"Klart det suger, jag önskar jag fick spela"


► Ingen Joel Lundqvist mot Rögle. Men det öppnar knappast någon dörr för Sebastian Stålberg, 29.
► Veteranen är fast förankrad på Frölundas bänk.
► – Klart det suger, jag önskar jag fick spela, men livet är inte alltid rättvist. Gäller att hålla modet uppe, om jag går och surar blir mina dagar tråkigare också, säger han.

Rakapuckar.com bild

Fast på bänken. Och det kan dröja till JVM innan det blir någon ändring för Sebastian Sfålberg.


OM ELVA VECKOR ska Sebastian Stålberg och fästmön Rebecca bli föräldrar till en liten tjej.

Det finns en ljuspunkt i livet, alltså.

Något att verkligen se fram emot.

– Om jag varit ensam i den här situationen hade det varit jobbigare, åka hem i mörket och deppa. Hockey är en stor del av livet men inte allt, det finns mycket annat roligt, säger Sebastian som förstås får en kick varje gång han kommer hem från träningarna.

Den kan behöva.

På isen finns få glädjeämnen just nu.

Inte ens med Joel Lundqvist skadad skapas utrymme för spel; Stålberg fick 3.55 som extraforward mot Örebro (snittet magra 3.08 på 13 matcher) och inget talar för mer borta mot Rögle på lördagskvällen.

Rakapuckar.com bild

I hockey roterar man inte som i fotboll. Med stor trupp blir någon eller några utanför.

– Vi har fattat ett beslut att spela med bästa laget, konfirmerar tränaren Roger Rönnberg.

Stålberg:

– Jag tränar på så får vi se, inte mycket att göra, jag får väl en chans förr eller senare.

** Under JVM, med Samuel Fagemo och Lucas Raymond borta?
– Ja, det är väl planen, vi har pratat om det, jag får passa på att vara bra då …

Det märks på Stålberg att situationen är jobbig. Han är munter och uppåt på isen, håller humöret uppe, men är ärlig i snacket.

Kritiserar inte tränarstaben. Vet spelets regler.

Men hockeylivet är allt annat än roligt just nu, det medger han.

– Självklart är det tråkigt, klart det suger,  jag önskar jag fick spela, men livet är inte alltid rättvist. I går (mot Örebro) fick jag några minuter i tredje perioden, det är inte optimalt, men det är inte mycket jag kan göra. Bara att göra det bästa av situationen. Gäller att hålla modet uppe, om jag går och surar blir mina dagar tråkigare också.

Rakapuckar.com bild

** Jobbigaste tiden i karriären?
– Ja, det kanske det är. I och för sig var det tufft i AHL också, fyra lag på en säsong, då var jag där ensam, här har man sin familj, är trygg i sin karriär, vet vad man gjort, vad man står för, har sin erfarenhet, allt sådant för att få andra jobb i hockeylivet framöver. När man var 22 i AHL och inte hade gjort något egentligen, det var mer stressigt om man skulle fortsätta spela hockey eller inte, så jag skulle nog säga att det var värre då. 

Han har inte varit sämre i höst än förut, Stålberg; snarare tyckte jag tvärtom tidigt i höstas.

Lik förbaskat är den Lerums BK-fostrade anfallaren rätt långt från regelbundet spel i Frölunda, givet att det inte blir fler skador.

Stålberg:

– Vi har fyllt på med mer folk, konkurrensen har ökat, ser man spelare för spelare är det sjukt bra, ingen i vårt lag som inte skulle gå in i vilket annat lag som helst. Unga talanger ska ha sina minuter också, med grejor framför sig. Det är inte optimalt, men vad ska jag göra? Det enda jag kan göra är att sprida positiv energi. Ha ryggen rak. Göra det bästa av situationen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rakapuckarpunktcom on


Han är kontrakterad av Frölunda till 2021. Var och en förstår naturligtvis att det här inte är en hållbar situation för någon av parterna en längre tid – men just nu vill Stålberg inte diskutera ämnet:

– Jag har mitt kontrakt, det är här jag vill vara. Sedan får man se vad som händer.

Roger Rönnbergs uttalande tycker jag var rätt talande. Efter att ha hyllat Stålberg för dennes professionella inställning och lojala jobb för att hjälpa laget sa Frölundatränaren:

– Det är bara spelaren som kan svara på hur lång tid man kan ha det så här.  

Kämpa på fram till JVM. Försöka ta chansen. Sedan … tja, sedan ”får man se.”

Jag tror så här: med den uppsjö av talang som finns i Frölundas organisation är det tveksamt om det blir så mycket mer av Sebastian Stålberg i Frölunda.

Rakapuckar.com bild

Ett sportbeslut i så fall. Ett svårt sådant. Men ett som en klubb behöver fatta ibland.

Lite svårförståeligt, kan jag dock känna, varför fotbollsspelare utan problem kan acceptera ett rotationssystem utan att känna sig petade men att det inte fungerar för hockeyspelare.

I alla fall inte utespelare.

På målvaktssidan gäller ju motsatsen.

***

Frölunda lär mot Rögle ställa upp med samma lag som besegrade Örebro. Joel Lundqvist står över ytterligare en match, kaptenen är så kallat "dag för dag."

***

Timrålånet Oliwer Fjellström är ryggskadad, hemma i Göteborg sedan en tid och ”rehabbar”, det minns ni kanske att jag skrivit.

Jobbig situation för Oliwer. Han har ingen aning om när han kan vara tillbaka.

– Ingen prognos, läkarna vill inte ge mig falska förhoppningar, berättade han när vi sågs före Frölundas fredagsträning.

Fjellström hann bara göra fyra matcher före skadan, det handlar om en disk i ryggen som krånglar, nu kör Oliwer rehab för att bygga upp styrkan runt om, dock utan att veta om han kan spela hockey om en vecka, om en månad, efter jul – eller inte alls den här säsongen.

Om den ovissheten är jobbig? Ja, ni kan ju själva räkna ut hur känslan är … 

Rakapuckar.com bild

Skumt ändå. Linus Nässén är också utlånad av Frölunda till Timrå, och ni vet vilka ryggproblem han haft. Vad var oddsen på att även Fjellström skulle få en liknande typ av skada? 

Nässén debuterade förresten för Timrå i onsdags, i kväll match mot Västervik.

***

Sedan tidigare visste jag att Frölunda hade planer på hockeygymnasium för tjejer och att sedan följa upp det med ett seniorlag för tjejer/damer.

Dumt nog lovade jag att inte skriva till dess att det blev officiellt; det kan fungera så när man får en nyhet ”off the record.”.

Nu kunde jag läsa om planerna i GP istället (låst).

Så kan det gå. Sorry. Ni kunde ha vetat för en tid sedan.

Nå, jag har tankar och åsikter om det här med damhockeyn, kommer säkert få mothugg, men någon gång ska jag få tummen ur att sätta dessa åsikter på pränt. Kanske nästa vecka.

Men rent generellt: klokt agerat av Frölunda, om man vill satsa på damhockey måste man förstås börja på tjejnivå. 

Rakapuckar.com bild

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
18 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Conta , 1 år sedanSvara

  Tycker det verkligen är dags att ge Stålberg mera speltid. Raymond behöver köra mer i J20. Han är inte mogen fullt ut för shl ännu.

   Kommentar avatar
   Epoe, 1 år sedanSvara

   Han kommer aldrig bli mogen av j20

 • Kommentar avatar
  Fredo, 1 år sedanSvara

  Jag lider verkligen med Sebbe. Han förtjänar en ordinarie plats medan Lucas skall till juniorerna. Håller absolut inte med Rönnberg att de spelar med bästa laget när Lucas spelar och inte Stålberg.
  Lucas är en talang och inget snack om det men han är långt ifrån var fagermo var förra säsongen. Låt Lucas spela som extra forwards och inte Stålberg.

  • Kommentar avatar
   Per, 1 år sedanSvara

   Leman, vore toppen om du kan fråga RR varför det är omöjligt att rotera bland forwards men en nödvändighet och självklarhet bland målvakter och ibland bland backar.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 1 år sedanSvara

    Inte backar. Där roteras inte. Men målvakter, och du har rätt, jag skulle förstås frågat varför det går där, men svaret blir alltid det där att målvaktssituationen är speciell, om en går sönder måste den andre vara igång, det finns bara två målvakter och så vidare.

    Kommentar avatar
    Per, 1 år sedanSvara

    Nog roterade man bland backarna när alla var hela?

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 1 år sedanSvara

    Nja, mest Bergman som suttit då FÅ gånger alla varit hela. Känns som "bästa laget" gäller där också.

    Kommentar avatar
    Per, 1 år sedanSvara

    Viss rotation bland backar ändå alltså. Ändå intressant att hockeyn och fotbollen helt går på tvärs i denna fråga. Hade verkligen varit intressant med tränare som vågar testa nytt. Tänk om man låtit samtliga forwards få en vecka utan match och istället tex köra stenhårt enligt ett individuellt utformat träningsschema.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 1 år sedanSvara

    Jag håller med om att det varit intressant, men minns när Boorken försökte något liknande i Brynäs för ... vad kan det ha varit, 20 år sedan? Det gick käpprätt åt helsike. Men jag fascineras av detta, att ett hockeylag inte är mer månt om att hålla alla åtta backar och 14 forwards matchtränade, matchvana.

    Kommentar avatar
    Per, 1 år sedanSvara

    Jag tycker det är väldigt märkligt. Tänk vilka möjligheter det ger. Tex när Lasch vilar. Då får nån annan gå in i hans position under en veckas tid. Väldigt utvecklande för tex Lasu i en sån position. Och spelare måste väl må bra av att få en vecka att gnugga tex målskytte för Purre och Friberg. Och massa matcher i shl och chl sliter, då behöver man återhämtning. Som för Joel nu. Inte hade han lidit av en veckas återhämtning medan stålis tar hans position. Tyvärr är det väl kulturen som sätter stopp för att våga gå utanför boxen. Att boorken testat och misslyckats hade jag ingen aning om.

  • Kommentar avatar
   Rinken, 1 år sedanSvara

   Tycket det är helt fel och håller inte med om att de ”spelar med bästa laget” de kör sin gristräning som går ut över matcher, målvakter får bygga förtroende även om den andre är hetare. Pratar hela tiden om att vara bäst i slutspelet. Då är det väl fan självklart att man roterar in en sån som Stålberg? Så han är i form och redo att kliva in i slutspelet om skador uppstår? Fortsätter det såhär kommer han lämna innan dess och vi får fylla på med juniorer. Ner med Raymond i J20 eller låt Peterson/Musto sitta nån match. Spelare med Stålbergs hjärta behöver man ta vara på!

   • Kommentar avatar
    Per, 1 år sedanSvara

    Tjänstefel av RR att inte spela Stålberg.
    Är det scouter och agenter som sätter press för att lyfta fram Raymond inför draften? Tycker hetsen kring unga spelare börjar gå för långt. Fagemo famlar vidare och även han kanske skulle må bra av att köra lite juniorhockey, tyvärr tror jag att risken är att han stagnerar istället.

     Kommentar avatar
     Epoe, 1 år sedanSvara

     tjänstefel lol lol. stålberg e en UNDER GENOMSNITTET spelare i ligan. håll inte på

   • Kommentar avatar
    Peter, 1 år sedanSvara

    Jag känner att det ligger en katt begravd någonstans när det gäller Stålberg vara eller icke vara, så jäkla dålig har han väl inte blivit sedan han vad med och kämpade om SM guldet för ett halvt år sedan.
    Nej Stålberg skulle gå in i alla SHL lagen oavsett, och här kan han inte änns få speltid i konkurrans med 40, 18 och 44, det fattar väl alla att det är något som inte stämmer!

    • Kommentar avatar
     Johan L , 1 år sedanSvara

     Lider med Stålberg. Ingen lätt situation för honom. Han lär nog inte köpa detta nästa säsong. Men där är vi inte än. Tycker dock han tar det på bästa sätt i stunden. Kan faktiskt tycka att man borde rotera mer på iaf en plats på kanske 3 spelare. Men jag är inte RR så det finns ju en tanke. Men tråkigt för Stålberg att det blivit så här.

     • Kommentar avatar
      Peter Smögen, 1 år sedanSvara

      ”Tjänstefel” ”katt begravd” nonsens, RR säger det ju själv: dom har bestämt sig för att spela med bästa laget. Vad vi supportrar tycker är irrelevant. Har full tilltro till ledarstaben, sen är det som sagts: upp till Stålberg om han vill stanna o fightas eller söka sig vidare, alla kan inte få plats tyvärr. Vem ska han peta? (Nej Raymond är inget alternativ)

       Kommentar avatar
       Rinken, 1 år sedanSvara

       Men ”spela med bästa laget” motsäger ju lite hur de har agerar tidigare? De har aldrig gått särskilt hårt mot seriesegern utan vi har alltid gristräning i januari som ofta går utöver matchkvaliteten där vi tappar en match eller två. Vilket ofta också gett oss mer kräm i slutspelet. Varför då inte rotera in Stålberg? Säger inte att han nödvändigtvis är bättre än någon annan men den lilla försämringen det ger att spela Stålberg istället för Musto eller Peterson tillexempel kanske är värt det om man har en spelare som Stålberg på läktaren i ett slutspel när någon blir skadad? Eller ska vi då fylla på med juniorer som inte fått spela en minut? För tvivlar på att Stålberg vill sitta på läktaren hela säsongen.

       Kommentar avatar
       Jock, 1 år sedanSvara

       Klockren kommentar. Håller med om att Raymond inte är ett alternativ. Han skall spela och lyfta in i en ledande roll. Början man att stoppa Sveriges största talang från att få speltid, ja då kan vi ju glömma att landets talanger tittar mot Göteborg för sin hockeyutbildning... Sedan så är jag dock oförstående för varför man väljer att ständigt bänka Stålberg istället för att rotera. Det är ju bara logiskt om Stålberg hade varit dålig, och det är han ju inte!

       Kommentar avatar
       Peter Smögen, 1 år sedanSvara

       Jag ser heller inget problem med att alternera Stålberg/ MRO lite mer. Kan tänka mig att dom tycker MRO har bättre fart. Men våra talanger måste få spela, då får det ske på bekostnad av spelare längre ner i hierarkin. Det är Monumentalt viktigt för ryktet föreningen byggt upp att talanger ges utrymme

     • Kommentar avatar
      #91, 1 år sedanSvara

      Tycker att Stålberg verkligen ska få spela! Tror Rönnberg kan tjäna på de i längden att rotera lite bland forwards. Raymond hade mått bra att få lira mer i J20 få mer ansvar, mera speltid,ha en mer ledande roll och att få mera pp tid! Backarna roteras de mera så borde gå och göra de bland forwards. Stålberg är minst lika bra som mustonen och rosseli, och gör alltid jobbet som självklart de andra gör.

      • Kommentar avatar
       Bengan, 1 år sedanSvara

       Tycker Ståhlberg började säsongen bra, och han borde få chansen att spela snart igen. Ingen rolig situation för honom men han verkar hålla humöret uppe.

       • Kommentar avatar
        Håkan G, 1 år sedanSvara

        Stålberg är inte kass men helt enkelt en grovjobbare som inte platsar just nu. Jag är tveksam till att han hade gått in i alla andra SHL-lag.

        • Kommentar avatar
         CC, 1 år sedanSvara

         Ursäkta, men vad är poängen med att ha en nyhet, skippa skriva om den för att när sen sedan kommit ut köra något form av ”jag var egentligen först”-race? Ytterst märkligt.

          Kommentar avatar
          Henrik Leman, 1 år sedanSvara

          Du missförstår. Ibland får man en nyhet "off the record", man fick den inte officiellt, så att säga, man är schyst, respekterar off the record, kommer överens med den part det gäller att vänta, i gengäld "får" man då nyheten och är först med den. Inga konstigheter. Och världen går inte under för att ni läste detta i GP, inte på något vis, men jag blev förvånad.

          Kommentar avatar
          CC, 1 år sedanSvara

          Jag vet hur det fungerar, tycker ändå det var lite märkligt skrivet. Vad var det som förvånade dig? Just det (det sista du skrev nu) förstod jag inte.

          Kommentar avatar
          Henrik Leman, 1 år sedanSvara

          Om du förstod vad jag skrev så ... ledsen, men då förstår jag inte vad du inte förstår, Menar inte att göra mig lustig, jag förstår inte. Men vi kan släppa det, ingen stor sak. :)

        • Kommentar avatar
         Jjjj, 1 år sedanSvara

         Nej, in med stålis. Hans hjärta för klubben är guldvärt!
         Även om musse har en sjuk energi och speed så fumlar han ofta med pucken och kör lite one man show...

         • Kommentar avatar
          #18, 1 år sedanSvara

          Frölunda vill inte ha någon ren checking line. Alla kedjorna skall kunna hota och utmana. Det är nog anfallsstyrkan som gör att Stiffy står utanför laget. Rätt eller fel så förefaller RR anse att Rosse, Musten, Friberg, Rhett, Raymond och Purre allihop utgör ett större offensivt hot på isen än vad Stiffy gör. Men, det kommer ett JVM när Stiffy kan visa att RR måste tänka om.

          • Kommentar avatar
           Christoffer , 1 år sedanSvara

           Jag förstår er som skriver att Raymond inte dominerat eller bidragit så mycket som man kanske kan hoppas.
           Men jag är ledsen, trots att Raymond inte fått till produktionen så är han bättre än Stålberg i iprincip alla mätbara siffror.
           Raymonds poängproduktion ligger på 1.4 poäng /60 min.
           Stålbergs förra säsongen var på 0.9 poäng /60 min.
           Tittar man defensivt så har Raymond nu +4 i +/-, Stålberg förra säsongen hade -3 i +/-.
           Tittar man på underliggande siffror så ligger Raymond i topp med CF% på 59% förra säsongen låg Stålberg på 45%.
           När det gäller Corsi så är Raymond bättre åt båda hållen. När han är inne på isen så skjuts 54 skott/60min mot motståndarmålet, och bara 37 skott /60 min mot det egna målet. Jämfört med Stålberg 39 för och 48 emot.
           Till och med i tacklingar ligger Raymond på 3 tacklingar / 60 min medans Stålberg låg på 2 / 60 min.
           Enda statistiken där Stålberg är bättre än Raymond är i blockade skott, där Stålberg blockar 3 skott / 60 min medans Raymond blockar 2 skott / 60 min. Här beror säkert skillnaden mer på att Stålberg får betydligt fler skott mot sig än Raymond.
           Och då har jag inte nämnt zone entries och exits där Raymond är riktigt duktig, men där det inte finns någon publik statistik.
           Dessutom så har kedjan Raymond - Sundström - Carlsson högst xGF% (56%) utav alla kedjor i Frölunda.
           Raymond bör definitivt spela med seniorerna. Han har inte producerat så bra ännu, men det kommer.

            Kommentar avatar
            Pippo, 1 år sedanSvara

            Säger inte att du har fel, men visst räknas boxplay minuterna in i den statistiken? Stiffy gjorde rätt många minuter i bp om inte jag missminner mig medan Raymond spelar mer eller mindre bara i 5v5... Svårt att jämföra exempelvis +/- mellan spelare om sådant ska räknas in.

            Kommentar avatar
            Roger, 1 år sedanSvara

            Precis, statistik visar inte allt och ger även helt fel bild ibland. Skall du bada så gör det inte på sommaren för då sker mest drunkningsolyckor. :-D

            Kommentar avatar
            Christoffer , 1 år sedanSvara

            +/- är lite konstig. Mål insläppta i boxplay räknas inte in. Mål gjorda i PP räknas inte in. Resten räknas. Corsi är i 5v5. Poängen är i alla former, men då ingen av dom spelar pp så spelar det ingen roll. Det finns Inget i siffrorna som är mer gynnande för den ena snarare än den andra. Däremot så påverkar användningen såklart siffrorna, och detta finns inte i publik data. T.ex. startar Raymond mycket i ozone medans jag antar att Stålis startar mer i dzone. I Frölunda tror jag inte det spelar så stor roll (då jag inte tror RR line-matchar så mycket) men spelar man mycket mot 1sta kedjan i motståndare laget kommer ens siffror såklart vara sämre än om man bara spelar mot 4e kedjan.

            Kommentar avatar
            Christoffer, 1 år sedanSvara

            Siffror kan såklart vara missvisande. Men ögonen och minnet kan lura precis lika mycket, om inte mer. Det finns såklart saker Stålis är bättre på. Är han bättre på att hålla pucken i anfallszon? Ja troligtvis, är han bättre på att spela i egen zon utan puck? Ja troligtvis. Men jag kan nästan garantera att Raymond har en mer positiv inverkan på försvarsspelet i stort än vad Stålis har. Titta nästa match på hur bra Raymond är på att peta loss pucken från anfallsspelare och ta pucken från egen zon till anfallszon. Eller hur bra han är på att stjäla tillbaka pucken när han backcheckar. Eller hur han forecheckar fram misstag hos motståndarlagets backar. Det Raymond gör väldigt bra är att hindra spelet från att ske i försvarszonen från första början. Det kan man se på antalet insläppta mål när han spelat. Stålberg låg förra säsongen på 2 insläppta mål / 60 min. Raymond ligger på 0.5 insläppta mål / 60 min. Och då spelar han med Sundström som har varit inne på mest insläppta mål i Frölunda denna säsong. Allt detta är i 5v5.

            Kommentar avatar
            Pippo, 1 år sedanSvara

            Mer än jag visste om statistiken! Som sagt, sa aldrig att du hade fel ang. siffrorna och är inte säker på att jag tycker just Raymond ska stå tillbaks men lider verkligen med Stiffy. Tycker han är en kompetent spelare och på nått sätt viktig i truppen. Hoppas de hittar en lösning snart i alla fall så grabben får spela!

          • Kommentar avatar
           Conta , 1 år sedanSvara

           Om eller när nu Raymond kommer få sitt genombrott så kommer han bara spela denna säsongen och nästa. Sedan försvinner han till NHL.
           Stålberg är ingen offensiv spets, men en mycket duktig defensiv spelare. Stor tillgång i boxplay. Raymond har bättre statistik visst, men han har ännu inte fått till det. Raymond hade 2 riktigt bra lägen men brände båda. Jag tycker det är hög tid att Raymond börjar leverera.
           Visst kan dribbla och passa, men är inte någon klippa i egen zon och får det svårt i mer fysiska matcher. Nej Raymond behöver mera speltid i J20 så han mognar mer. Låt han spela 2-3 matcher med J20. Stålberg in i laget dom matcherna. Sedan Raymond in i laget igen. Sedan ser man hur man går vidare.
           Frölunda behöver hålla igång alla spelare. Hittills har vi klarat oss bra undan med skador under längre tid.
           Men skador kommer alltid.

            Kommentar avatar
            Christoffer , 1 år sedanSvara

            Så du tycker inte man skall spela med bästa laget (Raymond spelar, inte Stålis) bara för att han kanske försvinner nästa säsong? Skall vi bänka Lasch för att han inte skrivit kontrakt över nästa säsong då med?

            Kommentar avatar
            Christoffer , 1 år sedanSvara

            Dessutom, om vi skall bänka alla som missar bra chanser, då borde ju verkligen Stålid bänkas, dessutom borde vi bänka Friberg, Mustonen, Joel etc.

            Kommentar avatar
            Peter Smögen, 1 år sedanSvara

            ”Försvinner till NHL”?! Men dom måste ju utvecklas till NHL-spelare med. Ingen vidare reklam för Frölunda om man inte släpper fram talang för att man ska hålla igång en spelare långt ner i näringskedjan på bekostnad av talang. Vilka unga talanger tror du då vill komma till Göteborg? Tror du Kings hade lånat ut Moverare under dom premisserna?

            Kommentar avatar
            Peter Smögen, 1 år sedanSvara

            ”Försvinner till NHL”?! Men dom måste ju utvecklas till NHL-spelare med. Ingen vidare reklam för Frölunda om man inte släpper fram talang för att man ska hålla igång en spelare långt ner i näringskedjan på bekostnad av talang. Vilka unga talanger tror du då vill komma till Göteborg? Tror du Kings hade lånat ut Moverare under dom premisserna?

            Kommentar avatar
            Conta , 1 år sedanSvara

            Jo visst bästa laget skall spela. Men tror risken finns att Raymond knäcks när framgången uteblir. Jag menar inte att Raymond ska spela J20 resten av säsongen. Utan 2-3 matcher och sedan återkomma till A läget. Stålberg kan då gå in i laget och MRO eller Mustonen som extra forward. Raymond behöver mera speltid och därför spela både J20 och A lagsmatcher. Raymond är en talang, men han försvinner mycket i matcherna med.

            Kommentar avatar
            #18, 1 år sedanSvara

            Jag håller fullständigt med dig. Inte bara sportsligt, men även för den humanistiska sidan av saken.

            Kommentar avatar
            Christoffer , 1 år sedanSvara

            Om det är på det sättet du ser på det kan jag respektera det. (Även om jag personligen väntat några matcher då han precis spelat i J20). Jag reagerade mest på att det var så många som skrev "skicka ner Raymond" särskilt efter två matcher där han spelat väldigt bra och genererat mycket.

          • Kommentar avatar
           Johannes, 1 år sedanSvara

           Jag tycker man ska låna ut Stålberg till Timrå/Björklöven så kan han få spela mer. Oavsett vad han tycker om det, så kan Frölunda släppa detta med "stackars X han får ingen speltid".

           • Kommentar avatar
            Pippo, 1 år sedanSvara

            Lån till Finland? kanske inte helt realistiskt men finlandsturen verkar ha gjort gott för Lasu och tvillingarna producerar rätt bra i lukoo


            Lämna en kommentar