Många sportchefer i SHL avundas nog Fredrik Sjöström


► Frölunda är långt framme i slutspelet.
► Frölunda är långt framme inför nästa säsong.
► Grymt värdefullt. Kontinuitet är en stark framgångsfaktor. Fredrik Sjöström är i en bra sits.
► Släng in Johan Sundström i nästa säsongs Frölundaupplaga och det ser riktigt spännande ut. Det jobbet pågår, förstås. Men allt hänger på vad Johan vill.

Rakapuckar.com bild

Finns gott om hopp om att det ska jublas en del i Frölunda även nästa säsong. Klubben är långt framme med sitt arbete. Foto: MATHIAS PELKONEN


ATT FRÖLUNDA ÖNSKADE förlänga med Brandon Gormley visste vi, jag har skrivit om det tidigare, och i går kom också nyheten att parterna är överens om ytterligare ett år.

Gormley har vuxit ut till något riktigt bra.

Förlängningen kändes given och synnerligen vettig.

Kan nu sportchefen Fredrik Sjöström även komma överens med Jonathan Sigalet – till dess jag får bekräftade uppgifter om att det håller på att skita sig tror jag möjligheten är god – så ser det närmast oförskämt bra ut inför nästa säsong.

Den som undrar varför detta är viktigt kan tänka på den här vintern.

Frölunda valde att gå in i 18/19-säsongen med rätt mycket samma trupp som året före, trots stark supporterkritik.

Resultatet: CHL-titel, tredjeplats i SHL och stundande semifinal mot Luleå.

Rakapuckar.com bild

Kan Frölunda starta nästa säsong med i princip samma trupp, ytterligare spetsad här och var, så är det förstås ingen framgångsgaranti – men så nära man kan komma i den här branschen.

Truppen nu när vi bara skriver femte april:

Målvakter: Johan Mattsson och Niklas Rubin.
* Ja, Rubin är klar. Det blev han redan för några veckor sedan, Mr Madhawks uppgifter fick jag bekräftade. Och Mattsson förlängde ju nyss.

Backar: Chay Genoway, Jonathan Sigalet (tar mig den friheten här så får vi se sedan), Brandon Gormley, Anders Grönlund, Viktor Ekbom.
* Stark kvintett, dessutom tillkommer Theodor Lennström från Färjestad om ingen NHL-klubb hugger, Julius Bergman återvänder från Nordamerika om inte New York Rangers ser något andra NHL-organisationer inte  gjort. Detta skulle vara en enormt stark backsida. Jag räknar bort Gustav Lindström (Detroit), Jacob Moverare (Los Angeles), Mattias Nörstebö … och det är nog ett långskott med David Printz. Tror jag.

Centrar: Patrik Carlsson, Simon Hjalmarsson, Joel Lundqvist, Nicklas Lasu, Jacob Peterson
* Här är Linus Nässén med och utmanar, och drömmen är förstås att Johan Sundström vill komma hem och göra ännu en omstart. Pathrik Westerholm lämnar.

Ytterforwards: Samuel Fagemo, Oliwer Fjellström, Max Friberg, Ryan Lasch, Joel Mustonen, Rhett Rakhshani, Mats Rosseli Olsen, Sebastian Stålberg.
* Frölunda räknar med Fagemo, draftas han inte i första rundan (sannolikt inte) måste han ta en plats i sitt NHL-lag (synnerligen tveksamt), annars går Frölunda före AHL. Men här finns förstås utrymme att spetsa med någon vass målskytt eller power forward, kanske vill Anton Blidh hem, och det är väl inte otänkbart att en sådan som Fjellström kan vilja söka speltid någon annanstans, givet att Carlsson, Hjalmarsson och Peterson alla kan spela vingar. Plus att en viss Lucas Raymond ska få lite utrymme. Att Jesper Emanuelsson lånas ut eller byter klubb räknar jag med. Ponthus Westerholm lämnar.

Rakapuckar.com bild

Den stora grejen är förstås … Johan Sundström.

Hemma i Sverige som jag förstår det, jobbar hårt för att komma tillbaka efter den fotskada som förstörde KHL-säsongen.

Att Frölunda vill knyta upp sin göteborgske guldhjälte vet jag, det är ju en självklarhet nu när han är kontraktslös och skattefrågan ur världen.

Däremot är ju frågorna dessa:

a) Vad vill Johan?

b) Hur är efterfrågan i KHL och NLA nu när 26-åringen spelat rätt lite de två senaste säsongerna och inte hunnit göra så bra reklam för sitt varumärke?

Får Johan inga lockande anbud kanske Frölunda är ett hett alternativ, trots allt. Starta om i trygg miljö, långtidskontrakt med klausul som öppnar för KHL eller NLA.

Rakapuckar.com bild

Nå, alldeles oavsett är Frölunda långt framme redan tidigt i april, och det är en sits som många SHL-sportchefer avundas Fredrik Sjöström.

Ni såg kanske att Växjö och Henrik Evertsson tar adjö av tio man.

Ibland måste man. Men i den bästa av världar slipper man.

Sjöströms värld, den är rätt bra för tillfället.

Fredrik Sjöström, Frölundas sportchef, har satt sig i en väldigt bra framtidssits.


***

Intressant att ex-frölundaiten Oliver Bohm inte var med på listan över spelare som lämnar Växjö. Kanske blir han kvar ändå? Men Liam Reddox, inte bara för F-ordet – vilken legendar han är i Vilhelm Moberg-land. Invandrad hjälte. Nu vandrar han ut. För evigt ihågkommen, väl?

***

Ni vet ju att så kallade ”landskamper” just nu mitt under brinnande slutspel inte är mycket att bry sig om, men det var kul att notera att Viktor Svedbergs succésäsong bara rullar på.

Den långe backen sköt ett av målen när Sverige 4–0-slog Slovakien.

Viktor gjorde mycket bra ifrån sig i KHL med Barys Astana. Räkna med att kontraktsförslagen är flera och feta.

*** 

Okej, nu återgår jag till att ladda inför Frölundas semifinal mot Luleå.

Häng med.

Rakapuckar.com bild

***

Stort tack för att ni betalar för journalistiken. Annars hade ni inte läst de här raderna.

1 kr/dag, 30 kr/månad, är rekommenderat minimipris.

Swish: 0736-854501
Bank: SEB 5001 00 769-13

***

Glöm inte kika på vårt Instagramkonto.  Facebooksidan följer ni väl också?  

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
19 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Nolte, 2 år sedanSvara

  Satt faktiskt och tänkte på det igår att det redan nu ser mycket lovande ut inför nästa säsong! Backsidan med Gormley kvar och om Sigalet blir kvar, ser riktigt stark ut, kanske till och med kan bli snäppet vassare än den här säsongen? Ekbom/Grönlund/Genoway/Gormley har samtliga kommit in i Frölundas organisation och känner sig bekvämare, absolut ingen startsträcka att tala om. Många har senaste åren spelat sin bästa ishockey säsong 2-3 under Rogers ledning skulle jag vilja påstå. Rhett kommer rätt (ursäkta) in i säsong nästa år, för han har onekligen visat kvalitet senaste 2 månaderna tycker jag. Fagemo om han blir kvar gör sitt andra seniorår och kan förhoppningsvis ta ännu ett kliv och blomma ut fullt(?) Peterson kan även han få ett genombrott nästa säsong (?) westerholmarna försvinner men i gengäld kommer Lasu in, han har visat att han kan leverera lika mycket poäng som Pathrik och utöver det står han för ett enormt jobb, fysik, ledaregenskaper och klubbhjärta, guld värt! Kort och gott, ja det ser riktigt bra ut.

  • Kommentar avatar
   #18, 2 år sedanSvara

   Magkänslan säger att Johan Sundström är med när det drar igång efter sommaren.

   • Kommentar avatar
    Stefan, 2 år sedanSvara

    Ja, jag satt ju där på läktaren när Lasu, Sundström å var det Carlsson(?) som de sista tre på isen tårögda vinkade av fansen när Brynäs slog ut FHC. Två av de tre är ju här till 2019/2020-säsongen... saknas bara Sundström.

     Kommentar avatar
     Jonte, 2 år sedanSvara

     Brynäs gillar vi inte. Järnkroks filmning glöms aldrig och när Andersen blev intryckt i målet. När domaren dömde mål och utvisning samtidigt när en Frölundaspelare fick klubban avslagen..sjukt.

     Kommentar avatar
     Nilsson, 2 år sedanSvara

     Helt rätt! Järnkroks filmning kommer aldrig att glömmas! Förmodligen en av de saker som kommer att passera revy framför mina ögon på min dödsbädd. Usch!

   • Kommentar avatar
    mike, 2 år sedanSvara

    Purre kom hem. Lasu kommer hem. Tänk om Sunken.........tänk om.

    • Kommentar avatar
     Daniel B, 2 år sedanSvara

     Jag hade gärna sett att prinsen blir kvar i vf. Den typen av backar har vi sett att det behövs. All credd till Sigge, ekbom och de andra stora backarna men jag håller prinsen som tuffare och jobbigare att möta. Sen skrev min käre manne ett inlägg i förra tråden om att en målskytt hade varit skönt att ha och nu när jag funderat lite så kanske det inte är fel att ta in en striker. Om det finns plats. Tvinsen är väl de enda som försvinner bland forwards och om lasu är klar så finns det inte mycket plats kvar bland forwards, speciellt om Sundström vänder hem. Vi har ju Raymond, nässen och nån junior till som ska försökta ta plats också. Men ja HL, det ser jättebra ut till nästa säsong. Gillar att truppen i princip redan är klar till nästa säsong.

     • Kommentar avatar
      Bosse, 2 år sedanSvara

      Jag hoppas att Frölunda på allvar kommer ge Raymond chansen, i en toppkedja. Låt han spela PP osv.

       Kommentar avatar
       Henrik Leman, 2 år sedanSvara

       Alla bör inse att han är 17 år. 17. Riktigt så lätt är det inte att gå in och dominera i SHL. Inte regelbundet. Men Raymond lär få sina chanser. Tveklöst.

       Kommentar avatar
       Bosse, 2 år sedanSvara

       Hur länge ska man skylla på åldern dock ? Om han är bra så är han bra, Han är 16 han är 17, sedan är han 18 och det är dags för NHL.

       Kommentar avatar
       Epoe, 2 år sedanSvara

       raymond har ingen kondition ändå

       Kommentar avatar
       Marty, 2 år sedanSvara

       Håller med Bosse. If he's good enough he's old enough

       Kommentar avatar
       Nilsson, 2 år sedanSvara

       Helt rätt! Och vem kräver att han skall dominera? Finns väl knappt någon som gör det. Möjligtvis Lasch när han är på humör...

       Kommentar avatar
       Henrik Leman, 2 år sedanSvara

       Som sagt, Raymond kommer få sina chanser, Inget snack om det.

     • Kommentar avatar
      Peter Smögen, 2 år sedanSvara

      Hoppas Sjöström håller huvudet kallt i förhandlingarna med Sigalet, ingen överlön. Till rätt pris, bra! Men inga fantasisummor, ingen toppback med SHL-mått mätt

       Kommentar avatar
       Nolte, 2 år sedanSvara

       Toppback skulle jag nog vilja kalla honom ändå. Men klart att det inte får kosta vad det kosta vill.

       Kommentar avatar
       Peter Smögen, 2 år sedanSvara

       Tycker Sigalet ligger i mittskiktet bland våra backar, sett till hur det sett ut sista 7-8 veckorna, Genoway har ju ryckt upp sig till det han värvades för, Gormley lyckad, dom två är mer värdefulla än Sigalet i mina ögon. Sen undrar jag varför inte Lindström spelar, tycker han har varit riktigt bra förutom några mindre lyckosamma ingripanden, misstänker att man inte tycker han klarar det mer fysiska spelet i slutspelet, eller?!

       Kommentar avatar
       mike, 2 år sedanSvara

       Smögen; Håller med. En stabil back, absolut. Dock ingen stjärnback som skall behållas till vilket pris som helst. Synd att det drar ut på tiden. Uppenbarligen vill Sigalet ha mer än vad Frölunda erbjudit. Tror att Lindström får speltid mot Luleå.

       Kommentar avatar
       Daniel B, 2 år sedanSvara

       Tror också att Lindström nog spelar men vem ska bort? Printz tycker jag har varit bra, men det blir nog han som ryker.

       Kommentar avatar
       mike, 2 år sedanSvara

       Lite av ett dilemma. Ser gärna Lindström på blå i en PP-uppställning. Samtidigt vill jag inte vara utan Printz i defensiven. Särskilt inte i BP. Får väl se hur tränarna resonerar, men tror de vill matcha in Lindström. Hoppas de inser att behovet av Printz är egentligen större än behovet av Lindström just nu.

       Kommentar avatar
       Epoe, 2 år sedanSvara

       lindström på blå i power play. du vill alltså peta genoway eller gormly

       Kommentar avatar
       Manne, 2 år sedanSvara

       Gormley!

       Kommentar avatar
       mike, 2 år sedanSvara

       Epoe; Helt riktigt. Gormley i PP 1, Lindström i PP 2.

       Kommentar avatar
       Johan Carlander, 2 år sedanSvara

       Jag håller Sigalet som en av våra bästa och viktigaste backar fast med tyngden på det defensiva spelet! Inte lika vass framåt som Genoway & Gormley men han har ändå stänkt in rätt många baljor i grundserien (för att vara defensiv back) . Och kom ihåg den matchavgörande räddningen han gjorde mot Malmö när JM var bortspelad, minst lika viktig som ett mål framåt! Hans defensiva kvalitéer är oerhört viktiga för laget, lite som Fantenberg var tycker jag.

     • Kommentar avatar
      Johan L , 2 år sedanSvara

      Ser riktigt lovande ut. Angående Sigalet. Menar du att det inte är klart bara, eller har du hört något om att det är knackigt i förhandlingarna?

       Kommentar avatar
       Henrik Leman, 2 år sedanSvara

       Menar ingenting. Vet bara att det tar tid. Sällan ett gott tecken. Men behöver heller inte betyda något

       Kommentar avatar
       Daniel B, 2 år sedanSvara

       Ne, det är väl inget gott tecken att det tar tid men som du har förklarat HL så vill Sigge stanna och vf vill ha Sigge så jag hoppas det löser sig. Men som smögen och nolte skrev så får det inte kosta vad som helst.

       Kommentar avatar
       Manne, 2 år sedanSvara

       Jag har en känsla av att Sigalet vill ha för mycket betalt och det måste finnas kosing över för eventuellt Sundström.

       Kommentar avatar
       Johan L , 2 år sedanSvara

       Vi får hoppas på att det löser sig då. Dock inte till vilket pris som helst som andra varit inne på. Tror nog det kan lösa sig.

       Kommentar avatar
       Manne, 2 år sedanSvara

       Sigalet är nyttig när det gäller det defensiva, vill ha kvar honom. Men som sagt, får inte kosta vad som helst.

     • Kommentar avatar
      E23, 2 år sedanSvara

      Fagemo, peterson och raymond nästa säsong - wow.
      Sedan saknas bara en agitator på back-och en på forwardsidan.

      • Kommentar avatar
       Per, 2 år sedanSvara

       Håll i hästarna. Vi har slagit ut ett mif i obalans. Vi fick den klart lättaste kvarten av alla. Innan vi ger betyg för säsongen vill jag allt att vi spelar klart mot Luleå. Har vi en offensiv spetsig nog mot ett bättre lag än mif? Första hindret var att slå ut ett brottande lag. Det andra blir helt annorlunda och jag är sjukt nyfiken på hur vi kommer att prestera offensivt MIT Luleå.

        Kommentar avatar
        Daniel B, 2 år sedanSvara

        Håller inte med dig Per. Tycker inte Malmö är så mycket sämre än Växjö så om frölunda tog detta enkelt så gjorde väl Lule också det. Från chl-finalen till nu så har vf spelat en bra hockey, både offensivt och defensivt. Bättre än jag trodde så jag tycker det är en godkänd säsong. Allt annat ör bonus just nu..

        Kommentar avatar
        Per, 2 år sedanSvara

        Med de förutsättningar som finns i Göteborg borde Frölunda spela minst semi varje år. Så ser min måttstock ut. Jag tycker inte Frölunda per automatik ska vara stolta över att man sitter på många kontrakt. Vad händer om vi går genom semin utan att lyckas producera offensivt? Är vi då nöjda med att dessa, potentiellt, uddlösa spelare har kontrakt. Jag tycker Växjö är klart bättre än mif. Växjös spets är betydligt vassare än mifs, teoretiskt sett... Jag ser Luleås insats i deras kvart som bättre än vår.

      • Kommentar avatar
       Manne , 2 år sedanSvara

       Det vattnas i munnen om vi får den truppen, enormt stark. Att Lasu kommer hem betyder oerhört mycket, mer än vad många kan tro.

        Kommentar avatar
        Daniel B, 2 år sedanSvara

        Jepp, håller med om lasu. En ledare, en bra spelare men framför allt en med ett stort hjärta för klubben. Det ska inte underskattas och så är han bra offensivt. Han snittar ungefär 0,5 poäng per match och det är bra tycker med tanke på att han är en defensiv spelare.

        Kommentar avatar
        Rasmus, 2 år sedanSvara

        I Finland har han inte varit en defensiv spelare.

        Kommentar avatar
        Daniel B, 2 år sedanSvara

        Rätt, där har han spelat pp och i en offensiv kedja.

        Kommentar avatar
        Manne, 2 år sedanSvara

        Han bidrog även när han spelade hos oss senast tillsammans med Stålis och Rosse.

      • Kommentar avatar
       Philip Glücksman, 2 år sedanSvara

       Självklart är det bra med kontinuitet framförallt när det är så svårt med det i SHL nu. Men jag tycker inte man skall slå sig för bröstet och vara nöjd. Bara för att man gjort det bra (inte utmärkt än) denna säsong betyder inte att allt kommer gå lika bra nästa.
       Många lag rustar för nästa säsong framförallt när pengarna från Cmore blir större. Vilket kan betyda att många lag blir bättre nästa år.
       Jag tycker för en gångsskull att Sjöström varit smart när han släppt JG och satsat på en billigare och bättre lösning i Mattsson och Rubin.
       Att man är helt nöjd med backarna man har är jag lite tveksam till. Laget släppte iår in 134mål vilket bortsett från förra säsongen (137) är mest sedan 2010/2011. Man har möjlighet att värva iallafall en två backar till nu av riktigt hög kaliber och jag tycker man skall kosta på sig det.
       Forwards har gjort det över förväntan. Produktionen framåt har varit god och likaså PP. Nu har man bara två-tre platser att fylla och en skall Lasu ha. Kan man möjligen fylla de andra två med någon som kan ta tillvara på Ryan Lasch passningar? Med tanke på den extremt höga kalibern han och hans passningar är av tycker jag inte de skall slösas ytterligare en säsong på Joel Lundqvist som må vara en bra kapten men ingen målskytt framförallt inte vid 37år ålder. Sundström som du skriver skulle vara perfekt om han är helt. Sen varför inte Victor Stålberg? Eller Kris Versteeg? Tänk att ha kvar de flesta forwards från förra säsongen och presentera en förstakedja med Ryan Lasch-Johan Sundström-Victor Stålberg?

        Kommentar avatar
        mike, 2 år sedanSvara

        Visst är det så. Man har gjort det bra, men samtidigt är ju säsongen inte över än. Klart godkänt efter kvartsfinalerna, men tar man sig inte förbi semin, då visade det sig att truppen inte höll, att det saknades spets. Den som lever får se....

        Kommentar avatar
        Rasmus, 2 år sedanSvara

        Se tidigare svar från Leman i låtstå texten (för att hitta, lägg oeOVBDnQaJxzgPm i länken efter blog/) "## Viktor Stålberg Ja, kontraktet med Avangard Omsk går ute, men Stålberg, 33, är eftertraktad, blir det inte fortsättning i Ryssland så tror jag han återvänder till Schweiz. Ingen spelare som Frölunda tror på här och nu, vad jag hör"

        Kommentar avatar
        Henrik Leman, 2 år sedanSvara

        Jag förstår inte det här med ”slå sig för bröstet”, Philip. Tycker du Frölunda gör det? Däremot skriver jag om att det är en avundsvärd situation som klubben är i, att redan nu vara så pass ”färdig” med truppen, det innebär att man kan lägga nästan allt fokus på någon eller några spetsvärvningar, må de komma till starten eller under nästa säsong. Varför det ska värvas fler backar när man har sju bra (om det löser sig med Sigalet) förstår jag inte alls. Hur menar du ”slösas på Joel Lundqvist”? Att Joels kontrakt ska brytas, eller att inte ska spela med Lasch? I det sistnämnda fallet har han ju inte gjort det på ett bra tag.

        Kommentar avatar
        Henrik Leman, 2 år sedanSvara

        Stålberg kan ni glömma, för övrigt. Iaf till nästa säsong.

        Kommentar avatar
        Molly, 2 år sedanSvara

        Sen är han ju för gammal att anpassa sej till SHL Likadant med Freddan Henke inte vunnit nåt i NHL ska han vinna nåt blir det i Frölunda Prins lugn o fin i försvaret spelar ut pucken enkelt när det behövs ,borde få kontrakt

        Kommentar avatar
        Philip Glücksman, 2 år sedanSvara

        Du skriver att ”det ser oförskämt bra ut” om backsidan och jag tror Frölunda delar din åsikt men det gör inte jag. Jag baserar det mycket på statistik för som jag skrev släppte Frölunda in 134mål nästan lika många som förra året (137) och man har inte släppt in så många sedan 2010/2011 när man missade slutspel. Endast Genoway och Grönlund (plus Prinz på sina 14 matcher) har en Corsi över 50% och Frölunda ligger på 7e plats i att släppa till skott i skottsektorn. Backarna släpper alltså till fler skott mot sig än vad man gör framåt, och ganska ofta är dessa farliga sådana. Man värvar Theodor Lennström som är 6e back i Färjestad snittar runt 13-14min per match och Julius Bergman en AHL spelare som var duktig på juniornivå. Visst Rönnberg kan kanske få dessa att bloma ut men det är långt ifrån säkert. För ett så kallat topplag tycker jag det är direkt ett dåligt försvaspel och än mer oroande för framtiden är om Frölunda/Sjöström tycker att det är bra, men vi tycker alla olika. Joel spelar med Lasch i PP och mer än halva säsongen i 5 mot 5. Jag vill självklart inte att man skall bryta kontraktet, men Joel är på sin höjd numera en center för 3e kedjan. Lasch står ut i alla passningskategorier, framförallt i den med lyckade och ej lyckade passningar till skottsektorn. Frölunda hade flest avslut av alla i skottsektorn under säsongen. Jag tror de två hänger ihop ganska mycket. Jag hoppas som sagt till nästa säsong att Frölunda skaffar sig gärna två spelare av hög kaliber som kan likt Victor Olofsson kan ta tillvara på ligans överlägstet bästa playmaker. Bara det jag försöker säga.

        Kommentar avatar
        Henrik Leman, 2 år sedanSvara

        Jag känner väl så här, att titta på defensiven efter CHL-finalen (när Frölunda fått ihop det) och det är en dramatiskt mycket bättre defensiv än förra säsongen. De sju backar jag listar, om vi för enkelhets skull räknar med Sigalet, de gör verkligen att det ser oförskämt bra ut, att redan i april kunna mönstra den typen av uppställning gör väldigt många SHL-ledare avundsjuka. Om corsisiffror och den över hela säsongen-statistik du rapar upp verkligen varit så betydelsefull hade dagens Frölunda inte varit i semifinal med en fullt realistisk chans att gå hela vägen. Det låter lite på dig som om dagens Frölunda vore ett bottenlag. Vet inte riktigt varför. Sedan ska man, vilket jag ju också skriver, inte på något sätt tro att en tidigt nästan klar trupp på något sätt garanterar framgång, absolut inte så, men inget snack om att det är en stor fördel för Frölunda att redan nu vara så långt framme och kunna fokusera på att spetsa.

        Kommentar avatar
        Manne, 2 år sedanSvara

        Molly: Printz.

      • Kommentar avatar
       Mackan, 2 år sedanSvara

       Björn Liljander har lika mycket del i vilka spelare som ska spela i Frölunda

        Kommentar avatar
        Henrik Leman, 2 år sedanSvara

        Självklart har Björn en stor roll han också.

      • Kommentar avatar
       Filur, 2 år sedanSvara

       En tanke bara. Att Lasu kommer tillbaka ser jag som en otroligt viktig värvning. Laglojal med stort Frölunda-hjärta och kan likt Purre gå in i vilken kedja som helst och göra det bra. Och nu visar han ju dessutom riktigt fin offensiv känsla. Hur vore det att försöka värva med hans kedjekamrat, Ville Leskinen, som sitter på utgående kontrakt? 29 mål 28 ass under grundserien. Kanske en chansning, men Lasu och Ville har en +/- ihop på +66 under grundserien, och sånt skojar man väl inte bort? Dom verkar ju redan ha kemin ihop.

       • Kommentar avatar
        Rallyclay, 2 år sedanSvara

        Sveriges sämsta sportchef kanske inte är så dålig ändå! :-) / Claes

        • Kommentar avatar
         Affe, 2 år sedanSvara

         Carl Klingbergs kontrakt med Zug går ut. Har du hört något om var han är påväg. Förlängning eller byte av klubb? Vill gärna se honom i Frölunda

         • Kommentar avatar
          Richard, 2 år sedanSvara

          Moverare borde jobbas hårt på om inte Rangers vill. I mina ögon är han väldigt felfri i egen zon. Moverare är enormt svårt att komma runt. Ekbom och Printz har det lite tuffare mot snabba spelare. Men de har andra skills, särskilt framför mål. Tyvärr är jag rädd för att Luleå är lite mer komplett iår jämfört med oss. Jag ser detta som en final fast det är semi

          • Kommentar avatar
           Henrik , 2 år sedanSvara

           Jag fattar inte hur G Lindström ska lämna och ta en plats i NHL när han inte ens platsar och blir utkonkurrerad i Frölunda?

           • Kommentar avatar
            Henrik , 2 år sedanSvara

            Jag fattar inte hur G Lindström ska lämna och ta en plats i NHL när han inte ens platsar och blir utkonkurrerad i Frölunda?


            Lämna en kommentar