Rubin njöt av första segern, mina fem bästa i Frölunda


► Här har ni en Frölundasupporter som var nöjd med torsdagen:
► Niklas Rubin, 22.
► Nå, före detta Frölundasuppporter. Men ändå.
► Snack med Kungsbackakillen som tog sin första SHL-seger – och så mina fem bästa i Frölunda.

Rakapuckar.com bild

Niklas Rubin fyller på vätskeförrådet under segermatchen mot Frölunda. Foto: MATHIAS PELKONEN


LULEÅS MÅLVAKT I 5–1-segern var ju inte Joel Lassinantti utan backup-keepern Niklas Rubin.

Hans kväll kunde inte slutat mycket bättre. Ett insläppt, resterande 15 skott tog 22-åringen från Kungsbacka.

– Fantastiskt kul att ta första SHL-segern här (i Scandinavium) med vänner, familj och flickvän på läktaren, sa Rubin spontant.

I arenan där han suttit så ofta och hejat.

Mot laget han brukade hålla stenhårt på.

– Jag är uppvuxen med Frölunda, varit mycket i Scandinavium med med kompisar och familj. Jäkligt kul att ta första segern här.

En SHL-match tidigare, 2–5 mot HV71 som gjorde femman i tom kasse; Niklas tog 25 av 29 skott den gången.

– Betydligt lättare match för mig i dag, jäkla laginsats av oss, bra över hela banan, berömde Rubin.

Han fostrades i Hanhals/Kings, flyttade till Tingsryd som 18-åring, gjorde ett juniorår där, en division I-säsong i Varberg, sedan två bra år i allsvenskan med Tingsryd.

Rakapuckar.com bild
Niklas Rubin efter matchen.

Tränad och guidad av gamle Frölundaprofilen Mikael Sandberg.

– Han har betytt mycket för mig, sa Rubin.

Inför den här säsongen bytte han upp sig, till SHL, till Luleå – och än så länge finns absolut inget att ångra. Tvärtom.

** Du har fått bra utväxling där uppe?
– Ja, det tycker jag. Jag har fått ett väldigt bra samarbete med Gusten (Törnqvist), målvaktstränaren, vi hittar nya vägar i målvaktsspelet, saker jag behöver förbättra. Det är jag jättenöjd med. 

** Frölunda var aldrig aktuellt? Du hörde inget därifrån?
– Nej.

***

Att Frölunda förlorade en hockeymatch efter elva av 15 poäng på bortais, efter en tripp till Danmark i veckan, det behöver verkligen inte vara hela världen.

Någon tyckte jag var för kritisk, men det hade inte med att Frölunda förlorade att göra, det var hur.

Rakapuckar.com bild

Man behöver förstå skillnaden här.

Jag har lite svårt att köpa att orken plötsligt bara tog slut så där, jag såg spelare som tummade på detaljer som gjort Frölunda framgångsrikt, sedan gick det inte att hitta rätt, och … givet raset mot Mora i senaste hemmamatchen tycker jag faktiskt den här insatsen var underkänd rakt över.

Det tar inget från Luleås insats. Emil Larsson var som vanligt bra, Niklas Rubin stabil, rent allmänt en homogen laginsats av laget från Norrbotten – men Frölunda måste kunna spela mycket smartare och agera mycket mer ödmjukt, inte minst nu när orken tydligen tröt.

Mycket spännande att se hur snabbt den kommer tillbaka …

***

Aj! Men jag kunde inte se, hur mycket jag än vevade bilderna, hur illa Jonathan Sigalets tackling på Einar Emanuelsson var och tog. Foto: C MORE


Jag har vevat Jonathan Sigalets tackling på Einar Emanuelsson om och om igen, det är omöjligt på bilder jag ser att bedöma exakt var Sigalet träffar, om tacklingen är vårdslös, respektlös eller inte.

Jag kan inte se. Men säkert har SHL bättre bilder.

Än så länge har bara Filip Berglund, Skellefteå, anmälts (diving). Det händer nog inget med Sigalet då.

Hoppas, hoppas, hoppas det inte gick allt för illa med Emanuelsson.

Gustav Lindströms crosschecking i ryggen på Austin Farley var inte vacker (2+10), men där var det aldrig avstängningsrisk i alla fall.

***

Max Friberg träffades alltså av Oscar Engsunds skridsko över vänsterörat, tvingades till sjukhus för att sy, men borde vara okej på sikt.

Rakapuckar.com bild

***

Fem bästa i Frölunda? Så här svårt har det aldrig varit.

1 – Samuel Fagemo
* Målet, en del andra aktioner.

2 – Viktor Ekbom
* Tyckte ändå han var lite rejäl emellanåt.

3 – Sebastian Stålberg
* Presterar ju ingen offensiv, men hade ändå lite attityd.

4 – Pathrik Westerhom
* Bra i början när Frölunda var det.

5 – Lucas Raymond
* Till skillnad från en del andra försökte han inte spela över sin förmåga, dessutom några bra aktioner.

Bubblare: Linus Nässén, Kristoffer Gunnarsson.  

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
24 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Anna Agdestein , 3 månader sedanSvara

  Nej, håller med. SÄTTET man förlorar på, det kan inte vara ok. ATT man förlorar, ja, det kommer hända igen.
  ”Slut på bensin”, jaha, tränar man inte tillräckligt? Skulle inte tro att det är där det fallerar. In med hårdträning med psykologen, så det inte blir ett ”hemmaspöke” med fortsatt förlustmatcher i Scandinavium!

  • Kommentar avatar
   Bosse H, 3 månader sedanSvara

   Alltid när Frölundas maskin hackar, så börjar de alltid med sitt tråkiga dump and chase spel. Ingen vill behålla pucken. I stort sett varje gång de gör detta så är puckinnehavet förlorat.

   • Kommentar avatar
    Janne2, 3 månader sedanSvara

    Du har ju helt rätt i att man slarvar och tummar på detaljer man tidigare gjort bra. Men över tid är det svårt att tro att man ska vinna fler matcher än nan förlorar om man konsekvent förlorar skotten. Offensiven är akilleshälen.
    Obegripligt f.ö. vad RR tänker med kedjan Söderlund-Hjalle-Stålberg. Söderlunds offensiv balanseras av defensiven hos de två andra, problemet är bara att vare sig Hjalle eller Stålis tillför något offensivt. Hjalle har varit helt anonym denna säsong, är det en skada som spökar?

     Kommentar avatar
     P, 3 månader sedanSvara

     Nej men de är säkert här Rakshani ska in för att hjälpa Söderlund

     Kommentar avatar
     Nolte, 3 månader sedanSvara

     Hjälpa Söderlund? Nu förstår jag inte riktigt. Ja, Hjalle är ett mysterium, han är sämre än sin första säsong i Frölunda just nu. Men Söderlund, han ska ju bara ta pucken och dribbla av 5 gubbar varje gång han får pucken. Jag skrev det i våras när han värvade att det inte va en spelare som lyfter en kedja på något vis utan ska skapa allt själv hela tiden och då blir det inte bra

     Kommentar avatar
     Per, 3 månader sedanSvara

     Att man placerade Tim med Lasch säger väl allt om scoutingen av Tim? Nu när jag sett Tim i ca 10 matcher är det tydligt att han aldrig ska vara tillsammans med Lasch eller sen typen av spelare. Hade Frölunda hade inte en aning om vad Tim är för spelare. Det är för sorgligt.

   • Kommentar avatar
    Mikael , 3 månader sedanSvara

    Rönnberg säger i intervjun att detta är en lätt läxa att lära.......
    Detta borde väl vara läxbok årskurs 1: inställning och moral. Visa lite stolthet för fan!!! "Det gäller även ledningen"
    Nä äckligt dåligt inget annat

    • Kommentar avatar
     Peter Paegle , 3 månader sedanSvara

     Inte lätt med 5 bästa Leman

      Kommentar avatar
      Peter Paegle, 3 månader sedanSvara

      1: Fagemo , 2:Gunnarsson , 3: Westerholm , 4: Stålberg , 5: Nässén

    • Kommentar avatar
     Peter, 3 månader sedanSvara

     Nu skall vi vara riktigt ärliga, Frölunda har kämpat till sig dom poängen dom tagit tills nu, med en målvakt som ståt på huvudet i många matcher!
     Vi har haft turen på vår sida helt klart, resultaten visar på uddamål segrar, när vi tummar på inställningen är vi ett ganska mediokert SHL lag utan hot framåt som kan avgöra matcher på ett tidigt stadie och spela på resultatet.
     Visst vi har spelat CHL match och haft ett tufft spelprogram, men det är ingen ursäkt efter gårdagens super kollaps! Var fans stoltheten för klubbmärket och publiken? Nu är det upp till bevis på lördag att bevisa att om man skall förlora en match då skall det vara att man givet allt man har, för i det skedet kan man acceptera en förlust, för inget lag vinner alla matcher!

     • Kommentar avatar
      Peter, 3 månader sedanSvara

      Kul att du bubblar Nässén, stor potential i han. Kanske en ny Sundström? Tycker annars att hybris är ett bra ord. Det såg ut som dom trodde dom ledde med 5-0 efter första och sökte det svåra passet hela tiden.

      • Kommentar avatar
       Nolte, 3 månader sedanSvara

       Som alla poängterar så va det sättet man förlorade på igår som inte va bra, mer än så bör man kunna kräva av laget. Annars är jag mest orolig för spelet i helhet hittills i år. Om vi bara bortser totalt från tabellplacering och istället kollar på prestation. Man snittar 23 skott framåt och 29 skott mot sig, de senaste 3 matcherna har man inte ens nåt upp till 20 skott och samtidigt släppt till en bit över 30. Poängen har trillat in, ja, men har man ett hållbart spel över tid? Roger skulle garanterat håll med mig här att man inte skapar sig förutsättningarna/oddsen att vinna i längden om man varje match ska vara så underlägsna skottmässigt. För har vi någon match den här säsongen kännt, jädrar va bra dom spelade idag, inte en chans att dom skulle förlora? Hur många matcher har vi varit spelmässigt överlägsna och styrt matchen? Som sagt vi ligger 4a, vill inte alls måla upp nån domedag på ingående, men känslan är att det kan bli många förluster framöver om man inte lyckas hitta ett bättre eget spel och skapa mer.

        Kommentar avatar
        Simon , 3 månader sedanSvara

        Mora hemma.

      • Kommentar avatar
       Lars, 3 månader sedanSvara

       All kan ju ha en dålig dag på jobbet. Inget konstigt med det. Men att 20 personer - ett helt lag har det samma dag finner jag märkligt. Får det inte till annat än hybris från bortaturnen. Tänk om Alla på Volvo skulle ha en dålig dag samtidigt? Tror liksom inte på den ursäkten. Man blev bekväm och trodde att hemmastödet skulle göra jobbet.

       • Kommentar avatar
        Per, 3 månader sedanSvara

        Nässen och fagemo bäst igår. Och du är inte alls för kritisk. Insatsen går var obegripligt svag. Med matchen mot Mora i bakhuvet var insatsen igår fullständigt obegriplig. Var finns stoltheten hos de äldre att spela för Frölunda?

        • Kommentar avatar
         #18, 3 månader sedanSvara

         Urladdning i en betydelselös match borta mot Ålborg för att två dagar senare fullständigt kollapsa inför betalande hemmasupportrar? Är det så Herrar Stålberg och Rönnberg förklarar vad vi såg igår? Dåligt tränade? Tror jag inte en sekund på. Frölunda såg bra ut första fem-tio i första, men sen var helt plötsligt alla Sidney Crosby. Det var bakom ryggen, mellan benen och fan vet allt för cirkuskonster man försökte sig på. Exempelvis Lasch med en liten tunnel precis innanför egen blå (som gick hem förvisso) men det var genomgående nonchalant och jag tycker man uppvisade en total brist på respekt för motståndet.

          Kommentar avatar
          Peter Smögen, 3 månader sedanSvara

          18#: Håller helt med dig. Skulle man inte klara av en båtresa på 3h t o r och match i sävligt tempo två dygn innan? Låter helt befängt.... fotbollslag har ju tuffare schema. Dåliga bortförklaringar snudd på respektlöst mot stöttande betalande fans

        • Kommentar avatar
         Conta, 3 månader sedanSvara

         Är besviken på att mitt inlägg på föregående artikel plockats bort?

          Kommentar avatar
          Henrik Leman, 3 månader sedanSvara

          Conta – jag har inte tagit bort någonting. Vad menar du? Hittar inget som tagits bort från dig.

          Kommentar avatar
          Conta, 3 månader sedanSvara

          Ok då gick något helt snett när jag skrev inlägget och skicka det. Var ett långt inlägg så jag får samla kraft och skriva igen

          Kommentar avatar
          Airikr, 3 månader sedanSvara

          Har du med länkar eller webbsidor i ditt inlägg så sorteras det bort automatiskt.

        • Kommentar avatar
         Peter Smögen, 3 månader sedanSvara

         Bra att du nämner det HL, HUR inte ATT man förlorar, det är där det blir problem.... i ett supporters ögon rent provokativt, i livets ögon? ”Shit happens”
         Det behöver nog många av oss som hänger här och är kritiska klargöra!

         • Kommentar avatar
          Daniel B, 3 månader sedanSvara

          Jag är också förvånad att man plötsligt dog. Första 6-7 min var man bra, man skapade lite chanser och tryck i Lules zon men sen händer det något. Ni som spelar/spelat hockey, vad hände? Är det vanligt att det blir så att man startar bra och sen tar det bara stopp? Sen ser man att när Frölunda ska jaga mål så har man tyvärr inte den riktiga spetsen för att skapa chanser som man kunde göra förr när man hade ett bättre offensivt lag. Nu är det väldigt likt Sveriges landslag i fotboll att man skapar inte mycket och har svårt att föra matcher.

           Kommentar avatar
           Daniel B, 3 månader sedanSvara

           Givetvis så spelar det ingen roll vilka spelare du har om orken inte finns där. Kom inte med i mitt första inlägg.

         • Kommentar avatar
          anders Olsson, 3 månader sedanSvara

          Vi hade inte förlorat hemma mot Luleå sedan 2015!
          Nu blev vi utspelade hemma!
          Lite som matchen borsta mot Luleå men väldigt mycket värre bara.
          JG har räddat oss i några matcher helt klart. Vet inte vad det är med tycker oftast Juniorerna spelar bra men vad pusslar MRO, Hjalle, Stålis, och ett antal backar med? Jag tyckte Hjalle var riktigt bra stundtals förra året men ser helt vilsen ut nu, MRO? är han med överhuvudtaget? Stålis, 2 bra min och sedan väck resten av matchen. Fagermo och bröderna försöker iallafall och just fagermo gör mycket bra. Friberg kanske inte syns så mycket då han "tar" hand om en juniorkedja.

          • Kommentar avatar
           Conta, 3 månader sedanSvara

           Återigen gör Frölunda bedrövligt svag insats i Scandinavium. Mora matchen var ingen engångs företeelse tyvärr.Är så otroligt svagt och dåligt av samtliga spelare och lamt agerar av lagledningen.Massa floskler och ursäkter och övrigt svammel. Återigen vet man vad som skall göras.Men för helvete gör det då!
           För många spelare i laget som gled runt och såg likgiltiga ut,gav bort matchen men verkade inte bry sig?
           Fan mig på tiden att Rönnberg lär sig ta timeout hädanefter.Timeout vid 1-2 och målvaktsbyte kunde räddat matchen.
           Ta ut målvakten vid ställningen 1-4 med 2 minuter kvar av matchen är patetiskt.
           Genoway hyllades när han värvades men i egen zon är han en stor säkerhetsrisk.
           Alldeles för mycket sjabbel med pucken.
           Hjalmarsson glider runt på en skridsko och ramlar hela tiden,vinner ingen närkamp.
           Hjalmarsson ser ut som han vill vara någon annan stans,ja gärna för mig.
           Han kan vara diva för 250 000/månad i en annan klubb men inte i Frölunda.
           Dags att Frölundas ledning agerar nu,gäller sätta ner foten rejält.Det är dags på allvar att gårdagens jävla slappa inställning är helt oacceptabelt på hemmaplan i Scandinavium.
           Förlora en match om man kämpar väl och hårt det går acceptera,men att man ger bort matchen som igår är för djävligt.
           Nu får det ta mig fan vara slut på den här jävla dagisverksamheten.Dags börja rensa i truppen.Hjalmarsson bort till att börja med sen Pontus Westerholm.Dags att spelarna inser att dom ej kan glida runt och lyfta kö utan prestation.Må spelar för Frölunda och man skall ge allt i varje byte för laget,inte glida omkring på isen och fundera på nästa golfrunda.Men som vanligt lär inte ett skit hända.Frölundas ledning är fega och naiva,dom tror det löser sig ändå.
           Vad säger Grauers när publiksnittet tadar med 1000-1500 eller mer per match i Scandinavium? Inte bra för ekonomin alls det.
           Om inget görs så åker Frölunda återigen ut i kvartsfinalen.Slut med saft och bulle till alla NU!;! Största glädjeämnena har juniorerna varit hittills.Vill inte höra mer floskler nu-Vill se att man agerar.

            Kommentar avatar
            Lövet, 3 månader sedanSvara

            Håller med om det mesta men att man skall agera när man ligger fyra och har en säsong där man helt klart inte går för guld har jag svårt att tro. Hade man legat i botten med säg 1-4 poäng inspelade och haft spelare med utgående kontrakt så möjligtvis. Nu tog man ett beslut mkt att behålla spelare som underpresterat för att dom skulle vart för dyra att lösa ut. Nej vi måste hoppas att dom löser det ändå för det räcker inte med att Rhett och ev en forward til köps in.

            Kommentar avatar
            EDWARD 51, 3 månader sedanSvara

            Ett härligt och skönt engagerat inlägg från Dig, Conta! ;) Ödmjukheten som RR ofta pratar om, försvann direkt efter Fagemos 1-0 mål igår kväll. Kanske det hade varit bättre om Luleå HF hade fått göra det första målet, så aktningen för moståndarlaget hade funnits kvar i fortsättningen av matchen?

          • Kommentar avatar
           Martin, 3 månader sedanSvara

           Efter senaste sm-guldet har det bara blivit sämre och sämre. Djurgården har bara blivit bättre o bättre sedan dom fick Robert som tränare. Min tanke är kanske är det så att det var Robert som var den drivande tränaren.

            Kommentar avatar
            Hansb, 3 månader sedanSvara

            Robban, en riktigt go taktiker!!!!!! Saknar honom riktigt ordentligt.

            Kommentar avatar
            Manne , 3 månader sedanSvara

            Det var Robban som stod för fiolerna medan Rönnberg hängde på.

          • Kommentar avatar
           Conta, 3 månader sedanSvara

           Ja visst bra ligga fyra men kan gå väldigt fort nedåt i tabellen om man ej agerar.Frölunda har haft tur i en del matcher med och lyckats vinna trots andra lagets spelövertag
           Färjestad borta bla. Anser ändå att en mycket kraftigt agerande är på sin plats.Frölundas ledning måste sätta ner foten och visa att slapp slött agerande inte accepteras. Jag var kritisk till värvningen av Hjalmarsson från början och tycker Hjalle är en mycket stor besvikelse,han har fått tillräckligt med chanser men något lyft kommer inte.
           Därför både för Frölundas väl och Hjalmarsson själv känns det som miljöbyte behövs. 250 000/månad är mycket betalt för en glidare.Jag säger återigen att en toppcenter behöver värvas gör att leda första kedjan.Sätt Joel Lundqvist med MRO och Stålberg och vi har bästa defensiva kedjan i shl. Joel passar bättre i denna roll.
           Någon gång måste Rönnberg fatta det,måste hända saker nu om man skall få till bätre spel och prestation av laget.För mycket dagisverksamhet just nu,samma floskler gång på gång.

            Kommentar avatar
            EDWARD 51, 3 månader sedanSvara

            Goe Conta, Du verkar ha mycket hett blod i Dina ådror. ;) Synd bara att Frölunda saknade det igår!

            Kommentar avatar
            Conta, 3 månader sedanSvara

            Tack Edward51, ja jag blir förbannad på Frölundas mycket svaga insats igår.Illa nog bottennapp mot Mora, men göra samma sak igen, skänka bort matchen. Bedrövligt svagt.

          • Kommentar avatar
           Henrik indian i exil, 3 månader sedanSvara

           Håller med manga av er här. Motiverat av vara kritisk efter gårdagens fiasko. Jag gläder mig dock åt att vi har en betydligt defensivt mer kompetent backuppsättning i år vilket redan visat sig vara avgörande. JG gjorde en mkt svag insats igår, men även han måste tillåtas att prestera sämre då han räddat oss tidigare. Jag tycker dock att RR kunde ha visat fingertoppskänsla och efter Ålborgmatchen satt JM i mål. Risken är nu att JM känner sig förfördelad och JG är tillbaka i en svacka med lägre självförtoende. RR måste börja coacha och på ett tidigare stadie i matcherna, det håller inte. Jag ser ett litet problem i mer täta och fysiska matcher att vi har för många knattar i forwardslinjen som inte kommer in på mål utan istället fastnar i sarghörnen. Laget borde kompletteras med ett par skarpskyttar samt en aning mer muskler därfram så att vi tar oss in på mål.

           • Kommentar avatar
            Per, 3 månader sedanSvara

            Hjalmarsson och Stålberg får mycket skit. Men vad ska de göra när de spelar med Tim? Han passar aldrig så de andra åker offside. Han tappar puck i anfallszon och vi får jaga hem. Han åker runt runt och drar ett skott och sen blir det spelvändning. Tim är en fantastisk skridskoåkare men saknar helt spelförståelse. Det måste vara en mardröm att spela med en som fortfarande spelar pojkhockey.

             Kommentar avatar
             Janne2, 3 månader sedanSvara

             Det är en klok invändning så klart. Kan säkert vara svårt att spela med Tim. Men i synnerhet Hjalle har varit riktigt svag i år, allt kan man inte skylla på Tim.

             Kommentar avatar
             Per, 3 månader sedanSvara

             Visst är det så. Men underskatta inte svårigheten att spela med Tim. Man får knappt känna på pucken i anfallszon och pass som man normalt får kommer inte.

           • Kommentar avatar
            Peter Smögen, 3 månader sedanSvara

            En tanke: Tycker att RR lämnar över för mkt ansvar åt individen emellanåt. Det kanske fungerar när du har en trupp av rätt karaktärer att jobba med. Det har vi således inte haft sen guldåret, det är för många djupdykningar som följs av svaga närmast patetiska bortförklaringar ”för hårt tränade” ”soppatorsk” ”skallarna var inte med ikväll” Nån nämde Robert Ohlsson, det kan nog ligga nåt i det. Tycker inte RR har visat rätt ledarskap när det hackar, finns liksom ingen som hissar seglet i storm, man gungar bara runt som en hjälplös kutter på Biscaya. Känner inte igen VF som alltid, även när vi var ett bottenlag stred ända in till slutet på hemmais med en formidabel publik i ryggen. Det är usel stämning i Scandinavium, närmast knäpptyst. Man buar inte ens ut laget ordentligt. Sorgligt att beskåda.

             Kommentar avatar
             Manne , 3 månader sedanSvara

             Sjukt trött på alla bortförklaringar så fort det blir fiasko-matcher. "Vi var inte på tå idag", "vi hade trötta ben", "var inte där mentalt" osv. Dessa floskler dras upp varenda gång, gör något åt det istället. Det är inte som under guldåren då laget var i stort sett ett självspelande piano. Krävs mer jobb från coacherna och känna av tillståndet hos respektive spelare. För mycket lull-lull rakt över hela linjen nu, måste till rejäla hårdhandskar som visar att man menar allvar. Går inte att driva ett lag på professionell nivå där mycket ska vara välgörenhet, alla ska få spela osv. Presterar man inte så måste man väck, då finns det någon annan som kan få den istiden istället. Går inte att få chans på chans. Alexander Johansson i Färjestad får inte lira, där har vi en spelare som definitivt skulle göra det bättre än tex Hjalmarsson.

           • Kommentar avatar
            Airikr, 3 månader sedanSvara

            Ska man prova något kan man köra Fagemo-Lunkan-Lasch, pass och avslut samt stridsvagn.

             Kommentar avatar
             Henrik indian i exil, 3 månader sedanSvara

             Varför inte alt Rakhshani-Lunkan-Lasch och 2:a line Fagemo-PaW-Purre

             Kommentar avatar
             Airikr, 3 månader sedanSvara

             Tänkte just medans Purre återhämtar sig. Absolut skulle det kunna vara ett alternativ, dock skulle jag nog hellre se : Lasch-Lundkvist-Purre / Fagemo-PaW-Hjalmarsson

             Kommentar avatar
             Airikr, 3 månader sedanSvara

             Eller Friberg istället för Hjalmarsson. Menar Lundqvist för övrigt. AC...

           • Kommentar avatar
            Conta, 3 månader sedanSvara

            Vill se Lungan i mer defensiv roll.
            MRO, Lunkan, Stålberg .
            Ny center till första kedjan.
            Men gärna Fagemo och Lasch.
            Samt bänka Hjalmarsson och Pontus Westerholm.
            Dom kan sitta på läktaren och skämmas.
            Rönnberg måste skärpa sig med, dags han utvecklar sig själv lite.

             Kommentar avatar
             Henrik Leman, 3 månader sedanSvara

             Tror inte Frölunda värvar en center, inte än. Rakhshani in först, sedan ... tja, i och för sig, vem vet ... Mursak kom förra säsongen, allt kan hända. Men inte i nuläget. Tack för engagerade kommentarer från dig och andra, Conta – ibland hinner jag bara inte med att svara. Ber om överseende för detta.

           • Kommentar avatar
            Conta, 3 månader sedanSvara

            Det är lugnt Leman,du kan inte hinna med svara alla stolliga fans och samtidigt levera förstklassiga artiklar i en strid ström.Helt ok.


            Lämna en kommentar