Miketinac på lån – Axelsson om Söderlund

Miketinac på lån – Axelsson om Söderlund

Miketinac på lån – Axelsson om Söderlund

Miketinac på lån – Axelsson om Söderlund

► Tim Söderlund har gjort klart med Frölunda – samtidigt som han spelar SM-final med Skellefteå.
► Hur påverkar det gruppen, hans lagkompisar?
► – Egentligen noll, säger SHL-veteranen Anton Axelsson.
► Kalle Miketinac lånas för övrigt ut till Karlskrona. Bra. Tror jag.

SKA VI TA det med Kalle Miketinac först? Jag har ju tidigare skrivit att jag hoppats få se en del av den spännande anfallaren i SHL med Frölunda kommande säsong, men med lite eftertanke tror jag en utlåning till Karlskrona är utmärkt.

19-årige Miketinac fick stora delar av säsongen förstörd av en fotskada.

Han behöver spela seniorhockey.

Han behöver spela mycket.

I allsvenska KHK får Miketinac – som förresten är från Blekinge – en större roll än i Frölunda, därmed finns alla chanser att växa och bli en SHL-spelare på sikt.

Så … inget att anmärka på här.

ANNONS

Anton Axelsson tror inte Skellefteå och Tim Söderlund påverkas efter att nyheten om övergången till Frölunda läckte ut mitt under brinnande slutspel. Foto: TOMMY HOLL

Tim Söderlund? En del har frågat mig om han kan gå för fullt för Skellefteå när han redan är klar för Frölunda, jag har försökt svara att ”absolut kan han det”, men jag inser att en sådan som Anton Axelsson har helt annan trovärdighet än jag.

Anton minns elva år tillbaka i tiden:

– Jag gjorde klart med Timrå i februari, och jag tänkte ”Snälla, snälla, snälla – kan jag inte få avsluta i Frölunda med guld.”

** Man går för fullt, alltså?
– Nästan mer, de som ska vara kvar vet ju att det kommer en chans nästa år. Under mina elva år … det ska vara någon utländsk spelare som kanske inte velat spela på sprutor, som gett 95 istället för 100 procent.

** Hur tror du Skellefteå påverkas av Aftonbladets avslöjanden, först att Tim Söderlund ska till Frölunda, sedan Sebastian Ohlsson till Timrå?
– Egentligen nästan noll. Man blir mest trött på media. Vi (spelare) uppfattar det som att media förstör, vill reta upp supportrarna.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

** Men journalister ska väl rapportera om nyheter?
– Så upplever spelarna det, att man släpper de här nyheterna under slutspelet, för att få så många klick så möjligt.

Jag delar inte den uppfattningen, däremot önskar jag SHL haft en NHL-liknande metod som förbjöd klubbarna att ta kontakt med potentiella nyförvärv förrän efter säsongen, men jag inser att det nog är omöjligt.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

► Tim Söderlund har gjort klart med Frölunda – samtidigt som han spelar SM-final med Skellefteå.
► Hur påverkar det gruppen, hans lagkompisar?
► – Egentligen noll, säger SHL-veteranen Anton Axelsson.
► Kalle Miketinac lånas för övrigt ut till Karlskrona. Bra. Tror jag.

SKA VI TA det med Kalle Miketinac först? Jag har ju tidigare skrivit att jag hoppats få se en del av den spännande anfallaren i SHL med Frölunda kommande säsong, men med lite eftertanke tror jag en utlåning till Karlskrona är utmärkt.

19-årige Miketinac fick stora delar av säsongen förstörd av en fotskada.

Han behöver spela seniorhockey.

Han behöver spela mycket.

I allsvenska KHK får Miketinac – som förresten är från Blekinge – en större roll än i Frölunda, därmed finns alla chanser att växa och bli en SHL-spelare på sikt.

Så … inget att anmärka på här.

ANNONS

Anton Axelsson tror inte Skellefteå och Tim Söderlund påverkas efter att nyheten om övergången till Frölunda läckte ut mitt under brinnande slutspel. Foto: TOMMY HOLL

Tim Söderlund? En del har frågat mig om han kan gå för fullt för Skellefteå när han redan är klar för Frölunda, jag har försökt svara att ”absolut kan han det”, men jag inser att en sådan som Anton Axelsson har helt annan trovärdighet än jag.

Anton minns elva år tillbaka i tiden:

– Jag gjorde klart med Timrå i februari, och jag tänkte ”Snälla, snälla, snälla – kan jag inte få avsluta i Frölunda med guld.”

** Man går för fullt, alltså?
– Nästan mer, de som ska vara kvar vet ju att det kommer en chans nästa år. Under mina elva år … det ska vara någon utländsk spelare som kanske inte velat spela på sprutor, som gett 95 istället för 100 procent.

** Hur tror du Skellefteå påverkas av Aftonbladets avslöjanden, först att Tim Söderlund ska till Frölunda, sedan Sebastian Ohlsson till Timrå?
– Egentligen nästan noll. Man blir mest trött på media. Vi (spelare) uppfattar det som att media förstör, vill reta upp supportrarna.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

** Men journalister ska väl rapportera om nyheter?
– Så upplever spelarna det, att man släpper de här nyheterna under slutspelet, för att få så många klick så möjligt.

Jag delar inte den uppfattningen, däremot önskar jag SHL haft en NHL-liknande metod som förbjöd klubbarna att ta kontakt med potentiella nyförvärv förrän efter säsongen, men jag inser att det nog är omöjligt.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

► Tim Söderlund har gjort klart med Frölunda – samtidigt som han spelar SM-final med Skellefteå.
► Hur påverkar det gruppen, hans lagkompisar?
► – Egentligen noll, säger SHL-veteranen Anton Axelsson.
► Kalle Miketinac lånas för övrigt ut till Karlskrona. Bra. Tror jag.

SKA VI TA det med Kalle Miketinac först? Jag har ju tidigare skrivit att jag hoppats få se en del av den spännande anfallaren i SHL med Frölunda kommande säsong, men med lite eftertanke tror jag en utlåning till Karlskrona är utmärkt.

19-årige Miketinac fick stora delar av säsongen förstörd av en fotskada.

Han behöver spela seniorhockey.

Han behöver spela mycket.

I allsvenska KHK får Miketinac – som förresten är från Blekinge – en större roll än i Frölunda, därmed finns alla chanser att växa och bli en SHL-spelare på sikt.

Så … inget att anmärka på här.

ANNONS

Anton Axelsson tror inte Skellefteå och Tim Söderlund påverkas efter att nyheten om övergången till Frölunda läckte ut mitt under brinnande slutspel. Foto: TOMMY HOLL

Tim Söderlund? En del har frågat mig om han kan gå för fullt för Skellefteå när han redan är klar för Frölunda, jag har försökt svara att ”absolut kan han det”, men jag inser att en sådan som Anton Axelsson har helt annan trovärdighet än jag.

Anton minns elva år tillbaka i tiden:

– Jag gjorde klart med Timrå i februari, och jag tänkte ”Snälla, snälla, snälla – kan jag inte få avsluta i Frölunda med guld.”

** Man går för fullt, alltså?
– Nästan mer, de som ska vara kvar vet ju att det kommer en chans nästa år. Under mina elva år … det ska vara någon utländsk spelare som kanske inte velat spela på sprutor, som gett 95 istället för 100 procent.

** Hur tror du Skellefteå påverkas av Aftonbladets avslöjanden, först att Tim Söderlund ska till Frölunda, sedan Sebastian Ohlsson till Timrå?
– Egentligen nästan noll. Man blir mest trött på media. Vi (spelare) uppfattar det som att media förstör, vill reta upp supportrarna.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

** Men journalister ska väl rapportera om nyheter?
– Så upplever spelarna det, att man släpper de här nyheterna under slutspelet, för att få så många klick så möjligt.

Jag delar inte den uppfattningen, däremot önskar jag SHL haft en NHL-liknande metod som förbjöd klubbarna att ta kontakt med potentiella nyförvärv förrän efter säsongen, men jag inser att det nog är omöjligt.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

► Tim Söderlund har gjort klart med Frölunda – samtidigt som han spelar SM-final med Skellefteå.
► Hur påverkar det gruppen, hans lagkompisar?
► – Egentligen noll, säger SHL-veteranen Anton Axelsson.
► Kalle Miketinac lånas för övrigt ut till Karlskrona. Bra. Tror jag.

SKA VI TA det med Kalle Miketinac först? Jag har ju tidigare skrivit att jag hoppats få se en del av den spännande anfallaren i SHL med Frölunda kommande säsong, men med lite eftertanke tror jag en utlåning till Karlskrona är utmärkt.

19-årige Miketinac fick stora delar av säsongen förstörd av en fotskada.

Han behöver spela seniorhockey.

Han behöver spela mycket.

I allsvenska KHK får Miketinac – som förresten är från Blekinge – en större roll än i Frölunda, därmed finns alla chanser att växa och bli en SHL-spelare på sikt.

Så … inget att anmärka på här.

ANNONS

Anton Axelsson tror inte Skellefteå och Tim Söderlund påverkas efter att nyheten om övergången till Frölunda läckte ut mitt under brinnande slutspel. Foto: TOMMY HOLL

Tim Söderlund? En del har frågat mig om han kan gå för fullt för Skellefteå när han redan är klar för Frölunda, jag har försökt svara att ”absolut kan han det”, men jag inser att en sådan som Anton Axelsson har helt annan trovärdighet än jag.

Anton minns elva år tillbaka i tiden:

– Jag gjorde klart med Timrå i februari, och jag tänkte ”Snälla, snälla, snälla – kan jag inte få avsluta i Frölunda med guld.”

** Man går för fullt, alltså?
– Nästan mer, de som ska vara kvar vet ju att det kommer en chans nästa år. Under mina elva år … det ska vara någon utländsk spelare som kanske inte velat spela på sprutor, som gett 95 istället för 100 procent.

** Hur tror du Skellefteå påverkas av Aftonbladets avslöjanden, först att Tim Söderlund ska till Frölunda, sedan Sebastian Ohlsson till Timrå?
– Egentligen nästan noll. Man blir mest trött på media. Vi (spelare) uppfattar det som att media förstör, vill reta upp supportrarna.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

** Men journalister ska väl rapportera om nyheter?
– Så upplever spelarna det, att man släpper de här nyheterna under slutspelet, för att få så många klick så möjligt.

Jag delar inte den uppfattningen, däremot önskar jag SHL haft en NHL-liknande metod som förbjöd klubbarna att ta kontakt med potentiella nyförvärv förrän efter säsongen, men jag inser att det nog är omöjligt.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Senaste nytt

Senaste nytt

Senaste nytt