Arkiv

Månadsarkiv: mars 2021

Arkiv

Månadsarkiv: mars 2021

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

Arkiv

Månadsarkiv: mars 2021

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Statistiken visar att Frölunda är historiskt dåligt

Frölunda är historiskt dåligt, visar C Mores ”Hockeylabbet.” Den positive supportern tycker det ger hopp. Den negative får vatten på sin kvarn.

”Om jag drivit det här med järnhand kanske vi legat trea, fyra”

Frölunda spelar ett högt spel, går all-in för att bygga ett spelardrivet lag. Går det kan det bli guld, går det inte – då kan säsongen få ett tidigt slut. – Om jag drivit det här med järnhand så kanske vi legat trea, fyra. Men man tar sig inte hela vägen då, fastslog Roger Rönnberg när han svarade på era frågor.

Ta chansen – ställ frågor till Roger Rönnberg

Frågor till Roger, har ni några sådana? Rönnberg, alltså, Frölundatränaren. Han har lovat att försöka svara på en del spörsmål – skriv i kommentarsfältet så ser vi vad som händer.

Ehn avstängd – men tillbaka till slutspelet

Bingo för Frölunda, Christoffer Ehn bara avstängd i en match. Kan därmed spela i åttondelsfinalen i nästa vecka. Och väl där … – Vi är på rätt väg, har en stark tro, inom gruppen, slog Ehn fast.

Jag är inte redo att räkna ut Frölunda än

Frölundas kamp för att göra (fler) mål påminner lite om att leta efter nyckelhålet i beckmörker. Man är så nära – ändå så svårt att få till det. Risken är alltid att man resignerar. Men om, jag skriver om, Frölunda skulle hitta det där jäkla hålet på fredag … jag är inte redo att räkna ut det här laget än. – Vi kommer gå in och köra som i en slutspelsmatch för att ha en bra känsla inför åttondelsfinalen, lovade Robin Alvarez inför fredagsreturen mot Växjö.

Samma visa som vanligt för Frölunda – intet nytt

Frölunda kunde ta med sig en bra spelmässig insats mot Växjö – men inga poäng (2–3). Har jag skrivit den matchanalysen förr? Femtielva gånger, känns det som. Det här laget hade verkligen behövt vinna en match före åttondelsfinalen nästa vecka, kan det bli på fredag när Växjö gästar, tro? Och … hjälper det ens?

Inför match 210329: Växjö–Frölunda

Frölunda möter något av sin motsats i kväll – Växjö Lakers. Motsats? Läs så förklarar jag. Växjö jagar serieseger, Frölunda en sjätteplats, det förstnämnda tror jag på, det sistnämnda … nej, veckan handlar mer om att spela sig i bra form inför åttondelsfinalen. Här får ni fakta inför, här följer och kommenterar ni matchen. Välkomna!

”Man är ju ganska tjôtig … lite får man bjuda på”

Söndagens grej – ”uppmickade” Niklas Rubin som hade show i fem minuter. Frölunda la upp klippet på Facebook och Youtube. Har ni missat? Se det, för jösse namn – se det! – Haha, kul att det uppskattades, sa Rubin.

Rönnberg full av optimism – tror på Frölunda

Frölunda startar om – med en Roger Rönnberg i högform vad gäller att tro på sitt lag. – Hur länge kan man ha den här effektiviteten emot sig? När kommer ketchupeffekten? Ska det fortsätta året ut? Då sätter vi alla tiders rekord – och det tror jag inte. – Vi har så många kvalitéer, vi kan rubba alla lag, och vi har ett ganska skönt läge. Många som börjat räkna ut oss lite. 2xVäxjö – sedan slutspel. Kort eller långt? Snart vet vi.

Hockeyns häftigaste – och mest obehagliga

Lemans lördag, bland annat med detta: Jag älskar förlängningar i slutspel/kvalspel – hockeyns häftigaste. Jag avskyr fusk – det krävs en attitydsförändring.  Jag älskade Skellefteås sång & dans-nummer. Veckans fråga, veckans puss, veckans skott, här finns så mycket mer. Välkomna att tycka – och trevlig helg!

Arkiv