Rulla på – eller behöver Frölunda ännu bredare offensiv?


► Frölunda har hittat:
► a) Ett vinnande spel.
► b) En ledande förstakedja.
► Behöver Roger Rönnberg & Co ändra på något inför avslutningen och slutspelet eller är det bara att rulla på?
► Ni är fansen. Ni har åsikter. Kör hårt.

Rakapuckar.com bild

Tror ni Roger Rönnberg funderar på ändringar, eller är det givet att fortsätta med det som gett så fina resultat efter CHL-finalen? Har ni egna tankar och åsiktet i ämnet? Kommentera gärna.


ÅTTA SEGRAR PÅ de nio senaste matcherna, 39–19 i målskillnad, ett kollektivt spel som sitter, ett försvarsuppträdande som spelar upp målvakterna, målvakter som plockar fram avgörande räddningar.

Kanske mest uppseendeväckande: 4,33 gjorda mål i snitt.

För laget vars offensiv länge kändes tveksam.

Att sätta Ryan Lasch med Samuel Fagemo framstår allt mer som ett genidrag, att Patrik Carlsson blev sjuk så att Simon Hjalmarsson kunde kliva in och visa att centerplatsen var hans … mer av en slump, men kanske hade det hänt ändå.

”Hjalles” kedja har verkligen burit Frölunda, Joel Lundqvists enhet har klivit fram som en fantastisk arbetskedja som sätter tryck och flyttar ner spelet i motståndarnas zon.

Frågan är, givet att Frölunda förblir skadefritt:

Ska Roger Rönnberg och tränarstaben jobba vidare med de fyra kedjor som i princip varit intakta sedan CHL-finalen eller är det läge att hitta på något för att avlasta ”Hjalle” och gänget?

Rakapuckar.com bild

Först, låt oss titta på kedjornas produktion, och jag vet, här är power play-poäng inräknade, men det kan ändå vara intressant bara som en jämförelse:

## 37 poäng   
Ryan Lasch: 4+15
Simon Hjalmarsson: 7+2
Samuel Fagemo: 5+4

## 20 poäng
Patrik Carlsson 0+9
Mats Rosseli Olsen 3+4
Rhett Rakhshani 3+0
Linus Nässén 1+0

## 13 poäng
Ponthus Westerholm 3+4
Pathrik Westerholm 1+4
Sebastian Stålberg 0+1
Oliwer Fjellström 0+0

## 9 poäng
Joel Lundqvist 1+3
Max Friberg 1+2
Joel Mustonen 1+1

Ni ser själva, en rätt dramatisk skillnad mellan förstakedjan och resten.

Rakapuckar.com bild

Roger Rönnberg pratar ofta om att vilja ha fyra producerande kedjor, inte minst för att det blir svårare för motståndarna att försvara sig, speciellt i ett slutspel där det är lite vanligare att spela en mer renodlad ”checking line” mot det andra lagets bästa trio.

Patrik Carlssons kedja har absolut hittat något, inte minst har ju Mats Rosseli Olsen fått ett lyft, men Rhett Rakhshanis 3+0 … är det nog?

Jag tycker han fick ut mer med Joel Lundqvist och Max Friberg, men samtidigt – om kaliforniern sätts tillbaka där, förlorar den kedjan lite av sin ”göra det jävligt för det andra laget”-kapacitet då?

Svår avvägning.

Ha gärna åsikter.

Jag kan se Rönnberg & Co rulla vidare på det som fungerar, det går ju inte på något sätt att klaga på den senaste tidens resultat, men man skulle också kunna göra så här, utöver att 11/59/81 förstås är gjuten:

Rakhshani–Lundqvist–Friberg
* Fortsatt en bra arbetarkedja men med lite mer poänghot.

Mustonen/Fjellström–Pa Westerholm–Po Westerholm
* Både Mustonen och Fjellström har kvicka ben och kan hänga med tvillingarna; jag tycker inte riktigt att det klickat med Stålberg här.

Rakapuckar.com bild

Rosseli Olsen–Carlsson–Stålberg
* ”Rosse” och Stålberg är en match made in heaven, Carlsson är en av ligans klokaste spelare, givet att nummer 51 fått ett offensivt lyft och att nummer 17 före skadan visade att han hotar mer än på länge skulle den här kedjan kunna vara allround, defensivt klok men också offensivt intressant.

Igen, det är svåra avvägningar att göra, röra på det som fungerar, finjustera för att skapa något ännu bättre, eller använda sig av klassikern: ”!f it ain’t broken, don’t fix it”?

Skönt man slipper fatta sådana beslut … 

I dag onsdag har Frölunda kollektivt ledigt, torsdag är det träning, fredag/lördag är det heta matcher mot rivalen HV71.

Får jag gissa ser Frölundas offensiv i helgen ut på exakt samma sätt som tidigare. Jag är heller inte ute efter att rekommendera en omedelbar förändring, ville mest slänga upp frågan på bordet.

Jag känner dock att Frölunda behöver mer än Simon Hjalmarssons kedja i slutspelet.

Nyckeln är, tror jag, att få ut mer av Rhett Rakhshani.

***

Kommer ni ihåg min nyhet om att Frölunda, som gör sig av med Pierre Johnsson som juniortränare, ville sätta värmlänningen som tränare för Hanhals Kings?

Nu går Frölunda ut med att Pierre lämnar klubben, och jag vet inte … givet Frölundas och Hanhals Kings samarbete tolkar jag Pierres ”annat av intresse” som att han inte nappade på erbjudandet att träna Kungsbackas division I-lag,

Men det kanske är fel. Vi får väl se.

Rakapuckar.com bild

***

rakapuckar.com är inte en låst sajt, det är fritt fram att provläsa, men den är beroende av att läsarna betalar för sig.

1 kr/dag, 30 kr/månad, är rekommenderat minimipris.

Swish: 0736-854501
Bank: SEB 5001 00 769-13

***

Kul besked från Färjestad: långtidsskadade Alexander Johansson är nu nära comeback. Han behöver förstås komma i form, men lagom till slutspelet bör Färjestad alltså bli ännu en klass bättre. Ted Brithén är på gång i Rögle, skriver HockeyNews.se.

Även Aaron Palushaj snackar om att säsongen inte över över, men då ska Örebro först inte bara gå till slutspel utan även ta sig till … tja, semifinal.

***

Kul nyhet: U18-VM sänds i SVT. 

***

Linköpings GM Fredrik Emwall tvingas lämna sin post efter säsongen, uppger corren.se. Assisterande GM, profilen Niklas Persson, sägs ta över.

***

Gillade ni läsningen? Dela gärna på sociala medier. Knappar för detta finns nedan. Följ gärna med på Facebook och Instagram.

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
39 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Oscar, 2 månader sedanSvara

  if it ain't broke don't fix it ;)

   Kommentar avatar
   mike, 2 månader sedanSvara

   Såg din kommentar först nu. Tänkte i samma banor.

 • Kommentar avatar
  Peter Smögen, 2 månader sedanSvara

  Inget laborerande med kedjor nu, ägna energin åt att finslipa detaljer istället.

  • Kommentar avatar
   mike, 2 månader sedanSvara

   Tråkigt med Pierre, men det känns väl lite som att han tackade nej till att vara en bricka i Frölundas spel. Kanske större uppgifter på gång. Man skall inte laga det som inte är trasigt, och gräset är ju inte alltid grönare på den andra sidan. när man nu tar in Dahlin.

   • Kommentar avatar
    Nolte, 2 månader sedanSvara

    Kloka resonemang. Kan hålla med om att man troligen behöver få ut lite mer av Rhett. Purre & MRO i alla ära, men tror inte att det är rätt omgivning för att få ut max offensivt. Rhett med Joel & Friberg, ja kanske lite vassare, men bara kanske. Det va ju här man gärna hade sett Sjöström hitta den sista pusselbiten som kanske kunde gjort Rhett-Purre-mr X till en vass kedja.

    • Kommentar avatar
     Angela J, 2 månader sedanSvara

     Vet inte om jag tänker fel men varför har inte VF en spelare framför målvakten längre i PP då tyvärr är PP:t ganska sönderläst och att stå framför målvakten har ju alltid varit en bra ide' i de flesta lag genom tiderna. För där kan vi bli bättre till slutspelet

     • Kommentar avatar
      Magnus H, 2 månader sedanSvara

      Kanske skulle byta plats på Rhett och Stålberg. Kan tänka mig att Rhett och tvillingarna skulle kunna bli offensivt. Ha två offensiva och två defensiva som även dom kan peta in ett mål eller två

      • Kommentar avatar
       Jannegl, 2 månader sedanSvara

       Tycker att när Rhett spelade med Joel och

       • Kommentar avatar
        Lövet, 2 månader sedanSvara

        Helt klart behöver man få ut mer av Rhett. Han är ju skicklig med puck men saknar farten som t.e.x Fagermo har. Han behöver ngn/ngr som kan göra jobbet och servera honom läge. Frågan är vilka? Kan även tycka att man kan pröva Fagermo i PP1 till förmån för Carlsson.

         Kommentar avatar
         Manne , 2 månader sedanSvara

         Fagemo.

       • Kommentar avatar
        Jannegl, 2 månader sedanSvara

        Ok, blev lite fel där. :)
        Nytt försök.
        Jag tycker att när Rhett spelade med Joel och Max, spelade alla dom tre säsongens bästa hockey. Dom var jobbiga att möta, spelade väldigt mycket i anfallszonen och producerade under den här tiden mycket poäng allihop.
        Jag tycker man borde sätta ihop dom igen för att få ännu bättre offensiv styrka.

        • Kommentar avatar
         Patric Agblad, 2 månader sedanSvara

         Sätter hellre Stålberg som forward 13.

         • Kommentar avatar
          Jannegl, 2 månader sedanSvara

          HL, jag tycker de formationer du spånar om är klockrena sett till vad som har fungerat bäst under den här säsongen.
          Nu när inga skador hindrar så vore dessa formationer det allra bästa att köra med enligt min mening.

          • Kommentar avatar
           Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

           Kul med flera åsikter som redan kommit in. Jag tänker inte svara var och en om det inte är något speciellt, ville mest kasta ut tankar som är fria att tycka till om.

           • Kommentar avatar
            Tobbe , , 2 månader sedanSvara

            Fagemo-Lundqvist -lasch
            Hjalmarsson-Carlsson-Rhett
            Westerholm-westerholm-Friberg
            Stålberg-mustonen-Roselli
            Tror detta skulle vara bra :) tankar om de?

             Kommentar avatar
             mike, 2 månader sedanSvara

             Nu när vi har en hittat en riktigt vass konstellation med Fagemo, Hjalle och Lasch, känns det dumt att bryta den.

             Kommentar avatar
             Kristian, 2 månader sedanSvara

             Absolut in inte och bryta den första kedjan

           • Kommentar avatar
            Thomas, 2 månader sedanSvara

            Jag har en fundering kring Rhett Rakhshani, är det någon mer som delar min uppfattning, han är väl här för att göra skillnad, bryta mönster, vara en sniper, jag ser han knappt i matcherna. Ok, något bra här och där men herre gud vem gör inte det i laget. Han är väl tänkt som en Lash light åtminstone lyfter han väl en lön som är Lash light. Personligen tycker jag han känns lite passé, Malmö insåg väl detta, att han inte betala sig för lönen. Kul om någon håller med eller säger emot.

             Kommentar avatar
             Jannegl, 2 månader sedanSvara

             Thomas, jag tycket att han gjorde juste sett, skillnad, när han spelade med Joel och Max.

             Kommentar avatar
             Jannegl, 2 månader sedanSvara

             tycker.... gjorde just det...

             Kommentar avatar
             Niklas, 2 månader sedanSvara

             Tycker också ofta att han är helt osynlig men att han har en förmåga att blixtra till enstaka byten och det är då han faktiskt gör skillnaden vi vill se, han har ju visat att han har typ bäst skott i laget och att han kan göra sin gubbe. Dock vill man såklart se det oftare...

           • Kommentar avatar
            Fredrik, 2 månader sedanSvara

            Se till att Ryan bara är i offensiv zon. Han fuskar alldeles för mycket i egen zon. Obs! Missförstå mig rätt jag gillar Ryan.

            • Kommentar avatar
             Christoffer, 2 månader sedanSvara

             Jag kan tycka så här:
             Om frölunda skall ställa upp med det bästa man har, så tror jag man bör göra som du skriver här, dvs.
             Lasch - Hjalle - Fagemo
             Rhett - Joel - Friberg
             Fjällström/Mustonen - PaW - PoW
             MRO - Purre - Stålberg
             Där alla kedjor bör funka ihop, den enda kedjan med frågetecken där är tvillingarnas, där jag egentligen hade sett en annan spelare (om Lucas hade varit lite mer mogen hade jag gärna sett honom här).
             Men, vad gäller just nu...
             Jag tycker inte man bör röra något ännu, om man inte börjar förlora de sista matcherna. Don´t fix what ain´t broken.
             Jag tror att det bästa är att köra på detta sålänge det går bra, och sen kan man flytta omkring i kedjorna som en form av boost om det börjar gå dåligt i någon av slutspels-serierna.

              Kommentar avatar
              Christoffer , 2 månader sedanSvara

              Sen vill jag bara tillägga att jag tyckte Stålberg spelade kanon igår. Men jag tror tvillingarna behöver någon rakare för att producera, och inte bara snurra i hörnen.

            • Kommentar avatar
             Bros , 2 månader sedanSvara

             Vi har tyvärr inte spets för mer än max två kedjor! Vi får se när slutspelet drar igång, hur hårt motståndarna kommer att spela på Lasch! Hoppas vi är starka nog!

             • Kommentar avatar
              Daniel B, 2 månader sedanSvara

              Jag hade gjort följande: hjalle med lasch och fagge.
              Joel med max och Rhett. Purre med stålis och rosse och tvinsen med musten/Fjellström. Har jag missat någon så fyll gärna i. Så tror jag man får ut mest av laget om man nu kan säga så med 8 vinster av 9.

              • Kommentar avatar
               Bengan, 2 månader sedanSvara

               MRO och Ståhlberg skall spela ihop, Rhett tillbaka till Joel och Max, det behövs fler offensiva hot i ett slutspel. Då blir det Mustonen och Fjellet med tvillingarna, tror också att det kommer ändringar men kanske inte just nu.

               • Kommentar avatar
                Pontus, 2 månader sedanSvara

                Har funderat hela säsongen på varför vi värvade Rhett. Spencer Abbot va ju uppenbarligen ledig på marknaden och gick till ett bottenlag i Mora. Han hade 100% hellre spelat för oss om han fick välja. Visst han kanske är dyr, men om Mora har råd så kan han omöjligt vara så mycke dyrare än Rakhshani. Medhåll?

                 Kommentar avatar
                 Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

                 Han var inte ledig. Ville inte till SHL. Blev ledig först sent september när han saknade alternativ.

                 Kommentar avatar
                 Lövet, 2 månader sedanSvara

                 Tror nog att dem valt Spencer före Rhett om läget funnits. Rhett kan mer den saken är säker men som jag sagt tidigare inte den spetsen många hade förväntat sig.

               • Kommentar avatar
                Mats H, 2 månader sedanSvara

                Poäng för kedjorna är en sak. Men hur är + - för dem ?
                Intressant att se dessa siffror med. När du har tid förstås. Vill inte stressa dig. Men kan vara kul att se.
                Det här att gå in på sidan och läsa dina artiklar, samt alla kommentarer. Det har blivit rena knarket. Man kan inte låta bli ;))

                 Kommentar avatar
                 Daniel B, 2 månader sedanSvara

                 Hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahaha. Gött att fler än jag är beroende av denna sida.

                 Kommentar avatar
                 Mats H, 2 månader sedanSvara

                 Misstänkte det var fler ” junkies” än mig själv.

                 Kommentar avatar
                 Manne , 2 månader sedanSvara

                 Beroende? Det är bara förnamnet.

                 Kommentar avatar
                 Christoffer , 2 månader sedanSvara

                 Låter som Leman skapat den perfekta hooken för att nu byta till en låst betalsida med hög månadsavgift :)

                 Kommentar avatar
                 Fredrik Björck , 2 månader sedanSvara

                 Jag säger som HL: medhåll.

                 Kommentar avatar
                 Fredrik Björck , 2 månader sedanSvara

                 ....på det som Mats H skrev.

                 Kommentar avatar
                 Manuel, 2 månader sedanSvara

                 +1. ( fast det skrivs alldeles för lite om transatlanter, femmor och momentum nuförtiden)

               • Kommentar avatar
                Garvarmyren. , 2 månader sedanSvara

                Rhett behöver någon som kan ge honom ”rätt” passningar då han är en sniper i fart. Kanske Purre skulle kunna hitta Rhetts klubba samtidigt som Friberg stör med sin fart.

                • Kommentar avatar
                 E23, 2 månader sedanSvara

                 Lasch, fagemo, hjalmarsson första.
                 Rhett och tvillingarna som andralina.
                 Joel framför mål i pp1.
                 Så. Klart.

                 • Kommentar avatar
                  Håkan G, 2 månader sedanSvara

                  Det viktigaste är JM i mål. Tycker INTE man ska ändra kedjorna så länge man har en positiv trend, även om något annat ser bättre ut på pappret. Jag tycker dock som föregående att man kan testa Rhett med tvillingarna men borde ha gjort det för längesedan!

                  • Kommentar avatar
                   Jan, 2 månader sedanSvara

                   Föredrar Lemans förslag före nuvarande uppställning. Finns ingen risk att ändra på något som fungerar eftersom vi vet att Lemans uppställning fungerar sen tidigare. Sen vill man ju klona Fagemo och ha han med Lasch OCH med tvillingarna, säger lite om vilken spelartyp som saknas i årets lag... Mustonen perfekt som 13:de forward och Nässén kommer få uppleva slutspel om några kilo.

                   • Kommentar avatar
                    Richard, 2 månader sedanSvara

                    Tycker markeringsspelet inte fungerat fullt ut i egen zon. Vi har haft lite medstuds som segrat i de två sista kamperna. Lite stukat Linköping och Rögle som defensivt har det tufft. Jag tror vi måste slipa på att ligga närmre i försvarszon när det börjar dra ihop sig. 36/15 hade det lite tufft mot LHC i period 2,3. Mycket titta puck där.
                    Här ligger nyckeln i ett slutspel. Kampen framför målen då det tätnar. Ska vi ändra något så är det på backsidan om Lindström skall spelas in. Nösterbö borta sist, vet någon varför?

                     Kommentar avatar
                     Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

                     Nörstebö stod över eftersom Frölunda hade åtta friska backar. Med Lindström blir det nio. Ytterligare en får stå över då.

                   • Kommentar avatar
                    Herr Lakers, 2 månader sedanSvara

                    Ett frölunda utan lasch. Få lag har väl en så tydlig tacklingsyta?

                     Kommentar avatar
                     Christoffer , 2 månader sedanSvara

                     Frölunda klarade sig helt ok utan Lasch när hans knä opererades. Sen var Lasch ganska dålig i början av säsongen, och det gick ok ändå. Lasch är definitivt en difference maker. Men jag tror inte man skall överdriva hans betydelse. Jacob Josefson i Djurgården däremot... där har du ett lag som står och faller med en spelare.

                   • Kommentar avatar
                    Freddan, 2 månader sedanSvara

                    Tycker nog Rhett skall in med Joel och Friberg. Om inte dom börjar producera ändå inom snar framtid. Gör dom det, in med han med twinsen.
                    Fast som sagt, skönt att Roger får rodda det!

                    • Kommentar avatar
                     Herr Lakers, 2 månader sedanSvara

                     Märkligt att lagert tränare ska tvingas medla i sandlådebråket mellan supportrar. Borde väl finnas mer lämpliga personer för det? Eller rör problemet frölunas spel?

                     • Kommentar avatar
                      Johan Carlander , 2 månader sedanSvara

                      Gillar HL's förslag, kan vara värt att testa hemma mot HV om man torskar fredagsmatchen!

                      • Kommentar avatar
                       Johan L , 2 månader sedanSvara

                       Känns inte bra att ändra nu. Den stora frågan är.... spelar Rosselli och Stålberg med Lasu nästa säsong :)

                        Kommentar avatar
                        Manne , 2 månader sedanSvara

                        Ja, det kommer de göra.

                        Kommentar avatar
                        Johan L , 2 månader sedanSvara

                        Jag är inte lika säker. Beror nog på vad den kedjan har för uppgift. Lasu vill nog fortsätta producera. Senast var de väl en jobbig 4:e lina att möta. Kanske kan de bli en mer producerande enhet ihop?

                      • Kommentar avatar
                       Sothöna , 2 månader sedanSvara

                       Rhett kommer höja sig markant när slutspelet drar igång. Klassisk bäst när det gäller-spelare.

                        Kommentar avatar
                        mike, 2 månader sedanSvara

                        Hoppas du har rätt. Rent statistiskt ligger han ungefär på samma poängsnitt i slutspel som i serien, dvs någonstans mellan 0,6-0,7 poäng per match.

                      • Kommentar avatar
                       Per, 2 månader sedanSvara

                       Frölunda har vunnit lite turligt ibland. Och ibland mer välförtjänt. Inte tänker jag stämma in i lemans fankrönika.

                        Kommentar avatar
                        Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

                        Tack för att du är tillbaka, Per. Länge sedan vi såg dig. Hann nästan glömma bort att det går att komma med så där tokiga kommentarer som får mig att le lite. Jag beskriver ett lag som just nu bara vinner och vinner, som är formstarkast efter Växjö, men jag tar trots det upp att det faktum att framför allt EN kedja producerar kan vara ett problem ... då tycker du att det är en FANKRÖNIKA. Haha ... igen: tack för morgonleendet.

                        Kommentar avatar
                        Karl, 2 månader sedanSvara

                        Leman; Jag förstår att du inte är van att få mothugg på dina texter när du jobbade på en mer traditionell tidning. Men nu när folk kan kommentera det du skriver så kanske du skulle tänka på att vara bara en aning mer ödmjuk. Du skriver det du ser, andra kanske ser samma sak och andra kommer att se något annat. Du svarar tyket och drygt på alla som inte håller med dig, även om de som svarar dig inte gör det. Bara en reflektion gör med den vad du vill, du behöver inte svara för jag kan redan gissa hur du kommer svara på min åsikt. Ha det gott.

                        Kommentar avatar
                        Manne , 2 månader sedanSvara

                        Leman: Glömmer du inte Luleå? De går som tåget.

                        Kommentar avatar
                        Manne , 2 månader sedanSvara

                        Färjestad likaså.

                        Kommentar avatar
                        Sothöna , 2 månader sedanSvara

                        Det är väl precis det Leman inte gör. Alla släpps in i diskussionerna. Även de fåtal som är tykna...

                        Kommentar avatar
                        Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

                        Hej, Karl, tack för kommentar och synpunkt. Tar till mig. Se gärna mitt svar till Pontus längre ner på sidan.

                        Kommentar avatar
                        Per, 2 månader sedanSvara

                        Du tar dig till Karls synpunkt? Hela dagen? Och Leman, efterlys inte åsikter. Det vill du inte ha. Efterlys beröm, då det är det du vill ha.

                      • Kommentar avatar
                       Kristian, 2 månader sedanSvara

                       Inte så insatt i denna frågan men det var ju mycket snack om Corsi och att Frölunda skulle börja tappa?
                       Är corsi en dum mät metod eller är den bara väldigt enkel att styra upp?

                       • Kommentar avatar
                        Kristian, 2 månader sedanSvara

                        Inte så insatt i denna frågan men det var ju mycket snack om Corsi och att Frölunda skulle börja tappa?
                        Är corsi en dum mät metod eller är den bara väldigt enkel att styra upp?

                         Kommentar avatar
                         Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

                         Man ska nog se Corsi som en av flera parametrar att väga in. Frölunda, och säkert andra klubbar, jobbar med något slags statistik som är ännu mer avancerad. Corsi är en fingervisning, inte mer. Tycker jag. Värdet ska dock absolut inte negligeras,

                       • Kommentar avatar
                        Pontus, 2 månader sedanSvara

                        Leman, älskar denna bloggen, men kan ändå hålla med ovanstående om att du kan svara lite mer ödmjukt alternativt inte svara alls när du får "hatiska" kommentarer. Att det finns folk som tycker och tänker olika, de är så de är. Driver man en sånhär sida så får man nog tyvärr stå ut med lite "hat" ibland. Men du ska absolut inte ta åt dig. De jobb du gör betyder guld för många av oss läsare.

                         Kommentar avatar
                         Henrik Leman, 2 månader sedanSvara

                         Jag svarar i princip ALLA trevligt och bra, med ödmjukhet. Det är gôrkul när folk tycker olika, precis så det ska vara. Sedan finns det några där gränsen för min vänlighet och ödmjukhet är passerad, några som mest år här för att uttrycka sig nedlåtande och hånande, och dessa får faktiskt finna sig i att jag hugger tillbaka lite. Men om det stör andra så är det kanske så att jag bara ska låta dessa figurer förbli obesvarade. Tar till mig. Så får vi vi se. ;)

                         Kommentar avatar
                         mike, 2 månader sedanSvara

                         När "råttet är mågat", då kanske det är bäst att ignorera dessa totalt. Det hade nog jag gjort. De brukar självdö då efter ett tag. Brukar inte vara så roligt om ingen bryr sig, men desto roligare när någon nappar på betet.

                       • Kommentar avatar
                        Pontus, 2 månader sedanSvara

                        Förstår precis hur du menar! Inte lätt att alltid vara trevlig heller. Keep up the good work. Och tack för grymma artiklar

                        • Kommentar avatar
                         Pontus, 2 månader sedanSvara

                         Förstår precis hur du menar! Inte lätt att alltid vara trevlig heller. Keep up the good work. Och tack för grymma artiklar

                         • Kommentar avatar
                          Pontus, 2 månader sedanSvara

                          Förstår precis hur du menar! Inte lätt att alltid vara trevlig heller. Keep up the good work. Och tack för grymma artiklar


                          Lämna en kommentar