Arkiv

Månadsarkiv: maj 2019

Arkiv

Månadsarkiv: maj 2019

Arkiv

[wpcode id=”55656″]

Arkiv

Månadsarkiv: maj 2019

[wpcode id=”55657″]

Arkiv

Arkiv

Arkiv

Morning Mailbag – med VM och ny energi i Frölunda

► Måndag, och tänkbara ämnen för dagens Morning Mailbag: ► Frölundas lag 19/20 och Fredrik Sjöströms backfokus. ► Tre Kronors inledning...

Tre Kronor gjorde det nödvändiga jobbet

Tre Kronor hade ett jobb att göra mot Italien. Tog det på allvar. Gjorde det. Fick igång målskyttet, fick igång några spelare, satte några i PP, tog ett nödvändigt steg framåt. Nu är Rikard Grönborgs gäng på allvar med i VM. Gott så. Norge i morgon måndag. Då behöver den här aktiviteten finnas kvar. Ni som vill läsa mer om VM – HockeyNews.se.

Går inte att säga att Bergman gjorde fel, inte ens nu

Det är busenkelt att titta på Julius Bergman, 23, och säga: ”Kolla, här är ännu en svensk som stack alldeles för tidigt till Nordamerika.” Bergman medger till och med själv: – Det hade inte varit fel att stanna. Problemet är ju att det finns inget facit, inte ens i efterhand.

Såg illa ut när Rosseli Olsen skadades i VM

Spelar Mats Rosseli Olsen för Frölunda i SHL-premiären i höst? Det beror på hur illa det är med hans knä. Se situationen nedan. Följ också med, via vg.no, och se när Rosseli Olsen undersöks.

Frölundabackens kometkarriär – i dag är han tysk boss

Minns ni Toni Söderholm, den gamle Frölundabacken? I dag basar han för Tyskland i VM. Fantastisk historia. Tack vare svenska Yle kan ni ta del av den här. Läs gärna mina rader också.

Djurgården 2, Frölunda 6 – matchtexten

Till slut orkade Djurgården inte stå emot längre. Till slut var Frölundas vapen för många. Kvällen tillhörde i väldigt hög grad lojala arbetshästar som Patrik Carlsson, Max Friberg och Mats Rosseli Olsen. Säsongen tillhörde Frölunda – Roger Rönnbergs gäng var helt enkelt SHL:s bredaste och bästa. Fredag 17.00 hyllas Göteborgs guldhjältar på Götaplatsen. 

Arkiv