"Kanske har jag plockat sönder laget"


► Måndagens Frölundaträning var höstens kortaste – fullt fokus på energi och snabba ben mot stora, tunga, starka Kometa Brno.
► Rhett Rakhshani tillbaka med Ryan Lasch och Joel Lundqvist.
► – Kanske har jag plockat sönder laget, funderade tränaren Roger Rönnberg uppriktigt.

Rakapuckar.com bild

Roger Rönnberg går tillbaka till det som fungerat, hävdar han. Därmed Rhett Rakhshani i en kedja med Ryan Lasch och Joel Lundqvist.  


DET SÅG UT så här i kedjeväg när Frölunda körde ett kort pass på måndagen:

Rhett Rakhshani–Joel Lundqvist–Ryan Lasch
Samuel Fagemo–Pathrik Westerholm–Ponthus Westerholm
Simon Hjalmarsson–Patrik Carlsson–Sebastian Stålberg
Mats Rossel Olsen–Joel Mustonen–Max Friberg

Tim Söderlund och Oliwer Fjellström matchades in de olika enheterna, den sistnämnde dock inte speciellt ofta.

Så här sa Roger Rönnberg om förändringarna:

– Vi har satt ihop laget sett till det som varit bäst, inte vad vi tror ska bli bäst. Lite flummigt, kanske.

Inte alls. Det är slutspelsmatch (CHL) på tisdagskvällen, borta mot Kometa Brno, och nu handlar det om en enda sak:

Vinna. 

– I SHL kanske man leker lite mer, tittar framåt, experimenterar, sa Rönnberg – men på min fråga om det kanske ser annorlunda ut igen redan på torsdag i Örebro igen svarade han:

– Jag hoppas vi får se så bra resultat med detta att vi kan fortsätta bygga på det. Som det ser ut nu … spelarna har presterat bäst med de som de har runt sig nu.

Mats Rosseli Olsen med Joel Lundqvist och Ryan Lasch, det årliga schackdraget jag alltid varit tveksam till, blev det alltså inget långvarigt av. 

Rakapuckar.com bild

Rönnberg:

– Det blir stabilare, men det får också en följdeffekt runt (Joel) Mustonen och (Max) Friberg när Rosseli försvinner därifrån.

För mycket plockande i kedjorna i höst? För mycket hattande?

Rönnberg medgav att han kanske varit fel ute ibland:

– Jag måste ödmjukt inse att jag kanske plockat sönder laget istället för att ha tålamod. Alltid lätt att tro att det är det (kedjesammansättningarna) som påverkar, men det finns andra saker som påverkar också.

Mer lugn och ro. Mer tålamod. Kanske är det rätt medicin för att få fart på offensiven så den i alla fall når acceptabel nivå igen.

Jag har inte sett speciellt goda saker med Rhett Rakhshani, Joel Lundqvist och Ryan Lasch tillsammans, men möjligen talar tiden för trion? Här syftade Rönnberg på övriga tre kedjor när han snackade om enheter som fungerat. Även han är säkert osäker på 49–20–81.

Noterbart också: ingen plats på fyra kedjor för Tim Söderlund. Tycks bli extraforward igen. 

Mer snack om den hackande offensiven finns i pipelinen, men här och nu:

Frölunda charterflyger till Tjeckien tisdag förmiddag.

CHL-kvartsfinal mot Kometa Brno, för tillfället åtta i Extraliga.

En speciell motståndare. En speciell match. Därför speciella förberedelser.

– Deras spelare har en snittvikt på 90 kilo, en medelålder på 30 år. Det är extrema siffror. Ett oerhört erfaret lag, runt 15 man med tjeckiska landslagsmeriter. Enormt tufft test för oss. Helt annorlunda jämfört med SHL, fastslog Rönnberg.

Rakapuckar.com bild

Mot ett stort, starkt och tungt lag är en sak förstås oerhört viktig: 

Farten.

Därför körde Frölunda ett mycket kort måndagspass för att ha gott om kräm kvar i benen.

– Vi möter starka spelare som är enormt puckskickliga. Går vi ner i tempo några procent så får vi svårt att spela med pucken, de är svåra att ta pucken av och också väldigt starka in på mål. Vi kommer inte kunna stå still och brottas, poängterade Rönnberg.

***

TV3 sport sänder Kometa Brno–Frölunda, start 17.50.

***

Osäkert om NHL-veteranen Tomas Plekanec är spelbar för Brno redan på tisdagen. Jag hörde att han drogs med en skada.

Rakapuckar.com bild

***

Frölundas backpar samma som mot Mora. Filip Westerlund och Jacob Moverare gick som fjärde par, återstår att se vems tur det är nere i Tjeckien.  

***

***

rakapuckar.com är inte en låst sajt, det är fritt fram att provläsa, men den är beroende av att läsarna betalar för sig.

1 kr/dag, 30 kr/månad, är rekommenderat minimipris.

Swish: 0736-854501
Bank: SEB 5001 00 769-13

***

Gillade ni läsningen? Dela gärna på sociala medier. Knappar för detta finns nedan. 

Glöm inte följa rakapuckar.com på Facebook. Och så förstås på Instagram där Mathias Pelkonen levererar fina bilder.

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
26 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Daniel B, 7 månader sedanSvara

  Tycker det är bra att man går tillbaka till det som funkat. Kanske kanske och återigen kanske skulle man byta plats på Friberg och stålis.

  • Kommentar avatar
   HH, 7 månader sedanSvara

   Hade hellre satt tillbaka Patrik Carlsson i första.

    Kommentar avatar
    Daniel B, 7 månader sedanSvara

    Jo, det vill jag med men gör du det så har du knappt något offensivt hit i de andra kedjorna. Friberg tror jag hade kunnat bli bra med purre och hjalle. Och så har du en checkingline med musten, stålis och rosse.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

    Det är ingen dum tanke, det där. Men på något sätt kommer allt ner till detta: Rakhshani är här för att göra skillnad, snart är det dags att börja göra det.

    Kommentar avatar
    Håkan G, 7 månader sedanSvara

    Håller med, men Friberg, Hjalle värvades också för att göra skillnad. Nu uppskattas de för deras hårda jobb. Kommer vi acceptera samma med Rhett? Varför inte om man köper det med de andra...?

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

    Man kan ALLTID uppskattas för sitt hårda jobb. Men Rakhshani är här för att göra poäng. Så var det ju inte med Friberg, inte alls i samma usträckning. Hjalmarsson, där trodde Frölunda han hade kvar måltouchen från LHC-tiden, istället fick man en ledare som bidrar med annat. Men visst, inte därför han värvades.

    Kommentar avatar
    Andreas, 7 månader sedanSvara

    Purre i första och låt Rakhshani bilda en egen kedja.

  • Kommentar avatar
   Guest, 7 månader sedanSvara

   Vilket lag

   • Kommentar avatar
    Ingemar B, 7 månader sedanSvara

    Intressant läsning... Bra att Rönnberg rannsakar sig själv... men saker ska testas! Annars vet en inte. Var gränsen går vet en inte förrän en gått över den. TS som extraforward är bra. Hans yrvädershockey kommer att fastna nånstans. Hur ser Rhett ut på träning? Ser han vältränad ut? Kan du utläsa ngt av det du ser?

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

     Grundträningen på Rakhshani är inte problemet. Men ... resultatet är ännu inte gott nog. Svårt utläsa så mkt av träningarna. Ambitiös. Vill mkt.

   • Kommentar avatar
    Mattias, 7 månader sedanSvara

    Jag är väldigt besviken på hur dålig förberedd #49 kommer till Frölunda. Ett proffs som inte lyckats ta sitt egna ansvar bör kunna kritiseras hårdare. Jag vet att detta kan anses som hårt. Men med bra betalt kommer även högre krav.

     Kommentar avatar
     Manne, 7 månader sedanSvara

     Han har tagit sitt ansvar. Det går inte att anklaga honom för att han inte har gjort det. Det är stor skillnad på att träna själv och träna med ett lag, men detta visste Frölunda om när de värvade honom och bör därför ha haft detta i åtanke. Vad Rönnberg sagt så hade de just det också, koll på det hela.

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

     Absolut ska krav ställas. Men att han kom otränad är nonsens. Det vore att underkänna Andreas Larssons kontrollbesök x2.

     Kommentar avatar
     Mattias, 7 månader sedanSvara

     Där håller jag inte med dig Manne. Om #49 var en yngre spelare hade jag köpt resonemanget. Inte nu när han är ett välbetalt proffs sedan många år. Med den lönenivån han ligger i skall han vara en som ”kommer till jobbet” varje dag. Klarar han inte av de kraven efter en månads träning i laget så är han dåligt förberedd anser jag.

     Kommentar avatar
     Mattias, 7 månader sedanSvara

     Då är vi iaf överens om krav delen. Sedan håller jag inte med dig om att det är nonsen gällande fysiken på #49. För varför ser han så sliten ut? Om han var i god form när han kom, då borde han vara pigg. Eller tänker jag fel här? Min åsikt är från början att det är spelarens ansvar. Inte en fystränares eller annan tränare för den delen.

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

     Han ska absolut "komma till jobbet" varje dag. Min poäng var bara att det inte är så att han på något sätt underlåtit att träna hårt i sin ensamhet. Jag har pratar med Andreas Larsson som körde med honom, inget fel på Rakshanis ambition här. Vad som nu felar är att det a) tagit lång tid att komma i matchform och b) prestera så bra han och klubben vill. Men "efter jul" har ju Rönnberg sagt, så ...

     Kommentar avatar
     Rw, 7 månader sedanSvara

     Har han verkligen tagit sitt ansvar? det jag vet är att han har hånat supportrar som vill att han ska prestera bättre dom första matcherna han spelade (Kallade oss okunniga).

   • Kommentar avatar
    Håkan G, 7 månader sedanSvara

    Frågan är hur länge man har tålamod med Rhett. Om han sabbar förstaformationen är det tålamodet sannolikt kort. Måste ju vara HÖGSTA PRIO att värva en målskytt bredvid Lasch! Det låter kanske konstigt men jag fattar fortfarande inte vem som skall leverera alla mål...RR har ju tidigare sagt att om man gör 3 mål per match så bör man vinna, har han helt ändrat den filosofin?

     Kommentar avatar
     Manne, 7 månader sedanSvara

     Ska man vara hård så är det svårt för det här laget att göra tre mål per match, minst. Har visats sig på slutet om inte annat. Fungerar inte PP, så får vi enorma problem.

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

     Rhett ska vara målskytten. Nu får han chansen. Daga att göra något av den.

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

     *Dags

     Kommentar avatar
     Airikr, 7 månader sedanSvara

     Tror något sådant med, tar han inte chansen denna runda kommer han nog falla mer permanent ner i hierarkin, Purre eller Fagge på första linan.

   • Kommentar avatar
    Mackan, 7 månader sedanSvara

    Har inte dom andra tränarna något att säga till om!
    Jag Roger
    Jag Roger

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

     Klart det är ett lagarbete. Men Rönnberg är huvudansvarig.

   • Kommentar avatar
    Mackan , 7 månader sedanSvara

    Huvudansvarig med ett stort???????????
    Han kör det fina lag till botten

    • Kommentar avatar
     Peter Smögen, 7 månader sedanSvara

     Förstår inte riktigt diskussionen om Rhett, i mina ögon är ett komplement, kompetent SHL-spelar, några toppsäsonger men mest kompetent och godkänd. Vad trodde VF?! Ingen spelare som öser in mål. Rakshani är beroende av ett välfungerande anfallsspel, det var det knappast innan han kom heller. Som sagt en udd i ett redan fungerande lag. Ingen frälsare, det hoppas jag alla inser

      Kommentar avatar
      Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

      Det tror jag är riktigt, Peter. Ingen frälsare. Precis så har jag jag också skrivit.

      Kommentar avatar
      Lövet, 7 månader sedanSvara

      Precis som jag resonerade när värvningen var klar en habil shl-spelare men med sina bästa år bakom sig. Han gör säker sitt bästa men felet var att VF hyllade honom som en stjärnvärvning hade dem istället sagt att han var värvad som ett komplement hade kritiken inte varit lika hård.

    • Kommentar avatar
     Karl, 7 månader sedanSvara

     Frölunda behöver få in kompetent spets, R,R kan blanda nuvarande spelare hur han vill, men han kan inte trolla med saningen! Laget är tyvärr helt beroende av en spelare form! Detta håller inte i längden i SHL om man vill tillhöra toppen! Och detta är fakta! Lasch kan inte bära laget själv!

      Kommentar avatar
      Peter Smögen, 7 månader sedanSvara

      Helt övertygad om att en back o en forward kommer in i januari. Behövs spets både fram o bak, det kan inte undgå Sjöström heller.

      Kommentar avatar
      Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

      Finns det sådan ledig så ...

    • Kommentar avatar
     Garvarmyren , 7 månader sedanSvara

     Rhett ser osäker ut så fort han har pucken nära mål. Lite långsammare ju närmare mål o kramar nog klubban lite för hårt. Han måste sluta tänka o slappna av, gammal klyscha men ack så sant.

      Kommentar avatar
      Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

      Kan räcka med ett lyckat moment, ett mål, ett fint pass, två, tre bra byten i rad. Han kändes på gång ett tag, mot Mora var ju sedan allt svagt, inte bara från 49:an.

    • Kommentar avatar
     Daniel B, 7 månader sedanSvara

     Tänkte förklara varför jag vill ha stålis och rosse i samma kedja. Nu spelar dom i olika kedjor och förväntas att leverera lite poäng. Dom flesta av oss vet att deras styrkor är allt annat än att göra poäng och om de spelar ihop i en checking line så förväntas det inte några poäng och då kanske man kan slappna av på ett annat sett och vem vet, kanske kommer det poäng när man inte har kravet på sig att leverera. Sen kanske man ska testa Tim med Joel för det är en annan Tim nu än Starten av serien. Tycker han har mognat och gör mer rätt så att säga.

      Kommentar avatar
      Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

      Ja, Tim – som haft en positiv utveckling – blir på något vis "the odd man out" nu. Vill gärna se honom få gott om istid som 13:e.

      Kommentar avatar
      Philip Glücksman, 7 månader sedanSvara

      Helt med dig här. De Stålberg och MRO i samma kedja var en bidragande orsak till SM-guldet. Varför ändra på något som fungerar? Tillsammans med Hjalmarsson eller Friberg kan de bli en hårt arbetande fjärdekedja. Känns som Frölunda har gått ifrån den här roll filosofin som oftast är lyckad mot en filosofi där "alla ska bidra" som inte funkar.

    • Kommentar avatar
     Danne, 7 månader sedanSvara

     Herregud! Hoppas verkligen Söderlund känner sig sliten, för att ställa honom utanför när han faktiskt varit en av få positiva spelare senaste matcherna, är kriminellt! Kan enkelt finna 5 spelare som borde stå åt sidan till förmån för Söderlund! Men, han har inte rätt namn, rätt lön eller någon koppling till RR sen tidigare heller... uselt.

      Kommentar avatar
      Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

      Se ovan.

      Kommentar avatar
      Danne, 7 månader sedanSvara

      Var självklart kritik riktad mot RR, som ställer över Söderlund närmste finns spelare som presterar betydligt mindre.

    • Kommentar avatar
     Lövet, 7 månader sedanSvara

     Nyfiken fråga men har du HL koll på vilka som gjort mest mål i spelet 5 mot fem. Min känsla är Sigalet men det kan väl inte stämma??

      Kommentar avatar
      Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

      Oj, inte kollat det så noga. Hinner inte nu heller, Får bli en annan dag.

      Kommentar avatar
      Lövet, 7 månader sedanSvara

      Lugnt var bara lite nyfiken;)

      Kommentar avatar
      Lövet, 7 månader sedanSvara

      Tror jag hade rätt Joel & Purre har 8 kassar, Ryan 7 utan att veta gissar jag att tre eller fler av dessa är i PP. Sigge har 5 .....

    • Kommentar avatar
     Per, 7 månader sedanSvara

     Intressant att notera hur ointressant Frölunda ser på grundserien i SHL. Det är många matcher och det ges många tillfällen att visa upp ett ointresse. Och hur påverkar det varumärket Frölunda? Hur på verkar det känslorna för klubben om man ser hela grundserien som en transportsträcka för att endast bry sig om slutspelet? Som förra året blev väldigt kort.

      Kommentar avatar
      Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

      Ointressant? Hur fick du till den tankegången?

      Kommentar avatar
      Per, 7 månader sedanSvara

      Under flera år har Frölunda behandlat grundserien som något mindre intressant. Man gristränar i princip hela serien och saknar kraft och energi. Man spelar tydligen inte det lag man tror presterar bäst just idag utan det lag man i teorin tror kan spela bäst. Man har försökt matcha in en seg spelare på bekostnad av en förstafemma och ett fungerande pp1. Spelare behöver inte göra mål idag utan det ska man få dem att göra efter lite utveckling under seriens gång. Jag hade hellre sett att man hade ett "färdigt" lag vid seriestart och låtit spelarna köra med pigga ben för att skapa sig ett spel och därmed självförtroende och vinnande vana som gör att man får med sig publiken.

    • Kommentar avatar
     Floyd, 7 månader sedanSvara

     Rönnberg är den bäste tränare vf haft sen Conny Evenssons tid - han försöker göra bästa möjliga av ett svagt spelarmaterial - ibland blir det fel men tror absolut inte någon annan tränare gjort det bättre!

      Kommentar avatar
      Mackan , 7 månader sedanSvara

      Många vill ha Joakim Fagervall som tränare i Frölunda Och jag håller med!

      Kommentar avatar
      Markus, 7 månader sedanSvara

      Aldrig hört någon nämna Fagervall förut?! Till vilken nytta, undrar jag. Rönnberg har ett oerhört stabilt facit vad gäller grundserie hockey i SHL. 3 CHL finaler, 2 titlar. 1 SM guld. På pappret har Frölunda ett extremt tunt lag vad gäller offensiv aspekt. Ingen renodlad målskytt i laget. Snarare så att Ryan Lasch tillför 90% av den gemensamma produktionen. Grundspelet i Frölunda ser helt ok ut. Tror helt enkelt att vi inte räcker till framåt då vi inte har tillräcklig kraft framåt. Frölunda renodlade poänggörare 18/19 Lasch, Lundqvist, Rhett R. Renodlad poäng görare= snittar ca 30 poäng eller mer. Frölunda 15/16 SM Guld säsong: Lasch, Lundqvist, Abbott, Lehkonen, Johnson, Sundström. Då vill jag påstå att Lundqvist är gränsfall. Märk att jag endast räknar forwards. Rönnberg är enligt mig den stabilaste coach Frölunda någonsin haft. Över tid.

      Kommentar avatar
      Floyd, 7 månader sedanSvara

      Håller helt med dig där Markus. Märkt en ökad kritik mot Rönnberg i kommentatorsfälten här som jag ville bemöta därav mitt första inlägg...

    • Kommentar avatar
     Mats H, 7 månader sedanSvara

     När Anders Svensson hyllades i Svamdinavium bar jag ok med det. Men varför inte Lotta Shelin ?
     Det gjorde mig väldigt lack.
     Nu läser jag i GT att Frölunda har värvat henne !

      Kommentar avatar
      Per, 7 månader sedanSvara

      Hoppas hon får en riktig hög lön så cmorepengarna går till något vettigt. Som i andra lag där man också köpt riktig offensiv spets.

      Kommentar avatar
      Mats H, 7 månader sedanSvara

      Gud va illa stavat det blev. Stora tummar ;-)

      Kommentar avatar
      Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

      Spännande att se vad det mynnar ut i.

    • Kommentar avatar
     Guest, 7 månader sedanSvara

     Lotta ska ta över kvartssamtalen så Fredrik Sjöström kan
     Luta sig tillbaka och rulla tummarna

     • Kommentar avatar
      Jensa, 7 månader sedanSvara

      Vad är det här för dumheter ? Varför lägger Frölunda pengar på en "projektanställning" till Lotta Schelin ? Det här börjar bli mer och mer parodi. Frölunda kanske ska ta och anställa P.Sjöberg med, han kan säkert stå och heja på lite. Och varför inte Glenn Hysén, där har vi en prakt pajas Frölunda kan ta in, eller varför inte hela familjen Hysén medans de är på gång. Mycket bättre att anställa folk som inte spelar hockey än som gör det. Typ Lotta & JG.

       Kommentar avatar
       Peter Smögen, 7 månader sedanSvara

       Äh, kom igen! Var inte så hård, det handlar inte om jättepengar och det är en jättebra sak att hjälpa idrottspensionär ut i arbetslivet, genererar bra reklam och ger säkert mer intäkter än utgifter. Tycker det är ett jättebra initiativ

       Kommentar avatar
       Peter Smögen, 7 månader sedanSvara

       Blev många jättebra:) nåväl, tycker det är ett gott initiativ

       Kommentar avatar
       Jensa, 7 månader sedanSvara

       Hur skall det ge mer intäkter än utgifter ? Och reklam för vaddå ? Att Frölunda anställer precis vem/vad som helst med mentaliteten "inte mina pengar endå".

       Kommentar avatar
       Peter Smögen, 7 månader sedanSvara

       Vem som helst? Det är en stor idrottsprofil som får hjälp ut i arbetslivet, det är bra goodwill och visar på engagemang. Kommer att gillas av sponsorer, sen kommer hon naturligtvis att få jobba för lönen....

       Kommentar avatar
       Jensa, 7 månader sedanSvara

       "en stor idrottsprofil"....ja jag vet inte om jag håller med dig att damfotboll är så galet stort i Sverige.

       Kommentar avatar
       Peter Smögen, 7 månader sedanSvara

       Möjligt, men profil är hon likväl. Ska man se det ur idrottsperspektiv så har hon ju åstadkommit betydligt mer än Tobias Hysén som skulle hyllas förra veckan....

       Kommentar avatar
       Jensa, 7 månader sedanSvara

       Det är inte alls lika stor konkurrens på damfotbollsscenen som för herrar. Resultatet av det blir att det är väldigt mycket svårare att bli en bra fotbollsspelare som en man än som en kvinna. Men det är klart att du förstår det med. I mina ögon var detta yttligare en pajas tillställning av Frölunda. Självfallet tycker inte alla likadant och vissa tycker säkert att detta var en kalasvärvning. Det är väl helt okej med.

       Kommentar avatar
       Peter Smögen, 7 månader sedanSvara

       Hm... ja. Du får såklart ha din åsikt men förstår inte riktigt varför man kan bli så upprörd över en sån sak.

     • Kommentar avatar
      Jenny, 7 månader sedanSvara

      Frölunda måste ha väldigt, väldigt gott om pengar. Underbart att se att Serneke´s pengar går till något så bra som en avdankad fotbollsspelare. 5/5! Perfekt Frölunda!

       Kommentar avatar
       Per, 7 månader sedanSvara

       Vi har ju gnällt länge om offensiv spets. Och Sjöström imponerar igen. Varför gnäller ni?

       Kommentar avatar
       Jonas, 7 månader sedanSvara

       Varför skulle inte personen Lotta Schelin kunna bidra med något till Frölundas organisation??? Jag tror vi kan vara säkra på att man inte satt och spånade på vilken avdankad fotbollsspelare man kunde knyta till klubben. Mycket konstiga kommentarer Jenny och Jensa....

       Kommentar avatar
       Jenny, 7 månader sedanSvara

       Vårat problem är på isen, inte om vi kan hjälpa någon som slutat spela fotboll ? Det kanske skulle vara bättre att värva lite spelare ? Annars kan ju Frölunda gå till vilken AMS som helst och anställa en hel hög med förlorare ?

       Kommentar avatar
       Peter Smögen, 7 månader sedanSvara

       O du tror att Lottas lön tas från spelarbudgeten? Jag ingår i ett företag som puttar in rejäla summor i VF.... alla här tycker det är mkt bra agerat

       Kommentar avatar
       Jenny, 7 månader sedanSvara

       Det är väl kalas att ni gör det, det måste kännas fatastiskt att Frölunda betalar för kompetens så som Hjalmarsson, MRO, Friberg, JG, Rhett, Lotta.

       Kommentar avatar
       Peter Smögen, 7 månader sedanSvara

       Nej.... värvningarna är väl inte så lyckade men nu är det ju inte alls samma sak. Lotta ska arbeta inom organisationen, inte spela... men fan vet hon har säkerligen bättre målsinne än flertalet av våra forwards:)

     • Kommentar avatar
      Henrik indian i exil, 7 månader sedanSvara

      Gillar Lotta och tycker det var ett bra initiativ som sannolikt ger en win-win. Tror bl a att Lotta kan bli ett bra dragplåster för sponsorer.

      • Kommentar avatar
       Mats H, 7 månader sedanSvara

       Nu blir jag lite fundersam.
       Kan mina kommentarer på RP.
       Om att Frölunda glöm bort Lotta ha satt igång något ?
       Henrik springer där dagligen, så mågon på VF håller säkert koll på RP. Bara en tanke.

        Kommentar avatar
        Henrik Leman, 7 månader sedanSvara

        Tänk om det är så, du ...;)

      • Kommentar avatar
       Per, 7 månader sedanSvara

       Nån som vet vad hon ska göra? Eller vad hon får betalt? Hur länge ska hon vara anställd?

       • Kommentar avatar
        Mackan, 7 månader sedanSvara

        Tror att HL är Frölunda fan men vågar inte erkänna!

        • Kommentar avatar
         Matte, 7 månader sedanSvara

         Kan mycket väl tolkas som ett klassiskt trick för att ta bort problemen på isen. Man visar upp något annat...

         • Kommentar avatar
          Mattias , 7 månader sedanSvara

          Bara en sådan sak som ni börjar tjaffsa om som Lotta är ju en ren vinst för det sportsliga i Frölunda då era smått barnsliga klagomål inte kommer fram till dom som skall göra jobbet i det sportsliga. Vill ni se en förändring så är det väl upp till er att gå på årsmöten och lägga upp era stora Egon och erbjuda era tjänster..
          Beklagligt hur negativt vissa tänker utan att ens analysera era förslag och tankar...


          Lämna en kommentar