Jag var nog naiv – kanske ska det inte göras på det här sättet

Jag var nog naiv – kanske ska det inte göras på det här sättet

Jag var nog naiv – kanske ska det inte göras på det här sättet

Jag var nog naiv – kanske ska det inte göras på det här sättet

► Jag var nog naiv i går. Dålig koll på läget. Ingen bra känsla i dag.
► Och så tycker jag lite synd om Frölundas Efraim Larsson.

Till vänster: Janne Karlsson, Mikael Andersson och Terho Koskela. Till höger: Göran Nilsson. Foto: FRÖLUNDA

Först sent på lördagsnatten fattade jag att Frölundas hyllade kaptener hade olika tröjor, perfekt anpassade till deras respektive tid i klubben.
Mycket jobb som Efraim Larsson lagt ner.
Hur många såg och noterade detta?
Och hur naiv får en redaktör egentligen vara? Jag tänker på mig själv. 

(texten är öppen till 19.00)

TA EN TITT på bilderna nedan, Frölundas 21 kaptener kläddes alltså i olika tröjor, olika design, olika klubbmärken, något Efraim Larsson (ni vet han bakom Frölundas nya snygga klubbmärke) hoppade in under semestern för att fixa.

Vilket jobb! Ihop med ett företag, kallat Jersey53, tydligen.

Hur tyckte ni det här gick fram på lördagen? Hur många av er på läktarplats såg och noterade fullt ut diskrepansen i dräkt & logga, tänkte ”Wow, vilket hundraprocentigt fokus som lagts ner av Frölunda när man hyllar sina gamla kaptener?”

Jag tyckte lite synd om Efraim. Hans jobb hade förtjänat mer uppmärksamhet.

Precis som Göran Nilsson hade förtjänat att hålla sitt tal inför en tyst publik snarare än skränande Leksandsfans.

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

Jag var tydligen enormt naiv i går (låt mig återkomma).

Var Frölunda det också? Givet all den möda som tydligen lagts ner på att få varje tröja rätt, kanske skulle hela kaptensevenemanget ha arrangerats på annat vis.

## Uppdelat på fler tillfällen så varje kapten gavs mer tid, till och med en minut eller två på sig att säga något (snarare än i en paus där folk är ute och ränner)?

## Inte i samband med en match där många bortafans sluter upp?

## Inte i samband med match över huvud taget?

Jag sitter inte inne med svaren, menar inte att vara efterklok, det här är inget kritiserande av Frölunda, i förväg hade jag noll invändningar gällande ett berömvärt initiativ, men jag sitter här och känner att såväl C-killarna som Efraim var värda mer.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

Maffigheten i att samla 21 lagkaptener är förstås svårslagen. Men … hade man kunnat göra mer av sju kaptenslördagar under vintern?

Kanske feltänkt, kanske bara dumt. Den här helgen går för mig i så fall i blåögdhetens tecken.

Jag förvånades ju när Leksands (annars magiska) klack sjöng och störde kaptenshyllningen. Kritiken sprungen just ur förvåning, min minnesbild var att hockeyns fans är så bra när det gäller den här typen av saker. Dock har det vällt in meddelanden om att jag tydligen har gnällt på Färjestads fans förr (inte bara naiv utan glömsk också), att Luleås fans tydligen gapade i Gävle nyligen, att Örebros gjort det, att Frölundas gjort det, så … jag var nog ute och seglade här.

Det gillar jag inte. Alls.

Varken metaforiskt eller verkligt.

Dessutom är det så många som skrivit till mig att en bortaklacks främsta uppgift är att störa hemmalaget, må det vara det spelmässiga eller en hyllning av historien, och att anmärka på detta är minsann ”bajsnödigt.”

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Okej, jag fick en del medhåll också, leksingar som skrev privat. Det värmde.

Men totalintrycket i min skalle är ändå att jag inte alls hade koll på läget.

Trodde att det skulle gå att diskutera respekt på Twitter, när och om sådan ska visas, hade gärna tagit till mig vettiga argument emot min hållning (man får absolut tycka att en kaptenshyllning inte kvalar in på ”tystnadslistan”), istället blev det en helg där många hockeyfans från olika klubbar grävde sig djupt ner i sandlådan, tog ett stort steg från sakfrågan och istället gjorde slut på sanden genom att kasta den på varandra.

Klassisk taktik: ”Amendudå?”

Jag såg det inte komma. Jag var naiv som valfri svensk politiker. Eftersom jag ogillar det hos dem är jag även missnöjd med mig själv.

Fundering så här dagen efter. Kanske …

… kan man inte alls begära att en bortaklack ska hålla snattran när hemmaklubben har något slags ceremoni.

… är det förlegat.

… är det bäst att den här typen av evenemang hålls med bara hemmapublik i arenan.

ANNONS

Nästa arrangör bör i alla fall tänka sig för, informera eventuella bortafans, bjuda på gratis öl i baren så de håller sig borta.

Fånigt skrivet? Må det. Men inte naivt, i alla fall.

***

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @rakapuckarpunktcom

 

 

► Jag var nog naiv i går. Dålig koll på läget. Ingen bra känsla i dag.
► Och så tycker jag lite synd om Frölundas Efraim Larsson.

Till vänster: Janne Karlsson, Mikael Andersson och Terho Koskela. Till höger: Göran Nilsson. Foto: FRÖLUNDA

Först sent på lördagsnatten fattade jag att Frölundas hyllade kaptener hade olika tröjor, perfekt anpassade till deras respektive tid i klubben.
Mycket jobb som Efraim Larsson lagt ner.
Hur många såg och noterade detta?
Och hur naiv får en redaktör egentligen vara? Jag tänker på mig själv. 

(texten är öppen till 19.00)

TA EN TITT på bilderna nedan, Frölundas 21 kaptener kläddes alltså i olika tröjor, olika design, olika klubbmärken, något Efraim Larsson (ni vet han bakom Frölundas nya snygga klubbmärke) hoppade in under semestern för att fixa.

Vilket jobb! Ihop med ett företag, kallat Jersey53, tydligen.

Hur tyckte ni det här gick fram på lördagen? Hur många av er på läktarplats såg och noterade fullt ut diskrepansen i dräkt & logga, tänkte ”Wow, vilket hundraprocentigt fokus som lagts ner av Frölunda när man hyllar sina gamla kaptener?”

Jag tyckte lite synd om Efraim. Hans jobb hade förtjänat mer uppmärksamhet.

Precis som Göran Nilsson hade förtjänat att hålla sitt tal inför en tyst publik snarare än skränande Leksandsfans.

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

Jag var tydligen enormt naiv i går (låt mig återkomma).

Var Frölunda det också? Givet all den möda som tydligen lagts ner på att få varje tröja rätt, kanske skulle hela kaptensevenemanget ha arrangerats på annat vis.

## Uppdelat på fler tillfällen så varje kapten gavs mer tid, till och med en minut eller två på sig att säga något (snarare än i en paus där folk är ute och ränner)?

## Inte i samband med en match där många bortafans sluter upp?

## Inte i samband med match över huvud taget?

Jag sitter inte inne med svaren, menar inte att vara efterklok, det här är inget kritiserande av Frölunda, i förväg hade jag noll invändningar gällande ett berömvärt initiativ, men jag sitter här och känner att såväl C-killarna som Efraim var värda mer.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

Maffigheten i att samla 21 lagkaptener är förstås svårslagen. Men … hade man kunnat göra mer av sju kaptenslördagar under vintern?

Kanske feltänkt, kanske bara dumt. Den här helgen går för mig i så fall i blåögdhetens tecken.

Jag förvånades ju när Leksands (annars magiska) klack sjöng och störde kaptenshyllningen. Kritiken sprungen just ur förvåning, min minnesbild var att hockeyns fans är så bra när det gäller den här typen av saker. Dock har det vällt in meddelanden om att jag tydligen har gnällt på Färjestads fans förr (inte bara naiv utan glömsk också), att Luleås fans tydligen gapade i Gävle nyligen, att Örebros gjort det, att Frölundas gjort det, så … jag var nog ute och seglade här.

Det gillar jag inte. Alls.

Varken metaforiskt eller verkligt.

Dessutom är det så många som skrivit till mig att en bortaklacks främsta uppgift är att störa hemmalaget, må det vara det spelmässiga eller en hyllning av historien, och att anmärka på detta är minsann ”bajsnödigt.”

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Okej, jag fick en del medhåll också, leksingar som skrev privat. Det värmde.

Men totalintrycket i min skalle är ändå att jag inte alls hade koll på läget.

Trodde att det skulle gå att diskutera respekt på Twitter, när och om sådan ska visas, hade gärna tagit till mig vettiga argument emot min hållning (man får absolut tycka att en kaptenshyllning inte kvalar in på ”tystnadslistan”), istället blev det en helg där många hockeyfans från olika klubbar grävde sig djupt ner i sandlådan, tog ett stort steg från sakfrågan och istället gjorde slut på sanden genom att kasta den på varandra.

Klassisk taktik: ”Amendudå?”

Jag såg det inte komma. Jag var naiv som valfri svensk politiker. Eftersom jag ogillar det hos dem är jag även missnöjd med mig själv.

Fundering så här dagen efter. Kanske …

… kan man inte alls begära att en bortaklack ska hålla snattran när hemmaklubben har något slags ceremoni.

… är det förlegat.

… är det bäst att den här typen av evenemang hålls med bara hemmapublik i arenan.

ANNONS

Nästa arrangör bör i alla fall tänka sig för, informera eventuella bortafans, bjuda på gratis öl i baren så de håller sig borta.

Fånigt skrivet? Må det. Men inte naivt, i alla fall.

***

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @rakapuckarpunktcom

 

 

► Jag var nog naiv i går. Dålig koll på läget. Ingen bra känsla i dag.
► Och så tycker jag lite synd om Frölundas Efraim Larsson.

Till vänster: Janne Karlsson, Mikael Andersson och Terho Koskela. Till höger: Göran Nilsson. Foto: FRÖLUNDA

Först sent på lördagsnatten fattade jag att Frölundas hyllade kaptener hade olika tröjor, perfekt anpassade till deras respektive tid i klubben.
Mycket jobb som Efraim Larsson lagt ner.
Hur många såg och noterade detta?
Och hur naiv får en redaktör egentligen vara? Jag tänker på mig själv. 

(texten är öppen till 19.00)

TA EN TITT på bilderna nedan, Frölundas 21 kaptener kläddes alltså i olika tröjor, olika design, olika klubbmärken, något Efraim Larsson (ni vet han bakom Frölundas nya snygga klubbmärke) hoppade in under semestern för att fixa.

Vilket jobb! Ihop med ett företag, kallat Jersey53, tydligen.

Hur tyckte ni det här gick fram på lördagen? Hur många av er på läktarplats såg och noterade fullt ut diskrepansen i dräkt & logga, tänkte ”Wow, vilket hundraprocentigt fokus som lagts ner av Frölunda när man hyllar sina gamla kaptener?”

Jag tyckte lite synd om Efraim. Hans jobb hade förtjänat mer uppmärksamhet.

Precis som Göran Nilsson hade förtjänat att hålla sitt tal inför en tyst publik snarare än skränande Leksandsfans.

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

Jag var tydligen enormt naiv i går (låt mig återkomma).

Var Frölunda det också? Givet all den möda som tydligen lagts ner på att få varje tröja rätt, kanske skulle hela kaptensevenemanget ha arrangerats på annat vis.

## Uppdelat på fler tillfällen så varje kapten gavs mer tid, till och med en minut eller två på sig att säga något (snarare än i en paus där folk är ute och ränner)?

## Inte i samband med en match där många bortafans sluter upp?

## Inte i samband med match över huvud taget?

Jag sitter inte inne med svaren, menar inte att vara efterklok, det här är inget kritiserande av Frölunda, i förväg hade jag noll invändningar gällande ett berömvärt initiativ, men jag sitter här och känner att såväl C-killarna som Efraim var värda mer.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

Maffigheten i att samla 21 lagkaptener är förstås svårslagen. Men … hade man kunnat göra mer av sju kaptenslördagar under vintern?

Kanske feltänkt, kanske bara dumt. Den här helgen går för mig i så fall i blåögdhetens tecken.

Jag förvånades ju när Leksands (annars magiska) klack sjöng och störde kaptenshyllningen. Kritiken sprungen just ur förvåning, min minnesbild var att hockeyns fans är så bra när det gäller den här typen av saker. Dock har det vällt in meddelanden om att jag tydligen har gnällt på Färjestads fans förr (inte bara naiv utan glömsk också), att Luleås fans tydligen gapade i Gävle nyligen, att Örebros gjort det, att Frölundas gjort det, så … jag var nog ute och seglade här.

Det gillar jag inte. Alls.

Varken metaforiskt eller verkligt.

Dessutom är det så många som skrivit till mig att en bortaklacks främsta uppgift är att störa hemmalaget, må det vara det spelmässiga eller en hyllning av historien, och att anmärka på detta är minsann ”bajsnödigt.”

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Okej, jag fick en del medhåll också, leksingar som skrev privat. Det värmde.

Men totalintrycket i min skalle är ändå att jag inte alls hade koll på läget.

Trodde att det skulle gå att diskutera respekt på Twitter, när och om sådan ska visas, hade gärna tagit till mig vettiga argument emot min hållning (man får absolut tycka att en kaptenshyllning inte kvalar in på ”tystnadslistan”), istället blev det en helg där många hockeyfans från olika klubbar grävde sig djupt ner i sandlådan, tog ett stort steg från sakfrågan och istället gjorde slut på sanden genom att kasta den på varandra.

Klassisk taktik: ”Amendudå?”

Jag såg det inte komma. Jag var naiv som valfri svensk politiker. Eftersom jag ogillar det hos dem är jag även missnöjd med mig själv.

Fundering så här dagen efter. Kanske …

… kan man inte alls begära att en bortaklack ska hålla snattran när hemmaklubben har något slags ceremoni.

… är det förlegat.

… är det bäst att den här typen av evenemang hålls med bara hemmapublik i arenan.

ANNONS

Nästa arrangör bör i alla fall tänka sig för, informera eventuella bortafans, bjuda på gratis öl i baren så de håller sig borta.

Fånigt skrivet? Må det. Men inte naivt, i alla fall.

***

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @rakapuckarpunktcom

 

 

► Jag var nog naiv i går. Dålig koll på läget. Ingen bra känsla i dag.
► Och så tycker jag lite synd om Frölundas Efraim Larsson.

Till vänster: Janne Karlsson, Mikael Andersson och Terho Koskela. Till höger: Göran Nilsson. Foto: FRÖLUNDA

Först sent på lördagsnatten fattade jag att Frölundas hyllade kaptener hade olika tröjor, perfekt anpassade till deras respektive tid i klubben.
Mycket jobb som Efraim Larsson lagt ner.
Hur många såg och noterade detta?
Och hur naiv får en redaktör egentligen vara? Jag tänker på mig själv. 

(texten är öppen till 19.00)

TA EN TITT på bilderna nedan, Frölundas 21 kaptener kläddes alltså i olika tröjor, olika design, olika klubbmärken, något Efraim Larsson (ni vet han bakom Frölundas nya snygga klubbmärke) hoppade in under semestern för att fixa.

Vilket jobb! Ihop med ett företag, kallat Jersey53, tydligen.

Hur tyckte ni det här gick fram på lördagen? Hur många av er på läktarplats såg och noterade fullt ut diskrepansen i dräkt & logga, tänkte ”Wow, vilket hundraprocentigt fokus som lagts ner av Frölunda när man hyllar sina gamla kaptener?”

Jag tyckte lite synd om Efraim. Hans jobb hade förtjänat mer uppmärksamhet.

Precis som Göran Nilsson hade förtjänat att hålla sitt tal inför en tyst publik snarare än skränande Leksandsfans.

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

Jag var tydligen enormt naiv i går (låt mig återkomma).

Var Frölunda det också? Givet all den möda som tydligen lagts ner på att få varje tröja rätt, kanske skulle hela kaptensevenemanget ha arrangerats på annat vis.

## Uppdelat på fler tillfällen så varje kapten gavs mer tid, till och med en minut eller två på sig att säga något (snarare än i en paus där folk är ute och ränner)?

## Inte i samband med en match där många bortafans sluter upp?

## Inte i samband med match över huvud taget?

Jag sitter inte inne med svaren, menar inte att vara efterklok, det här är inget kritiserande av Frölunda, i förväg hade jag noll invändningar gällande ett berömvärt initiativ, men jag sitter här och känner att såväl C-killarna som Efraim var värda mer.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

Maffigheten i att samla 21 lagkaptener är förstås svårslagen. Men … hade man kunnat göra mer av sju kaptenslördagar under vintern?

Kanske feltänkt, kanske bara dumt. Den här helgen går för mig i så fall i blåögdhetens tecken.

Jag förvånades ju när Leksands (annars magiska) klack sjöng och störde kaptenshyllningen. Kritiken sprungen just ur förvåning, min minnesbild var att hockeyns fans är så bra när det gäller den här typen av saker. Dock har det vällt in meddelanden om att jag tydligen har gnällt på Färjestads fans förr (inte bara naiv utan glömsk också), att Luleås fans tydligen gapade i Gävle nyligen, att Örebros gjort det, att Frölundas gjort det, så … jag var nog ute och seglade här.

Det gillar jag inte. Alls.

Varken metaforiskt eller verkligt.

Dessutom är det så många som skrivit till mig att en bortaklacks främsta uppgift är att störa hemmalaget, må det vara det spelmässiga eller en hyllning av historien, och att anmärka på detta är minsann ”bajsnödigt.”

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Okej, jag fick en del medhåll också, leksingar som skrev privat. Det värmde.

Men totalintrycket i min skalle är ändå att jag inte alls hade koll på läget.

Trodde att det skulle gå att diskutera respekt på Twitter, när och om sådan ska visas, hade gärna tagit till mig vettiga argument emot min hållning (man får absolut tycka att en kaptenshyllning inte kvalar in på ”tystnadslistan”), istället blev det en helg där många hockeyfans från olika klubbar grävde sig djupt ner i sandlådan, tog ett stort steg från sakfrågan och istället gjorde slut på sanden genom att kasta den på varandra.

Klassisk taktik: ”Amendudå?”

Jag såg det inte komma. Jag var naiv som valfri svensk politiker. Eftersom jag ogillar det hos dem är jag även missnöjd med mig själv.

Fundering så här dagen efter. Kanske …

… kan man inte alls begära att en bortaklack ska hålla snattran när hemmaklubben har något slags ceremoni.

… är det förlegat.

… är det bäst att den här typen av evenemang hålls med bara hemmapublik i arenan.

ANNONS

Nästa arrangör bör i alla fall tänka sig för, informera eventuella bortafans, bjuda på gratis öl i baren så de håller sig borta.

Fånigt skrivet? Må det. Men inte naivt, i alla fall.

***

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @rakapuckarpunktcom

 

 

28 Kommentarer

 1. De s k hyllningarna är och varit för tok för långa, gäller även de som jag sett på andra ställen än Scandinavium. Att ta en i taget hade varit väsentligt bättre som L skricer. Att bortsupportrar förstör är sorgligt, men bara att inse. För Frölunda väsentligt kortare hyllningar foch fokus på det huvudsakliga: dagens match, för Frölundas del vet man ju hur det gå när det är hyllningar, finns väl undantag från regeln förlust, själv går jag inte numera på hyllningsmatcher.

 2. HL: du har helt rätt. Vanligt bondförnuft att applådera, eller hålla munnen stängd, som bortasupporter, när någon I hemmalaget ska firas. I min värld väldigt enkelt!!
  Noterat i efterhand: starkt jobb med kaptenströjorna. Bra jobb !!.

  • Tycker mer Brynäs klappar ihop fullständigt efter 4-4, spelar de så kommer de bli repris på Hv71- Brynäs i kvalet

   • Malmö har börjat bra. Inte fy skam då att Frölunda fick med sig en pinne. Med lite bättre skärpa kunde det blivit 2 pinnar. Tänker på alla lägen i sd.

 3. HL, självklart ska vi ha ceremonier som igår. Finns flera alternativ man ha göra för att slippa detta som hände igår.

  1. Släpp in bortalagets fans 5 min innan matchstart.

  2. Släpp in bortalagets in till arenan men ej till läktaren.

  3. Ha inga bortafans alls under den matchen.

  Det SKA inte behövas egentligen med dessa förslag men eftersom vissa inte kan bete sig så få man tlll drastiska beslut. Det bästa hade ju varit att bortafansen drack öl i baren eller satt på läktaren och pillade på sina mobiler.

  • Eller välj åtminstone en match där motståndaren har få supportrar, Leksand är väl sämsta alternativet i det hänseendet…

   • men sluta. en sak att man misstycker och att alla ska stå givakt. ska vi nu ha covidpass vid Frölundas ceremonier?
    klart att man ska respektera motståndare och sköta sig men att inskränka rörelsefrihet då är det bättre att Frölunda håller sitt eget event utan motståndare om ni tycker det är ett så stort problem.
    Tycker själv det är samma respektlösa beteende att bua när bortalaget entrar isen.
    hoppas att fler respekterar motståndare framöver.

    • Så var det dags för ditt snack om covidpass… man vill hylla sina gamla hjältar inför fulla läktare. Eller tycker du att Frölunda ska hylla dom på en träning inför 3-4 pers.

     • Jag var inte sagt att man ska porta folk. Folk kan komma in i arenan men behöver inte gå till sina platser. Man kan också skjuta på matchtiden, alltså om matchen börjar kl 15:15 så flyttar man fram tiden till 15:30 och man slutar med ceremonin kl 15. Då kan ma släppa in bortalagets fans..

     • Daniel B: Svara inte… Det är totalt meningslöst att diskutera med den gubben. Är det inte covidpass och antivaxxers så är det Joel det är något fel på. Spelar ingen roll, alltid hittar han något.

 4. Jag tycker att det var en fin hyllning och samtidigt riktigt vidrigt av leksandsasen att förstöra, hade jag fått bestämma hade man där och då tvingat ut samtliga från bortaklacken från arenan och inte släppt in dem igen.

 5. I NHL har man ju båda lagen på isen vid hyllningar, dels för att motståndarlaget också respekterar hockeyn och det som hyllas. Men det kanske kan ha effekten att bortafans håller sig lite lugnare om de ser att det egna laget också är på plats och visar respekt.

  • Precis Philip. Vill minnas att Frölunda brukar sitta i båset när någon ska hyllas på bortaplan. Peter Forsberg och Richard Wallin är några exempel.

  • Precis.
   Detta kunde även hanterats bättre av Frölunda. Att hålla eventet samtidigt som en stor lampa lyser mot Leksandsklacken, gav de säkert lite eld i röva. Att leva rövare.

 6. Här har ni senaste nytt om Folin,
  Han är öm i nacken efter en smäll. Han är ej med nu på tisdag.

 7. Frölunda står på 9 poäng på 6 spelade matcher.. Fortsätter man med det poängsnitten slutar man på 78 poäng. Bör ge en 8e placering i sluttabellen. Möta serisegraren, huga.
  Kvartsfinal max då… Vilken utveckling det har varit de senaste säsongerna. Efter alla läxor man läst och alla stenar man vänt på…..

 8. Mycket roliga insatta och intressanta kommentarer/förslag

  Vi får väl inte bli helt panikslagan – detta kan fortfarande vända med lite vässat målvakts/backspel och en pp med uppåt 20%.
  Inte enkelt fixat men ….

  Om och när Rönnberg slutar skulle Robert Ohlsson, vara ett bra namn…

 9. Noterade de olika tröjorna, satt dock hemma i soffan. Jag funderade över om de var original från tiden de spelade eller nya, nu har jag svaret, borde ju fattat bättre då de är utan reklam! Jag är svag för designen på Jonas Johnsons och Niklas Anderssons tröjor.

Det går inte att kommentera detta inlägg

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Senaste nytt

Senaste nytt

Senaste nytt