Fem poäng av Stenberg mot Örebro

Frölundas J20 studsade tillbaka från fredagens 1–4 borta mot Växjö genom att hemmabesegra Örebro med 6–2. Hugo Laring tog 23 av 25 skott och vann målvaktsmatchen mot kollegan Herman Liv som tog 20 av 26 skott. En rätt svängig match där Frölunda tappade 4–0 till 4–2, tvingades slita hårt i box play, men ett 5–2-mål just före andra vilan gav hemmalaget en rätt trygg resa i tredje perioden.

I Frölunda var Ivar Stenberg inblandad i fem av målen, bland annat spelade han fram Mads Kongsbak Klyvö till det där viktiga 5–2 och lämnade isen med 1+4. Centern Melker Hof noterade 0+3. Stenberg toppar poängligan i J20 södra, snittar 2,33 per match.

Ett antal spelare saknades på grund av skada eller sjukdom, som Gian Meier, Axel Bröngel Larsson, Måns Toresson och Oskar Zingmark.