Om det blir CHL – här är lagen Frölunda kan få möta


► På onsdag (18.00) lottas Champions Hockey League.
► Men – blir det spel den här gången?
► Låt oss i alla fall se på lagen Frölunda kan få möta.

Rakapuckar.com bild

JOURNALISTIK KOSTAR. Regelbundna läsare behöver betala för sig. Läs mer härSwish: 0736-854501

FÖLJ PÅ FACEBOOKGör det här – då får ni veta när en ny text ligger ute.
FÖLJ PÅ TWITTERGör det här – av samma anledning.
FÖLJ PÅ INSTAGRAMGör det här – för bilder och "stories."
DELA OM NI GILLAR. Bidra gärna till ökad läsning. Dela-knappar finns under varje text.

***

Blir det CHL-spel kommande säsong? På onsdag är det i alla fall lottning. Foto: CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE 


FÖRRA SÄSONGEN, DET minns ni kanske, då lottades Frölunda in i samma grupp som Neman Grodno från Belarus. Diktatorn Aleksandr Lukasjenkas repressivt styrda land, ni vet.

Frölunda snackade en del om att hålla isär sport och politik, men klubbdirektören Christian Lechtaler sa till mig i veckan:

– Vi hade aldrig åkt.

Rakapuckar.com bild

Det var ju dessutom mitt i en coronapandemi, den som tvingades CHL att först förändra spelprogrammet, sedan förkorta det, och till sist ställa in turneringen helt och hållet.

Nu då? Hösten 2021? Ja, på onsdag är det lottning, ursprungstanken är att CHL ska spelas som vanligt – och går allt bra med vaccineringar och minskad smittspridning i samhället så är det kanske inga problem.

Men när jag sniffade runt lite bland Frölundafolk i veckan så fick jag den bestämda känslan att ingen räknar med CHL i augusti/september.

Absolut inte räknar bort.

Men heller inte räknar med.

Rakapuckar.com bild

Finns helt enkelt för många osäkerhetsmoment med resor mellan olika länder som kan ha olika coronarestriktioner, som kan ha kommit olika långt med vaccinering, och så vidare.

Så – vi får väl se. Intressantast är ju var Sverige är elfte september, hur mycket publik som tillåts när SHL drar igång. Viss optimism väcktes ju på en FHM-presskonferens i veckan där det faktiskt framkom att i höst, då kan det vara läge att släppa på alla restriktioner.

Nå, vi är inte där än. Den som lever får se.

Här ser ni något annat, seedningsgrupperna inför onsdagens CHL-lottning (18.00, sänds på https://www.championshockeyleague.com/).


Som vanligt gäller att man inte kan möta lag från samma land förrän i utslagningsspelet, i alla fall gäller detta för 24 av lagen.

Seedningsgrupp 5 innehåller som synes åtta lag, lag från länder som förkvalar till OS 2022. De börjar sitt gruppspel senare, lottas in i separata matchgrupper, och här gäller inget ”landsförbud.”

Rakapuckar.com bild

Frölunda kommer alltså att få motståndare från seedningsgrupp 2, 3 och 4 – men inte 5.

Lugano eller Prag, två vackra städer, hade ju varit trevligt från tvåan.

IOK-staden Lausanne från trean kanske hade varit något, eller varför inte en tripp till oktoberfesternas förlovade ”land” Bayern och ännu ett möte med Red Bull München?

Från fyran handlar det egentligen bara en sak, undvika Junost Minsk, slippa ännu en debatt huruvida det är vettigt att resa till Belarus eller inte. Cardiff hade varit kul. Eller varför inte en Stenatripp till speedwaydoftande Vojens och ett möte med Sönderjyske?

––––––––––
Det är viktigt att återkommande läsare betalar för sig. Lättast är det med swish: 0736–854501. Tack för er förståelse.
––––––––––

Sex matchgrupper med fyra lag från seedningsgrupperna 1–4, två med fyra från seedningsgrupp 5, fattar jag det hela rätt går två lag vidare från varje grupp, alltså även från de på papperet sämre matchgrupperna (5).

Nå, först och främst ska CHL bli av den här säsongen. Det blir säkert inte klart förrän någon gång i sommar. På onsdag blir i alla fall förutsättningarna tydliga: ”Det här gäller, om …”

Datum för gruppspelet: 26-29/8, 2-5/9, 5-6/10, 12-13/10.

Rakapuckar.com bild

***


Efter att Michael Spacek haft den här uppvisningen (se ovan och njut om ni inte redan gjort det) för sitt Tjeckien mot Sverige i går skrev jag detta.

Lite grand med glimten i ögat, men inte enbart. Absolut inte enbart. Skulle Spacek se så här bra ut i VM också, chansen/risken finns att någon NHL-klubb kan bli intresserad.

En bit dit, absolut. Troligast är givetvis att Spacek kommer till Frölunda som planerat, men … jösses, killen såg verkligen bra ut. Det är nog bäst för Fredrik Sjöströms mage om tjecken inte är ännu vassare i VM.

15:e juni är deadline för NHL-kontrakt att skrivas.

Rakapuckar.com bild

Det är bra att tänka på även vad gäller Max Friberg, han som övertygade stort i går i en vass kedja ledd av Skellefteås Pär Lindholm. För att Max ska lämna Sverige krävs dock ett riktigt bra envägserbjudande, han trivs mycket bra i Göteborg.

Men även här är det bäst för Sjöströms mage om … ja, ni förstår.


***

Jag tänkte ta lite ledigt fram till söndag nu, hoppas ingen tycker jag smiter från jobbet då, försöker verkligen göra så att ni upplever er få valuta för pengarna.

Igen: tack för att ni betalar för den journalistik jag levererar, utan er vore sajten inte möjlig att driva.

Händer det något stort tittar jag förstås in, men annars kan det alltså dröja till söndag. Eller ... jag vet ju hur jag är, men jag lovar inget förrän dess, i alla fall.

Ha en riktigt fin helg, njut av solen, håll er friska!

Rakapuckar.com bild

***

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
77 kommentarer
 • Kommentar avatar
  DD, 4 veckor sedanSvara

  Klart du ska ta lite ledigt! För övrigt rätt fult av tjeckiska målvakten att sätta ut klubban där. Kunde gått illa.
  Vad gäller om Spacek skriver NHL-kontrakt? Går alltid ett NHL-kontrakt före SHL-kontraktet? Antar väl att han har outs i och för sig men med någon slags ekonomisk kompensation då?
  Ingen kan säga att du inte ger bra valuta för pengarna, Henrik. Förhoppningsvis dyker det upp lite intressanta nyheter framöver. Hur man ska justera spelsätt, nya spelare, årsresultat, spelarbudget och så vidare.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 4 veckor sedanSvara

   Ja, NHL-kontrakt trumfar, klubbarna har till 15/6 på sig. I Spaceks fall har väl Winnipeg hans rättigheter fortfarande. Säger inte alls jag TROR att det blir så, att Jets hugger, men visst är det så att OM Spacek skulle göra toksuccé i VM så ... en liten chans/risk finns.

 • Kommentar avatar
  Stefan Hansson, 4 veckor sedanSvara

  Satt och kollade på seedningen och grupperna igår och det vattnades i munnen om att KANSKE få komma iväg igen. Jag gillar ju det här med CHL :)
  Ja, det Finns några fina lag och städer. Du kanske kan få en hälsning från nån ny stad...;)
  Ja ja, vi får la se hur det blir!

  • Kommentar avatar
   Stefan Hansson, 4 veckor sedanSvara

   Och ja, unna dig ledigt :) Trevlig helg!

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 4 veckor sedanSvara

    Ser fram emot fler CHL-hälsningar. Tack det samma!

  • Kommentar avatar
   Tampa65, 4 veckor sedanSvara

   Hej, Jo han var riktigt bra men hur är det med en KHL klausul kan även det finnas i kontraktet ?

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 4 veckor sedanSvara

    Skulle kunna. I princip. Klubbarna berättar sällan om det. Men Spacek vill ha ny NHL-chans, planen är dit via SHL, tveksam till om han nappar på KHL redan nu. Men man vet förstås aldrig.

    Kommentar avatar
    Stora Norrland , 3 veckor sedanSvara

    HL. Lite off topic: Henriksson denne otroligt lovande unge Center!!! Får kanske inte plats som center I Frölunda (?). Kan Skellefteå AIK får hyra honom i vinter för utveckling på den position han är bäst på?

  • Kommentar avatar
   Manne, 4 veckor sedanSvara

   "För bra för SHL". Det sa man om Patrik Berglund ett tag, gick jättebra. Inte.
   Tjeckiska-ligan är sämre än SHL och hade nu Spacek varit så jäkla bra då hade han redan spelat i NHL. Det är inte så att han helt plötsligt i ett möte med Sverige i en landskamp blixtrar till och glimrar som guld. Han är bra, men för bra för SHL. Nja.

    Kommentar avatar
    Erka , 4 veckor sedanSvara

    Manne: Sen kan man också diskutera vad ”för bra” egentligen är. Visst Spacek är ung men han har ju inte snittat mer än 0,5 - 0,6 poäng innan förra säsongen. Det är bra men ”för bra”? Lasch har ju inte en enda NHL match i CV’t och han var tok dominant (går inte skylla på längden heller med spelare som Zucarello etc) Någon som är för bra för SHL anser jag vara någon som inte bara är bra i NHL utan en spelare för topplinorna.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 4 veckor sedanSvara

    Men snälla, söta, rara ... "för bra" är ju bara ett uttryck. :) Inget som kan definieras exakt på något vis. Men alla vet ju att VM är ett bra skyltfönster, OM Spacek skulle fortsätta så här, då finns det en liten risk. Det samma gäller ju för övrigt även Friberg. Ingen stor risk, säger inte att det blir så, jag bara lyfte tanken - för den är inte otänkbar.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 4 veckor sedanSvara

    Sannolikt spelar alltså både Spacek och Friberg i Frölunda 21/22. Men det finns en liten risk att inte ... Bara det jag belyste. Inte mer än så. :)

    Kommentar avatar
    Erka, 4 veckor sedanSvara

    Henrik: Tänkte mer på det generella begreppet än just ditt, fattade att det var lite med glimten i ögat. Sen är ju alltid bra spelare attraktiva för klubbarna högre i rangordningen.

    Kommentar avatar
    Erka, 4 veckor sedanSvara

    Henrik: Tänkte mer på det generella begreppet än just ditt, fattade att det var lite med glimten i ögat. Sen är ju alltid bra spelare attraktiva för klubbarna högre i rangordningen.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 4 veckor sedanSvara

    :) Precis, visst är det så.

  • Kommentar avatar
   Marlowe, 4 veckor sedanSvara

   Man kan inte vara säker på spelare förrän efter 15/6, är det det datumet Frölunda väntar på innan de kungörelse vilka andra två spelare som ska in i laget, back/forward.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 4 veckor sedanSvara

    Precis. Tror jag skrev det i texten, 15/6 deadline för de som inte draftas i år, typ Simon Edvinsson.

  • Kommentar avatar
   Janne, 4 veckor sedanSvara

   Tack för att du finns Henrik och levererar det mest läsvärda som finns för oss Frölundaiter.
   Men - kan du inte hinta om hur din ekonomi lever? Ja, jag menar Rakapuckarekonomi. Får vi skärpa till oss eller ser du att det flyter?
   Trevlig helg!

    Kommentar avatar
    Samar, 4 veckor sedanSvara

    Han tjänar nog gott med deg på oss????

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 4 veckor sedanSvara

    Om det vore så väl, "gott om deg", riktigt så väl är det inte. Men ni är många som är fantastiska och betalar för er, siktar på ännu en säsong även om annonsinkomsterna kraschat under pandemin.

    Kommentar avatar
    Anna Agdestein , 4 veckor sedanSvara

    Förhoppningsvis återhämtar sig annonsintäkter när vi går in i endemin, när det nu sker? Tillsvidare betalar jag lite extra... :)

    Kommentar avatar
    Janne (den riktiga :-) ), 4 veckor sedanSvara

    Skaffa dej ett eget nick "Janne" vi är redan ett par stycken, jag var först (med från dag 1) och anser mej rätten till att heta "Janne" här!

    Kommentar avatar
    Janne, 4 veckor sedanSvara

    Vilken trist kommentar, men än mer, attityd.

  • Kommentar avatar
   Herr Lakers, 4 veckor sedanSvara

   Var kollar inte Sjöström David Stastny. Tips om han ville ha någon som setter lite puckar.

    Kommentar avatar
    Herr Lakers, 4 veckor sedanSvara

    Fast idag signade han tydligen BK Mlada Boleslav. Kunde varit en giftig tjeckisk duo.

  • Kommentar avatar
   robert ström, 4 veckor sedanSvara

   Spacek har väl kontrakt med Frölunda eller..fattar inte varför detta tas upp om NHL...går väl inte att bara byta som man vill..

    Kommentar avatar
    Per, 4 veckor sedanSvara

    Det beror på vilka klausuler det finns i kontraktet. Fråga Sjöström om vad som gäller.

    Kommentar avatar
    Rikard S, 4 veckor sedanSvara

    Det är väl mer eller mindre standard med en NHL klausul. Man får inte glömma att Seattle Kraken startar nu också, vilket betyder mer spelare i NHL.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 4 veckor sedanSvara

    Har inget med klausul att göra, NHL trumfar allt annat, fram till 15/6 kan spelare lämna. En del av transferavtalet med NHL som gör att Sverige (Europa) får betalt även för spelare utan kontrakt, till skillnad från t.ex fotbollen (Bosman).

    Kommentar avatar
    Per, 4 veckor sedanSvara

    Hur kan SHL gå med sådana villkor? Helt obegripligt. Shl behöver agera med större självförtroende. Det är illa att man kan bli av med nyckelspelare fram till en månad innan seriestart.

  • Kommentar avatar
   Matte, 4 veckor sedanSvara

   Spacek ser bra ut och Max Friberg väldigt bra ut - i respektive landslag - men i FHC? Dax att analysera...Ja ja vet jag är medlem och uppvuxen i Västra Frölunda - men de ansvariga måste fundera man går rätt väg - här och nu? Inte för tre år sen...

   • Kommentar avatar
    Marlowe, 4 veckor sedanSvara

    Lite sent ute, men om du läser detta, HL: Jag hoppas du tjänar lite deg på sajten! Du förtjänar det, efter allt jobb, snacka om att vara aktuell, fattar inte att du hinner med ibland och vi läsare vill ha sajten kvar, den saken är klar! Tror Anna har rätt och att annonser kan öka i takt med att Corona minskar. Största risken ser jag tyvärr i att Frölunda tappar publiken med en ny floppsäsong. Men vi gamla är garvade och hänger med, vi måste ju ha någonstans att skä... uttrycka våra åsikter! :)

    • Kommentar avatar
     Bengan, 4 veckor sedanSvara

     Spacek såg mycket bra ut, förstår att man blir orolig men vi går hoppas att trär på sig Frölunda tröjan i höst

     • Kommentar avatar
      Bengan, 4 veckor sedanSvara

      Spacek såg mycket bra ut, förstår att man blir orolig men vi går hoppas att trär på sig Frölunda tröjan i höst

      • Kommentar avatar
       Göran A, 4 veckor sedanSvara

       Arvid söderblom, ett praktexempel på hur Frölunda misshandlar sina talanger.
       Fick aldrig en ärlig chans i Frölunda utan lånades ut hit och dit. Sedan slog Skellefteå till och Arvid blev på 22 spelade matcher i grundserien och två i slutspelet (som slutade i semifinal) hade han en räddningsprocent på 92,18 procent och slutade med det tvåa i SHL:s målvaktsliga.
       Nu till NHL och Chicago.
       Så kan det gå
       Hoppas ni ansvariga i Frölunda känner stolthet i detta fall.

        Kommentar avatar
        Per, 4 veckor sedanSvara

        Vi gick istället hårt på JG. Som nu kommer spela i allsvenskan. Frölunda och målvakter, det är ingen bra kombo.

      • Kommentar avatar
       Stora Norrland, 4 veckor sedanSvara

       En tråkig dag : per Lindholm lämnar Skellefteå AIK. Där försvann nog drömfinalen mellan Västra Frölunda indians vs Skellefteå AIK , åtminstone för AIK 's del. Det är nog omöjligt för en shl klubb att ersätta en sådan spelare rakt av. Men vem går han till, vilken klubb? Kanske Frölunda indians? Men förmodligen Khl eller Schweiz?

        Kommentar avatar
        VF, 4 veckor sedanSvara

        Varför skriver man 4 årskontrakt sen lämnar säsongen efter?? Jätte konstigt enligt mig, då har man verkligen inget klubbhjärta som han berätta när han skrev på!!

        Kommentar avatar
        Henrik Leman, 4 veckor sedanSvara

        Pär hade en klausul, sannolikt för KHL, kontraktet med Skellefteå löper på, han kommer tillbaka, kanske om ett, kanske om två år. Har ju inte gjort några stora pengar i NHL, förståeligt att han vill göra det nu i KHL.

        Kommentar avatar
        Herr Lakers, 4 veckor sedanSvara

        Ellee så trivdes han inte med något. Missnöjd med tränare eller vad son helst.

      • Kommentar avatar
       Stora Norrland, 4 veckor sedanSvara

       HL. Visst är det så med klausuler. Själv hade jag nog gissat på Schweiz, men det verkar bli khl.
       Men en stillsam tanke: det måste vara fantasktiska pengar för att ta sin familj till Putins Ryssland.
       Av nhl har nog Per lärt sig det han behöver veta!!
       Att sitta i en taxisquad och inte ens få träna med sitt lag kan vara förödande för en spelare i sina bästa år!!
       Ärligt talat har jag aldrig ,riktigt förstått mig på " världens bästa liga"
       För mig börjar det knaka redan vid storleken på rinken, för att inte tala om all jävelskap ( f'låt HL) som genom åren inrymts / inryms i hela det tänket i Nordamerika. Har haft fel förr, men på mig syns det som man har mer pengar än förstånd " over there".
       Såg ett program om " knuckels" och det programmet säger i princip det mesta.
       Finns tyvärr för många tragedier av det slaget i " världens bästa liga".

       • Kommentar avatar
        Mackan , 4 veckor sedanSvara

        Får Frölunda ihop något lag 21/22 ?

         Kommentar avatar
         Herr Lakers, 4 veckor sedanSvara

         Samma lag som förra året plus en bättre målvakt, en tjeck och en okänd målskytt. Men behövs inte mer. Lyssna på shlpodden med SH. Back to basics. Behövs inte mer tydligen.

         Kommentar avatar
         Floyd , 4 veckor sedanSvara

         Inga nya backar alltså ;(

       • Kommentar avatar
        Mackan , 4 veckor sedanSvara

        Nu menar jag ett slagkraftigt lag inte fyra bunker femmor

         Kommentar avatar
         Manne, 4 veckor sedanSvara

         Precis! Skillnad på ett slagkraftigt lag och ett lag med mest brunkar-skills.

       • Kommentar avatar
        Allen , 4 veckor sedanSvara

        Tycker Sjöström tillskillnad från många andra här, gjort många rätt sen han tillträde. Men hur han kan tro med i stort sett samma trupp som gjort fiasko två år i rad ska räcka med endast en forward och back till är för mig ett väldigt stort frågetecken.. Hur tänker han där??

        • Kommentar avatar
         VF, 4 veckor sedanSvara

         Dessa anländer till VM truppen:
         Viktor Fasth
         Henrik Tömmernes, Carl Klingberg
         Adrian Kempe, Rickard Rakell, Marcus Sörensen, Isac Lundeström och Victor Olofsson.

          Kommentar avatar
          Herr Lakers, 4 veckor sedanSvara

          Och Holma.

        • Kommentar avatar
         Gustav, 4 veckor sedanSvara

         – Vi tittar på någon till spets på forwardssidan och vi hade (Jesper) Sellgren som lämnade oss så där vill vi ha in en back till. Vi har en lucka på målvaktssidan, säger Sjöström till HockeyNews.se.
         Då vet vi att det endast blir en ytterligare förändring bland forwards.

          Kommentar avatar
          VF, 4 veckor sedanSvara

          Någon syftar han inte bara på en Mackan

          Kommentar avatar
          Manne, 4 veckor sedanSvara

          Det krävs två backar och minst ett par forwards till.

          Kommentar avatar
          Marlowe, 4 veckor sedanSvara

          Ja, två backar och tre forwards, alltså två fler än Sjöström tänkt sig.

          Kommentar avatar
          Manne, 4 veckor sedanSvara

          Precis! Men, vi är nöjda med det vi har. Det luktar inte topplag i alla fall.

        • Kommentar avatar
         Mackan , 4 veckor sedanSvara

         Sjöström BORT Kent Norberg INN

          Kommentar avatar
          Simon, 4 veckor sedanSvara

          Kent Norberg är den individ som åsamkat VF störst skada. Var på god väg att förinta föreningen. Må vi aldrig ha något med karl'n att göra igen.

          Kommentar avatar
          Floyd , 4 veckor sedanSvara

          Med Nubben hade det iaf inte snålats med spelarinköp..;)

          Kommentar avatar
          Julius, 4 veckor sedanSvara

          Fel att ge honom skulden, Adrian hade stor del i detta också

        • Kommentar avatar
         Mackan , 4 veckor sedanSvara

         Norberg i Frölunda sju dar i veckan jävlar vilket lag Frölunda haft

          Kommentar avatar
          Pupule, 4 veckor sedanSvara

          Han raserade hela klubbens ekonomi sist han var här samt att han såg till att Kallio rök. Nämn inte honom i termer som någon sorts lagbyggare, tack.

          Kommentar avatar
          Gustav, 4 veckor sedanSvara

          Det var Kenta som tvingade bort Kallio. Nubben var borta då, och Kenta hade vid den tidpunkten rollen som både tränare och sportchef.

          Kommentar avatar
          Pupule, 4 veckor sedanSvara

          Gustav; korrekt, blandade ihop "Kentarna". Den ene raserade ekonomin då han köpte allt med ett par skridskor, den andre förstörde spelet och fansen.

          Kommentar avatar
          Kalle Kula, 4 veckor sedanSvara

          Däremot så tvingade Norberg bort Plüss, vilket är nog så illa.

          Kommentar avatar
          Kalle, 4 veckor sedanSvara

          Gärna sett carnbäck/Andersson tagit över Sjöströms jobb! Samt Sandberg som målvaktstränare och J Jonsson asstränare! Lär aldrig hända nått av dom förens vi börjar kriga för att klara kontraktet! (Iofs kanske redan nästa år)

          Kommentar avatar
          VF, 4 veckor sedanSvara

          Kalle, varför skulle Andersson lämna sin scout jobb Los Angels Kings för Frölunda? Samma med Carna lämna sitt agent jobb, som har sjukt många duktiga spelare som han är agent för.

          Kommentar avatar
          Pupule, 4 veckor sedanSvara

          VF; "Gärna sett..." tolkas väl mer som en önskan än en rimlig förväntning? Däremot har man i mitt tycke slarvat bort Olsén, P.Johnsson, och kanske även J.Johnson. Sedan borde man fått hit Sampan också. Men, men...:)

          Kommentar avatar
          Marlowe, 4 veckor sedanSvara

          Varför diskutera dessa gamla katastrofer?

          Kommentar avatar
          Marlowe, 4 veckor sedanSvara

          Menade Norberg och Kenta, inlägget hamnade fel.

        • Kommentar avatar
         Gustav, 4 veckor sedanSvara

         Växjö spetsar med Julius Nättinen. Vad roligt!

          Kommentar avatar
          Herr Lakers, 4 veckor sedanSvara

          Det återstår att se. Men verkar ha näsa för målet.

        • Kommentar avatar
         Pelle, 4 veckor sedanSvara

         Nättinen kan bli en attraktion i SHL. Sylvass. Utvecklingsbar, 24 år. Evertsson verkar ha en fäbless för forwards som kan gå både center och ytter.
         Undrar om Folin blir kvar i Växjö eller om Sjöström vågar vara där och tävla? Nu när Melart väljer DEL.

          Kommentar avatar
          Herr Lakers, 4 veckor sedanSvara

          Ja, Växjö hade 10 som kan spela center iår. Nättinen kanske kan gå som center men han har spelat ytter de två senast säsongerna i finland och Schweiz så ser det som självklart att han går ytter då laget har Rosen, Hugo Gustavsson som centrar, Holmberg och kanske kan förlänga ett år med josefsson. Holmberg kanske kan försvinna till nhl menbjoppas han blir utlånad till växjö ett år till ifall han skriver på för Toronto.

        • Kommentar avatar
         R@Y, 4 veckor sedanSvara

         Växjö ligger då inte på latsidan när det gäller värvningar!

          Kommentar avatar
          Herr Lakers, 4 veckor sedanSvara

          Ingen är officiell. Men är väl inte så mycket om man kolla andra lag. Växjö har in 2 från HA, 1 från SHL och en från NLA.

        • Kommentar avatar
         VF, 4 veckor sedanSvara

         Officiellt nu Freddan lämnar ZSC Lions.

          Kommentar avatar
          Gustav, 4 veckor sedanSvara

          Jaha. Mulet väder idag.

        • Kommentar avatar
         Mackan , 4 veckor sedanSvara

         Är Freddan på väg till Frölunda är det ösregn

          Kommentar avatar
          Gustav, 4 veckor sedanSvara

          Behövs swishkampanj deluxe i så fall.

        • Kommentar avatar
         Julius, 4 veckor sedanSvara

         Får verkligen hoppas att Freddan inte kommer, helt fel läge. Skadebenägen gammal och ingen framtid i VF

          Kommentar avatar
          VF, 4 veckor sedanSvara

          Han kommer aldrig till Frölunda, du kan vara hur lugn som helst!!

        • Kommentar avatar
         Maxad, 4 veckor sedanSvara

         För några år sen hade jag absolut ställt mig upp och jubla.

         • Kommentar avatar
          Manne, 4 veckor sedanSvara

          Vi är inget avskedsfest-lag där man bara ska avsluta sin hockeykarriär, när man är runt 35+.

          • Kommentar avatar
           Benji, 4 veckor sedanSvara

           Det är nog väldigt viktigt att vi får in spelare som inte bara vill göra någon säsong och sedan är det bra. Det är klart kommer det en världsstjärna som kan göra skillnad så kanske man ser över det men en mätt Flugan är ointressant.

            Kommentar avatar
            Herr Lakers, 4 veckor sedanSvara

            Världsstjärna till Shl? Nu får du nog lugna dig lite. Vi behöver lockout för det.

            Kommentar avatar
            Manne, 4 veckor sedanSvara

            Du förstår nog vad han menar. Om du tänker efter.

            Kommentar avatar
            Herr Lakers, 4 veckor sedanSvara

            källgren från Växjö.

            Kommentar avatar
            Benji, 4 veckor sedanSvara

            Herr Lakers förklara? Vad eller vilket förstod du inte?

            Kommentar avatar
            HV71 Supporter, 3 veckor sedanSvara

            Håller med Världsstjärna till shl när händer det Världsstjärna nutid är liksom Connor Mcdavid typ varför skulle spelare som lyfter över 100 miljoner per säsong vilja komma till shl vilker lag det än rör och tjäna absolut max 300-400 tusen/månad??

          • Kommentar avatar
           Maxad, 4 veckor sedanSvara

           Det är iaf en kille som e oerhört duktig på att direktskjuta. Det har vi väl inte haft sen Victor Olofsson var här?!

           • Kommentar avatar
            Herr Lakers, 4 veckor sedanSvara

            Nu har Växjö meddelat att källgren är en av flera som lämnar. Nu kan Frölunda presentera.

            • Kommentar avatar
             Mackan , 4 veckor sedanSvara

             Spacek försvinner efter VM

              Kommentar avatar
              Rikard S, 4 veckor sedanSvara

              Källa?

            • Kommentar avatar
             Mackan , 4 veckor sedanSvara

             Ingen Källa! Om han gör ett bra VM är han förlorad!

             • Kommentar avatar
              Mackan , 4 veckor sedanSvara

              Ingen Källa! Om han gör ett bra VM är han förlorad!

              • Kommentar avatar
               Gustav, 3 veckor sedanSvara

               Så otroligt spot on när Sanny och Svensson sågar vår åldersstruktur. Kvar står vår egna sportsliga ledning som inte fattar nånting…

                Kommentar avatar
                Mr X, 3 veckor sedanSvara

                Vi får väl se var föreningen står. Man måste köpa ut ett par kontrakt. Gör man inte det då kan vi börja snacka om att inte fatta någonting.

                Kommentar avatar
                Manne, 3 veckor sedanSvara

                De kommer inte köpa ut några kontrakt. Det finns liksom inte. Ett på sin höjd, men det är långsökt även det.

              • Kommentar avatar
               R@Y, 3 veckor sedanSvara

               Vad hände med morning mailbag?

                Kommentar avatar
                Anna Agdestein , 3 veckor sedanSvara

                Den är inställd i dag. Enligt Raka puckars Facebook ”sajten vilar några dagar”.

              • Kommentar avatar
               VF, 3 veckor sedanSvara

               Officiellt nu med Erik Källgren!!

                Kommentar avatar
                Stora Norrland, 3 veckor sedanSvara

                VF: bra för Frölunda att klubben gjort klart med källgren. Annars hade han nog fått ett bud ifrån norr. Som det , just nu , ryktesvägen iaf ser ut är AIK på jakt efter gnaget målvakt att utveckla och som backup till lindvall. Lindvall som tydligen hade både en out i kontraktet och ett flertal bud ifrån khl, men tackade nej :" jag vill vinna ett SM med AIK " sade Lindvall. Ja, men inte den kommande säsongen, säger jag, utan att vara negativ. Skellefteå AIK ' s juniorer är inte redo än , men det blir de om nåt år.

              • Kommentar avatar
               Mogge , 3 veckor sedanSvara

               Bra. In med en back och ytterforward med. Helst igår.

               • Kommentar avatar
                Mackan , 3 veckor sedanSvara

                Angående Källgren tror han gör ett stort misstag när han skrivit på för Frölunda

                 Kommentar avatar
                 Herr Lakers, 3 veckor sedanSvara

                 Kanske han gör. Samtidigt spelar han nog i nhl om några år oavsett. Men tjänar lite bättre och får en ny utmaning. Kan vara bra för att utveckla sitt spel ytterligare.

               • Kommentar avatar
                Xerxes, 3 veckor sedanSvara

                Bra med Källgren! Hoppas Rubin blir klar tvåa nu så vi slipper sitta med hjärtat i halsgropen på grund av ojämnheten....ena dagen en stjärna, andra dagen ihålig.....önskar större jämnhet i försvaret

                • Kommentar avatar
                 Gustav, 3 veckor sedanSvara

                 Melker Karlsson förlänger med Skellefteå. Som sagt, övriga lag gasar. Men samtidigt är det ju inte direkt väsentligt hur topp 6-lagen agerar.

                 • Kommentar avatar
                  Julius, 3 veckor sedanSvara

                  Känns tråkigt att Frölunda verkar acceptera att inte längre vara en storklubb! För stor och ålderstigen trupp för att ändringar skall ske. Att behöva dra på Lasu, Lundqvist, Musten, Råsse med fler där man vet att bäst före har passerats. Tragiskt att se detta ske verkar totalt sakna självinsikt och kanske mår klubben bra av ett tomt Scandinavium med 5-6 tusen på läktaren. VF måste förändra i både trupp och bland ledare

                   Kommentar avatar
                   Manne, 3 veckor sedanSvara

                   Verkligen tråkigt! De har alldeles för stor tro på det äldre gardet, att de fortfarande ska producera som de kanske gjorde tidigare i sin karriär. Men även spelare som inte har som huvudroll att producera, ska hålla den nivån de gjort tidigare. Det sker tyvärr inte. Visst, det är helt okej, men med dagens hockey där det går fortare och fortare så behöver du vara snabb i tanke och handling. När du blir äldre så försvagas den delen. Som truppen är nu så ser man tydligt bristerna och det är att gruppen innehåller för många äldre spelare. De unga måste växa enormt och de äldre måste prestera på maxnivå för att det ska bli topp 6. Snarare så att vi får harva bland plats 7-12 under några säsonger, för kontrakt kommer inte brytas och det är man tvungna till om en placering i toppen ska vara möjlig redan kommande säsong. Nej, vi är inget topplag längre. Däremot ser ledningen någonting som vi alla andra inte ser. Vad det är, vet jag inte - men de ser att laget är starkt i alla fall, ska vara med och slåss om guldet. Hockeyns framfart springer ifrån oss som klubb.

                 • Kommentar avatar
                  Maxad, 3 veckor sedanSvara

                  Tyvärr helt enig med er, Julius & Manne. =0(

                  • Kommentar avatar
                   Herr Lakers, 3 veckor sedanSvara

                   Upp med huvudet! Tror ni många trodde att Växjö skulle Vinna både shl och slutspelet efter en tiondeplats? Back to basic så kan det gå. Enklare övningar, vanliga styrkeövningar. Gör bara det enkla och strunta i att nytt hokos pokus. Det var så växjö gjorde. Man ska utvecklas och göra allt så avancerat så laget och spelarna tappar det geundläggande.

                    Kommentar avatar
                    Mr X, 3 veckor sedanSvara

                    Evertsson agerade genom att göra sig av med spelare som stod undre kontrakt, bla Shinnimin. Man storstädade och tog in nytt blod. Gör inte Frölunda samma sak, vilket man inte ser ut att göra, så vänder man inte skutan särskilt snabbt, snarare fastsnar man långsamt som ett lastfartyg i Suez-kanalen.

                    Kommentar avatar
                    Herr Lakers, 3 veckor sedanSvara

                    Självklart krävs det förändringar men det är förändringar som frölunda kan göra. Menar mer att det är väl inte läge att gräva ner sig i mitten av maj.

                    Kommentar avatar
                    Manne, 3 veckor sedanSvara

                    Dessa förändringar kommer inte ske. Sagt det tidigare och säger det igen. Inga kontrakt kommer brytas. På sin höjd ett, men även det är långsökt. Blir förvånad, mycket förvånad om man bryter något eller några kontrakt.

                  • Kommentar avatar
                   Allen , 3 veckor sedanSvara

                   Folin verkar enligt hockeynews lite sugen på att stanna i Sverige! Om Frölunda inte budar där, är det får dåligt! Var det inte någon som skrev här att Folin troligen skulle till Frölunda via nån han kände?

                    Kommentar avatar
                    Pupule, 3 veckor sedanSvara

                    Det var någon som hänvisade till en väldigt initierad källa. Återstår att se hur initierad den källan var/är.

                  • Kommentar avatar
                   Erik, 3 veckor sedanSvara

                   Frölunda kommer lägga fram ett skambud i veckan, så får vi se vart de bär.

                    Kommentar avatar
                    Herr Lakers, 3 veckor sedanSvara

                    Höj med en tusenlapp till 71000.

                    Kommentar avatar
                    Allen, 3 veckor sedanSvara

                    Haha! Tror Sjöström istället sänker med en tusing och får nej;)

                  • Kommentar avatar
                   Mattias, 3 veckor sedanSvara

                   Låter på Folin i intervjun som att han blir kvar i Växjö.
                   Men ger inte Frölunda ett kaninbud är det ju tjänstefel. Vi gav ju Melart ett bud och då måste ju Folin vara mer intressant av flera skäl - bättre, yngre, från Gbg.

                    Kommentar avatar
                    Pupule, 3 veckor sedanSvara

                    Vad är det för bud? En säck med pellets? :)

                  • Kommentar avatar
                   Erik, 3 veckor sedanSvara

                   Jag tror den där Kålle har rätt i sin insidekälla, så länge Sjöström inte bara höjer med en tusenlapp så har vi signat Folin i veckan, dock måste budet upp avsevärt mot dom 70-75K han har idag.

                   • Kommentar avatar
                    Herr Lakers, 3 veckor sedanSvara

                    Frölunda kan han spela i när han ör 35 och vill flytta till Västkusten och pimpla makrill.

                     Kommentar avatar
                     Manne, 3 veckor sedanSvara

                     Vad har han gjort i Växjö då? Simmat längs med trottoarkanterna...

                     Kommentar avatar
                     Herr Lakers, 3 veckor sedanSvara

                     Vaskat guld i Växjösjön. Men Växjö ska sänka sin budget med 10 miljoner nästa år så han kommer inte spela i Växjö.

                   • Kommentar avatar
                    Erik, 3 veckor sedanSvara

                    Höjer Lakers budgeten vart tredje år när det är dags för nytt SM guld? Så nu blir de två mellanår med låg budget men 2024 då smäller de?

                     Kommentar avatar
                     Herr Lakers, 3 veckor sedanSvara

                     Undra om det inte ör så...nä, men utan publik så minskar intäkter från biljett, Resturang och spons så gäller att hålla sig kvar. Kanske utveckla några av de spelare som plockas in från hockeyallsvenska sp de ör redo om tre år.

                     Kommentar avatar
                     Herr Lakers, 3 veckor sedanSvara

                     Såhär säger Evertsson. Stämmer det går det att göra lite klipp på mellanbra spelare. Kanske dörför tyskland lockar fler spelare nu. – Nej, det finns det nog inte. Det är en unik situation på det viset att det normalt sett kanske finns någon enstaka spelare i hela SHL som normalt tvingas gå ner i lön, men att det i år, skulle jag säga, handlar om en bra bit över hälften som får ta lägre löner. Några spelare kan behålla sin lön genom att byta lag, några av de absoluta spetsspelarna kommer att kunna behålla sina och ett fåtal som slagit igenom och tjänat väldigt lågt kan till och med få höjda löner.

                     Kommentar avatar
                     Allen , 3 veckor sedanSvara

                     Är väl på tiden att Växjö tar upp några spelare från juniorleden? Dom har ju knappt haft en spelare från Småland sen dom kom upp ju:) Duktiga på att värva spelare och scouta är ju i och för sig Evertsson nog bäst i Sverige på.

                     Kommentar avatar
                     Herr Lakers, 3 veckor sedanSvara

                     Ja, nästa år år blor det inte många eftersom j20 j18 inte spelat och många lämnat för lägre divisioner. Så blir nog bara Stjernborg som junior även nästa år som kommer spelabsom ordinarie.

                   • Kommentar avatar
                    Gustav, 3 veckor sedanSvara

                    Inte ens chans att få går för Folin. Vi älskar ju ”bang for the buck”-backar, och tror att allt skräp ska bli dugliga SHL-backar…

                    • Kommentar avatar
                     Mattias, 3 veckor sedanSvara

                     Vad tror vi om ”ryktet” att Sundström inte spelar i Frölunda i höst som en ”Mikael” skrivit här inne ett par gånger, senast igår i inlägget som handlade om Frölundas centrar

                      Kommentar avatar
                      Peter, 3 veckor sedanSvara

                      Sundström är inte gammal och har en väldigt hög högstanivå. Får han vara skadefri så kommer han bli ett utropstecken i höst. Helt säker. Så flyttryktet får vi hoppas inte stämmer.

                      Kommentar avatar
                      Mattias, 3 veckor sedanSvara

                      Verkligen. En ledare. Äkta produkt. Katastrof om han skarvas bort. Ska vi göra oss av med en center är det Mursak, 33.,

                    • Kommentar avatar
                     Munkebäck, 3 veckor sedanSvara

                     Vart har Henrik L tagit vägen? Sjuk?

                     • Kommentar avatar
                      Manne, 3 veckor sedanSvara

                      Jag tror nog att det finns en liten möjlighet att vi får se Jagr i Frölundatröja till hösten. Bra spelsinne, målfarlig, fortsätter att utvecklas och framförallt i rätt ålder. Skulle göra ett stort avtryck, inte minst med tanke på hans storlek. Ingen man flyttar på i första taget. En legend dessutom.

                       Kommentar avatar
                       Van Zandt , 3 veckor sedanSvara

                       Haha... i en kedja med Carna och Serge... helt i Frölundas linje, gärna 3+2 år

                       Kommentar avatar
                       Floyd , 3 veckor sedanSvara

                       Kanske även Printzen kan få ett 3-års kontrakt?

                     • Kommentar avatar
                      Manne, 3 veckor sedanSvara

                      Har hört att Burström är nära spel hos oss. Är det en back vi behöver?

                       Kommentar avatar
                       Mr X, 3 veckor sedanSvara

                       En 15-poängsback i smurf-storlek. Vet inte riktigt vilken roll han skulle ta? Eller vänta lite, förmodligen den offensiva stjärnbacken som man har tänkt skall utvecklas och fördubbla sin poängskörd.

                       Kommentar avatar
                       Allen , 3 veckor sedanSvara

                       Läste att Burström skulle till Tyskland. Vad har du hört att han ska till Frölunda?

                       Kommentar avatar
                       Mr X, 3 veckor sedanSvara

                       Enligt höken är Burström klar för spel i Tyskland.

                       Kommentar avatar
                       Manne, 3 veckor sedanSvara

                       Hörde det från en ganska så säker källa, men det var ett tag sedan också. Man kan alltid ändra sig och vi behöver något bättre, så det är bra.

                     • Kommentar avatar
                      Benji, 3 veckor sedanSvara

                      Tror säsongskorten säljs fom. Idag. Undrar hur många som är intresserade innan årets lag presenterats? Detta ihop med pandemi så är nog 25 % av tidigare sålda att se som en succé! 2 säsonger spel inte bara antalet förluster utan bristen på spel gör nog detta riktigt svårt för Frölunda, dax för lite ödmjukhet.

                      • Kommentar avatar
                       Mackan , 3 veckor sedanSvara

                       Inget säsongskort för min del

                       • Kommentar avatar
                        Julius, 3 veckor sedanSvara

                        Tveksam

                        • Kommentar avatar
                         Manne, 3 veckor sedanSvara

                         Man blir gråhårig när man läser på Frölundas hemsida angående säsongskort. Nu fyller vi Scandinavium osv. De tror att de kan fylla arenan med vilket lag som helst på isen. Folk vill se bra hockey, vilket har uteblivit de två senaste säsongerna.

                          Kommentar avatar
                          Benji, 3 veckor sedanSvara

                          Som sagt, självinsikt och ödmjukhet är inga ledord i VFs organisation.

                        • Kommentar avatar
                         MG, 3 veckor sedanSvara

                         Man ska dock inte underskatta your average Frölundasupporter där många är minst lika mycket Bagdad Bob som vår sportsliga ledning. Finns väldigt många utan sinne för kritisk granskning av klubben vi älskar. I stället är det "Heja Roger vi tror på er och pojkarna, nästa säsong blir allt bättre, heja!!!"

                         • Kommentar avatar
                          Mr X, 3 veckor sedanSvara

                          Säsongskort för egen del har berott lite på jobbsituation och i vilken utsträckning jag har kunnat gå på matcherna. Beroende på vilken väg föreningen tar denna säsong avgör köp eller ej. Bryter man inte några kontrakt och ändrar åldersstrukturen utan kör blint vidare så kommer det inte bli något kort för i år. Växjö insåg att man behövde bryta ett par kontrakt och bygga om laget. Se hur man kom tilbaks till toppen efter det. Lyssnade på podden hockeypuls igår och snacket med Kallio. TPS gjorde samma resa som Växjö, även om man förlorade finalen. Där insåg man också att truppen behövde rensas, och att man var tvungna att bygga nytt. Bävar för att Frölunda kommer att vara dumsnåla, vilket kommer att kosta oss i längden.

                          • Kommentar avatar
                           Herr Lakers, 3 veckor sedanSvara

                           MrMadhawk pp twitter: Jag fick ett tips om att Erik Källgren kommer lämna Frölunda för NHL-spel (Toronto). När jag pratar med Källgren, Sjöström och hans agent så menar de på att ingenting är skrivet. Blir att hålla andan till 15 juni.

                            Kommentar avatar
                            Gustav, 3 veckor sedanSvara

                            haha då är det bara att lägga ned säsongen

                          • Kommentar avatar
                           Pupule, 3 veckor sedanSvara

                           Vad gjorde laget för några timmar sedan? Körde cooper-test. Surprise!

                            Kommentar avatar
                            Manne, 3 veckor sedanSvara

                            Ja, de måste kunna gnugga, gnugga och gnugga längs med sargerna under 52 omgångar. Jobba, jobba och jobba. Åka fort, fort och fort. I systemet, i systemet och i systemet. Då är de ett topplag att räkna med.

                          • Kommentar avatar
                           Mattias, 3 veckor sedanSvara

                           Ställde fråga om detta med Källgren och NHL här för en vecka sedan. Växjös försvarsspel är bra men det är såklart även Källgren. Han gjorde ett magiskt slutspel, och är i bra ålder (24). Tror vi får räkna bort honom.
                           Bottenstriden kommer allt närmare.
                           Rubin håller inte. Hade Växjö haft honom i mål hade de inte vunnit guld.
                           Blir svårt att landa en bra målvakt nu, är ju också flera lag som letar.
                           För övrigt gick Sanny Lindström och Mr Madhawk igenom alla lag i sin podd. De trodde inte på Frölunda som topp 6, varnade för att det kan bli mer bottenstrid om det går åt fel håll. De påpekade också att åldersstrukturen är ett problem, få som kommer bli bättre.
                           Fattas bara att Spacek gör ett kanon VM och också från NHL-avtal.
                           Behövs lite positiva Frölundanyheter nu, annars lär det bli få säsongskort sålda.

                            Kommentar avatar
                            Manne, 3 veckor sedanSvara

                            De har inte insett själva hur tufft det kan komma att bli kommande säsong. De tror fortfarande att de är ett topplag.

                          • Kommentar avatar
                           Munkebäck, 3 veckor sedanSvara

                           Var är Henrik Leman?

                           • Kommentar avatar
                            R@Y, 3 veckor sedanSvara

                            Japp, där rök förmodligen Källgren. Hej och hå, mot träsket vi gå.

                            • Kommentar avatar
                             Marlowe, 3 veckor sedanSvara

                             Har inget erbjudande att ta ställning till än, säger Källgren. Nog intresserad om han får ett. Sjöström har säkert back up plan.

                             • Kommentar avatar
                              Julius, 3 veckor sedanSvara

                              Känns som större delen av hockeysverige ser att Frölunda är på fel väg. Flera som inte tror på topp 6 utan indragna i nedflyttning. Frågan är!!! Om så är fallet kan vi då räkna med att samtliga i styrelse , tränare med fler ställer sina platser till förfogande? Kan vi bryta alla kontrakt om vi faller ur? Eller måste vi fortsatt betala Lasu en förmögenhet och inte få ett skit?

                               Kommentar avatar
                               Marlowe, 3 veckor sedanSvara

                               Det har väl hänt både här och där att styrelse och klubbledning fått gå. Jag tror inte att Frölundas medlemmar och fans sitter stilla i båten om vi får en bottensäsong. Men vi är inte där än. Men nog är jag orolig. Viljan till förändring verkar minst sagt låg. Vi kör på, någon gång måste det gå, verkar man tänka.

                               Kommentar avatar
                               Mr X, 3 veckor sedanSvara

                               Det sitter ju rätt bra gubbar i styrelsen, men frågan är hur de resonerar. Jag tror säkert att de har fortsatt förtroende för Rönnberg. Problemet blir ju när Rönnberg går ut och hotar med att sluta om man rör hans assisterande. Gillade inte alls det uttalandet. Det skapar en knivig situation för styrelsen ifall man tex anser att en eller två assisterande inte håller måttet, så kommer man att behöva fota headcoachen också, vilket man nog helst vill slippa. Tror styrelsen sitter lugnt i båten än så länge, men man lär knappast tolerera en fiasko-säsong till.

                               Kommentar avatar
                               Marlowe, 3 veckor sedanSvara

                               Man verkar göra något av en chansning, alla ska bli bättre, säger man. Med lite otur försvinner båda de starka nyförvärven, (Spacek, Källgren) och det är osäkert vilka andra som eventuellt kommer in. Troligen ligger man lågt av ekonomiska skäl, men det lönar sig inte att bara spara. Låt HV vara ett varnande exempel på att toppklubbar kan åka ut.

                               Kommentar avatar
                               Manne, 3 veckor sedanSvara

                               Den stora klockan kommer inte ringa förrän vi eventuellt behöver kvala för att hålla oss kvar. Då kan det vara försent.

                             • Kommentar avatar
                              Gustav, 3 veckor sedanSvara

                              Luleå tar in Komarek, Shinnimin och Andreasson. Som sagt, tick tack...

                               Kommentar avatar
                               Manne, 3 veckor sedanSvara

                               Som man brukar göra. Ersätter tex Klasen.

                             • Kommentar avatar
                              Manne, 3 veckor sedanSvara

                              Någon som såg Carolina - Nashville i natt? 12000 på läktarna och underbar stämning.

                               Kommentar avatar
                               R@Y, 3 veckor sedanSvara

                               Grym stämning!

                             • Kommentar avatar
                              Pelle, 3 veckor sedanSvara

                              Skall man se något positivt kring Frölunda inför nästa säsong, så tror jag att klubben och laget kan må bra av att få gå lite som underdogs. Frölunda får ofta stort medialt utrymme och förväntningar på sig. Det är inte bara av godo. Både Växjö och Skellefteå har på senare år lidit av att vara "överhypade" vissa säsonger - med svagt utfall.
                              Ibland behöver man få nollställa, och göra om resan.
                              Det är som med sex - hur magisk du än är mellan lakanen kan du inte ligga och skjuta hela tiden..:)

                               Kommentar avatar
                               Marlowe, 3 veckor sedanSvara

                               Särskilt inte, om du aldrig skjuter i mål... :)

                             • Kommentar avatar
                              Rikard S, 3 veckor sedanSvara

                              Ni som kommenterar "happ där försvann Källgren" och/eller "spacek kommer inte spela i Frölunda nästa säsong" kan väl snälla skriva källa eller var ni läst det så man kan följa upp.

                              • Kommentar avatar
                               Laban, 3 veckor sedanSvara

                               Torontos intresse för Källgren är det väl Mrmadhawk (Johan Svensson) som twittrat om. Kan bli lagkamrat med Pontus Holmberg där i framtiden. Tror dock båda stannar i SHL en säsong till.

                               • Kommentar avatar
                                Mackan , 3 veckor sedanSvara

                                Släpp iväg Källgren och köp hem Lars Johannsson


                                Lämna en kommentar