Bra – vi måste värna om spelarnas huvuden

Bra – vi måste värna om spelarnas huvuden

Bra – vi måste värna om spelarnas huvuden

Bra – vi måste värna om spelarnas huvuden

► Reagerade direkt på en sak i går – jag är glad att situationsrummet gjorde det också.
► Vi måste värna om hockeyspelares huvuden, på alla sätt som går.

TILLAGT 12.13: Domarna kom nyss: två matchers avstängning för Linus Johansson, tre matchers avstängning för Ilari Melart. Vettigt agerat av disciplinnämnden, anser jag.

***

BILDERNA FRÅN VÄSTERBOTTEN i går var underbara, till största del.

Massor av känslor mellan Skellefteå och Djurgården.

Passionerad hockey.

Det är då den är som är bäst.

Men – det som Linus Johansson gjorde med Emil Djuse, det hajade jag till inför, kände direkt: ”Detta är åt helvete, Linus.”

ANNONS

Bilden ovan visar lite vad jag snackar om, det finns i det här klippet cirka 3.50 in, Johansson och Emil Djuse har båda blivit av med hjälmarna, lika goda kålsupare när de välts ner på isen, så långt allt väl, men på isen fortsätter Johansson med att trycka till Djuses oskyddade huvud mot den stenhårda isen.

Alla djurgårdare kan ta det kallt, jag är inte alls ute efter att utmåla Linus Johansson som ett monster, jag fattar att impulskontroll och tokmycket adrenalin inte är kompatibelt de luxe, men lik förbaskat:

Oskyddat huvud.

Stenhård is.

Kraftig smäll.

Summan: alldeles för stor skaderisk.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Respekten måste finnas här, vi behöver inte fler hjärnskakningar, det är illa nog med de vi har, så … bra agerat av situationsrummet som plockade upp det här, jag hoppas disciplinnämnden hakar på.

Viktig markering finns att göra.

Vad gäller den här tacklingen (se nedan) som Ilari Melart delar ut på Aaron Palushaj … herregud, Melart har gott om tid att avbryta, han åker rakt in i siffran, och blir det inte ett antal matchers avstängning här så begriper jag ingenting.

Två är ett minimum i min bok.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

Då snackar jag bara tacklingen i ryggen, bråket efteråt bryr jag mig inte om, fajter är inget jag förespråkar, men det är förståeligt att Lukas Kilström reagerar, det är förståeligt att Melart svarar, så … det räcker med den fula tacklingen. Illa nog.

***

Jag vet, söndag är ju egentligen min lediga dag, jag tar den nu. Hej på er …

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

Dela
Dela
Gillar ni texten? Dela den!
Använd gärna era sociala medier, ge andra chansen att upptäcka rakapuckar.com. Ju fler som läser desto större chans för sajten att få ett långt liv. Gillar ni läsningen här inne hjälper ni alltså er själva genom att trycka på någon av dela-knapparna som finns under varje text.
Följ på Facebook så får ni veta när en ny text ligger ute.
Följ på Twitter av samma anledning
Följ på Instagram för bilder och "stories."

► Reagerade direkt på en sak i går – jag är glad att situationsrummet gjorde det också.
► Vi måste värna om hockeyspelares huvuden, på alla sätt som går.

TILLAGT 12.13: Domarna kom nyss: två matchers avstängning för Linus Johansson, tre matchers avstängning för Ilari Melart. Vettigt agerat av disciplinnämnden, anser jag.

***

BILDERNA FRÅN VÄSTERBOTTEN i går var underbara, till största del.

Massor av känslor mellan Skellefteå och Djurgården.

Passionerad hockey.

Det är då den är som är bäst.

Men – det som Linus Johansson gjorde med Emil Djuse, det hajade jag till inför, kände direkt: ”Detta är åt helvete, Linus.”

ANNONS

Bilden ovan visar lite vad jag snackar om, det finns i det här klippet cirka 3.50 in, Johansson och Emil Djuse har båda blivit av med hjälmarna, lika goda kålsupare när de välts ner på isen, så långt allt väl, men på isen fortsätter Johansson med att trycka till Djuses oskyddade huvud mot den stenhårda isen.

Alla djurgårdare kan ta det kallt, jag är inte alls ute efter att utmåla Linus Johansson som ett monster, jag fattar att impulskontroll och tokmycket adrenalin inte är kompatibelt de luxe, men lik förbaskat:

Oskyddat huvud.

Stenhård is.

Kraftig smäll.

Summan: alldeles för stor skaderisk.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Respekten måste finnas här, vi behöver inte fler hjärnskakningar, det är illa nog med de vi har, så … bra agerat av situationsrummet som plockade upp det här, jag hoppas disciplinnämnden hakar på.

Viktig markering finns att göra.

Vad gäller den här tacklingen (se nedan) som Ilari Melart delar ut på Aaron Palushaj … herregud, Melart har gott om tid att avbryta, han åker rakt in i siffran, och blir det inte ett antal matchers avstängning här så begriper jag ingenting.

Två är ett minimum i min bok.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

Då snackar jag bara tacklingen i ryggen, bråket efteråt bryr jag mig inte om, fajter är inget jag förespråkar, men det är förståeligt att Lukas Kilström reagerar, det är förståeligt att Melart svarar, så … det räcker med den fula tacklingen. Illa nog.

***

Jag vet, söndag är ju egentligen min lediga dag, jag tar den nu. Hej på er …

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

Dela
Dela
Gillar ni texten? Dela den!
Använd gärna era sociala medier, ge andra chansen att upptäcka rakapuckar.com. Ju fler som läser desto större chans för sajten att få ett långt liv. Gillar ni läsningen här inne hjälper ni alltså er själva genom att trycka på någon av dela-knapparna som finns under varje text.
Följ på Facebook så får ni veta när en ny text ligger ute.
Följ på Twitter av samma anledning
Följ på Instagram för bilder och "stories."

► Reagerade direkt på en sak i går – jag är glad att situationsrummet gjorde det också.
► Vi måste värna om hockeyspelares huvuden, på alla sätt som går.

TILLAGT 12.13: Domarna kom nyss: två matchers avstängning för Linus Johansson, tre matchers avstängning för Ilari Melart. Vettigt agerat av disciplinnämnden, anser jag.

***

BILDERNA FRÅN VÄSTERBOTTEN i går var underbara, till största del.

Massor av känslor mellan Skellefteå och Djurgården.

Passionerad hockey.

Det är då den är som är bäst.

Men – det som Linus Johansson gjorde med Emil Djuse, det hajade jag till inför, kände direkt: ”Detta är åt helvete, Linus.”

ANNONS

Bilden ovan visar lite vad jag snackar om, det finns i det här klippet cirka 3.50 in, Johansson och Emil Djuse har båda blivit av med hjälmarna, lika goda kålsupare när de välts ner på isen, så långt allt väl, men på isen fortsätter Johansson med att trycka till Djuses oskyddade huvud mot den stenhårda isen.

Alla djurgårdare kan ta det kallt, jag är inte alls ute efter att utmåla Linus Johansson som ett monster, jag fattar att impulskontroll och tokmycket adrenalin inte är kompatibelt de luxe, men lik förbaskat:

Oskyddat huvud.

Stenhård is.

Kraftig smäll.

Summan: alldeles för stor skaderisk.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Respekten måste finnas här, vi behöver inte fler hjärnskakningar, det är illa nog med de vi har, så … bra agerat av situationsrummet som plockade upp det här, jag hoppas disciplinnämnden hakar på.

Viktig markering finns att göra.

Vad gäller den här tacklingen (se nedan) som Ilari Melart delar ut på Aaron Palushaj … herregud, Melart har gott om tid att avbryta, han åker rakt in i siffran, och blir det inte ett antal matchers avstängning här så begriper jag ingenting.

Två är ett minimum i min bok.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

Då snackar jag bara tacklingen i ryggen, bråket efteråt bryr jag mig inte om, fajter är inget jag förespråkar, men det är förståeligt att Lukas Kilström reagerar, det är förståeligt att Melart svarar, så … det räcker med den fula tacklingen. Illa nog.

***

Jag vet, söndag är ju egentligen min lediga dag, jag tar den nu. Hej på er …

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

Dela
Dela
Gillar ni texten? Dela den!
Använd gärna era sociala medier, ge andra chansen att upptäcka rakapuckar.com. Ju fler som läser desto större chans för sajten att få ett långt liv. Gillar ni läsningen här inne hjälper ni alltså er själva genom att trycka på någon av dela-knapparna som finns under varje text.
Följ på Facebook så får ni veta när en ny text ligger ute.
Följ på Twitter av samma anledning
Följ på Instagram för bilder och "stories."

► Reagerade direkt på en sak i går – jag är glad att situationsrummet gjorde det också.
► Vi måste värna om hockeyspelares huvuden, på alla sätt som går.

TILLAGT 12.13: Domarna kom nyss: två matchers avstängning för Linus Johansson, tre matchers avstängning för Ilari Melart. Vettigt agerat av disciplinnämnden, anser jag.

***

BILDERNA FRÅN VÄSTERBOTTEN i går var underbara, till största del.

Massor av känslor mellan Skellefteå och Djurgården.

Passionerad hockey.

Det är då den är som är bäst.

Men – det som Linus Johansson gjorde med Emil Djuse, det hajade jag till inför, kände direkt: ”Detta är åt helvete, Linus.”

ANNONS

Bilden ovan visar lite vad jag snackar om, det finns i det här klippet cirka 3.50 in, Johansson och Emil Djuse har båda blivit av med hjälmarna, lika goda kålsupare när de välts ner på isen, så långt allt väl, men på isen fortsätter Johansson med att trycka till Djuses oskyddade huvud mot den stenhårda isen.

Alla djurgårdare kan ta det kallt, jag är inte alls ute efter att utmåla Linus Johansson som ett monster, jag fattar att impulskontroll och tokmycket adrenalin inte är kompatibelt de luxe, men lik förbaskat:

Oskyddat huvud.

Stenhård is.

Kraftig smäll.

Summan: alldeles för stor skaderisk.

ANNONS

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Fuktbehandling.se

Respekten måste finnas här, vi behöver inte fler hjärnskakningar, det är illa nog med de vi har, så … bra agerat av situationsrummet som plockade upp det här, jag hoppas disciplinnämnden hakar på.

Viktig markering finns att göra.

Vad gäller den här tacklingen (se nedan) som Ilari Melart delar ut på Aaron Palushaj … herregud, Melart har gott om tid att avbryta, han åker rakt in i siffran, och blir det inte ett antal matchers avstängning här så begriper jag ingenting.

Två är ett minimum i min bok.

ANNONS

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

SF Pontona - Pontoner och betongbryggor sedan 1918

Då snackar jag bara tacklingen i ryggen, bråket efteråt bryr jag mig inte om, fajter är inget jag förespråkar, men det är förståeligt att Lukas Kilström reagerar, det är förståeligt att Melart svarar, så … det räcker med den fula tacklingen. Illa nog.

***

Jag vet, söndag är ju egentligen min lediga dag, jag tar den nu. Hej på er …

ANNONS

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

PEX Bud – för alla budbehov

Dela
Dela
Gillar ni texten? Dela den!
Använd gärna era sociala medier, ge andra chansen att upptäcka rakapuckar.com. Ju fler som läser desto större chans för sajten att få ett långt liv. Gillar ni läsningen här inne hjälper ni alltså er själva genom att trycka på någon av dela-knapparna som finns under varje text.
Följ på Facebook så får ni veta när en ny text ligger ute.
Följ på Twitter av samma anledning
Följ på Instagram för bilder och "stories."

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Prenumerera

För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Prenumerera

Senaste nytt

Senaste nytt

Senaste nytt