Arkiv

Månadsarkiv: februari 2019

HemArkiv2019februari

Arkiv

Månadsarkiv: februari 2019

HemArkiv2019februari

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

HemArkiv2019februari

Arkiv

Månadsarkiv: februari 2019

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Frölunda 4, Malmö 2 – matchtexten

Det var 60 minuters slutspelshockey – i grundserien. Jösses, det här var en intensiv, grinig och häftig kamp. Tre viktiga poäng för Frölunda som nog grämt sig om Malmö gått i kapp, lite tama avslut ibland, samtidigt som Oscar Alsenfelt storspelade. Som vanligt.

Inför matchen: Frölunda–Malmö

Brukar ni se Frölunda i Scandinavium? Jag har en fråga till er: Varför är ni så tysta? Varför finns inte hela hallen-stämningen från förr? Ingen kritik, jag är bara uppriktigt nyfiken, lovar att studera alla svar. Frölunda–Malmö, Johan Gustafsson kommer in i kassen; i den här texten diskuterar ni matchen. Häng med på Facebook – vi sänder 18.00.

Ingen comeback i kväll – tufft agerat av Frölunda

Jonathan Sigalet och Sebastian Stålberg får vänta på sin comeback. Frölunda ändar inget mot Malmö. Jäklar, det var långa avstängningar – vad betyder det för Sektion 84? 7500 sålt, kanske ger 100-kronorskampanjen lite effekt.

Han skulle kunna betyda ännu mer för Frölunda

Här och var gnälls det på Rhett Rakhshani, ser jag. Jag håller inte med. Ändå tror jag han behöver spela ännu bättre – om Frölunda ska gå riktigt långt, Matchdag, Malmö kommer till Scandinavium i kväll, och som uppsnack – här tankar om några frölundaiter som presterar och några som kan höja sig.

Två kan göra comeback för Frölunda mot Malmö

Både Jonathan Sigalet och Sebastian Stålberg testar på tisdagsvärmningen. Inte omöjligt att någon eller båda spelar mot Malmö. Men hur mycket betyder individer? Hur mycket är det laget som gör det? Ni minns snacket med Anton Axelsson, va? Örebro är ett bra exempel på att hockey är en lagsport.

Frölunda 7, Skellefteå 1 – matchtexten

Inte bara körde Frölunda över Skellefteå, Ryan Lasch & Co höll uppe inställning och hårt jobb-attityd i 60 minuter. Det kunde blivit mer än 7–1, och just det imponerade mest på mig.  Visst var det en lördag då mycket gick Frölundas väg, man bör akta sig för att dra allt för stora slutsatser – men det var stenhårt jobb som låg bakom.  Vi fick se vad Frölunda modell 2018/2019 kan. Och det var en mycket trevlig hockeyupplevelse. För alla som inte håller på Skellefteå …

Axelsson: ”Hur skolar man de unga spelarna i dag?”

Anton Axelsson, mästare med Frölunda 2016, är orolig för svensk hockeys utveckling. Individen i fokus. Men laget, då? Hur agerar man som lag när det går emot? Som för Sverige i JVM mot Schweiz, till exempel. – Spelarna blir lite som robotar. Hur skolar man de unga spelarna i dag? Hockey är fortfarande en lagsport. Hur mycket pratar man om det? frågar sig Axelsson.

Arkiv