Inför match 201029: Frölunda–Örebro


► Besked om Frölundas lördagsmatch mot coronadrabbade Leksand kom nyss. Det väntade: inställt.
► I kväll blir det dock hockey när starka Örebro kommer på besök. Filip Johansson gör comeback i Frölunda, Niklas Rubin vaktar kassen.
► Här får ni fakta inför, här följer ni och diskuterar matchen. Välkomna! 

Rakapuckar.com bild


Vad: FRÖLUNDA–ÖREBRO
Var: Scandinavium.
När: 19.00.
TV: Sportkanalen/cmore.se 18.30.

Senaste matcherna, Frölunda:
Oskarshamn (b) 2–3
Luleå (h) 4–1
Rögle (b) 4–5
Örebro:
Brynäs (h) 3–0
Växjö (h) 4–3 (förl.)
Färjestad (b) 3–7

Lästips
* Filander om Rönnberg: ”Lever i sin egen lilla värld.”
* Hopplöst spela hockey mot samlade försvar.


Så startar Frölunda.
Kedjor:

59 Simon Hjalmarsson–9 Jan Mursak–18 Lucas Raymond
22 Linus Nässén–20 Joel Lundqvist–12 Max Friberg
21 Karl Henriksson–72 Patrik Carlsson–28 Johan Sundström
17 Robin Alvarez–31 Nicklas Lasu–51 Mats Rosseli Olsen
27 Theodor Niederbach

Saknas: Elmer Söderblom, Joel Mustonen (skada).

Backar:
58 Jesper Sellgren–16 Stefan Elliott
10 Jens Olsson–6 Mattias Norlinder
8 Viktor Ekbom–34 Theodor Lennström
5 Filip Johansson

Målvakter:
41 Niklas Rubin (33 Johan Mattsson)

Rakapuckar.com bild

Sannolika PP-formationer:
* Norlinder, Hjalmarsson, Lundqvist, Mursak, Raymond
* Sellgren, Elliott, Carlsson, Lasu, Sundström


## Trivs bäst hemma, har tagit 17 av 18 möjliga poäng där. Borta bara sex av 18. I de två senaste bortamatcherna, Rögle (4–5) och Oskarshamn (2–3) har Frölunda verkligen slarvat bort poäng, detta utan att på minsta vis förringa motståndet. Försvarsspelet har inte varit bra nog, inte noggrant nog, spelarna har helt enkelt inte haft nog med respekt för motståndarna. Assisterande tränaren Kristofer Näslund var, tycker jag, helt rätt på det när han sa till klubbens webbsajt:
– Vi är som bäst när vi spelar 100 procent försvar. Vi har inte råd att ge bort något, vi skall vara supercyniska bakåt. 

## Det dräller inte av naturliga målskyttar i Frölunda som behöver skapa chanser via sin ”pumpa på med alla kedjor”-hockey. En nyckel här är att inte välja bort anfallslägen (för att leta ännu bättre) samt att alltid spela klart försvarsspelet.  
– Vi skall inte bjuda på något som ger dem energi. Vi skall vara där och spelar vi som vi ska blir det inte några sådana situationer som mot Oskarshamn, sa ovan nämnde Näslund inför kvällens match mot Örebro.
Om detta budskap fullt ut nått alla spelare kan Göteborgslagets supportrar se fram emot något bra. Då kanske den här … hm … ”läxan” är lärd.

## Två power play-mål av Jan Mursak-formationen i tisdags. Bara Mursaks 2–3 var verkligen ett PP-mål, men kanske gav det ändå lite självförtroende? Att få igång den hackande PP-motorn är värdefullt. Tveklöst. Det kan ge ”gratismål” (om ni förstår uttrycket rätt) men också självförtroende i fem mot fem-offensiven.
Örebros box play är förresten sämst i ligan så här långt, 61,54.

## Mursak är för övrigt 1+1 på sina två senaste matcher. Frölunda skulle behöva att slovenen började leverera på en högre nivå, att han gick på fler egna avslut, inte alltid letade passning. Speciellt som Lucas Raymond gör likadant.

## Filip Johansson är tillbaka i laget efter några macthers skadefrånvaror, ersätter Anders Grönlund.  Niklas Rubin i kassen efter två starter för Johan Mattsson

Rakapuckar.com bild

## Lite värre än befarat med Elmer Söderbloms fot. Synd, det hade varit kul att få se Söderblom följa upp den fina insatsen mot Luleå i lördags.

Ni läste kanske den här texten tidigare i dag?

***

JOURNALISTIK KOSTAR. Regelbundna läsare behöver betala för sig. Läs mer härSwish: 0736-854501
DELA OM NI GILLAR. Bidra gärna till ökad läsning. Dela-knappar finns under varje text.
FÖLJ PÅ FACEBOOKGör det här – då får ni veta när en ny text ligger ute.
FÖLJ PÅ INSTAGRAMGör det här – för bilder och "stories."

***

Så startar Örebro.
Kedjor:

37 Glenn Gustafsson–33 Christopher Mastomäki–21 Linus Öberg
86 Mathias Bromé–62 Robert Leino–71 Borna Rendulic
96 Robin Kovacs–73 Oliver Eklind–36 Emil Larsson
40 Elias Ekström–Ludvig Rensfeldt–88 Joonas Rask
19 Daniel Muzito Bagenda

Saknas: Rodrigo Abols (avstängd).

Backar: 
42 Robin Salo–6 Stefan Warg
5 Gustav Backström–22 Jonathan Andersson
2 Rasmus Rissanen–16 Lukas Pilö
4 Erik Norén

Saknas: Nick Ebert (långtidssskadad).

Målvakt:
31 Jonas Arntzen (1 Jhonas Enroth)  


## Viktige letten Rodrigo Abols är avstängd efter en ful armbåge bakom mål nyligen. Viktig pjäs som saknas, givetvis. Både Abols och Mathias Bromé är NHL-lån, så som Theodor Lennström är i Frölunda, och spelar alltså bara SHL-hockey till dess att NHL-klubbarna kallar och vill sätta igång sina träningsläger. I december är tanken, men ingen vet säkert.

## Kroaten Borna Rendulic skjuter som en häst sparkar, det har ni säkert koll på. 6+7, bäst i Örebro. Men på de sju senaste matcherna har han faktiskt bara gjort ett mål (1+4). Nå, Rendulics kedja med Bromé och finske Robert Leino är verkligen något att se upp med. Lagets tre bästa poängplockare tillsammans. Rodrigo Abols ”bara” femma, men han har ju missat några matcher.

Rakapuckar.com bild

## Snart ansluter finske backen Kristian Näkyvä, han som så glädjande blivit bra efter sin cancerbehandling. En annan stjärnback, Nick Ebert, dröjer längre; axelopererad i höstas, kanske i spel runt jul.

## Centern Christopher Mastomäki sköt 1–0 på Brynäs efter bara 47 sekunders spel i tisdags. Extra stort jubel – han hade inte gjort mål på över ett år. ”Jag tror jag gick ned 3 400 kilo i vikt, den där apan hade växt på sig”, skojade Mastomäki och syftade det engelska uttrycket ”monkey off my back.” Örebro hade 3–0 efter bara 4.57 i  Brynäsmatchen, de siffrorna stod sig matchen ut. Norske Jonas Arntzen, backupkeeper till Jhonas Enroth, höll sin fösta nolla. Han får chansen i kväll igen.

## Örebro startade med fyra segrar och var SHL:s positiva snackis då; efter det mer mänskliga resultat, nio av 21 poäng på de sju senaste matcherna. Dock fem av sex lördag/tisdag, Växjö 4–3-besegrades efter förlängning i helgen.

## Unge (20) Vänersborgsfostrade anfallaren Linus Öberg är en kille att se upp med. Sex mål så här långt. Stark utveckling förra säsongen.

***

Som vanligt vet ni var ni ser matchen bäst om ni inte vill hålla till i TV-soffan:

O’Learys Avenyn är stället att gå till.

Bra käk, skön personal, en massa TV-apparater – och alla ”coronaprotokoll” följs givetvis. 

Det betyder att ståplats och sedvanligt gôtt ”häng” inte är tillåtet, man behöver sitta vid ett bord, förbokning är således ett gott tips. Använd gärna den här länken, det går också bra att ringa 031-730 49 00 eller mejla avenyn@olearys.se.

Rakapuckar.com bild

***

Leksands match mot Brynäs i kväll ställdes in för ett tag sedan, och i dag kom det väntande beskedet, även Frölundas möte med Leksand på lördag kommer få nytt datum. Precis som väntat, alltså.


Konstaterade covid-fall även i Luleå som tvingas skjuta upp det kommande dubbelmötet med Rögle (torsdag/lördag). 

Luleå skriver på sin webbsajt:    

”För Luleå Hockey innebär detta att hela SHL-laget snarast kommer genomgå tester för covid-19 och att den verksamheten stängs ner till mitten av nästa vecka då en utvärdering får visa hur man kommer att agera efter det.”

Rakapuckar.com bild

Som ni säkert sett, skärpta coronarestriktioner i tre regioner, bland dem Västa Götaland, så det här med 300 åslådare från 1/11 kan ni nog glömma. Inget "slutet sällskap" i kväll heller. Ni vet kryphålet Frölunda hade hittat.

***

Ni missar väl inte hockeyquizzetO’Learys Avenyn torsdagen den femte november?

## 15 procent rabatt på maten för er som bokar med koden "rakapuckar."
## En signerad Frölundatröja finns att vinna.

Och så är det tänkt att vi ska ha en kul kväll tillsammans.

Ni kan boka direkt via den här länken, eller om ni hellre vill, ringa 031-730 49 00, alternativt mejla avenyn@olearys.se.

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
159 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Conta , 3 veckor sedanSvara

  Rönnberg tror tydligen på mirakel då han envist håller fast vid Mursak kedjan och pp1.

   Kommentar avatar
   Christoffer , 3 veckor sedanSvara

   När det är så tätt matchande förstår jag att man inte vill göra några större ändringar... titta hur Lasus kedja har blivit mycket sämre sen Alvarez kom in där. Om det inte blir någon match på Lördag är det ett perfekt tillfälle att testa lite. Hoppas man tar tillvara på det tillfället.

   Kommentar avatar
   Fredrik, 3 veckor sedanSvara

   Håller med. Jag längtar till Mustonen är tillbaka i den kedjan igen!

   Kommentar avatar
   Daniel B, 3 veckor sedanSvara

   Ja, jag trodde faktiskt inte det skulle göra så stor skillnad när musten var borta men vi har väl alla sett att den kedjan inte är sig lik sen han försvann..

   Kommentar avatar
   Pupule, 3 veckor sedanSvara

   Sant, Alvarez passar inte riktigt in den kedjan och på det sätt man spelar. Samtidigt hoppas jag att Alvarez lider av någon sort Pärra-effekt, då han har sett extremt slö ut i åkningen, inget tryck alls.

   Kommentar avatar
   Conta , 3 veckor sedanSvara

   Men Mursak kedjan har inte fungerat speciellt bra alls. Vare sig 5 mot 5 eller powerplay 1.

   Kommentar avatar
   Pupule, 3 veckor sedanSvara

   Conta; helt korrekt. Vi har väl tjatat om det ett tag nu. Man vill se förändring när inget funkar efter 12 omgångar, men Roger jobbar ju inte riktigt så. Samtidigt finns det nog en smärtgräns även för honom när det måste till en förändring. För snacket om underliggande statistik, där deras kedja påstås vara bäst i SHL köper jag inte alls.

   Kommentar avatar
   CC, 3 veckor sedanSvara

   Intressant, det här. Trots Rönnbergs 328 år i klubben har folk visst fortfarande inte fattat hur han jobbar... Och resultaten talar för sig själva, vill jag nog påstå.

   Kommentar avatar
   Pupule, 3 veckor sedanSvara

   CC; tror de flesta är rätt medvetna om RR:s resultat och hur han jobbar. Sedan är det ju att även Roger gör förändringar, om det inte funkar, även om han kanske ger det längre tid än andra tränare. För vissa konstellationer har inte kemi, hur mycket tid du än ger dem.

 • Kommentar avatar
  Cj, 3 veckor sedanSvara

  SHL borde tillfälligt avbryta alla matcher i åtminstone ett par veckor och utvärdera. Blir bara löjligt med inställda matcher hit och dit. Vissa lag kommer inte spela på flera veckor och andra kör som vanligt.

  • Kommentar avatar
   Tobbe, 3 veckor sedanSvara

   Pausa SHL i två veckor, och gör en utvärdering om smittoläget då.

    Kommentar avatar
    Christoffer , 3 veckor sedanSvara

    Det kommer ju naturligt nu. Efter Lördag är det 10 dagar till nästa match.

    Kommentar avatar
    Daniel B, 3 veckor sedanSvara

    Ja, uppehållet kommer lägligt. Är det någon som har koll på hur många lag som har drabbats av Corona? Tänker att om dom flesta lagen har haft det så borde det snart vara slut med smitta i lagen.

    Kommentar avatar
    Bäckmörten , 3 veckor sedanSvara

    Bara för att ett lag har haft coronautbrott så betyder ju inte det att alla i laget har varit sjuka. Den här säsongen lär pågå läääänge, om man nu avser att fullt ut genomföra den. Vilket jag inte tror, men hoppas. Det blir så jäkla tomt utan hockeyn på kvällarna.

    Kommentar avatar
    Daniel B, 3 veckor sedanSvara

    Sant men tittar du på lhc så har stora delar av truppen haft det, samma med djurgården. Vill minnas att en del spelare i Frölunda hade antikroppar, jag tror det stod i gt i våras/somras. Det jag ville få fram är att om dom flesta i ett lag har haft det så kommer det förhoppningsvis inte bli så stora utbrott om man får in det i laget igen.

  • Kommentar avatar
   Daniel B, 3 veckor sedanSvara

   Nu när det inte är någon publik så trodde jag att hemmaplan inte skulle spela så stor roll. Frölunda har bara segrar hemma och har spelat bra hemma. Hur kommer det sig att man inte kan spela samma spel på bortaplan? Är ni med på vad jag menar? Jag förstår att i vanliga fall så hjälper publiken hemmalagen men nu är det ju ingen publik.

    Kommentar avatar
    Christoffer , 3 veckor sedanSvara

    Jag tror till viss del så beror det på vilka man mött, och vilka svagheter detta lag har just nu. Skellefteå, Oskarshamn och Färjestad spelar mycket på fart vilket gör att Frölundas försvar måste spela mer i försvarszon, något dom visat sig vara rätt så dåliga på. Rögle är ett topplag som Frölunda haft problem med innan, mycket för att deras forwards är väldigt bra på att slå sin gubbe.

    Kommentar avatar
    Rallyclay , 3 veckor sedanSvara

    Nej, den är ju lite märklig. Kan det vara att man ändå känner sig starkare hemma? Någon som har koll på hemmavinster vs bortavinster i SHL denna säsong? / claes

    Kommentar avatar
    Daniel B, 3 veckor sedanSvara

    Christoffer, så kan det vara men Frölunda spelar ju också med fart och man brukar ju kunna matcha dom flesta lagen. Sen kanske det är som du rally säger, att dom flesta lagen känner sig ändå starka hemma.

    Kommentar avatar
    Lövet, 3 veckor sedanSvara

    Ställde samma fråga för ngn vecka sedan och en vänlig själ som hade koll på statistiken svarade. Det jag minns av svaret var att det fortfarande är som vanligt med fördel hemmaplan o.s.v men att hemmalagen får mindre utvisningar med sig än tidigare.

    Kommentar avatar
    Daniel B, 3 veckor sedanSvara

    Ok, tack. Intressant att det är samma när det gäller vinsterna hemma trots spel utan publik. Trodde faktiskt det skulle vara skillnad. Intressant också när det gäller utvisningar. Kan tryck från publiken spela in?

  • Kommentar avatar
   Mattias L, 3 veckor sedanSvara

   Kan inte låta bli att undra hur mycket som kan skjutas upp innan ytterligare åtgärder vidtas? Förkortad säsong, pausad liga, eller något annat. Känns ju inte direkt som det går åt rätt håll just nu, varken i samhället i stort eller i de enskilda lagen. Var går för övrigt gränsen, och vem bestämmer över den, när ett lag kan skjuta på/ställa in en match? Hur många fall ”krävs”?

   • Kommentar avatar
    Peter, 3 veckor sedanSvara

    Jag säger körpå, läste någonstans att vi aldrig kommer bli av med covid. Vaccin kommer knappast hjälpa då det muterar sig så ofta. Vi kommer få leva med det som med alla andra sjukdomar.

     Kommentar avatar
     Tobbe, 3 veckor sedanSvara

     Det är till att känna sig odödlig.

   • Kommentar avatar
    Pupule, 3 veckor sedanSvara

    Ikväll lär det inte vara risk för underskattning, som senast. Frågan är om vi kan komma upp i tillräcklig nivå för att knäppa Örebro på näsan? Inga ändringar i kedjor/pp-linor? Självfallet inte. :)

     Kommentar avatar
     Conta, 3 veckor sedanSvara

     Nej Pupule, du vet väl att samtliga kedjor har fantastisk underliggande statistik :-) Då vilm inte Rönnberg ändra, lalla på som förut. Jag tycker känslan av laget är som förra säsongen. Tittar man på truppen så känns det som det finns mycket mera att få ut. Verkar som inte man har hittat dom optimala kedjorna ännu.

     Kommentar avatar
     Daniel B , 3 veckor sedanSvara

     Joels och lasus kedja har man fått ut mycket av. Det är Murre och Sundströms som man inte riktigt fått ut Max av än..

   • Kommentar avatar
    CC, 3 veckor sedanSvara

    Att Frölunda inte "visat nog med respekt" för motståndet (Rögle och Oskarshamn) tycker jag faktiskt är rent trams. Snacka om att ta den enkla vägen när man ska försöka hitta en förklaring. Hade man inte haft respekt för motståndet hade man väl spelmässigt inte tokdominerat mot Oskarshamn, eller bara varit minuten från att ta poäng borta mot starka Rögle?! Att misstag sker måste inte handla om underskattning.

     Kommentar avatar
     Christoffer , 3 veckor sedanSvara

     Håller helt med.

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 3 veckor sedanSvara

     Om det är mitt ordval du syftar på, CC, så ber jag om ursäkt för att ha uttryckt mig dåligt. Jag syftade på intet sätt på att Frölunda rent ALLMÄNT haft dålig repekt för motståndarna, som i motståndet Rögle & Oskarshamn. Det tycker jag att jag varit tydlig med i tidigare texter. Men vid några tillfälle, Norlinder mot Rögle, Mursak mot Oskarshamn, det offensiva lättsinnet några gånger mot Oskarshamn, där blev Frölunda straffade för att man inte tillräckligt noga respekterade sina motståndare på isen. Det har inget med allmän underskattning av motståndet att göra, mer att bibehålla ödmjukheten hela tiden. Ledsen om mina ord kunde misstolkas, ibland när man skriver långt så blir inte allt perfekt. Sorry.

   • Kommentar avatar
    Daniel B, 3 veckor sedanSvara

    Verkar inte bli en ökning till 300 pers. Förståeligt i detta läge.

     Kommentar avatar
     Bäckmörten, 3 veckor sedanSvara

     Helt klart. Man hade chansen i drygt en månad att spela inför publik, men tog den inte, och nu är det för sent. Sverige 2020.

     Kommentar avatar
     VF, 3 veckor sedanSvara

     Jo det blir en ökning till 300, förutom Skåne länet där de håller sig kvar till 50st

     Kommentar avatar
     Daniel B, 3 veckor sedanSvara

     Bäckmörten, håller med. När läget såg betydligt bättre ut så ökade man inte. Nu när läget så sämre ut så ökade man.. VF, uppfattar det som att man ligger kvar på 50 pers, inte bara i Skåne utan även i västra Götaland också.

   • Kommentar avatar
    David VF, 3 veckor sedanSvara

    Är det 50 personer idag oxå? Har för mig jag har läst Frölunda skulle tjuvstarta med 300 personer till idag. Hoppas på en vinst ikväll

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 3 veckor sedanSvara

     Det var ett så kallat "slutet sällskap", ett kryphål. Kan bli enda trehundringen för säsongen, det.

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 3 veckor sedanSvara

     Ser nu att det inte blir 300 i kväll heller. Säkert smart att inte utmana ödet.

     Kommentar avatar
     Daniel B, 3 veckor sedanSvara

     Ja, det är nog smart. Det är ganska skarpa restriktioner FHM kom med. I Östergötland, Stockholm och västra Götaland. Får se hur det blir när vi kör våra barn på deras träningar, risk att man bara får lämna dom och sen åka hem igen.

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 3 veckor sedanSvara

     Hoppas ni får komma tillbaka och hämta dem i alla fall.

     Kommentar avatar
     Daniel B, 3 veckor sedanSvara

     Haha, ja det får man hoppas.

   • Kommentar avatar
    Henrik Leman, 3 veckor sedanSvara

    TILLAGT: Det väntade beskedet kom medan jag var ute och handlade, Leksand–Frölunda är givetvis inställd. La till i texten.

    • Kommentar avatar
     Henrik Leman, 3 veckor sedanSvara

     UPPDATERAT: Filip Johansson gör comeback i kväll. Niklas Rubin tillbaka i kassen.

      Kommentar avatar
      Daniel B , 3 veckor sedanSvara

      Vilken back står över?

      Kommentar avatar
      Daniel B, 3 veckor sedanSvara

      Grönlund.

      Kommentar avatar
      Henrik Leman, 3 veckor sedanSvara

      Jag skrev det i texten, min bäste herre.

      Kommentar avatar
      Daniel B, 3 veckor sedanSvara

      Såg det..:)

    • Kommentar avatar
     BENGT ANDERSSON, 3 veckor sedanSvara

     Nu tycker man att varje spelare skall gå ut och köra skiten ur sig !
     innan ett troligtvis långt uppehåll. Mot ett mycket bra Örebro måste alla spelare på hela isen vara nära pucken. KOMPAKT !

     • Kommentar avatar
      Niklas, 3 veckor sedanSvara

      Är det ingen mer än jag som tolkar FHM:s råd att all idrott över 15 års ålder ska ställas in i fleta regioner???
      ''Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.''

       Kommentar avatar
       Daniel B, 3 veckor sedanSvara

       Jo, jag tolkar det också så.

       Kommentar avatar
       Pippo, 3 veckor sedanSvara

       Nyckelordet för mig är "uppmanas" och tolkningen jag gör är att det inte är ett förbud. Personligen kommer jag följa de råd som Fhm ger, men kan också se en skillnad mellan tex. division 6 fotboll och andra lagsporter, träning på gym osv. och professionell elitidrott som har direktiv, regler, protokoll med mera som ska följas.

     • Kommentar avatar
      Niklas, 3 veckor sedanSvara

      *flera

      • Kommentar avatar
       DD, 3 veckor sedanSvara

       Spännande match. Örebro är bra. Tänk dock på att de troligen blir av med Abols och Bromé om ett tag. Rätt tunga tapp...

       • Kommentar avatar
        Hubbe, 3 veckor sedanSvara

        6-2 till VF... (ja har lärt mig) Forza VF.

         Kommentar avatar
         Daniel B, 3 veckor sedanSvara

         Gött hubbe..:)

       • Kommentar avatar
        Henrik Leman, 3 veckor sedanSvara

        Jag hade missat, Örebro låter norrmannen Jonas Arntzen fortsätta i kassen. Bra saker händer när man håller nollan.

        • Kommentar avatar
         Svante, 3 veckor sedanSvara

         Neeeeej. Finns det inga andra kommentatorer

          Kommentar avatar
          Philip Lindberg, 3 veckor sedanSvara

          Han är inte min favorit heller, men som sagts tidigare tror jag han inte kostar Cmore så mycket och det är inte helt lätt att hålla liv i en sändning på egen hand. Jag hade inte gjort ett bättre jobb iaf...

          Kommentar avatar
          Maxad, 3 veckor sedanSvara

          Nä, tydligen inte. Det e som förgjort.

          Kommentar avatar
          Maxad, 3 veckor sedanSvara

          Finns det nåt som han inte överdriver? Man ser tydligt att RR e ganska less på honom också.

          Kommentar avatar
          Floyd , 3 veckor sedanSvara

          Ja pausintervjuerna med RR o Westberg är alltid kul...

          Kommentar avatar
          Svante, 3 veckor sedanSvara

          Många tränare som tröttnat på hans korkade taktlösa frågor

          Kommentar avatar
          Göran A, 3 veckor sedanSvara

          Håller med er alla. Patrik är en ren katastrof.

        • Kommentar avatar
         Maxad, 3 veckor sedanSvara

         Nu gäller det att vf har full speed. Då e man först in i alla situationer och först ut. Och alla kommer samlade i anfallen och slipper dumpa pucken längs sargen. Jaga ut dom ur burskydd. Dom ska inte ha en lugn stund. Då kommer vi också att få flera ppn. Finns inte enligt mig nåt annat lag som kan spela bra, i den speeden som vf kan. Full fokus med fullt ös nu ,tack! =0)

         • Kommentar avatar
          Bäckmörten, 3 veckor sedanSvara

          Har en god känsla inför dagens match, men det krävs nog en maxprestation och lite flyt.
          3-2 blir dagens tips.

           Kommentar avatar
           Daniel B, 3 veckor sedanSvara

           Hoppas du har rätt. Själv har jag inte en skön känsla idag..

           Kommentar avatar
           Pippo, 3 veckor sedanSvara

           Ska bli spännande att se vad det blir, tror på en tight match.

         • Kommentar avatar
          Conta , 3 veckor sedanSvara

          Härligt, idag vågar Frölunda skjuta.

          • Kommentar avatar
           Conta , 3 veckor sedanSvara

           Yra höns i egen zon, Elliot vimsade bort sig själv.

           • Kommentar avatar
            Floyd , 3 veckor sedanSvara

            2+2?

             Kommentar avatar
             Floyd , 3 veckor sedanSvara

             ????

           • Kommentar avatar
            Janne, 3 veckor sedanSvara

            Gott PW kommenterar! Det finns kanske en anledning till att han blivit framröstad till mest populära kommentatorn.... Men gnällnissarna här verkar föredra Bo Hansson typen som aldrig säger något skoj...

             Kommentar avatar
             Maxad, 3 veckor sedanSvara

             Hör med han Janne...han kanske e singel.

             Kommentar avatar
             Philip Lindberg, 3 veckor sedanSvara

             Nej verkligen inte, men det är ljusår i skillnad mot A-laget vad gäller kommentatorer som kan analysera, ställa rimliga frågor, ha koll på idrotten de kommenterar. För det är just det jag gillar med de andra sändningarna att kommentatorn när han är själv också får agera expert. Eller vad är det som gör PW så bra? I mina öron svamlar han bara, kan inga regler och vet inte varför saker händer. Men det är klart att det kan vara sekundärt för vissa.

           • Kommentar avatar
            Floyd , 3 veckor sedanSvara

            Murre...suck

            • Kommentar avatar
             Conta , 3 veckor sedanSvara

             Klantigt Mursak

             • Kommentar avatar
              Christer, 3 veckor sedanSvara

              Ska väl inte vara utvisning när det är efter skott, s k follow through...??

              • Kommentar avatar
               Johnny the rocker , 3 veckor sedanSvara

               Jaaaaa! 1-0 #18

               • Kommentar avatar
                Svante, 3 veckor sedanSvara

                Jaaaa!

                • Kommentar avatar
                 Christer, 3 veckor sedanSvara

                 Ja!!

                 • Kommentar avatar
                  Conta, 3 veckor sedanSvara

                  Underbart Raymond, vilken grej

                  • Kommentar avatar
                   Marty, 3 veckor sedanSvara

                   LUKE THE DUKE! :D

                   • Kommentar avatar
                    Floyd , 3 veckor sedanSvara

                    Klass!!

                    • Kommentar avatar
                     Rw, 3 veckor sedanSvara

                     Mursaks utvisning var felaktig, man ska inte få utvisning om det är pga skott.

                     • Kommentar avatar
                      Maxad, 3 veckor sedanSvara

                      Härligt=0)

                      • Kommentar avatar
                       Ref, 3 veckor sedanSvara

                       Lucas The Killer... Extremt skottsäker.

                       • Kommentar avatar
                        Pippo, 3 veckor sedanSvara

                        Gött Lukas! Bra Bp dessförinnan.

                        • Kommentar avatar
                         Johnny the rocker, 3 veckor sedanSvara

                         Oerhört virrigt och klent i egen zon idag också.

                         • Kommentar avatar
                          LarsL, 3 veckor sedanSvara

                          Svag start idag. Sorterar inte i egen zon, kommer Inte ur pressen, forecheck sitter inte och slarvigt passningsspel.

                          • Kommentar avatar
                           Christer, 3 veckor sedanSvara

                           Varför slappnar vi av efter målet?

                           • Kommentar avatar
                            Conta, 3 veckor sedanSvara

                            Djävla drällande med pucken i egen zon.
                            Slå sarg ut istället för att slarva bort pucken.

                            • Kommentar avatar
                             Svante, 3 veckor sedanSvara

                             Domarna ledigt ikväll?

                             • Kommentar avatar
                              Conta , 3 veckor sedanSvara

                              Ja de första matcherna räckte det att klubban nudda motspelaren så vart det utvisning . Får väl slå ihjäl någon för att blindstyrena till domare ska reagera ikväll

                              • Kommentar avatar
                               Christer, 3 veckor sedanSvara

                               Det har varit flera situationer som borde varit utvisningar

                               • Kommentar avatar
                                Conta , 3 veckor sedanSvara

                                Lennström, du har lååååång väg till nhl.

                                • Kommentar avatar
                                 Johnny the rocker, 3 veckor sedanSvara

                                 1-1

                                 • Kommentar avatar
                                  Conta , 3 veckor sedanSvara

                                  Fan också

                                  • Kommentar avatar
                                   Rw, 3 veckor sedanSvara

                                   Ja, det där visste man skulle hända direkt efter tekningen.

                                   • Kommentar avatar
                                    Floyd , 3 veckor sedanSvara

                                    Fullständigt virrigt spel

                                    • Kommentar avatar
                                     Svante, 3 veckor sedanSvara

                                     Missar öppna lägen framåt, sen svagt bakåt en sekvens och givetvis mål. Känns det igen...

                                     • Kommentar avatar
                                      John, 3 veckor sedanSvara

                                      Att det ska vara så in i helvete svårt att behålla en ledning.

                                      • Kommentar avatar
                                       Johnny the rocker, 3 veckor sedanSvara

                                       Slappt. Inte hålla ledning som vanligt.

                                       • Kommentar avatar
                                        Floyd , 3 veckor sedanSvara

                                        Känns som förra matchen - given förlust igen...

                                        • Kommentar avatar
                                         Conta, 3 veckor sedanSvara

                                         Knappt 1 minut kvar av perioden och Frölunda slutar spela, bedrövligt slappt

                                         • Kommentar avatar
                                          Danne, 3 veckor sedanSvara

                                          Mycket dålig period! Hafsigt spel, inga linjer och Örebro täpper till mittzon. Örebro är det bättre spelade laget i 1a, rättvist 1-1.
                                          Kvaliten måste höjas ordentligt om det skall bli seger!

                                          • Kommentar avatar
                                           Svante, 3 veckor sedanSvara

                                           Jens Olssons agerande vid målet är så jävla uselt. Helt oacceptabelt

                                           • Kommentar avatar
                                            Adam, 3 veckor sedanSvara

                                            Suck vilket USELT försvarspel asså... Norlinder varit direkt usel 2-3 matcher nu.

                                             Kommentar avatar
                                             Christer, 3 veckor sedanSvara

                                             Ja, Norlinder kanske borde stå över några matcher. Har varit riktigt usel och ser seg ut

                                           • Kommentar avatar
                                            Conta , 3 veckor sedanSvara

                                            1-0 och hybrisen slog till igen, Frölunda trodde dom vunnit matchen redan.

                                            • Kommentar avatar
                                             DD, 3 veckor sedanSvara

                                             Ok första men verkar vara regelboken från 96 som gäller idag. Skulle haft minst ett par PP till.

                                             • Kommentar avatar
                                              Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                              Inget ordnat spel åt nåt håll.
                                              Tuta och kör hockey.
                                              Skärpning Anbefalles

                                              • Kommentar avatar
                                               Christer, 3 veckor sedanSvara

                                               Vi kommer att förlora många matcher med det här försvarsspelet. Så klent...

                                               • Kommentar avatar
                                                Olle, 3 veckor sedanSvara

                                                Joels lina och Lasus lina, dom har varit ursula dom sista matcherna, Joel ser ut som ett kassaskåp fullt med sirap.

                                                • Kommentar avatar
                                                 Bäckmörten, 3 veckor sedanSvara

                                                 Kontringshockey idag.
                                                 Funkar väl ok så här långt, men nog känns Örebroarna lite snabbare, starkare, rejälare.?

                                                  Kommentar avatar
                                                  Joel, 3 veckor sedanSvara

                                                  Så sega Frölunda spelarna är nu så klart som fan örebro ser snabba ut..

                                                • Kommentar avatar
                                                 Henrik Leman, 3 veckor sedanSvara

                                                 Frölunda skjuter dubbelt så mkt som Örebro (16–8) men lagen skapar ungefär lika många chanser.
                                                 Inte ologiskt att Elias Ekström kvitterade den ledning Lucas Raymond fixade för Frölunda.
                                                 Det här "supercyniska" försvarsspelet Kristofer Näslund talade om – inte i kväll, iaf. Inte än.

                                                  Kommentar avatar
                                                  Peter, 3 veckor sedanSvara

                                                  alibi skott, rakt på och utan trafik. Vi kan skjuta 10000 såna skott men kommer inte bli mål på dom.

                                                • Kommentar avatar
                                                 Bäckmörten, 3 veckor sedanSvara

                                                 Undrar hur det gick med Sundström? Såg lite tilltuffsad ut på slutet.

                                                 • Kommentar avatar
                                                  Benji , 3 veckor sedanSvara

                                                  Elliott har hamnat på ryggen på örebroforwards flera gånger klen i första perioden

                                                  • Kommentar avatar
                                                   Peter, 3 veckor sedanSvara

                                                   Känns som alla lag lärt sig hur Frölunda spelar nu, backa hem och kontra, för runt i sargerna är frölunda totalt ofarliga. Anfaller med 5 man men alla är runt sargen och leker.

                                                   • Kommentar avatar
                                                    Indianisthlm , 3 veckor sedanSvara

                                                    Norlinder går ju inte att känna igen sedan seriestarten. Är ju illa ute i nästan varje byte han och Olsson gör. Finns ju så otroligt stor uppsida på den spelaren men han ser ut att fuska i var och varannan situation. Är han söndertränad?

                                                    • Kommentar avatar
                                                     Floyd , 3 veckor sedanSvara

                                                     Nä vf känns ofokuserade den senaste tiden - oinspirerat och inte kul att kolla på ...

                                                      Kommentar avatar
                                                      Adam, 3 veckor sedanSvara

                                                      Jag tror dom fick det lite för lätt i början, nu vet alla andra lag hur dom spelar. Örebro lirar precis som oskars gjorde, kan inte vara en slump.

                                                    • Kommentar avatar
                                                     Mogge, 3 veckor sedanSvara

                                                     Ja, synd vi borde leda, sett till chanserna. Men pucken ska ju in med.

                                                     • Kommentar avatar
                                                      Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                      #6 och #10 har det jobbigt ikväll

                                                      • Kommentar avatar
                                                       Conta, 3 veckor sedanSvara

                                                       Verkar som Rönnberg glömde läxboken hemma igen....

                                                       • Kommentar avatar
                                                        Svante, 3 veckor sedanSvara

                                                        Nu kunde domarna inte blunda längre

                                                        • Kommentar avatar
                                                         Conta , 3 veckor sedanSvara

                                                         Powerplay är ledsamt dåligt

                                                         • Kommentar avatar
                                                          Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                          Borde varit två utvisningar. Först en hakning och sedan får Sundström klubban avslagen

                                                          • Kommentar avatar
                                                           Svante, 3 veckor sedanSvara

                                                           Powerplay: Fantasilöst och svagt pucktempo. Varför??

                                                           • Kommentar avatar
                                                            Thomas , 3 veckor sedanSvara

                                                            Vi får hoppas att vi inte får några fler PP.

                                                             Kommentar avatar
                                                             Svante, 3 veckor sedanSvara

                                                             Precis, skapar mindre i PP

                                                           • Kommentar avatar
                                                            Conta, 3 veckor sedanSvara

                                                            Blir ju ingen lördags match mot Leksand borta. Frölunda spelarna åker väl omkring och längtar efter en tur på golfbanan på Lördag.
                                                            För på isen är dom väldigt frånvarande.

                                                            • Kommentar avatar
                                                             Conta , 3 veckor sedanSvara

                                                             Är det sant, Lennström hittar Friberg.
                                                             2-1 otroligt

                                                             • Kommentar avatar
                                                              Tom Sawyer, 3 veckor sedanSvara

                                                              Riktigt fint :)

                                                              • Kommentar avatar
                                                               Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                               Vilket monsterbyte av #34!!!
                                                               Slappna inte av nu

                                                               • Kommentar avatar
                                                                LarsL, 3 veckor sedanSvara

                                                                Snyggt!

                                                                • Kommentar avatar
                                                                 Johnny the rocker, 3 veckor sedanSvara

                                                                 Friberg!!!

                                                                 • Kommentar avatar
                                                                  Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                  Lennström. Välkommen till säsongen 20/21.
                                                                  Snyggt gjort!!

                                                                  • Kommentar avatar
                                                                   Floyd , 3 veckor sedanSvara

                                                                   34 har vaknat!!

                                                                   • Kommentar avatar
                                                                    Pippo, 3 veckor sedanSvara

                                                                    Vackert!

                                                                    • Kommentar avatar
                                                                     Conta, 3 veckor sedanSvara

                                                                     Behåll ledningen nu.
                                                                     Inte låta hybrisen slå till igen.

                                                                     • Kommentar avatar
                                                                      Kalle, 3 veckor sedanSvara

                                                                      Äntligen briljerar lennsreöm lite igen! Å jävligt kul att Friberg börjar producera!

                                                                      • Kommentar avatar
                                                                       Johnny the rocker, 3 veckor sedanSvara

                                                                       Gå nu för fan för 3-1! Inget kladd!

                                                                       • Kommentar avatar
                                                                        Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                        Men, skydda egen målvakt för tusan. Örebro får ju åka in ostört efter avblåsning

                                                                        • Kommentar avatar
                                                                         DD, 3 veckor sedanSvara

                                                                         Konstig match. Ingen rytm. Känns som en träningsmatch?! Äntligen höjer sig Lennström.

                                                                         • Kommentar avatar
                                                                          Svante, 3 veckor sedanSvara

                                                                          Mål framåt, direkt livsfarligt bakåt. Behöver 3-1 nu

                                                                          • Kommentar avatar
                                                                           Daniel B, 3 veckor sedanSvara

                                                                           Snälla, skjut!!

                                                                            Kommentar avatar
                                                                            Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                                            Ja, sluta leta lägen och skjut!

                                                                          • Kommentar avatar
                                                                           Johnny the rocker, 3 veckor sedanSvara

                                                                           Tack Rubin!

                                                                           • Kommentar avatar
                                                                            Peter, 3 veckor sedanSvara

                                                                            Joel är en katastrof idag! herregud va usel han är

                                                                             Kommentar avatar
                                                                             Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                                             Ser faktiskt ut som om Joel har skydden på...

                                                                           • Kommentar avatar
                                                                            Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                            Örebro gör en bra bortamatch. Hittills.
                                                                            Är tunga att möta, tacklar över hela banan.

                                                                            • Kommentar avatar
                                                                             Conta, 3 veckor sedanSvara

                                                                             Slarvigt, i annfallszon, flera Örebro spelare börjar krokna.
                                                                             Då skickar Elliot iväg slarvigt skott och Örebro kommer ur zon och kontrar.
                                                                             Varför inte vårda pucken bättre i annfallszon och trötta ut Örebro helt?

                                                                             • Kommentar avatar
                                                                              Svante, 3 veckor sedanSvara

                                                                              Även kul att Frölunda tar in 50 stumma slipsgubbar på läktarna. Oskarshamn hade fattat grejen

                                                                              • Kommentar avatar
                                                                               Conta , 3 veckor sedanSvara

                                                                               Crosschecking i ryggen tydligen tillåtet

                                                                                Kommentar avatar
                                                                                Floyd , 3 veckor sedanSvara

                                                                                Ja dom blundar för många Örebroutvisningar...

                                                                              • Kommentar avatar
                                                                               Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                                               Känns som om Örebro vinner varenda närkamp

                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                Floyd , 3 veckor sedanSvara

                                                                                Stön

                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                 Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                 Solklar tvåa på Lasu. Vi vinner knappt en närkamp. Örebro mycket starkare i närkampsspelet

                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                  Svante, 3 veckor sedanSvara

                                                                                  Låg klass på den här toppmatchen

                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                   R@Y, 3 veckor sedanSvara

                                                                                   Alltså detta jävla snurrande, som inte resulterar i nåt. Blir riktigt trött på att se det!

                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                    Julius, 3 veckor sedanSvara

                                                                                    Fan va kladdigt! Snälla lite rejälare i 3e

                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                     Daniel B, 3 veckor sedanSvara

                                                                                     En svår match. Ingen toppmatch än. Rubin har gjort några bra räddningar. Hade inte varit fel att våga skjuta lite mer..

                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                      Peter, 3 veckor sedanSvara

                                                                                      Skjuts gör det ju med råge. Problemet är att det skjuts för långsamt eller väntas till fel läge. Stannar ofta på försvarare..

                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                     Henrik Leman, 3 veckor sedanSvara

                                                                                     Max Fribergs 2–1 var ett exempel på hur Frölunda behöver agera oftare om man ska få ut mer av sitt ofta stora puckinnehav.
                                                                                     Lennström med bra manöver, sidledspass till sovande sidan.
                                                                                     Frölunda har mycket puck, Örebro ändå två, tre högkaratiga lägen där Niklas Rubin storspelat.

                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                      Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                      Örebro är tunga i anfallszon, känns mycket giftigare än Frölunda

                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                      Henrik Leman, 3 veckor sedanSvara

                                                                                      Fler explosiva forwards än Frölunda som mer lever på tyngd, trycka ner, långa anfall, initiativ från backar.

                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                     Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                     Lyssnar på studion nu. Mkn åsikt är att inte åka till karjala cup pga covid-läget.

                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                      Peter, 3 veckor sedanSvara

                                                                                      Helt enig

                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                      Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                      Bra Peter

                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                      Henrik Leman, 3 veckor sedanSvara

                                                                                      Får man fråga: vad har studion för argument? Nyfiken.

                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                      Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                      Hann inte höra vad studion sa, men gubben från förbundet snackade om ansvar mot de andra ishockeyländerna. Förbundet tydligen inställda på att åka och spela.

                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                     Svante, 3 veckor sedanSvara

                                                                                     Bra Roger. Du börjar kanske förstå så smått

                                                                                      Kommentar avatar
                                                                                      Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                                                      Roger tycker vi spelar för mycket i hörnen...Så,har det sett utom flera år

                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                     Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                     Då det pågår en pandemi som dessutom eskalerar ute i Europa känns det verkligen helt oansvarigt att åka iväg och spela en totalt meningslös träningsturnering.
                                                                                     Vakna för tusan ishockeyförbundet.

                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                      Conta, 3 veckor sedanSvara

                                                                                      Fy fan uselt spel Frölunda.

                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                       Janne, 3 veckor sedanSvara

                                                                                       Fan vilka bittra tomtar ni är i den här tråden! Tänker inte namnge några men det märks att 98% av er aldrig någonsin spelat hockey på någon högre nivå! Ni gnäller över varenda missad puck eller tackling, får det till att ÖSK skulle vara så mycket bättre. Vad fan ser ni för match egentligen! Ni är fan en sorg för Frölunda!

                                                                                        Kommentar avatar
                                                                                        S.S, 3 veckor sedanSvara

                                                                                        Medhåll. Klaga klaga klaga. Hänga ut spelare. Klaga. Hänga ut spelare. Klaga.

                                                                                        Kommentar avatar
                                                                                        Manne, 3 veckor sedanSvara

                                                                                        ÖSK? Det är fotbollslaget.

                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                       Conta, 3 veckor sedanSvara

                                                                                       Hela laget borde få straffträning efter matchen. Skottträning fram till 06:00

                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                        Johan, 3 veckor sedanSvara

                                                                                        Är nacksving okej i SHL? Som Friberg precis åkte på.

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                                                         Solklar roughing!

                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                        Floyd , 3 veckor sedanSvara

                                                                                        PW har rätt om ’musiken’ i alla fall ... bedrövlig

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Philip Lindberg, 3 veckor sedanSvara

                                                                                         Faktiskt haha

                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                        Peter, 3 veckor sedanSvara

                                                                                        Går inte ha ljud på när det är "cmore patrik" som kommenterar. Usch för hans jävla målvakt fetish

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Svante, 3 veckor sedanSvara

                                                                                         Det kryper innanför skinnet

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Philip Lindberg, 3 veckor sedanSvara

                                                                                         Intressant hur lite känsla man kan ha för sporten man skall kommentera. Han har verkligen ingen aning....

                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                        Conta , 3 veckor sedanSvara

                                                                                        Va fan överfall på Rubin

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Floyd , 3 veckor sedanSvara

                                                                                         Måste ju vara utvisning

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                         Solklar utvisning

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Peter, 3 veckor sedanSvara

                                                                                         hahahahahha ge dig, va ju olsson som körde in honom i Rubin.

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Conta , 3 veckor sedanSvara

                                                                                         Rendulic har möjlighet att avbryta åkvägen mot mål men fullföljer, visdt Olsson hjälper till men inte minsta försök från Renulic att undvika pååkning

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Joel, 3 veckor sedanSvara

                                                                                         Conta: Hur orkar du gnälla så match efter match? rätt impad att du orkar

                                                                                         Kommentar avatar
                                                                                         Conta , 3 veckor sedanSvara

                                                                                         I 2 slutspel har Frölunda fått sina 1a målvakter skadade på grund av pååkningar. Minnet sviker hos många?

                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                        Conta, 3 veckor sedanSvara

                                                                                        Ingen Frölunda spelare reagerar...

                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                         Gä lö, 3 veckor sedanSvara

                                                                                         Självmål?

                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                          Svante, 3 veckor sedanSvara

                                                                                          Jodå. Domarna är verkligen fantastiskt dåliga

                                                                                           Kommentar avatar
                                                                                           Floyd , 3 veckor sedanSvara

                                                                                           Dömer åt ett håll enbart

                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                          Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                          Så åker lasu

                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                           Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                                                           Men Lasu...i offensiv zon?!?

                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                            Maxad, 3 veckor sedanSvara

                                                                                            Lennström bäst på plan än så länge.

                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                             Ronnie, 3 veckor sedanSvara

                                                                                             Ta ut packet då, skethålsdomare

                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                              R@Y, 3 veckor sedanSvara

                                                                                              Han ramlar, va ska han göra?

                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                               Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                               Örebro gör det bra, de går stenhårt på mål.
                                                                                               Önskar att mitt Frölunda skall göra detsamma.

                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                Svante, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                Mursak kör årets klaraste tripping, ingen utvisning :)

                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                 Ronnie , 3 veckor sedanSvara

                                                                                                 Förbannade röta skethölsdomare vi har i SHL. Är hela jävla domarkåren handplockad ifrån samhall?! Fy fan va sketna de är!!!!

                                                                                                  Kommentar avatar
                                                                                                  Joel, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                  Börja döm själv då?

                                                                                                  Kommentar avatar
                                                                                                  Ronnie , 3 veckor sedanSvara

                                                                                                  Det hade inte blivit sämre om man ens lät gorillor döma.

                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                 Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                 Örebro ser starkast ut, en kvittering hänger i luften.

                                                                                                  Kommentar avatar
                                                                                                  Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                  Ja, ser tufft ut nu...

                                                                                                  Kommentar avatar
                                                                                                  Olsson, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                  Solklar utvisning!

                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                 Thomas, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                 Spelar Mursak? Helt osynlig. Riktigt fin värvning det! Fan att inte kungen Lasch är kvar!

                                                                                                  Kommentar avatar
                                                                                                  Ronnie , 3 veckor sedanSvara

                                                                                                  Mursak är la även han handplockad ifrån samhall eller liknande dagverksamhet.

                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                 Floyd , 3 veckor sedanSvara

                                                                                                 Joel svag idag igen

                                                                                                  Kommentar avatar
                                                                                                  Thomas , 3 veckor sedanSvara

                                                                                                  Joel kan inte spela utan Lasch.

                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                 Daniel B, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                 Örebro är bra. Gör det svårt för Frölunda.

                                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                                  Svante, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                  Bara Örebro. Ger bort matchen totalt

                                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                                   Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                   Spel mot ett mål nu...vi har helt lämnat över initiativet

                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                    Andreas1965, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                    Tycker Lennström ståt ut idag och gjort sin klart bästa match för säsongen

                                                                                                     Kommentar avatar
                                                                                                     Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                     Absolut! Riktigt bra

                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                    Rollo, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                    Ta hem JG så vi slipper läckan-rubin!

                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                     Svante, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                     Ett smått under om det blir 3 poäng idag

                                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                                      Conta , 3 veckor sedanSvara

                                                                                                      Örebros målvakt har väl inte varit utsatt för några större prövningar ikväll?
                                                                                                      Rubin har däremot gjort flera svettiga räddningar.

                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                       Floyd , 3 veckor sedanSvara

                                                                                                       Vf ska inte behöva bli så här utspelade

                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                        Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                        Frölundas backar är spelintilligenta och bra på skridskorna, men det saknas muskler massor av muskler.

                                                                                                        • Kommentar avatar
                                                                                                         Floyd , 3 veckor sedanSvara

                                                                                                         Gött!!!

                                                                                                         • Kommentar avatar
                                                                                                          Johnny the rocker, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                          Gött mos!!

                                                                                                          • Kommentar avatar
                                                                                                           Svante, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                           Så gött !!!

                                                                                                           • Kommentar avatar
                                                                                                            Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                            3-1 på en intränad variant. Snyggt !!

                                                                                                            • Kommentar avatar
                                                                                                             Thomas, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                             Det hade stått 6-1 med Lasch i laget.

                                                                                                             • Kommentar avatar
                                                                                                              Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                              Gott!!!

                                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                                               Conta, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                               Åkte Lennström ut för en liten knuff?

                                                                                                                Kommentar avatar
                                                                                                                Daniel B, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                                Den är ändå rätt conta. Onödigt att trycka till honom där.

                                                                                                              • Kommentar avatar
                                                                                                               Maxad, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                               Nu vill vi inte se nåt sätt att förlora

                                                                                                               • Kommentar avatar
                                                                                                                Christer, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                                Tack Rubin!

                                                                                                                • Kommentar avatar
                                                                                                                 Maxad, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                                 Gött...Rubin och Lennström bäst idag.

                                                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                                                  Floyd , 3 veckor sedanSvara

                                                                                                                  Roger tycker också PW är lite jobbig...

                                                                                                                   Kommentar avatar
                                                                                                                   Pippo, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                                   Han döljer det någorlunda väl om han tycker så :)

                                                                                                                   Kommentar avatar
                                                                                                                   Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                                   Syns tydligt att RR inte har stor respekt för PW:s frågeställningar

                                                                                                                 • Kommentar avatar
                                                                                                                  Pippo, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                                  Tyckte bp spelade ruskigt bra. En av de positiva sakerna att ta med.

                                                                                                                  • Kommentar avatar
                                                                                                                   Mogge, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                                   Så, nu sover jag gott. Läsa Leman imorgon.1

                                                                                                                   • Kommentar avatar
                                                                                                                    Göran A, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                                    Skönt att få vinna en jämn match som kunde slutat hur som helst. Frölundas bästa var Rubin.
                                                                                                                    Utan konkurrens

                                                                                                                    • Kommentar avatar
                                                                                                                     Maxad, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                                     Sundström riktigt stark idag också. Kul =0)

                                                                                                                     • Kommentar avatar
                                                                                                                      Indianisthlm , 3 veckor sedanSvara

                                                                                                                      Kul match att kolla på! Bra fart på matchen rakt igenom. Rubin är ju hur bra som helst. Sen tycker jag RR/Näslund får fundera på #10 & #6. Det stämmer inte riktigt i egen zon för de grabbarna.

                                                                                                                      • Kommentar avatar
                                                                                                                       Daniel B, 3 veckor sedanSvara

                                                                                                                       Starkt att vinna mot svårspelade Örebro. Dom är stora, starka och har spets framåt. Gött att vinna, gött att bp var bra och rubinen var grym.

                                                                                                                       • Kommentar avatar
                                                                                                                        Conta , 3 veckor sedanSvara

                                                                                                                        Rubin absolut bäst i Frölunda ikväll.
                                                                                                                        Birde ha plats 1 2 och 3 på Lemans lista.
                                                                                                                        Många svettiga räddningar.


                                                                                                                        Lämna en kommentar