Arkiv

Månadsarkiv: februari 2020

HemArkiv2020februari

Arkiv

Månadsarkiv: februari 2020

HemArkiv2020februari

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

HemArkiv2020februari

Arkiv

Månadsarkiv: februari 2020

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Luleå 4, Frölunda 1 – matchtexten

En het serieledare mot ett tvivlande mittenlag som är ett bottengäng 2020. Oj, så det syntes. Inte bara lite skillnad på Luleå och Frölunda den här lördagen. Det var klasskillnad. Faktiskt. Typiskt att Luleå gjorde Frölundas mål i 4–1-segern på hemmaplan.

Linköping 1, Frölunda 2 – matchtexten

Frölunda räddade till slut två poäng i Linköping, tappade topp 6-platsen – men har den trots allt i egna händer. Rätt motståndare på hemmaplan. Kanske viktigast: Frölunda bröt trenden, gjorde en hel del bra, fick lite medgång. Oj, så spelarna behövde den mentala kicken.

Morning Mailbag #29 – Frölunda, Lundqvist, Lehner?

God morgon på er. Måndag igen och ni vet vad som gäller. Morning Mailbag. Redan i går snackade vi en hel del om Frölundas motgångar (tolva i 2020-tabellen), men ni har säkert mer. Och så är det ju trading deadline i NHL i dag. Henrik Lundqvist? Händer det något där? Och Robin Lehner? Många rykten. Välkomna!

Klart att Frölunda fortfarande kan – men det måste lockas fram

Försprånget snart uppätet. Skarpt läge nu för Frölunda. Kan en seger mot Leksand få tvivlande spelare att tro? Kan tvivlande spelare besegra Leksand? Spelare, ledare och fans skriker efter något bra på tisdag, blir de bönhörda kan det här fortfarande sluta väl. Så små är marginalerna. Det och mina fem bästa här.

Brynäs 4, Frölunda 2 – matchtexten

► Frölunda är ett dysfunktionellt hockeylag för tillfället. En jäkla massa ängslan och oro. En jäkla massa utvisningar – igen. – En parodi, sa Joel Lundqvist, och det var lätt att hålla med om efter 2–4 mot  Brynäs. Det är tur för Frölunda att tio lag går till slutspel.

Mentalt sargat Frölunda hittar sätt att förlora

► Frölunda utanför Göteborg: tvekande, tänkande, tvivlande. ► Spelarna skriker efter lite medgång. Spelar bort sig istället. Sätter sig tidigt...

Färjestad 5, Frölunda 2 – matchtexten

Färjestad såg bra ut i segern på hemmaplan. Frölunda gjorde som vanligt på bortaplan numera, grävde en grop som man inte kunde ta sig upp ur. Roger Rönnbergs gäng kan just nu inte matcha de bästa i SHL. Det finns att jobba på.

Morning Mailbag #28 – Lennström är saknad, men …

Första måndagen, första Morning Mailbag, efter SHL:s värvningsstopp. Något säger mig att en del läsare kan ha åsikter om att Frölundas Fredrik Sjöström satt lugnt i båten. Släng iväg frågor, åsikter. Jag försöker svara fram till träningen, lovar ta resten sedan om det är mycket.

Trots att Frölunda åberopade Sanny – Lundqvist avstängd

Ibland får man bara finna sig i att man inget begriper. Jag trodde inte Joel Lundqvist skulle bli anmäld. När han väl blev det trodde jag på ett ordentligt straff. Det blev en ynka match. Intressant att Frölunda använde Sanny Lindström för att försvara Joel …

Ingen spelare in – men kanske anmäld Lundqvist ut

Det blev inget värvat för Frölunda. Då vet vi – det är dagens lag som ska göra’t. Det blev däremot en anmälan på Joel Lundqvist. Oj, det trodde jag inte. Det och mina fem bästa här.

Arkiv