Morning Mailbag #2 – så ställer jag upp Frölunda


► Första träningsveckan för Frölunda (återsamling tisdag).
► Andra måndagen för Morning Mailbag.
► Känns det kanske lite mer på allvar nu för en del av er? Tankar, åsikter, funderingar? Ni vet vad som gäller. 

Rakapuckar.com bild


FÖRST NÅGOT GLÄDJANDE som flera av er säkert såg redan i går. 

Nyligen positiva besked om Oskar Lindblom i Philadelphia, nu är Kristian Näkyvä är så frisk från sin testikelcancer att han skrivit ett treårskontrakt med Örebro.

Ibland är livet som det alltid borde.

Nå, utöver det rent mänskliga blir det förstås ett hockeymässigt lyft för Örebro när den finske backen anländer en bit in i oktober (skatteskäl).

Frölunda presenterade Jesper Sellgren i fredags, jag vet inte, vi har kanske snackat klart om det, jag gav mina åsikter här och här, och inget har direkt förändrats i min skalle.

Sellgren är en klassback på SHL-nivå, att Frölunda kan ta in honom borde givetvis glädja fans på samma nivå som det gladde sportchefen Fredrik Sjöström. Mycket, alltså.

Rakapuckar.com bild

Inte bara för att Sellgren är bra, till skillnad från om Frölunda skulle ha tagit in en utländsk back utan SHL-erfarenhet så går ju Sellgren bara rakt in och är sitt vanliga jag, utan behov av inkörsperiod. 

Det ”jaget” har räckt långt i Luleå.

Det kommer det göra i Frölunda också.

Jag förstår inte riktigt kritiken mot Sellgrens brist på storlek (180 cm). Är det några som sett Luleå spela hockey och tänkt: ”Åh, så svårt den där lille valpen har det?” Nä, tänkte väl det.

Sellgren med Viktor Ekbom kanske kan vara något?

Apropå det, jag tänkte att jag skulle få ur mig en krönika om Frölunda 20/21 innan laget drar igång hösten på tisdagen, antingen får ni den i kväll, eller i morgon bitti.

Men bara för att kittla er lite, och eftersom jag fick en fråga – så här skulle man kunna ställa upp laget. Notera att det mest är något att börja med, inget jag lagt ner en massa tid på, inget som ska tas på allt för stort allvar, det är tidigt i augusti och det kommer letas länge efter det perfekta. Någonstans ska man ändå börja, jag tyckte det var lite kul att sätta tänderna i den här uppgiften, och i slutet av veckan kan ni ju se om jag hade några rätt.

Kedjor:
Henriksson–Sundström–Raymond
Hjalmarsson–Mursak–Friberg
Carlsson–Lasu–Rosseli Olsen
Mustonen–Lundqvist–Söderblom/Nässén

* Kan utmana från J20, kanske med på några träningar: storvuxne Daniel Torgersson (-02), skicklige Theodor Niederbach (-02), kanske får vi också se Fabian Lysell (-03).

Rakapuckar.com bild

Backar:
Sellgren–Ekbom
Norlinder–Elliott
Lennström–Grönlund
Olsson–Johansson

* Utmanar från J20, kanske med på några träningar: Axel Kumlin (-02), Måns Krämer (-01, beror lite på hur mycket han kör med Hanhals Kings), med tiden kanske också store (193 cm) Simon Edvinsson (-03). 

Målvakter:
Mattsson/Rubin.

Det här är inga stenhårt hierarkiskt uppsatta formationer, bara sådana jag tror hade kunnat fungera. För övrigt har jag en annan idé som jag tänkte presentera i krönikan.

***

Den långa texten där jag kände på Roger Rönnberg föll lite bort i fredags när Jesper Sellgren-snacket tog fart. Här kan ni läsa Rönnbergs tankar om 20/21-truppen om ni missat. 

***

Så ni slipper fråga.

a) ”Per” undrade varför jag tyckte Samuel Fagemo hade varit gjuten att ta in om Los Angeles Kings resonerat som Carolina Hurricanes med Jesper Sellgren (nu gör ju inte Kings det så ni kan glömma Fagemo och Jacob Moverare) när jag inte alls tyckte likadant med Lias Andersson.

Rakapuckar.com bild

Så här resonerar jag:

Frölunda har två centrar som är bättre offensivt än Lias och ska ha mer istid: Jan Mursak och Johan Sundström. Sedan är Joel Lundqvist kapten och spelar därefter, Nicklas Lasu hemplockad för att få mer istid än förr. Alltså: finns ingen plats för Lias som ska vara nummer 1, det är förstås ett New York Rangers-krav. Själv vill Lias också vara en ledande spelare, gärna i den klubb där han känner sig hemma, alltså HV71. 

Vad gäller Fagemo så hade han gått in som nummer 1 bland ytterforwards. 

Busenkelt.

b) Ryan Lasch och hans framtid är ständigt en fråga som dyker upp. Eftersom jag vet att alla inte läser alla texter (det förstår jag verkligen) så klipper jag in dessa rader från i förra veckan:

Läget för den som undrar, och ni är många, inte minst frölundaiter som hoppas på en återkomst:
Frölunda klippte banden med Lasch.
Lasch klippte banden med Frölunda.
Utan en pandemi hade amerikanen redan sajnat ett lukrativt kontrakt, sannolikt i KHL, men nu vet ni vad som hänt:
Corona i världen, lönetak infört i Ryssland, sänkta löner även i Schweiz och NLA.
Det har gjort det svårare för Lasch att hitta rätt, få lönen han vill ha i en klubb som passar honom och hans spelstil.
Spelsnillet från Kalifornien har haft gott om anbud, säkert flera klubbar som fortsatt är intresserade, men han är kräsen, jag tror fortfarande chansen att han väljer tryggheten i Göteborg framför något annat är rätt liten (även med sänkta löner i Schweiz är skillnaden stor jämfört med SHL och Sverige) – men visst har den ökat med några procent.

Rakapuckar.com bild

***

Färjestad gjorde i går Per Åslunds kontraktsförlängning officiell. 

***

Det här gäller – och det kommer vara än viktigare nu än före coronapandemin:

rakapuckar.com är beroende av att läsarna visar förståelse och betalar för sig.

1 kr/dag, alltså 30 kr/månad, är minimiavgiften.

Det är fullt tillåtet att överskrida den …

Betalningsmodeller:

Swish: 0736-854501
Bank: SEB 5001 00 769-13 

För er utomlands behövs:
IBAN: 1950000000050010076913 
Bic: ESSESESS 

***

Okej, äntligen är det er tur. Morning Mailbag – kör hårt!

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
20 kommentarer
 • Kommentar avatar
  DD, 1 månad sedanSvara

  Backsidan ser verkligen intressant ut nu! Vad är tanken om/när Lennström lämnar? Ska man ha in en toppback i så fall?
  Krävs att ungdomarna tar ett rejält kliv framåt i år men det tror jag också att de gör.
  Tror du Friberg blir ett större offensivt hot i år?
  Är spänd på att se hur säsongen påverkas av att Perra fått gott om tid på sig att drilla laget fysiskt. Måste ju vara rena julafton att få bygga till exempel Raymond under så lång tid.
  Känns som en del lag satsar rätt hårt trots Corona? Lite intressant att Luleå tackade nej till Sellgren dock. Kan ju inte bara vara pengar? Frukthamster har ju gott om sådana. Inget försök till insamling heller för den delen.
  Intressant att det dröjde så länge med Åsa och Virtanen. Fick man ner priset till slut?
  Ser fram emot krönika!

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Här har ju Frölunda möjligheten att vänta och se i och med att Lennström inte lämnar förrän mitten november. Sedan får man se – han kanske kommer tillbaka. Inte alls otroligt. Om inte får Frölunda komplettera vid behov, så att säga. Knappast någon ”toppback.” Det lär inte behövas. Medhåll om träningsperioden på Raymond m.fl. Luleås nej hade nog mindre med pengar att göra, mer med att man var tjock på backsidan. Tror jag. Virtanen fick till slut inget i KHL, ev sökte han även i NLA, då blev Färjestad intressant. Åslund … mm, kanske viss prisnedgång där.

   Kommentar avatar
   HL, 1 månad sedanSvara

   Visst...Sellgren är 180 cm, men väger bara 77 kg.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Och du har sett honom lida av det i SHL? Kom igen: killen har varit en toppback och skaffat sig NHL-kontrakt. Skulle hans mått plötsligt bli ett problem i Frölunda?

   Kommentar avatar
   Manne, 1 månad sedanSvara

   Inte en chans. Sellgren är en alldeles för bra spelare för att han över en sommar ska bli typ division 2 lirare. Stor uppsida och kommer bara bli bättre och bättre.

 • Kommentar avatar
  Nickekondens, 1 månad sedanSvara

  Swishat 400kr för säsongen 20/21

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Stort tack för den förståelsen!

 • Kommentar avatar
  Daniel B, 1 månad sedanSvara

  God morgon HL. Nu när både lennström och Sellgren är klara, hur ser du på Frölundas backar? Vi var ju några som ville se att det skulle värvas toppbackar och i mina ögon så har Frölunda gjort det. När lennström var hel under hösten så var han riktigt bra tycker jag. Sen kom skador titt som tätt kändes det som. Gällande lias, Murre och Sundström tycker jag också är bättre, Lundqvist är Lundqvist, han är grym för laget. Sen tycker jag lasu var bra, kanske inte gjorde mycket poäng men han är oerhört viktig för laget i mina ögon. Så jag håller med, var ska lias spela?

   Kommentar avatar
   Daniel B, 1 månad sedanSvara

   Glömde en sak. Lite orolig är jag för målskyttet.. Hade inte varit fel med en målskytt i laget.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Jag ser på backarna lite som jag svarade DD ovan. En utmärkt besättning. Vad gäller målskyttet ... det är ju på forwardssidan det kan hända saker framåt juletid om det skulle behövas, tror jag. Först ska dessa 13 få sin chans. Men sedan ... klart det kan värvas.

   Kommentar avatar
   Daniel B, 1 månad sedanSvara

   Ah, ser nu att DD också skrev om backarna. Tack för svaret.

   Kommentar avatar
   Daniel B, 1 månad sedanSvara

   Nu vet vi att Frölunda vill satsa på unga från egna leden och det är jag med på. Dom måste få chansen och dom måste få misslyckas så därför ska bli kul att se Henriksson, nässen mfl. Men, vill man vänta med en målskytt till runt jul? Jag är den som tycker att man ska ligga ett steg före, alltså ha en målskytt i laget redan nu. Runt jul kan laget ligga en bit efter och då är det inte lätt att bara plocka in någon och tro att det vänder. Går laget lite dåligt så kanske det sätter en extra press på ungtupparna. Men, det kan gå åt andra hållet också. Att Henriksson mfl gör bra med mål och poäng och Frölunda ligger i toppen. Det vet man ikke...:) Mm, det är inte lätt..

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Kanske, kanske, om inte corona varit över oss, hade Frölunda varit mer aktivt på forwardssidan. Samtidigt, om nu ytterforwards verkligen är så svaga (jag är lite tveksam till det), så finns ju spelare på andra positioner som kan göra mål. Dessutom: unga måste också få chans att utvecklas, man gör inte det sittande större delen av en match i båset. Jag känner ändå att detta är ett spännande lag, om ev forwardsbehov adresseras slutet av november, december eller januari får vi se.

   Kommentar avatar
   Daniel B, 1 månad sedanSvara

   Ja, du har nog rätt. Jag tycker inte ytterforwards är svaga eller utan mer att jag inte tycker någon är en renodlad målskytt. Men som du säger, finns fler som kan göra mål, speciellt med den offensiva backuppsättningen. Missförstå mig inte, jag är väldigt nöjd med truppen och FS och gänget har gjort ett bra jobb trots Corona. Och jag vill givetvis att unga från egna leden ska få spela och ska få chansen.(inte som Bergman förra året)

   Kommentar avatar
   Daniel B, 1 månad sedanSvara

   Oj, en del i texten blev fel men tror du förstår.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Helt med på allt. :)

 • Kommentar avatar
  Anna Agdestein , 1 månad sedanSvara

  God morgon!
  Det var väl tal om en virtuell ispremiär? Tror du ni journalister får vara på plats?
  Fan day utgår. Många som brukar vilja ha autografer...
  Kan man tänka sig en Facebook-live på Raka puckar för att kicka igång säsongen? Blev rätt bra sist... :)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Vi väntar på besked, såväl om eventuell webbsändning av ispass som hur vi i media ska kunna bevaka alla träningar. FB live, vem vet ...

 • Kommentar avatar
  Kristoffer// KdeV , 1 månad sedanSvara

  Tror både Sundström o lasu kommer bli ännu bättre i vinter. Sundström mellan Henriksson o Raymond tror jag blir väldigt bra. Mursak behöver väl lite tid att komma in i allt.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Ja, kanske, men tror inte han behöver allt för lång tid.

 • Kommentar avatar
  Erik Johansson, 1 månad sedanSvara

  Gissar på
  20 12 40
  Sundström Raymond Henriksson
  Mursak Hjalmarsson Carlsson
  Lasu MRO Söderblom/Nässen
  Blir spännande!

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Mm, alla gissar vi just nu. :) Och sedan ska man minnas att det snabbt kan ändras. I fjol började Lasu som Laschs center, det höll i en vecka ...

 • Kommentar avatar
  Rasmus, 1 månad sedanSvara

  Vad tror du om att Joel går ut på vinge, som han spelar i tre kronor, och på så vis ger plats åt Henriksson som center, vilket är hans naturliga position?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Du kan nästan vänta på en krönika som kommer i kväll eller i morgon ... ;)

 • Kommentar avatar
  Göran, 1 månad sedanSvara

  Den överskattade Elias Pettersson gjorde ingen förvånad igår.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Överskattade? Really?

   Kommentar avatar
   Göran, 1 månad sedanSvara

   Ja, det tyckte jag att han bevisade igår.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Tycker nog att han gjort så mkt högklassigt under sin korta karriär att han inte ska sågas efter en enda match, men åsikten är fri.

   Kommentar avatar
   Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

   Såg du ens matchen? Han spelade nu på morgonen. Och han tillhörde ändå de bättre i ett svagt Vancouver som ändast fick ett på med 4 min kvar av matchen. Sedan har han ju vunnit allt han har ställt upp i hittills i sin karriär så att han har bland de högsta förväntningarna bland svenskar är inte konstigt.

   Kommentar avatar
   Göran, 1 månad sedanSvara

   Ja jag såg matchen. Elias var i mina ögon som vanligt överskattad.

   Kommentar avatar
   Herr Lakers, 1 månad sedanSvara

   Ja, det får du självklart tycka. han är ju bara på ett rookie kontrakt är bland de sämst betalda i ligan. Så frågan är vad du jämför med. Markström var bäst i Vancouver. Men att de inte fick fler PP ställde till det. Tittar du på skrällarna i första matchrundan så kan du hitta bra många som underpresterade mot förväntat. Vancouver behöver få fler PP för att klara att vända matchserien. 1 är för lite för ligans bättre PP-lag.

 • Kommentar avatar
  Petef, 1 månad sedanSvara

  Frölunda gör rätt att låta juniorerna ta plats, varför tror ni Fagemo är på G till NHL! Frölunda gav han chansen!
  Och jag är helt säker att Raymond, Henriksson, Nässe'n och Söderblom kommer att växa i Frölundas omgivning, och då speciellt Raymond och Henriksson som fick spela en hel del förra säsongen!

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Ska bli högintressant att följa, tycker jag.

   Kommentar avatar
   Daniel B, 1 månad sedanSvara

   Håller helt med om det du skriver om dom unga. Det jag skrev i mitt inlägg tidigare om en målskytt, det betyder inte att någon av de unga skulle petas. Dom unga ska spela och få chansen!! Jag tyckte Henriksson såg väldigt bra ut förra säsongen och tror han är den som kommer vara bäst av dom unga kommande säsong.

 • Kommentar avatar
  Kjelle13, 1 månad sedanSvara

  Snyggt jobbat med Sellgren av Sjöström. Givet är ju att Carolina vill ha Sellgren i ett bra lag med mycket speltid och även i PP. Har inte läst någonstans att Carolina hade ett finger med i val av klubb. Vad tror du om det HL? Att Carolina var med och styrde...

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Inget jag forskat i, tror kanske det spelade mindre roll, eller så har Sjöström en ingång där. :) Tror säkert Carolina varit okej med att Sellgren fortsatt i den klubb (Luleå) där han fått sitt genombrott och vuxit ut till back med NHL-potential, nu blev det Frölunda, en klubb med gott renommé hos många i Nordamerika.

 • Kommentar avatar
  Nolte, 1 månad sedanSvara

  Inte så säker på att varken Sundström eller Mursak kommer vara bättre än Lias offensivt, men med på att Frölunda inte behövde en center. Gillar backsidan, även om jag nog håller Olsson före Grönlund. Men när jag ser potentiella kedjor, hua. Här krävs verkligen utveckling, att unga spelare blir vuxna direkt och att dom så många forwardens som ”borde ha mer i sig” får ut det. Jag precis som det flesta andra kan inte sluta undra, vem ska göra målen?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Jag har inte rankat backarna på det sättet, tyckte dock Grönlund passade bättre med just Lennström. Bara så, Det var ingen stenhård hierarki där. :) Mm, ska bli jättespännande att följa utvecklingen. Kommer den? På vilka?

 • Kommentar avatar
  Andreas, 1 månad sedanSvara

  Chanserna för att vi får se Lasch ökar nu när allt fler spelare från NHL/AHL väljer att spela i Europa.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Beror lite på. Alltså, redan med corona har chansen ökat lite, men flera nordamerikaner vill bara spela i Europa i väntan på decemberstart NHL/AHL. Lite osäker på hur många euroklubbar/-ligor som nappar där. Men visst kan det påverka lite.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Blev många "lite" där. Sorry.

 • Kommentar avatar
  Molly, 1 månad sedanSvara

  Hört något om ispremiären imorgon ?
  Kan man se nånstans?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   Ännu inget besked från Frölunda. Gissar de lägger ut på sin webbsajt eller tipsar GP som når flest. Kanske är det heller inte första ispasset som sänds i så fall.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

   "Inget spikat", är Frölundas svar om något "viralt", något webbsänt. Alla träningar tydligen stängda även för media, bortsett den i morgon då jag tyvärr inte kan vara på plats på grund av läkarbesök.

 • Kommentar avatar
  Molly, 1 månad sedanSvara

  Hört något om ispremiären imorgon ?
  Kan man se nånstans?

  • Kommentar avatar
   E23, 1 månad sedanSvara

   Ser hellre att man satsar på Lasu än Hjalmarsson som en producerande fwd i ledande lina. Tror faktiskt på en stor uppsida där. Hjalmarsson ser jag som en ytterst klok och hårt arbetande spelare i defensivare lina.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

    Lasu är center. Hjalmarsson däremot tänkt som ytterforward.

    Kommentar avatar
    Julius, 1 månad sedanSvara

    Jag ser inte Lasus storhet!! Han är en väldigt begränsad spelare, han är bra i boxplay men väldigt begränsad i övrigt. Han saknar totalt målkänslan och har ganska dåligt passningsspel men att skriva upp honom till något han inte är gör honom inte rättvisa.

  • Kommentar avatar
   Conta, 1 månad sedanSvara

   Hej bästa Henrik Leman.
   Har lite tankar om kedjorna i Frölunda.
   Tänker tillbaka till säsongen som passerat, stark forwards Ida, men jag fick känslan flera matcher att det kändes som man inte hittat rätt fullt ut med kedjorna. Tycker man borde krämat ut lite mera. Vad tänker Rönnberg om kedjorna inför säsongen?
   Kommer man att experimentera mera med olika kedjor innan shl startar?
   Tänker man prova olika kedjor även i början av shl?
   Vore intressant att höra mera av Rönnbergs idér här.
   Vilken kedja är bäst för att det äntligen ska lossna för Raymond?
   Kan Rönnberg tänka sig en ren junior kedja?

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

    Oh, ja, räkna med att det kommer testas. De backpar och kedjor som inleder så här i början av augusti kommer bara vara en början, något att utgå från, så att säga. Kommer testas, letas, ändras. Rönnberg sa så här till mig i torsdags: "... vi har väl en tanke hur det ska se ut i början, men vi letar inte efter något färdigt, mer att vi hittar lite roller, vilka av backarna som är mer puckdrivande och så."

    Kommentar avatar
    Conta, 1 månad sedanSvara

    Ja det låter bra det, jag läste din intervju med Rönnberg men är ändå nyfiken på vilka namn Rönnberg tänker på i kedjorna. Känns svårare än vanligt då flera juniorer är med i truppen nu. Men spännande att följa.

  • Kommentar avatar
   Rasmus, 1 månad sedanSvara

   Läste just om Rodrigo Abols som lånas in till Örebro till i november, hur fungerar det med korttidskontrakten? Han lär väl knappast ha något gällande avtal och täcker inte heller för någon skadad spelare. Det bör ju öppna för Fagemo in absurdum.

    Kommentar avatar
    Rasmus, 1 månad sedanSvara

    Fel av mig, jag var tydligen för snabb på tangentbordet. Hittade att han skrev på en tvåårsförlängning strax innan han åkte över och har kontrakt gällande till 2021. Tusan också!

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

    Precis så. :) Jag hade också glömt bort Abols.

  • Kommentar avatar
   RickGrimes, 1 månad sedanSvara

   Hmm, väldigt tveksam till att Sundström och Mursak kommer vara bättre än Lias denna säsongen. Båda har sett sina bästa dagar medans Lias bara är 21 och har potential att explodera.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

    Ja, här finns förstås inga givna svar, vi får se. Men faktum är att Frölunda valt att satsa på Sundström och Mursak, så i sak förändrar det inget. Fanns ingen plats för Lias ändå. Om det nu ens var en "issue", vilket jag kraftigt betvivlar.

    Kommentar avatar
    Mattias, 1 månad sedanSvara

    Håller med. Med facit i hand är det ju alltid enkelt men det klart vi borde avstått från en dyr Mursak och gått på Lias. Han hade garanterat valt oss före HV om han fått en given centerroll. Men omöjligt veta för Sjöström att Lias skulle gå att få loss när han tidigt signade Mursak.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

    Nja, det vet jag inte om jag håller med om. Frölunda fick chansen på Mursak på tre år (!), även om man fått chansen på Lias i vintras (omöjligt) så hade det inte varit rätt. Ingen vet om Lias hade stannat längre än ett år. Så ... nej, finns inget att diskutera här, tycker jag.

    Kommentar avatar
    Sothöna, 1 månad sedanSvara

    Sunny har definitivt inte visat sitt bästa ännu.

  • Kommentar avatar
   Paul Axel, 1 månad sedanSvara

   Swishat. Tycker det är för mycket focus på, Lias. Lägg ner det, det hjälper inte. Jag tror att Mursak. (som svarar på instagram) och Sundström kommer att dominera SHL, för så bra är de.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

    Tack för att du ger sajten stöd! Uppskattas. Vad gäller Lias, eftersom folk fortfarande frågar ville jag mest förklara hur jag ser på det. Men jag håller med – nu får det nog räcka.

  • Kommentar avatar
   Sothöna, 1 månad sedanSvara

   Assisterande materialförvaltare är på väg bort. Kommer nytt namn presenteras inom kort?

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 1 månad sedanSvara

    Visste inte Frölunda hade en assisterande matris.


  Lämna en kommentar