Frölunda är med i matchen om Ebert


► Jag hör att Frölunda gör en större ekonomisk vinst säsongen 2019/2020 än jag trodde.
► Jag hör också att klubben visar intresse för Nick Ebert, 26. Jo då, Frölunda är med i den matchen. 

Rakapuckar.com bild

Nick Ebert är på väg tillbaka till Europa. Frågan är vart. Kanske får fansen i Scandinavium se mer av honom? Ja, den dagen fans tillåts besöka arenor igen, förstås. Foto (Ebert): SHL


MED SISTA HEMMAMATCHEN inför tomma läktare, med en grundseriefajt förlagd till Frölundaborg, ett slutspel som frös inne när coronapandemin slog till … jag visste att Frölunda med sitt tjusiga publiksnitt skulle göra en ekonomisk vinst den gångna säsongen, men jag trodde nog den skulle stanna på en miljon eller två.

Nå, annat är hushållsekonomi är som bekant inte min grej.

Jag har de senaste dagarna från ett par oberoende källor hört att vinsten ligger mellan fem och tio miljoner kronor.

Ja, det är ett jäkla spann.

Ja, det landar kanske närmare fem än tio till slut.

Men ändå …

Rakapuckar.com bild

10 172 är ett bättre snitt än säsongen 18/19 (10 071) – och då är ändå den tomma matchen mot Djurgården inräknad. Tar vi bort den och Oskarshamnsmatchen i Frölundaborg (3852 åskådare) så snittade Frölunda 10 859 åskådare i Scandinavium.

Måste vara tillåtet med ett ”wow” här.

Publiken (alltså ni supportrar), partners stöd, plus segern i Champions Hockey League, gör alltså att Frölunda – trots den hastigt och (o)lustigt inställda säsongen – kommer visa på ett trevligt plusresultat för 2019/2020.

Om det så ”bara” blir drygt fem miljoner så är det mer än jag trodde. 

Kanske är det därför som Frölunda i högsta grad är med i jakten på amerikanske backen Nick Ebert – trots dagens osäkra ekonomiska läge.

Nerikes Allehanda (NA) kunde i går berätta att fyra, fem SHL-klubbar lämnat erbjudanden till den amerikanske backen.

Örebro, Eberts förra klubb, är inte en av dem. Här har pengar lagts på andra spelare.

Rakapuckar.com bild

Frölunda, som tydligt deklarerat att man vill ha in en back till, är en av SHL-klubbarna som gärna vill knyta till sig Ebert. Hur nära det är kan jag inte uttala mig om, notera också att Ebert, i intervjun med NA, berättade att Ryssland i högsta grad finns med i bilden:

– Med tanke på att NHL fortfarande pratar om att spela klart årets säsong i sommar kommer vi som har utgående kontrakt säkert få vänta till september innan klubbarna börjar titta på spelare till nästa år. Därför har jag pratat med min agent om att se över möjligheterna i Europa i stället. SHL och KHL är de två ligorna som är intressanta, och just nu har jag erbjudanden från fyra–fem SHL-lag och några KHL-lag som jag sitter och funderar över, sa Ebert enligt hockeysverige.se.

Frölundas sportchef Fredrik Sjöström ”kommenterar inga enskilda namn”, givetvis inget konstigt i det, men jag vet att Frölunda är med och fajtas här.

Finns det bra KHL-bud för Ebert så kan varje SHL-klubb lägga sig som en pokerspelare med dålig hand.

Men om rätt KHL-bud saknas, eller om amerikanen så här i osäkra tider kanske föredrar Sverige framför Ryssland, då finns förstås chansen att han återkommer till SHL.

Rakapuckar.com bild

I det läget, även om Frölunda håller i pengarna mer än vanligt (det gör alla klubbar), så kanske Fredrik Sjöström till och med kan få lov att gå över budgeten med en och annan krona skulle det behövas för att vinna dragkampen om Ebert.

Då kan alla biljettköpande fans sträcka på sig. De/ni har i så fall varit med och gjort det möjligt.

Nej, nej, jag förutspår inte alls att Frölunda ska gå med i något galet lönerejs, överbetala och chansa; finns inte längre i klubbens DNA. 

Ja, ja, jag vet att bankontot redan har ett värde uppemot 40 miljoner.

Lik förbaskat, en klubb som gör ett gott plusresultat har nog lite lättare att öppna plånboken när det känns nödvändigt.

Nick Ebert, är han en sådan nödvändig värvning? X antal läsare tycker garanterat det, har nog redan gått i spinn av de här raderna. Ebert blev populär under sin korta tid i Örebro, en tuff och rejäl back, en hård back (185 cm/93 kg), en hårdskjutande back, en offensivt stark back (11+22 säsongen 18/19 i Örebro) som har en skön, positiv aura omkring sig.

26-åringen har den där förmågan att verkligen märkas när han är på isen, han har pizzazz (googla).

Tror säkert han säljer biljetter den dagen coronapandemin tillåter sådant.

Rakapuckar.com bild

Ibland lite slarvig, lite chanstagande, lite ivrig i sitt agerande. Tyckte jag under Örebrotiden.

Men jag inser ju samtidigt att det är en spelare som har alla möjligheter att bli en stor supporterfavorit.

Ebert gjorde förra säsongen en match med Ottawas farmarlag Belleville, 46 med New York Rangers dito Hartford (5+11), men är nu på väg tillbaka till Europa igen.

Kanske är den amerikanske östkustkillen (Livingston, New Jersey) till och med på väg till den svenska västkusten?

***

Tack för att ni förstår:

rakapuckar.com är beroende av att läsarna visar förståelse och betalar för sig.

1 kr/dag, alltså 30 kr/månad, är minimiavgiften.

Det är fullt tillåtet att överskrida den …

Betalningsmodeller:

Swish: 0736-854501
Bank: SEB 5001 00 769-13 

För er utomlands behövs:
IBAN: 1950000000050010076913 
Bic: ESSESESS 

Rakapuckar.com bild

***

Jag upprepar: skulle det bli spel utan publik i höst, skulle det bli så under en längre tid, då finns det inte en klubb som har råd att betala ut höga löner till sina stjärnspelare. I det läget kommer spelarna tvingas att gå med på lönesänkningar, eller vara fria att lämna. Kan också bli en central förhandling mellan ligan och spelarfacket Sico, Inte otroligt att klubbarna i dag skriver in "coronaklausuler" i de nya spelarkontrakten.  

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
30 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Christer, 1 år sedanSvara

  Hade nog varit en bra offensiv förstärkning!

  • Kommentar avatar
   Krille, 1 år sedanSvara

   Skulle vara en drömvärvning att få in han

   • Kommentar avatar
    Tobias, 1 år sedanSvara

    Äntligen !!! Fan har predikat för den här gubben o så gött o läsa Frölunda är med i denna matchen... EN grym spelare som skulle göra mycket nytta!!

     Kommentar avatar
     Manne , 1 år sedanSvara

     Har tjatat om Ebert hur länge som helst. Kan vi få in honom då har vi helt plötsligt seriens bästa backsida anser jag. Då är det han och Elliott som sticker ut sedan Filip och Norlinder på det, plus en Ekbom som aldrig är dålig. Sedan Jensa och Grönis. Ser ljust ut då.

   • Kommentar avatar
    Conta , 1 år sedanSvara

    Ja Ebert känns verkligen som sista pusselbiten på backsidan om han kommer till Frölunda. Hoppas, hoppas.

     Kommentar avatar
     Manne , 1 år sedanSvara

     Vill han få en stor roll och spela mycket så är det till oss han ska komma. Han kommer tillsammans med Elliott få spela oerhört mycket i offensiva situationer. Tekning i offensiv zon, in med honom om det står och väger i matchen. Tex. Jag tycker inte alls att han är så pjåkig i sin defensiv som en del vill göra gällande. Visst, det är ingen klippa i defensiven, men långt ifrån svag i den delen. Stark och bra rörlighet. Bra räckvidd.

   • Kommentar avatar
    DD, 1 år sedanSvara

    En väldigt bra spelare men är Frölunda intresserade av att kanske bara ha honom en säsong? Spelare av denna klass har ju alltid klausuler.
    Skönt med ett bra plusresultat. Ansvarsfullt att bara budgetera med grundserien. Vet att det är folk som har synpunkter till och från men Frölundas ledning är toppklass. Resultat och ekonomi talar för sig självt. Vore intressant höra Frölundas syn på att man var ”framtunga” föregående säsong. Det måste ju vara analysen man gjort känns det som.

    • Kommentar avatar
     EDWARD 51, 1 år sedanSvara

     HL, hur i helsike kände Du till ordet "pizzazz"? Jag gjorde det i alla fall inte! Men nästa gång jag beställer pizza - så ska jag försöka med o säga att jag gärna vill ha en sådan med lite pizzazz i ("schvung"). ;)

      Kommentar avatar
      Manne , 1 år sedanSvara

      Minuspoäng Edward. Jag trodde du kände till allt, då du är legendaren av historik osv här inne :)

      Kommentar avatar
      EDWARD 51, 1 år sedanSvara

      Haha... Nej, nej för kattsingen, Manne! Många gånger också - långt ifrån. :)

    • Kommentar avatar
     Sven, 1 år sedanSvara

     Instämmer med DD, Nick Ebert känns som en klassvärvning och lär isåfall bara stanna i VF en säsong, frågan är hur ledningen ställer sig till det, hade varit gött åh kunna knyta till sig en stabil back lite mer långsiktigt också, men förstår om det är svårt när inte SHL ligger högst upp i hierarkin.

     • Kommentar avatar
      Daniel B, 1 år sedanSvara

      5-10 mille plus?? Oj, trodde aldrig det. Runt 2-3 trodde jag med. Sen tycker jag inte att Frölunda ska vara med i ett lönerejs, erbjud ett bra kontrakt och se vad han vill. Budar någon över så tycker jag man ska släppa honom och leta vidare. Risken finns ju att han bara lirar ett år som någon skrev. Helst hade jag velat ha någon i minst två år om det hade gått att lösa.

       Kommentar avatar
       EDWARD 51, 1 år sedanSvara

       Ja, Daniel B! Om han kommer och krita på för Frölunda, så tror jag han också då vill ha en liknande klausul som Genoway hade.

       Kommentar avatar
       Henrik Leman, 1 år sedanSvara

       Nästan alla spelare av hygglig kaliber har KHL-klausul i dag. Inget konstigt. Om de skriver längre än ett år, alltså.

       Kommentar avatar
       Daniel B, 1 år sedanSvara

       Ja, tyvärr är det så. Då får man fundera på om det är värt att satsa på en bra back i ett år och sen ut och leta igen. Som jag sa innan, erbjud ett bra kontrakt, nappar han så är han mer än välkommen. Vill han ha mer betalt så får han leta vidare. Finns fler bra backar lediga.

       Kommentar avatar
       Henrik Leman, 1 år sedanSvara

       Det jag menar med att "inte gå med" i lönerejs; klart man måste buda, ge erbjudande, men inte gå FÖR långt.

       Kommentar avatar
       Daniel B, 1 år sedanSvara

       Jag är med på vad du menar HL. Absolut. Menar också att man kan vara med men går det upp allt för mycket så ska man backa. Nu ser vi effekterna av att ha en bra ekonomi och inte slösa hur som helst. Vi har ju gnällt på grauers och gänget för att man är snåla ocH hans moster men Han sa tydligt att vi måste ha ett bra kapital för kriser och det har vi nu. Bra jobbat säger jag till grauers och gänget.

       Kommentar avatar
       Manne , 1 år sedanSvara

       Ebert är en alldeles för bra back för att inte ge ett rejält erbjudande. Några små korvören är bara lönlöst.

       Kommentar avatar
       EDWARD 51, 1 år sedanSvara

       Vad för deal fick Sigalet med Brynäs? Någon slags "Sign-Off" bonus, efter han gjort två fullföljda säsonger i rak?

       Kommentar avatar
       EDWARD 51, 1 år sedanSvara

       *kommer göra...

     • Kommentar avatar
      Daniel E, 1 år sedanSvara

      Han har ju lirat ihop med Ekbom i Örebro, så det är ju i alla fall någon han känner i Frölunda. Hoppas det talar för...;)

       Kommentar avatar
       Affe, 1 år sedanSvara

       Nja väldigt lite med Ekbom. Kom in på slutet där det var lite bråk mellan Örebro - Ekbom

       Kommentar avatar
       Manne , 1 år sedanSvara

       Det kan vara en parameter, absolut. Han kan spela ihop med Ekbom, så är allt löst.

     • Kommentar avatar
      Benji , 1 år sedanSvara

      Ruskigt duktig offensivt och en poängback som glr fler poäng än de flesta av våra forwards, vore tacksamt att avlasta våra i mitt tycke målklena forwards. Hockey spelas över hela banan. Försvaret måste delta i offensiven och anfall måste hjälpa försvaret, här tycker jag att det brast flera gånger under säsongen. Trevlig söndag

      • Kommentar avatar
       Jontebas, 1 år sedanSvara

       När kan man vänta sig besked då?

       • Kommentar avatar
        Mackan, 1 år sedanSvara

        Jontebas: När kontraktet är påskrivit

        • Kommentar avatar
         Mackan, 1 år sedanSvara

         Jontebas: När kontraktet är påskrivit

         • Kommentar avatar
          Herr Lakers, 1 år sedanSvara

          Bra att gå plus en så trasig säsong. Visar delvis vilken fördel det är att hyra en arena så billigt. Bara att gå all in på Ebert. Svårt att se att det dyker upp en bättre offensiv back för Frölunda. Tror förvisso Rögle är ganska heta också med mycket pengar att ladda upp.

           Kommentar avatar
           Herr Lakers, 1 år sedanSvara

           Fördelen för Frölunda är ju att Rögle är i större behov av forwards så de kanske inte har råd. Så Frölunda blir mitt tips om han inte vill testa KHL.

           Kommentar avatar
           Ovster, 1 år sedanSvara

           Hyra en arena så billigt...? Var det ironi eller? Frölunda har väl den högsta hyran i hela SHL vad jag förstår, eller??

           Kommentar avatar
           Herr Lakers, 1 år sedanSvara

           Frölunda betalar inte för matcher som inte spelas. Så kostnader försvinner om man hyra arena. Att Frölunda går miste om pengar är det ju inget snack om. Men ändå bättre att hyra när det inte blir slutspel.

           Kommentar avatar
           Henrik Leman, 1 år sedanSvara

           Ja, Frölunda ligger väldigt högt där som jag förstår det. Sedan är det möjligt att man kan mäta på olika sätt, jag kan inte alla detaljer i avtalet, men i jämförelse med andra i SHL lär Frölunda ligga högt.

           Kommentar avatar
           Herr Lakers, 1 år sedanSvara

           Ja, man kan vända och vrida på det som man vill. Kapacitet, sålda biljetter bidrag, antal isyter klubbarna underhåller, runtomkring försäljning, sponsorer, armotering och ränta. Men skulle Frölunda åk ut mot Växjö skulle ju fördelen med hyra varit låg och ju längre de gått ju mer hade lagen sparat på att hyra. De som troligen förlorade mest på det är nog Luleå och Färjestad.

           Kommentar avatar
           Manne , 1 år sedanSvara

           Vad du yrar Herr Lakers. Hyra en arena så billigt.. Hua. Det är allt annat än billigt.

           Kommentar avatar
           Molly, 1 år sedanSvara

           Läste nån stans att GotEvent ville ta ut full hyra för” tomma ”matchen mot Djurgården . Tror att de hade kommit överens om en förlikning med lite lägre hyra.

           Kommentar avatar
           Henrik Leman, 1 år sedanSvara

           Molly: Jag har flera ggr skrivit att det inte var någon hög hyra i den matchen, självfallet påverkas hyran om SHL i höst måste börja utan publik.

           Kommentar avatar
           Andreas, 1 år sedanSvara

           Herr Lakers verkar lite tappad, Scandinavium har högst hyra av alla arenor, hade man dessutom haft förmånen att äga sin arena skulle man kunnat tjäna ännu mer pengar på kringförsäljning. Med den publikmängden Frölunda har skulle det inte ta många säsonger att bli den rikaste klubben i Sverige.

           Kommentar avatar
           Herr Lakers, 1 år sedanSvara

           Svårt att tjäna pengar på krinförsäljning när matcherna är inställda vilket var det som var på agendan här. Klart man kan tjäna på lite pengar på krinförsäljning. Men det till kommer kostnader för skötsel, ränta och armotering. Låt säga att Frölunda får mark att bygga på. Då tillkommer bygget, ränta och armotering som måste betalas. Det blir inte billigt på en arena för 1-3 miljarder. Så även om kommunen bidrar till lite av kostnaden måste Frölunda ändå dra in stora belopp för att klara ett så stort lån.

           Kommentar avatar
           Herr Lakers, 1 år sedanSvara

           Ja, Djurgården och Frölunda skulle ju självklart bli rika snabbt efter befolkningsmängden är så pass mycket större.

           Kommentar avatar
           Ovster, 1 år sedanSvara

           Jo, men Herr Lakers: det gör ju inte Växjö heller (likt många andra i SHL), då kommunen upplåter den aktuella arenan och bara tar ut den sedvanliga "månadshyran" s.k amortering (Färjestad, Malmö, Skellefteå bl.a), om de nu inte har betalat hela kostnaden för bygget direkt förstås. De behöver inte heller betala någon hyra (att tala om) jämförelsevis gentemot Frölunda som inte har några intäkter i Scandinavium, De andra lagen behåller all vinst i form av kringförsäljning i arenan till skillnad mot Frölunda...

           Kommentar avatar
           Herr Lakers, 1 år sedanSvara

           Såsant ingen hyra. Men underhåll. Vilket är dyrare än man kan tro. Eftersom verken resturang, konferenser eller andra events inträffar så står man bara för med kostnader. Tror vi kommer se kostnaderna tydligare när bokförining.

         • Kommentar avatar
          Molly, 1 år sedanSvara

          Sorry måste missat det.

           Kommentar avatar
           Henrik Leman, 1 år sedanSvara

           Inge fara. Skrev det inte på tyket vis. ;) Jag får bara väldigt många frågor om just detta, vet att jag svarat ett stort antal läsare. Verkar vara ett intressant ämne.

           Kommentar avatar
           Herr Lakers, 1 år sedanSvara

           Det intressanta är gräset alltid är grönare hos andra klubbar. Tycker det är roligt.

         • Kommentar avatar
          Alfred, 1 år sedanSvara

          Tror du Frölunda ”jagar” honom eller bara är lite intresserade av honom.

           Kommentar avatar
           Mackan, 1 år sedanSvara

           Alfred:Sjöström har svaret på frågan!

         • Kommentar avatar
          Bamse, 1 år sedanSvara

          Ebert absolut intressant! Men det jag reagerade på i texten var publiksnittet om man tar bort sista matchen och frölundaborg matchen. Nära 11000 i snitt. Är grymt, har haft säsongskort i några säsonger nu och det märktes i år att det var bra tryck. Hoppas publiken sluter upp nästa säsong igen när det väl är tillåtet att kolla hockey

           Kommentar avatar
           Herr Lakers, 1 år sedanSvara

           Håller med. Alltid mycket folk vilket är trevligt.Hoppas det går att går att samordna en klack också som kan hålla igång. Hade kunna ta det till nästa nivå.

         • Kommentar avatar
          sommar2020, 1 år sedanSvara

          Helt ärligt vill jag att han säger Nej till Frölunda och kritar på för annat lag men risken är stor att Frölunda,Hv71 eller Färjestad kniper honom, tyvärr!!

          • Kommentar avatar
           Mattias, 1 år sedanSvara

           Ebert har tydligen skaffat den där "superagenten" som Expressen skrev om, han fixar grymma dealar för sina spelare (ex Oscar Lindberg som gick från NLA till KHL). Så är rädd för att Ebert blir för dyr för oss och SHL. Men vore annars en värvning perfekt för vårt lagbygge. Bra nyhet att vi är där och nosar!

            Kommentar avatar
            Henrik Leman, 1 år sedanSvara

            Ja, jag känner som du ... vill han till KHL och det finns lag med backluckor så kan ju inte SHL konkurrera. Möjligen kan coronaläget göra att en del spelare tycker Sverige känns tryggare. We'll see.

            Kommentar avatar
            Mattias, 1 år sedanSvara

            Visst risk att coronaläget i Sverige avskräcker...

            Kommentar avatar
            Maxad, 1 år sedanSvara

            Hur känns sverige tryggare? Med en av den högsta dödligheten procentuellt.

            Kommentar avatar
            Henrik Leman, 1 år sedanSvara

            Ebert ska väl ändå inte bo på äldreboende? Det är ju där det svenska fiaskot ägt rum. Ute i vanliga samhället tror jag de flesta känner sig förhållandevis trygga, och kanske kan Sverige för en amerikan i detta läge upplevas lite mer "safe" än Ryssland. Kanske. Min spekulation.

            Kommentar avatar
            Maxad, 1 år sedanSvara

            Ryssland har mycket mindre dödlighet än sverige. Är ortoligt fjantigt att undra om jag tänkte på ett äldreboende för honom.

            Kommentar avatar
            Christoffer, 1 år sedanSvara

            Den ekonomiska situationen i Ryssland är ju allt annat än säker. Om du skriver ett kontrakt med en klubb i Sverige skall det mycket till för att du inte skall få dina pengar. Samma trygghet finns inte i kontrakten med KHL-lagen, inte äns i vanliga tider så är kontrakten särskilt säkra, under Corona tider... vem vet vad som kan hända med existerande kontrakt?

            Kommentar avatar
            Henrik Leman, 1 år sedanSvara

            Maxad: Var inte så snarstucken. Svingar du får du väl ta en sving tillbaka? Och faktum är ju att bor du inte på äldreboende, eller åker på after ski eller går på 50-årsfester och kramas med kreti och pleti, så är nog coronarisken minimal för Ebert i Sverige. Vad jag menar med tryggare, och det förstår säkert du också, är att många amerikaner upplever nog en större trygghet i ett nästan engelskspråkigt västland som Sverige.

            Kommentar avatar
            Maxad, 1 år sedanSvara

            Helt upp till dig Leman, om du vill ge fjantiga svar.

          • Kommentar avatar
           Maxad, 1 år sedanSvara

           Vi får väl göra som andra fans....skramla! "fansens val" som det brukar heta.

            Kommentar avatar
            Maxad, 1 år sedanSvara

            Jäkla trams...vem fan har svingat något?? Jag ställde en normal fråga bara. Och sen fjantar du till svaret.

          • Kommentar avatar
           Petter, 1 år sedanSvara

           Tror Örebro vaknar och plockar hem honom nu när han gått ut i media och beklagat sig över att de inte erbjudit honom kontrakt. Uppenbart att det är dit han vill och Näkyvä riskerar ju att inte kunna spela denna säsong pga cellgiftsbehandling.

            Kommentar avatar
            Henrik Leman, 1 år sedanSvara

            Så kan det också vara. Vem vet. Många frågor. :)

          • Kommentar avatar
           Manne , 1 år sedanSvara

           Ebert har varit i Örebro tidigare, men det har ingen som helst betydelse förutom att han känner till SHL väl. Vill han ha chans att vinna något så är det inte Örebro han ska välja att spela i. Om han inte vill ha en enorm utmaning förstås, så kan det också vara. Återstår att se var han landar. Mitt tips är hos oss om det blir Sverige.

           • Kommentar avatar
            Maxad, 1 år sedanSvara

            Och plötsligt handlade det trygga i att det gällde språket. Inte smittorisken. När det gäller Coronan, så anses ju inte sveriges slappa attityd som nåt possitivt av andra länder.

             Kommentar avatar
             Henrik Leman, 1 år sedanSvara

             Snälla, Maxad, istället för att vara så arg, kan du inte försöka förstå vad jag skriver? Det blir fel ibland, svårt att tolka ton i skrift, vi backar bandet och börjar om. Så här: i ett läge där coronapandemin dragit över världen tror jag (TROR, jag vet naturligtvis inte) att en amerikan kan känna större trygghet att tillbringa tiden i ett västland som Sverige snarare än att åka till Ryssland. Språkfaktorn är EN faktor där. Att många dött i Sverige (vi vet ju inte alls om Ryssland redovisar sina siffror på samma vis som Sverige gör) tror jag inte skrämmer Ebert eftersom han varken kommer bo på äldreboende eller ska umgås intimt på fester eller after ski-partyn. Således tror jag Sverige kan – igen: KAN – upplevas som tryggare. Hoppas du förstår vad jag menar nu, Han en fin dag!

           • Kommentar avatar
            Rummel, 1 år sedanSvara

            Tycker det låter konstigt om vi ska värva halvbra spelare för att vi vill att de ska stanna längre??!!

            • Kommentar avatar
             Mattias, 1 år sedanSvara

             Örebros sportchef säger i Nerikes Allehanda att de för dialog med Ebert och agenten men behöver nya pengar, kan de få loss det innan torsdag nästa vecka har de goda möjligheter att signa Ebert på två år. Men krävs alltså att företag och privatpersoner går in, och det snabbt, enligt sportchefen

             • Kommentar avatar
              MatthewNup, 1 år sedanSvara

              [b][/b]

              • Kommentar avatar
               Carl Hamilton , 1 år sedanSvara

               Ebert är klar för Örebro.

               • Kommentar avatar
                SofnyMiz, 1 år sedanSvara

                Arthur Curry learns that he is the heir to the underwater kingdom of Atlantis, and must step forward to lead his people and be a hero to the world.
                #4c5c332c

                • Kommentar avatar
                 SofnyMiz, 1 år sedanSvara

                 Arthur Curry learns that he is the heir to the underwater kingdom of Atlantis, and must step forward to lead his people and be a hero to the world.
                 #4c5c332c

                 • Kommentar avatar
                  Kurt Lövgren, 1 år sedanSvara

                  Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Kurt Lövgren och jag kommer från Katrineholm sverige men jag flyttar till Kanada med min fru och min fru Barn Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och henne och mina barn vid den tiden. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men vet fortfarande att man kan hjälpa mig och jag har skickat en jobbansökan senare till så många företag, men ändå ringer de mig inte tillbaka, tills en trofast dag jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig förklarade jag alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han sa till mig att det var en caster-charm, men jag är en person som tror aldrig på trollformler, men jag bestämde mig för att försöka, jag förklarade mig också för DrIgbinovia han instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra på bara tre dagar och jag följer alla instruktioner och gör vad han bad mig göra bra. Drigbinovia såg till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet kl. 12.00. Min fru ringer mig med ett okänt nummer och gråter när hon ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och vi är tillbaka tillsammans igen. Och även efter två dagar ringde ett företag som jag skickade mitt brev till mig för att återuppta arbetet med dem här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skickar du ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp / Viber +2348144480786 så får du det bästa resultatet. Jag önskar dig det bästa.


                  Lämna en kommentar