Arkiv

Månadsarkiv: maj 2020

Arkiv

Månadsarkiv: maj 2020

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

Arkiv

Månadsarkiv: maj 2020

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Liten plan upp till U13 väcker ledarkritik i Göteborg

Att höja gränsen för spel på stor plan till U13 har upprört flera hockeyledare i Göteborgsdistriktet. De vill ha en kompromiss, ett undantag, och har skrivit ett protestbrev. – Vi har fått det till oss, vi får se var det kan landa, säger Johan Carlsson, tävlings- och domarkonsulent på Göteborgs ishockeyförbund.

Helplan först vid U13 – det gillar jag

Svårt förtjust i dagens besked från svenska ishockeyförbundet: Det blir spel på mindre ytor högre upp i åldrarna. I min värld är det rätt väg att gå.

Vackert när fans samlar in pengar – men jag är kluven

Luleås fans samlade in pengar för Joel Lassinantti. Nu gör Örebros fans en liknande aktion för Nick Ebert. Vad tycker ni i frågan? Jag är kluven.

Morning Mailbag #42 – nu snackar vi hockey igen

Se där, ja – vi har en måndag framför oss igen. Morning Mailbag. Precis som vanligt. Ni bestämmer, ni frågar och tycker – jag hakar på. Välkomna!

”Hur blir det, vad för restriktioner får vi?”

NHL jobbar frenetiskt för att kunna fullfölja säsongen 19/20 och få till ett slutspel. Hemma i Göteborg följer Dallasstjärnan John Klingberg allt med intresse – och han är inte nära att jubla än. Hur blir det med familjerna? Hur blir livet i en ”hub city”? – Vi kan inte åka över utan att det finns en full plan, säger John.

Frölunda är med i matchen om Ebert

Jag hör att Frölunda gör en större ekonomisk vinst säsongen 2019/2020 än jag trodde. Jag hör också att klubben visar intresse för Nick Ebert, 26. Jo då, Frölunda är med i den matchen.

Lasch har siktet inställt på spel i KHL

Ryan Lasch, 33, är hemma i Kalifornien – och han drömmer om Ryssland. – Jag tittar på KHL först och främst, hälsar han. Anton Karlsson, han gör en intressant Sverige-comeback i AIK. Och året i Österrike tror jag var bra för honom.

Så ska Friberg göra fler mål – genom att tänka rätt

► Jag är av den bestämda uppfattningen att Max Friberg borde kunna göra fler mål, fler poäng, för Frölunda. ► Roger Rönnberg gav mig rätt; jobbet är i full gång. ► Men vi gick in i diskussionen från två olika håll, med två rätt olika tankar. ► Det gjorde snacket intressant, tyckte jag. Hoppas ni håller med.

Morning Mailbag #40 – mer Luleå i Frölunda?

Måndagen är här, vill ni så snackar vi hockey i säsongens 40:e Morning Mailbag. Ämnet är fritt, ni bestämmer, jag lovar att svara så bra och mycket det bara går. Triss i Luleå i Frölundas tränarbås? Ja, enligt uppgifter till supportersajten sittingbulletin.com blir det så. Och Fredrik Sjöström medger att Anders Burström har intervjuats.

Rönnbergs tydliga besked, välkomnar en tränare som ifrågasätter

Varför lämnar flera coacher Frölunda? Är det Roger Rönnberg som är för stark? – Jag tror att Frölunda är starkt, inte bara jag är stark, svarar Rönnberg. Han ser gärna en före detta spelare i båset. Välkomnar en som utmanar och ifrågasätter. Medger att det kan vara en utmaning att komma till Frölunda.

Arkiv