Arkiv

Månadsarkiv: april 2020

Arkiv

Månadsarkiv: april 2020

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

Arkiv

Månadsarkiv: april 2020

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Tack, läsare och partners – så här är läget för sajten

Tack, ni goa läsare som betalar för er. Tack, dito partners. Ni är enastående bra och håller rakapuckar.com levande. Liten heads-up här om framtiden.

Sjöström lugnar Frölundas fans – spets ska in

Ingen Oliver Lauridsen, officiellt med Theodor Lennström till Edmonton – Frölundas backsida skrämmer just nu inte konkurrenterna. Sportchefen Fredrik Sjöström lugnar dock fansen: – Vi ska fylla på, vi vill ha in spets. Lugn och ro, det är bara april.

Grauers reaktion i morse: ”Där flög arenan”

► Den nya multiarenan har stötts och blötts, dragits i långbänk och den senaste tiden snarast ramlat ner från...

Morning Mailbag #38 – fyller Frölunda en lucka i veckan?

Ännu en måndag, ännu en Morning Mailbag där vi kan snacka hockey – om ni har tid och lust. Ska Frölunda hitta en assisterande tränare snart, tro? Är det en back på gång?  Gör coronaosäkerheten att väntan blir lång? Kanske kommer nya veckan med besked.

Även en blågul hjälte kan faktiskt bli utkonkurrerad

Situationen med Henrik Lundqvist och New York Rangers – det är lätt för svenskar att bli väldigt nationalistiska, väldigt chauvinistiska här. Det blev några söndagsrader i ämnet. Kanske inte några som ger mig ett popularitetspris, direkt.

Morning Mailbag #37 – ni vet vad Frölunda behöver

Sätt inget stort hopp till Oliver Lauridsen – ni vet vad det är Frölunda verkligen behöver. Ni vet också att det ekonomiska manöverutrymmet är begränsat i coronatider. Måndag. Morning Mailbag. Välkomna.

Tjuvjagade tränare, otränade spelare – Leksand i fokus

Veckans hit stod veterantränaren Roger Melin för när han gjorde en cover på Bobbysocks 80-talsschlager ”La det swinge.” Är det inte ”tjuvjagade” tränare så är det otränade spelare. Eller en GM som lät det hända. För visst var det Thomas Johansson som Melin verkligen svingade mot?

Morning Mailbag #36 – för den som påskfirat klart …

I dag är en annan dag. Påsk, för att vara exakt. Det är måndag, en sådan kallar ju på Morning Mailbag. För den som vill fly påskfirandet en stund går det bra att haka på. Eller om ni känner er färdigfirade.

Sista länken till Frölundas historia är borta

Sagan om Västra Frölunda som hockeylag tog på allvar fart 1960. Den sista länken till historien är nu borta. Men minnena av Lars-Eric Lundvall, Ronald ”Sura-Pelle” Pettersson, Anders Bernmar och Bengt ”Bittan” Johansson lever vidare.

Mäktiga minnen – men också en spännande, kvinnlig framtid

I dag för 40 år sedan var det dan före dan inför avgörandet i en av svensk hockeys mest rafflande finalserier. I dag för 40 år sedan kunde nog ingen tänka sig en kvinna som boss för SHL – eller för anrika Bern i NLA. Det kan vi nu. Låt oss minnas lite. Men också gilla framtiden. Med Jenny Silfverstrand och Florence Schelling.

Arkiv