Friska tag från Lundqvist i kväll – det kan behövas


► Knockad av magsjuka över jul. Nu är Joel Lundqvist redo att varva upp – när det är idel toppmatcher som väntar Frölunda.
► Först ut: Färjestad i Karlstad i kväll.
► Fast … det kanske är överdrivet, det där snacket om hur 2018 rivstartar?
► – Ja, det handlar om vad vi själva gör, säger kapten Lundqvist.

 

Raka puckar bild

Frisk, fräsch och redo att köra – får vi se något bra av Joel Lundqvist i kväll?

 

SEX SEGRAR PÅ de sju senaste, mot Mora (två), Örebro, Rögle, Linköping och Karlskrona.

Nu väntar sex stentuffa fajter mot på papperet tuffare motstånd:

I kväll Färjestad (borta)
Torsdag: Växjö (hemma)
Lördag: Djurgården (borta)
11/1: HV71 (borta)
13/1: Brynäs (borta)
18/1: Färjestad (hemma)

Det borde ställa tuffare krav på Frölunda. Ett test på var laget står. Jag frågade Joel Lundqvist om det och han sa:

– Jo, det är klart att det är (ett test) om du möter lag som ligger högt upp i tabellen, men det är en så jämn liga, är du inte på topp vinner du inte oavsett motstånd.

** Överdriver vi det här med att möta topplag?
– Ja … klart att Växjö varit jämnt hela året, Djurgården smyger med där bakom, men i övrigt … jämnt, många bra lag. Det handlar mer om vad vi själva gör, att vi kommer upp i en nivå som gör att vi kan vinna varje match.

Medhåll från tränaren Roger Rönnberg:

– Vi ska maxa vår prestation, oavsett vilka vi möter. Samtidigt, spelarna är inga robotar, de är människor som eggas mer av att möta Färjestad borta än Rögle borta, det är svårt att komma runt.  Alltid inspirerande och utmanande att möta Färjestad.

Raka puckar bild

Håll ett extra öga på Joel Lundqvist i kväll.

Han såg riktigt glad nu när han sa:

– Jag känner mig faktiskt bättre nu, piggare.

Inte bara diverse småskavanker har stört, julen kom med allt annat än en bra julklapp:

– Jag låg magsjuk, fyra av fem i familjen däckade. Så det var en tuff jul.

Snart 36 år gammal (2/3) behöver Joel Lundqvist en fungerande kropp för att spela sitt tuffa, rejäla, fysiska spel – samtidigt som han vill vara med och peta in några puckar, inte minst i power play.

Skadorna är läkta.

Krafterna tillbaka.

Raka puckar bild

Kanske är det kedjan med Lundqvist, Sebastian Stålberg och Mats Rosseli Olsen som ska spela en avgörande roll om Frölunda ska vara framgångsrikt i Karlstad i kväll.

I övrigt inga konstigheter när Frölunda tränade på 2018 års första dag, sannolikt precis samma formationer som när Mora 3–2-besegrades.

Medan formstarka (18 av 21 poäng) Frölunda har Rasmus Dahlin och Lias Andersson på JVM har formsvaga (3 av 21) Färjestad Oskar Steen och Fabian Zetterlund där, tunga skador på Michael Lindqvist, Martin Johansson, Anton Grundel – och nu även frågetecken för Niklas Fogström, enligt vf.se.

Backen Johan Ivarsson har anslutit från Pantern.

Frölunda har ju också en Panternback på lån, det vet ni ju: Fredrik Styrman.  

Inte bara Färjestad har skador, sedan länge är ju Frölunda utan Sean Bergenheim, Pathrik Westerholm, Mattias Nörstebö och Oliwer Fjellström.

Rätt schyst lag man skulle få ihop av alla skadade lirare i de här bägge F-lagen … 

Raka puckar bild

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
67 kommentarer
 • Kommentar avatar
  DD, 2 månader sedanSvara

  Hoppas Joel är lite piggare nu då. Han har fått ut väldigt lite av sitt offensiva spel i år. Förvånad att Lasch inte kom med i truppen? Ställer mig tveksam att han inte platsar men som Frölundafan är man glad att han kan fokusera på SHL. Varför går FBK så dåligt nu tror du? Inte bara avsaknaden av Lindqvist väl? Vet att du inte är ett fan av "fancy stats" men det var mycket med just FBK som pekade på att effektiviteten var för hög för att hålla under en hel säsong. Tror vi börjar se en del av det nu.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

   Fancy stats, alltså corsi med mera, är absolut intressant – menar mest att det inte är ALLT; hockey är kött & blod, känslor, också. Men visst kunde man ana att Färjestad kanske inte skulle få sådan utdelning säsongen igenom, men jag tror även skadorna stört. I grund och botten ett topp 6-lag med kapacitet att slå alla en given dag, tror jag. Men långt ifrån oslagbart, det har visat sig ... Svårbedömt. Intressant i afton.

 • Kommentar avatar
  Nolte, 2 månader sedanSvara

  Ja nu kommer man verkligen få ett bevis på om laget har där uppe i tabellen att göra eller inte, det går inte att komma ifrån. Senast vi mötte FBK så läckte det hej vilt, men det va när FBK gick på vatten och Frölunda spelade oerhört naivt, spännande och se styrkeförhållandena nu när FBK kommit ner på jorden och Frölunda visat lite mer ödmjukhet (i det stora hela, givetvis med undantag). Annan reflektion, tufft att vara pantern i år, har man nån trupp kvar snart? Styrman,Ivarsson till Frölunda/FBK. Wemmenborn/Ekberg till MIF och söder till KRIF. 4 st utlånade uppåt i seriesystemet, så nåt rätt måste dom göra, om det inte är att dom är mer frikostiga med utlåningar än andra (kanske får in pengar för att rädda ekonomin?)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

   Haha ...har tänkt på precis samma sak, det ska fan vara Pantersupporter! Fast de har ju inte så många heller. Men däremot flera spelare av god kvalitet. :)

   Kommentar avatar
   REMY FINK, 2 veckor sedanSvara

   Hallå Behöver du ett brådskande lån inom 12 timmar utan försenad email på REMY.CREDIT111@gmail.com behöver du någon kredit eller någon finansiering? Betalade inte banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema, med en låg räntesats om 2%. För mer information, kontakta oss direkt på [REMY.CREDIT111@gmail.com] Fullständiga namn:... Land: .... Erforderligt belopp: ... Varaktighet: .... Telefon: .... maila oss nu [REMY.CREDIT111@gmail.com]

 • Kommentar avatar
  Johan Carlander, 2 månader sedanSvara

  Nervös som fasen jag inför kvällens match, vet inte hur många ggr ett motståndarlag har vänt en dålig trend mot FHC. Speciellt FBK brukar höja sig just mot oss de senaste säsongerna, hoppas magkänslan är fel och vi får revansch för torsken i höstas!

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

   Känslan är väl att tidigare resultat, form och så, spelar rätt lite roll när de här lagen möts. Det är derbykaraktär, trots avståndet.

   Kommentar avatar
   Bäckmörten, 2 månader sedanSvara

   Samma magkänsla här. Fast jag tror snarare på en upprepning av plattmatchen i höstas. Weber lär saknas. Får hoppas på att JG gör sin bästa match för säsongen.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

   Om han nu står. Vem vet med Frölunda ... ;)

 • Kommentar avatar
  Philip Steingrüber, 2 månader sedanSvara

  Se där, statistiken kom ikapp FBK till slut. :)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

   Om det är så enkelt, ja. Jag vet inte.

   Kommentar avatar
   Philip Steingrüber, 2 månader sedanSvara

   Nej, såklart ingen hundraprocentig förklaring, viktigt att komma ihåg. Tycker ändå det är en starkt bidragande faktor. För ett par månader sen snackade vi på Twitter om huruvida Dick Axelsson skulle kunna hålla sin dåvarande pace eller inte. At the time låg han på över 30% effektivitet, nu är han nere på något mer rimliga 21.88%. Hade han hållt sina 30% hade han varit uppe på 19 mål vid det här laget, istället har han nu "bara" 14 mål. Dom 5 målen är ändå värda ett par poäng.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

   Mm, det är säkert ett gott,väl underbyggt resonemang. Jag överraskades av att Dick var SÅ bra.

   Kommentar avatar
   Philip Steingrüber, 2 månader sedanSvara

   Fast det är där jag tycker man får skilja på att VARA bra och PRODUCERA bra. Det ena är bättre än det andra på att förutsäga hur det kommer gå framöver. :)

   Kommentar avatar
   Nolte, 2 månader sedanSvara

   Som du säger Philip så är det givetvis inte hundraprocentigt. Men det finns en del statistik som sällan eller aldrig brukar ljuga. Och jag tycker att du har rätt gällande att statistiken hann ikapp FBK. Har inte koll på deras siffror efter 10-15 omgångar men det måste vara riktigt bra siffror. Man kan ta Malmö som exempel som gick som tåget första 10 omgångar förra säsongen och hade PP(50%) räddningsprocent(över 95%?) det får man givetvis inte utan bra lag (vilket dom hade) men samtidigt kan man inte hålla sånna siffror över en hel säsong. När 52 omgångar summeras så finns det viss statistik som alltid brukar jämna ut sig, typ PP och skotteffektivitet. Även om givetvis något lag måste vara bäst i respektive statisk så brukar det inte skilja speciellt mycket på topplagen

 • Kommentar avatar
  Bengan, 2 månader sedanSvara

  Blir kul ikväll, alltid roligt att se vad Dick hittar på. FBK har stora problem bakåt, släpper in mycket mål, men de är vassa framåt, så blir en bra test på försvarsspelet ikväll.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

   Absolut. Bra test för båda lagen, känner jag.

 • Kommentar avatar
  Jocke , 2 månader sedanSvara

  Tycker du inte vårt PP generellt har varit för dåligt den senaste tiden? Tycker inte vi har något pucktempo eller någon plan b, könns som det bara ska vara lasch som sätter upp Olofsson. Tycker även vi har lite för lite rörlighet, menar inte att de ska vispas runt hej vilt. Vad har du för känsla om vårt PP spel herr Leman? /Jocke

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

   PP1-formationen funderar alldeles för mycket, det går på tok för långsamt. Behöver förenkla, ta fler skott, gå mer på instinkt. PP2 rakare, men svårare sätta upp spel.

 • Kommentar avatar
  Rickard, 2 månader sedanSvara

  Lundqvist måste fortfarande vara dålig han ser otroligt seg ut. Lasch är helt borta i andra och Nyberg drar på sig onödiga anfall mot sig. Han har ju pucken länge innan han skälv låser fast sig i försvar zon. Sedan tycker jag synd om Stålberg för att han blir utvisad utan att göra ett dyft.

  • Kommentar avatar
   ADAMS BALYN, 2 månader sedanSvara

   Vill du ha ett brådskande lån för att starta ett företag eller stödja ditt företag 2018? har du sökt efter lån på fel ställe? sök inte längre för att du har hittat ett tillförlitligt låneföretag Trust Fund Loan Company, ger vi något belopp som sträcker sig från $ 3000 till $ 100,000,000 med en kurs på 3% kontakta oss idag. Direktör: ADAMS BALYN E-post: trustfundfinaceservice@gmail.com Vi väntar på ditt svar Gott nytt år.

   • Kommentar avatar
    HERMAN ANNE, 2 månader sedanSvara

    Hej alla Hur jag fick mitt önskade lånebelopp från ett pålitligt lånföretag (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) jag heter anne en ensamstående mor till 2 barn är från TYSKLAND är här för att berätta för alla hur mr REMY FINK hjälper mig med ett lån på 20000 EURO för att betala min skuld och starta ett nytt företag Gud välsigne REMY FINK låneföretaget får jag mitt lån inom de följande 48HOuRS utan dröjsmål emaill honom nu om du behöver några typer av lån (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) Gud välsigne REMY FINK

    • Kommentar avatar
     ELITE FINANCE, 2 månader sedanSvara

     För att informera allmänheten om att det enkla lånet nu har givits ut med 2% ränta krävs det bara att seriösa personer anmäler sig. kontakta email: (ELITEFINANCE2000@GMAIL.COM, ELITE_FINANCE@OUTLOOK.COM

     • Kommentar avatar
      ANNE, 2 månader sedanSvara

      Hej alla Hur jag fick mitt önskade lånebelopp från ett pålitligt lånföretag (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) jag heter anne en ensamstående mor till 2 barn är från TYSKLAND är här för att berätta för alla hur mr REMY FINK hjälper mig med ett lån på 20000 EURO för att betala min skuld och starta ett nytt företag Gud välsigne REMY FINK låneföretaget får jag mitt lån inom de följande 48HOuRS utan dröjsmål emaill honom nu om du behöver några typer av lån (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) Gud välsigne REMY FINK

      • Kommentar avatar
       oceanicfinance, 1 månad sedanSvara

       Hej tittare Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? behöver du ett lån för att köpa en lägenhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

       • Kommentar avatar
        ANNE, 1 månad sedanSvara

        ​ Hej alla Hur jag fick mitt önskade lånebelopp från ett pålitligt lånföretag (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) jag heter anne en ensamstående mor till 2 barn är från TYSKLAND är här för att berätta för alla hur mr REMY FINK hjälper mig med ett lån på 20000 EURO för att betala min skuld och starta ett nytt företag Gud välsigne REMY FINK låneföretaget får jag mitt lån inom de följande 48HOuRS utan dröjsmål emaill honom nu om du behöver några typer av lån (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) Gud välsigne REMY FINK ​

        • Kommentar avatar
         Catherine Cole, 1 månad sedanSvara

         God dag,    Om du är affärsman eller kvinna? Om du har någon ekonomisk stress eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du lån till betala av skulden eller betala räkningar? Har du en låg kredit värdering och det är svårt att få ett lån från lokala banker och andra finansinstitut? Behöver du ett lån eller ekonomi som: a) personligt lån b) utbildning, c) Skuldkonsolidering, d) expansion, e) etc    Vi erbjuder lån till privatpersoner, företag och samarbetsorgan med 3% ränta per år. Minsta belopp som du kan låna är $ 2,000.00 US till maximalt $ 50 miljoner. Vänligen, om du är intresserad, kontakta oss med informationen nedan. KONTAKTA OSS NU: info.trustfirm2012@gmail.com NAMN: Fru Catherine Cole Snabbt och lättillgängligt lån

         • Kommentar avatar
          Eric Finance, 1 månad sedanSvara

          God dag, Letar du efter ett lån brådskande? Vill du lösa dina räkningar och köpobjekt (Investeringslån) / Byggnadslån? Jag kan garantera dig 24 timmars lån godkännande. Vi är ett världsklass Investeringsföretag som erbjuder alla typer av finansiella tjänster med flexibla återbetalningsvillkor och ett aktuellt stängningsschema. Kontakta oss via e-post för detaljerad information. Email- ericfinancee@gmail.com Tack.

          • Kommentar avatar
           REMY FINK, 1 månad sedanSvara

           Hej behöver du ett brådskande lån inom de närmaste 12 timmarna Eamil [REMY.CREDIT111@gmail.com] behöver du ett akut lån? eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 1%. För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

           • Kommentar avatar
            REMY FINK, 1 månad sedanSvara

            Hej behöver du ett brådskande lån inom de närmaste 12 timmarna Eamil [REMY.CREDIT111@gmail.com] behöver du ett akut lån? eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 1%. För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

            • Kommentar avatar
             oceanicfinance, 1 månad sedanSvara

             Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? behöver du ett lån för att köpa en lägenhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

             • Kommentar avatar
              helene, 1 månad sedanSvara

              Mina namn är fru Helene Anderson. Jag bor i Sverige Linköping och jag är en lycklig kvinna idag när jag talar, jag berättade för mig själv att alla låneföretag eller långivare som skulle kunna ändra min livslängd och min familj, jag kommer att referera till någon som söker lån till dem. De gav mig lycka till mig och min familj, jag var i behov av ett lån på 40 000 kronor den 12 januari 2018 och jag fick mitt lån inom 72 timmar utan stress. De är verkligen Gud som fruktar människor och jobbar med ett ansedd lånföretag. om du behöver ett lån och du är 100% säker på att betala tillbaka lånet, kontakta dem idag och snälla berätta för dem att fru Helene Anderson hänvisade dig till dem du kan nå dem via e-post. E-post: mrslindarobertloanfirm@outlook.com http://privatelanders12.wixsite.com/loan

              • Kommentar avatar
               helene, 1 månad sedanSvara

               Mina namn är fru Helene Anderson. Jag bor i Sverige Linköping och jag är en lycklig kvinna idag när jag talar, jag berättade för mig själv att alla låneföretag eller långivare som skulle kunna ändra min livslängd och min familj, jag kommer att referera till någon som söker lån till dem. De gav mig lycka till mig och min familj, jag var i behov av ett lån på 40 000 kronor den 12 januari 2018 och jag fick mitt lån inom 72 timmar utan stress. De är verkligen Gud som fruktar människor och jobbar med ett ansedd lånföretag. om du behöver ett lån och du är 100% säker på att betala tillbaka lånet, kontakta dem idag och snälla berätta för dem att fru Helene Anderson hänvisade dig till dem du kan nå dem via e-post. E-post: mrslindarobertloanfirm@outlook.com http://privatelanders12.wixsite.com/loan

               • Kommentar avatar
                HERMAN ANNE, 1 månad sedanSvara

                Hej alla Hur jag fick mitt önskade lånebelopp från ett pålitligt lånföretag (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) jag heter anne en ensamstående mor till 2 barn är från TYSKLAND är här för att berätta för alla hur mr REMY FINK hjälper mig med ett lån på 20000 EURO för att betala min skuld och starta ett nytt företag Gud välsigne REMY FINK låneföretaget får jag mitt lån inom de följande 48HOuRS utan dröjsmål emaill honom nu om du behöver några typer av lån (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM) Gud välsigne REMY FINK

                • Kommentar avatar
                 Angga, 1 månad sedanSvara

                 Hej, allihop, Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% Detta är ett legitimt företag med ära och skillnad Vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com) Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart. Namn: Belopp som behövs: Varaktighet: a Land: Syftet med lånet: Månadsinkomst: Telefonnummer: Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com Hälsningar till er alla.

                 • Kommentar avatar
                  Elena, 1 månad sedanSvara

                  Lånet erbjuder förtroende och allvar. Jag är en naturlig person som erbjuder lån mellan individer och företag, för all annan information, kontakta oss på: elenanino0007@gmail.com

                  • Kommentar avatar
                   patricia, 1 månad sedanSvara

                   Hallå Vi kan ge dig lån enligt det belopp du behöver och med villkor som gör ditt liv enklare. Vi erbjuder kort och långfristiga lån med en mycket överkomlig återbetalningsperiod. Vi skulle också vilja säga att vi också ingriper i finansieringen av projekt (Pålitlig). Du är fast, förbjuden bank och du har inte förmån för banker eller bättre Du har ett projekt och behöver finansiering, en dålig kredit eller behöver pengar till att betala räkningar, medel att investera i företag.   Tveka inte att kontakta oss. Mail: faure_patricia@outlook.fr Ring: +336 44 67 80 99 Meddelande: +336 75 32 47 52 whatsapp: +336 75 32 47 52 ta emot våra hälsningar

                   • Kommentar avatar
                    REMY FINK, 1 månad sedanSvara

                    Hallå Behöver du ett brådskande lån inom de närmaste 12 timmarna? maila oss nu REMY.CREDIT111@gmail.com behöver du lite kredit eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 1%. För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com] Fullständiga namn:.............. Land:.......... Belopp:.................. Lånlängd: .......... Telefonnummer:............. Ockupation:............ Födelsedatum:....... Månadsinkomst:.... Ditt brådskande svar behövs nu så att vi kan behandla ditt lån till ditt bankkonto inom 12 timmar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT Företagets e-postadress: REMY.CREDIT111@gmail.com

                    • Kommentar avatar
                     REMY FINK, 1 månad sedanSvara

                     Hallå Behöver du ett brådskande lån inom de närmaste 12 timmarna? maila oss nu REMY.CREDIT111@gmail.com behöver du lite kredit eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 1%. För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com] Fullständiga namn:.............. Land:.......... Belopp:.................. Lånlängd: .......... Telefonnummer:............. Ockupation:............ Födelsedatum:....... Månadsinkomst:.... Ditt brådskande svar behövs nu så att vi kan behandla ditt lån till ditt bankkonto inom 12 timmar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT Företagets e-postadress: REMY.CREDIT111@gmail.com

                     • Kommentar avatar
                      Herr Scotty, 1 månad sedanSvara

                      Lånbjudande @ 2% kurs !!! Vårt företag är en juridisk organisation som skapades för att hjälpa människor som behöver hjälp, som ekonomiskt stöd. Vi är ett USA-baserat finansiellt företag. Så om du har ekonomiska svårigheter i ekonomisk röra, och du behöver pengar för att starta ditt företag själv, eller om du behöver ett lån för att betala av skulder eller betala dina räkningar, starta ett bra företag eller har lånat Svårigheter över lokala banker, kontakta oss idag Email: ohioloans85@gmail.com Herr Scotty

                      • Kommentar avatar
                       patricia, 1 månad sedanSvara

                       god kväll Fru och herrn Vi har äran att berätta om våra erbjudanden, kanske de kan intressera dig. Vi är ett entreprenörspar och vi ger också hypotekslån och personliga lån mellan individer med en årlig räntesats på 3% för alla som behöver, men har inte tillgång till bankkrediter. Om du letar efter ett lån mellan individer att antingen återuppliva dina aktiviteter eller för att realisera ett projekt är vi lösningen. Vi är tillgängliga för att tillgodose våra kunder på rekordtid. För ytterligare information, tveka inte att kontakta oss på   E-post: faure_patricia@outlook.fr Ring: +336 44 67 80 99 Meddelande: +336 75 32 47 52 whatsapp: +336 75 32 47 52 Med vänliga hälsningar

                       • Kommentar avatar
                        Angga, 1 månad sedanSvara

                        Jag ger lån till företag och privatpersoner med en rimlig ränta på 2%. E-post till: (anggadiman1@gmail.com) om du är intresserad av lånet.

                        • Kommentar avatar
                         HARRY MORGAN, 1 månad sedanSvara

                         URGENT GENUINE LÅNBETALNING GÄLLER NU. Behöver du ett brådskande lån eller annat ekonomiskt stöd? Vi erbjuder alla typer av lån med tre procent (3%) ränta. maila oss nu via harry50loanfirm@gmail.com med följande information fullständiga namn: födelsedatum:: Land: ockupation: lånebelopp: Lånets längd: låne syfte: månatlig inkomst: Vänligen skriv tillbaka om du är intresserad av mer info via vår kontakt nedan EMAIL: harry50loanfirm@gmail.com Hälsningar, Harry Morgan

                         • Kommentar avatar
                          Jeanette Carlsson, 3 veckor sedanSvara

                          God dag alla på den här sidan, jag är Jeanette Carlsson från Stockholm, Sverige, det är inte längre nyheter att Robert Ralphs är den bästa långivaren på internet, jag är här för att vittna om en gud skickad långivare som hjälper mig att få mitt lån, min enda barn var sjuk och behövde akut operation, jag kontaktade flera långivare och jag fick aldrig mitt lån tills jag kontaktar Robert Ralphs, han hjälper mig med ett lån på 1 000 000 SEK och därefter skapade jag en storskalig verksamhet och jag lever Lyckligtvis med min familj, kontakta honom på robertralphs56@gmail.com Vänligen kontakta detta email om du behöver någon form av lån på robertralphs56@gmail.com hälsningar och många tack till henne Jeanette Carlsson

                          • Kommentar avatar
                           REMY FINK, 3 veckor sedanSvara

                           Hej maila oss nu om du behöver ett brådskande lån [REMY.CREDIT111@gmail.com] behöver du lite kredit eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 1%. du tar emot ditt lån inom de närmaste 12 timmarna För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com] fullständiga namn:......... Land:.......... lånebelopp:............. Lånlängd: .......... Telefonnummer:............. Ockupation:........... Månadsinkomst:.... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, EMAIL: REMY.CREDIT111@gmail.com

                           • Kommentar avatar
                            Bruce sancosky, 3 veckor sedanSvara

                            ​ OBS! B / F Limited är en finansiell tjänst som ger ekonomiskt stöd till individer och samarbetsorgan. Vi erbjuder alla typer av finansiella stöd till mycket låg ränta på 2,5%. det här är att hjälpa nål och hjälpa människor att uppnå sina drömmar. med vår service din ekonomisk stress och problem är över. skynda dig idag och kontakta oss via e-post: Brucesancoskyfinance@gmail.com eller skicka oss en text via på +1 - 413 - 849 - 9898 Tack Herr bruce sancosky Finansdirektör Telefon +1 413 849 9898 Kontakta email: Brucesancoskyfinance@gmail.com

                            • Kommentar avatar
                             William james, 3 veckor sedanSvara

                             Är du i ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Lånebolaget etablerade människorättsorganisationer runt om i världen med det enda syftet att hjälpa de fattiga och folket med ekonomiska svårigheter som de lever. Om du vill begära ett lån returnerar du till oss med följande emailuppgifter: [Worldwideloanfirm1999@gmail.com] Om du behöver ett lån för ditt företag eller att betala dina skulder, kontakta oss så snart som möjligt att behandla ditt ansökningsformulär Låneansökan fyller ut och återkommer nu. Fullständiga namn: Lånebelopp: Lånets varaktighet: Månadsinkomst : Land : Sex: Telefonnummer: Födelsedatum : Tack, Gud välsigne Worldwide låneföretag (worldwideloanfirm1999@gmail.com)

                             • Kommentar avatar
                              Elena Marcos, 3 veckor sedanSvara

                              Uppmärksamhet! OBS! Uppmärksamhet!! God dag till alla här är en möjlighet du har väntat på. Har du blivit vägrat ett lån flera gånger av ett Lånföretag? Behöver du ett brådskande lån för att betala dina räkningar ?. Behöver du osäkra lån? Letar du efter ett företagslån? Personlån, huslån, billån, studentlån, skuldkonsolideringslån, riskkapital mm Vi har öppnat en finansiell försäkringsmöjlighet utlåning till företag och personer med låg och rimlig ränta på 2% ränta. Om du är intresserad av ett brådskande lån? Vänligen kontakta oss idag via e-post (elenamarcos765@consultant.com) eller Via WhatsApp 00306976600362 och få ditt lån idag. Tack för din förståelse och samverkan.

                              • Kommentar avatar
                               Hobelman, 3 veckor sedanSvara

                               God dag, Är du i ekonomiska svårigheter? Ansök om ett överkomligt lån på 2% ränta för att betala dina skulder, För att starta ett nytt företag, Till utöka din verksamhet etc. om JA kontaktar oss för mer information om lånet via denna email: hobelmanfinance@gmail.com KONTAKTA OSS EMAIL: hobelmanfinance@gmail.com

                               • Kommentar avatar
                                Mr Carlos Ellison, 3 veckor sedanSvara

                                behöver du ett lån? Har du letat efter var du ska få ett lån? Har du försökt få någon form av lån? Ansök nu nu på? (carlosellisonfinance@outlook.com) om du vill få ett billigt lån. Lånet erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

                                • Kommentar avatar
                                 Jamie Freeman, 3 veckor sedanSvara

                                 Garanterade lånlösningar för alla, våra tjänster är snabba och pålitliga och vi erbjuder 2% till alla, vänligen maila freemanloanfinance@gmail.com och få finansiering idag. Behöver du finansiering för ditt företag? Behöver du brådskande pengar för personligt bruk? Behöver låna av någon anledning? Vill du ha ett nytt hem? Kontakta oss idag: FREEMANLOANFINANCE@GMAIL.COM Hälsningar, Jamie Freeman

                                 • Kommentar avatar
                                  Angga, 3 veckor sedanSvara

                                  Hej, allihop, Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% Detta är ett legitimt företag med ära och skillnad Vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com) Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart. Namn: Belopp som behövs: Varaktighet: a Land: Syftet med lånet: Månadsinkomst: Telefonnummer: Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com Hälsningar till er alla.

                                  • Kommentar avatar
                                   MIDLAND CREDIT HOME, 2 veckor sedanSvara

                                   Letar du efter en företagsfinansiering, personlig ekonomi, inteckningar, billån, studentkontanter, skuldkonsolideringskontanter, osäkra kontanter, riskkapital mm ... Du är på rätt ställe, kontakta oss nu för mer information. E-post: midlandcreditonline.com@gmail.com Vadaspp: +917204719376

                                   • Kommentar avatar
                                    Jamie Freeman, 2 veckor sedanSvara

                                    Garanterade lånlösningar för alla, våra tjänster är snabba och pålitliga och vi erbjuder 2% till alla, vänligen maila freemanloanfinance@gmail.com och få finansiering idag. Behöver du finansiering för ditt företag? Behöver du brådskande pengar för personligt bruk? Behöver låna av någon anledning? Vill du ha ett nytt hem? Kontakta oss idag: FREEMANLOANFINANCE@GMAIL.COM Hälsningar, Jamie Freeman

                                    • Kommentar avatar
                                     oceanicfinance, 2 veckor sedanSvara

                                     Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? behöver du ett lån för att köpa en lägenhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

                                     • Kommentar avatar
                                      Jaden Steven, 2 veckor sedanSvara

                                      Jag är en privat långivare och Investor, Behöver du ett legitimt, ärligt, ansett och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garanti lån, jag erbjuder affärer och individuellt lån, Mer också vi finansierar alla slags projekt. För mer information kontakta oss på: js.loans2000@gmail.com eller whatsapp +1 (518) 601-1639

                                      • Kommentar avatar
                                       robert, 2 veckor sedanSvara

                                       Hallå,   Vi är en kristen organisation som bildats för att hjälpa människor som behöver hjälp, till exempel ekonomisk hjälp. Så om du går igenom ekonomiska svårigheter eller om du har någon ekonomisk röra, och du behöver pengar för att starta ditt eget företag, eller behöver du låna till lösa din skuld eller betala dina räkningar, starta ett trevligt företag, eller det är svårt att få kapitaltillskott från lokala banker, kontakta oss idag via email larsson_investors@outlook.com för bibeln säger "Lukas 11:10 Alla som frågar tar emot, han som söker finner, och för den som knackar kommer dörren att öppnas ". Så låt inte dessa tillfällen gå förbi dig för att Jesus är densamma igår, idag och för alltid mer. Vänligen dessa är för allvarliga tankar och Gud är bara rädd för människor. Vänligen fyll i formuläret nedan så att vi kan öppna en lånebehandlingsprofil för dig i mitt företag, om du är intresserad av att få ett lån från oss   Första informationen behövs Fullständiga namn:........ Personligt telefonnummer: ..... Land:....... Adress:.... Stat:......... Ålder:......... Kön:.......... Har du sökt ett lån före?: ... Civilstånd: ..... Lånbehov behövs: ......... Lånlängd: .... Ockupation:......... Månadsinkomst:....... Tack för din tid och förståelse !!! Alla svar via e-post: {larsson_investors@outlook.com}

                                       • Kommentar avatar
                                        Faruk Yildirim, 2 veckor sedanSvara

                                        Hej alla, jag är Faruk Yildirim för namn, skriver denna vittnesbörd för att jag är verkligen tacksam för vad SUSAN JAMES LOAN FIRML COMPANY gjorde för mig och min familj när jag trodde att det fanns ingen hopp att hon kom och få min familj att känna sig Levande igen genom utlåning oss lån till en mycket låg ränta på 3%. Well, I've been looking for a loan to solve my debt for the past two months, all I met scammed and took my money till I finally met a god lender.Text Me:+1(386)259-8202 Or Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer Or Email: susanjamesloanfirml07@gmail.com Or susanjamesloanfirml07@outlook.com

                                        • Kommentar avatar
                                         Mr Williams, 2 veckor sedanSvara

                                         ​¡¡¡Atención!!! Soy el Sr. Johnson Williams, un prestamista legítimo de préstamos privados, ¿necesita un Préstamo para negocios o para pagar sus cuentas? En caso afirmativo, ofrecemos todo tipo de asistencia financiera a agencias de cooperación y personas financieras, ofrecemos todo tipo de préstamos a una tasa de interés baja de 3% para solicitar un correo electrónico ahora a través de: willianloanfirm6@gmail.com y lo haremos. Proceda inmediatamente con su proceso de préstamo, los préstamos se entregan a los clientes dentro de las 24 a 48 horas. Para solicitar contacto contáctenos por correo electrónico: willianloanfirm6@gmail.com Gracias Sr. Johnson Williams Director general Correo electrónico: willianloanfirm6@gmail.com Teléfono: +1 (409) -331-6319

                                         • Kommentar avatar
                                          oceanicfinance, 1 vecka sedanSvara

                                          Behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? Vi erbjuder alla typer av lån om du är intresserad av att få ett lån till en billigare ränta på 3% av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com hemsida: https://oceanicfinancialhome.wordpress.com

                                          • Kommentar avatar
                                           REMY FINK, 1 vecka sedanSvara

                                           Hallå Behöver du ett brådskande lån idag ??? inom 12 timmar utan dröjsmål email på REMY.CREDIT111@gmail.com behöver du någon kredit eller någon finansiering? Betalade inte banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema, med en låg räntesats om 2%. För mer information, kontakta oss direkt på [REMY.CREDIT111@gmail.com] Fullständiga namn:... Land: .... Erforderligt belopp: ... Varaktighet: .... Telefon: .... maila oss nu [REMY.CREDIT111@gmail.com]

                                           • Kommentar avatar
                                            lisa, 1 vecka sedanSvara

                                            Jag vill tacka Westphans of Apexloans för att ge mig ett lån. Jag har blivit scammed flera gånger i försök att säkra ett lån tills jag träffar mr westhood of apexloans och han gav mig lån. om du behöver ett legitimt lån idag ansöka via från apexloans@yahoo.com

                                            • Kommentar avatar
                                             Elena, 1 vecka sedanSvara

                                             Lånet erbjuder förtroende och allvar. Jag är en naturlig person som erbjuder lån mellan individer och företag, för all annan information, kontakta oss på: elenanino0007@gmail.com

                                             • Kommentar avatar
                                              Mrs. Julieta , 1 vecka sedanSvara

                                              Är du i ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Lånebolaget etablerade människorättsorganisationer runt om i världen med det enda syftet att hjälpa de fattiga och folket med ekonomiska svårigheter som de lever. Om du vill begära ett lån returnerar du till oss med följande emailuppgifter: [Worldwideloanfirm1999@gmail.com] Om du behöver ett lån för ditt företag eller att betala dina skulder, kontakta oss så snart som möjligt att behandla ditt ansökningsformulär Låneansökan fyller ut och återkommer nu. Fullständiga namn: Lånebelopp: Lånets varaktighet: Månadsinkomst : Land : Sex: Telefonnummer: Födelsedatum : Tack, Gud välsigne Första MS Credit Union (worldwideloanfirm1999@gmail.com) Fru Julieta

                                              • Kommentar avatar
                                               LUIS CARLOS, 1 vecka sedanSvara

                                               Behöver du en lån om det gäller nu. Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. Luiscarlosfinance@outlook.com OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: Luiscarlosfinance@outlook.com

                                               • Kommentar avatar
                                                oceanicfinance, 1 vecka sedanSvara

                                                Behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett äkta lån till en lägre ränta på 3%, kontakta bara: E-post: Oceanicfinance113@gmail.com hemsida: https://oceanicfinancialhome.wordpress.com Whatsapp: +1(267)725-7570 Herr kellie wilson

                                                • Kommentar avatar
                                                 REMY FINK, 6 dagar sedanSvara

                                                 Hallå Behöver du ett brådskande lån inom 12 timmar utan försenad email på REMY.CREDIT111@gmail.com behöver du någon kredit eller någon finansiering? Betalade inte banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema, med en låg räntesats om 2%. För mer information, kontakta oss direkt på [REMY.CREDIT111@gmail.com] Fullständiga namn:... Land: .... Erforderligt belopp: ... Varaktighet: .... Telefon: .... maila oss nu [REMY.CREDIT111@gmail.com]

                                                 • Kommentar avatar
                                                  Richy Scott, 6 dagar sedanSvara

                                                  Hej, vi erbjuder internationellt lån till både individer och företag över hela världen. Vår ränta är 3% per år. Vi ger lån från något belopp på $ 2000 till $ 30,000,000.00 för något juridiskt ändamål. Vi ger också lån på lång sikt på 1-25 år. Så om du behöver något ekonomiskt hjälpmedel av något slag för att sortera ut saker, är det det företag du kan lita på och relä på. Ansökan är tillgänglig för sökande som är 18 år och äldre. Kontakta oss idag för alla dina ekonomiska behov. Vänliga hälsningar, Herr Richy Scott E-post: Denationsloan@gmail.com

                                                  • Kommentar avatar
                                                   Markovitj, 6 dagar sedanSvara

                                                   ​Hej alla, Jag är en ansedd privat lån långivare från Oklahoma City Federation, pålitlig, pålitlig långivare; Jag lånar till företag och privatpersoner till hela världen i en låg och överkomlig ränta på 2%. Om du nekades ett lån av a bank finansinstitut av en eller flera skäl, eller är du ekonomiskt kramat söker ett företagslån, personligt lån, hypotekslån, bil lån, student lån, skuldkonsolidering lån, osäkra lån och venture huvudstaden ? Alla intresserade sökande bör kontakta oss. (mrslindarobertloanfirm@outlook.com) hemsida: http://privatelanders12.wixsite.com/loan Tack och jag väntar på din ansökan Vänliga hälsningar,

                                                   • Kommentar avatar
                                                    Mike Tom, 5 dagar sedanSvara

                                                    Kära Herr / Fru,   Vi erbjuder säkrade och osäkra lån till mycket låg ränta på% 3. Är du ute efter ett brådskande lån för att finansiera ditt projekt och betala dina räkningar, Här kommer din möjlighet att ansöka hos O'Magic Loan Firm, vi erbjuder alla typer av lån. Intresserad person måste vara ärlig, kontakta mig via e-post: omagicloans@yandex.com   Vänliga hälsningar, Mike Tom

                                                    • Kommentar avatar
                                                     Tarsha Crowns, 5 dagar sedanSvara

                                                     Hej alla Det här är Tarsha, jag vill att du ska veta att jag just fått 25 000-eurons lånet från Larry Finance, efter att jag hade lämnats av andra borgenärer, såg ett inlägg från Paul Hector om hur de hjälpte honom. Jag applicerade också snabbt, och de verkligen sätta ett leende i mitt ansikte, nu kan jag ta hand om min verksamhet och andra personliga behov, du kan kontakta dem för ditt lån eftersom de är helt enkelt de bästa. En seriös advokat kan nå detta email via larryfinance@yahoo.com eller telefonnummer (WHATSAPP): +2349051442970 Kontakta dem nu för ditt lån är en långivare fordringsägare. Jag försäkrar dig alltid att de är bra, de är inte vilseledande och att jag är det bästa företaget jag någonsin har jobbat med. Deras tjänster är snabba och legitima. Gå och applicera dig själv och se vad jag pratar om. Tarsha Crowns

                                                     • Kommentar avatar
                                                      Dobbs, 5 dagar sedanSvara

                                                      Goddag allihop, Behöver du ett äkta lån för att betala av räkningar eller lösa några ekonomiska problem med räntesatsen på 2%, vänligen kontakta mig nu via e-post: dobbsfinance@yahoo.com eller whatsapp +17816567138 Vi erbjuder alla typer av lån.

                                                      • Kommentar avatar
                                                       Creditunion, 4 dagar sedanSvara

                                                       Behöver du ett snabbt lån för att lösa dina ekonomiska problem och driva ett företag? Få ditt lån från 3000 till 150.000.000 i följande valuta ($), (€) och (£) tillgängligt för lån, här erbjuder vi alla typer av lån. Investeringslån, personliga lån, fastighetslån. Vi kan hjälpa ditt företag eller projekt med en låg räntesats på 2%. Om du är intresserad av att få ett lån, kontakta oss för mer information. E-mail: 1stms.creditunion@gmail.com

                                                       • Kommentar avatar
                                                        Eric Finance, 4 dagar sedanSvara

                                                        God dag, Leter du etter et lån raskt? Ønsker du å bosette dine regninger og Innkjøpseiendom (Investeringslån) / Byggelån? Jeg kan garantere deg 24 timers låne godkjenning. Vi er et investeringsselskap i verdensklasse som tilbyr alle typer finansielle tjenester med fleksible tilbakebetalingsterminer og en rettidig sluttkurs. Kontakt oss via e-post for detaljerte opplysninger. E-post- ericfinancee@gmail.com Takk skal du ha.

                                                        • Kommentar avatar
                                                         Mr Clinton, 4 dagar sedanSvara

                                                         *Hallå Jag är Mr. Immanuel Clinton, med namn, och jag äger Clinton Credit Finance. För att hedra mina stora verk tycker jag att folk vet att jag gör alla typer av lån som du kan tänka dig med en låg ränta på 3%. Skynda dig och begär snabbt ett lån så att du snabbt kan få ett lån. Kontakta oss idag på: clintonimmanuel9@gmail.com eller clinton.loanfinance@yahoo.com Föreställ dig dagens ansökan och få det snabbare, som du vill. Mr. Immanuel Clinton

                                                         • Kommentar avatar
                                                          William james, 2 dagar sedanSvara

                                                          . Hej alla. Jag såg kommentarer från personer som redan har fått sitt lån World Wide Loan Firm och bestämde sig sedan för att tillämpa enligt deras rekommendationer och för några timmar sedan bekräftade jag på mitt personliga bankkonto på totalt $ 30,000.00 som jag begärde. Det här är riktigt bra nyheter och jag råder alla som behöver ett riktigt lån som skickar in en ansökan via din email (worldwideloanfirm1999@gmail.com). Jag är nu glad att få det lån jag begärde

                                                          • Kommentar avatar
                                                           RYAN GERHARD, 2 dagar sedanSvara

                                                           Vi erbjuder lån för alla ändamål. Ansök nu och få ekonomiskt stöd inom 2 arbetsdagar. - Minsta lånebelopp: 6000,00 € - Maximalt belopp på lånet: 70.000.000,00 € - Räntesats: 2% per år internationellt lån * Lån av investeraren * Skuldkonsolidering * Andra inteckning * Business lån * Personliga lån För mer information, skicka oss ett mail: Företagsnamn: BETTER WAY COMPANY Företagets e-postadress betterway company234@gmail.com Företag NMLS ID: 3142798. Obs! Vänligen skicka alla svar till den här e-postadressen: betterwaycompany234@gmail.com Hälsningar, bättre sätt företag

                                                           • Kommentar avatar
                                                            adoif loans, 1 dag sedanSvara

                                                            Hallå, Letar du efter ett företagslån, personliga lån, hypotekslån, billån, lån studielån, konsolideringslån, osäker garanti, riskkapital mm ... Eller helt enkelt vägra Lån från bank eller finansinstitut av en eller flera skäl? Du är rätt lösningar för krediten! Vi erbjuder lån till företag och privatpersoner med låg och överkomlig ränta på 1%. Så om du är intresserad av ett snabbt och enkelt lån. E-post Kontakt: [adoifloans@gmail.com] NAMN:……………. ÅLDER:…………….. SEX:………………. MARITAL STATUS: .................. .. KONTAKTNUMMER:……………. ADRESS:…………………. STAD:………………. STAT:……………….. LAND:………………. POSTNUMMER:………………… OCKUPATION:………………….. MÅNADSINKOMST:……………….. BELOPP NÖDVÄNDIGT: ...................... FULLBANK DETALJER: .................. .. NÄR DET BEHÖVS:……………………. LÅNETS SYMNE: ........................ BANKRUPT ELLER INTE: ........................ .. REPAYMENT VARIGHET: ..................... .. Vi väntar på ditt snabba svar på det här mailet Hälsningar, Herr Adoif lån företag.

                                                            • Kommentar avatar
                                                             patricia, 8 timmar sedanSvara

                                                             god kväll Det är snart helgdagar, de meddelar verkligen och njut av en vacker lån erbjudande ... Detta är ett mycket viktigt och allvarligt budskap för individer, alla människor som är deprimerade eller inte, desperata eller inte, förbjudna andra som skulle behöva ett lån omedelbart för att kunna återuppleva återuppbygga sitt liv, sin framtid, sin framtid. Hallå !!! Tja nu, tveka inte, för du kommer att ha allt du behöver för återuppliva dina aktiviteter, realisera dina projekt, oavsett vad du är; din Återbetalningsvillkor kommer att vara välkomna. För mer information ... E-postadress: faure_patricia@outlook.fr Ring: +336 44 67 80 99 Meddelande: +336 75 32 47 52 whatsapp: +336 75 32 47 52 Vi tackar för er uppmärksamhet

                                                             • Kommentar avatar
                                                              Herr Scotty, 3 timmar sedanSvara

                                                              Lånbjudande @ 2% kurs !!! Vårt företag är en juridisk organisation som skapades för att hjälpa människor som behöver hjälp, som ekonomiskt stöd. Vi är ett USA-baserat finansiellt företag. Så om du har ekonomiska svårigheter i ekonomisk röra, och du behöver pengar för att starta ditt företag själv, eller om du behöver ett lån för att betala av skulder eller betala dina räkningar, starta ett bra företag eller har lånade Svårigheter över lokala banker, kontakta oss idag Email: ohioloans85@gmail.com Herr Scotty


                                                              Lämna en kommentar