Frölunda jagar andraplatsen – men hur viktigt är det?


► Seger mot Karlskrona i kväll och Frölunda är sämst trea i SHL.
► Chans finns på andraplatsen.
► Men ärligt talat – är det så mycket bättre?
► Och så har Mr Madhawk berättat för oss vem som ska ersätta Pär Johansson som assisterande tränare med backansvar: Kristofer Näslund – den gamle anfallaren. Häpp.

Rakapuckar.com bild

Blir det en repris i år, Frölunda mot Skellefteå i kvartsfinal? Omöjligt att veta än. Dröjer säkert till lördag.


DET ÄR EN DJUNGEL att försöka gissa sig fram till vilka lag som möts i slutspelet, med två omgångar kvar vet vi inte ens hur topp 6 kommer att se ut.

Snabbfakta för er som inte är hockeynördar:

Två åttondelsfinaler först, bäst av tre matcher:

Lag 7 – lag 10
Lag 8 – lag 9.

De två vinnarna här till kvartsfinal (bäst av sju matcher); den med bäst placering i SHL:s grundserie ställs mot tvåan (i dag: Djurgården), den med sämst placering ställs mot ettan (Växjö).

Övriga kvartar:
Lag 3 – lag 6.
Lag 4 – lag 5

Som läget nu är skulle Frölunda (trea) än en gång ställas mot Skellefteå (sexa) i kvartsfinal.

Om sjuan HV smiter om laget från ”schtaan” så blir det sköna repriser på drabbningen från i lördags.

Det kan också bli Malmö, det kan bli Färjestad … det är hur öppet som helst.

Säg att Frölunda går fullt, vinner mot Karlskrona och Brynäs, säg att Djurgården tappar en match, säg att Frölunda kommer tvåa, då väntar något av de sämre placerade lagen i kvartsfinal.

Kanske HV, kanske Luleå. Eller Malmö, eller Skellefteå, om de druttar nedåt i tabellen.

Är det bättre? Fan vet, för att tala ren svenska.

Rakapuckar.com bild

Lagen som spelar åttondelsfinal kommer in med matchtempo i benen, och en säsong när SHL är så här jämn … säg så här, om jag spelar i Frölunda hade jag gärna kommit trea. Det hade i alla fall inte stört mig det minsta.

Nå, det är löjligt tajt, det är omöjligt att gissa, går knappt att spekulera, lagen får de motståndare de får, och ni vet hur det är:

Ska man gå hela vägen så … 

Tvåan är garanterad en eventuell sjunde och avgörande semifinalmatch på hemmaplan.

Det är väl bra. Men hur bra är Frölunda på hemmaplan? 

Äh, det blir som det blir.

Men för er som vill ha koll, så här är programmet för slutspelslagen bakom Växjö, de som i alla fall har placeringar att slåss om. Matcher i kväll och på lördag.

2) Djurgården 90 poäng:
HV71 (h), Örebro (b)
3) Frölunda 88:
Karlskrona (b), Brynäs (h)
4) Färjestad 84:
Rögle (b), HV71 (h)
5) Malmö 83:
Växjö (b), Mora (h)
6) Skellefteå 82:
Luleå (b), Karlskrona (h)

7) HV71 80: 
Djurgården (b), Färjestad (b)
8) Luleå 78:
Skellefteå (h), Rögle (b)
9) Linköping 75:
Brynäs (b), Växjö (h)
10) Brynäs 70:
Linköping (h), Frölunda (b)  

Rakapuckar.com bild

***

Jag gick på felaktiga uppgifter om Kalle Miketinac, och ibland är det jättekul att ha fel. Som ni ser här var Kalle med och värme med A-laget i dag. Läkarna har tydligen fått koll på foten, alltså. I alla fall är den bra nog för att åka skridskor. 

Nå, jag står fast vid slutklämmen på det jag skrev i går, att får Kalle vara frisk kommer han göra nytta med A-laget nästa säsong. Spännande spelare.

*** 

TILLAGT 11.27: Inga nya besked om målvakten Johan Mattsson, fick jag nyss höra. Det samma gäller som jag skrev i går: försiktig optmism gällande slutspelet, att han ska vara tillbaka då. I kväll backar Arvid Söderblom upp Johan Gustafsson när Frölunda är i Karlskrona.

***

Mr Madhawk avslöjade i går att det blir Kristofer Näslund, 41, som tar över efter Pär Johansson som assisterande tränare med backansvar i Frölunda från och med nästa säsong.

Näslund (och kollegan Tobias Thermell) fick sparken av Bik Karlskoga i höstas, klubben där han är en legendar som spelare och också haft en tränarkarriär i drygt tre säsonger.

Född i Östersund men hockeyskolad i Luleå, Näslund har en koppling till Roger Rönnberg från den tiden.

Säkert har det spelat in här.

Rönnberg, 46, vill ha någon han har koll på, och som han tror kan fungera bra under honom.

Det intressanta, tycker jag, är att Näslund var anfallare under sin spelarkarriär.

Nu ska han ansvara för backarna i ett SHL-lag.

Nå, han hade backansvar även i Bik Karlskoga.

Vad jag tycker? Ingen aning. Har för lite kunskap. Det får vi ta i höst. Jag noterar mest att det är inga stora namn som anställs, annars var ju Calle Johansson ledig …   

Rakapuckar.com bild

***

Johan Sundström gjorde två mål (PP, PK) i går när hans Avangard Omsk tog ledningen med 2–1 i matcher mot Salavat Julajev i KHL-slutspelet.

Ex-frölundaiten kom tillbaka från sin långa skadeperiod just före sluspelet, spelade två matcher, och det här var första målen efter comebacken.

Oliver Lauridsens Jokerit leder 2–1 mot Oscar Fantenbergs gamla gäng: Sotji. 

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
28 kommentarer
 • Kommentar avatar
  #18, 2 år sedanSvara

  Placeringen tycker jag är oviktig så långe man hamnar som topp 4, viktigare är att man går in i slutspelet med tro och självförtroende. Klappa till KHK ordentligt idag, bygg lite målkänsla och sedan städa av Brynäs giftiga omställningshockey på lördag så bör väl de flesta pusselbitarna i årets lag vara på plats för att prestera säsongens bästa hockey. Men vilken resa det har varit, vem hade trott detta när vi med frejdig offensiv under försäsongen städade av HV enkelt.. blev det inte 8-1? Hur laddar du inför slutspelet Henrik?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Jag hade behövt trycka på något slags reset-knapp på hjärna, känner jag. Men det går inte, så det är bara att blunda och hoppas att man inte ställer till det för mycket ... Just 8-1-matchen på försäsongen tror jag väl inte sa så mycket, men vem hade trott trea/tvåa när det såg som mörkast ut i höstas?

 • Kommentar avatar
  Daniel B, 2 år sedanSvara

  Visst kan det vara så att åttondelsfinalmatchen har tempo men jag tror att i en lång serie kommer det inte gynna dom. Säg att det blir 3 matcher, tuffa, fysiska matcher. Lite slitna tror jag allt dom blir.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Så kan det absolut vara. Samtidigt, en dålig start för laget som kommer in utan matchtempo i benen kan sätta tonen för hela kvartsfinalserien. Man kan vrida och vända på sådant här. ;)

   Kommentar avatar
   Daniel B, 2 år sedanSvara

   Jag håller med dig HL, men jag har semin från i fjol i färskt minne där vf inte riktigt orkade mot Brynäs i match 6 och 7. Frölunda var bra, inget snack men jag tyckte dom såg liiite trötta ut efter rysaren mot saik.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Säkert kan sådant spel roll, förstår din poäng.

   Kommentar avatar
   Daniel B, 2 år sedanSvara

   Och jag förstår dig, oavsett vad blir det ett jäkla roligt slutspel.. Hoppas jag.

 • Kommentar avatar
  Gustav, 2 år sedanSvara

  Ett Sochi där även en viss Casey Wellman huserar. Han verkar dock inte ha haft en riktig toppensäsong.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Sotji. På svenska. Sochi är engelsk transkribering av Сочи. ;) Wellman är skadad, 31 poäng på 47 matcher i grundserien. Inte så illa, väl?

   Kommentar avatar
   Epoe, 2 år sedanSvara

   Kejsi Vellmen på svenska.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Varför skulle vi skriva Casey Wellman på "svenska"? Vi och engelskan har ju samma alfabet. Ryskan, däremot – där används det kyrilliska alfabetet. Då MÅSTE man skriva om. Detta görs olika på svenska (Ovetjkin), engelska (Ovechkin), tyska (Ovetchkin) och andra språk.

 • Kommentar avatar
  Anna Agdestein, 2 år sedanSvara

  Placering? Ja, kanske kan ge bra självförtroende om vinner resterande två matcher? Jag bryr mig inte jättemycket om vilket lag som blir motståndare i kvarten... måste ju slå dem oavsett för att gå vidare... Är mer intresserad av vilka DAGAR som gäller så att jag äntligen kan boka svindyra tågbiljetter som blir dyrare för varje dag. :(

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Förstår det. För er som reser vore det bättre om placeringen varit klar ett tag, eller hur?

   Kommentar avatar
   Anna Agdestein , 2 år sedanSvara

   Yes!

   Kommentar avatar
   Manne , 2 år sedanSvara

   Anna: Tågbiljetterna är sjukt dyra. Minns för sisådär 10-15år sedan, då kostade det inte många kronor att åka till Göteborg. Du kan inte ta bilen då? Om det blir allt för jävligt menar jag, rent prismässigt.

 • Kommentar avatar
  Martin, 2 år sedanSvara

  Grymt bra och intressant läsning som vanligt HL. Måste dock rätta dig om en sak. Det räcker för Frölunda att komma trea för att ”slippa” Växjö i en eventuell semifinal. Växjö möter det lägst placerade laget i en ev semifinal och det är matematiskt omöjligt att det blir laget som kommer trea i serien då det är 4 lag som går till semifinal. Ja det kan verka lite bror duktig över detta men jag är en riktig hockeynörd också

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Just det, inte heller trean kan ju möta Växjö. Än mindre viktigt med andraplatsen då. Bra att du håller koll på mig, det här med statistik och vem som möter vem är sällan min starka sida, saker blir som det blir ändå. :) Tack för att du är vaken! Be absolut inte om ursäkt, rätt ska vara rätt!!

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   * som DE blir.

   Kommentar avatar
   Martin, 2 år sedanSvara

   Härligt det. Vilka tror du Frölunda har störst chans mot i en kvartsfinal. Själv skulle jag nog faktiskt föredra Skellefteå. Men det är som du skriver så oerhört tajt så kanske spelar mindre roll. Det blir som det blir;)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Spontant har jag svårt att se Frölunda vinna tre raka slutspelsserier mot Skellefteå, men ... äh, jag vet inte. Det blir verkligen som det blir, haha. Allt är svårt. För alla lag. För glöm inte att det är ENORM press på Växjö.

   Kommentar avatar
   #18, 2 år sedanSvara

   ;)

   Kommentar avatar
   Martin, 2 år sedanSvara

   Helt sant men Malmö, Färjestad och även Hv känns tufft. Så blir det väl Luleå istället och Frölunda ryker mot de bara för att jag inte nämnde de;). Ja ligan är jämn som sagt. Pressen är absolut på Växjö och de har det bästa laget på pappret men i ett slutspel kan allt hända. De tre senaste årens seriesegrare har ju inte blivit mästare. Får se om den trenden håller i sig.

   Kommentar avatar
   Epoe, 2 år sedanSvara

   Varför skulle tidigare år påverka Frölunda-Skellefteå? Att Saik hade 3-1 förra året hjälpte ju inte ens. Mentalt övertag.

   Kommentar avatar
   Manne , 2 år sedanSvara

   Vi tar SAIK i en eventuell kvartsfinal med 4-1 eller 4-2 i matcher.

 • Kommentar avatar
  Chef Raunegger , 2 år sedanSvara

  Hur går det Med Lasch Mattsson?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Vet inte mer än jag skrev i går, och det gäller nog fortfarande: http://www.rakapuckar.com/blog/gQPrqxqJYDNYbMm

 • Kommentar avatar
  Matte, 2 år sedanSvara

  Hmm - intressant och väldigt kul med Kalle M. Håller helt med Dig om hans framtid.
  Två vore bra - då är man på andra sidan om Växjö. Ja jag tror man kan gå lite längre än vad jag såg i nov/dec.
  Men det är mycket Mursak tillkomst och tvillingarnas positiva uppvisningar tillsammans med mer koncentrerat målvaktspel.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Tänk så rätt Frölunda hittade med Mursak, du. :)

 • Kommentar avatar
  GöranA , 2 år sedanSvara

  Calle J som backtränare vore guld. Hoppas Frölunda tänker likadant.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Men det gör de ju inte. Kristofer Näslund blir det.

   Kommentar avatar
   GöranA, 2 år sedanSvara

   Synd.

   Kommentar avatar
   Epoe, 2 år sedanSvara

   Calle, seriöst? Missade du 06/07?

   Kommentar avatar
   Manne , 2 år sedanSvara

   Det var då, en rörig säsong med sparkade tränare osv. Hade blivit annorlunda nu, helt övertygad om det.

 • Kommentar avatar
  SL, 2 år sedanSvara

  2 är alltid bättre än 3, hemmafördel I en ev semifinal serie, punkt

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Är det så viktigt, känner du? Att en eventuell sjunde match spelas hemma?

 • Kommentar avatar
  Kalle Kula, 2 år sedanSvara

  Håller med i stora delar av ditt resonemang kring slutplacering. Vill dock lägga till ytterligare en faktor och det är den mentala boost som en andraplats eventuellt kan ge. Att ändå sluta tvåa efter en grundserie som inte gått som på räls och där man tidvis varit ifrågasatta samtidigt som man passerar ett hyllat Djurgården borde ge laget ett stärkt självförtroende.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Jag undrar om det verkligen gör det? Tror den egna prestationen i omgång 51 och 52 spelar roll, desto mindre viktigt vad Djurgården gör.

   Kommentar avatar
   Kalle Kula, 2 år sedanSvara

   En bra prestation i omgång 51 och 52 är en grundförutsättning för att kunna bli tvåa. Det jag vill ha fram är vikten av att någonstans känna att man avslutar grundserien som en vinnare. Kan man då också få lite extra boost genom någon form av revanschkänsla mot vissa belackare så tror jag att det kan ge lite extra go i gruppen.

 • Kommentar avatar
  John, 2 år sedanSvara

  Funderar över hur stor rekryteringsbas Frölunda egentligen har. Det verkar ju som att det är ett krav på att nån i föreningen har personlig koppling till dem som tas in. Hade man letat bredare kanske man hittat annat än Pardy?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Intressant reflektion.

   Kommentar avatar
   Epoe, 2 år sedanSvara

   Det är precis det tänket som förbättrat föreningen. Man kör säkra kort, personlighetsmässigt. Men du kanske vill tillbaka till 2006-2011-tiden?

 • Kommentar avatar
  Larsson, 2 år sedanSvara

  Kan verkligen trean möta Växjö i en semi?

   Kommentar avatar
   Larsson, 2 år sedanSvara

   Edit: såg svaret i kommentarerna nu. Tack!

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Förlåt mig. Hjärnan fungerade inte där.

 • Kommentar avatar
  GöranA , 2 år sedanSvara

  Klart som korvspad att frölunda går för andraplatsen. Viktigt att gå in i ett slutspel som ett vinnande lag. Blir perfekt att få möta lag 7-10 efter att det laget haft 2-3 stenhårda bataljer med både småskavanker, spelarslitage med småskador som resultat. Under tiden får frölundas spelare läka sina skador och gnugga på detaljer i spelet som är avgörande i ett slutspel såsom box- och powerplay.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Inte lika säker som du på att det är enbart positivt. Vinnande lag är bra att gå in som, men det kan man ju göra även som trea/fyra.

   Kommentar avatar
   GöranA , 2 år sedanSvara

   Nä, men så är du ju bara journalist också.;)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Kan ju vara det, ja ...

 • Kommentar avatar
  Carl, 2 år sedanSvara

  Försöker minnas hur det gick när Calle J hade ansvar för backarna under "Lillis" tid...hur mkt ros fick han då..? Detta är inte kritik, försöker bara minnas tillbaka. Ingen succé som jag kan minnas i vart fall..

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Helt rätt. Det var mest något jag slängde ur mig för att visa att Frölunda gärna rekryterar lite mer okända namn, sådana man har koll på, än tidigare storspelare. Ingets ställningstagande, ingen direkt kritik, bara ett konstaterande.

   Kommentar avatar
   Matte, 2 år sedanSvara

   Det kan finnas en tanke att man vill spela lite nyare ishockey. Då går det inte att ha endel som inte förstår hur tex en hög offensiv fungerar. Tycker mig se det i flera sammanhang. Tror i detta fall FHC valt helt rätt - emedan jag gärna hade haft Pär kvar - Calle J är trevlig men han står nog för ett gammalt synsätt. Låter lite som Sanny storlek, muskler, styrka och rutin. Andra vill ha snabbhet, kreativitet och offensiv. Pär J vill ha blandningen - vilket jag också tror på.

 • Kommentar avatar
  Lövet, 2 år sedanSvara

  Jag tycker nog att det viktiga är försvarsspelet sitter inför slutspelet att man känner den tryggheten som krävs. Gällande motståndare så kan alla slå alla. Hemma vs borta tja där känns det också som att det är jämnt skägg dock kan man ju rent ekonomiskt hoppas på hemmaplan. Om det blir en lång slutspelsserie speciellt.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Bra tankar.

 • Kommentar avatar
  M, 2 år sedanSvara

  2 eller 3 kvittar. Jag vill se Malmö i kvarten, Djurgården i Semi och Växjö i finalen (förutsatt att Frölunda tar sig så långt).

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 år sedanSvara

   Jag tror att Frölunda haft en väldigt bra chans mot Malmö. En känsla jag har, utan att på något vis vilja dissa Peter Anderssons gäng.

   Kommentar avatar
   Manne , 2 år sedanSvara

   Malmö är kluriga. Har spetsen för att gå till en final faktiskt tycker jag, om de får ihop det. Dock kan de vara väldigt mycket upp och ner. Men i en kvartsfinal, hua. Nej, då ser jag hellre SAIK eller något annat lag.

 • Kommentar avatar
  Epoe, 2 år sedanSvara

  Lundeskog var back. Ansvar för forwards i Frölunda. Skandal.

   Kommentar avatar
   DaRude, 2 år sedanSvara

   "Internettroll eller nättroll, oftast bara kallade troll, är personer som skriver på internetforum och liknande (ursprungligen på Usenet) i syfte att provocera fram känslomässiga svar, gräl eller utdragna ofruktbara diskussioner som inte leder någon vart. Ordet är internetslang."//Wikipedia

 • Kommentar avatar
  Nicke.K, 2 år sedanSvara

  Jag tror inte hemmaplans fördelen är livsviktig, men jag tror ändå den ger dig lite extra att ha publiken i ryggen. Sen blir ju stämningen en annan när de är slutspel, när de gäller så mycket mer. Sen vilka Frölunda än möter är känslan att det kan bli 4-0 i matcher lika mycket som det kan bli 0-4 i matcher. Där tror jag inte alls de spelar roll om Frölunda möter Malmö, HV71 eller Skellefteå tex. Men att ha publiken en extra match i ryggen vill jag ändå tro är en boost och som vi alla vet, slutspel är en helt annan grej

  • Kommentar avatar
   GöranA , 2 år sedanSvara

   Alltid kul att utbyta tankar och åsikter. Gillar det.
   Men.
   Vi är i kvartsfinal.
   Ge oss nu en motståndare.
   Vi är redo.
   Oavsett vilka det blir.
   Vi är redo för dem alla.

   • Kommentar avatar
    Hans, 2 år sedanSvara

    Man bör alltid spela för att vinna, det utgår jag ifrån att alla lag på SHL nivå gör. Men det är inget vi behöver oroa oss för så mycket i Frölunda. Med J.G. mellan stolparna skall det mycket till för att vi ska kunna slå ut något lag i kvarten, vi kommer behöva göra en 4-6mål / match för att vinna då. Tex: Säg att motståndarna skjuter 40 skott på J.G., han är 89% då släpper han alltså in 4.4 mål. Skulle motståndarna lyckas med 50 skott på han, med 89% så släpper han in 5.5 mål. Det blir svårt att vinna med en sådan målvakt, då man måste göra 5-6mål / match för att vinna.

    • Kommentar avatar
     Daniel B, 2 år sedanSvara

     HL, vet du något om lasch, rosse och pardy? Lirar de idag?

      Kommentar avatar
      Henrik Leman, 2 år sedanSvara

      Pardy absolut inte, var aldrig på tal. Rosse skrev jag i går att han skulle spela, nyss kom besked att även Lasch är med – tidigare än jag trodde.

    • Kommentar avatar
     N, 2 år sedanSvara

     Spontana känslan är att HV71 vore värsta tänkbara av dessa.
     Dom känns väldigt oförutsägbara. Kan vara sååå usla för att sedan ha 4-5 matcher i rad där dom är grymt bra

     • Kommentar avatar
      twohugger, 2 år sedanSvara

      Baserat på resultaten i SHL så här långt är rankingen så här: (svåraste laget först) :VX 3P (-8), FBK 3P (-6), HV 3P (-2), LU 4P (+-0), MÖ 5P (-4), SK 5P (+1), Dj 7P (+1), LI 12P (+11) Brynäs har vi inte spelat klart mot (lördag) men hittills 3P (-6). Torskar vi mot Brynäs med 3 mål på lördag blir de vårt "boggy-team"

       Kommentar avatar
       twohugger, 2 år sedanSvara

       ...efter kontrollräkning MÖ 4P (-4). De går då "om" LU och blir 4:e svåraste lag att möta statistiskt. Sorry !

       Kommentar avatar
       Henrik Leman, 2 år sedanSvara

       Jag minns en säsong då Frölunda förlorat allt mot Djurgården i grundserien men körde över Dif i kvartsfinalen. Gamla resultat inte alltid så mycket värda i slutspelet.

       Kommentar avatar
       twohugger, 2 år sedanSvara

       Håller med dig HL. Slutspelshockey är en annan sport än serielunke(a)n. Dock lite vägledning om hur bra eller dåligt lagen passar varandra. Det är ju trots allt samma gubbar.

       Kommentar avatar
       Henrik Leman, 2 år sedanSvara

       Självklart är det vägledning. :) Men man bör tänka på att gammal statistik är just gammal statistik.

     • Kommentar avatar
      Eric, 2 år sedanSvara

      Viktigt att vinna för att få behålla vinnarmentalitet, bygga självförtroende, känna att det funkar och att man hittat något. Att man är en "contender". Nu måste man kanske inte total-vinna allt, men säg att man kraschar stenhårt en av matcherna, det kan vara förödande för slutspelet.

       Kommentar avatar
       Henrik Leman, 2 år sedanSvara

       Vinna, spela bra är klart mer väsentligt än slutplaceringen.

     • Kommentar avatar
      Johan L , 2 år sedanSvara

      Det finns inga "lätta" matcher i årets slutspel. Vet ej om Frölunda har mardröms/önskemotståndare. Det har de säkert koll på. Men det kvittar nog lite tror jag. Känns värre för Växjö. Det blir ju ingen de bara ska slå oavsett. De har allt att förlora, om man nu kan det i slutspel :)

      • Kommentar avatar
       Manne , 2 år sedanSvara

       Vi avslutar serien nu med två vinster, sen ser vi på vilken plats vi hamnar. Bara vi slipper HV i en kvartsfinal, så är jag nöjd.

       • Kommentar avatar
        Manne , 2 år sedanSvara

        Och Malmö.

        • Kommentar avatar
         Dt, 2 år sedanSvara

         Kommer man 2:a så är man ju klar för chl...ganska trevlig turnering så länge FHC är med.


         Lämna en kommentar