Frölunda gör om, Rönnberg skrattade inte


► 23.07 utan utdelning i power play får Frölunda att agera. Men hur?
► – Vi har förändrat. Men det får gärna bli en liten överraskning för Färjestad, säger tränaren Roger Rönnberg inför lördagsmatchen i Karlstad.
► Rönnberg poängterar att han förstås inte skrattade åt Skellefteåmålvakten Gustav Lindvalls skada. I den mån C Mores klipp förledde någon att tro det.
► En comeback i Frölunda. Två frågetecken.

Rakapuckar.com bild

JOURNALISTIK KOSTAR. Regelbundna läsare behöver betala för sig. Läs mer härSwish: 0736-854501

FÖLJ PÅ FACEBOOKGör det här – då får ni veta när en ny text ligger ute.
FÖLJ PÅ TWITTERGör det här – av samma anledning.
FÖLJ PÅ INSTAGRAMGör det här – för bilder och "stories."
DELA OM NI GILLAR. Bidra gärna till ökad läsning. Dela-knappar finns under varje text.

***

Roger Rönnberg med tydligt besked i texten nedan. Foto: MATHIAS PELKONEN 


FRÖLUNDA HAR SPELAT 23 minuter och sju sekunder i power play utan utdelning.

Fyra matcher – noll mål.

Procenten 19,82 ger en tolfteplats i SHL.

Nu tar Frölunda konsekvenserna av detta.

– Utan att säga för mycket så har vi förändrat. Men det får gärna bli en liten överraskning för Färjestad, i alla fall i första PP:t. Det är ju en fördel vi har i coronatider, att ni inte alltid är på plats och kan basunera ut, säger Roger Rönnberg skämtsamt.

Rakapuckar.com bild

Han berättar om tankegångarna:

– Vi känner att vi behöver hjälpa spelarna. Vi gillar inte hur vi ser ut, inte bara resultatet (inga mål), även att vi skapar för lite. Men träningen i dag såg bra ut, flera skott, mer attack.

Kanske är Lucas Raymond i sin rätta (i min bok) startposition, alltså bakom mål. Kanske är Jan Mursak bytt mot Johan Sundström. Kanske … något helt annat.

Vi får se. Men Rönnberg & Co har i alla fall tagit konsekvenserna av det som inte fungerat.

Sundström, ja. Nu är det dags, och med Mats Rosseli Olsens avstängning (tre matcher) öppnas ju en naturlig lucka i forwardsbesättningen när Frölunda drar till Karlstad på lördagen.

Den store göteborgaren går in med Patrik Carlsson och Simon Hjalmarsson, Christoffer Ehn tar Rosseli Olsens plats i Nicklas Lasus kedja, övriga två enheter intakta.

Rakapuckar.com bild

Joel Mustonen? Tråkigt, men så här är det:

Han är ännu inte klar för att konkurrera om spel. Tränar, men fortsatt så att det finns vissa problem med kroppens återhämtning.

På backsidan är Stefan Elliott redan aktuell för spel, detta eftersom både Mattias Norlinder och Viktor Ekbom är frågetecken.

Norlinder – som gjorde comeback i 1–5-förlusten mot Skellefteå – har en lite överansträngd ljumske, Ekbom fick en smäll på träningen. Inga allvarliga grejor, men det verkar som pappa Elliott får göra tidigare comeback än väntat.

***


Ni såg säkert att Mats Rosseli Olsen fick tre matchers avstängning (den som vill kan läsa mer här) för att ha kört på målvakten Gustav Lindvall i gårdagens möte med Skellefteå. Inget att säga om, tycker jag. Känslan var att det kunde ha blivit mer.

Rakapuckar.com bild

Roger Rönnberg ville inte (av princip) kommentera domen, däremot det C More-klipp som cirkulerade i går, det som kunde ge känslan av att han skrattade åt något som gav Lindvall hjärnskakning:

– Jag skulle aldrig skratta åt att en spelare blir skadad. Det var ju inte det som var det komiska. Det var galghumor. Vi har jobbat så mycket med attackspelet in mot mål, det här är ju lagen om alltings jävlighet, när ”Rosse” väl gör det så touchar han målvakten. Först tyckte jag att han (Lindvall) var utanför sitt målområde, men det var han inte. Jättetråkigt att folk tror att … dum är man ju, men så dum att man står och skrattar åt en skadad spelare, det är man inte.

Nej, en sådan tränare finns inte i SHL. Vill jag hävda.

– Men det är klart att det går att regissera på det sättet …

 

Rakapuckar.com bild


***

Om ni inte såg det förut: Frölunda har knutit upp Theodor Niederbach med ett A-lagskontrakt, den här säsongen lånas han dock ut till Modo i allsvenskan. Kan dock komma hem skulle behovet uppstå på grund av skador/sjukdomar.

TILLAGT 16.40: Även Daniel Torgersson (skadad, i rehab nu) har skrivit på ett A-lagskontrakt. Stora "knyta upp talanger"-dagen i Frölunda, detta. 

*** 

SHL förlänger säsongen med två veckor för att ge coronadrabbade lag bättre förutsättningar.

Mycket bra.

Slutspelet går att komprimera, det går också att spela närmare in på VM, kloss an, så att säga.

***

Oula Palve tvingas lämna LHC, enligt Mr Madhawk och agenten Thomas SjögrenSenare bekräftat av LHC.

Rakapuckar.com bild

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
24 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

  Klantigt av Rosse, men förståeligt. Eftersom han inte är van vid att gå på mål, så vet han inte riktigt hur man ska göra heller (sen är ju DET sorgligt kanske). Och ang Rönnberg så förstår jag att det finns människor som missförstår honom när han skrattar så. Det är något han får slipa på. Hade typ Peter Andersson skrattat så, om en Brynässpelare ordnade ev hjärnskakning på Mattsson/Rubin, så hade jag ogillat det. Oavsett anledning till skrattet. ÅH vad man hoppas att PP ska bli bättre. Det går väl helt ok ändå i korta stunder? Var det när Raymond var borta under jvm det gick lite bättre? Eller kändes det bara så?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   PP pendlar ofta, men just nu har det varit stelt, tafatt, långsamt ett tag. Sellgrens uppställning såg bra ut ett tag, dock.

   Kommentar avatar
   R@Y, 1 månad sedanSvara

   Fast....jag tycker Rosse går på mål, men det är väldigt sällan han kommer till "skott" så att säga.

 • Kommentar avatar
  Manne, 1 månad sedanSvara

  Återstår att se vad som är förändrat. Kan det vara så att Mursak tillåts avlossa skott? Kanske.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Tillåts? Han vill ju inte.

   Kommentar avatar
   Manne, 1 månad sedanSvara

   Det finns väl ingen hockeyspelare i hela hockeyvärlden som inte vill skjuta. Han måste börja avlossa, så är det bara. Har ett av ligans bästa skott.

   Kommentar avatar
   Walle, 1 månad sedanSvara

   Håller med, men ser tendenser att han börjat skjuta mer. Vilket reservkapital vi har, Mursak är en fruktansvärt bra hockeyspelare...tänk en kedja med Sundström Mursak.....och Lasch..( saknar honom,,,vilken hockeyglädje med honom)

 • Kommentar avatar
  fjodor, 1 månad sedanSvara

  Touchar målvakten? Roger har verkligen svårt för att kritisera egna spelare. Sen när är detta en touch? Hade det varit omvända roller så hade han kallat det mordförsök.

   Kommentar avatar
   Manne, 1 månad sedanSvara

   Det tror jag inte.

   Kommentar avatar
   robert ström, 1 månad sedanSvara

   Hur många föräldrar klarar av att höra kritik om sina barn från andra...i dagens värld nästan inga längre..

 • Kommentar avatar
  Christoffer , 1 månad sedanSvara

  Skall bli spännande att se hur han ställer upp det nya PPet. Tycker PPet har haft problem att komma in i zon på senaste tiden, skulle inte förvåna mig om Friberg kommer tillbaka till något PP bara för att göra det. Olsson såg verkligen inte bra ut senast på point, undra om man byter ut honom... Men återigen lite trist att dom inte vill ändra I kedjorna.

  • Kommentar avatar
   EDWARD 51, 1 månad sedanSvara

   Hoppas att Stefan Elliott är riktigt ordentligt spelsugen till i morgon kväll.
   Vad kul med hockey, förlängd in i våren och där vi givetvis räknar med att Frölunda också ska vara med. Det var väl den '2:e maj' 2019 Frölunda blev svenska mästare? VM i ishockey ska tydligen starta den 21 maj. "Touch and Go" ;)

   • Kommentar avatar
    Tampa65 , 1 månad sedanSvara

    Cmore har en förmåga att hela tiden lägga ut klipp på RR när det går emot. Det han var missnöjd i stridens hetta var ju matchstraffet inte att målvakten blev skadad. Och han tyckte att det var helt enligt regelboken när han intervjuades i pausen. Tycker att Cmore har ett ansvar här med. Var ju inte så längesedan dom lade ut något på twitter om Frölunda som dom sedan raderade. Får gärna lägga ut fpå RR och Dick Axelsson för vi behöver dessa profiler i SHL för att göra det intressant inte som Jörgen Jönssons intervjuer. Måste åka mer skridskor var standardsvaret

    • Kommentar avatar
     Tompa, 1 månad sedanSvara

     Jag Skellefteåsupporter tycker inte att Rosseli Olsens på-åkning var så ful, däremot oerhört onödig. Finns ingen möjlighet för att slå in nån retur och pucken är redan på väg mot sargen när Rosseli Olsen viker in mot mål. Och visst, det går fort i SHL men jag tycker det var onödigt mer än fult.

     • Kommentar avatar
      Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

      UPPDATERING: Nu har även Daniel Torgersson skrivit på ett A-lagskontrakt med Frölunda.

      • Kommentar avatar
       E23, 1 månad sedanSvara

       En hel Sundström är given i PP1. Otroligt att det inte varit så tidigare.

        Kommentar avatar
        Mattias, 1 månad sedanSvara

        Håller med. Utgår från att de nu också byter ut Hjalmarsson. Kanske testa Norlinder på Hjalles plats? Leftare, spelskicklig. Kul med Torgersson. Tror de tänker att Niederbach ersätter Raymond, Torgersson ersätter Alvarez plats nästa säsong.

        Kommentar avatar
        Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

        Man tänker inte "ersätta" alls. Det är nya lag, nya grupper, nya byggen varje säsong. Sedan får vi se hur det blir med Raymond. Kan se det gå båda vägar. Men han behöver få ut mer i Frölunda för att chansen ska öka att han blir kvar.

      • Kommentar avatar
       Per, 1 månad sedanSvara

       Vi bygger vårt lag med energispelare snarare än spelare med spetsskills. Då får man ett pp efter det.

        Kommentar avatar
        Mattias, 1 månad sedanSvara

        Delar den analysen, Per. Skicklighet krävs för bra PP, där är vi inte full ut nu. Skulle gärna se att vi tog in en Laschtyp inför slutspelet. Släpp Alvarez till Malmö för att frigöra lite pengar. Tyvärr verkar ju Mustonen ha allvarliga problem så där kan vi nog räkna bort en forward.

      • Kommentar avatar
       Tobias , 1 månad sedanSvara

       Ang Rönnberg så känns det som Cmore har medvetet en kamera på honom efter varje avblåsning mot Frölunda. Att denna läggs ut av Cmore själva på twitter tycker jag ärligt e jävligt över gränsen för han framstår ju som en skadeglad person som skrattar åt en skadad spelare. Borde vara lite mer fingertopp känsla i va dom lägger ut för sånt här spär ju bara på hat mot Rönnberg hos andras lags supportrar! Apropå den debatten på sociala medier som idag är hög aktuell!

       • Kommentar avatar
        VF, 1 månad sedanSvara

        Rautio till Linköping

         Kommentar avatar
         Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

         Så det är klart nu? Okej. Mm, var ju det logiska.

         Kommentar avatar
         VF, 1 månad sedanSvara

         Ja var väldigt väntat, men LHC behöver ny målvakt nu. När ska Lassinantti anlände till Luleå?

         Kommentar avatar
         Mattias, 1 månad sedanSvara

         Niklas Persson tydligt SHLs svagaste sportchef. Massa misslyckade värvningar och nu Rautio men svaga stats i defensiva Luleå där Lassinanti framstår som världens bästa. Flopp, LHc ut

         Kommentar avatar
         VF, 1 månad sedanSvara

         Jag hade nog hellre satsat på Marcus Svensson, tycker han såg riktigt stabil de han fick spela i HV. Lugn o trygg

         Kommentar avatar
         VF, 1 månad sedanSvara

         Ut*

         Kommentar avatar
         Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

         Tror Lassinantti kommer i skiftet jan/feb. Tror. Inte säker. Men det är ju skatteskälen som gör det.

         Kommentar avatar
         VF, 1 månad sedanSvara

         Tack för informationen Leman : ) Men vågar dem släppa Rautio nu då? I för sig Wallstedt är riktigt bra, men vad händer om han blir skadad.

         Kommentar avatar
         Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

         Nu läste jag slarvigt, men ... Rautio lämnar väl inte förrän Lassi kommer?

         Kommentar avatar
         Manne, 1 månad sedanSvara

         Att inte LHC tog Svensson istället, märkligt.

       • Kommentar avatar
        Indianisthlm, 1 månad sedanSvara

        Näää..... nu har jag kollat Rosses matchstraff 10 gånger och jag tycker fortfarande inte att det är mer än en tvåa. Det är ju inte innebandy vi följer. Självklart jättetråkigt att han skadar sig men vi vill ju ha kamp och att spelare som bryter in mot mål. Då går det åt helvete ibland, precis som med allt annat som händer på planen. Jag tycker även målvakterna bär ett ansvar precis som en tacklingsmottagare. Det här är ju ingen pååkning a la Nisse Ekman på H Lundqvist direkt (där ser man att det är avsiktligt). Här ser det ut som Rosse gör sig ”lätt” på ena benet för att inte skada.

         Kommentar avatar
         Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

         Tack och lov håller inte de som bestämmer i hockey med dig. Är det gladiatorspel du vill ha? Ser på sociala medier att flera fans nog önskar detta. Kanske för att de själva inte riskerar sina karriärer.

         Kommentar avatar
         McNorrman, 1 månad sedanSvara

         Mycket bra resonemang, jag tycker att han till och med försöker svänga bort från målvakten men hindras av Skelleftespelaren.... Sen läste jag längre upp att "Rosselli inte är VAN att gå på mål" vilket måste vara veckans mest obegåvade kommentar... Är det någon som försöker gå på mål så är det förutom Friberg, Joel och ett par tre andra så är det Rosselli!!!... Allt annat är BS!!!

         Kommentar avatar
         Indianisthlm, 1 månad sedanSvara

         Puh.... du följer verkligen standarden för svensk debatt. Allt är svart eller vitt. Så... nej, jag vill inte ha gladiatorspel.

         Kommentar avatar
         Indianisthlm, 1 månad sedanSvara

         Var svar till HL

         Kommentar avatar
         Håkan G , 1 månad sedanSvara

         I slutspelsserien mot Malmö åkte Sylvegård in i vår målvakt avsiktligt gång på gång, tom efter slutsignal. Han fick inte ens en 2a. Jag tycker inte den här är svart eller vit, inte ofta man ser en 5a för pååkning av målvakt. Låt gå att själva skadan motiverar en 5a men avstängning?....

         Kommentar avatar
         Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

         Indianisthlm: Nej, livet är verkligen inte svart eller vitt, det har du rätt i. Det är en gråskala – oftast. Bör betraktas som en sådan. Men om man tycker detta på sin höjd är en tvåa, har så lite respekt för den stora skaderisken för målvakter när utespelare dundrar in så här utan kontroll, slänger sig med dumheter som "det är inte innebandy" – då kan jag inte dra annan slutsats än att det är gladiatorspel du vill ha. Här är jag alltså tacksam för att de styrande i svensk hockey inte håller med dig.

       • Kommentar avatar
        Ovster, 1 månad sedanSvara

        Vi år väl se, jag tror INTE att det rör sig om några dramatiska skiftningar i kedjorna. Det ligger inte för RR.
        Endåres envishet passar alldeles utmärkt här. Sen så vill jag till Raymonds försvar bara flika in att han försöker ju iaf. Visst, han druttar på isen alltför lätt, i nästan varje närkamp. Ser inte riktigt hans storhet, men heller inte varför lägga sånt stort tryck redan nu. Han, liksom Elmer är ju båda alltför puckkära, till absurdum emellanåt tyvärr.
        Däremot så fattar jag återigen inte allt "hat" emot honom, MEN, återigen valör Karl Henriksson? Missförstå mig rätt, det är ingen förföljelse, men vad uträttar han? INGENTING! Roade mig med att kolla hans statistik även SSK, även där inte ett enda mål. Han presterade 1 assist på 15 matcher i Allsvenskan! Hur bra är det? Är han inte en forward, eller är han en utpräglad defensiv back? Riktigt pinsamt dåligt! 45 matcher inkl Matcherna i Frölunda och mäkta med 5 assist? Varför är det så få som uppmärksammar detta? Kom inte med nån förklaring att han gör så mycket nytta i skymundan, för det gör han inte enligt min åsikt! Men...han spelar varje match, blir inte bänkad, man baxnar. Så sluta gnäll så in i he...te på Raymond, de är lika gamla!

         Kommentar avatar
         Simon , 1 månad sedanSvara

         Henriksson är t.o.m. ett år äldre. Delar din kritik mot honom. Spelar dessutom ofta för svårt i egen zon, klubba/skridsko framför eget mål o.s.v.

       • Kommentar avatar
        Sven, 1 månad sedanSvara

        Kollade lite på Växjö - Rögle matchen igår, blev än mer tydligt att VF inte har nåt bra powerplay när man ser Calof och framförallt Emil Petersson spela sin livs hockey just nu, de direktavslutet han hade i OT igår är klasskillnad. När såg vi någon skjuta direktskott i Frölunda i den högerpositionen?

         Kommentar avatar
         VF, 1 månad sedanSvara

         Senast igår i PP, men inget mål

         Kommentar avatar
         Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

         Det som imponerar med växjö är bp. Inte pp direkt. Calof, Rosen, Persson, Pettersson + en till är extremt spelskicklga så pp kommer bli bättre.

         Kommentar avatar
         Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

         Frölunda har just nu 19,82 och är tredje sämst i pp. Växjö har 27,84 och är tredje bäst. Men 5mot5 är alltid viktigast.

         Kommentar avatar
         Allen , 1 månad sedanSvara

         Tänka dig Herr Lakers, Frölunda är usla i PP och ändå med i toppen. Måste väl imponera på dig?:)

         Kommentar avatar
         Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

         pp statistik är inte så viktigt mer än att det funkar när slutspelet närmar sig. Topplagen ligger inte med i toppen vilket visar att pp inte är så viktigt i serien. HV leder. Min känsla är att Feölunda började serien bra men har tappat mot Luleå och rögle men även växjö och örebo ser ut att växa ihop bättre. Men är först om 20 omgångar som spelet måste börja sitta. Så är lugnt

         Kommentar avatar
         Manne, 1 månad sedanSvara

         Örebro? Blandar och ger mer än en Gott & blandat påse.

         Kommentar avatar
         Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

         Skulle inte räkna bort dem så fort manne. Skulle inte förvåna mig om de tar en topptrea och växjö och frölunda får slåss om hemmafördel inför kvarten.

       • Kommentar avatar
        Mattias, 1 månad sedanSvara

        Växjö kommer plocka in mer spets. Gissar en forward till.
        Kan dessutom backen Calle rosen bli aktuell?

         Kommentar avatar
         Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

         Växjö kommer nog inte plocka in någon mer om det inte blir skador.

       • Kommentar avatar
        Richard , 1 månad sedanSvara

        Undrar om Elmer får chansen i PP? Märkligt att vi inte kan få det att fungera? Helt klart saknar vi någon som kan skjuta ett skott som inte fastnar i magplattan på målvakten.

        • Kommentar avatar
         Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

         Växjö har en riktigt bra backsida sã tror det finns andra klubbar som vill betala för Rosens tjänster. Möjligen till nästa år men tror inte shl är första val där.

         • Kommentar avatar
          R@Y, 1 månad sedanSvara

          Gött återigen med NHL, ikväll blir det Buffalo va Caps! Tjötade med Rasmus för några månader sen, när han va o spelade padel i våran hall i Lerum. Oj, grabben har lagt på sig! men han va kass i padel :-)

          • Kommentar avatar
           Allen, 1 månad sedanSvara

           Blir så irriterad på att RR inte särar på Raymond och Mursak, bara se hur mkt bättre Mursak var utan Raymond under JVM. Även om jag förväntar mig ännu mer av Mursak! Sen är det trist att inte Raymond kan dominera mer än vad han gör. Tycker han ser starkare ut längs sargerna i år, men saknar explosivitet i sin skridskoåkning tyvärr och får ut alldeles för lite för att kunna vara en ledande produktiv spelare, som tanken med han är i år..

           • Kommentar avatar
            Eric, 1 månad sedanSvara

            Roger är en FANTASTISK tränare som vi kan vara stolta och trygga med. Men han har faktiskt mycket att bli bättre på när det gäller impulskontroll. Han kan inte gapskratta åt ett domslut som han inte är övertygad om. Redan innan de dömt matchstraff (bara satt MRO i utv-båset) så var roger märkbart missnöjd. Hur kan han vara missnöjd över en utv på den huvudsmällen? Och att han sen försöker få det till en lustig grej över att de tränat på gå på mål med MRO. Det är efterhandskonstruktion. Han säger tydligt fyfan efter gapskrattet och tycker matchstraffet är dåligt. Han kan inte moralisera över en sen tackling av färjstadspelare men sen gapskratta åt ett domslut pga en huvudsmäll på motståndarmålis omgången efter. Han skrattade åt domslutet, inte tacklingen, men det är provocerande nog för opartiska tittare som min sambo. Han får försöka hålla sig lite lugnare i båset innan han vet läget, då slipper han ”roliga” pikar. Att cmore ska ha regisserat det hela håller jag inte med om. De skriver att roger ej va nöjd vilket han defintivt inte var, se på klippet. Allt i klippet visar ju rogers reaktion och han var inte nöjd. Tack för bra journo

            • Kommentar avatar
             Mr hockey , 1 månad sedanSvara

             Du har väldigt konstiga formuleringar eller meningar i dina texter. Läst 2 gånger och blir helt förvirrad när man läser igenom det.
             T ex.
             Men det får gärna bli en liten överraskning för Färjestad, i alla i första PP:t.
             I alla i första...??
             Likadant väldigt knepig mening i föregående skrift. Borde korrekturläsa det 2 gånger så du själv känner att läsningen flyter på bra för dem som läser.
             Mvh Mr. Hockey

              Kommentar avatar
              Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

              Va? Ska jag korrekturläsa? Det hade jag aldrig tänkt på. Tack för tipset! Nu kommer allt självfallet bli SÅ mycket bättre. Skämt åsido, i en av många (korrlästa) texter hade jag helt enkelt missat det lilla ordet "fall". Det var slarvigt. Tyvärr sådant som händer när man läser igenom egna texter och de också är många. Risk att det någon gång händer igen, faktiskt. Nästan så att jag kan lova det. Tyvärr. Ofta är de goa läsarna här inne snabba med att påpeka sådana saker, gärna med en trevlig ton. Vi har ett bra samarbete på det viset. Den här gången hade jag helt enkelt missat. Ber om ursäkt för detta.

            • Kommentar avatar
             BENGT ANDERSSON, 1 månad sedanSvara

             Den där snudden vid målvakten av "Rosse" i torsdagens match, löjligt straff, Är det något Rosseli gör så är det väl att gå rätt på mål, där är han nog den tuffaste i VF skaran till att skapa oreda runt motståndarmålet. I kväll får andra gå in och "kötta"
             Alfred Bergman i FBK har väntat en vecka på returmötet med VF, han hoppas att Joel och övriga vill ge tillbaka för "gammal ost" jag är redo, 188cm/och dryga 90 KG, enl. dagens NWT, Annars är det ett FBK som kommer ut i kväll som sedan i Torsdags käkat Taggtråd låter det, men vi får inte övertända låter det från tränartrojkan,
             Kan bli en spännande lördagskväll.
             för alla fans.

             • Kommentar avatar
              The real Sothöna, 23 timmar sedanSvara

              Igen och igen och igen


              Lämna en kommentar