Rakhshanis sköna Friberg-hyllning: "A fireball"


► Rhett Rakhshani hade en skön hyllning till Max Friberg efter 3–2-segern mot Timrå. Låt mig ge er den ordagrant, på engelska:
► – He’s a fireball, a cannonball.
► … och Joel Lundqvist kallades ”Mr Consistent.”
► Sista Frölundatexten före jul handlar om detta, och så mina fem bästa spelare.

Rakapuckar.com bild

Rhett Rakhshani jublar med Max Friberg och Joel Lundqvist efter sitt mål. Foto: TOMMY HOLL


NU NÄR STJÄRNAN Ryan Lasch saknas ett tag krävs mer av många i Frölunda, vi såg en del av det mot Timrå, en match som var långt ifrån perfekt (igen: defensiven är verkligen inte prickfri) men där en del lovade gott.

Som Rhett Rakhshanis formpil, som samarbetet mellan honom, Joel Lundqvist och Max Friberg.

Rakhshani berömde:

– Joel är Mr Consistent. Du vet vad du får – varje kväll. Och Max, han är en ”eldboll”, en kanonkula, han skapar ytor åt mig med sin fart, och han vinner puckar. Härlig kille att jobba med.

Lät bättre med fireball och cannonball … Men ni förstår, Rakhshani sprudlade när kedjekamraterna kom på tal, och det sa en del, för trion hade en del del trivsamt på repertoaren.

Inte alls så att drygt 8000 började drömma om SM-guld, inte på den  nivån, men det såg faktiskt inte pjåkigt ut, det var en ledande kedja som tog form, enormt viktigt när en spelare som Lasch blir bort i runt tre veckor.

Rakhshani själv, minus felpasset vid 1–3, klev ett steg framåt på formstigen.

– Jag närmar mig. Det är en process. Fortsätta vara hungrig, Inte bli nöjd. Klart att jag ville vara på topp dag 1, men det var inte realistiskt efter sex månader utan hockey(matcher). Nu börjar allt bli bättre och komma samman, kondition, tajming, självförtroende.

Rakapuckar.com bild

Amerikanen passade på att hylla skridsko- och fystränaren Andreas Larsson som två gånger i sensomras/höstas var över i Nordamerika för att stämma av och köra individuella pass med Frölundas nyförvärv;:

– Det var ”huge” (”stort”, som i mycket viktigt). Det hade tagit längre tid för mig annars.

Oliwer Fjellström, med första målet på nästan två år (26/12,2016), hade en fin match med tvillingarna Westerholm, jag gillade att han hade det självförtroende som han pratade om i den här texten från tidigare i veckan.

19-åringen sa om målet och den fina insatsen:

– Det betyder mycket, är klart. Gå in i jul med en bra känsla till nästa match, jag kände mig stark på puck, kunde göra grejor.

** Och det där tidiga målet, ett rappt skott, det satt rätt skönt?
– En självförtroendeboost. Jag har kämpat på ett tag lite i det osynliga, försökt träna bra – klart det är kul med lite utdelning, 

Oliwer Fjellström trädde upp pucken högt för 1–0 Frölunda. Foto: C MORE


Oliwer hade rätt bra kemi med Pathrik och Ponthus Westerholm, även här fick jag känslan att … det kan bli ännu bättre.

Bra jobb även av (framför allt) Sebastian Stålberg med Linus Nässén och Mats Rosseli Olsen, det var rent allmänt hygglig fart på Frölundas offensiv, fortsatt så att puckar togs mer på mål än tidigare.

Power play också vassare så till vida att pucktempot var högre.

Problemet, som jag var inne på i matchtexten, var det defensiva uppträdandet. Inte alls bättre än i Timrå i onsdags. Tvärtom. Det går lite för lätt att skapa oreda i Frölundas zon för tillfället, det går för lätt att komma in på mål, finns helt enkelt för stora ytor.

Rakapuckar.com bild

Julledigt för spelarna. Men jag tror tränarstaben med Roger Rönnberg i spetsen funderar en del.

***

För den som missade: så här sa Fredrik Sjöström till mig angående att eventuellt förstärka truippen.

***

Göteborgaren Victor Brattström hade det jobbigt i Timrås mål med två insläppta redan i första perioden, men jag tyckte han kom undan matchen i Scandinavium med klart godkänt betyg.

Givetvis en match att minnas.

***

Uppe i Mora har Nils Carnbäck nu gjort mål i två matcher i rad. Se där ännu en göteborgare som får utväxling utanför rikets andra stad,

***

Lätt att glömma bort med begränsad speltid, men: både Jonatan Lundin Andersson (7.10) och Filip Hasa (3.08) är vuxna och bra i sitt sätt att spela hockey. Fungerar utmärkt på SHL-nivå. Karl Henriksson fick 4.19 och gjorde inte heller bort sig på minsta sätt.

***

Rhett Rakhshanis miss vid 1–3? Oliwer Fjellströms vid 2–3? Tja, shit happens. De visste att det blev fel. Jag tyckte det var viktigare att fokusera på framsteg och formpil upp.

***

Blev väldigt förtjust i Vilmos Gallos match i går.

***

Okej, mina fem bästa i Frölunda till sist:

1 – Oliwer Fjellström
* Kul att få lyfta fram en kille som slitit ont i det tysta, jag tyckte hans 1–0 gav liv och självförtroende åt Frölundas offensiv. Fjellström driver upp tempot, och han kan avsluta. Viktigt, det.

2 – Patrik Carlsson
* Skulle kunna komma bort i en kedja med en junior och en veteran som just nu inte alls är på topp, men Carlsson gör så mycket bra hela tiden, de små sakerna alltid rätt. Och så PP-målet, den rökaren – wow!

3 – Rhett Rakhshani
* Jag vill fortfarande se mer, men benen är piggare, närkampsspelet bättre, oftare på rätt plats (2–0), och fint spelsinne i PP (3–0).

Rakapuckar.com bild

4 – Johan Gustafsson
* Så rörigt som det ibland var i Frölundas egen zon … den här matchen hade förlorats med en målvakt som inte behållit fokus och varit skarp varje gång det behövdes. Här tycker jag ”JG” höjt sig ett snäpp i vinter. "JG stod på huvudet några gånger i första perioden." Sa Tmrås tränare Fredrik Andersson.

5 – Max Friberg
* Spelar med ett annat självförtroende nu. Och kan han vara den som sätter extra fart på Rakhshani är det självfallet värt massor.

Bubblare: Chay Genoway, Sebastian Stålberg, Pathrik Westerholm

***

rakapuckar.com är inte en låst sajt, det är fritt fram att provläsa, men den är beroende av att läsarna betalar för sig.

1 kr/dag, 30 kr/månad, är rekommenderat minimipris.

Swish: 0736-854501
Bank: SEB 5001 00 769-13

***

Gillade ni läsningen? Dela gärna på sociala medier. Knappar för detta finns nedan. 

Glöm inte följa rakapuckar.com på Facebook. Och så förstås på Instagram.

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
34 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Mackan, 6 månader sedanSvara

  Vilken match har Henrik Leman
  Inte samma match som Fredrik Janlind och
  Johan Rylander

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Okej. Så kan det vara ibland. Roligt med världen, man ser saker olika. Vilket föredrar du - att jag skriver om det jag ser eller att jag hittar på något annat?

   Kommentar avatar
   Patric Agblad, 6 månader sedanSvara

   Är ju lite skillnad på målgrupp också. Janlind och Rylander skriver för gemene man och slänger sig med samma termer som t.ex. Cmore-studion också gör. Man försöker ofta hitta saker och mönster som vanligt folk känner igen som man kan peka på. Detta är dock något jag tröttnat väldigt på (och många andra inbitna supportrar också), då man upplever att de inte riktigt har koll. Leman har stenkoll på Frölunda, vilket gör att hans bevakning av just Frölunda är bättre än någon annan journalist, som delar sitt fokus mellan Frölunda, andra SHL-lag, andra sporter, osv.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Jag blir nyfiken: på vilket sätt skiljer sig min analys i dag från GP:s? Tyckte de Frölunda var bättre? Sämre? Inte läst. Fullt upp med julmat ...

   Kommentar avatar
   GöranA , 6 månader sedanSvara

   Man ser saker olika. Bra att du erkänner det. Som när någon säger en seger via bra prestationer och en annan säger turseger. Som sagt man har all rätt att se olika på saker i livet. Och det gäller inte bara i ishockey.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Erkänner? Börjar tröttna på ditt synnerligen svaga resonemang. Hela mitt skrivande går ut på att använda en gråskala, saker är inte svarta och vita, man kan se saker olika och så vidare. Någon tror A är viktigt, en annan B. Som det ska. Skapar dynamik. Däremot GÅR DET INTE att kalla en seger för tursam om man av egen kraft gör fyra mål, två fler än motståndaren. Det är lika tokigt som att diskutera huruvida en seger är "rättvis" eller inte. Det går bara inte. Inte så länge sporten går ut på atr göra mål. Däremot kan man alltid ha olika åsikter (spännande!) om spelare, detaljer i spelet med mera.

   Kommentar avatar
   GöranA , 6 månader sedanSvara

   Idrottshistorien är fullspäckad med både tursamma segrare och rättvisa segrare. Idrottshistorien är också full av segrar via hårt arbete. Sedan är det kul att tycka olika, eller hur?

 • Kommentar avatar
  Per, 6 månader sedanSvara

  Vi får väl hoppas att det "dyker upp" nån som Sjöström kan värva. Lasch ringde självochville hit. Hjalle fixade Mursak. Och Lasch fixade Rhett. Sjöström fixade själv en skadad Weber och en historisk usel Pardy. Jag hoppas personligen på att spelarna fixar det. Sjöström har liksom inte lyckats.
  Fjellström visade enorm potential igår. Han gjorde grejor jag inte settnån annan göra förut. Med lite mer självförtroende är det ju en ledande spelare. Och då undrar man ju hur RR tänker. Varför inte spela denne grabb mycket mer med tanke på hans potential och det trubbiga offensiva spelet. Tex tim har fått oändligt med tid utan utväxling och dessutom finns det en begränsad potential där. Fullständigt obegripligt.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Här tror jag tyvärr det är klassiska misstaget, lättare se och ge förtroende till värvad spelare, svårare se vad du redan har, vad som redan finns. Sedan var detta EN match av Fjellström, det blr man minnas. Men du ser samma typ av tendens i många klubbar.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   *bör man

   Kommentar avatar
   Per, 6 månader sedanSvara

   Visst är det så men för mig är det ändå obegripligt. Man har ett helt impotent offensivt spel. Samtidigt ser man Fjellström på varje träning. Och ger honom inte chansen förens nån blir skadad och man tvingas spela honom. Tyvärr ligger det i linje med vad vi sett tidigare gällande den sportsliga lednings totala avsaknad av fingerspitzgefule.

   Kommentar avatar
   JonasG, 6 månader sedanSvara

   Utmaningen för juniorer är ofta inte för låg högstanivå utan ojämnhet och för låg lägstanivå. Det är är nog bra för Fjellström själv att få utvecklas i egen takt utan kraven som kommer med ordinarie tröja.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Fjellström HAR fått chanser. Plus att han varit skadad. Riktigt så enkelt är det alltså inte, Per.

   Kommentar avatar
   Per, 6 månader sedanSvara

   Visst har han fått chanser. Men han borde fått fler. Som Tim fått. Ge honom 20 matcher och se var han befinner sig efter det. Det finns ju liksom inte så mkt att förlora, offensivt sett.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Men i höst har han haft hjärnskakning. Svårt få chansen fullt ut då. Nu tror jag han får det. Upp till honom att ta den.

   Kommentar avatar
   Per, 6 månader sedanSvara

   Jag hoppas han får chansen och ett löfte om att spela ca 10 matcher. Även en junior presterar nog bättre med förtroende.

   Kommentar avatar
   Per M, 6 månader sedanSvara

   Håller med!!!

   Kommentar avatar
   Hansb, 6 månader sedanSvara

   Håller med.

   Kommentar avatar
   R. , 6 månader sedanSvara

   Varför inte lönesänkning när man inte presterar, jag får kicken om jag inte gör mitt jobb, men hockeyspelare med i alla fall fyra ggr av vad jag har i lön fortsätter att inte göra jobbet, man man vann men amerikanen med R. i efternamn gjorde en utmärkt assist till Timrås 1-3, löneavdrag 30 000:-?

   Kommentar avatar
   Jösses!, 6 månader sedanSvara

   Nu hade du väl otur när du tänkte? Varför stanna vid löneavdrag. Den gamla spottstocken kan väl tas fram igen? Spöstraff känns ju också som det ligger nära till hands.... klubbenledningen själv skall nog inte lämnas att utdela straffen, de förstår ju vare sig hockey eller ledarskap. Det bästa vore nog om experterna på detta forum fick sköta straffutmätningen....

 • Kommentar avatar
  Stefan Hansson, 6 månader sedanSvara

  Håller med om att pucktempot var högre i PP. Ryan Lasch är ju en gudabenådad spelare och framspelare av rang men drar ju tempot många gånger när han ska hitta det ultimata passet.
  När Ryan är tillbaka, varför inte testa Rhett i PP2 som playmaker? Kan förstå att de vill ha en högerfattad bakom mål men som det såg ut igår så såg det bra ut med Rhett som playmaker. En match, jag vet...:)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Tanken är inte alls dum.

 • Kommentar avatar
  Peter Paegle , 6 månader sedanSvara

  Härlig analys Leman ! Håller med om top 5......förutom att Genoway skulle varit med på top 5. Även Joel gjorde en bra match igår . God Jul på dig Leman och alla andra Indianer

  • Kommentar avatar
   Johan L , 6 månader sedanSvara

   Blev lite rädd när jag scrollade, men så dök han upp på plats 5. Friberg var värd att vara med. Westerholm nr7 kanske förtjänar det också, men på vems bekostnad. Jaja det går inte att få allt.

   • Kommentar avatar
    Peter, 6 månader sedanSvara

    Håller med HL, och vad du skriver! Men kan någon förklara föe mig hur Hjalmarson kan vara så dålig som han är, det är helt obegripligt! God jul på dig H.L!
    Skönt att veta att dina formsvackor är obefintliga!

    • Kommentar avatar
     Peter Smögen, 6 månader sedanSvara

     Friberg funkar faktiskt strålande med Joel o Rakshani. Hoppas den kedjan får växa över tid. PaW o Purre är dom två som just nu aldrig faller ur ramen, dom håller ihop offensiven.
     JG var bra. Det enda man kan anmärka på är att det är tråkigt att se på VF just nu, mkt mangel o lite finess

      Kommentar avatar
      Dsniel B, 6 månader sedanSvara

      Smögen, håller med om Friberg. Han känns på g nu när han lirar med Joel. Kanske kan bli lite mer poäng. Jag gillar max, kämpar och sliter och jobbig att möta.

      Kommentar avatar
      Manne , 6 månader sedanSvara

      Jag såg ett lag som kom ut i ett helt annat tempo än tidigare på hemmais. Tog aldrig hem pucken utan vände direkt för att komma in i offensiv zon och sätta press på Timrå. Eller var det så att jag hade kommit åt någon knapp på TV-dosan som skruvat upp hastigheten :)

    • Kommentar avatar
     Adam , 6 månader sedanSvara

     Egentligen är joel Frölundas bästa spelare varje match. Utan han finns typ ingen energi och joel gör typ poäng i varje match

      Kommentar avatar
      Svante, 6 månader sedanSvara

      Åtminstone förr om åren

      Kommentar avatar
      Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

      I vinter bättre än på ett tag, skulle jag vilja säga. Snarare så, alltså.

      Kommentar avatar
      Daniel B, 6 månader sedanSvara

      Jag tycker också att Joel har höjt sig i år. Tycker sista matcherna där han spelat med Friberg har gjort gott för båda. Får man igång Rhett snart så kan det bli en Rhett bra kedja...:) Skrev i andra texten att jag ty ler Rhett kändes starkare och orkade mer. Kanske börjar närma sig sin form.

      Kommentar avatar
      Svante, 6 månader sedanSvara

      Det kan du inte mena, de sista 10-15 matcherna? Förr om åren SHL:s bäste spelare och dominant i Tre Kronor

      Kommentar avatar
      Daniel B, 6 månader sedanSvara

      Är det till mig du skriver Svante?

      Kommentar avatar
      Svante, 6 månader sedanSvara

      Nej

    • Kommentar avatar
     Lövet, 6 månader sedanSvara

     Om du byter ut Rhett mot PW så är vi överens. Alltid gillat Oliwer och gladdes mkt åt hans mål. Kul att se så många juniorer på isen, gör att drömmen om en ny dragkedja lever vidare.

     • Kommentar avatar
      Ingemar B, 6 månader sedanSvara

      Det blev "onödigt" spännande igår kväll. Men 6 pinnar och 7 mål på två matcher är väl nåt att bygga på. Bra att ta hand om Lasch nu. En lider av att se denne krigare inte fullt ut våga ta närkamperna. Sen kan jag inte låta bli att gemyt in i JG-debatten. Jag tillhör den skaran som tycker att JG är en bra målvakt. Som alla andra spelare så går det upp och ner, men han har räddat många poäng åt oss och jag förstår verkligen inte de som hetsar mot honom. En målvakt som i en match släpper in 4-5 puckar kan ju ha hjort en bra match och dessutom vara matchvinnare. Dessutom så är det ju så att försvaret briljerar ju inte på alla punkter och det gör ju inte målis bättre. GOD JUL alla Frölundafans! Och Henrik - God Jul och keep the good work up! Det gillas!!

       Kommentar avatar
       Ingemar B, 6 månader sedanSvara

       Lite stavfel å ett par konstigheter blev det... men ni fattar...

     • Kommentar avatar
      Mattias, 6 månader sedanSvara

      Missade tyvärr matchen, men eftersom det var sista texten före jul - jag passar på att önska dig en riktigt god sådan! Tack för ett fantastiskt arbete, idel hög kvalité.

      • Kommentar avatar
       GöranA , 6 månader sedanSvara

       Fokuserar vi på det som var positivt så hade denna matchen en hel som kan tolkas positivt. Bra det. Hönsgården som blir i egen zon emellanåt går säkert att träna bort. Bara att gnugga på på träningarna.

       • Kommentar avatar
        Rallyclay, 6 månader sedanSvara

        Tycker nog att 49-20-12 ser bra ut. 51 o 17 saknade 40 men 22 gjorde på inga sätt bort sig. Mustonen har en bättre speed. Kul att Oliwer och tvillingarna fungerade, kan bli ännu bättre. 59-72-4 var svår bedömd.
        Sedan måste man ju tillbaks till ett striktare försvarsspel där alla gör sin uppgift. JG gjorde det bra, svårt att klandra han för målen.
        Trea i en haltande tabell och vara lag fem i gjorda mål nu vid jul trodde inte jag när säsongen började. Då har man också varit igenom (?) den obligatoriska svackan i nov/ december.
        God Jul alla / Claes

        • Kommentar avatar
         GöranA , 6 månader sedanSvara

         God Jul önskas HL och alla andra som följer Frölunda. Nu tar vi Luleå på annandagen och ser till att de inte tycker det är kul att lämna julfirandet i Norrbotten för match nere på västkusten.
         Slagläge för Frölunda.

          Kommentar avatar
          EDWARD 51, 6 månader sedanSvara

          Gôtt skrivet GöranA! För Bulan med sitt gäng blir det snart åter en ny lång "förflyttning" inom Svea-rike. Kanske Frölundas-tränarstab också, överraskar med en annan "jul-utstyrsel", än den Malmö:s hade igår kväll? ;)

          Kommentar avatar
          EDWARD 51, 6 månader sedanSvara

          *överraskar dem...

        • Kommentar avatar
         Hansb , 6 månader sedanSvara

         Hur var det nu? En match pågår i 60 minuter. Imponerande spel under större delen av matchen. Tillbringade större delen i motståndarzonen. Sedan efter 3-0 blev det hybris i laget, (som vanligt). Då ser vi också dagen problem med laget, försvarsspelet. Saknar en bra struktur och trygghet bakåt. Måste hylla JG, utan honom hade det blivit förlust. Bra med flera juniorer som tar för sig. Nu hoppas vi att Näslund får ordning på försvaret inför Luleå.
         Vill dessutom hylla HL för bra insikt i laget. Skulle dock vilja att du frågar hur de egna juniorerna behandlas av VF framöver? Varför de aldrig får fler chanser, trots bra matcher? (Tänker inte bara på O Fjällström)
         God Jul!

         • Kommentar avatar
          Björn, 6 månader sedanSvara

          Kommer vi få se Carnbäck i Frölunda?

           Kommentar avatar
           Svante, 6 månader sedanSvara

           Hellre stjärna i Mora än på läktaren i Scandinavium. Som Frölunda byggt upp sin trupp finns inga ordinarie platser för juniorer

         • Kommentar avatar
          Niklas, 6 månader sedanSvara

          Kul att äntligen få se Friberg i en kedja som skall skapa framåt!! Många har klagat på honom ang mål mm, nu för första gången får han förtroende i en sådan kedja och han levererar fart och målchanser direkt.. väldigt intressant, samma med Fjällström som redan innan säsongen såg het ut. Känner lite att vissa egna produkter hamnar i kläm får aldrig riktigt förtroende medans Nr 27 och Mustonen bara får köra vidare utan att egentligen leverera bättre än dessa.

          • Kommentar avatar
           Kunden, 6 månader sedanSvara

           Tycker försvarsspelet är under en positiv utvecklingskonstruktion. Sett bättre o bättre ut ju längre i säsongen vi kommer, men så länge Nörsterbö spelar kommer vi fortfarande släppa in billiga mål. Inte förläng hans kontrakt!!

           • Kommentar avatar
            Robert Ström, 6 månader sedanSvara

            Alla stolpskott här inne...Vi ligger på 3 e plats och bara några ynka poäng från serieledning men alla klagar som om vi låg på bottenplats...nej vi spelar inte bra just nu men vi vinner och det är det som är styrkan och vi har bättre bortafacit mot vad vi hade när vi vann smguld...så allvarligt talat skärp er nu....

             Kommentar avatar
             Per, 6 månader sedanSvara

             Vi spelar inte för att ligga trea i serien i slutet av december. Vi spelar för att vinna guld i vår. Och för att göra det behöver vi skapa en stabil defensiv och vass offensiv. Och tills vi har det kommer jag att påpeka att vi inte har det. Vilket är min skyldighet som hardcorefan.

           • Kommentar avatar
            David, 6 månader sedanSvara

            God Jul Leman! Tack för det fina jobbet du lägger ner!

            • Kommentar avatar
             Mackan, 6 månader sedanSvara

             Hade tänkt att skicka en femhundring men skiter i det ! Tack för mig! Följer Johan och Fredrik på GP i stället!

              Kommentar avatar
              Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

              Mycket nöje! God jul, Mackan!

              Kommentar avatar
              Ferry, 6 månader sedanSvara

              Du bara lovar och lovar :-)

              Kommentar avatar
              EDWARD 51, 6 månader sedanSvara

              Vad är det för nonsens Du håller på med, Mackan?

              Kommentar avatar
              Ted, 6 månader sedanSvara

              Jag skickar 500 hundringen ist

            • Kommentar avatar
             Conta, 6 månader sedanSvara

             Dom första 2 perioderna igår var det riktigt bra fart på Frölunda.i sista perioden blev det alldeles för försiktigt och ängsligt och fumligt spel.Att försöka bara bevaka en ledning i en match brukar straffa sig.JG var bättre än på länge i går.Men vid 3-2 målet ur position.
             Fjellström vilken kyla och klass.han gjorde den typen av mål Rhakshani är värvad för att göra.För en billig peng med.
             Kulmed alla juniorer igår som gjorde det riktigt bra. Lundqvist såg väldigt pigg ut med andra kedjekamrater.
             Men bland forwards Hjalmarsson är hopplös.
             Bänka honom nu Rönnberg.låt juniorerna ta mer plats.Fattar inte heller vad Rönnberg ser i Nörstebö? Mycket fummel op nr18.
             Verkar som Rhakshani rivds bättre med i ny omgiv.Måste varit hans bästa insats under sin tid i Frölunda igår.
             Tycker han sett väldigt seg och trött ut i tidigare matcher.hoppas han forsätter så här

              Kommentar avatar
              EDWARD 51, 6 månader sedanSvara

              Du vet säkert sen långt tidigare med de här 3-0 ledningarna, som är livsfarliga om man inte ytterligare snäppar upp sig i matchen, hur det istället då kan gå. Titta bara på hur det begav sig för Örebro på bortaplan senast mot Färjestad. För övrigt önskar jag Dig Conta en riktig God Jul! :)

              Kommentar avatar
              Conta, 6 månader sedanSvara

              Jo du Edward51 gama klyschan det farligaste inom hockey är att leda med 3-0 besannades återigen.God Jul o retur Edward51 Samt God Jul övriga Frölunda dans. Instämmer angående Luleå.skoterraggarna skall lämna Scandinavium gråtandes. Dom skall ha pisk.

            • Kommentar avatar
             Andreas, 6 månader sedanSvara

             Är inte Fjellström väldigt snarlik Fagemo i spelstil. Skridskostarka och kreativa genom att söka närmaste vägen mot mål. I den, för övrigt, ganska uddlösa offensiven så känns det som att båda behövs med deras ungdomliga entusiasm och explosivitet. Frågan är bara på vems bekostnad nu när Ponthus Vesterholm har lyft sitt spel.

              Kommentar avatar
              Hansb, 6 månader sedanSvara

              Gillar

            • Kommentar avatar
             Jenny, 6 månader sedanSvara

             1) Viktor Fasth 93,22%, 5) Johan Mattsson 92.90%, 10) Johan Gustafsson 91.84%

              Kommentar avatar
              Manne , 6 månader sedanSvara

              Vad vill du säga med dem siffrorna Jenny? Att JG är sämst eller :)

            • Kommentar avatar
             Daniel B, 6 månader sedanSvara

             HL, en fråga. För en tid sen så undrade jag och några till vad som hänt med hjalle. Sen kom han igång och var bra och nu på slutet har han gått ner sig lite. Vet du om han har nån känning?

              Kommentar avatar
              Manne , 6 månader sedanSvara

              Jag har tyckt mig se att hans skridskoåkning blivit sämre. Visst, han har aldrig varit någon raket på rören, men han ser stapplig ut emellanåt.

              Kommentar avatar
              Daniel B, 6 månader sedanSvara

              Känslan är att det finns betydligt mer att ge men att han inte får fram det. Lider faktiskt med hjalle. Han vill men det vill sig inte riktgt.

              Kommentar avatar
              Manne , 6 månader sedanSvara

              Absolut, han har nog högre kapacitet än vad han visat. Behöver stänka dit ett par baljor och få lite mer självförtroende.

            • Kommentar avatar
             Conta, 6 månader sedanSvara

             Enkelt Hjalmarsson är en skugga av den spelaren han var innan khl.
             Långsamt på skridskorna.ramlar ofta.
             Svag i backchecking tveksam för att skjuta när han får passning.
             Hn ser ut att vara rädd för att gå pucken gång på gång. Hjälp jag fick pucken!
             Vad skall jag göra med den??
             Hjälp jag vågar inte göra något.
             Bäst jag byter.

             • Kommentar avatar
              Gammelwargen, 6 månader sedanSvara

              Jag vill tillönska alla Frölunda-fans en riktigt God Jul.
              Nu tar vi nya tag och kämpar vidare mot slutspel.
              Det kanske inte blir medalj, eller ens i närheten, men vi GER FAN ALDRIG UPP!!
              Leman: Inbetalning för första halvan på 2019 skall, tillsammans med en liten julbonus, finnas på ditt konto per i eftermiddags.
              I dessa tider är det populärt att ge till dem som inte har, eller de som har det svårt på andra sätt.
              Jag vill härmed passa på, med bloggägarens tillstånd, att flagga för en organisation som ligger mig varmt om hjärtat.
              www.vrr.org
              Gå gärna in. Läs. Och om ni vill, stöd.
              God Jul, allihopa.
              Vi ses.

              • Kommentar avatar
               Robert, 6 månader sedanSvara

               Hjalle är en gubbe som kommer till jobbet varje dag. Om han inte kan vara på topp så är det en bra anledning. Han är en kämpe alla dagar i veckan

               • Kommentar avatar
                Robert, 6 månader sedanSvara

                Hjalle är en gubbe som kommer till jobbet varje dag. Om han inte kan vara på topp så är det en bra anledning. Han är en kämpe alla dagar i veckan

                • Kommentar avatar
                 Robert, 6 månader sedanSvara

                 Hjalle är en gubbe som kommer till jobbet varje dag. Om han inte kan vara på topp så är det en bra anledning. Han är en kämpe alla dagar i veckan

                 • Kommentar avatar
                  Robert, 6 månader sedanSvara

                  Hjalle är en gubbe som kommer till jobbet varje dag. Om han inte kan vara på topp så är det en bra anledning. Han är en kämpe alla dagar i veckan

                  • Kommentar avatar
                   Robert, 6 månader sedanSvara

                   Hjalle är en gubbe som kommer till jobbet varje dag. Om han inte kan vara på topp så är det en bra anledning. Han är en kämpe alla dagar i veckan

                   • Kommentar avatar
                    Robert, 6 månader sedanSvara

                    Hjalle är en gubbe som kommer till jobbet varje dag. Om han inte kan vara på topp så är det en bra anledning. Han är en kämpe alla dagar i veckan

                    • Kommentar avatar
                     Robert, 6 månader sedanSvara

                     Glömde att önska dig HL och övriga här en riktig God Jul och Ett Gott Nytt.


                     Lämna en kommentar