Johnson & Johnsson – men ingen Stålberg

Johnson & Johnsson – men ingen Stålberg

Johnson & Johnsson – men ingen Stålberg

Johnson & Johnsson – men ingen Stålberg

► Snabbis så här på kvällskvisten.
► 1. Jag tipsar om utmärkt läsning, med pappa Jonas och sonen Andreas. Johnson och Johnsson.
► 2. Jag tar död på ett rykte. Om en ex-frölundait som inte är på väg hem.

EFTER TRAGEDIN I Toronto i dag – en skåpbil körde ner människor på Yonge Street – vet jag inte hur mycket fokus som är på Maple Leafs match 6 mot Boston Bruins i natt, den fajt som Leafs måste vinna för att leva vidare i slutspelet och tvinga fram en match 7.

Skärmdump från sportsnet.ca – bilden från Fröundas guldfirande 2016.

Men storyn med succéspelaren Andreas Johnsson och pappa Jonas, uppringd i Sverige av kanadensiska sajten Sportsnets reporter Chris Johnston, såg jag tidigare under kvällen, och … jag tänkte ni kanske vill läsa den.

Länken har ni här.

Mycket gott pappa & son-tugg, och så historien om varför Andreas nu stavar efternamnet med två S medan pappa håller kvar vid ett S, eller i alla fall hur det hela började.

Unga läsare minns kanske inte att Jonas en gång var på väg över till NHL för att ta chansen i St Louis Blues. Han ändrade sig, valde att stanna i Göteborg, något som verkligen gjorde Blues ledning ”pissed off”, kommer jag ihåg, detta eftersom man offrat ett draftval på svensken från Gävle.

ANNONS

Andreas tvekade aldrig när han fick chansen.

Och varför skulle han …

Retorisk fråga. Inget frågetecken.

***

Jag såg att det dök upp ett rykte om att Viktor Stålberg var på väg hem till Sverige och Frölunda, trots att han har ett år kvar på kontraktet med Zug i schweiziska NLA.

Svårt att tro, tänkte jag, men det är alltid bäst att kolla saker, framför allt vill jag nu berätta för er så ni slipper undra:

Viktor är inte på väg hem.

– Nej, det är inte aktuellt, skrev han till mig i dag.

Så, nu vet ni.

I morgon ska jag ta död på något annat. Väl mött då.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

► Snabbis så här på kvällskvisten.
► 1. Jag tipsar om utmärkt läsning, med pappa Jonas och sonen Andreas. Johnson och Johnsson.
► 2. Jag tar död på ett rykte. Om en ex-frölundait som inte är på väg hem.

EFTER TRAGEDIN I Toronto i dag – en skåpbil körde ner människor på Yonge Street – vet jag inte hur mycket fokus som är på Maple Leafs match 6 mot Boston Bruins i natt, den fajt som Leafs måste vinna för att leva vidare i slutspelet och tvinga fram en match 7.

Skärmdump från sportsnet.ca – bilden från Fröundas guldfirande 2016.

Men storyn med succéspelaren Andreas Johnsson och pappa Jonas, uppringd i Sverige av kanadensiska sajten Sportsnets reporter Chris Johnston, såg jag tidigare under kvällen, och … jag tänkte ni kanske vill läsa den.

Länken har ni här.

Mycket gott pappa & son-tugg, och så historien om varför Andreas nu stavar efternamnet med två S medan pappa håller kvar vid ett S, eller i alla fall hur det hela började.

Unga läsare minns kanske inte att Jonas en gång var på väg över till NHL för att ta chansen i St Louis Blues. Han ändrade sig, valde att stanna i Göteborg, något som verkligen gjorde Blues ledning ”pissed off”, kommer jag ihåg, detta eftersom man offrat ett draftval på svensken från Gävle.

ANNONS

Andreas tvekade aldrig när han fick chansen.

Och varför skulle han …

Retorisk fråga. Inget frågetecken.

***

Jag såg att det dök upp ett rykte om att Viktor Stålberg var på väg hem till Sverige och Frölunda, trots att han har ett år kvar på kontraktet med Zug i schweiziska NLA.

Svårt att tro, tänkte jag, men det är alltid bäst att kolla saker, framför allt vill jag nu berätta för er så ni slipper undra:

Viktor är inte på väg hem.

– Nej, det är inte aktuellt, skrev han till mig i dag.

Så, nu vet ni.

I morgon ska jag ta död på något annat. Väl mött då.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

► Snabbis så här på kvällskvisten.
► 1. Jag tipsar om utmärkt läsning, med pappa Jonas och sonen Andreas. Johnson och Johnsson.
► 2. Jag tar död på ett rykte. Om en ex-frölundait som inte är på väg hem.

EFTER TRAGEDIN I Toronto i dag – en skåpbil körde ner människor på Yonge Street – vet jag inte hur mycket fokus som är på Maple Leafs match 6 mot Boston Bruins i natt, den fajt som Leafs måste vinna för att leva vidare i slutspelet och tvinga fram en match 7.

Skärmdump från sportsnet.ca – bilden från Fröundas guldfirande 2016.

Men storyn med succéspelaren Andreas Johnsson och pappa Jonas, uppringd i Sverige av kanadensiska sajten Sportsnets reporter Chris Johnston, såg jag tidigare under kvällen, och … jag tänkte ni kanske vill läsa den.

Länken har ni här.

Mycket gott pappa & son-tugg, och så historien om varför Andreas nu stavar efternamnet med två S medan pappa håller kvar vid ett S, eller i alla fall hur det hela började.

Unga läsare minns kanske inte att Jonas en gång var på väg över till NHL för att ta chansen i St Louis Blues. Han ändrade sig, valde att stanna i Göteborg, något som verkligen gjorde Blues ledning ”pissed off”, kommer jag ihåg, detta eftersom man offrat ett draftval på svensken från Gävle.

ANNONS

Andreas tvekade aldrig när han fick chansen.

Och varför skulle han …

Retorisk fråga. Inget frågetecken.

***

Jag såg att det dök upp ett rykte om att Viktor Stålberg var på väg hem till Sverige och Frölunda, trots att han har ett år kvar på kontraktet med Zug i schweiziska NLA.

Svårt att tro, tänkte jag, men det är alltid bäst att kolla saker, framför allt vill jag nu berätta för er så ni slipper undra:

Viktor är inte på väg hem.

– Nej, det är inte aktuellt, skrev han till mig i dag.

Så, nu vet ni.

I morgon ska jag ta död på något annat. Väl mött då.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

► Snabbis så här på kvällskvisten.
► 1. Jag tipsar om utmärkt läsning, med pappa Jonas och sonen Andreas. Johnson och Johnsson.
► 2. Jag tar död på ett rykte. Om en ex-frölundait som inte är på väg hem.

EFTER TRAGEDIN I Toronto i dag – en skåpbil körde ner människor på Yonge Street – vet jag inte hur mycket fokus som är på Maple Leafs match 6 mot Boston Bruins i natt, den fajt som Leafs måste vinna för att leva vidare i slutspelet och tvinga fram en match 7.

Skärmdump från sportsnet.ca – bilden från Fröundas guldfirande 2016.

Men storyn med succéspelaren Andreas Johnsson och pappa Jonas, uppringd i Sverige av kanadensiska sajten Sportsnets reporter Chris Johnston, såg jag tidigare under kvällen, och … jag tänkte ni kanske vill läsa den.

Länken har ni här.

Mycket gott pappa & son-tugg, och så historien om varför Andreas nu stavar efternamnet med två S medan pappa håller kvar vid ett S, eller i alla fall hur det hela började.

Unga läsare minns kanske inte att Jonas en gång var på väg över till NHL för att ta chansen i St Louis Blues. Han ändrade sig, valde att stanna i Göteborg, något som verkligen gjorde Blues ledning ”pissed off”, kommer jag ihåg, detta eftersom man offrat ett draftval på svensken från Gävle.

ANNONS

Andreas tvekade aldrig när han fick chansen.

Och varför skulle han …

Retorisk fråga. Inget frågetecken.

***

Jag såg att det dök upp ett rykte om att Viktor Stålberg var på väg hem till Sverige och Frölunda, trots att han har ett år kvar på kontraktet med Zug i schweiziska NLA.

Svårt att tro, tänkte jag, men det är alltid bäst att kolla saker, framför allt vill jag nu berätta för er så ni slipper undra:

Viktor är inte på väg hem.

– Nej, det är inte aktuellt, skrev han till mig i dag.

Så, nu vet ni.

I morgon ska jag ta död på något annat. Väl mött då.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Senaste nytt

Senaste nytt

Senaste nytt