Sjöström om Printz: "Hoppas kunna lösa detta"


► Ännu inget klart med Frölunda och David Printz.
► – Vi hoppas kunna lösa detta, säger Fredrik Sjöström.
► – Klart jag vill vara kvar. Men allt är öppet, säger Printz.

Rakapuckar.com bild

Fortfarande oklart om det blir en fortsättning för David Printz i Frölunda.


NÄR ETT FRÖLUNDA utan sina nordamerikanska spelare samt Samuel Fagemo (NHL Scouting Combine i Buffalo) är nere i Turkiet och svettas under fysmonstret Pär Edlunds ledning kör David Printz hårt hemma i Stockholm.

– Jag vill spela en säsong till. Därför jag har en personlig tränare och håller igång om chansen kommer, säger Printz, 38.

Den store backen blev en publikfavorit under sin rätt korta tid i Göteborg, själv trivdes han bra och fick vara med om triumfer i både CHL och SHL.

Med sju backar på kontrakt har Frölundas sportchef Fredrik Sjöström varit tydlig med att Printz mycket väl skulle kunna vara den åttonde. 

Kan stan. Kan klubben. Villig att ta de minuter han får. Ödmjuk, bra kille som passar in i gruppen. Värdefull med sin rutin.

Rakapuckar.com bild

Det är omdömen jag fått. Sådana som är lätta att stämma in i från utsidan. 

– Han är fortfarande aktuell. Vi har en bra dialog, inget klart så. Vi hoppas kunna lösa detta, hälsar Sjöström från Turkiet.

Printz säger om sin känsla:

– Det är väl ungefär samma. Vi har pratat lite, inget är klart, tycker väl inte det är så mycket att säga.

Printz har familjen (Malin samt barnen Oliver och Ellis) i Stockholm, blir det en hel säsong i Frölunda krävs sannolikt flytt i sydvästlig riktning.

** Är det haken i förhandlingarna?
– Ingen hake så. Vi tar det när det (eventuellt kontrakt med Frölunda) är klart. Vi håller det öppet hur vi ska göra. Klart familjen går först, det är ett familjebeslut, jag pratar med barnen, väger in vad alla tycker. Ska vi flytta någonstans är det till Göteborg, annars försöker vi vara kvar i Stockholm.

Rakapuckar.com bild

Förhandlingarna mellan Frölunda och Printz handlar säkert en del om ekonomi, sannolikt också om roll i laget, speltid etcetera. Vad förväntas av Printz som fyller 39 i sommar? Hur mycket istid ser Roger Rönnberg & Co för den store backen som är rejäl, enkelt spelande och vars kvalitéer kanske är allra viktigast i slutspelshockey?

Beslut ska inte fattas i en hast, givetvis.

Mycket att tänka på.

** Hur känner du, David – ingen panik?
– Jag vill gärna ha allt klart så snart som möjligt, aldrig kul att gå och vänta. Men samtidigt, det får ta sin tid, allt ska kännas rätt för Frölunda och mig.

** Du kanske har fem, sex andra anbud att välja på?
– Jag kan inte riktigt säga att det är sådant intresse … Men allt är öppet.

Rakapuckar.com bild

Frölundas backar på kontrakt:

Karl Stollery
Theodor Lennström
Viktor Ekbom
Jacob Moverare
(lån)
Brandon Gormley
Anders Grönlund
Julius Bergman

***

Någon som minns tyske Leon Bergmann? Han spelade för Frölunda U16 och U18 ett kort tag 2013–2014 innan han lämnade för Almtuna.

Nu är Leon, 20, klar för San Jose Sharks.

***

Jag tyckte jag var väldigt tydlig när jag i går rankade SHL-lagens trupper JUST NU, att det bara var ett slags ”så ligger lagen till för tillfället”, inte i närheten av ett tips.

Ändå fanns folk både på Facebook och Twitter som trodde just det. Att jag tippade SHL 2019/2020 i maj och tyckte det var löjligt.

Det hade jag också tyckt.

Om jag gjort det.

Ärligt talat: hur mycket tydligare kunde jag ha varit?

Om  ni missade rankingen, den finns här och här.

***

Tack för att ni gillar vad sajten bjuder på – och att ni betalar för er.

1 kr/dag, 30 kr/månad, är rekommenderat minimipris.

Swish: 0736-854501
Bank: SEB 5001 00 769-13

Rakapuckar.com bild

***

Glöm inte följa rakapuckar.com på Instagram och Facebook.

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
22 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Ulf Friman, 1 år sedanSvara

  Kul reportage och uppdate om Prinzen.
  Har folk slutat läsa ang rankingen?
  Om så är fallet så behöver vi ju inte spela nästa säsong för det är ju redan klart i media om man skall se till ranking, odds etc.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 år sedanSvara

   Jag tror faktiskt en majoritet förstår att hockey avgörs på is, inte på papper. Däremot inser nog alla också att just nu ser Frölunda och Luleå starka ut och bör kunna gå emot bra säsonger, i alla fall är chanserna goda för det. Bara så. Allt avgörs ju efter jul, hur man får ihop gruppen och så vidare.

   Kommentar avatar
   ulf, 1 år sedanSvara

   Ironi :-)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 år sedanSvara

   :)

   Kommentar avatar
   Theresa, 1 månad sedanSvara

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall. 1) Älska trollformler 2) Lost Love Spells 3) Stoppa skilsmässor 4) Giftermål 5) Graviditet spell 6) Uppdelningar 7) Dödsförtroll 8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor 9) vill tillfredsställa din älskare 10) Lotteri Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Kommentar avatar
   Jehonna, 1 månad sedanSvara

   Sedan den 21 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, precis direkt efter Covid-19s utbrott har min make agerat så fruktansvärt fusk mot mig, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så dyrt och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som hemman, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, Jag försökte allt mitt bästa för att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärleksförtryck med ljus tänder a och andra material kan föra tillbaka min man hem, tills min mycket goda vän presenterade mig för en bra man som heter Dr.Oduduwa love spell channel, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt detta krävs och procedur för att delta i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom mycket nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlek spellempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål. kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 • Kommentar avatar
  R-G, 1 år sedanSvara

  Kan förstå att man vill ha en spelare man känner, men ser hellre att man ger den rollen till en spelare man har långsikta planer för (ex. Grönlund förra säsongen). Bättre att chansa och hitta en spelare som kan växa, än en spelare med ett år kvar i tanken.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 år sedanSvara

   Förstår ditt resonemang här. Beror kanske lite på utbud och så vidare.

 • Kommentar avatar
  Anna Agdestein, 1 år sedanSvara

  Jag tyckte du var övertydlig med att det INTE var något tips/förutsägelse hur SHL slutar nästa säsong.
  Du brukar ju dessutom ofta skriva att det så här års bara är en gissning för de som ändå gör... Så varför skulle du plötsligt tycka att du hade facit? :)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 år sedanSvara

   Tänk - det tyckte jag också ...

 • Kommentar avatar
  Nolte, 1 år sedanSvara

  Du borde ju veta vid det här laget att vissa läser inte det dom vill läsa. Tex skriver du ”JG va bra” då läser folk ”JG är serien bästa målvakt” osv. Tycker att du va jättetydlig, men vissa individer kommer alltid vrida på orden. Gällande Printz så ser jag gärna honom vara kvar, men gråter mig kanske inte heller till sömns om han lämnar. Jag är tveksam till att det ska bli så lyckat en säsong till. Han kom in i helt rätt situation förra säsongen och fick chansen att vinna på ålderns höst, tror det blir annorlunda att starta säsongen i Frölunda. Men men vi får se helt enkelt

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 år sedanSvara

   Mm, man ska ha klart för sig att det är skillnad på att komma in sent och starta säsongen. Lite osäker på hur Sjöström & Co tänker här, faktiskt.

   Kommentar avatar
   Rallyclay, 1 år sedanSvara

   Exakt min åsikt också. Sedan blir man ju alltid lika förvånad över att det är så svårt att läsa hela texten. / Claes

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 år sedanSvara

   Nog som Nolte är inne på, en del vill bara inte.

 • Kommentar avatar
  E23 , 1 år sedanSvara

  38-åriga Printz med pärraträning blir 33 år.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 år sedanSvara

   Haha ... Då skulle han ha varit med i Turkiet.

 • Kommentar avatar
  Rolle, 1 år sedanSvara

  JG är världens bästa målvakt. Han kommer ta sitt Adler Mannheim till CHL guld och DEL guld. Att ni andra inte förstår hur bra denne gigant/titan/hockey gud/ till målvakt är förstår jag inte. Att han väljer DEL framför KHL/NHL gör honom bara ännu större! Han kunde gått till vilket lag i världen som helst.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 år sedanSvara

   Exakt vad hade JG med den här texten att göra??

   Kommentar avatar
   Hansb, 1 år sedanSvara

   Svar på tal :-)

 • Kommentar avatar
  Stefan Hansson, 1 år sedanSvara

  Hoppas på Printz! En rejäl positiv överraskning för mig och tog den roll han fick. Förstår dock att det inte är så kul att dra upp en rotad familj från Sthlm (beroende på HUR rotad den är men han är ju stockholmare) och sen hamna på läktaren. Garantier om spel ska man aldrig lovas men som sagt, endast sitta på läktaren är aldrig kul även om chanser kommer att ges med tanke på avstängningar och skador.

   Kommentar avatar
   Stefan Hansson, 1 år sedanSvara

   Sen har jag svårt att se hur dina avsikter angående ranking/tips kan misstolkas. Men det är jag. Jag tycker oftast du är för övertydlig men det är ju bra egenskap även om det inte alltid hjälper tydligen...:)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 år sedanSvara

   Man ska aldrig underskatta människors vilja att inte förstå ...

   Kommentar avatar
   Johan Carlander, 1 år sedanSvara

   Detta citat av Douglas Adams beskriver träffande det hopplösa i att försöka göra sig förstådd av alla: "A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools." ;-)

 • Kommentar avatar
  Julius, 1 år sedanSvara

  Jag tror VF letat efter en pp back som kan styra på blå i pp. Detta är allt som saknas i årets trupp. Prinz gjorde det han skulle men en lång serie finns nog mer att hämta från någon annan.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 år sedanSvara

   Nej, som läget är nu är det inte någon högprofilerad back som Frölunda jagar. Här finns redan Gormley för PP1, Lennström som man hoppas få ut mer offensiv av, t.ex. Och Stollery, värvad som meriterad tvåvägsback. Nu ska det mest kompletteras, om du förstår vad jag menar.

 • Kommentar avatar
  Airikr, 1 år sedanSvara

  Komiskt det om rankingen, dock tycker jag nog inte man borde lägga för mycket vikt vid vad folk som inte är läskunniga säger (tar i lite här).

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 år sedanSvara

   Blev mest fascinerad av att det gick att missförstå. ;)

 • Kommentar avatar
  FHC, 1 år sedanSvara

  Kommer det bli officiellt snart att Moverare stannar en säsong till?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 år sedanSvara

   Ja, det gör det säkert. Alla papper inte inskickade, den typen av saker, men allt är klart. Talade nyss med honom.

 • Kommentar avatar
  Richard, 1 år sedanSvara

  Jag tror inte att vissa läser klart eller tillräckligt noggrant förrän de kommenterar. Därför spelar det ingen roll hur tydlig man är. Vi blir mer och mer fokuserade att man måste ha en åsikt

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 1 år sedanSvara

   Ja, det är nog så, man är sugen på att tycka något, får en tanke, en idé, läser inte hela utan kör på det spontana. Och det kan väl vara kul. Tyckte bara jag var så DUNDERtydlig den här gången. :)

 • Kommentar avatar
  caroline, 1 år sedanSvara

  vissa människpr vill bara ha något att haka upp sig på. jag tyckte du var väldigt tydlig

  • Kommentar avatar
   Janne, 1 år sedanSvara

   Klart vi minns Leon! Han spelade ihop med min son i Frölunda elit det året. Vi följde han även i VM nyligen.

   • Kommentar avatar
    Niklas, 1 år sedanSvara

    Printz e klar och nere i Turkiet på träningslägret. Visades nyss på Instagram

    • Kommentar avatar
     Åsa Afonso, 1 år sedanSvara

     Jag heter Åsa Afonso, jag kommer från Göteborg, men jag flyttar till Skottland med min man, jag vill dela med mig av de här goda nyheterna om mitt liv med alla och med dem som behöver hjälp i tårtäktenskap / förhållande. Jag led i sex år, min man lämnade mig och fortsatte att ha en annan kvinna bara för att hans familj inte älskade mig, och eftersom jag inte kunde ge honom en baby, grät jag i sju år eftersom min man skilde mig. Jag letade efter stavningen som molnet hjälpte mig på nätet. Jag träffade så många trollkarlar. De samlade alla pengar utan att hjälpa mig, men den 3 juni 2019 såg jag ett online bidrag av en bra trollkarl med namnet Drigbinovia. Jag bestämde mig för att komma i kontakt med honom när jag kom i kontakt med honom, han berättade för mig att mitt problem hade lösts för att jag hade kontaktat honom, jag berättade för honom hela mitt problem och han lovade att hjälpa mig att återvända till min man tillbaka. Drigbinovia instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra så jag följer alla instruktioner och gör vad han bad mig göra efter tre dagar han berättade för mig att min man kommer att ringa mig innan jag sover den dagen och ber om ursäkt. Så snart han berättade allt för mig, ringde min man mig och bad mig att ta tillbaka honom efter sex års skilsmässa. idag delar jag det här meddelandet eftersom jag vill att världen ska veta och det är ett bra jobb, och jag är också väldigt glad över att vara gravid och för er som behöver hjälp, problem med jobb eller kampanj kontakta Drigbinovia idag och lösa ditt problem här är e-post: doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp honom på jag +2348144480768 Jag lovar dig att ditt problem kommer att lösas

     • Kommentar avatar
      Bridget Helen, 1 år sedanSvara

      Kärlek är vacker när du har någon att dela med. Ek Dr Ekpen ogiogun är en mycket äkta spellcaster och en man med mycket unik och kraftfull visdom. Jag kunde inte bli gravid eftersom jag hade fertilitetsproblem. Min man skilde sig på grund av det. Jag var så orolig och grät alltid och jag tänkte ens att döda mig själv, men en vän av mig introducerade mig till en stor man som heter Dr Ekpen ogiogun som också hjälpt henne med sitt problem. Hon gav mig hennes email och jag kontaktade henne och förklarade allt. Han försäkrade mig om att han hjälper mig och att jag inte borde oroa mig. Dr Ekpen ogiogun återvände glädjen till mitt liv och min familj igen genom att föra min man med sina andliga krafter, genom att bli gravid, genom att bota min systers cancer sjukdom, genom att också bota min kusin hiv-virus. Hans speciella krafter, och gjorde också min styvbror vinna en lotteri på 2 miljoner dollar. Dr Ekpen ogiogu är verkligen en begåvad, fantastisk och väldigt bra man som verkligen vet hur man gör sitt jobb bättre och, om inte för honom, vad ska mitt liv handla om? Dr Ekpen ogiogun, tack så mycket och jag kommer aldrig sluta prata om dina stora gärningar. Ord kan inte uttrycka hur mycket bra han har gjort för mig och min familj, och jag tror att inte ens tusen ord kommer att räcka för att beskriva hans goda verk. Om du behöver andlig hjälp, varför rinner du inte till Dr Ekpen ogiogun? bara kontakta Dr. Ekpen ogiogun på hans email: (ekpenogoigunspellcaster@gmail.com) Och han hjälper dig. Dr Ekpen ogiogun är oskyldig, säker och pålitlig, så kontakta honom nu och få hans lösning. Tack, Dr Ekpen ogiogun (ekpenogoigunspellcaster@gmail.com)

      • Kommentar avatar
       mercy lynch, 8 månader sedanSvara

       mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet ... men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade inom 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde poliserna på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

       • Kommentar avatar
        Laura Dalek, 4 månader sedanSvara

        Jag är Laura Dalek från (ALABAMA), När jag så småningom hittade vittnesmål om den här stavspelaren Dr Ilekhojie, hur han hjälpte många människor att få sina älskare och trasiga hem tillbaka, kontaktade jag honom också för att jag var absolut desperat efter att få min älskare tillbaka. Livet utan min älskare var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde att kärleksstava kunde vara lösningen. Efter att ha diskuterat resolutionen med Dr Ilekhojie gav han mig hopp om att han kommer att återställa min relation. Jag kände mig säker på att han faktiskt skulle få min älskare att återvända hem och det gjorde han! Det är fantastiskt vad den här stora stavmästaren har gjort för mig, hans hjälp är ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr Ilekhojie. Han gör sitt jobb så bra att han är organiserad och mycket funktionell. så glad att min älskare återvänder hem. Om du behöver hjälp, kontakta honom just nu genom dessa detaljer nedan: E-post: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

        • Kommentar avatar
         Theresa, 1 månad sedanSvara

         Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
         1) Älska trollformler
         2) Lost Love Spells
         3) Stoppa skilsmässor
         4) Giftermål
         5) Graviditet spell
         6) Uppdelningar
         7) Dödsförtroll
         8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
         9) vill tillfredsställa din älskare
         10) Lotteri
         Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
         genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

         • Kommentar avatar
          Rosa Antoine, 1 månad sedanSvara

          TACK Dr Isikolo för att restaurera min lycka och min familj tillsammans. WHATSAPP +2348133261196.
          Hej, jag är Rosa Antoine. Efter att jag har varit i ett fackförbund som kallas äktenskap med min make i flera år, misshandlade han och förstörde kärleken vi delade och lämnade mig. Jag gjorde allt för att komma tillbaka till honom men allt var förgäves, jag ville ha honom så illa tillbaka för jag älskade honom. så jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavhjul som hjälpte henne att skicka en trollformel som fick henne gravid och föra tillbaka sin man. Jag hade inget annat val än att prova det. Jag skickade med trollstavstjärnan som heter Dr Isikolo på whatsapp och han försäkrade mig att det inte fanns några problem och att allt kommer att gå bra. Han berättade för mig allt som krävdes som jag presenterade och så han kastade trollformeln för mig och förvånansvärt efter 48 timmar kallade min man mig aplogizing för allt som kom som en enorm och överväldigande glädje. Jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt att han ville att jag skulle återvända till honom. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. så alla som behöver hjälp vid alla slags problem kan också kontakta den här riktiga och väldigt äkta spellaster på isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 kontakta denna fantastiska man idag och få dina problem löst 100%.

          • Kommentar avatar
           Doris Arsen, 1 månad sedanSvara

           Fantastisk kärleksformulär för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
           Min man gick upp med mig för 3 månader sedan, och tvingade mig att skriva under skilsmässa papper, och jag var helt hjärtsjuk. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och lysande trollspelare som kom till min räddning. Wow! Det här stavhjulet har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 24-timmars spell-casting, varav jag accepterade det. Chockerande! den här månaden den 5 september 2019, ringde min man mig tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar som han försäkrade mig, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässopapper som tidigare pågått med kraften i detta mirakel fungerande stava caster. Vissa vittnade om att han förde tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoder, botade cancer, herpes simplex-virus och annan sjukdom. uttryck räcker inte för att säga tack. E-post Dr Isikolo Nu för brådskande kärlek Stava isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

           • Kommentar avatar
            Zara Alonso, 1 vecka sedanSvara

            Jag är förvånad med de goda arbetena i DR ISIKOLO
            Jag är en av de människor som sa: "Jag kommer aldrig att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst" för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR ISIKOLO. När jag nästan förlorade David i en av dumma, slagsmål (han slöt mig) trodde jag att jag hade tappat allt. Jag grät hela dagen och tror att han aldrig kommer att komma tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om DR ISIKOLO älskar stava, hur han hjälper till att föra tillbaka exälskaren tillbaka. Jag skickar snabbt e-post till honom och får tillbaka min man med sin kärleksförtroll inom 48 timmar när jag följde honom. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig. Du utförde en mycket bra tjänst för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det eller hur denna magi fungerar, men allt jag vet är att det fungerar !! Min man David och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag är alltid tacksam för DR ISIKOLO e-post honom för alla typer av hjälp är mycket kapabel och pålitlig för hjälp e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.


            Lämna en kommentar