"Se på Ehn, vi hade kunnat ge upp honom"


► Kristoffer Gunnarsson skickas på lån till Linköping. Filip Westerlund får ytterst lite speltid.
► Unga, egna backar har det svårt i Frölunda just nu. Vad skickar det för signaler?
► – Att vi vill vinna. Och vi har ett långsiktighet i vårt tänk, vi fortsätter jobba med spelare oavsett hur tungt det går. Se på ”Chrille” Ehn, vi hade kunde ge upp honom, men det gjorde vi inte, säger tränaren Roger Rönnberg.

Rakapuckar.com bild

Ingen fantastisk utveckling i höst för de här unga backarna som båda gått genom Frölundas organisation: Kristoffer Gunnarsson, 21, och Filip Westerlund, 19. 


DET SNACKADES OM en topp 6-plats för Filip Westerlund när han plockades hem från låneperioden i Björklöven.

Det var tidigt Kristoffer Näslund-snack om att göra Kristoffer Gunnarsson till en ”Rahimi-typ.”

Just det var kanske önsketänkande, men sammantaget sa det lite om förhoppningarna.

Det fanns utveckling i både Gunnarsson, 21, och Westerlund, 19.

Den skulle plockas fram av Frölunda.

Facit: Gunnarsson platsar inte och lånas ut till Linköping, Westerlund har varit ut och in och aldrig fått trygghet.

Summa summarum: sisådär med utvecklingen för Frölundas egna, unga backar. Det torde oroa en och annan, kanske också spela roll när andra talanger ska välja klubb i framtiden.

Men här reagerar Roger Rönnberg, tränaren som är långtidsanställd (2022) och därför har möjlighet att se bilden även med sportchefsliknande glasögon på nästippen:

– Det är inte svart eller vitt. Gunnarsson har tagit stora steg i sitt spel, sitt största skutt i A-laget under tiden i Frölunda. Trots det tycker vi att vi har backar som går före. Det är egentligen bara det. Vi kan inte erbjuda speltid trots att han utvecklats, och för sin utvecklings skull behöver han speltid. Det är oerhört smärtsamt att släppa iväg en sådan fin kille som Kristoffer. Men han har en bit kvar innan han är lugn och trygg i SHL-tempo.

Rakapuckar.com bild

Gunnarsson har dock inte utvecklats så mycket att han kunnat mäta sig i konkurrensen, det är hårda fakta som är svåra att resonera bort. Anders Grönlund, till exempel, har varit för bra.

– Grönlund för bra, Jacob Moverare har kommit in och varit jäkligt bra. Det är sådant som talat emot Gunnarsson, mer än att bara se honom isolerat, påpekar Rönnberg.  

** Men ni hade ju inte tagit in Moverare om ni varit helnöjda med Gunnarsson, eller för den delen med Filip Westerlund? Vad skickar det för signaler vad gäller utvecklingen av egna spelare?
– Nej, så är det. Men … skicka signaler … nummer 1, att vi vill vinna, vi vill göra allt för att få det här laget att vinna, Nummer 2 är att ha en långsiktighet i vårt tänk. Vi fortsätter jobba med spelare oavsett hur tungt det går. Se på ”Chrille” Ehn, han kom hem från Bik Karlskoga med svansen mellan benen, vi hade kunnat ge upp men vi fortsatte jobba, jobba, jobba med honom. Man måste ha tålamod med de unga. Till slut slår de igenom.

Tålamod krävs, påpekar Rönnberg, också med Kristoffer Gunnarsson som har kontrakt med Frölunda även kommande säsong:

– Då kanske han är en topp 6-back. Vi har absolut inte gett upp Kristoffer, tvärtom. Samtidigt måste vi vara ärliga i prestation med killarna, inte göra dem björntjänsten att spela trots att prestationen inte är tillräckligt bra.

Det samma gäller Filip Westerlund, den spelskicklige lille Härnösandskillen som jag tycker lyfter med varje minut han får, i gengäld skapas mental osäkerhet hos honom när speltiden minimeras.

Missar han JVM nu? Kanske. Svar på onsdag. 

Rakapuckar.com bild

Westerlund (och Jacob Moverare) körde extra med backtränaren Kristofer Näslund efter måndagens träning.

Rönnberg om 19-åringen:

– Vi håller på och ser till att han blir förberedd bättre som back. Han är med på det själv.

** Fysiska spelet hans minus?
– Hans försvarsspel. Det är det som vi framför allt jobbar med. Filip behöver skaffa sig goda vanor där; det blir bättre, men utveckling är ofta så att det är två steg framåt, ett tillbaka. Det korta perspektivet med honom är att han ska med till JVM, komma dit och vinna närkamper, inte bara spela. Konkurrensen om de offensiva platserna är benhård, kan han åka dit (åtta backar åker med, sju får spela) och spela bra utan puck har han en jättechans. Det är där jag vill hjälpa honom vidare i sin karriär.

***

Även på forwardssidan är det sisådär med utvecklingen för en ung kille som gått genom egna organisationen: Oliwer Fjellström, 19. Han är för tillfället 14:e forward. En annan 19-åring, Jesper Emanuelsson, hade det ännu tyngre i höstas, skickades ner i J20 och till Hanhals Kings i division I, nu är Jesper tyvärr skadad.

Av de unga är det egentligen bara Samuel Fagemo, 18, som verkligen tagit fart och gjort något spännande med sin karriär i höst.

***

Intressant att se vad för projektanställning det handlar om när Frölunda tar in fotbollsprofilen Lotta Schelin i organisationen. Hon vet i alla fall hur man gör mål, kanske kan bidra med kunskap om hur man tänker rätt i avgörande lägen?

Jag har ett quiz att förbereda (vi ses 19.00 på John Scott’s Avenyn, ni som är sugna), hinner inte gräva, men snart vet vi.

Stor profil, Lotta. Stort kontaktnät, säkert. Spännande att se hur tanken är att hon ska bidra till Frölundas verksamhet. Det här med att ta hjälp av idrottare med andra erfarenheter finns det fördelar med, vill jag hävda.

Mitt problem är jag nog missar presskonferensen på onsdag. Just då sitter jag och väntar på en leverans. Nå, den ska komma mellan 08.00 och 13.00, så med lite tur …

***    

Jacob Moverare är, för den som glömt, på lån från Los Angeles Kings.

***

Christoffer Ehn tillhör Detroit Red Wings, är för närvarande uppkallad från AHL men på slutet mest så kallad ”healthy scratch.” 

Rakapuckar.com bild

*** 

rakapuckar.com är inte en låst sajt, det är fritt fram att provläsa, men den är beroende av att läsarna betalar för sig.

1 kr/dag, 30 kr/månad, är rekommenderat minimipris.

Swish: 0736-854501
Bank: SEB 5001 00 769-13

***

Gillade ni läsningen? Dela gärna på sociala medier. Knappar för detta finns nedan. 

Glöm inte följa rakapuckar.com på Facebook. Och så förstås på Instagram där Mathias Pelkonen levererar fina bilder.

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
20 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Henrik indian i exil, 5 månader sedanSvara

  Håller inte helt med RR. Jag tror vi är en del som såg Ehns potential förra året, men som undrade varför han blev undanstoppad i 4:e linan. En annan som inte fick chansen var Kristian Vesalainen. Han tröttnade, åkte hem till HFK, öste in poäng och spelar nu för Winnipeg. Finner ingen parameter som ger täckning i statistiken som talar för att 3 gjort det bättre än 6. Positivt dock för Gunnar och komma till LHC och få speltid samt glädjande att RR ser honom i truppen nästa år.

   Kommentar avatar
   Jonny Andersson, 5 månader sedanSvara

   Vesalainen är en flopp. Han har inte psyket att kunna ta motgångar. När han inte fick spela så mycket han vill/ansåg sig ha rätt till tjurar han och krävde en transfer. Rykten bortifrån Nordamerika säger att han fortsatt på den vägen och därför nu är utlånad till Jokerit.

 • Kommentar avatar
  Per, 5 månader sedanSvara

  Det var ju för väl att man satsade på Ehn för hans skull. Han har det bra nu. Välförtjänt också. Men vilket effekt hade han på resultaten i Frölunda? Inte så katiga om ni frågar mig.

   Kommentar avatar
   Gammelwargen , 5 månader sedanSvara

   Katiga? Är du smålänning, Per? :-D

   Kommentar avatar
   Per, 5 månader sedanSvara

   Självklart!

   Kommentar avatar
   Gammelwargen , 5 månader sedanSvara

   Hade det gått att ge en emoji-tumme-upp här, så hade du fått en. "Du kan ta en smålänning ur Småland, men du kan aldrig ta Småland ur smålänningen" (Citat snott från en viss öl tillverkad i Vimmerby)

   Kommentar avatar
   Per, 5 månader sedanSvara

   Once a smålänning, always a smålänning. :-D

   Kommentar avatar
   Tommy, 5 månader sedanSvara

   Vesa är vad jag har förstått till baka i Finland tog ingen plats i NHL

   Kommentar avatar
   Henrik indian i exil, 5 månader sedanSvara

   Rätt att Vesa är tillbaka i Finland. Han spelade 5 matcher för Jets och gjorde 8 poäng på åtta matcher i AHL. Nu på eget önskemål utlånad till Jokerit i KHL där han gjort ett mål på två matcher, inte fy skam. Poängen var att jag tycker RR missar en del talanger och i detta fall försökte han ta åt sig äran i efterhand av Ehns NHL spel.

 • Kommentar avatar
  Rasmus, 5 månader sedanSvara

  Fast RR litade ju i stort sett inte på Ehn förra säsongen heller, men han platsar att centra i NHL, så den jämförelsen är ju självmål

   Kommentar avatar
   Per, 5 månader sedanSvara

   Men det är ett jäkla bra exempel på hur man prioriterar mellan utveckling och resultat!

   Kommentar avatar
   Epoe, 5 månader sedanSvara

   14 min i istid per match, ungefar som Grundstrom och Lias Andersson. Snacka inte skit!

   Kommentar avatar
   Per, 5 månader sedanSvara

   Självklart inte endast tiden som avgör. Omgivning och roll är väsentligt. Där kan man inte jämföra med Lias eller Grundström.

 • Kommentar avatar
  Daniel B, 5 månader sedanSvara

  Ha det så trevligt ni som ska på quizen.

  • Kommentar avatar
   Peter, 5 månader sedanSvara

   RR haha asså tror han ens på detta själv? "vi vill vinna" Ja vinna vad? inte hockey matcher iaf, för det han han redan bevisat att han inte vill, "vi måste göra mål, då sätter vi in Friberg som vi VET inte kommer göra mål" RR fortsätter att sjunka i mina ögon.

   • Kommentar avatar
    Gammelwargen , 5 månader sedanSvara

    Alltså ärligt talat.
    Nu blir jag rätt så irriterad på RR. Han påstår alltså att han har "hjälpt" och "stöttat" Ehn?
    En kille som han minst sagt bjudit in med armbågen. En spelare som i flera år visat att han skulle växa med större förtroende, men som envist förvägrades det. En kille som är klart mycket bättre än den fjärdelina han blev placerad i.
    Personligen tror jag att Ehn har potentialen att utvecklas till en Jonas Johnson-typ av center. Men där är vi långt ifrån överens jag och RR.
    Sedan när det kommer till Gunnarsson så sade jag redan förra säsongen att ge killen förtroende, han kommer bli grym. Oj vad skit jag fick ta för det, bl.a här inne.
    Med en dåres envishet hävdar jag fortfarande att med rätt förtroende och stora minuter, kommer "Gunnar" bli en ledande SHL-back.
    Detta förtroende och dessa minuter kommer han dock inte att få i Frölunda. Åtminstone inte före 2020.
    Jag önskar "Gunnar" all lycka i LHC och kan bara beklaga att FHC ser det annorlunda.

     Kommentar avatar
     Peter, 5 månader sedanSvara

     Håller med till 100% Jag börjar tvivla på om RR är rätt man för att leda Frölunda vidare, känns som vi står och stampar på samma ställe år efter år.. Hade jag varit junis idag så hade jag ALDRIG valt Frölunda att gå till..

     Kommentar avatar
     Gammelwargen , 5 månader sedanSvara

     Det skall sägas att upp till J20 är Frölundas talangutveckling förmodligen bland de bästa i Europa. Det är sedan, i steget upp till seniornivå som det finns någon sorts pansarglas som är hopplöst svårt att tränga igenom för de egna. Det är ju bara att kolla på J20-laget så ser man ju att tämligen många av Frölundas inköpta seniorspelare skulle kunna ersättas rakt av med egna produkter.

     Kommentar avatar
     Henrik indian i exil, 5 månader sedanSvara

     Bra Gammelwargen så som ofta av dig. Kunde inte vara mer enig.

     Kommentar avatar
     Conta, 5 månader sedanSvara

     Håller md stora delar.Ehn fick aldrig tillräckligt med förtroende i Frölunda. Hade gärna sett honom fått chansen i första kedjan men den chansen fick han aldrig . Verkar som Rönnberg tidigt bestämmer sig för en spelares status,sen om spelare är bättre eller sämre så spelar det ingen roll. Den speltid och position Rönnberg hade ar bestämt,det skall sedan gälla hela tiden. Vare sig prestation är bra eller urdålig. Fjällström och Emanuelsson har ej presterat sämre än vissa andra spelare. Men är redan bestämt vilka som har Rönnbergs förtroende.

     Kommentar avatar
     Matte, 5 månader sedanSvara

     Bra Gammelwargen. Tyvärr är det en rad saker inom FHC som går åt fel håll tycker jag.

   • Kommentar avatar
    Elden, 5 månader sedanSvara

    Gör han inte Phontus Westerholm en björntjänst varje match han låter honom spela framför te.x Fjellström med samma logik som han motiverar petningarna av Gunnar? Känns som RR är ute på hal is här men vi har ju en extremt lovande junior-sida i detta nu så han har ju ett par försök till på sig att lyfta fram egna produkter om han vill, tror Roger funderar mer än många tror på detta

    • Kommentar avatar
     Niklas, 5 månader sedanSvara

     Ja man kan inte alltid vara överens med Roger . Rhett i första kedjan tex nja!!! Ehn borde givetvis fått en roll i andra kedjan redan förra året med sin speed, tycker nog att man värvar in lite konstigt ibalnd på bekostnad av egna juniorer,

      Kommentar avatar
      Gammelwargen , 5 månader sedanSvara

      Helt Ehnig! ;-)

    • Kommentar avatar
     mike, 5 månader sedanSvara

     Många tveksamma och motsägelsefulla uttalanden från RR. Det mesta har redan sagts, skakar mest på huvudet.

     • Kommentar avatar
      Kalle, 5 månader sedanSvara

      Är väl bara kolla csrolsson och lasu, från 4e lina till poängspelare i Finland och sen plockar man nu hem Carlsson igen å sätter in han i en nya 4e lina! Vi har iofs 3 fjärdelinor så kanske inte så konstigt men! Snacka fan inte om att man har hjälpt ehn!

       Kommentar avatar
       Epoe, 5 månader sedanSvara

       Vad fan vet du om det?

       Kommentar avatar
       Nicke, 5 månader sedanSvara

       Carlsson spelade väl inte i Frölundas fjärde kedja?

     • Kommentar avatar
      Manne , 5 månader sedanSvara

      Bara en massa svammel.

      • Kommentar avatar
       Nolte, 5 månader sedanSvara

       Tycker att man tar åt sig lite väl mycket credd ibland gällande det fantastiska utvecklingsarbetet man gör? Vet att du HL, och många här inne ville haft Ehn i en större roll under 2-3 säsonger men blev parkerad i 4e och även bänkad vissa säsonger, trots att han spelade bra. Tycker man får det att låta som att man öste förtroende över honom och visste han skulle blomma ut men i själva verket va det inte riktigt så? Sen om Gunnarsson skulle blomma ut och bli en ”stabil shl-back” nästa år, är det Frölundas förtjänst då som kämpat med honom i några säsonger eller är det Linköping som kanske kan ge honom en större roll? Tycker det låter lite dubbelmoral och säga att man inte gett upp honom utan snarare tvärtom och så lånar man ut honom till en konkurrent och om han blommar kan man säga, ha vad va det vi sa?

        Kommentar avatar
        Matte, 5 månader sedanSvara

        Många bra kommentarer

      • Kommentar avatar
       Danne, 5 månader sedanSvara

       Men vänta nu, kära RR; med förtroende växer man! Hade Gunnar och någon mer junior (forward) fått lika mycket förtroende som du ger en hel hög av spelare, kan jag garantera, att som hade producerat betydligt mer! Jag vågar sätta en månadslön på det! Men, något här stämmer inte... jag ser spelare som match efter match, inte ör i närheten av att bidra, spelmässigt. I synnerhet inte offensivt, men som ändå får speltid till fullo. Tom i PP. Går inte ihop. RR bedömer alltså en junior på någon minut per match, medans andra knappt klarar av ett avslut på 10 matcher, med 15-19 min per match? Något är fel. På riktigt!

        Kommentar avatar
        Matte, 5 månader sedanSvara

        Medhåll Danne

        Kommentar avatar
        Gammelwargen , 5 månader sedanSvara

        +1

      • Kommentar avatar
       Gunnis, 5 månader sedanSvara

       Kan vi vara säkra på att Gunnarsson kommer tillbaka nästa säsong eller finns det risk att han hellre blir kvar i LHC som faktiskt gav honom chansen

       • Kommentar avatar
        Håkan G, 5 månader sedanSvara

        Med tanke på årets ”svaga” trupp är det rätt att optimera laget och få ut max. Med rätt värvningar i övrigt hade man haft råd att spela egna talanger och låta dem utvecklas i en bra miljö. Nu blir det stress, kriga om varje poäng.

         Kommentar avatar
         Gammelwargen , 5 månader sedanSvara

         Så...? Vad vill du ha sagt? Att du tycker de som visat mest under säsongen, är de som spelar nu? Att laget är optimerat? Att det är ok att "dumpa" unga, hungriga killar till förmån för bekväma gubbar på dekis? Utveckla gärna dina tankar.

         Kommentar avatar
         Manne , 5 månader sedanSvara

         Håkan G: Rönnberg och övriga i ledarstaben har inte optimerat laget, absolut inte. Rönnberg coachar och tar alltid ut laget efter namn och inte vad de presterar, oftast. Alla spelare han haft i juniorverksamheter tex de får alltid spela mer än vad de kanske borde, även fast det finns andra spelare som borde gå före. Att inte fortsätta med Nässen tex som gjort det bra när han spelat, absolut inte gjort bort sig på något sätt och även skicka iväg Gunnarsson som växt med speltid är så korkat. Nässen har spelat bättre än många av de äldre, likaså Gunnarsson. Sedan struntar jag fullständigt i om Nörstebö, Westerlund är andra typer av backar, i min bok är Gunnarsson bättre. Man får ut mer av att spela honom. Fagemo spelar oftast inte i slutet på matcherna om vi ligger under och jagar, kvittering.. I alla fall inte så mycket som han borde. Då kör man med Friberg, Rosseli osv istället, vilket är väldigt klokt om man inte vill vinna. De kan inte göra mål. Nej, jag är skeptisk till hur allting hanteras just nu och trött på att man hela tiden jagar ordet utveckling. Du kan aldrig få en brunkare till att bli en målskytt, det måste man förstå som ledare/sportchef. Det är ingen raketforskning på något sätt. Allting har gått i stå och jag vill se ett lag som har chans på guld varje säsong, som spelar en fartfylld, härlig, skicklig och rolig hockey - inte ett lag som 95% av gångerna dumpar puck och jagar. Det behövs spets, men det har Sjöström blundat helt för, han trodde att kvartssamtal skulle göra susen. Garanterat i årskurs 3 grundskolan, men inte i en professionell idrottsklubb - det är liksom skilda världar. Är trött på välgörenhet och vill se ett riktigt jävlar anamma rent ut sagt. Vill se att folk i föreningen brinner för det de gör och spelarna likaså, det kan jag inte för tillfället. Därför har intresset svalnat betänkligt denna säsong. Det kanske behövs nytt blod, för Rönnberg pratar väldigt mycket i floskler hela tiden. Rensa ut och börja om på ny kula, med det som är svagt.

         Kommentar avatar
         Per, 5 månader sedanSvara

         Känner precis som du att intresset svalnat betänkligt. Det är så många konstiga saker i föreningen numera. Överst finns grauers som tycks vara en stark anhängare av göteborgsandan. Detta medför att många personer i föreningen saknar kompetens för det jobb de utför. Det tycker jag vi kan se inom både sporten och resterande delar i föreningen. Tillkortakommandena inom sporten har många påpekat och jag gräver inte ner mig mer i det nu. Kymmers okunskap om att hyllningen av Hysén kunde vara kontroversiell är talande. Likaså att man stoltserar över att man värvar annorlunda när man plockar in Schelin vilket är ett hån mot oss som varit irriterade över att man förra året raljerade över oss som ville ha muskler i försvaret innan weber kom och nu när vi är irriterade över att man inte värvat målskyttar. För Frölunda kanske allt detta kan ses som ett skämt men inte för många fans. Då är detta blodigt allvar.

         Kommentar avatar
         Manne , 5 månader sedanSvara

         Kort och gott. Frölunda struntar fullständigt i vad alla supportrar tycker, de kör sitt eget race och vill bara dra in så mycket pengar det bara går. Sjukt besviken över hur klubben hanteras för tillfället, men även irriterad och förbannad. Det är trots allt vi supportrar som står för en hel del av intäkterna.

         Kommentar avatar
         Peter, 5 månader sedanSvara

         Frölunda agerar väl som medlemmarna vill.

       • Kommentar avatar
        Lasse, 5 månader sedanSvara

        Har under några års tid följt fhc:s utveckling av sina ungdomar och nog kliar man sig i huvudet och undrar vad dom håller på med - lyfter lovande spelare och ger dem chans men utan förtroende växer ingen in i kostymen.
        Går inte utvecklingen nog snabbt så slår man undan fötterna på dem.
        Har kollat runt lite bland de andra shlklubbarna och dom kanske inte lyfter fram lika många men dom TROR PÅ och låter dom växa i sin roll med massor av istid. Ibland känns det som att RR mest är ute efter rubriker om nya supertalanger.

        • Kommentar avatar
         anders Olsson, 5 månader sedanSvara

         Tycker RR har helt rätt i det han säger även om jag tycker Ehn borde fått spela med en bättre lina sista året då han var riktigt bra. Sedan undrar jag lite över dom 2-3 juniorerna som var riktigt bra i träningsmatcher osv i början inte borde få matchas in i skitmatcher som mot rögle och mora, dom kommer in med en jävla fart och ser inte så mentalt trötta ut som en hel del av dom äldre. Visar dom ingen gnista så låt dom sitta av. Filip Westerlund känns riktigt tråkigt att det inte funkar då han har ett stort spel i sig men han var ju bäst typ första året!

         • Kommentar avatar
          Crille, 5 månader sedanSvara

          Nu har jag läst igenom det här flera gånger och gjort vissa reflektioner.
          Västkusten i allmänhet och göteborgstrakten i synnerhet saknar lag i allsvenskan. Det är en liga som är tillräckligt bra för att plantera juniorerna i för stt få mycket speltid och dessutom spel mot seniorer. Att ta steget direkt från juniorhockey in i seniorhockeyn är ett enormt stort steg och det som killarna saknar är just skolan med det fysiska spelet.
          Det blir ett moment 22 när man inte räcker till, då får man inte speltid, speltid man behöver för att ta det där sista steget. Har full förståelse för att RR inte kan ha någon välgörenhetsverksamhet och skola in juniorerna på den här nivån över tid. Kommer dom in och levererar så blir dom kvar, men går utvecklingen lite för sakta så måste dom nog lånas ut, det är nog den bistea sanningen.

           Kommentar avatar
           Jonas, 5 månader sedanSvara

           Crille, jag tycker att du har helt rätt. Jag tycker att många i den här tråden missar en viktigt poäng; det är oftast inte juniorernas högstanivå som är problemet, där brukar de leverera på hög nivå och göra fantastiska saker på isen, det är väl därför vi ofta tycker att de förtjänar mer istid. Men sett över en lång säsong så har juniorerna ofta svårt att hålla uppe lägstanivån och det är därför svårt att bygga ett lag kring unga talanger. Det är någon kombination av personlig mognad, rutin och spelförståelse som måste få växa fram och som tar olika lång tid för olika spelare. Resonemanget tar inte bort kravet från äldre spelare att leverera, att ha unga hungriga killar som flåsar de "gamla" i nacken är väl en gammal vedertagen strategi.

         • Kommentar avatar
          Danne#1, 5 månader sedanSvara

          Crille: håller med till viss del, men du missar poängen som några av oss försöker göra gällande: Varför är det ok för en dyr invärvad senior att INTE leverera? Man ger inte juniorerna tillräckligt med chanser. Något byte i en 4e line som spelar i egen zon är fan inte tacksamt.
          Med RRs resonemang hade Flera forwards blivit utlånade redan i okt månad!

           Kommentar avatar
           Crille, 5 månader sedanSvara

           Köper det. Det skulle skicka lite bra signaler till ”stofilerna”

         • Kommentar avatar
          GöranA , 5 månader sedanSvara

          Trevligt att vi är så många som är frågande till hanteringen av Ehn. Han fick varken den speltid, förtroende och omgivning i Frölunda. I hans kläder hade jag bytt till vilket lag och vilken liga som helst när kontraktet var slut med Frölunda. Bara för att komma bort från klubben.

           Kommentar avatar
           Peter, 5 månader sedanSvara

           Och ändå blev han utlånad till Frölunda av Detroit.


         Lämna en kommentar