Arkiv

Månadsarkiv: oktober 2020

Arkiv

Månadsarkiv: oktober 2020

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

Arkiv

Månadsarkiv: oktober 2020

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Lucas Raymond har en plan – leta skott i första hand

► Mål mot Oskarshamn, mål mot Örebro. Ingen tillfällighet. Lucas Raymond, 18, har en plan: – Jag har jobbat mycket mentalt, vill få ett ”mindset” att ta fler skott. Det lovar gott för Frölunda som skriker efter målskyttar. Och det är tydligt var Detroit-draftade Raymonds fokus finns: – Jag vill vinna SM-guld.

Inför match 201029: Frölunda–Örebro

► Besked om Frölundas lördagsmatch mot coronadrabbade Leksand kom nyss. Det väntade: inställt. ► I kväll blir det dock hockey...

Vi får vänta på att se mer av store Söderblom

Elmer Söderbloms fotskada är värre än vad som först sades. Det ger Theodor Niederbach chansen – även i juniorlandslaget.

Filander om Rönnberg: ”Han lever i sin egen lilla värld”

Oskarshamnstränaren Martin Filander hugger på Roger Rönnberg. Covidsmitta i Leksand – högst osäkert om Frölunda drar till Dalarna på lördag. Schweiz nere på 50 åskådare.

Hur ska Frölunda fylla luckorna under JVM?

JVM-spelarna samlas redan sjunde december. Extra stor, coronaanpassad trupp. Under en lång tid har Frölunda bara elva seniorforwards – förutsatt att alla är hela och friska. – Den här pucken har vi funderat på, säger sportchefen Fredrik Sjöström.

Hopplöst spela hockey mot samlade försvar

► Det var verkligen inget fel på Frölundas inställning när pucken släpptes i Oskarshamn. Men när det sedan gick så lätt att behålla den … Jag är grymt imponerad av Oskarshamn, ju längre laget kan agera ”humla” desto gladare blir jag. Frölunda har verkligen, och nu får ni ursäkta klyschan, en läxa att lära. Sorry, jag vet ni inte gillar uttrycket, men det gäller lik förbaskat.

Raka puckar – viktigt att alla betalar för sig

Tack, alla ni som betalar för journalistiken på rakapuckar.com. Det är oerhört viktigt att ni fortsätter. Det är oerhört viktigt att alla som uppskattar sajten och läser regelbundet också bidrar. En överlevnadsfråga. Och ”dela mera” är en bra slogan …

Rönnberg tror på sitt PP, sina ”speldosor”

Frölundas power play-procent är svaga 18,75, framför allt hackar det för Jan Mursaks enhet. Ändå gör Roger Rönnberg inga ändringar. Handlar om att ge unga ”speldosorna” Mattias Norlinder, 20, och Lucas Raymond, 18, chansen att växa.

Kom och hockeyquizza – vinn en Frölundatröja

Boka in kvällen den femte november. Då kör vi hockeyquiz på O’Learys Avenyn. Och kolla här. a) Ni kan vinna en signerad Frölundatröja. b) Boka bord med koden ”rakapuckar” och få rabatt.

Friberg letar ett skapande, utmanande tillstånd

► Max Friberg kommer från en fempoängsvecka – som förresten tog honom in i Tre Kronors trupp. Nu vill han fortsätta så här: – Jag vill bidra mer i Frölunda, hamna i ett tillstånd där jag verkligen försöker skapa och utmana.

Arkiv