Inför match 210216: Frölunda–Malmö


► Frölunda ställs mot ett desperat Malmö i poängbehov.
► Stark defensiv och ”parkerad buss” kan bli Joakim Fagervalls order till bortalaget.
► Har Roger Rönnbergs gäng i så fall skickligheten att bryta ner motståndet?
► Här får ni fakta inför, här följer och kommenterar ni matchen. Välkomna.

Rakapuckar.com bild

JOURNALISTIK KOSTAR. Regelbundna läsare behöver betala för sig. Läs mer härSwish: 0736-854501

FÖLJ PÅ FACEBOOKGör det här – då får ni veta när en ny text ligger ute.
FÖLJ PÅ TWITTERGör det här – av samma anledning.
FÖLJ PÅ INSTAGRAMGör det här – för bilder och "stories."
DELA OM NI GILLAR. Bidra gärna till ökad läsning. Dela-knappar finns under varje text.

***


Vad: FRÖLUNDA–MALMÖ
Var: Scandinavium.
När: 19.00.
TV: C More live 5/cmore.se 18.50

Senaste matcherna, Frölunda:
Leksand (b) 2–3
Örebro (b) 6–3
Brynäs (h) 7–3
Malmö:
Brynäs (b) 0–2
Djurgården (b) 3–4
Brynäs (h) 0–3

Lästips:
Tre trotjänare – vem är närmast att förlänga?

Rakapuckar.com bild

Så startar Frölunda.
Kedjor:

22 Linus Nässén–20 Joel Lundqvist–12 Max Friberg
25 Elmer Söderblom–28 Johan Sundström–9 Jan Mursak
51 Mats Rosseli Olsen–31 Nicklas Lasu–17 Robin Alvarez
59 Simon Hjalmarsson–72 Patrik Carlsson–18 Lucas Raymond

21 Karl Henriksson
Saknas: Joel Mustonen (coronarelaterade återhämtningsbesvär)

Backar:
58 Jesper Sellgren–16 Stefan Elliott
10 Jens Olsson–5 Filip Johansson
56 Jonathan Sigalet–6 Mattias Norlinder
15 Anders Grönlund

Målvakter:
41 Niklas Rubin (33 Johan Mattsson)  

Sannolika PP-uppställningar:
* Elliott, Carlsson, Raymond, Lundqvist, Sundström
* Norlinder, Hjalmarsson, Johansson, Mursak, Friberg


## Det här blir lätt tjatigt, jag skrev om det redan inför veckan med som innehöll möten med Brynäs, Örebro och Leksand, men sorry, det gäller fortfarande:
Fler matcher med hög standard på spelet krävs.
– Jämnare, som Patrik Carlsson sa angående förbättringsåtgärder.
Spelet mot Örebro och Leksand var av hög klass, ibland vinner man, ibland förlorar man, men det här raka och rejäla som vi sett, inställningen att snabbt ta pucken framåt och mot mål … kan Frölunda hålla i detta ser det lovande ut.

Rakapuckar.com bild

## I den här texten från i går kväll bekräftade sportchefen Fredrik Sjöström att det inte blev någon sen värvning. Föga förvånande. Kommentarerna till texten spretade från förståelse och guldchans till att Frölundas ledning medvetet skulle ha gett upp försöken att "går för guld."
Spännande med olika åsikter.

## Malmö är i desperat poängbehov, lär inte bjuda på någon gladhockey, snarast ett tajt försvarsspel och kontringar. Frölunda har inte så sällan haft problem att bryta ner den typen av motstånd, jag frågade i går Mats Rosseli Olsen om det fanns något nytt vapen att plocka fram, men svaret blev nekande.
Handlar mer om att göra saker bättre än mot till exempel LHC, gå hårdare på mål, vinna kamperna framför målvakten Oscar Alsenfelt.
Att ta ledningen, slippa jaga i underläge, är ett stort steg mot framgång. Men förra gången hjälpte inte ens det, 1–0 blev 2–3 till sist.

## Tränaren Roger Rönnberg missade måndagsträningen. Sjuk, dock inte corona, testad och negativ i det avseendet. Planen var att Rönnberg ska stå i båset i kväll.

## Jens Olsson saknades också, har något slags skavank, men samma här – planen är att skåningen ska medverka. Olsson deltog också på tisdagens matchvärmning. Han vill ju gärna inte missa matcherna mot just Malmö.
Kalle Henriksson backvikarierade i par med Filip Johansson, det gjorde han så bra att han tar plats som extraforward i kväll. Skämt åsido, han går i alla fall före Christoffer Ehn.
Anders Grönlund extraback den här gången, växlar med Viktor Ekbom.

## Jan Mursak i ”Joel Lundqvist-positionen” i PP2, inte längre spelstyrare nere i vänster tekningscirkel eller bakom mål. Håll koll, kanske kan detta vara något.
Om jag tjatade ovan så är jag än mer tjatig nu:
Den enskilt viktigaste detaljen för Frölunda är att få till ett power play-spel som hotar.
Jag saknar fortfarande att Lucas Raymond får utgå från en position bakom mål, men det är som det är med den saken.

## Niklas Rubin har spelat riktigt bra mellan stolparna, jag kände att det kanske var dags för Johan Mattsson i kväll, en chans för Frölunda att visa att man menar allvar med det här att ha tvä bra målvakter med sig in i slutspelet. Nix pix, Rubin fortsätter. Klar nummer 1, får man väl säga då.

Rakapuckar.com bild

***

När det är 19.00-match är det, med rådande pandemibestämmelser, omöjligt att se klart en hockeymatch på O’Learys Avenyn.
Strax efter 20.00 ska ju folk köras ut. Ett tag till, i alla fall.
Men på lördag, när Frölunda tar emot Rögle, då kan ni ta er till stans bästa sportbar och njuta av spännande hockey. Nedsläpp 15.15.
O’Learys Avenyn bjuder på bra käk, skön personal, en massa TV-apparater – och alla ”coronaprotokoll” följs givetvis. 
Det betyder att ståplats och sedvanligt gôtt ”häng” inte är tillåtet, man behöver sitta vid ett bord, förbokning är således ett gott tips. Använd gärna den här länken, det går också bra att ringa 031-730 49 00 eller mejla avenyn@olearys.se.

***

Så startar Malmö.
Kedjor:

95 Carl Persson–61 Quinton Howden–47 Adam Johnson
27 Ponthus Westerholm–17 Pathrik Westerholm–51 Emil Sylvegård
89 Matt Puempel–71 Jan-Mikael Järvinen–90 Joe Veleno
8 Johan Olofsson–23 Christoffer Forsberg–22 Lars Bryggman
15 Axel Wemmenborn

Saknas: Adam Brodecki (skadad).

Backar:
6 Patrik Hersley–56 Anton Olsson
73 Adam Ollas Mattsson–16 Matias Lassen
44 Jesper Jensen Aabo–7 Oliver Lauridsen
20 Helge Grans

Saknas: Markus Lauridsen (skadad)

Målvakt:
69 Oscar Alsenfelt (31 Lars Volden)


## Läget är prekärt för Malmö i botten av tabellen. Man kommer med tre förluster i rad, två av dessa dessutom mot Brynäs (0–3, 0–2), ett lag man spelade så kallade ”sexpoängsmatcher” emot.
Tränaren Joakim Fagervall var tydlig i går med vad han tycker och tänker, han sa till Mr Madhawk om det utsatta läget:
– Vi vet. Vi gillar det inte. Vi hatar det om jag ska vara ärlig. Det finns inget ”Man måste gilla läget”. Det ser jag som skitsnack. Vi hatar det och ska göra allt för att jobba oss bort därifrån. Nu är det vi, som grupp, som äktenskap, till hundra procent som gäller de kommande veckorna.

Rakapuckar.com bild

## Jag såg Malmö två gånger i förra veckan. Först, en till stora delar riktigt bra insats mot Djurgården på Hovet där man kastade bort ett sent 3–2-läge med påföljande power play och lyckades förlora med 3–4. Sedan, en enormt blodfattig insats mot Brynäs (0–2).
Kanske har laget hämtat lite kraft under helgen?

## I princip skadefritt, backen Markus Lauridsen är enda riktiga avbräcket.
Adam Johnson tillbaka i spel efter att ha missat två matcher, bildar en intressant kedja med Quinton Howden och Carl Persson.
Trion som ni, och Frölunda, verkligen ska se upp med är dock tvillingarna Westerholm med Emil Sylvegård som tredje länk.

## Malmö är ett av SHL-lagen som haft corona i truppen, Fagervall till Mr Madhawk om läget just nu:
– Vi har fått in mycket folk i truppen och är någonstans tillbaka i intensitet på träningen där vi var innan coviduppehållet. Jag tyckte vi spelmässigt var bättre långa stunder mot både Brynäs och Djurgården, men det handlar inte om stilpoäng. Det handlar om poäng, och det kommer vi att ta om vi spelar bra.

## Senast Malmö var i Göteborg vann man med 3–2, en match där Frölunda ändå tog ledningen med 1–0 och vann skotten med 35–17. Frölunda vann mötet i Skåne: 6–2.

## 85 gjorda mål är klart sämst i ligan, näst målfattigast är Linköping med 101.  Vad gäller skotteffektivitet är Malmö dock lite bättre än Frölunda, Malmö elva med procenten 9,35, Frölunda 13:e med 8,54. Sämst? Faktiskt Leksand med 8,39,

## Patrik Hersleys hemkomst har inte riktigt blivit den succé klubben och fansen hoppades på. 2+3 på 19 matcher, fanns absolut en önskan om större bidrag via Hersleys slägga till skott, framför allt i power play. Kanske i kväll?

Rakapuckar.com bild

***

Den väntade Pär Lindholm-värvningen av Skellefteå presenterades rätt sent i går, men Oskarshamn slog till först när ytterst lite återstod av dygnet.

Ännu en forward, ännu en med hyggliga AHL-meriter, nu handlade det om J.C. Lipon som KHL-laget Dinamo Riga släppte när slutspelschansen var borta. För Oskarshamns webbsajt berättade sportchefen Thomas Fröberg att Lipon ”vet var målet är beläget.”

Det, får man ändå säga, är en fördel i hockey.

Under säsongen har laget från Småland tappat anfallarna Oscar Sundh och Johannes Salmonsson men fyllt på med Max Veronneau, Lance Bouma, Robert Sabolic – och nu alltså Mr Lipon.

… som förresten noterade 8+12 på 37 matcher i KHL, om någon undrade och tycker att Fredrik Sjöström borde ha varit ”på.”

***

Bra snack med William Lagesson här.

Rakapuckar.com bild

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
238 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Robin, 2 veckor sedanSvara

  Vinner Frölunda blir det få kommentarer, förlorar dem blir det gamla vanliga, SPARKA RR!!!! FRÖLUNDA SPELAR TRÅKIGT!!@ blir du inte allmänt less ibland Leman?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

   Passionerade människor har starka åsikter. Det är i grund och botten bra. :) Jag kan förvånas ibland, men det är sannolikt för att det var så länge sedan jag slaviskt följde och höll på ett lag att jag i princip glömt bort hur det känns.

   Kommentar avatar
   Pupule, 2 veckor sedanSvara

   Du som håller på Ipswich borde väl veta? :)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

   Fast det var ju ett tag sedan jag verkligen följde. Det var när vi var i högsta ligan, innan schejkpengarna blev allt för stora, när man fortsatt drömde om att småklubb som Ipswich kunde bråka med stora i PL. Rätt länge nu har det ju mest varit att jag blir lite ledsen när det så ofta går åt helsike, men jag går inte och grämer mig. Vi är där vi är, på något vis. :)

   Kommentar avatar
   Erik , 2 veckor sedanSvara

   Långt ifrån alla klubbar i PL är marinerade i pengar.

 • Kommentar avatar
  Nolte, 2 veckor sedanSvara

  Finns ju bara ett svar på frågan i din ingress om Rogers gäng har skickligheten att bryta ner motståndet. Det måste vara ett rungande ja! Man har ju enligt ledningen all kunskap/kvalitet i truppen som kan tänkas behövas för att vinna guld, då ska man avförda jumbon enkelt. Särkilt då det är i slutet av säsongen, nu ska man vuxit ihop som grupp, det är nu man enligt egen utsago ska vara som bäst, enligt Roger själv så lyfter hans lag alltid i viktiga matcher, många spelare kliver fram osv. Och ja, för att nå topp 6 så är det här en viktig match. Så sammanfattningsvis, slutet av säsongen nu, viktiga poäng på spel, spets finns i truppen på samtliga positioner och man möter en motståndare som är betydligt sämre. Ja jag förväntar mig en riktigt solid insats idag och stabil vinst.

   Kommentar avatar
   Daniel B, 2 veckor sedanSvara

   Ja, nu i slutet så ska man börja stegra upp inför slutspelet. Sista 3 matcherna så har det sett bra ut så jag hoppas man kan fortsätta på den vägen. Vi har 9 poäng ner till plats 7 och jag är faktiskt inte direkt orolig utan jag tror vi kommer 3-4. Det viktiga nu är att fortsätta spela bra som insektsarter matcherna men framför allt få igång pp.

   Kommentar avatar
   Nolte, 2 veckor sedanSvara

   Tack vare dom första 10 matcherna tror jag man klarar topp 6 men tror inte man rår på dom som är topp 4 just nu, kanske att man kan fäkta bort Örebro och behålla sin 5:e plats

   Kommentar avatar
   Daniel B, 2 veckor sedanSvara

   Oj, insektsarter!! Va fan..:) Jag tror faktiskt tvärtom, jag tror vi rår på dessa. Vi vet väl på ett ungefär efter denna veckan. Tar vi 6 poäng sånär jag nöjd, vill gärna vinna ikväll och mot Rögle på lördag. Helst på torsdag med givetvis..:)

 • Kommentar avatar
  Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

  Säker etta. Malmö har egentligen bara en femma som fungerar med westerholms. Över 60 min hockey ska frölunda mala ner malmö. Första målet blir en avgörande nyckel.

  • Kommentar avatar
   Jan Westerberg , 2 veckor sedanSvara

   Är det någon som vet vem som är tredjemålvakt i Frölunda? Många andra SHL-klubbar har ju anmält en tredjemålvakt i truppen nu inför slutspelet.

    Kommentar avatar
    Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

    Växjö anmälde målvaktstränaren :D sedan finns ju alltid j20 målvakterna så trolgen någon av dem i Frölunda.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

    Verkar som Frölunda valt att gå med Viggo Andrén från J20.

    Kommentar avatar
    Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

    Han är inte släkt med guldmålvakten Andrén?

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

    Viktor som var i Växjö? Nä, det ska vara på långt, okänt håll i så fall. Viggo är från Kungsbacka, har jag för mig.

    Kommentar avatar
    Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

    Ja, ok. Mariestad är ju inte jättelångt iväg. Kan ju vara kusiner eller så.

  • Kommentar avatar
   M, 2 veckor sedanSvara

   Finns någon artikel på GP idag om MRO. Har han förlängt nu kanske.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

    Nej, GP snackade med MRO i går när jag snackade med honom, Patrik och Simon. Men som jag skrev i går, känslan är att det blir norskt i Frölunda även nästa säsong.

    Kommentar avatar
    Jonas, 2 veckor sedanSvara

    Det får vi hoppas att det inte stämmer, det är dags att göra sig av med nuvarande spelare som ligger på väldigt låga poäng, och plocka in nya bättre spelare. Att någon har spelat i 8 år i Frölunda och gjort dåligt med poäng/säsong kan omöjligt ses som en merit, det måste ses som ett misslyckande av spelaren och sportchefen. Nu kan sportchefen rätta till sitt misstag om denna har några "balls".

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

    Nu består ju ett hockeylag av fler spelare än de som gör 40 poäng per säsong. Jag skulle nog säga att Rosseli Olsen bevisat sitt värde i flera av Frölundas framgångar. Sedan kan man självfallet inte BARA ha spelare av hans trupp, det är självfallet så, men det är ju här det berömda pusslet (se, Daniel B) kommer in. Gäller att få ihop ett lagbygge med olika bitar som kompletterar och passar ihop. Plus att man ska ha råd. Samt ge plats åt egna unga – annars får man skit för det ... Inte helt lätt.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

    (förlåt de dubbla "självfallet")

    Kommentar avatar
    Jonas, 2 veckor sedanSvara

    Henrik Leman: Tycker du då inte att vi kanske har lite väl många likadana spelare av tex MRO's kaliber i laget? Och då är det kanske inte så bra att förlänga med honom också? I en perfekt värld där ingen av spelarna hade kontrakt kanske man hade kunnat ta MRO före någon annan. Men nu när det redan finns massor av MRO's spelartyp i lager, så ser jag inte hur vi ska kunna ge han förlängning. Frölunda behöver förändring inte förlängning.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

    Jag kan tycka att man ska vara väldigt försiktig innan man gör sig av med spelare som är kulturbärare, som står för något, som alltid bidrar med något – hårt jobb, klubbkänsla, attityd, "Frölunda-identitet." Se på HV som gjorde sig av med Sundh och Thörnberg, se hur dåligt laget suttit ihop, jag tror det var direkt felaktigt agerat. Dessutom är Rosseli på väg mot sin poängmässigt bästa säsong, han är en utmärkt slutspelsspelare, en av få som blir lite förbannad och kan komma under skinnet på motståndare. Givet hur Frölundas forwardssida kan komma att se ut nästa säsong hade jag försökt förlänga med "Rosse" om jag varit sportchef. Sedan ska man givetvis komma överens, alla får sänkta löner nu, men ... rent sportsligt hade jag velat förlänga.

    Kommentar avatar
    Floyd , 2 veckor sedanSvara

    Självklart skall MROs kontrakt förlängas!

    Kommentar avatar
    Jonas, 2 veckor sedanSvara

    Henrik Leman, själv hade jag valt att släppa honom. Dock inte enbart MRO som jag inte tycker är dålig på något sätt. Men jag tycker vi har förmånga av hans typ redan. Jag hade helst sett att inga kontrakt blev förlängda utan att PC, Hjalle & MRO fick leta sig vidare. De är inte "värdelösa spelare" men jag tycker att vi behöver andra spelartyper än vad dessa tre erbjuder. Nu är det också så att det är just dessa 3 spelares kontrakt som går ut, det är inte så att just dessa 3 vill jag helst "ha bort" ifrån laget. Hade det varit fler spelares kontrakt som gick ut så är kanske inte MRO & PC de första som jag tycker ska lämna.

    Kommentar avatar
    Daniel B, 2 veckor sedanSvara

    Haha, det berömda pusslet..:) Jag kan tycka att vi har liknande spelare som rosse men jag vill ha kvar honom men inte förlängt med Ehn och alvarez och satsat dom pengarna på en målskytt. Men det är vad jag tycker. Sen ska man hitta en målskytt, ha råd mm. Inte fan är det lätt..

    Kommentar avatar
    Robert L, 2 veckor sedanSvara

    Ehn är ung och dessutom både västgöte o snabbskrinnare. Det tog tid även för Friberg att komma hem och bli den spelare han är i dag. Ha tålamod. Bygg för framtiden.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

    Kan tycka att det inte finns någon som MRO i truppen snarare än flera av hans sort. Just nu spelar han dessutom som jag tycker han ska. Hårt. Rejält. På mål. Därför hade jag försökt förlänga om det går.

    Kommentar avatar
    Per, 2 veckor sedanSvara

    MRO ska vara kvar. Viktig i slutspel och minst lika viktig kring att skapa en go stämning i gruppen. Han personifierar dagens Frölunda på många sätt och jag är säker RR ser honom som en av lagets viktigaste spelare och därför kommer han bli kvar.

  • Kommentar avatar
   Jonas, 2 veckor sedanSvara

   Vi får hoppas på lite dumpa-jaga-dumpa-jaga brunkarhockey, med inslag av härligt grisande i sargen. Blanda in lite finfina avslut i magplattan på Alsenfelt, så här vi en typisk Frölunda match ikväll!

    Kommentar avatar
    Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

    Brunkar hockey har ju varit Malmös paradgren i många år. Frölunda bör försöka få till mer svängigt öppet spel.

    Kommentar avatar
    Jonas, 2 veckor sedanSvara

    Det tror jag inte den nuvarande versionen av Frölunda är kapabel till.

    Kommentar avatar
    Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

    Tycker frölunda brukar försöka spela med fart men försvarsspelet är inte helt syncat.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

    Frölunda spelar med en grym fart, har ibland problem att omsätta det i reda målchanser och mål, hade i höstas (typ mot Växjö) stora problem med tålamodet men har blivit betydligt bättre där. Senaste tre matcherna pendlat mellan bra och riktigt bra. Utmaningen: oftare, på en jämnare nivå, få utdelning på spelövertag, få till ett PP-spel värt namnet. Annars kan man se bra ut hur mycket som helst, kommer inte hjälpa ändå.

    Kommentar avatar
    Robert L, 2 veckor sedanSvara

    Kanske snarare grym intensitet? Med det sätt man spelar försvarspel genom hög press i anfallszon blir det ju sällan några kontringar (typ för en sån som Ehn), utom möjligen i box play. Sen gillar jag ju sättet frölunda spelar på. Kul att se hur förvånade ex vis de tjeckiska lagen blev i CHL förra året.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

    Ja, det kanske är bättre ord. Intensitet. Tycker väl även man har mkt bra fart. Vad gäller kontringar, ju mer spelförande du är desto färre lägen får du. Desto viktigare att snabbt gå till attack när man vinner puck i egen zon, få snabba stopp i spelet så benen orkar i spelvändningarna.

    Kommentar avatar
    Robert L, 2 veckor sedanSvara

    Jo det är ju sant. Acceleration är ju också viktigt. Rent tekniskt är det ju olika enheter på acceleration och hastighet.... men fart kanske är ett samlingsnamn.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

    Lite så är det nog. Men din poång är god.

  • Kommentar avatar
   Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

   Har ni viaplay kan ni ladda upp med lite topphockey från KHL med fanten och även bengtsson har väl harvat lite i frölunda.

    Kommentar avatar
    Christoffer, 2 veckor sedanSvara

    Sett till spelet är nog KHL den tråkigaste toppligan att titta på. Blir ett nej tack för min del :)

    Kommentar avatar
    Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

    Fördelen är ju att det är valfritt

    Kommentar avatar
    Manne, 2 veckor sedanSvara

    Nej, för min del också. Totalt ointressant.

    Kommentar avatar
    Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

    Manne. Du måste vidga dina vyer. Lära dig mer. Se nya saker ;)

    Kommentar avatar
    Manne, 2 veckor sedanSvara

    Herr Lakers: Jag kan betydligt mer än vad du verkar tro :) Sedan är KHL, såååå tråkigt.

    Kommentar avatar
    Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

    Bra manne. Om du inte är intresserad av att se khl kan du titta på fanten. Hur kan du annars uttala dig om han är något att ha för frölunda om du inte ser han spela?

    Kommentar avatar
    Manne, 2 veckor sedanSvara

    Där blandar du ihop mig med någon annan tyvärr. Har inte sagt någonting om Fantenberg.

  • Kommentar avatar
   JonasG, 2 veckor sedanSvara

   Jag tyckte en var väldigt bra innan han åkte över atlanten. Man kan ju fråga sig vad som hänt, han når ju inte upp till den nivån längre. Om man kunde få tillbaka honom på den utvecklingskurvan han hade borde han kunna vara en spelare för framtiden. Förmodligen finns det väl för mycket osäkerhet för att han skall få fortsatt kontrakt.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

    Det där händer ofta. Helt annan hockey i Nordamerika. Man bör ha respekt för det. Drf också inse att Pär Lindholm kan behöva lite tid.

  • Kommentar avatar
   Manne, 2 veckor sedanSvara

   Vi kommer inte få någonting "gratis" ikväll. Kommer få stånga oss mot en försvarsmur, där det gäller att komma på insidan och inte skava sarg.

   • Kommentar avatar
    Jan Håkansson , 2 veckor sedanSvara

    In med Ehn istället för en överhaipad Raymond.

     Kommentar avatar
     Henry, 2 veckor sedanSvara

     Ehn står väl på 0 gjorda mål, det verkar inte vara ett byte någon skulle vara intresserad av.

     Kommentar avatar
     Alfred, 2 veckor sedanSvara

     Ta tillbaka Kallio också eller?

     Kommentar avatar
     Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

     Kallio fick lyfta Lemat sombkapten. Han är klar med frölunda efter alla goda år där.

     Kommentar avatar
     Manne, 2 veckor sedanSvara

     Han är klar med ALL ishockey, Kallio. Som spelare.

     Kommentar avatar
     Alfred , 2 veckor sedanSvara

     Jag skojade.

     Kommentar avatar
     Manne, 2 veckor sedanSvara

     Jag vet, Alfred.

   • Kommentar avatar
    Johan, 2 veckor sedanSvara

    Känns tyvärr som en typisk "bottennappsmatch"....
    Med en bra start och snabb ledning kan det dock bli annat.

    • Kommentar avatar
     Erik, 2 veckor sedanSvara

     I ett slutspel är ej fancy spelare ofta lika värdefulla som målskyttar. Tycker man skall vara tacksam över spelare som Rosseli, Friberg och Lasu. De banar vägen för poängspelarna och faktum är att trion även de gör en hel del poäng. Det är väl mer på målvaktsfronten man kunde önska sig mer stabilitet, men jag tror på Rubin. Min känsla är att det finns mer i tårtan.

     • Kommentar avatar
      Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

      UPPDATERAT: Rubin fortsätter i mål, Henriksson istället för Ehn, Grönlund istället för Ekbom.

      • Kommentar avatar
       Mattias, 2 veckor sedanSvara

       Otroligt med Ehn utanför. Han är ju en spelare vi måste ha igång inför ett slutspel. Har ju fysik och fart.
       Här vill man ju veta hur tränarna resonerar.

        Kommentar avatar
        Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

        Så otroligt är det kanske inte. Kalle gick ofta in på tolv fw i början av säsongen, Roger gillar honom. Och han behöver få spela.

        Kommentar avatar
        Mattias, 2 veckor sedanSvara

        Ja, vet att Henriksson är en favorit. Men här får vi in en kille som ändå spelat i NHL i ett par säsonger. Ingen playmaker, ingen målskytt, Men en tung, stark fw. Nog måste vi spela in en sådan kille?

        Kommentar avatar
        Daniel B, 2 veckor sedanSvara

        Jag tycker som du Mattias. Jag hade hellre sett Ehn istället för Kalle. Inte för att Kalle har varit dålig utan mer att jag tycker Ehn är mer komplett och passar bättre in i ett slutspel.

        Kommentar avatar
        Hans, 2 veckor sedanSvara

        Mer komplett, nja..., skulle kalla det mer erfarenhet...

      • Kommentar avatar
       Manne, 2 veckor sedanSvara

       Mattsson är i frysboxen.

        Kommentar avatar
        Allen , 2 veckor sedanSvara

        Minst sagt.. Något är väldigt skumt..

        Kommentar avatar
        Floyd , 2 veckor sedanSvara

        Mycket märkligt...

      • Kommentar avatar
       Målvaktstränaren, 2 veckor sedanSvara

       Som sagt Frölunda visar tydligt att man inte går för SM guldet då man satsar allt på ett kort mellan stolparna. Men kul för Rubin. Det jag inte förstår är att Johan Gustavsson fick så mycket istid då hans kontrakt skulle löpa ut, väldigt märkligt agerande av Frölunda.

       • Kommentar avatar
        Anders, 2 veckor sedanSvara

        Lätt vinst 5-0 tror jag.

        • Kommentar avatar
         Mattias, 2 veckor sedanSvara

         Vinner vi inte idag ger jag upp säsongen.

         • Kommentar avatar
          Daniel B, 2 veckor sedanSvara

          Manne, 4-1 eller?

          • Kommentar avatar
           Daniel, 2 veckor sedanSvara

           Dumpning djupt direkt och jaga. Trots att man kunde spela pucken till spelare i fart.

           • Kommentar avatar
            Daniel B, 2 veckor sedanSvara

            Bra förstabyte av mursak och gänget.

            • Kommentar avatar
             Gustav, 2 veckor sedanSvara

             Zzzzzzzz...rekord i avblåsningar

             • Kommentar avatar
              Pippo, 2 veckor sedanSvara

              Ser lite ringrostigt ut, men finns fina tendenser.

              • Kommentar avatar
               VF, 2 veckor sedanSvara

               Elliott ser sjukt pigg ut, vilken fart han har

               • Kommentar avatar
                Gustav, 2 veckor sedanSvara

                Vi är aldrig bra efter ett uppehåll, det är sedan gammalt.

                • Kommentar avatar
                 Danne, 2 veckor sedanSvara

                 Kul att se att man kliver upp lite mer idag när man väl är i off zon. Vågar överbelasta vilket jag tror kommer ge minst 3 mål framåt idag:-)

                 • Kommentar avatar
                  Julius, 2 veckor sedanSvara

                  Va f...n skall Raymond göra i NHL han är livrädd för närkamper. Tyvärr plockar dom nog inte över honom ännu på ett tag

                  • Kommentar avatar
                   Per, 2 veckor sedanSvara

                   Vi måste lära oss att spela oss in i zon. Inte bara dumpa.

                   • Kommentar avatar
                    VF, 2 veckor sedanSvara

                    1-0 malmö suck

                     Kommentar avatar
                     VF1944_Robin, 2 veckor sedanSvara

                     Kan inte annat än att sucka jag med...

                   • Kommentar avatar
                    Rw, 2 veckor sedanSvara

                    Oj vad chockad man blev.

                    • Kommentar avatar
                     Benji , 2 veckor sedanSvara

                     Elliott är riktigt på idag... även Elmer ser het ut

                     • Kommentar avatar
                      Gustav, 2 veckor sedanSvara

                      haha mot detta pisslag med usel form...

                       Kommentar avatar
                       Floyd , 2 veckor sedanSvara

                       Inget negativt nu..då blir Erik sur.;)

                     • Kommentar avatar
                      Danne, 2 veckor sedanSvara

                      Testa att dumpa ner pucken någon gång.. kanske går bättre då. Eller..

                      • Kommentar avatar
                       Julius, 2 veckor sedanSvara

                       Hahaha ja va fan skall man säga... backen hänger på ryggen på han....

                       • Kommentar avatar
                        Christer, 2 veckor sedanSvara

                        Varför tar inte Sundström bort sin spelare?

                        • Kommentar avatar
                         Jonas, 2 veckor sedanSvara

                         Ovanligt att vi ligger under så fort man sätter på tvn. Tur att vi inte värvade en målskytt. Bra där Sjöström!

                          Kommentar avatar
                          VF1944_Robin, 2 veckor sedanSvara

                          Hade varit hemskt om vi gjorde mål...

                        • Kommentar avatar
                         Per, 2 veckor sedanSvara

                         Är matchen körd?

                         • Kommentar avatar
                          Jimmy, 2 veckor sedanSvara

                          Precis lika dåliga som man trodde innan match... Ne den 18e upphör mitt cmore och det är jag rätt glad för. Trevlig kväll på er.

                          • Kommentar avatar
                           Gustav, 2 veckor sedanSvara

                           Brunka, brunka, bruuuunka!

                           • Kommentar avatar
                            Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

                            Växjö är inte mycket bättre. Oskarshamn klart bättre men fasth har stängt.

                             Kommentar avatar
                             VF1944_Robin, 2 veckor sedanSvara

                             Lust och ge en update kring Lakers? Tack :)

                             Kommentar avatar
                             Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

                             Svagt spel i första. Starka runt egen kasse. Fasth matchens lirare såhär långt. Litar på att spetsen ska göra det. 2 perioder till som den här blir det förlust för växjö

                             Kommentar avatar
                             VF1944_Robin, 2 veckor sedanSvara

                             Skickar lite kärlek från Götet till er lakers, hoppas båda våra lag vaknar i andra!

                             Kommentar avatar
                             Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

                             Sitter också götet. Men tack ändå. Lycka till i andra. Bara att vända runt!

                           • Kommentar avatar
                            Floyd , 2 veckor sedanSvara

                            Helt utspelade nu .. men Malmö är svåra

                            • Kommentar avatar
                             Per, 2 veckor sedanSvara

                             Utspelade av seriens sämsta lag. På hemmaplan. För andra gången på kort tid. En skam är det.

                             • Kommentar avatar
                              Joel, 2 veckor sedanSvara

                              Så RR och Sjöström är alltså nöjda med våra lirare??? hmmmmmmm

                              • Kommentar avatar
                               Danne, 2 veckor sedanSvara

                               Är tyvärr närmare 0-2 än 1-1 just nu... mot ett Malmö ur form, i boten av tabellen. Och vi dumpar puck efter puck som om vi vore ett bottenlag som skall ”kriga” oss till poäng!
                               Är vi inte större än så? Vi skall äga vår hemmais och motståndaren skall styras och anpassad till oss. Märkligt hur detta kan fortgå sen förra året.

                               • Kommentar avatar
                                Benji , 2 veckor sedanSvara

                                Hockey går ut på att göra fler mål än motståndaren! men jag tror vi kan lära en läxa av det här!

                                 Kommentar avatar
                                 Adam, 2 veckor sedanSvara

                                 haha ja det är många läxor nu :P

                                 Kommentar avatar
                                 VF1944_Robin, 2 veckor sedanSvara

                                 Inga jävla läxor, dom skall för ... Vara gjorda innan eller?

                               • Kommentar avatar
                                Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                Vi har ju haft en målchans iallafall..kunde vart värre..

                                • Kommentar avatar
                                 Per, 2 veckor sedanSvara

                                 De ser ju bakfulla ut.

                                 • Kommentar avatar
                                  Julius, 2 veckor sedanSvara

                                  Våra sk ledande spelare måste verkligen steppa upp! Inga närkamper inget go alls

                                  • Kommentar avatar
                                   Per, 2 veckor sedanSvara

                                   Årets sämste period.

                                    Kommentar avatar
                                    Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                    Blivit många såna på sistone..

                                    Kommentar avatar
                                    Svante, 2 veckor sedanSvara

                                    Herregud, då har du nog missat många matcher

                                  • Kommentar avatar
                                   VF1944_Robin, 2 veckor sedanSvara

                                   Malmö ser riktigt farliga ut, och frölunda som trötta yra höns. :/

                                   • Kommentar avatar
                                    Jan, 2 veckor sedanSvara

                                    Måste vara rena drömmen att möta oss just nu....

                                    • Kommentar avatar
                                     Olle, 2 veckor sedanSvara

                                     Om man inte visste, så skulle man helt klart tro att det va Frölunda som ligger i botten...

                                     • Kommentar avatar
                                      Christer, 2 veckor sedanSvara

                                      Underläge och 5-14 i skott mot Malmö! I Scandinavium! Jag är så less på vårt spel...

                                       Kommentar avatar
                                       Per, 2 veckor sedanSvara

                                       Om vi ändå hade ett spel.

                                       Kommentar avatar
                                       Christer, 2 veckor sedanSvara

                                       True...!

                                     • Kommentar avatar
                                      Gustav, 2 veckor sedanSvara

                                      5-14 i skott mot seriens sämsta lag. Pinsamt.

                                      • Kommentar avatar
                                       Mikael , 2 veckor sedanSvara

                                       Ja nu bättrar man ju på sin procent i "effektiviteten" för nu skjuter man fan inte ens.....

                                       • Kommentar avatar
                                        Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

                                        Malmö klart bäst första 20, Frölunda får vara nöjt med 0–1, klarade två box play.
                                        Adam Johnsons fart typisk för Malmös offensiv, farligt varje gång man kommer in i zon.
                                        Frölunda med stolpskott tidigt, dog i princip sedan. Riktigt svagt.
                                        Hersleys skottpass till Järvinen vid målet: mums.

                                        • Kommentar avatar
                                         Svante, 2 veckor sedanSvara

                                         Positiv första period. Herregud så bra vi är mot jumbon med 30 poäng mindre. Sprudlar om vårt fantasifulla anfallsspel, sånt driv på kassen. 5-14 i skott stämmer inte, det är 14-5 och inget annat. Så himla positivt alltså!

                                         • Kommentar avatar
                                          Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                          Blir nog en kort säsong då och kanske lika bra det..nya tag till hösten igen..

                                           Kommentar avatar
                                           Rw, 2 veckor sedanSvara

                                           Du kan vara lugn, vi har nästan samma lag nästa säsong, bara att alla är 1 år äldre och 1 år långsammare!

                                           Kommentar avatar
                                           Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                           Känns tryggt..;)

                                         • Kommentar avatar
                                          Julius, 2 veckor sedanSvara

                                          Spelar inte Raymond

                                           Kommentar avatar
                                           Gustav, 2 veckor sedanSvara

                                           Har han varit på isen överhuvudtaget denna säsongen?

                                         • Kommentar avatar
                                          Per, 2 veckor sedanSvara

                                          Åtminstone glädjande att de har så många åskådare de förtjänar.

                                          • Kommentar avatar
                                           Mattias, 2 veckor sedanSvara

                                           Jag trodde vi kanske skulle vara skarpa efter bra träningsperioder med få spelare borta på landskamper.
                                           Men vi spelas ut hemma mot Malmö. Pinsamt. Mycket tyder på att vi hamnar utanför topp 6.
                                           Fundering: vi har inte haft ett kreativt bra anfallsspel sedan Johan Lundskog lämnade. Guldlaget då var inte exceptionellt. Lasch, visst, men han var ju med även förra säsongen när vi hamnade i play in.
                                           Tvilligarna Westerholm spelade i tredjekedjan. Jacob Peterson hämtades in från Björklöven. Men Lundskog gjorde nog ett bra jobb.
                                           Sen kom Victor Stråhle och fick ansvar för "spel med pucken". Funkade inte alls trots bra lag förra säsongen.
                                           Denna säsong har Stråhle ersatts av Anders Burström. tämligen oprövad. Vi är lite bättre än förra säsongen men det beror ju enbart på en bättre backsida. Anfallsspelet är minst lika trubbigt,
                                           Vad Stråhle har för kapacitet ser vi ju i Brynäs nu.

                                            Kommentar avatar
                                            Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                            Men Westerholmarna med Fagemo var väl bästa linan rätt länge guldsäsongen?

                                          • Kommentar avatar
                                           Göran A, 2 veckor sedanSvara

                                           Våra stora guldfavoriter briljerar ånyo.
                                           Imponerande.
                                           Någon som på allvar tror att vi kan utmana om guldet ?

                                            Kommentar avatar
                                            Maxad, 2 veckor sedanSvara

                                            Akta dig Göran, så att inte HL spyr sin galla över dig.

                                            Kommentar avatar
                                            Brunzine , 2 veckor sedanSvara

                                            Maxad, din mamma ropar och säger att du ska gå och lägga dig.

                                            Kommentar avatar
                                            Maxad, 2 veckor sedanSvara

                                            Brun som nic passar ju bra på dig...e de tungfärgen?

                                          • Kommentar avatar
                                           Svante, 2 veckor sedanSvara

                                           Glöm inte av att vi bara ska vara positiva!
                                           Heja Heja! Goa gubbar! Weltklasse!

                                            Kommentar avatar
                                            Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                            Helt rätt! Nu kan det bara bli bättre....eller?

                                            Kommentar avatar
                                            Svante, 2 veckor sedanSvara

                                            Ska ta lite mer Haldol så löser det sig nog

                                            Kommentar avatar
                                            Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                            Ha ha ja som vf fan behövs mycket medicin..numera

                                          • Kommentar avatar
                                           Julius, 2 veckor sedanSvara

                                           Ingen utveckling på våra juniorer alls bortsett Elmer. Känns som Frölundas magi att förädla och utveckla har stendött....

                                            Kommentar avatar
                                            Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                            Precis, Elmer är spännande men övriga, inklusive Raymond, känns mer som utfyllnad.

                                          • Kommentar avatar
                                           Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                           Nu måste väl ändå RR sära på Friberg o Joel? Friberg kommer ju helt bort i den linan. Varför inte med Mursak igen?

                                            Kommentar avatar
                                            Christer, 2 veckor sedanSvara

                                            Sära på vår signaturkedja

                                          • Kommentar avatar
                                           Svante, 2 veckor sedanSvara

                                           Läxor lästa i pausen. Heja heja!

                                           • Kommentar avatar
                                            Per, 2 veckor sedanSvara

                                            Det kan ju inte bli sämre iallafall.

                                             Kommentar avatar
                                             Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                             Jo, vi kan börja släppa in mål i BP.

                                             Kommentar avatar
                                             Svante, 2 veckor sedanSvara

                                             Jo, det är faktiskt ännu sämre nu. Inte en passning sitter

                                           • Kommentar avatar
                                            Svante, 2 veckor sedanSvara

                                            Bra Roger, alias Cliff Barnes

                                             Kommentar avatar
                                             Christer, 2 veckor sedanSvara

                                             Tänkte mer på Bagdad-Bob!

                                             Kommentar avatar
                                             Svante, 2 veckor sedanSvara

                                             Haha. Detta är så sjukt alltså

                                           • Kommentar avatar
                                            Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                            Tänk positivt. Det är bara 0-1.

                                            • Kommentar avatar
                                             Julius, 2 veckor sedanSvara

                                             Roger ställ dig frågan varför istället!!! Vi har redan konstaterat detta.

                                             • Kommentar avatar
                                              PS, 2 veckor sedanSvara

                                              Misströsta inte. Frölunda leder matchen om man räknar Corsi.

                                               Kommentar avatar
                                               Göran A, 2 veckor sedanSvara

                                               Cors i taket

                                             • Kommentar avatar
                                              Per, 2 veckor sedanSvara

                                              Lasu, han är verkligen ur form.

                                               Kommentar avatar
                                               Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                               Det samma gäller Joel

                                               Kommentar avatar
                                               Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                               ...och några till...

                                               Kommentar avatar
                                               PS, 2 veckor sedanSvara

                                               Vem förutom fys-Perra har varit i form senaste tiden i Frölunda?

                                             • Kommentar avatar
                                              Benji , 2 veckor sedanSvara

                                              Bra spel nu.....

                                              • Kommentar avatar
                                               Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                               Nu har vi hittat magplattan igen

                                               • Kommentar avatar
                                                Mikael , 2 veckor sedanSvara

                                                Å rätt i magplattan........

                                                • Kommentar avatar
                                                 Julius, 2 veckor sedanSvara

                                                 Svagt skott... plockgodis

                                                 • Kommentar avatar
                                                  Per, 2 veckor sedanSvara

                                                  Ett anfall utan att dumpa iallafall.

                                                  • Kommentar avatar
                                                   Mattias, 2 veckor sedanSvara

                                                   Ibland blir jag lite oroad över att Joel ska lira en säsong till.
                                                   Tycker han haft svag form länge. Men hoppas han steppar upp, blir väl viktig när det blir tätare spel i slutspelet (om vi når dit)

                                                   • Kommentar avatar
                                                    Gustav, 2 veckor sedanSvara

                                                    Alsenfelt skönt uppvärmd nu, han kommer ha en sådan otäck match nu när han spikar igen fullständigt.

                                                    • Kommentar avatar
                                                     Per, 2 veckor sedanSvara

                                                     Vi får vara glada att de skjuter lika illa som vi.

                                                     • Kommentar avatar
                                                      Rw, 2 veckor sedanSvara

                                                      De är fan bara Elliott och Söderblom som gör något där ute..

                                                      • Kommentar avatar
                                                       Danne, 2 veckor sedanSvara

                                                       Fortfarande våra backar som driver spelet i anfallszon och som ligger bakom de flesta chanserna. Match efter match.
                                                       Bra offensiv kraft i laget?
                                                       Ser sämre ut än jag trodde tyvärr. Inte steppat upp någonting, utan man spelar exakt som man gjort sista 2 säsongerna. Är helt likgiltig tyvärr. Såååå tråkigt att titta på! Händer verkligen inget oväntat alls!

                                                       • Kommentar avatar
                                                        Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                        Va, spelar vi inte i vitt?

                                                        • Kommentar avatar
                                                         VF, 2 veckor sedanSvara

                                                         Snälla våra backar ska inte vara längst fram, seriöst fattar de inte??

                                                          Kommentar avatar
                                                          Julius , 2 veckor sedanSvara

                                                          Det blir så när vi saknar forwards... dom blir frustrerade

                                                        • Kommentar avatar
                                                         Benji , 2 veckor sedanSvara

                                                         Vi måste kunna kräva mer av spelare som Sundström, Mursak, mfl detta är för dåligt. Utan Rubin så hade vi 3 i baken redan... skrämmande

                                                          Kommentar avatar
                                                          Danne, 2 veckor sedanSvara

                                                          Kräva vad? Vad skall dom göra? Dom är ju låsta till RRs spelmodell!! Vad är det ni inte förstår?

                                                        • Kommentar avatar
                                                         Mattias, 2 veckor sedanSvara

                                                         Varför får vi aldrig bra spelvändningar?

                                                          Kommentar avatar
                                                          Danne , 2 veckor sedanSvara

                                                          Som sagt, det är backarna som ligger bakom allt offensivt. Ett jäkla underbetyg till laget! En stöld om ni frågar mig. Lider med Malmöspelarna. Kul med mål, men blev knappt glad. Otroligt märkligt. Aldrig känt så innan tidigare år.

                                                        • Kommentar avatar
                                                         Christer, 2 veckor sedanSvara

                                                         Det händer absolut ingenting...Maken till uselt spel!

                                                         • Kommentar avatar
                                                          Danne, 2 veckor sedanSvara

                                                          Nu har vi ”dumpat” två ggr i rad, till icing....

                                                          • Kommentar avatar
                                                           Per, 2 veckor sedanSvara

                                                           Jag hade fel. Det är t.o.m. sämre nu än i första. Är det strejk i laget?

                                                           • Kommentar avatar
                                                            Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                            Pinsamt nu...

                                                            • Kommentar avatar
                                                             Gustav, 2 veckor sedanSvara

                                                             Vi behövde alltså ingen injektion till detta lamslagna lag, man är alltså nöjd med denna trupp? Även om man haft 6 månader på sig att fundera...

                                                             • Kommentar avatar
                                                              VF, 2 veckor sedanSvara

                                                              timeout de är ju helt vilsen

                                                              • Kommentar avatar
                                                               Rw, 2 veckor sedanSvara

                                                               Jag vet inte ens varför jag kollar på matcherna denna säsong längre... Finns ingen underhållning alls, men som Roger sa "vi är inte i underhållningsbranchen" Stjärnor som floppar år efter år i det här spelsystemet. Mursak är värdelös, Sundström är värdelös, Sellgren har gått ner sig kraftigt. Sen spelarna som skulle utvecklas, det har endast Söderblom gjort. Någonting måste göras.

                                                               • Kommentar avatar
                                                                VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                Sigalet i krysset 1-1

                                                                • Kommentar avatar
                                                                 Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                                                 Jaaa för faaan! SM-GUULD!

                                                                 • Kommentar avatar
                                                                  Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                  Nära 0-2, men istället 1-1. Snälla vakna nu för helvete när gratisbiljetten in i matchen kommer nu

                                                                   Kommentar avatar
                                                                   Daniel B, 2 veckor sedanSvara

                                                                   Verkligen en gratisbiljett in.. Nöra 2-0 flera ggr istället 1-1. Sånt kan vända en hel match.

                                                                   Kommentar avatar
                                                                   Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                   Eller så ger vi bort 1-2 direkt...

                                                                 • Kommentar avatar
                                                                  Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                  Hahaha!

                                                                  • Kommentar avatar
                                                                   Mattias, 2 veckor sedanSvara

                                                                   1-1
                                                                   Orättvist. Borde stått 0-3.

                                                                   • Kommentar avatar
                                                                    Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                    Ja bara Sigge som kan!

                                                                     Kommentar avatar
                                                                     Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                                                     Bra spetsvärvning! ;)

                                                                   • Kommentar avatar
                                                                    Tom Sawyer ☠️, 2 veckor sedanSvara

                                                                    Men JAAAAAA

                                                                    • Kommentar avatar
                                                                     Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                                                     Frölunda är ju helt under isen, spelar sämre o sämre. Ändå kvitterat. Tack Sigge v

                                                                     • Kommentar avatar
                                                                      Maxad, 2 veckor sedanSvara

                                                                      Härligt Sigge =0)

                                                                      • Kommentar avatar
                                                                       VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                       1-2 Malmö finns inte

                                                                       • Kommentar avatar
                                                                        Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                        Sigalet. Jesus kristus så uselt försvarsspel

                                                                         Kommentar avatar
                                                                         Christer, 2 veckor sedanSvara

                                                                         Ja, där tog Sigalet bort sin stjärnglans ordentligt! Våra forwards är så usla! Var är Sundström, Mursak m fl???

                                                                       • Kommentar avatar
                                                                        Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                        RRs uttalande att vi inte är i underhållningsbranschen är uppseendeväckande korkat.

                                                                        • Kommentar avatar
                                                                         Rw, 2 veckor sedanSvara

                                                                         Hahahahahaha Sigalet, tack för att du gav tillbaka målet du precis gjorde.

                                                                         • Kommentar avatar
                                                                          VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                          Henriksson åter igen , vad är de för spel

                                                                          • Kommentar avatar
                                                                           Göran A, 2 veckor sedanSvara

                                                                           När man tror att det inte kan bli sämre så blir det det.
                                                                           Men då kommer Sigalet.
                                                                           Och solen tittar fram en kort stund. En väldigt kort stund.
                                                                           Sen kom mörkret åter. Denna gång för att stanna.

                                                                           • Kommentar avatar
                                                                            VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                            5 målet henriksson ger bort nu va??

                                                                             Kommentar avatar
                                                                             Tom , 2 veckor sedanSvara

                                                                             Märkligt att han platsar i truppen

                                                                           • Kommentar avatar
                                                                            Tom Sawyer ☠️, 2 veckor sedanSvara

                                                                            Helvete vad dåligt. Så oerhört jävla uselt. Fy fan vad sjukt jävla dåligt. Helvete vad dåligt. Fan vad dåligt. Jävlar vad dåligt.

                                                                             Kommentar avatar
                                                                             Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                             Mera..;)

                                                                             Kommentar avatar
                                                                             Tom Sawyer ☠️, 2 veckor sedanSvara

                                                                             Ingen hejd på mig

                                                                             Kommentar avatar
                                                                             Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                             Icke positivt den kommentaren. Tänk på de känsliga här inne

                                                                             Kommentar avatar
                                                                             VF1944_Robin, 2 veckor sedanSvara

                                                                             Tror det fattas ett par svordomar, jobba på nu! :)

                                                                             Kommentar avatar
                                                                             Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                             Erik Hör Dig!

                                                                           • Kommentar avatar
                                                                            Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                                                            Rubin kan ju inte ta allt.

                                                                             Kommentar avatar
                                                                             Danne, 2 veckor sedanSvara

                                                                             Exakt! Rubin håller ju kvar VF i matchen! Han skall ha beröm!

                                                                             Kommentar avatar
                                                                             Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                                                             Verkligen!

                                                                           • Kommentar avatar
                                                                            Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                            Sigge spelat 1-1 nu..

                                                                            • Kommentar avatar
                                                                             Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

                                                                             Onödigt!

                                                                              Kommentar avatar
                                                                              VF1944_Robin, 2 veckor sedanSvara

                                                                              Tar mig för pannan. Hur ser lakers ut? Har dom steppat upp?

                                                                              Kommentar avatar
                                                                              Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

                                                                              Ja, jämnat ut spelet. Och styr nu. Haft 2 ramteäffar i andra. Men just nu boxplay i slutet av andra. Gäller att hålla 0:an i andra.

                                                                              Kommentar avatar
                                                                              Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

                                                                              0-0 efter andra.

                                                                            • Kommentar avatar
                                                                             Benji , 2 veckor sedanSvara

                                                                             Hybris som vanligt! Satan va ihåligt... Roger gör något för faaan ta en timeout släpp ditt trams och ditt högmod och rör om i kedjorna

                                                                             • Kommentar avatar
                                                                              VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                              Henriksson mål rakt av skickar in den i mitten och de blir kontring, hur får han spela återigen, femte målet han ger bort nu

                                                                               Kommentar avatar
                                                                               Christer, 2 veckor sedanSvara

                                                                               Ja, den passningen förstod nog inte någon annan?

                                                                               Kommentar avatar
                                                                               VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                               det är femte målet han ger bort nu, så jävla trött på han

                                                                               Kommentar avatar
                                                                               Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                               Konstigt att inte Ehn fick spela..

                                                                             • Kommentar avatar
                                                                              Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                              Något är ju fel i laget. För inte är vi väl så dåliga att vi ska bli utspelade av ett bottenlag?

                                                                               Kommentar avatar
                                                                               Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                               Bottenlag? SHL är ju världens bästa och jämnaste liga enligt RR

                                                                             • Kommentar avatar
                                                                              Mikael, 2 veckor sedanSvara

                                                                              Ja det är ju skönt för HARMONIN i gruppen att man inte värvade.....

                                                                               Kommentar avatar
                                                                               VF1944_Robin, 2 veckor sedanSvara

                                                                               Vilken jävla harmoni? :)

                                                                             • Kommentar avatar
                                                                              Mattias, 2 veckor sedanSvara

                                                                              Stor risk att Färjestad och Leksand går förbi oss,

                                                                               Kommentar avatar
                                                                               Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                               Lutar åt play-in nu..

                                                                               Kommentar avatar
                                                                               Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                               Det bästa som kan hända är att vi får en kort säsong så ledningen vaknar och inser att vi behöver spets.

                                                                             • Kommentar avatar
                                                                              Tom Sawyer ☠️, 2 veckor sedanSvara

                                                                              Det som är bra när laget är så sjukt jävla dåligt är att Söderblom verkar tänka typ "Aja, kan lika gärna försöka skapa ngt, kan ju inte bli sämre än ngn av de andra". Det är lite fint.

                                                                              • Kommentar avatar
                                                                               Cj, 2 veckor sedanSvara

                                                                               Tur att vi har purre och hjalle som gör andra bättre. Och alvarez vilken sniper. Skriv 3års kontrakt med alla tre.

                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                Benji , 2 veckor sedanSvara

                                                                                En lite tendens till att VF ökat något nu. Men dom måste trycka på och åka mer få med sig lite utvisningar

                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                 Danne, 2 veckor sedanSvara

                                                                                 Verkar som att det finns ett krav på att söka upp sargen i anfallszon. Nu kom man 3-2, ÄNDÅ åker puckare ut mot sarg och låser fast pucken... alltså, RR får ta och skärpa till sig nu!

                                                                                  Kommentar avatar
                                                                                  Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                  Tänkte på det också. Otroligt att man inte har förmågan att släppa pucken till varandra lite bättre och snabbare.

                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                 Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                                 Elmer riktigt bra iaf!

                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                  Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                                                                  Det här laget kommer aldrig kunna nöta ner en motståndare över 7 matcher. Utspelade på hemmaplan av ett bottenlag, saknas fart och skills. Det är ju Frölunda som nöts ner, gäller bara för motståndaren att spela rätt.

                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                   VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                   Bra gjort av Sundström
                                                                                   PP

                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                    Cj, 2 veckor sedanSvara

                                                                                    Tycker även att våran kapten borde leverera mer. Han ska ju kunna va ledare på isen nästa år också vilket jag är ytterst tvejsam att han klarar

                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                     Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                     Bra pass Joel.

                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                      Tom Sawyer ☠️, 2 veckor sedanSvara

                                                                                      Känns som Elmer kommer göra sin mellan bena-mål nu om han skulle få chansen

                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                       PS, 2 veckor sedanSvara

                                                                                       Ute i vida världen fanns det alltså inte en enda hockeyspelare som kunde ge liiiiiite liiiite spets till det här trubbiga laget. Men visst, harmonin är bevara. Alla andra lag som värvat visste inte bättre.

                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                        Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                        Bottenrekord av RR att ha inne iskalla spelare som Joel och Raymond!

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Christoffer , 2 veckor sedanSvara

                                                                                         Raymond har gjort 4 poäng senaste 5 matcherna

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                         Iskall idag.

                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                        VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                        WOW fribbe 2-2

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Tom Sawyer ☠️, 2 veckor sedanSvara

                                                                                         Måste komma ihåg att sluta uppdatera hela tiden när du är typ 20 sek före mig, men GÖTT IAF

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Pippo, 2 veckor sedanSvara

                                                                                         Bara 20? Känns som att jag ligger 5 minuter efter ibland :P

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         VF1944_Robin, 2 veckor sedanSvara

                                                                                         Gillar han mer och mer. Skönt att det verkar släppt lite mer för han i år! :)

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Tom Sawyer ☠️, 2 veckor sedanSvara

                                                                                         Haha, ja. Manne brukar också vara långt före mig.

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                         Sry Tom inte meningen att spoila :(

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Tom Sawyer ☠️, 2 veckor sedanSvara

                                                                                         Haha, tack men jag FÅR ALLT skylla mig själv :)

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                                         Ibland är VF tom före tv-sändningen här..

                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                        Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                                                                        Jaaa för faaan! SM-GUULD HERE WE COME!

                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                         VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                         Vilket jävla anfall!!

                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                          Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                          Murre och Max är ju lite hetare...

                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                           VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                           Precis bäst ihop!!

                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                          Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                                          Uselt pp men härligt Friberg!!!

                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                           Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                           Gött 2-2. Kan vi spela med lite hjärna en stund nu då.

                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                            VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                            Mursak släpp till Norlinder

                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                             Tom Sawyer ☠️, 2 veckor sedanSvara

                                                                                             Friberg o Mursak får spela ihop i PP2 o VIPS så blir det mål

                                                                                              Kommentar avatar
                                                                                              VF1944_Robin, 2 veckor sedanSvara

                                                                                              Förstår verkligen vrf dom inte får spela mer med varandra. Dom verkar ju komplettera varandra bra...

                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                             Benji , 2 veckor sedanSvara

                                                                                             Riktigt fint anfall när Malmö gick bort sig

                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                              VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                              Nära 3-2 av Alle

                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                               Christer, 2 veckor sedanSvara

                                                                                               Snyggt mål! Friberg levererar när han får passningar från spelare med någon sorts spelbegåvning!

                                                                                                Kommentar avatar
                                                                                                Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                Vad Friberg gör med Joel är obegripligt. Ser man till spelet just nu är väl Joel knappt extraforward.

                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                               Maxad, 2 veckor sedanSvara

                                                                                               Har varit lite mera klös i vf nu...gott!

                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                Va! De dumpa inte?

                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                 Gustav, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                 Ingen i laget blir ens lite glad när vi gör mål. Totalt likgiltig reaktion vid varje mål.

                                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                                  Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                  Jag vill inte se Joel och raymond i pp på ett tag.

                                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                                   Maxad, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                   Hade varit gott om Jens hade fått dunka in en.

                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                    VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                    Sätt ihop Murre och Friberg i tredje nu, så det blir lite fart

                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                     Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                     Helt obegripligt att RR vill begrava Friberg med Joel. Det ger nada, nichts.

                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                    Benji , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                    Elmer ser riktigt bra ut

                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                     Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                     Skriv långtidskontrakt med Friberg.

                                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                                      Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                      Något av det bästa vi sett FHC denna säsongen! Jag tycker vi har ägt matchen fullständigt från början! Riktigt gött att se! Nu ökar vi bara!

                                                                                                       Kommentar avatar
                                                                                                       Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                       Behöver vi verkligen öka mer?

                                                                                                       Kommentar avatar
                                                                                                       Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                       Nja kanske inte. Jag försöker bara vara positiv nu.

                                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                                      Christer, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                      Joels kedja spelar bara längs sargerna...

                                                                                                       Kommentar avatar
                                                                                                       Tom Sawyer ☠️, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                       Därav "signaturkedjan" ( ͡◉ ͜ʖ ͡◉)

                                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                                      Julius, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                      Mycket bättre efter powerbraket

                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                       Henrik Leman, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                       Sett till hur Malmö dominerade början av andra perioden, hur många jättelägen till 2–0 man skapade, så är 2–2 efter 40 min lite av bingo för Frölunda.
                                                                                                       2–2-målet vackert. PP, fast on the rush, Mursak–Norlinder–Friberg.

                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                        VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                        SAIK har 9 skott på mål på 2 perioder, med det laget de har?

                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                         Gustav, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                         Lite skillnad på motstånd...

                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                         Christoffer , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                         Rögle lika mot Brynäs, Luleå ligger under mot färjestad, Växjö ligger under mot Oskarshamn. Alla topplagen går dåligt mot de sämre lagen.

                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                        VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                        Återigen har Leksand och Rögle så mycket folk på sina matcher. Snälla nu får de gå ut och granska de lagen.
                                                                                                        Bedrövligt att se varje match är det så, följ reglerna!!

                                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                                         Maxad, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                         VF hade ett riktigt bra fysiskt spel mot Leksand. Känns som om dom blir mer skärpta när dom spelar hårt. Bara en känsla jag har.

                                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                                          Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                          Vi leder skotten nu! Fan va gött!

                                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                                           VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                           NU KÖÖÖR VI!!

                                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                                            VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                            Bra inledning i tredje

                                                                                                             Kommentar avatar
                                                                                                             Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                             Jag tror inte Malmö mäktar med till slut. Det ser riktigt bra ut nu!

                                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                                            Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                            Men Hjalle....

                                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                                             VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                             JOEL FÖR HELVETE VAD SYSSLAR DU MED

                                                                                                              Kommentar avatar
                                                                                                              VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                              TA I OCH JOBBA UT PUCKEN UR ZON

                                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                                             Tom Sawyer ☠️, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                             Jösses vilka lägen vi släpper till

                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                              Tom Sawyer ☠️, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                              Men Elmer iaf som sagt. Liknande form som mot Luelå innan skadan?

                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                               VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                               Helt rätt Tom, ser riktigt bra ut igen

                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                               Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                               Synd att han inte körde den patenterade mellan benen där bara!

                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                               Pippo, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                               Elmer ser riktigt het ut! Gillar att han ofta klappar med klubban i isen och visar att han vill ha puck!

                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                              VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                              Oskarshamn 3-0 mot Växjö

                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                               Herr Lakers, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                               Märklig match. Precis denbhär typen av matcher växjö brukar vinna.

                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                              Mattias, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                              Undrar om vi får behålla Elmer nästa säsong? Som han ser ut nu kanske hans NHL-klubb vill ha över honom.
                                                                                                              Känns som att han har större potential än Raymond.
                                                                                                              Aldrig sett Raymond så aktiv och het i en SHL.match som vi sett Söderblom vid ett par tillfällen.

                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                               VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                               Raymond är mil avstånd efter Söderblom

                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                              VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                              Örebro 3-1 mot SAIK

                                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                                               Benji , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                               Gått ner oss igen... ser ut som vi inte orkar, står helt still just nu

                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                Christer, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                Ärligt talat, så märks det inte ifall Raymond är med eller ej

                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                 VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                 Åker och glider sig fram.

                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                Vad nära 3-2 av Alle, stolpe

                                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                                 VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                 Nässen efter han skrev nytt kontrakt, helt osynlig. Väldigt märkligt

                                                                                                                  Kommentar avatar
                                                                                                                  Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                  Litet fall framåt idag. Litet

                                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                                 Julius, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                 Malmö hetare igen... får inte se ut så här... för många som inte gör sitt jobb....

                                                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                                                  Julius, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                  För helvetet Lasu byt om

                                                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                                                   VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                   herregud utvisning

                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                    Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                    Jösses vad korkat av Joel.

                                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                                     Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                     Vad gör Joel på banan ens en gång när man jagar mål?

                                                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                                                      Peter, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                      Joel så jävla usel idag igen! Fan RR sluta lira joel när ni ska gå för mål!!!!!!!!!!!!!!

                                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                                       Benji , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                       Våran mest rutinerade spelare? Får inte ske.... återigen en riktigt dålig match av Joel... skäms

                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                        Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                        Det lär bli playin

                                                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                                                         VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                         3-2 NEJ

                                                                                                                          Kommentar avatar
                                                                                                                          VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                          2-3

                                                                                                                          Kommentar avatar
                                                                                                                          Olle, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                          2-3............................................................. snälla

                                                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                                                         VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                         FAN JOEL

                                                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                                                          Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                          Heja fröööööölunda!

                                                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                                                           Joel, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                           Joel är så dålig juts nu va, seriöst, han ska inte lira, bänka dig själv joel!

                                                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                                                            Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                            Världsklass av denna samling loosers

                                                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                                                             Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                             RR måste vakna nu.

                                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                                              Olle, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                              Men glöm inte att vi har alla lirare som behövs för guld!

                                                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                                                               Tom Sawyer ☠️, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                               Två liknande förluster i rad va. Det känns ju tungt.

                                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                                Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                Spelarna är en skam för indianen.

                                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                                 Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                 Därför de byter till nästa säsong :-)

                                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                                PS, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                Harmoni!

                                                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                                                 Danne, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                 Effektiva och enormt starka Frölunda fortsätter att plocka segrar på hemmaplan:-(
                                                                                                                                 Bättre spel i 3e, men vad tusan hjälper det när man är helt uddlösa där framme?
                                                                                                                                 Allt farligt offensivt kommer från backarna i 90% av matcherna. Ett enormt dåligt betyg.

                                                                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                                                                  Christoffer , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                  Usch... fy...
                                                                                                                                  Satt och tänkte ta för fan inte en utvisning nu...
                                                                                                                                  Självklart gör dom det...

                                                                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                                                                   Julius, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                   Hahaha jävligt snyggt! Tack KAPTEN.

                                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                                    Christer, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                    Stryk av jumbon hemma igen...Herregud!
                                                                                                                                    RR: ett tips! Ge fan i att fokusera på domsluten och försök få det här sorgliga lagbygget att prestera istället!!!

                                                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                                                     VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                     Vi ger återigen bort denna segern återigen

                                                                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                                                                      Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                      Riktigt bra match hela vägen! Nu går vi för guldet!

                                                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                                                       Danne, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                       Vilka satte RR in nu när man jagade kvittering? Stängde ner...

                                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                                        Jan, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                        hade jag begåt såna tjänstefel som RR gör nu så hade jag fått sparken så hårt att skon hade suttit kvar i månader!

                                                                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                                                                         Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                         Spelarna behöver lite mer skattepengar.

                                                                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                                                                          Gustav, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                          ”Vi tror på den här truppen”

                                                                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                                                                           Rw, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                           Hahahahahahahahahahahahahahahayhaha

                                                                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                                                                            Mikael , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                            Fy fan skicket djävla bonkegäng

                                                                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                                                                             Kalle, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                             Enda NHL spelaren i laget platsar inte, enda värvade målskytten spelar endast bp å vi släpper in så jävla lätta mål å drar på oss så jävla lätta utvisningar... Vafan har hänt med den poängmaskin vi va för några år sedan?! Nu har vi väl minus ststistik på alla bottenlag?!

                                                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                                                              DD, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                              Malmö med bra mycket röta idag. Det grinar emot men tror fortfarande på laget. Man var rostiga men kom igång ju längre matchen led. Ryggsäckshockey var tydligen tillåtet idag.

                                                                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                                                                               Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                               Patrik Westberg, han är ett generalpucko! Inget nytt

                                                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                                                Göran A, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                Ett totalt mörker.

                                                                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                                                                 Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                 RR ska kanske också klandra sig själv för att han kör Joel i offensiv zon, många andra spelare hinner med bättre och hamnar inte i Joels situation.

                                                                                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                                                                                  Per , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                  Frölundas spelare och ledare skämmer ut hela föreningen. Jag är så jävla trött på skiten de erbjuder. Pissdåligt spel. Ständiga förluster. Hoppas vi fortsätter förlora så någon begriper att det inte håller att varken ha ett spel eller fixa segrar. Frölunda börjar bli en looserförening.

                                                                                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                                                                                   Danne, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                   I ärlighetens namn räddade Rubin laget i halva första delen av matchen.. Malmö borde avgjort tidigare. Sen får man en gratischans in, men ineffektiviteten (som vanligt) gör att man inte har kunnande att avgöra.
                                                                                                                                                   Vet inte riktigt vad man skall säga mer än vad som sagts sen förra året i september...

                                                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                                                    Christer, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                    Jag tror jag slutar att titta på våra matcher. Ska ju vara underhållande och spännande, men är bara tragiska och deprimerande. Lagets usla förmåga att göra mål, konkurreras endast ut av coachningen som är ännu värre...

                                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                     RR sysslar inte med underhållning har han ju deklarerat

                                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Per, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                     RR säger att han inte är i underhållningsbranschen. Århundradets mest korkade uttalande. Begriper han inte att fansen i Göteborg vill bli underhållna kan han åka till Luleå och jobba med deras dödgrävarhockey.

                                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                     Och när man dessutom inte ens kan vinna när man spelar världens tråkigaste hockey blir det ett ännu värre uttalande

                                                                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Mikael , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                     NEJ enligt Roger är INTE frölunda i underhållninsbranchen!!!! NO Shit.....

                                                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                                                    Jonas , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                    Härligt lag, tur att det inte värvades en målskytt. Byggt för slutspel. Lol...
                                                                                                                                                    .

                                                                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                                                                     Göran A, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                     Nu börjar jakten på guldet.
                                                                                                                                                     Vi tar bara sats. Från botten.

                                                                                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                                                                                      Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                      Återigen förlust mot ett värdelöst bottengäng. Hjälper inte med en Wellman. Riv fuskbygget och bygg nytt och spela en hockey där alla får leva ut sin kunskap

                                                                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                                                                       Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                       Helt rättvis malmöseger- tur att det är så lite matcher kvar annars hade vf ramlat långt ner i tabellen

                                                                                                                                                        Kommentar avatar
                                                                                                                                                        Peter, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                        Hur kan det vara rättvist med två stolpskott som kunde gått in. Frölunda bjuder på alla lägen.

                                                                                                                                                        Kommentar avatar
                                                                                                                                                        Danne, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                        Malmö hade med stolpskott... även 2 frilägen i 1a. Lätt att glömma med de färgade glasögonen på sig?

                                                                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                                                                       Gustav, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                       När väl Skellefteå förlorar efter 100 raka vinster så skiter vi på oss fullständigt och bjuder på denna insats. Örebro är förbi redan på torsdag och Leksand snart. Kul med play-in mot lag 10 som har allt att vinna!

                                                                                                                                                        Kommentar avatar
                                                                                                                                                        Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                        100% på att Leksand kommer komma ikapp inom 3-4 omgångar

                                                                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                                                                       LarsL, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                       Riktigt blek insats.

                                                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                                                        Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                        Positiva tongångar nu bara! Positiva! Än har inte tåget gått! Nästa match tar vi!

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         LarsL, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                         Det är lika dumt att vara tokpositiv hela tiden som att vara toknegativ hela tiden.

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Johnny the rocker, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                         Men vi skulle ju bara vara positiva?

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                         Härligt! Bara ett måls förlust - nästa gång får vi kanske oavgjort - nu vänder det!

                                                                                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                                                                                         LarsL, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                         Vem har sagt det? Tror du missförstått en hel del.

                                                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                                                        Rw, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                        Man blir så less på skiten.

                                                                                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                                                                                         Gustav, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                         Nästa tabelljumbo härnäst, ett lag som kommer med en dålig trend. Vi vet ju precis hur det kommer sluta.

                                                                                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                                                                                          Guppy, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                          Två stolpskott från en vinst. Onödig utvisning i slutet av Joel. Men va fan sluta gnäll. Håller ni ens på VF ??

                                                                                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Rw, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                           Vi möter ett lag som har 30 mindre poäng än oss, det ska vi vinna.

                                                                                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                           Heja VF...

                                                                                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Peter, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                           Bör stå "30 poäng färre".

                                                                                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                                                                                          Jack , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                          Rätt kul att läsa alla pajas kommentarer.
                                                                                                                                                          Jäkligt starka ord från många internet troll!
                                                                                                                                                          Målskytt behövs? Kanske
                                                                                                                                                          Ny målvakt behövs? Kanske
                                                                                                                                                          Nya backar behövs? Kanske
                                                                                                                                                          Nu har Frölunda denna trupp och mäter man spelare mot spelare så är de inte många enligt mig som har så mycket bättre trupp. Vissa andra lag må ha mera finess å skills.
                                                                                                                                                          För många här inne som "kan" förlite hockey.
                                                                                                                                                          Vi har mer guld någon annan förening dem senare åren. Att rönnberg är kass? Ren bullshit.
                                                                                                                                                          Vi tar Nya tag.

                                                                                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Håkan G, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                           BS!!!

                                                                                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Facemelter, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                           Medhåll Jack

                                                                                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                           Bra där Jack! Nu går vi för guldet..(om vi nu kommer till slutspel..)

                                                                                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                           Även Goa gubbar tänket accepteras! Brazil Jack

                                                                                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Håkan G, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                           Alla som är realister är troll? Är det vänsterpartiet som är på forumet?

                                                                                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                           Haha. Nu har många med kunskap lämnat forumet och många andra tomtar tillkommit. Rena skämtet kommer det bli framöver

                                                                                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Jack , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                           Någon vänster nisse är jag inte sen vad politik har med detta att göra? Please tell me! Yes 90% är troll, dem uttrycker sig saker som dem aldrig skulle våga säga face to face :)

                                                                                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Floyd , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                           Malmö var lite för bra för oss idag men snart vänder det...kanske till hösten?

                                                                                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                                                                                          Per , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                          Alla våra förluster är synnerligen välförtjänta. Vi saknar HELT offensivt spel. Bara dumpa och jaga och alltid möta ett samlat försvar. Nu när spelet i andra lag börjar sitta står vi där med dumpa och jaga som alla redan läst sönder. För att vinna måste vi börja parkera bussen som det skitlag vi egentligen är.

                                                                                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Patrik L, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                           Hej alla gnällspikar de som tycker att Joels utvisning är utvisning kan inget om hockey det är en lursd dommare som inte vågar erkänna att han gjorde fel.

                                                                                                                                                            Kommentar avatar
                                                                                                                                                            Håkan G, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                            Spela roll...Vi kan inet slå ett bottenlag och VISSA fabns drömmer om guld - Inklusive HL...Var finns analysförmågan?

                                                                                                                                                            Kommentar avatar
                                                                                                                                                            Christer, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                            Skit samma, MIF gjorde mål och vann!

                                                                                                                                                            Kommentar avatar
                                                                                                                                                            VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                            Tycker med den är billig, malmö spelaren drar in armhållan och håller fast joels klubba, så det ser ut som solklar hakning. 50/50 läge, och i slutet blåsa för en utvisning. Det är märkligt, då ska de vara en solklar 100% utvisning

                                                                                                                                                            Kommentar avatar
                                                                                                                                                            Julius, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                            Och vem hjälper det? Dom gör 3 mål VF 2. Vem vinner matchen

                                                                                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                                                                                           Rickard , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                           Är man så osynkade i egen zon å bjuder på målen så förlorar man i SHL. Nu behöver en del höja sig rejält detta duger inte.

                                                                                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                                                                                            Peter, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                            Förstår att Roger blir förbannad på utvisningen av Joel, i flera minuter får man hänga och dra i Elmer s byxor utan någon åtgärd alls.

                                                                                                                                                             Kommentar avatar
                                                                                                                                                             Mackan , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                             Försvara inre RR och joei

                                                                                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                                                                                            Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                            Detta är laget som verkligen nötte ner Malmö med 4 jämna kedjor där alla skapar. Joel är bättre än på länge, juniorerna har blommat ut (utom Elmer som trampar vatten), våra assisterande kaptener Lasu och Hjalle leder laget med goda exempel och ledande spelare som Mursak och Sundström briljerar i nästan varje byte.

                                                                                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                                                                                             Julius, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                             Det är väl för mycket begärt att bänka Joel.. Men ta port honom från ledande kedja... sedan måste verkligen Lasu ifrågasättas fullständigt värdelös de flesta matcherna i år. Han blixtrade till ett tag men nu tar han inte ens närkamperna... sedan är de som saknar kontrakt riktigt dåliga idag. Rosse, Carlsson och Hjalle... brutalt svaga. Sundström den kanske största floppen i årets VF

                                                                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                                                                              JB, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                              Frustrerande att få mål i röva med några sekunder kvar. Vi förlorar på för många tekningsförluster, alldeles för många.

                                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                                               Jack , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                               Frölunda vann 33 tekningar och Malmö vann 34 tekningar så det stämmer tyvärr ej.

                                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                                               Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                               De vann inte den viktigaste tekningen i sista boxplayet, vilket kostade oss poäng. Men du kopplar inte va?

                                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                                               JB, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                               Precis Svante. Vi förlorar den viktigaste tekningen under matchen, men även andra viktiga tekningar tidigare under matchen. Det är ett viktigt moment att vinna!

                                                                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                                                                              TL, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                              Satt och kollade igenom målen från alla matcher. Det är puckar som studsar in på alla möjliga vis men för Frölunda vill den väldigt sällan studsa rätt. Grinar emot i nästan varenda match. Och utvisningen i slutet är också typisk för denna säsong. Motvind!!

                                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                                               VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                               Vi har 3 stolp träffar istället

                                                                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                                                                              Matte, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                              Det var nog ingen höjdare - andra förlusten mot Malmö på kort tid.
                                                                                                                                                              Tanken och kraften i speler är inte på isen idag - verkar vara någon annanstans? Är man negativ om man tycker denna insats var svag?

                                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                                               Håkan G, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                               Är du negativ är du ett "troll"....

                                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                                               Håkan G, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                               Är du negativ är du ett "troll"....

                                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                                               Jack , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                               Stor skillnad på att tycka en insats är svag än att uttrycka sig som många andra gör.

                                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                                               Janne2, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                               Det är också viss skillnad på att i besvikelse kasta ur sig ngt jämfört med att slå sig för bröstet och kalla andra för okunniga och anse sig själv lite bättre. Dessutom är det väl just precis det du säger som majoriteten av kritik handlar, det saknas vissa skills och finess?

                                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                                               Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                               Brazil Jack, vår nya hockeyguru

                                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                                               Matte, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                               Håkan G - Nej vanlig FHC fan sen sextiotalet. I så fall möjligen ett "gammalt troll".

                                                                                                                                                               Kommentar avatar
                                                                                                                                                               Håkan G, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                               Då är vi likadana troll .)

                                                                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                                                                              Holger, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                              Bänka Joel

                                                                                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                                                                                               VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                               Sen återigen ger Henriksson bort ett mål och vi förlorar denna matchen, femte gången denna säsongen.
                                                                                                                                                               Han kan slänga ut pucken mitt i banan, sen kontring malmö gör mål.

                                                                                                                                                                Kommentar avatar
                                                                                                                                                                VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                inte*

                                                                                                                                                                Kommentar avatar
                                                                                                                                                                Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                Helt sanslöst. Så gör inte ens en 8-åring

                                                                                                                                                                Kommentar avatar
                                                                                                                                                                Janne, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                Hmmm det var väl ändå Sigalet som drällde med pucken! Nu har största gnällmånsen VF sagt samma korkade ska 2 gånger i samma tråd...

                                                                                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                                                                                               Stefan. J., 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                               Frölunda är utan tvekan seriens största gåta och ojämnaste lag. Man tar sig för pannan.

                                                                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                                                                Richard , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                Lätt att vara efterklok, men det känns som vi måste gå ned på folk för att få upp tempot/nytt momentum i sånna här matcher. Oavsett så förlorade vi tidigare än i sista sekunderna. Coacha, ändra tidigare när det inte stämmer istället för att vara kritisk efteråt då inget har ändrats?
                                                                                                                                                                Våga ställa de kalla åt sidan under match? Ge mer tid till de som är på tå.
                                                                                                                                                                Som sagt, det är lätt att vara efterklok. Men ibland är det karbonpapper på matcher och prestation.

                                                                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                                                                 LarsL, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                 Enig.

                                                                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                                                                 Nolte, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                 Problemet är ju bara vilka ska man kasta in? Vilka är heta? Vilka skapar?

                                                                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                                                                 Kalle, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                 Fast efterklok kan man ju säga att dom redan borde vara med tanke på hur det sätt ut från omgång 15 när det började hacka! Sen egentligen har dom haft all tid i världen på sig att bli "innan klok" Men att peta en iskall Hjalle lr en iskall Raymond kommer aldrig hände! Bättre å bänka enda NHL spelaren vi har i laget!( I närtid)

                                                                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                                                                VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                Roger på PK:n: "Hade jag varit sportchef i Frölunda hade jag gått till headcoachen och frågat vad vi hållit på under uppehållet. Vi ser rostiga, tveksamma och inte hungriga ut."

                                                                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                                                                 Peter, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                 Varit så stora delar av säsongen.........

                                                                                                                                                                 Kommentar avatar
                                                                                                                                                                 Svante, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                 Orkar knappt se presskonferenserna som överträffar sig själva varje gång i massa svammel. Efter varenda uppehåll kommer laget ut och ser ut som skit.

                                                                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                                                                Jonas, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                Ge alla spelare förlängning, eller vad säger du Leman. Gott om vi kunde ha precis samma lag nästa säsong. De är riktiga kulturbärare och annat svammel!

                                                                                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                                                                                 Benji , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                 Spelare som är heta och på får inte spela extra, spelare som är iskalla bänkas aldrig. Det är professionella idrottsmän vi har att göra med, dom har betalt för den kravbild man kan ställa. Men att se spelare som Lasu Sundström Raymond mfl. Underprestera match efter match i väntan på att det skall lossna??? När då? Nästa säsong? Det duger inte

                                                                                                                                                                  Kommentar avatar
                                                                                                                                                                  VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                  Raymond är veerkligen sämst av de du nämner. Så loj orka inte åka skridskor och glider fram, vill inte ta en närkamp. Sagt detta hela säsongen han håller inte SHL klass tyvärr. Vad han ska göra i NHL är en gåta för mig, förstår inte...

                                                                                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                                                                                 VF, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                 Läs lemans krönika sågning av helsike.

                                                                                                                                                                  Kommentar avatar
                                                                                                                                                                  Janne, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                  Någon borde ju såga dej någon gång för dina korkade inlägg! Det var inte 21 utan 56 som var orsaken till 1-2!

                                                                                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                                                                                 Danne, 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                 Malmö vann välförtjänt sett över 60 min. Första 30 ägde dom totalt varav 2 frilägen och flera riktigt bra räddningar av Rubin. Sen kom VF ikapp, målmässigt men även lite bättre spel. Längs sargen, iaf. Lite halvchanser och 2 i stolpen. Malmö hade oxå stolpen som stoppade dom från mål.
                                                                                                                                                                 Malmö gör 3 mål. Vi gör 2. Ganska enkelt. Segrar får man genom fler mål än motståndaren. Borde vara uppenbart för alla?
                                                                                                                                                                 Fortsatt krampaktigt i off zon. Nej, handlar inte om ”otur”. Man får de lägen man förtjänar. Kastar man puck på puck mot mål med mycket trafik kommer 1-2 puckar ”ramla” in. Spelar man vid sargen och söker ”rena” chanser, minskar förutsättningarna, då målvakt och försvar oftast är rättplacerade.
                                                                                                                                                                 Varit orolig för detta spel sen förra året, då vi med nöd och näppe klarade Play in. Ser tyvärr samma tendens i år. Och RR verkar inte göra ett skit åt det. Fortsätter med 4 producerande kedjor..*host host*.

                                                                                                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                                                                                                  Mogge , 2 veckor sedanSvara

                                                                                                                                                                  Jag missade Tisdagsmatchen. Tydligen var den usel, tydligen. Något är vi bäst på iaf. Det kan inte finnas ngr fans i Sverige som sågar sitt lag så mycket som vi gör. Jag vet att det är skitsvårt att skriva nyanserat när man är i affekt. Personligen hoppas jag att vi varvar upp till slutspelet. Vi har gjort det förr.


                                                                                                                                                                  Lämna en kommentar