka rakapuckar.com. Ju fler som läser desto större chans för sajten att få ett långt liv. Gillar ni läsningen här inne hjälper ni alltså er själva genom att trycka på någon av dela-knapparna som finns under varje text.
Följ på Facebook så får ni veta när en ny text ligger ute.
Följ på Twitter av samma anledning
Följ på Instagram för bilder och "stories."

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Senaste nytt

Senaste nytt

Senaste nytt