Arkiv

Månadsarkiv: juli 2020

Arkiv

Månadsarkiv: juli 2020

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

Arkiv

Månadsarkiv: juli 2020

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Med Sellgren in är Frölundas trupp klar för säsongsstart

Med Jesper Sellgren officiellt presenterad är Frölunda färdigt att gå in i säsongen. Spelare som Samuel Fagemo och Jacob Moverare är dock bara att glömma. Los Angeles Kings vill ha båda på plats när NHL-säsongen 20/21 startar.

Sellgren till Frölunda – tänk om Fagemo får samma chans

Där ser man: än mer Luleåprägel på Frölunda. Backjakten slutade med att Jesper Sellgren, 22, flyttar söderut och väntar med NHL-äventyret. Ögonbrynshöjande. Men spännande. Det är ju en kanonkille, en kvalitetsback. Tänk förresten om Samuel Fagemo skulle få samma möjlighet.

”Året efter 16-guldet, det var precis samma surr då”

På tisdag återsamlas Frölunda. Ett lag som, enligt flera kritiska supportrar, inte ”fyllt luckorna” efter spelare som till exempel Ryan Lasch. Jag snackade med Roger Rönnberg om det. Och annat. – Året efter 16-guldet, då tappade vi Lasch, det var precis samma surr då. Sedan åkte vi i och för sig ut i semi mot Brynäs, sjunde avgörande till slut, men då var det ingen som pratade om att vi inte hade nog bra verktyg i laget, säger Frölundatränaren.

Morning Mailbag #1 – nu gör hockeyn comeback

Det här är veckan då hockeyn gör comeback. I alla fall i NHL.  Här hemma återsamlas Frölunda nästa måndag, och publiklöst eller ej – hockey ska det bli.  Därför återkommer Morning Mailbag redan i dag. Varmt välkomna med era tankar.

Jag hoppas Frölunda låter fansen vara med om framtidsbeslutet

Indianens dagar i Frölunda är säkert räknade. Jag har inga problem med det. Ibland får man helt enkelt anpassa sig till den tid man lever i, må man gilla allt med den eller ej. ag hoppas dock att Frölunda verkligen tänker till angående nytt klubbmärke. Fansen bör, tycker jag, få vara med och tycka till.

Arkiv