Inför match 210302: Malmö–Frölunda


► Formstarka Malmö mot famlande Frölunda. Skulle kunna vara försmak på en av åttondelsfinalerna, detta. Men Frölunda är i Skåne för att befästa topp 6-platsen snarare än fortsätta halkandet nedåt.
► I kväll, med börjar 18.00, ser vi hur det går med den saken.
► Här får ni fakta inför, här följer ni och kommenterar matchen. Välkomna!

Rakapuckar.com bild

JOURNALISTIK KOSTAR. Regelbundna läsare behöver betala för sig. Läs mer härSwish: 0736-854501

FÖLJ PÅ FACEBOOKGör det här – då får ni veta när en ny text ligger ute.
FÖLJ PÅ TWITTERGör det här – av samma anledning.
FÖLJ PÅ INSTAGRAMGör det här – för bilder och "stories."
DELA OM NI GILLAR. Bidra gärna till ökad läsning. Dela-knappar finns under varje text.

***


Vad: MALMÖFRÖLUNDA
Var: Malmö Arena.
När: 18.00.
TV: C More Hockey/cmore.se 17.50.

Senaste matcherna, Malmö:
Luleå (h) 5–3
HV71 (h) 3–2
Djurgården (h) 3–1
Frölunda:
Djurgården (h) 2–3
Luleå (b) 4–3
Rögle (h) 0–4

Lästips:
Frölundas fallerande box play: ”Ett haveri”

Rakapuckar.com bild

Så startar Malmö.
Kedjor:

51 Emil Sylvegård–17 Pathrik Westerholm–27 Ponthus Westerholm
47 Adam Johnson–15 Axel Wemmenborn–95 Carl Persson
29 Eric Engstrand–71 Jan-Mikael Järvinen–90 Joe Veleno
23 Christoffer Forsberg–22 Lars Bryggman–8 Johan Olofsson
64 Victor Backman

Saknas: Quinton Howden (sjuk), Matt Puempel (varit sjuk).

Backar:
12 Linus Cronholm–6 Patrik Hersley
16 Matias Lassen–73 Adam Ollas Mattsson
7 Oliver Lauridsen–44 Jesper Jensen Aabo
20 Helge Grans

Saknas: Anton Olsson (skadad)

Målvakt:
69 Oscar Alsenfelt (31 Lars Volden)


## Malmö kickstartade verkligen något när man vann (3–2) i Scandinavium den 16:e februari. Fyra segrar i rad efter det, mot Oskarshamn, Djurgården, HV71 och Luleå.
Det märks tydligt i spelet, jag såg Joakim Fagervalls lag mot Luleå i söndags och slogs av med vilket självförtroende spelarna uppträdde i offensiven.
Allt annat än ett lag som ligger på försvar och hoppas Emil Sylvegård ska böka in några puckar.
Tvillingarna Westerholm med just Sylvegård, den kedjan kan ställa till det för alla SHL-lag, mot Luleå såg jag Adam Johnson fortsätta imponera, även Joe Velenos och Lars Bryggmans förarbete till Christoffer Forsbergs 3–1 var läckert lekfullt.
Det är alltid lika fascinerande det här med vad självförtroende gör för eiitidrottares prestationer. Ni som bara följer Frölundas öden och äventyr kan jämföra med den där femmatchersperioden i vintras då laget kändes riktigt starkt. 
Måla upp Malmö som övermäktigt motstånd? Oj, nej, inte alls. Ett rätt blekt Luleå (gick på blott nio forwards) var en ribbträff från ett 4-4-mål i söndags, det går att sätta press på Malmö, det går att sätta tryck, spela in puckar bakom backarna, vinna på kvickhet och aggressiv in på mål-attityd.
Men det är ett bra mycket tryggare och bättre Malmö nu än tidigare, ett som nu drömmer om slutspel mer än fruktar negativt kval. Kan vara bra att bära med sig.
Förresten, säg att Malmö kommer tia, om Frölunda skulle tappa sin topp 6-plats men klara en sjundeplats – då möts de här båda klubbarna i åttondelsfinal.
Ja, det räknas som slutspel. Ni får tycka vad ni vill, men så är det.

## Att Quinton Howden inte spelar är lätt att förstå, han lider nämligen av kristallsjukan. Obehagligt. Balansen rubbas, som ni säkert vet. Inte heller Matt Puempel spelar, är på väg tillbaka från annan sjukdom.

## Emil Sylvegård (fyller 28 i dag) är det närmaste vi kommer en Tomas Holmström eller Patric Hörnqvist på hemmaplan, magnifik på att stå i vägen för målvakter och skymma dem, som när Ponthus Westerholm avgjorde med sitt sena 3–2-mål i power play i Göteborg. Håll koll på hur Frölunda agerar här, om backarna gör ett bättre jobb.
Förr i världen hade Niklas Rubin kunnat sköta det där själv, fullt tillåtet då för målvakter att slasha motståndare framför sig, som när Tommy Salo ägnade en finalserie åt att försöka slå av hälsenorna på Per Ledin.

Rakapuckar.com bild

## Det här blir Malmös fjärde hemmamatch i rad, på lördag kommer den femte, mot Färjestad.

## Eric Engstrand har Hanhals som moderklubb, spelade för Frölunda som ung fram till sista junioråret. Victor Backman har Skärgården som moderklubb och gjorde en gång i tiden 25 SHL-matcher för Frölunda. Båda har varit lite in och ut i vinterns Malmölag.

***

Nu med 18.00-start på alla SHL:s vardagsmatcher vet ni vad som gäller:

Ni kan bege er till O’Learys Avenyn och följa Frölundas öden och äventyr tillsammans med andra hockeyfans.

O’Learys Avenyn bjuder på bra käk, skön personal, en massa TV-apparater – och alla ”coronaprotokoll” följs givetvis. 

Det betyder att ståplats och sedvanligt gôtt ”häng” inte är tillåtet, man behöver sitta vid ett bord, förbokning är således ett gott tips. Använd gärna den här länken, det går också bra att ringa 031-730 49 00 eller mejla avenyn@olearys.se.

***

Så startar Frölunda.
Kedjor:

17 Robin Alvarez–9 Jan Mursak–12 Max Friberg
70 Christoffer Ehn–72 Patrik Carlsson–28 Johan Sundström

25 Elmer Söderblom–21 Karl Henriksson–27 Theodor Niederbach
51 Mats Rosseli Olsen–31 Nicklas Lasu–59 Simon Hjalmarsson
22 Linus Nässén

Saknas: Joel Lundqvist (avstängd), Lucas Raymond (skadad), Joel Mustonen (coronarelaterade återhämtningsbesvär)

Backar:
58 Jesper Sellgren–16 Stefan Elliott
10 Jens Olsson–5 Filip Johansson
56 Jonathan Sigalet–6 Mattias Norlinder
15 Anders Grönlund

Saknas: Viktor Ekbom (varit skadad).

Målvakter:
41 Niklas Rubin (33 Johan Mattsson)  

Sannolika PP-uppställningar:
* Elliott, Carlsson, Johansson, Alvarez, Sundström
* Norlinder, Sellgren, Hjalmarsson, Mursak, Friberg

Rakapuckar.com bild


## Johan Sundström tillbaka efter sin avstängning, han kändes på väg upp före sin olyckliga slew foot-avstängning. Jag vidhåller att hur Sundström spelar har stor bäring på Frölundas eventuella framgång. Den store göteborgaren behöver fortsätta vara stark på pucken, våga ta skott lite tidigare, lite oftare, få saker att hända.
Framför allt är det viktigt att han förblir hel och frisk, det får räcka med jobbig fotskada och corona.

## Om Frölunda startar som man tränade i går blir det fortsatt en ungdomskedja, dock en ännu yngre sådan nu, 00:an Linus Nässén ersatt av 02:an Theodor Niederbach. Jag gillade Niederbachs insats mot Djurgården, ett snäpp mer mogen, vuxen, än innan han lånades ut till Modo.

## Offensiven mot Djurgården var bra, tre puckar i virket, en som var över mållinjen med typ nio tiondelar, jag gillade farten och på mål-attityden.
Inte ofta Frölunda får chans att använda omställningsspel på det sättet. Problemet: det kom sig av att man sällan träffade rätt i forecheckingen, Djurgården kunde rätt lätt spela sig loss och anfalla samlat. Här behöver Frölunda få till det bättre i kväll.

## Joel Lundqvist (och tvillingbrorsan Henrik) fyller 39 i dag. Grattis. Joel har kvällens match och ytterligare tre kvar på sin avstängning.


## Medan Frölunda är ett lite osäkert lag efter den senaste tidens svaga resultat så har Malmö gott självförtroende, behöver därför verkligen inte bjudas på momentum. Alltså: viktigt att Frölunda vågar spela enkelt i egen zon, lyfta ut pucken vid fara snarare än att låta sig checkas fast.
En del supportrar kommer kanske klaga på dålig underhållning, men primärt går ju ishockey ut på att vinna. Och Frölunda brukar vara som bäst när man snabbt tar sig ur egen zon, om det behövs slår sarg ut och sedan låter skridskostarka forwards ta hand om pucken i mittzonen.   
Box play-spelet kräver förbättring. Kristofer Näslund talade om det i den här texten.

Rakapuckar.com bild

## Stark vändning i Luleå, men i ärlighetens namn: det är verkligen dags för Frölunda att på regelbunden basis börja prestera på en högre nivå nu. Efter kvällens match är det en hel veckas uppehåll fram till bortamötet med HV71.
Varför så matchfattigt? Det här är en pausvecka där tidigare coronadrabbade SHL-lag ”spelar ikapp.”

## För den som glömt eller missat (jag skriver ju så mycket…):
* Lucas Raymond är nyss armbågsopererad, en gammal skada från fyra år tillbaka som han slog upp mot LHC, som 15-åring föll göteborgaren illa på armbågen och tvingades även då till operation. Fyra veckor är satt som något slags riktmärke för rehab, men jag tror det kan bli mer. 27:e mars är åttondelsfinalerna tänkta att börja. Gör matten själva.
Hoppet lever givetvis för Raymond, men han kan mycket väl ha gjort sin sista Frölundamatch den här sejouren, Detroit Red Wings väntar ju, sannolikt så att NHL-klubben inte ser ännu en SHL-säsong som bästa alternativet.
* Viktor Ekbom är näsopererad, glädjande nog var det ingen hjärnskakning, men Frölunda väntar med hans comeback till nästa vecka.
* Joel Mustonen, där finns inte mycket nytt att rapportera. ”Än har han inte knackat på min dörr”, som Roger Rönnberg sa för några dagar sedan.
* Fredrik Pettersson, hans kontrakt med ZSC Lions går ut, jag talade med honom för någon vecka sedan, "Freddan" bad vänligt men bestämt att få slippa uttala sig om framtiden, han mindes alla Frölundarubriker genom åren och ville nog undvika liknande snack. Det lät på honom som om han fortfarande trivs alldeles förträffligt Schweiz, det är också familjeutökning på gång.  
Om ni i andra publikationer läser säljande rubriker om att "Frölunda håller dialog med ..." så vet ni att klubben givetvis är i regelbunden kontakt med i princip alla gamla spelare. Det är så en SHL-klubb arbetar. Motsatsen hade varit desto mer rubrikvänlig ...  
Betyder det att det är chanslöst att ni får se Fredrik Pettersson i Frölunda igen? Inte alls. Det kanske är dags nu. Eller inte. Så mycket snack genom åren att ... händer det så händer det, känner jag.

## Frölunda vann 6–2 i Malmö – som sedan tog dubbla 3–2-segrar i Göteborg. Ska det där hålla i sig, ska säsongsfacit se prydligt och snyggt ut, så blir det alltså ännu en Frölundaseger med 6–2 i kväll. 

***

Robin Figren blir kvar i Schweiz, stannar i Kloten.


 

Rakapuckar.com bild

***

Lasse Johansson fortsätter sina framgångar i KHL, utsågs till ligans bäste keeper i februari. Ex-frölundaitens kontrakt med CSKA Moskva går ut, blir det ingen fortsättning där så landar han i annan KHL-klubb.

 

Rakapuckar.com bild

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
249 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Hubbe, 1 månad sedanSvara

  Du (lär) dig.. alltid 6-2. Forza VF.. Ha de gött. Leman.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Haha, just det, 6–2 är din grej. :)

 • Kommentar avatar
  Robin, 1 månad sedanSvara

  Känns inte som en bra tajming att möta malmö med en bra trend, samtidigt som frölunda är inne i en dålig trend. En veckas ledighet skulle egentligen vara mera optimal för frölundas del. rensa skallen från all hockey, få grabbarna att tänka på annat.

   Kommentar avatar
   The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

   I en tight liga som SHL är fem raka väldigt mycket. Trender bryts på löpande band. Speciellt om man tittar på vad Malmö besegrat undantaget Luleå. Frölunda vinner ikväll. En match närmare det väsentliga: slutspelet. Tackar gudarna för dess existens. På den gamla goda tiden gick fyra lag till slutspel och inte bisarra tio av 14. Och grundserien var så mycket kortare.

 • Kommentar avatar
  The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

  Möter mer än gärna Malmö i slutspelet. Malmö är inte ankskit. Alltid gillat JF. En sådan bra tränare har inte Malmö haft sedan Timo "Äckligt disciplinerat" Lathinen. Det blir ändå kross i häraden 4-1 i en eventuell matchserie mot skånepågarna

   Kommentar avatar
   Robin, 1 månad sedanSvara

   Mycke optims från din sida. Inge fel med det men man måste också vara mera realistiskt, annars kommer man bli väldigt besviken om det motsatta inträffar. Såklart får man hoppas att det ska gå bra.

 • Kommentar avatar
  DD, 1 månad sedanSvara

  Noterade att Figren har väldigt bra offensiva siffror. Vad har hänt i Schweiz egentligen? ???? Matchen ikväll kan gå hur som helst känns det som. Viktigt att ta poäng för topp 6 nu.

   Kommentar avatar
   Gustav, 1 månad sedanSvara

   Det är inte högstaligan han spelar i, därav det höga poängantalet.

 • Kommentar avatar
  The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

  Har precis sänkt en platta starköl. Finns det något goare än att sitta i vårsolen och pimpla Carlsberg?

   Kommentar avatar
   Danne, 1 månad sedanSvara

   Sothöna: Ja det gör det! I synnerhet en tisdag mitt i veckan. Du behöver söka hjälp. På riktigt.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Jag vet ju att du skämtar, Sothöna, du gillar att skoja med oss, men som jag skrev i helgen, kan vi inte slippa det här med droger och allt för mycket alkoholromantik? En vädjan, bara. Ha en go dag i vårsolen.

   Kommentar avatar
   The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

   Tack för tipset, Danne, men jag kom nyligen ut från tre månader på psyket. Känner mig harmonisk, men ser du andra tecken i skyn vore det verkligen välsignat om du tipsar om en bra psykolog. Ha en go dag Danne!

 • Kommentar avatar
  Christer, 1 månad sedanSvara

  Svår match ikväll. Gör Malmö 1-0 kommer vi nog att stånga oss blodiga mot en mur. Väldigt viktigt att ta ledningen.
  Enkelt ut ur egen zon och attack mot motståndarmålet. Ge de hetaste spelarna mycket speltid...nä, nu drömde jag. Så gör vi inte i Frölunda...vi rullar och rullar och rullar...

  • Kommentar avatar
   Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

   Malmö spelar sig ofta ut med att båttre forwarden går över planen mot pucksida och kommer med fart och backen bara lägger ut pucken längs sargen stänger man det så får malmö ofta stopp i mittzon.

   • Kommentar avatar
    The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

    Bestämde mig precis för att bli en renlevadsman. Kickstartar med att springa milen i Skatås. Och vem möter jag om inte mannen, myten och legenden Johnny "Bråttom" Ekström. Han stånkade på riktigt bra för att vara 60. Själv är jag 80.

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

     Haha. :)

     Kommentar avatar
     Per, 1 månad sedanSvara

     Fawlty Towers, det finns material för en hel kongress.

     Kommentar avatar
     Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

     Klassiker

     Kommentar avatar
     The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

     Ha ha! Jajamensan! Den där Mr Fawlty hoppar som en groda och två psykologer passerar.

   • Kommentar avatar
    The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

    Pang i bygget roligaste serien då och för allt framtid om jag får gissa.

     Kommentar avatar
     Per, 1 månad sedanSvara

     Att Basil är din stora idol går få förbi.

     Kommentar avatar
     The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

     Manuel och Polly är mina favoriter.

   • Kommentar avatar
    The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

    I mitt förra liv var jag Krutov. I mitt nästa liv skall jag vara Dan Bäckman. Känner att vi har mycket gemensamt.

    • Kommentar avatar
     The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

     Ett övermodigt Malmö åker på en fet käftsmäll i afton när Frölunda vinner med 6-0.

      Kommentar avatar
      Manne, 1 månad sedanSvara

      6-0? Du tar då i så det spricker i byxorna.

      Kommentar avatar
      The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

      Ok, så vad tror du då?

      Kommentar avatar
      Manne, 1 månad sedanSvara

      Inte på 6-0 seger i alla fall.

      Kommentar avatar
      The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

      Om du inte ens kan komma med ett eget resultat kan du ligga lågt med gnäll och negationer.

      Kommentar avatar
      Manne, 1 månad sedanSvara

      Ta det lugnt. Blir det vinst, då är det med 3-1.

    • Kommentar avatar
     Johan, 1 månad sedanSvara

     Får Malmö ledningen är det godnatt!
     Då kan dem i vanlig ordning "vänta ut Frölunda" tills misstagen kommer, vilket dem kommer att göra i det läget... Specialteams måste börja fungera och effektiviteten bättre samt att laget måste börja komma till fler avslut igen!

     • Kommentar avatar
      The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

      Mot Luleå vände Frölunda 1-3 till 4-3 snabbt som satan, men fortsätt du på det negativa spåret. Skönt att ingen i Frölundas organisation saknar vinnarskalle. Tvärtom med tanke på alla framgångar. Bäst när det gäller.

       Kommentar avatar
       Manne, 1 månad sedanSvara

       Får du rätt, att Frölunda leker hem guldet. Ja, då är du magisk. Men jag tror inte att du får rätt, tyvärr.

     • Kommentar avatar
      The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

      Tillskriv mig inte säker jag ej påstått. Det jag har sagt är att jag tror på minst semifinal i sällskap av Växjö, Skellefteå och Luleå samt att Rögle ryker direkt. Bra chans på final för Frölunda och väl där 50/50. Det sitter i väggarna hos Frölunda, men en del tror att serielunken är facit till vad som därefter händer. Kappvändarna kommer få mycket att stå i.

       Kommentar avatar
       Manne, 1 månad sedanSvara

       Du har sagt att det blir guld, om jag inte läst helt fel.

       Kommentar avatar
       Manne, 1 månad sedanSvara

       De fyra lag du nämner till semifinal kan förmodligen inte hamna där. Slutar vi på plats 6 som vi har nu då blir det förmodligen Skellefteå i en kvartsfinal.

       Kommentar avatar
       Manne, 1 månad sedanSvara

       Alltså. Växjö, Skellefteå, Luleå och Frölunda i semifinal ska mycket till.

       Kommentar avatar
       The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

       Du minns fel. Det har jag ej.

       Kommentar avatar
       Manne, 1 månad sedanSvara

       Då ber jag om ursäkt.

     • Kommentar avatar
      Julius, 1 månad sedanSvara

      Tröttsamt att idioten är tillbaka, trodde vi skulle slippa hen.

       Kommentar avatar
       The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

       Julle: den som sat han vart.

       Kommentar avatar
       Julius, 1 månad sedanSvara

       Och du utgick från att det var du. Bra där

       Kommentar avatar
       Brunzine, 1 månad sedanSvara

       Julius: tröttsamt med personangrepp. Ingen vidare verkshöjd!

     • Kommentar avatar
      Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

      UPPDATERAT: Frölunda startar med precis det lag jag skrev om ovan, enda skillnaden är att Sundström står uppsatt som högerforward. Låt oss se hur mycket skillnad det gör i praktiken.

       Kommentar avatar
       Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

       Malmös laguppställning också bekräftad, inga konstigheter.

     • Kommentar avatar
      BENGT ANDERSSON, 1 månad sedanSvara

      Robin !
      Trodde du lärt dej att VF under viloveckor går ner sig, så var fallet även för någon vecka sedan vid Landslagsuppehållet som ju var i Malö Arena,
      Tror Hela gruppen mår bäst av att matcha var annan dag som i slutspelet.

      • Kommentar avatar
       R@Y, 1 månad sedanSvara

       Tror det blir en brutalt dålig, tråkig match där Malmö vinner med 2-0.

       • Kommentar avatar
        Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

        Blor det förlust idag finns det goda möjligheter att det kan bli kavrtsfinal mellan Växjö-Frölunda precis som förra året då lagen skulle gjort upp i åttondel. Kanske är det ödet att dessa lag måste mötas. Vi får se.

         Kommentar avatar
         The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

         Förra året spelades inga kvartar. Hur står det till med minnet Mr Lakers?

         Kommentar avatar
         Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

         Inte för frölunda men växjö skulle gjort det. Men så blev det inte hönan.

       • Kommentar avatar
        Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

        Jag har verkligen ingen aning varför jag kallade Niederbach för 01:a. Han är 02:a, det vet jag givetvis, lik förbaskat ville fingrarna skriva något annat.

         Kommentar avatar
         Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

         Nu var jag tvungen att kolla om han var en 08:a bara för det.

       • Kommentar avatar
        Mogge , 1 månad sedanSvara

        Ska bli spännande detta. Jag tror på en målsnålmatch, där vi vinner

        • Kommentar avatar
         Micke, 1 månad sedanSvara

         Tror Malmö kan köra soppatorsk i sista, så är vi med där resultatmässigt så bör det kunna tippa över till oss.

          Kommentar avatar
          The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

          Inför sista leder Frölunda med 4-0.

        • Kommentar avatar
         Per, 1 månad sedanSvara

         3-1. Sista i öppen kasse.

          Kommentar avatar
          Daniel B, 1 månad sedanSvara

          Till oss hoppas jag..:)

          Kommentar avatar
          Per, 1 månad sedanSvara

          Det hoppas jag också. Men tror hemmalaget vinner.

        • Kommentar avatar
         Floyd , 1 månad sedanSvara

         Sören&Morgan dömer..;)

         • Kommentar avatar
          Danne, 1 månad sedanSvara

          Går inget vidare för Cmore? Fotboll där det skall vara hockey?

           Kommentar avatar
           Danne, 1 månad sedanSvara

           Hittade till slut.. cmore har inte mycket rätt i sin tablå just nu;-)

         • Kommentar avatar
          Manne, 1 månad sedanSvara

          Äh, detta är en match i serielunken. Det är i slutspelet det gäller.

           Kommentar avatar
           Daniel B, 1 månad sedanSvara

           Haha. Eller hur.

           Kommentar avatar
           The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

           Hittills har det inte delats ut några guld under serielunken, men Manne sitter tydligen på annan synnerligen uddsprungen information.

           Kommentar avatar
           Manne, 1 månad sedanSvara

           Haha, Sothöna.

           Kommentar avatar
           Floyd , 1 månad sedanSvara

           Äh sen kommer slutspelslunken med åttondel kvart osv ..nej i finalen vaknar vf - laget är byggt för finalspel inget annat..;)

           Kommentar avatar
           Manne, 1 månad sedanSvara

           Härligt Floyd :)

           Kommentar avatar
           The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

           Fel, fel, fel Floyd! Citerar Rönnberg: Vi är ett cuplag. Du måste vara väldigt glömsk som inte kommer ihåg alla titlar. Du har nog bättre koll på lag som Rögle, som toppar formen i omgång 37.

           Kommentar avatar
           The real Sothöna, 1 månad sedanSvara

           Skall bli kul att läsa kappvändarna med Manne som frontman när Frölunda lyfter minst ett snäpp i den enda intressanta delen av säsongen.

           Kommentar avatar
           Manne, 1 månad sedanSvara

           Du behöver ta bort sotet från glasögonen, Sothöna. Du verkar se något som ingen annan ser eller har sett.

         • Kommentar avatar
          Mogge , 1 månad sedanSvara

          Tycker vi åker snabbare idag

          • Kommentar avatar
           Daniel B, 1 månad sedanSvara

           Tycker vi har startat bra. Är det någon mer än jag som tycker att man backar av lite när Malmö har pucken under kontroll i egen zon?

            Kommentar avatar
            Per, 1 månad sedanSvara

            Jo,’de vill inte ha kontringar.

          • Kommentar avatar
           Svante, 1 månad sedanSvara

           Ingen vidare underhållning. Hafs och slafs

            Kommentar avatar
            Manne, 1 månad sedanSvara

            Minst sagt.

            Kommentar avatar
            Per, 1 månad sedanSvara

            Ja jösses. Helt befriat från det lilla extra. En brunkarfest.

          • Kommentar avatar
           Hans Landin, 1 månad sedanSvara

           Zzzzzz...... Händer ingenting kring dessa betongsuggor, en styggelse årets lag

           • Kommentar avatar
            Gustav, 1 månad sedanSvara

            Har vi ens brunkat oss till en halvchans?

            • Kommentar avatar
             Svante, 1 månad sedanSvara

             SM i icing

             • Kommentar avatar
              Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

              Ingen bra första perra idag.

              • Kommentar avatar
               Per, 1 månad sedanSvara

               Årets tristaste match?

               • Kommentar avatar
                Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

                Match behöver ett mål.

                • Kommentar avatar
                 Svante, 1 månad sedanSvara

                 Då har man troligen bevittnat säsongens tråkigaste period.
                 Tur Rönnberg inte är i underhållningsbranschen.

                  Kommentar avatar
                  Svante, 1 månad sedanSvara

                  Som italienska ligan på 90-talet. 0-0 spel på hög nivå

                  Kommentar avatar
                  Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

                  Finns det någon Gianfranco Zola. Han gjorte alltid 1-0 sedan backade laget hem.

                  Kommentar avatar
                  Svante, 1 månad sedanSvara

                  Nej, några naturliga målskyttar finner du inte i årets Frölunda

                • Kommentar avatar
                 Per, 1 månad sedanSvara

                 Jahaja, det är officiellt nu. Vi är ett bottenlag.

                 • Kommentar avatar
                  The real Sothöna , 1 månad sedanSvara

                  Sluta lipa! Malmö brunkar på. Frölunda visar upp sitt guldvinnare spetsiga spel! Vi har en massa målgörare som bara väntar på att brisera i ett kommande slutspel! Oavsett hur många mål Malmö mäktar med ikväll blir det ändå 6-0 till oss. Det fattar alla!

                   Kommentar avatar
                   The real Sothöna , 1 månad sedanSvara

                   Guldvinnande

                 • Kommentar avatar
                  LarsL, 1 månad sedanSvara

                  Håller inte med alla om att det är en så tråkig match. Hårt, tempostarkt och ställningskrig. Spännande att se vem som tappar fokus och ork först.

                   Kommentar avatar
                   Svante, 1 månad sedanSvara

                   Kul för dig att du har en kul kväll framför tv:n

                   Kommentar avatar
                   LarsL, 1 månad sedanSvara

                   Ja, jag verkar ha det bra mycket bättre än du. Men det är ju vara en gissning.

                   Kommentar avatar
                   Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

                   Frölunda behöver spel med öppnare spel och mer fart fram och tillbaka. Malmö trivs.

                 • Kommentar avatar
                  #18, 1 månad sedanSvara

                  Det här måste ha varit Ehns bästa period sen han kom tillbaka. Jag upplever att hans tunga fysiska spel får bra fäste i anfallszon genom att få Malmös backar att se sig om innan de spelar pucken. Tänk att man skulle få uppleva Bryggman se ut som en Olimb på spelhumör. Stort. I övrigt är jag imponerad av hur Henriksson håller ihop "sin" kedja.

                   Kommentar avatar
                   LarsL, 1 månad sedanSvara

                   Medhåll på det.

                   Kommentar avatar
                   Daniel B, 1 månad sedanSvara

                   Håller med.

                 • Kommentar avatar
                  Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

                  Snacka om intensivt och mycket kamp första 20 nere i i Malmö. Båda lagen ger järnet i duellerna.
                  Söderblom nära ett coolt mål, en enhandare.
                  Rubin räddade bra från Veleno.
                  Frölunda får passa sig lite i egen zon, tendens att spela fast sig ibland.

                   Kommentar avatar
                   The real Sothöna , 1 månad sedanSvara

                   Nära ett coolt mål ja. I slutspelet sitter alla sådana chanser.

                   Kommentar avatar
                   Manne, 1 månad sedanSvara

                   Alla? Vad du hittar på..

                 • Kommentar avatar
                  Pupule, 1 månad sedanSvara

                  Glöm inte att vi tokdominerar enligt underliggande statistik. Yeah!

                  • Kommentar avatar
                   Floyd , 1 månad sedanSvara

                   Inte en enda utvisningssituation...

                   • Kommentar avatar
                    Svante, 1 månad sedanSvara

                    Fantastisk hockey!

                    • Kommentar avatar
                     Per, 1 månad sedanSvara

                     Vi sover. Mål för mif snart.

                     • Kommentar avatar
                      LMR, 1 månad sedanSvara

                      Malmö hatten del press nu

                       Kommentar avatar
                       LMR, 1 månad sedanSvara

                       Har en

                     • Kommentar avatar
                      Floyd , 1 månad sedanSvara

                      Rubin säker

                       Kommentar avatar
                       Svante, 1 månad sedanSvara

                       Lär krävas en nolla ikväll för poäng

                       Kommentar avatar
                       Manne, 1 månad sedanSvara

                       Nej då. Vi gör 4-0 nu i andra perioden. Sedan avslutar vi med 2-0 i sista.

                       Kommentar avatar
                       Floyd , 1 månad sedanSvara

                       Jepp 6-0 blir det har jag hört från säker källa...

                       Kommentar avatar
                       Manne, 1 månad sedanSvara

                       Jajamen, jag med. Det var det resultatet.

                     • Kommentar avatar
                      Danne, 1 månad sedanSvara

                      Tuff start i 2a... Malmö pumpar på och spelar rätt enkelt runt i vår zon.. vi kommer ingen vart alls.
                      Haha.. skulle precis säga att en Timeout skulle vara på sin plats.. och RR ser vad jag ser ;-)

                      • Kommentar avatar
                       Christer , 1 månad sedanSvara

                       Började titta nu. Vi skapar absolut ingenting...Bara en tidsfråga innan 1-0...

                       • Kommentar avatar
                        Per, 1 månad sedanSvara

                        Våra uppspel alltså. Såå usla.

                        • Kommentar avatar
                         Per, 1 månad sedanSvara

                         Klasskillnad i passningsspelet.

                         • Kommentar avatar
                          #18, 1 månad sedanSvara

                          Det var som fan! Timeout i tid idag! Vem vet kanske blir mål i PP också...

                           Kommentar avatar
                           Svante, 1 månad sedanSvara

                           Ja, nu kommer det! :)

                         • Kommentar avatar
                          Danne, 1 månad sedanSvara

                          NOLL avslut mot mål efter snart 10 min i 2a! Anmärkningsvärt.
                          För övrigt spelar vi en oerhört tråkig hockey. Segrar eller inte. Ger mig ingenting. Verkligen ingenting.

                           Kommentar avatar
                           Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

                           PP. Nu smäller det!

                           Kommentar avatar
                           The real Sothöna no1, 1 månad sedanSvara

                           Det är så serielunken är. Litet intresse från Frölunda. Ni kommer uppenbarligen få hjärnskakning när slutspelet kör igång. Inget minns ni av titlarna i SHL och CHL.

                         • Kommentar avatar
                          Per, 1 månad sedanSvara

                          Vilket pp alltså

                          • Kommentar avatar
                           Per, 1 månad sedanSvara

                           Kommer vi ens in i zon?

                           • Kommentar avatar
                            LMR, 1 månad sedanSvara

                            Blir det inte mål nu.......,.

                            • Kommentar avatar
                             Tom Sawyer, 1 månad sedanSvara

                             Är det här vi tappar matchen helt? Tappar energi efter misslyckat pp?

                             • Kommentar avatar
                              Floyd , 1 månad sedanSvara

                              Aj aj fem mot tre - nog bara att spela av tiden..

                              • Kommentar avatar
                               The real Sothöna no1, 1 månad sedanSvara

                               Leman, ikväll är det någon som använder The real Sothöna. Du kanske kan titta på det? Har inte skrivit en rad under matchen.

                               • Kommentar avatar
                                Gustav, 1 månad sedanSvara

                                Varför inte 5 mot 3??

                                 Kommentar avatar
                                 Pippo, 1 månad sedanSvara

                                 Utvisning på Westerholm i utvisningsbåset.

                                 Kommentar avatar
                                 Manne, 1 månad sedanSvara

                                 Enligt Sören skrek han jävla sopa två gånger. Därav en tvåa till. Om jag läste läpparna korrekt.

                               • Kommentar avatar
                                Per, 1 månad sedanSvara

                                Pinsamt uselt.

                                • Kommentar avatar
                                 Manne, 1 månad sedanSvara

                                 Blekt.

                                 • Kommentar avatar
                                  Rw, 1 månad sedanSvara

                                  Haha det är ett jävla skämt.

                                  • Kommentar avatar
                                   Christer, 1 månad sedanSvara

                                   Det här är absolut det sämsta och mest pinsamma VF-lag jag sett på många år...!

                                    Kommentar avatar
                                    VF1944_Robin, 1 månad sedanSvara

                                    Sämsta pp jag sett på år och dar

                                    Kommentar avatar
                                    Svante, 1 månad sedanSvara

                                    Inte ens en blind kan missa det

                                    Kommentar avatar
                                    LMR, 1 månad sedanSvara

                                    Håller med....pinsamt!!!

                                  • Kommentar avatar
                                   LMR, 1 månad sedanSvara

                                   Ha ha...nu är det allmänhetens åkning....lek och skoj

                                   • Kommentar avatar
                                    Mogge , 1 månad sedanSvara

                                    Det går bra nu...

                                    • Kommentar avatar
                                     Rw, 1 månad sedanSvara

                                     HAHaHAHAAHAHAHAHAHA

                                     • Kommentar avatar
                                      VF, 1 månad sedanSvara

                                      BRA ELLIOT DIN SOPA

                                      • Kommentar avatar
                                       Per, 1 månad sedanSvara

                                       Bänka Elliot nu.

                                       • Kommentar avatar
                                        Manne, 1 månad sedanSvara

                                        Hej och hå!

                                        • Kommentar avatar
                                         Svante, 1 månad sedanSvara

                                         Rent pinsamt att se detta felbygge

                                         • Kommentar avatar
                                          LMR, 1 månad sedanSvara

                                          Bänka Elliott!!!

                                          • Kommentar avatar
                                           Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                           Bra elliott..

                                           • Kommentar avatar
                                            VF, 1 månad sedanSvara

                                            Där är beviset att Elliott inte ska spela PP

                                            • Kommentar avatar
                                             Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                             Aldrig mera ELLIOTT på blålinjen, för i helvete nu Rönnberg, han är inte bra där, snälla inse

                                              Kommentar avatar
                                              Micke Sv, 1 månad sedanSvara

                                              Det är ju inte dåligt , det är sämre än sämst ,

                                            • Kommentar avatar
                                             Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

                                             Aj då

                                             • Kommentar avatar
                                              Kalle, 1 månad sedanSvara

                                              Asså helt seriöst kollar ni också på Frölundas på uppställning?! Mro Friberg å Hjalle?! Är det ett skämt lr står det bara fel på.min tv?
                                              Fan kolla Skellefteå lr Växjö, ingen av våra spelare skulle ens vara tilltänkte i ett 3e pp där!

                                              • Kommentar avatar
                                               JK, 1 månad sedanSvara

                                               VF = mellanmjölk.
                                               Totalt intetsägande grått brunkargäng..

                                               • Kommentar avatar
                                                Håkan G, 1 månad sedanSvara

                                                Det här är ytterligare ett lågvattenmärke..."Utmanare till guldet", måste vara årets skämt.

                                                • Kommentar avatar
                                                 The real Sothöna , 1 månad sedanSvara

                                                 Ni som inte är blinda ser ju hur bra vi är! Bländande PP och 1-0! Det kommer dömas till vår fördel efter matchen!

                                                 • Kommentar avatar
                                                  R@Y, 1 månad sedanSvara

                                                  Sådär ja, 1-0 och en brutalt tråkig match.

                                                  • Kommentar avatar
                                                   Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                   Snälla Roger, sätt purre som point!!

                                                   • Kommentar avatar
                                                    Joe, 1 månad sedanSvara

                                                    Haha, fan vad dem suger

                                                    • Kommentar avatar
                                                     VF1944_Robin, 1 månad sedanSvara

                                                     Fy fan vad dåligt, fyyyyyyy fan vad kasst!!!!!!

                                                     • Kommentar avatar
                                                      Gustav, 1 månad sedanSvara

                                                      Sjöström är så nöjd med denna truppen.

                                                      • Kommentar avatar
                                                       Floyd , 1 månad sedanSvara

                                                       Inga fler pp nu tack!

                                                       • Kommentar avatar
                                                        Per, 1 månad sedanSvara

                                                        Hur dåliga är vi, egentligen.

                                                        • Kommentar avatar
                                                         Svante, 1 månad sedanSvara

                                                         4 min PP och skapar inte en enda målchans. Beklämmande

                                                         • Kommentar avatar
                                                          Christer, 1 månad sedanSvara

                                                          Det är en gåta hur vi kan vara så ofattbart dåliga. RR du kanske inser att Elliott inte ska vara point...?

                                                          • Kommentar avatar
                                                           LMR, 1 månad sedanSvara

                                                           Helt ärligt...vad har hänt? Så fruktansvärt dåligt PP.....

                                                           • Kommentar avatar
                                                            Hans Landin, 1 månad sedanSvara

                                                            Hela föreningen är i spillror, fan rensa bland skiten. Ut med ansvariga!!

                                                            • Kommentar avatar
                                                             VF1944_Robin, 1 månad sedanSvara

                                                             Snälla snälla gud, inga mer frölunda pp, snälla snälla inget mer pp

                                                             • Kommentar avatar
                                                              Per, 1 månad sedanSvara

                                                              Är det ens lagligt att missköta sig på sitt arbete som våra spelare gör?

                                                              • Kommentar avatar
                                                               Ref, 1 månad sedanSvara

                                                               Lasse Falk kom tillbaka allt är förlåtet.

                                                               • Kommentar avatar
                                                                Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                                                Fanns inte någon i hela kommentarsfältet ELLER på isen som trodde att det där PPt skulle bli lyckat. Fan vad trött man blir på dom.

                                                                • Kommentar avatar
                                                                 Janne2, 1 månad sedanSvara

                                                                 Är det omöjligt att peta Elliott i PP?

                                                                  Kommentar avatar
                                                                  Adam, 1 månad sedanSvara

                                                                  Jag har tänkt samma, efter 60 sek i pp orkar han fan knappt åka, han verkar helt slut....

                                                                • Kommentar avatar
                                                                 Adam, 1 månad sedanSvara

                                                                 Alltså det är pp spelet!! Fan helt odugligt!! Skämmigt att se skiten

                                                                 • Kommentar avatar
                                                                  Danne, 1 månad sedanSvara

                                                                  Vi har alltså 2 avslut efter 15 min och då har vi ändå haft 4min PP.
                                                                  Någon som sa att VF har en bra offensiv?

                                                                   Kommentar avatar
                                                                   Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                   Offensiven är bländande. När man är så svaga framåt, då måste man ta tillvara på chanserna när de väl dyker upp. Inte söka sidledspass utan ta skott. Väldigt blekt.

                                                                 • Kommentar avatar
                                                                  Jake71, 1 månad sedanSvara

                                                                  Fick vi till något skott på mål under 4min pp? Nu förstår man varför Lasch är värd sin lön.

                                                                  • Kommentar avatar
                                                                   Andreas1965, 1 månad sedanSvara

                                                                   4 min pp-spel en balja i röva och inte ett enda eget avslut, horribelt passningstempo och kvalitet. Mamlö blir ännu ett i raden av lag som växer i vårt pp

                                                                   • Kommentar avatar
                                                                    Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

                                                                    Lite bättre fart nu!

                                                                    • Kommentar avatar
                                                                     Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                     Detta måste vara den sämsta upplagan av Frölunda, någonsin. Sämre än på Kentas tid.

                                                                      Kommentar avatar
                                                                      LMR, 1 månad sedanSvara

                                                                      Mursak är en stor besvikelse

                                                                      Kommentar avatar
                                                                      Danne, 1 månad sedanSvara

                                                                      Sluta tjata!!! Inte ens Foppa hade gjort så Mycket fler poäng på de sättet VF spelar! Förstå någon gång att det är spelsystemet som är fel!! Mursak passar INTE in i det.. man skall vara en annan spelartyp. Helt annan. Typ en 3-4 kedjespelare om du förstår?

                                                                      Kommentar avatar
                                                                      Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                      Precis så är det, Danne. Har tjatat om det med, men orkar inte skriva om det mer. Det hjälper liksom föga, av förklarliga skäl.

                                                                      Kommentar avatar
                                                                      LMR, 1 månad sedanSvara

                                                                      Frölunda har väl haft samma spelsystem i flera år? Även senast Mursak var här? Då var han ju betydligt bättre.

                                                                      Kommentar avatar
                                                                      Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                      Han hade bättre lekkamrater då.

                                                                      Kommentar avatar
                                                                      Danne, 1 månad sedanSvara

                                                                      Manne: folk varken förstår eller kan något.. dom tittar enbart på produktionen och drar sina slutsatser av det. Man kan lika gärna bänka Sundström och Mursak. Dom är helt överflödiga. Tycker ärligt synd om dom. Och oss som för titta på detta ofattbara impotenta och förutsägbara spel.

                                                                    • Kommentar avatar
                                                                     Per, 1 månad sedanSvara

                                                                     Vi begriper ju ingenting. Vi är korkade fans. Sjöström och RR vet hur man bygger lag.

                                                                      Kommentar avatar
                                                                      The real Sothöna , 1 månad sedanSvara

                                                                      Skönt att du sa det själv.

                                                                    • Kommentar avatar
                                                                     VF1944_Robin, 1 månad sedanSvara

                                                                     Att man kan vara så otroligt ineffektiva är en bragd för sig själv.

                                                                     • Kommentar avatar
                                                                      LMR, 1 månad sedanSvara

                                                                      Bra spel nu iaf....men inga superfarliga skott.....

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                       Spel? Ser inget sådant

                                                                     • Kommentar avatar
                                                                      Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                      Undrar när någon i ledningen kommer erkänna felbygget. Att man inte kan spela med 4 producerande kedjor, som istället blev 0

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       VF1944_Robin, 1 månad sedanSvara

                                                                       Har vi ens kedjor?

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Per, 1 månad sedanSvara

                                                                       Vi har inte ens ett lag.

                                                                     • Kommentar avatar
                                                                      Ref, 1 månad sedanSvara

                                                                      Vi är bara i en formsvacka på en halv säsong, det löser sig...

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                       Såklart. När slutspelet börjar då kommer vi trycka på gasen och det blir minst semifinal.

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                       Blir inget slutspel, åker ut i play-in

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       VF1944_Robin, 1 månad sedanSvara

                                                                       Joda, om man vinner med minst antal gjorda mål så hade det löst sig ;)

                                                                     • Kommentar avatar
                                                                      Pupule, 1 månad sedanSvara

                                                                      Inte första gången Elliott ställer till på blålinjen. Roger kör på i vanlig PP-anda.

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Janne2, 1 månad sedanSvara

                                                                       Roger har gjort mycket bra men verkar vara en bättre coach när materialet är bra. Den här säsongen har han mellanmjölk att arbeta med och då funkar varken spelidé eller coachning.

                                                                     • Kommentar avatar
                                                                      Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                      Nytt uppehåll och sen bottenlaget HV borta. Jesus kristus

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       VF1944_Robin, 1 månad sedanSvara

                                                                       Hv kommer krossa oss. Speciellt om vi får bp(pk) emot oss.

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                       Garanterat. Förlorar ju alltid mot bottenlagen och efter uppehållen

                                                                     • Kommentar avatar
                                                                      VF1944_Robin, 1 månad sedanSvara

                                                                      Tycker rikigt jävla synd om Mattsson. Hur fan kan han bara få sitta o glo?

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                       Är klar för en annan klubb, har jag information om.

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Per, 1 månad sedanSvara

                                                                       Kul för honom. Då kanske han får vinna också.

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                                       Vilken?

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       VF1944_Robin, 1 månad sedanSvara

                                                                       Så då får han inte spela? :/

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                       Det fick jag inte veta.

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                                       Kan det vara så att Mattsson gjorde klart med en klubb och därför inte får stå?

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                       Det skulle vara urbota korkat, eftersom det fungerar så. Man kan göra klart med ny klubb under säsong. Vore bara dumt att inte spela honom.

                                                                     • Kommentar avatar
                                                                      Per, 1 månad sedanSvara

                                                                      Vi vill nog inte vinna.

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                       Du menar att de vill ha bortaplansfördel i play-in

                                                                     • Kommentar avatar
                                                                      Gistav, 1 månad sedanSvara

                                                                      Vad fan väntar du på, Sigalet?????????

                                                                       Kommentar avatar
                                                                       Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

                                                                       Tog lite lugnt. Fantastisk brytning dock!

                                                                     • Kommentar avatar
                                                                      Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                                                      Haha Sigalet fick inte ens ett avslut på mål. Alltså det är SJUKT hur värdelösa dom kan med att vara. HELT SJUKT.

                                                                      • Kommentar avatar
                                                                       Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                       Haha. Det här måste vara dolda kameran

                                                                       • Kommentar avatar
                                                                        VF, 1 månad sedanSvara

                                                                        10 sec kvar 2-0

                                                                         Kommentar avatar
                                                                         Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                                         Varför ens ta ett byte när det är 10 kvar??

                                                                         Kommentar avatar
                                                                         Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                         Man brukar spela på klockan med så lite tid kvar.

                                                                       • Kommentar avatar
                                                                        Rw, 1 månad sedanSvara

                                                                        Hahahaha

                                                                        • Kommentar avatar
                                                                         Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                                                         FYFAN VAD DÅLIGA DOM ÄR JAG ORKAR EJ MER

                                                                         • Kommentar avatar
                                                                          Per, 1 månad sedanSvara

                                                                          Tänk om vi hade köpt spets. Då hade vi förstört den fina stämningen i laget.

                                                                          • Kommentar avatar
                                                                           PS, 1 månad sedanSvara

                                                                           Där har du årets frölunda i ett nötskall. Fri ensam mot målvakten och får inte ens iväg ett skott. Malmö får samma läge och gör mål. Nu stänger jag av.

                                                                           • Kommentar avatar
                                                                            Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

                                                                            Joe Labero

                                                                            • Kommentar avatar
                                                                             Floyd , 1 månad sedanSvara

                                                                             Helt rättvist också tyvärr...

                                                                             • Kommentar avatar
                                                                              The real Sothöna , 1 månad sedanSvara

                                                                              Så ja Depp-Jeppar! 2-0 nu. Tur vi har situationsrummet med oss ikväll!!!!

                                                                              • Kommentar avatar
                                                                               Adam, 1 månad sedanSvara

                                                                               Alltså detta laget , jag spyr!

                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                Mogge , 1 månad sedanSvara

                                                                                Är det nödvändigt att gå på byte med tio sekunder kvar?

                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                 Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                                                 Precis det jag också skrev. Speciellt inte när pucken inte är djupt ner.. Suck!

                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                Nolte, 1 månad sedanSvara

                                                                                Hittar inte ens ord för hur jävla dåliga man kan vara. 4 minuter PP, 0 skott på mål och insläppt mål. Sigalet friläge och stannar för att spela hem pucken.....fy fan.

                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                 Christer, 1 månad sedanSvara

                                                                                 Ha ha...vilket galet byte och friläge för Malmö=mål!
                                                                                 Roger, kapitulera...!!

                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                  Kalle, 1 månad sedanSvara

                                                                                  Patitiska jävla bottenlag!

                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                   Micke S , 1 månad sedanSvara

                                                                                   Nu måste väll ändå någon eller några få en väldigt tidig semester för all framtid , både spelare o ledare , en hel hög måste bort och det nu

                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                    #18, 1 månad sedanSvara

                                                                                    Mellan benen...

                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                     Janne2, 1 månad sedanSvara

                                                                                     Satan vad Frölunda är dåliga. Härligt att vi har långtidskontrakt med Roger.

                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                      Hm, 1 månad sedanSvara

                                                                                      Ja för Roger är ju problemet ! Shit......

                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                      Hans Ladin, 1 månad sedanSvara

                                                                                      RR är väl högst delaktig, han har ju varit med att värva ihop detta avskräde till lag.

                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                      Janne2, 1 månad sedanSvara

                                                                                      RR har väl inte lyckats med vare sig förra eller denna upplagan, eller vad säger du?

                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                     VF1944_Robin, 1 månad sedanSvara

                                                                                     Tippar 4-0 för malmö, någon som tippar emot?
                                                                                     3-0 och sen 4-0 i tom bur

                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                      Pupule, 1 månad sedanSvara

                                                                                      Finns ju ingen som visar jävlar anamma. Så fruktansvärt slätstruket. In och proppa lite, kör över någon, visa glöd.

                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                       Adam, 1 månad sedanSvara

                                                                                       haha ni fortsätter dunka era skallar blodiga, impad av er måste jag säga, dom förtsätter och pissa på er match efter match men ni bara gapar och sväljer de. Känns bara mer å mer som ett klokt val att sluta följa Frölunda. (jajaja jag är väl en medgångfan då blablabla)

                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                        Gustav, 1 månad sedanSvara

                                                                                        Kul att möta detta Malmö i ett play-in...

                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                         Mikael , 1 månad sedanSvara

                                                                                         Henrik..... Nu kanske du förstår vad många av oss menar, VARFÖR I HELVETE ska man jaga röven av sig på var enda djävla puck? Man är ju för fan helt borta.

                                                                                          Kommentar avatar
                                                                                          Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                          De är inte i underhållningsbranschen helt enkelt

                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                         Allen , 1 månad sedanSvara

                                                                                         Har haft tålamod med detta lag men det är så uselt att jag inte finner ord längre! Sämsta forwardsuppsättningen någonsin! Dom klarar ju inte detta spel, dom tappar puckar fel gång på gång!

                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                          Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                          Lider med soporna. De vill mycket men kunnandet finns inte. Ser ju likadant ut varenda match. Släpper in enkla mål bakåt och totalt värdelösa framåt. Självklart är den kombon oacceptabelt

                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                           Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

                                                                                           Frölunda är verkligen inte bra nog för att påminna om ett topp 6-lag under 2021.
                                                                                           Uselt PP i fyra min – dessutom mål emot.
                                                                                           Svagt spel sista sekunderna, drar på sig spelvändning så Malmö får göra 2–0 på Velenos friläge.
                                                                                           Första lovade gott. Andra underkänt de luxe.

                                                                                            Kommentar avatar
                                                                                            Nolte, 1 månad sedanSvara

                                                                                            Precis det som symboliserar bottenlag, kan göra en OK period och hålla jämna steg med sina motståndare, sen blir man omkörda.

                                                                                            Kommentar avatar
                                                                                            Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                            Ledningen måste ta ansvar. Detta lagbygge är ett stort skämt. Fyra producerande kedjor säger Bagdad Rönnberg. Ett stort jävla skämt är vad det är

                                                                                            Kommentar avatar
                                                                                            Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

                                                                                            Nog för att Emil Sylvegård fyller år, men att som Stefan Elliott ge skåningen en så fin present, det var kanske att ta i ...

                                                                                            Kommentar avatar
                                                                                            Nolte, 1 månad sedanSvara

                                                                                            Elliott skulle ju lösa våra PP-problem, han hade ju utsetts till speldosan som skulle styra upp det. Ytterst svag värvning....

                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                           Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                                                                           SÅN tur att vi lyckades skrapa ihop några poäng tidigare under säsongen, innan de andra lagen byggt färdigt etc. Vi hade inte klarat oss i botten öht. Herre gud vilken hemsk syn detta är att bevittna. Detta är det sämsta sen innan Rönnberg och det är tillräckligt länge för att man nästan har glömt bort hur det känns att vara så här genomusla.

                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                            Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                            Hoppas verkligen man tar ett rejält omtag till nästa säsong. Vi behöver spets och ett offensivt spel. Och våra backar alltså, oj vad de har gått ner sig. Det här är så illa att man undrar över hur det är möjligt att vara så usel. Vi blir utspelade av Malmö. Vi är chanslösa mot Malmö. Vi ser ut som ett juniorlag mot Malmö.

                                                                                             Kommentar avatar
                                                                                             Nolte, 1 månad sedanSvara

                                                                                             Hoppas man inser allvaret och värvar ordentligt till nästa säsong, annars kan man lätt vara Linköping/Hv71 nästa säsong och kriga för sin existens.

                                                                                             Kommentar avatar
                                                                                             Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                             Vi behöver två klassbackar och tre forwards som alltid sprutar in poäng.

                                                                                             Kommentar avatar
                                                                                             VF1944_Robin, 1 månad sedanSvara

                                                                                             Fan, ett j20 hade iaf varit underhållande att kolla på.

                                                                                             Kommentar avatar
                                                                                             Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                                                                             Vi betalar poängsnåla trotjänare alldeles för mkt för att ha råd med det ... eller

                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                            Rickard , 1 månad sedanSvara

                                                                                            4 min PP och Nada det är fan ett skämt, skulle detta vara Linköping skulle det vara ok men fan inte Frölunda. Trots att Elliot är otroligt överskattad och visat stor tafflig het i PP hela året spelar man han ändå

                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                             Danne, 1 månad sedanSvara

                                                                                             Kan alla sluta prata om att vi skulle värvat spets mm! Inse att det inte hade hjälpt!!!!!
                                                                                             Roger måste byta spelmodell, eller justera.
                                                                                             Som det är nu så kommer man inte med fart i mittzon, man söker oftast puck djupt ner och sen spela längs sarg. Försvararna hinner alltid ta rätt positioner och styra ut VFs spelare. Alla motståndare är för bra
                                                                                             Tränade för att man skall tro att man skall kunna ”jobba ner dom”...
                                                                                             Fungerade inte förra året, inte i år heller.
                                                                                             Bygg om kedjorna, satsa på 1 producerande kedja, släpp tyglarna på dessa och framförallt på det defensiva ansvaret. Det är problemet, ALLA skall göra ”jobbet” och det är viktigare i VF att inte vara inne på mål i röven än mål framåt. Vilket är ganska talande.

                                                                                              Kommentar avatar
                                                                                              Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                                                              Satsa på en producerande leka säger du. Men hur? Vilka? Har vi inte gjort det nu med Friberg, mursak och allé?

                                                                                              Kommentar avatar
                                                                                              Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                                                                              Ja, det går nog inte att bygga så mkt mer potentiellt producerande kedja?

                                                                                              Kommentar avatar
                                                                                              Danne, 1 månad sedanSvara

                                                                                              Nja, allé o Friberg är väl kanske inte de mest kreativa spelarna för att spela i en kreativ kedja? Eller tycker du det? Handlar inte bara om spelarna, utan hur RR låter dom agera. Nu kan vi sätta 3st Sundström i en kedja, med dom skulle ändå vara göra ”jobbet”, jaga puck längs sarg. Spelar liksom ingen roll.

                                                                                              Kommentar avatar
                                                                                              Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                                                              Danne, jag vet ej vilka man skulle kunna sätta ihop som man kan tänka sig att producera. Sen är det kanske som du säger, får dessa inte spela sitt spel så kan det kvitta om du har 3 Crosby.

                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                             JT, 1 månad sedanSvara

                                                                                             Känns som ingen i laget har varken kraft eller vilja. Helt tröttkört lag både mentalt och fysiskt

                                                                                              Kommentar avatar
                                                                                              Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                              Trots alla jävla uppehåll hela tiden, knappast det som är problemet

                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                             Målvaktstränaren, 1 månad sedanSvara

                                                                                             Rubin är sönderscoutad. Sätt dom högt på stoppen eller mellan benen så är det mål.

                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                              Gustav, 1 månad sedanSvara

                                                                                              Det revolutionerande och uppsnackade draget med Elliott som point i PP, och likna honom vid Tömmernes, har verkligen gått lysande!

                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                               Facemelter, 1 månad sedanSvara

                                                                                               En redan förlorad säsong

                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                                                                                Rönnberg ska såklart vara kvar, men KANSKE lite för mkt Luleågubbar i båset i övrigt. Rönnberg har ju för vana att skiljas från sina kollegor, så varför ändra på ett semi-vinnande koncept.

                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                 Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                 Det löser sig när slutspelet börjar. Då trycker laget bara på den berömda "knappen".

                                                                                                  Kommentar avatar
                                                                                                  Pupule, 1 månad sedanSvara

                                                                                                  Bara dumstrutar som tror det, eller psykfall. Inga namn nämnda.

                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                 Christer, 1 månad sedanSvara

                                                                                                 Tänket med 4-kedjor och vårt flängande över hela rinken, är helt galet. Fungerar inte alls och alla utom de som leder vår förening ser det!

                                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                                  Mikael , 1 månad sedanSvara

                                                                                                  4 producerande linor, när vi inte ens har material till EN, INTE ens till EN!

                                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                                   TL, 1 månad sedanSvara

                                                                                                   Brukar inte vilja skriva negativa kommentarer men detta är fan plågsamt att se. Med detta spel hade Frölunda inte ens klarat att kvala sig kvar i shl. Inget lag är sämre.

                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                    Målvaktstränaren, 1 månad sedanSvara

                                                                                                    Alsenfelt är stabil ikväll.

                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                     Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                                                                     Han har ju knappt fått ett skott på sig. Har vi skapat en farlig målchans än?

                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                     Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                     Lätt att vara för vilken målvakt som helst när man knappt får några skott mot sig.

                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                     TL, 1 månad sedanSvara

                                                                                                     Dom kan lika gärna ställa dit en sån där röd kon. Den hade hållit nollan.

                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                     Danne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                     Eller som en tränare sa till sin målvakt i en paus: vi kan lika gärna hänga en slips på ribban”....

                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                    Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                    Det ska bli skönt när säsongen är över och man slipper se skiten Frölunda bjuder på.

                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                     Jonny Andersson, 1 månad sedanSvara

                                                                                                     Laget är inte bättre. Ingen som sticker ut och kan gör det oväntade. En grå massa helt enkelt. Ett lag som mer spelar som ett mittengäng i allsvenskan.

                                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                                      Sven, 1 månad sedanSvara

                                                                                                      Är Lasu, Hjalle och Sundström med i denna matchen. Lasu är jag grymt besviken på, fyfan asså

                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                       Kalle , 1 månad sedanSvara

                                                                                                       Jäkla tur att man har nattningen nu så man inte behöver se resten av skiten! Men seriöst, hur kan Hjalle mro å Friberg ens va inne samtidigt i pp? Roger har jävligt tur att det inte finns någon publik iår som kan bua ut honom!

                                                                                                        Kommentar avatar
                                                                                                        Facemelter , 1 månad sedanSvara

                                                                                                        Ja men inte bara RR som ska buas , hela laget suger just nu.

                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                       Annie, 1 månad sedanSvara

                                                                                                       Fjamåt Fjölunda!

                                                                                                        Kommentar avatar
                                                                                                        Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                        Lägg ner.

                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                       Ulla-Stina Linder, 1 månad sedanSvara

                                                                                                       Kompetensen i vida överlägset i malmöbåset

                                                                                                        Kommentar avatar
                                                                                                        Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                        Vida?

                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                       Rickard, 1 månad sedanSvara

                                                                                                       Bra att Sjöström skriver kontrakt vett å brett med spelare som skiter i vilket när man har signat. Sämsta PP sedan 2017. Man är ingenstans i sitt spel. Man match cochar som kalle anka

                                                                                                        Kommentar avatar
                                                                                                        The real Sothöna no1, 1 månad sedanSvara

                                                                                                        Ändå vann Frölunda guld 2019...

                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                       Floyd , 1 månad sedanSvara

                                                                                                       Får väl hoppas att dom skippar play-in så lidandet tar slut snart...

                                                                                                        Kommentar avatar
                                                                                                        Nolte, 1 månad sedanSvara

                                                                                                        Tyvärr lär vi gå till 8-del ändå, önskar som dig att man hade missat slutspel helt och sluppit skämma ut sig.

                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                       Rille, 1 månad sedanSvara

                                                                                                       Tur att Rubin har varit bra annars skulle man ligga sist

                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                        Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                        Grymt bra backar vi har!

                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                         Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                         5 och 6 är så sjukt överskattade. De sämsta vi haft på länge.

                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                        Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                        Bara kliva in och trycka dit den.

                                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                                         Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                         Våra usla backar. Bänka 5,6 och 16 nu!

                                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                                          LMR, 1 månad sedanSvara

                                                                                                          Härligt! Mursak tappade puck i anfallszon och sen PANG! Den sitter varje gång Malmö får läge

                                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                                           Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                                                                                           Stängde av efter 2-0. Tänkte att jag inte ska titta mer. Satte på nu i tredje ändå. Varför gjorde jag det. Vaaaaaarfööööööööör

                                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                                            Pupule, 1 månad sedanSvara

                                                                                                            Bra anfallsspel - bra försvarsspel. Vi är kompletta.

                                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                                             R@Y, 1 månad sedanSvara

                                                                                                             haha röda mattan helt öppet

                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                              Danne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                              VFs taktik med spelet i mittzon och offzon är det absolut tråkigaste och ineffektivaste jag sett på många många år!
                                                                                                              Förstår inte varför er envisas att fortsätta spela så här när det inte fungerat på 2 år nu?

                                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                                               The real Sothöna , 1 månad sedanSvara

                                                                                                               Det ser riktigt bra ut nu! Ni fattar ju att jag kan allt om hockey! Haha! Depp-Jeppar!

                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                X, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                När startar slutspelt

                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                 X, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                 När startar slutspelet med nuvarande spelschema?

                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                 Jonny Andersson, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                 Vilket slutspel. Vf är ju inte med där ändå.

                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                Gustav, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                Norlinder - Sveriges mest överskattade talang. Vilken jävla besvikelse!

                                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                                 Christer, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                 Kolla in Norlinders försvarsspel...Han flyttade sig så att Westerholm fick fri passage!!!
                                                                                                                 Är det någon som vill spela överhuvudtaget??

                                                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                                                  Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                  Roger. Avgå!

                                                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                                                   Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                   Tredje målet våra usla backar ger bort.

                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                    Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                    Nu har jag definitivt gett upp!

                                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                                     Rickard, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                     Sedan signaler kom tillbaka har det rasat total :()

                                                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                                                      Janne2, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                      Nej. Vann väl typ 5 raka med Sigalet.

                                                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                                                      Rickard , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                      Sigalet skulle det stå

                                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                                     Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                     Bänka 5,6 och 16!!!

                                                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                                                      Christer, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                      Varför spelar Norlinder?

                                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                                       Danne , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                       De egna misstagen spelar ingen roll då VF ändå inte lyckas att ens göra ETT mål framåt...
                                                                                                                       Så byter man ut rubin? Som hållit oss kvar i matchen? Riktigt dåligt coachat där.

                                                                                                                        Kommentar avatar
                                                                                                                        Christer, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                        Det är för att skona honom från vidare förnedring!

                                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                                       LMR, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                       Förnedring! Frölunda har inte i ett slutspel att göra. Allt kan hända iofs, men Frölunda klarar aldrig kvarten (eller åttondel) med detta spelet

                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                        Petri, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                        Ja det var ju en jättebra ungdomskedjan man har idag???

                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                         Hans, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                         Helt otroligt att man kan gnälla på juniorkedjan idag..., ja de var inne på -2, men i de målen var många fler inblandade. Tyckte de höll uppe spelet bra i anfallszon o hade väldigt få byten där de var pressade. Det finns verkligen tre andra kedjor man kan kräva betydligt mer av....

                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                        R@Y, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                        Så gör man mål. Må nu detta ta slut snart. Blir inte ens arg längre..

                                                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                                                         Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                         SKÖNT att jag missade 4-0 pga stängt av iaf. Nu ska jag BARA sluta följa resultatet också, så kanske man kan få lite själslig ro. Synd att Rönnberg redan har tagit sin timeout är en fras man inte har tänkt ofta här i livet.

                                                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                                                          Gustav, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                          HAHAhahahah sådana avslut kan vi bara drömma om...

                                                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                                                           Målvaktstränaren, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                           Rubin ???
                                                                                                                           Hur ska det gå i slutspelet.
                                                                                                                           Mattan är glad att lämna tror jag.

                                                                                                                            Kommentar avatar
                                                                                                                            Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                            Slutspel? Vi är inte där och kommer inte komma dit heller

                                                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                                                           Jonny Andersson, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                           Lägg ner säsongen nu.

                                                                                                                            Kommentar avatar
                                                                                                                            Floyd , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                            Den är väl redan nedlagd av vf sedan ett bra tag...

                                                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                                                           Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                           Frölunda har nu på olika vis bjudit Malmö på samtliga fyra mål.
                                                                                                                           All credd till Malmös finfina avslut, självförtroende och ackuratess, missförstå inte – men det är att haveri av Frölunda.
                                                                                                                           Mattias Norlinders senaste minuter – ouch!
                                                                                                                           4–0 – kan rinna iväg.

                                                                                                                            Kommentar avatar
                                                                                                                            Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                            Vem tar ansvar och städar upp den här skiten? Annars kan de avgå. Sämsta laget i mannaminne

                                                                                                                            Kommentar avatar
                                                                                                                            Julius, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                            Spelar mindre roll när man inte kan göra något framåt!

                                                                                                                            Kommentar avatar
                                                                                                                            Danne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                            Försvarsmässigt haveri, håller med. Men vad hjälper det när vi inte ens själva kan skapa en enda 100% målchans under snart hela matchen?

                                                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                                                           Micke s , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                           Fy faaan , säga att detta är dåligt är ju bara ett jävla skämt , hela truppen och samtliga ledare borde få kicken direkt ,dags att rensa överallt och bygga nytt

                                                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                                                            Micke s , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                            Fy faaan , säga att detta är dåligt är ju bara ett jävla skämt , hela truppen och samtliga ledare borde få kicken direkt ,dags att rensa överallt och bygga nytt

                                                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                                                             Micke s , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                             Fy faaan , säga att detta är dåligt är ju bara ett jävla skämt , hela truppen och samtliga ledare borde få kicken direkt ,dags att rensa överallt och bygga nytt

                                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                                              Benji , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                              Ja sannerligen inte lätt att vara munter. Tyvärr så är detta VF anno 2021. Jag tippade Frölunda 7a före säsongen men jag tror inte vi klarar det. Det som är jobbigast av allt är att de flesta spelarna är kvar. Behövs ett nytt lag eller ett nytt spelsystem. Roger måste ta på sig detta

                                                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                                                               Mattias, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                               På riktigt! Roger är slut, hans spelidé funkar inte o har kört fast i tanken. Exakt samma nu två år på raden. Märks så tydligt att vi är sönderlästa, o lägg till det spelare som inte verkar tro på det man gör! Dags att se över ledar sidan!

                                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                                Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                Jag brukar aldrig klaga på Frölunda men t o m jag börjar känna att vi får det svårt i slutspelet. Vad har hänt? Varför så få som får ut något offensivt? Patrik wedtegholm har gjort 27 pinnar. I Malmö!!

                                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                                 Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                 *Westerholm

                                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                                 Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                 Både han o brodern var ju väldigt bra i Frölunda i slutspelet också ändå

                                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                                 Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                 Jo, men då var vi ett topplag. Malmö har ju trots allt legat i botten stora delar av säsongen.

                                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                                 Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                 True

                                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                                 Facemelter, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                 Daniel B. Ja Malmö var ett bottenlag men har nu fått ordning på spelet och är sedan årskiftet 2021 det bästa laget i SHL

                                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                                 Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                 Jo, visserligen. Vi var ju ett topplag fram till jul.

                                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                                Målvaktstränaren, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                Åfan RR låter Mattan kliva in. Kors i taket äntligen.

                                                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                                                 Jake71, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                 #6 välkommen till Hanhals

                                                                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                                                                  Viktor, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                  Jag har sett nära nog vartenda match under många år.
                                                                                                                                  Nu stå är jag för första gången av.
                                                                                                                                  Jag klarar inte av att se eländet.
                                                                                                                                  Det är för dåligt.
                                                                                                                                  Alla spelare i hela laget.
                                                                                                                                  Utom möjligtvis Niederbach.
                                                                                                                                  Det är fel på så mycket.
                                                                                                                                  Och det syns så tydligt var och när frölunda gör fel. Men ändringarna uteblir.
                                                                                                                                  Det håller inte detta.

                                                                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                                                                   Mango, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                   Är det inte såhär det brukar se ut när tränare får sparken?

                                                                                                                                    Kommentar avatar
                                                                                                                                    Mattias, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                    Det borde definitivt vara nära! Men Roger hittar nog att vi varit bäst på någon helt meningslös statistik som försvar

                                                                                                                                    Kommentar avatar
                                                                                                                                    Guppy, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                    Några duktiga namn som ska ta över då. Förslag ?

                                                                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                                                                   Rw, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                   Kan ni tänka er hur utbuat detta lag hade varit?

                                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                                    Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                    Tydligen ringer de upp säsongskortsinnehavarna. Stackars han som ringer mig

                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                     Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                     Yes. Förvänta dig ett samtal..:)

                                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                                    Danne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                    Ingen får agera, ingen får göra något oväntat, ALLA skall underkasta sig rogers filosofi och spelidé. 4 producerande kedjor, jo, tack för dessa två åren som förstört mitt intresse för VF:-(
                                                                                                                                    Att titta på konstsimming ger mer underhållning och oväntade saker än att se VF spela. Tyvärr

                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                     Brunzine, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                     Ja, naturligtvis. I alla lag måste spelarna underkasta sig tränarens och organisationens upplägg.

                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                     Facemelter, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                     Danne.Vad trodde du då ? Att det är spelarna som kommer med spelidé och styr lagen ? Wake up

                                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                                    Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                    Vi är ganska många som under lång tid sett att det Frölunda bjuder på är under all kritik. För oss är det ingen överraskning att det ser ut så här. Det konstiga är att Frölunda inte vill göra något åt det utan kör på i samma hjulspår.

                                                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                                                     Jonny Andersson, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                     Roger bör nog tänk på sin framtid. Det har inte varit bra på 2 säsonger nu.

                                                                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                                                                      Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                      Han räddas av att förra inte hade slutspel + Chlguld. Denna räddas han av att vi tog tillräckligt mkt poäng i början för att inte hamna i absoluta botten. Tempot hittills har ändå varit SM-Guld var tredje säsong (med slutspel). Följs det så är det först näst-nästa säsong vi kan hoppas på.

                                                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                                                     Janne2, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                     De ansvariga för årets lagbygge borde tacka för sig efter denna säsong. Och jo, jag inkluderar Roger där eftersom han vägrar ändra spelsystem efter förutsättningar, coachar kalla spelare framför heta osv.

                                                                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                                                                      Jan, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                      Jag undrar vilka läxor det blir efter ikväll?

                                                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                                                       Rickard, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                       Grönlund, sigalet, Olsson och Elliot är just nu inte ens allsvenska spelare. Framåt har varit ett problem med och titta på Allvarez, Ehn, Lasu,Hjalle det är ett skämt

                                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                                        Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                        Vi kör på med samma PP alltså. Bra coachat!

                                                                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                                                                         #18, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                         Det måste vara en protestaktion av spelarna

                                                                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                                                                          Janne6, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                          Erik är nöjd? Väldigt tyst där.

                                                                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                                                                           Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                           Visst känns det bra att vårt lag fått många miljoner från skattebetalarna.

                                                                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                                                                            #18, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                            Lika bra att vi spelar med klubbskaften nu i PP

                                                                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                                                                             Rickard, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                             Nämen vi kör samma pp det har ju gått bra, Elliot är grymt DÅLIG!!!!!!
                                                                                                                                             Låt junioransvarig spela pp istället

                                                                                                                                              Kommentar avatar
                                                                                                                                              Tom Sawyer ☠️, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                              Jag tittar inte, men äcklas av bara tanken med Elliott i PP. Tyvärr är han väl bästa poänggörare av backarna i den spelformen. Men dom andra har ju inte fått samma förtroende.

                                                                                                                                              Kommentar avatar
                                                                                                                                              Rickard, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                              Ja bästa back med delad plats med andra backar på 3 mål 3MÅL han spelar mest minuter av alla i pp

                                                                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                                                                             R@Y, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                             Dessa j-vla inspel bakom förlängd mållinje, aldrig nån där ändå....Är det så att spelarna helt enkelt skiter i Roger? Protest?

                                                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                                                              Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                              Frölunda som förening borde fundera någr varv över vad man sysslar med. Fint varumärke de bygger.

                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                               Janne6 , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                               Vi ger oss alltid. Ny slogan.

                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                               Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                               De ställer ju inte ens upp till fight!

                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                               Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                               De ställer ju inte ens upp till fight!

                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                               VF1944_Robin, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                               Alla ska med är ju filosofin. Också mycket läxor och bra statestik gör ju föreningens varumärke fin fint

                                                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                                                              Mattias, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                              Det positiva är att säsongen snart är slut så man slipper se skiten. 10-15 senaste matcherna inte bara dåliga utan även helt så tråkiga att titta på. Färg som torkar är fan roligare att titta på än detta.

                                                                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                                                                               Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                               Har aldrig sett ett sämre Frölunda än detta.

                                                                                                                                                Kommentar avatar
                                                                                                                                                JT, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                Per då har du inte varit med länge

                                                                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                                                                               Maso, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                               "Höjden av idioti är att göra samma sak om och om igen, och förvänta sig ett annorlunda resultat"
                                                                                                                                               - Albert Einstein.

                                                                                                                                                Kommentar avatar
                                                                                                                                                Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                Tillägnat PP coachen i Frölunda...

                                                                                                                                                Kommentar avatar
                                                                                                                                                Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                Roger har tålamod. Väldigt mycket.

                                                                                                                                                Kommentar avatar
                                                                                                                                                VF1944_Robin, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                Och att ha fyra producerade kedjor.... När man inte ens har en fungerande.

                                                                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                                                                               Pupule, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                               Ingen idé att klaga på spelsättet, vi har ju jättebra underliggande statistik. Vilket skämt!

                                                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                                                Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                Ser fram emot Bagdad Roger på presskonferensen. Han är väl nöjd och kommer påkalla otur och motstudsar

                                                                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                                                                 Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                 Efter de 10 första matcherna så har det gått sakta nedåt. Nu är vi hissen på allvar och den verkar aldrig stanna. Det blir play-in, men där lär det bli 2 raka emot, sedan är säsongen över. Därefter ska det vändas på varenda sten inför nästa säsong för att se vad som gått fel. Däremot så kommer det bli ungefär samma lag, då många har kontrakt och det lär inte brytas några. Det kan ta tid innan vi är tillbaka med den underhållning vi blivit vana med tidigare. Det kan rentav behövas en rejäl kursändring, då spelet vi spelar är sönderläst sedan länge. Man måste kunna variera, med små detaljer utifrån vilket motstånd som står på andra sidan. Spelare som Mursak och Sundström tex, gynnas inte alls av dagens spelsystem. Då behöver de andra lekkamrater.

                                                                                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                                                                                  VF, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                  Norlinder tror han kan göra allt, spelar så otroligt svårt. Riktigt kass är han och har hybris när han spelar hockey. Tror han är bäst i världen typ

                                                                                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                                                                                   Janne2, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                   Hur många matcher har Frölunda misslyckats att göra mål? Hur kan man ens misslyckas med att värva in spets till ett PP om man säger sig vilja slåss om guld?

                                                                                                                                                    Kommentar avatar
                                                                                                                                                    Mikael , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                    Misslyckas??? MAN ANSÅG JU ATT MAN HADE SPELARNA MAN VILLE, Man tror på dom man har... Ett stooooooort skämt

                                                                                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                                                                                   R@Y, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                   När plockar vi målisen? Med 20 sek. kvar?

                                                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                                                    Jonny Andersson, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                    Går inte spela som om Lash var kvar. Ingen spelide ingen fantasi. Bara messa brunkare och hockey pensionärer. Spelare som inte kommer bli något eller aldrig har varit något.
                                                                                                                                                    Ingen riktig.matchcoach ett spel som sett likadant ut sen Roger kom. Ingen utveckling och inga nya idéer. Måste till en storrensning i lag och tränarteam.

                                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Bosse, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                     Men Frölunda har väl förlängt med de flesta?

                                                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                                                    Pupule, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                    Skönt ändå att indianen försvinner efter denna säsongen, för det finns ingen som är värd att ha ett "fighting face" på bröstet i det här laget. Skäms!

                                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                     Nä, det är direkt pinsamt för allt vad Indianen står för när man ser vad våra spelar håller på med på isen. Man drar indianen i smutsen!

                                                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                                                    Christer , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                    Nu stänger jag av. Orkar helt enkelt inte se skiten...

                                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Janne6, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                     Snart får man fan ringa suicidlinjen! Helvete så jävla dåligt man mår när man ser förnedringen match efter match!

                                                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                                                    Rille, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                    Sämsta PP sedan 2014!!!!!!!!!!!!!!!
                                                                                                                                                    Tittade på Växjö mot Skellefteå sådan otrolig skillnad på fart och pass och PP det är som två olika ligor när man ser denna skit matchen

                                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                     Jag visste inte att vi var så här pissusla även 2014. .

                                                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                                                    Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                    Borde en de som kontrollerar läggmatcher kolla in hur 5, 6 och 16 spelat idag? Luktar matchfixning lång väg.

                                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                     Jag har skrivit det tidigare. Det ser så jävla illa ut att det faktiskt skulle kunna vara så. Pinsamt

                                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                     Inte ger man bort mål som dessa backar gjorde idag om man inte är mutad?

                                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                     Jag håller med. Det är värre än illa

                                                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                                                    Pupule, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                    Sylvegård har ju gjort fler mål än någon i Frölunda. Bara en sån sak.

                                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                     Han spelar ju med twinsen, de enda som vi hade som kunde passa pucken. Utöver Lasch och Rhett.

                                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Danne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                     Japp, sjukt! Då anses ändå sylvegård vara en 3e linespelare med ”brunkning” som specialitet....

                                                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                                                    Danne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                    Talande exempel nu: Friberg driver puck
                                                                                                                                                    Med fart genom mittzon, har med sig två st medspelare. Ändå slår han bara mer pucken längs sargen bakom mål... Jag hade verkligen avskytt att spela i Frölunda. Andra sidan avskydde jag det defensiva jobbet med;-)

                                                                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Ovster, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                     Herregud vad Åke Unger berömmer Malmö, just nu är det bara Malmö i hans mun. Kan inte nån be honom att knipa igen? Sen så är det dags att börja kolla på vilket lag Frölunda får möta i play-in, för det blir det. Kanske Malmö igen?

                                                                                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                                                                                      Janne2, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                      Ovster, MIF är bra ä, har en bra trend. Frölunda är skitkass. Vad ska han säga?

                                                                                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                                                                                      Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                      Åke Unger 400 gånger bättre än pajasen iallafall

                                                                                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                                                                                      Hans, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                      Inget negativt om KH idag?

                                                                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                                                                     VF, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                     Friberg är såååå förbannad skäller ut alla i båset, men varför agerar inga då???
                                                                                                                                                     Efter utskällningen så blir de 1-0. Väldigt märkligt!!

                                                                                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                                                                                      Rickard , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                      Ja vad har hänt med Lasu MRO dom är fan tama

                                                                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Maso, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                     Avgå, Sjöström!

                                                                                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                                                                                      Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                      Nu börjar Rönnberg fatta. Avgå om du inte fattar något

                                                                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                                                                       Rille, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                       Sjöströ HALLÅ du tar in Allvarez, Sigalet, Jens O spelare som andra lag i SHL gav bort AV en anledning det är sjukt kasst

                                                                                                                                                        Kommentar avatar
                                                                                                                                                        Daniel B, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                        Jens O har ändå varit bra trots allt.

                                                                                                                                                        Kommentar avatar
                                                                                                                                                        Rickard , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                        Vem skall man jämföra honom med?? Han dumpar puck i hörnet när han kan ta avslut 4ggr i andra perioden

                                                                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                                                                       Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                       Bra av rönberg att ställa upp med en bra analys.

                                                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                                                        VF, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                        Bästa intervjun av Roger hittils.
                                                                                                                                                        Äntligen säger han allt allt allt fel

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Janne6 , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Vad sa han. Orkade inte ens kolla.

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Han hade liksom inte kunnat säga något annat. Idag hade en blind kunnat se att vi spelade vår sämsta match på decennier.

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Han ifrågasätter sig själv. Det är en bra början

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         VF, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Han såga sönder allt o alla, kort o gått. Han var ärlig denna intervjun, vilket var skönt o höra

                                                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                                                        Målvaktstränaren, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                        RR tack och hej då.

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Hm, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Ska du dra? Hej då !

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Hej då!

                                                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                                                        Janne2, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                        RR har mycket jobb framför sig men inte orolig inför slutspelet. Jamen då så.

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         The real Sothöna , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Självklart inte idag medaljerna delas ut. Ni är för nervklena. Lita på RR.

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Inte den "riktiga" Sothöna. Någon som fjantar sig med hans nick bara.

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Pupule, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Oavsett, de som är kåta på uppmärksamhet är bara att ignorera.

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         TL, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Klart som fan att han är orolig. Det är ju total katastrof i laget. Men det är ju inget man står och säger i TV

                                                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                                                        Rw, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                        Om nån kan säga vad Roger sa så hade jag varit tacksam!

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Besviken på laget. Ingen kreativitet, dåliga uppspel, uselt pp, massor av jobb att göra. Det är hans ansvar.

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Ingenting fungerar och att han är ansvarig. Är inte så roligt att få en mick direkt efter en tung förlust sã klart han är besviken.

                                                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                                                        Rickard, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                        Att lägga allt på RR är fan inte rätt när han pajasar i pyjamas till spelare av Sjöström visst dom pratar ihop sig men tar du på dig Frölunda tröjan får det fan inte se ut såhär oavsett vilken tränare du har

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Hm, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Nej de är inte Roger som är sjukdomen i de här laget. Den som säger de ser inte materialet

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Roger godkänner alla värvningar. Han vill ju bara ha brunkare i truppen

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Janne2, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Flera är involverade i lagbygget så klart (som är uselt) men RR anpassar inte spelet efter vad han har till förfogande heller.

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Rickard, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Det är fan svårt att göra ketchup av gurka, andra lag dumpar spelare på Frölunda det känns ånyo som tider di vi köpte allt löst som var.

                                                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                                                        Håkan G, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                        Med Lasch i truppen kan man vinna alla matcher, utan Lasch är laget TOTALT chanslöst.

                                                                                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Janne2, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Alla som tycker det är ngn annans fel än RR, vem beslutar att spela fullständigt misslyckade Elliott i PP? Vem tar beslut om vilka som ska vara på isen och när? Hur de ska spela? Allt är inte Rogers fel självklart, han har ett svagt material, åtminstone för det spel han försöker spela.

                                                                                                                                                          Kommentar avatar
                                                                                                                                                          Hm, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                          Vem ska han spela tycker du? Nämn dom fem heta killarna som borde lira pp? Någon back du känner som är jävligt het ? Någon forward? Nu har han ju ändrat i alla kedjor mm mm, men detta laget är för inkompetent.. klart han är med i lagbygget, men man ansåg nog att spetsen fanns, men så som dom spelarna underpresterat är ju sjukligt, som Raymond, Mursak, Sundström, Lasu. Känns som man kan göra listan oändlig. Klart Roger han yttersta ansvaret, men vill ändå hävda att detta laget inte har någon energi eller kunnande.

                                                                                                                                                          Kommentar avatar
                                                                                                                                                          Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                          Norlinder är pinsamt svag. Obegripligt att han i match efter match får sänka laget.

                                                                                                                                                          Kommentar avatar
                                                                                                                                                          Rickard, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                          Alla värvningar i år är skrot totalt Frölunda skulle aldrig tagit spelare som andra dumpar. Finns ingen anledning och det är Sjöström som tagit in dom. Matchen coachas av olika tränare på olika delar

                                                                                                                                                          Kommentar avatar
                                                                                                                                                          Janne2, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                          Spelet i PP var faktiskt rörligare med Jens O, dessutom är han snabbare på skridskorna.

                                                                                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Målvaktstränaren, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Rönnberg fattar inte ett skit han ställer Rubin i nästa match med tro mig. Han kan inte coacha ett hockey lag.

                                                                                                                                                          Kommentar avatar
                                                                                                                                                          Hm, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                          Skulle inte du dra??

                                                                                                                                                          Kommentar avatar
                                                                                                                                                          Brunzine, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                          Hejdå målvaktstränarn!

                                                                                                                                                          Kommentar avatar
                                                                                                                                                          Rille , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                          Hejdå

                                                                                                                                                          Kommentar avatar
                                                                                                                                                          Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                          Hej då!

                                                                                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                                                                                         #18, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Spelet idag och Rogers kommentarer efter matchen signalerar verkligen att något är rakt igenom ruttet i laget just nu. Jag kan endast dra mig till minnes en enda liknande kollaps av ett lag och det var Luleå 2014 som helt slutade spela efter att det uppdagats (enligt flera samstämmiga uppgifter) att tränaren legat med någon spelares fru.

                                                                                                                                                          Kommentar avatar
                                                                                                                                                          Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                          Ja, så uselt som det var idag gör att man undrar vad som händer i föreningen. Har tränarna tappat omklädningsrummet?

                                                                                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Svante, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                         Foliehatten på efter ett nytt lagt spel på Frölunda. Hur kan man vara så korkad att tro på en vändning för detta fiasko till lagbygge

                                                                                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                                                                                          Rickard , 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                          Tror att Sjöström hade för stor tro att tränar staben skulle göra guld av dumpade spelare av andra lag, har sagt det hela tiden man har ingen spets alls ingen kliver fram av det gamla gardet. Tittar man på alla gamla spelare har ingen av dom presterat överlag mer än 10-15 mål. Något enstaka år har någon kommit upp i 20. Hur fan trodde man att det man värvat skulle göra mål?????

                                                                                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Per, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                           De hade ju kvartssamtal med spelarna som skulle få dem att göra mål.

                                                                                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Manne, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                           Alla skulle bli målskyttar.

                                                                                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                                                                                          LG, 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                          Att underprestera på detta sätt är verkligen en prestation!

                                                                                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Stefan. J., 1 månad sedanSvara

                                                                                                                                                           Helt klart den sämsta VF- Upplagan sen säsongen 10-11. Kanske lika bra att det blir idel förluster dom återstående 6 matcherna i grundserien, och ut med buller och bång i play in. Då kanske det möjligen bli en rejäl kursändring nästa säsong.


                                                                                                                                                           Lämna en kommentar