Arkiv

Månadsarkiv: oktober 2018

Arkiv

Månadsarkiv: oktober 2018

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

Arkiv

Månadsarkiv: oktober 2018

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Joel Lundqvist fick en bok om grunden till framgång …

Torsdag kväll säljs GT-journalisten Stefan Nilssons bok om Grunden Bois i Scandinaviums foajéer. Joel Lundqvist fick en bok redan i dag. – Perfekt på långa bortaresor, log han.

Inför matchen: Malmö – Frölunda

Redan andra gången i höst som Frölunda är i Malmö. Det gick bra förra gången. Då stod Johan Gustafsson. Det gör han i dag också. I den här texten följer ni och diskuterar matchen.

”Ett kvitto på att jag gör saker rätt”

Håll koll på en sak i Malmö i eftermiddag: Ytan framför Frölundas mål. Här vill Roger Rönnberg & Co se bättring. Förresten – är Johan Mattsson bättre än någonsin? Han försöker ge svar här.

Sigalet har åkt hem – Rakhshani återvänder till Malmö

Jonathan Sigalet är hemma i Kanada av privata skäl. Men Rhett Rakhshani är här – och i morgon kanske han sänker klubben som tyckte han levererade för lite sett till hans lön. – Vem sa det? Det är inte vad de sa till mig, jag ledde ju laget i poäng, kontrar Rakhshani.

Skellefteå 2, Frölunda 3 – matchtexten

Det här var rena julafton för en hockeyälskare – Skellefteå och Frölunda bjöd på propagandahockey. Till slut två poäng för Frölunda att packa in i planet hem till Göteborg. Moral, fantastiskt målvaktsspel av Johan Mattsson – och en jätteinsats av jubilerande (900 matcher) kaptenen Joel Lundqvist.

Inför match: Skellefteå–Frölunda

► Jimmie Ericsson mot Joel Lundqvist. ► Skellefteå mot Frölunda. ► Går inte att komma ifrån, det är något speciellt med...

Rönnberg om domarna: ”Ingen dialog med dem”

► Dagens Roger Rönnberg 1 – om domarna i SHL: ► – Svårt att veta hur de tänker. ► Dagens Roger...

Frölunda får vända om en gång, inte mer …

► Frölundas onsdagsmorgon började så här: ► Assisterande tränaren Johan Lundskog höll en dragning om spelet i egen zon. ► Det...

Linköping 4, Frölunda 3 – matchtexten

► Gamle guldhjälten Lukas Bengtsson sänkte Frölunda – men först i förlängningen. ► Johan Mattsson räddade en poäng med sitt...

Inför match: Linköping–Frölunda

► Linköping har idel segrar på hemmaplan. ► Frölunda är bra borta. ► Borde kunna bli något alldeles extra i Saab...

Arkiv