Prenumerera

Så fungerar det

Det är två vägar som erbjuds er läsare. Dessa:

1. För bara 69 kronor i månaden följer ni med i Frölundas alla öden och äventyr, får matchtexter, nyhetstexter, krönikor, reportage … allt vad ni kan tänkas vilja ha.

Ni bjuds självfallet även på en hel annan hockey, texter om andra klubbar, andra spelare, krönikor om snackisar, sådant som kan tänkas intressera eller till och med röra upp känslor. Trogna läsare vet att jag efter 35 år i branschen har åsikter om det mesta.

Här kan ni klicka för att komma till prenumerationssidan, bara att följa instruktionerna. Klicka sedan på loggan för rakapuckar.com uppe till vänster när ni är klara – vips, så är det fritt att läsa.

Pengar dras en gång i månaden. Inne på ”mitt konto” står det tydligt när nästa tillfälle är. Vill man avbryta prenumerationen gör man det på samma sida.

2. Det går också att för 19 kronor köpa loss en enstaka text som man vill läsa, den finns i så fall tillgänglig för evigt. Det går även att köpa fler, man har då dessa i sin kvot och kan välja att aktivera dem när man vill. Kan vara ett sätt att testa sig fram för den som är osäker.

Här kan ni klicka för att köpa en text.

Bakgrund

Nytt – men ändå inte.

rakapuckar.com har alltid kostat pengar, det var mitt tydliga besked till läsarna redan när jag startade webbsajten hösten 2017, men efter fem år med swish så är den nu uppgraderad.

rakapuckar.com 2.0, om ni så vill.

Istället för frivillighet och betalning i efterhand gäller alltså samma sak som hos nästan alla andra tidningar och mediehus:

Man betalar först, är sedan fri att ta del av journalistiken.

Jag hoppas ni ska finna den värd pengarna.

Till alla gamla läsare – tusen tack för att ni hängt med, hoppas ni gör det även i framtiden.

Till alla nya – hjärtligt välkomna.

Henrik Leman
– redaktör

Välkommen

Logga in till ditt konto

Registrera nytt konto

Fyll i formuläret för att registrera

Återfå ditt lösenord

Var vänlig och ange ditt användarnamn eller e-postadress för att återställa ditt lösenord.

Är du säker på att du vill låsa upp denna artikel?
Upplåsningar kvar : 0
Är du säker på att du vill avsluta din prenumeration?