Arkiv

Månadsarkiv: mars 2020

Arkiv

Månadsarkiv: mars 2020

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

Arkiv

Månadsarkiv: mars 2020

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Morning Mailbag #34 – tänker ni hockey mitt i krisen finns jag här

God morgon. Jag vet inte hur pratsugna och frågvisa ni är i dessa oroliga tider, men det är i alla fall måndag, således tid för Morning Mailbag. För den som tänker hockey, för den som har frågor, tankar, åsikter – här är jag. 

Lennström gillar sitt win-win-läge – Frölunda eller NHL

För Theodor Lennström är hockeyframtiden osäker just nu. Men det har han inga problem med. Frölunda eller NHL – det är motsatsen till ”pest eller kolera” för den 25-årige backen. Win-win. Ni får också ett kort snack med Julius Bergman, killen som är allt annat än bitter. LIte Christian Folin på slutet. SHL inte alls prio 1 för honom. Men vem vet hur det låter framöver.

Därför tror jag Frölunda värvar Olsson, 35

► Dagens skräll – Frölunda värvar Jens Olsson, 35. ► Förstår ni magnituden när inte ens Mr Madhawk visste … ►...

Morning Mailbag #33 – utveckla unga ska ju vara Frölundas grej?

Inte ens nästa säsong fanns en centerplats för Jacob Peterson. Inte underligt då att han valde att lämna. Jag vidhåller att det här med brist på utveckling i Frölunda är ett intressant ämne, värva två juniorbackar men inte (?) lyfta upp Gustav Berglund skapar också funderingar hos mig. Vi kan prata om detta, eller annat, i dagens Morning Mailbag om ni vill.

Sjöström dementerar missnöje med Stråhle

Frölundas sportchef Fredrik Sjöström dementerar att assisterande tränaren Viktor Stråhle är på väg bort. I alla fall här och nu. Han tokdementerar att det finns starkt spelarmissnöje med Stråhle, uppgifter som jag fått till mig i veckan. – Det stämmer absolut inte.

Min bästa Frölundasexa – men vad hände i Malmö?

Här har ni min Frölundasexa för den gångna säsongen. Mitt All Star Team, om ni så vill. Hur ser era lag ut? Och häng med på en vandring längs minnenas allé. Studera speciellt ”Säsongens vändpunkt.” Jag tycker den är intressant. Vad hände egentligen i Skåne?

Lasch berättar om framtiden: ”Tittar utomlands”

Med säsongen över kan Ryan Lasch till slut avslöja att han är på väg bort från Frölunda: – Jag tittar utomlands, medger amerikanen. Men först ska han ta sig hem till Kalifornien. Och förr eller senare få med sig finska frun Jasmin, trots att inreseförbud råder för européer.

Morning Mailbag #32 – den stora osäkerheten råder

Den här måndagen är inte som andra. Frågan är hur många sådana här det blir. Världen är sig inte lik, så varför skulle hockeyvärlden vara det? Vi kommer få se osäkra, försiktiga sportchefer, säkert billigare trupper, i alla fall så länge den stora osäkerheten råder. Realistisk risk att en del klubbar får problem med elitlicensen. När det väl kan spelas hockey igen. Och det är omöjligt att säga när det blir.  Frölunda har pressträff i dag. Fram till dess pratar jag med den som vill i veckans Morning Mailbag.

Flera avslutade sin karriär i Frölunda utan publik

Samuel Fagemo fyllde 20 den här lördagen. På kvällen kom den här ”presenten” – säsongen är över. Ryan Lasch, han avslutade sannolikt sin framgångsrika Frölundakarriär – med att spela match utan publik. Få förunnat att skriva sina egna slut. Här är Frölundaspelarna som hade velat få andra.

Är det ens givet att det blir hockey i höst?

Jag kan inte se att det blir mer hockey i vår.Frågan man ställer sig är ju: är det ens givet att det blir hockey i höst? En jäkla situation för sportchefer som ska bygga lag. De behöver besked så de vet vilken division deras klubbar tillhör. De behöver besked så vi slipper fler pinsamma utspel som Modos i går.

Arkiv