Fredagen är här, ställ era frågor så svarar jag


► Fem i rad utan förlust. Tre segrar i rad, medräknat straffvinsten i Malmö.
► Vad säger ni, Frölundafans, läsare – sover ni bättre om nätterna nu?
► Ge mig era tankar, ställa era frågor, det är fredag, det är Morning Mailbag.

Rakapuckar.com bild

FRÖLUNDA HAR VERKLIGEN tagit ett steg tillbaka till grunderna, börjat förstå vikten av försvarsspel, hur man måste bete sig i egen zon, hur man måste agera för att ta poäng i en så jämn liga som SHL.

3–4 mot Djurgården, 3–4 mot Luleå (båda efter straffar) har följts upp av 3–1 på Örebro, 3–2 (straffar) mot Malmö och i går 5–1 på jumbon Rögle.

Tabellen (som fortfarande haltar något) är jag, det vet ni, förhållandevis ointresserad av så här års, men för er som inte är det … jag såg att Frölunda plötsligt var ett topp 6-lag, jag gissar ni tycker det ser lite bättre ut så? 

Nå, jag har inte så mycket mer att babbla om, ska ägna morgonenergin åt att svara på allt ni kan ha att komma med istället.

Det vinnande spelet?

Mike Webers trygghet?

Joel Mustonens fräckhet?

Carl Grundströms operation?

Hete ”JG” i målet?

Vad kan ni tänkas ha på hjärtat? Hit me … Morning Mailbag är er chans, och jag gillar när ni är med.

Ha en go’ dag, alla!

Rakapuckar.com bild

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
23 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Anna Agdestein , 11 månader sedanSvara

  Naturligtvis jätteskönt att laget vinner och med tre poäng efter alla förlängningsmatcher!
  Hoppas att Joel L kan spela i morgon... av flera orsaker...
  Känns som det har varit mycket skador så pass tidigt på säsongen? Hur sjutton ska man undvika fler (långvariga) skador? Tillräcklig återhämtning? Tränar på rätt sätt? Äter rätt?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Det där är ALLTID en intressant fråga, kan man göra något åt skadorna, är man på något sätt skyldigt? Men ... Westerholm vred till knäet, Grundström likaså, stackars Bergenheim fick en smäll mot huvudet, Fjellström vrickade foten, möjligen – som Rönnberg var inne på – kunde man ha varit försiktigare med Nörstebö (knä) som visst hade något trassel, men annars ... jag ser inte detta som mer än otur. Men jag är absolut öppen för att någon ska motbevisa mig.

 • Kommentar avatar
  Ulf friman, 11 månader sedanSvara

  Du glömde att det var Lönings fredag jag hystade in lite för vill ju ha din eminenta krönika/blogg kvar

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Glömde inte, det kommer fler inlägg i dag ... ;) Men stort tack!

 • Kommentar avatar
  Matte, 11 månader sedanSvara

  HL - Tror vi ser tendensen i tabellen lite tydligare efter LHC hemma och Rögle borta. Bortsett från LHC har FHC har lite mindre svårt motstånd nu under resten av året 17. Sen börjar man stöta på topplagen igen. Förlängning av Weber vore uppskattat. Vad tror Du?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Du vet, jag tittar inte ens i tabellen, men du har rätt angående tendensen: behövs mer än tre segrar, fem utan förlust. Frölunda behöver bevisa att man spel ödmjuk, uppoffrande hockey i VARJE match, då kommer man självklart förlora ibland, men man kommer ge sig CHANSEN att vinna varje gång, och till slut lär det få effekt i tabellen. Vad gäller Weber, skulle förvåna om Frölunda INTE ville förlänga. Han vill ju.

 • Kommentar avatar
  JT, 11 månader sedanSvara

  Lär bli en förlängning av Webers 7 veckor. Nu när Lauridsen har skrivit på för 2 nya år med Jokerit. Trodde faktiskt att han skulle tillbaka om Jokerit blev utslaget lika tidigt i KHL slutspelet som förra säsongen.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Är slutspelet så tidigt att Jokerit kunde varit utslaget redan före 15:e februari? Och ... inte hade Frölunda suttit kallt och väntat på det. Nä, Weber lever sitt eget liv, och mycket talar för att han stannar.

   Kommentar avatar
   JT, 11 månader sedanSvara

   Hade dålig koll på datum. Men förra säsongen tog slut för Jokerit den 27 februari.

 • Kommentar avatar
  Christian, 11 månader sedanSvara

  Håller med ”vi” börjar allt mer och mer se ut som den maskin vi blivit vana att se dom senaste säsongerna.
  Låt vara att det fortfarande inte är det självspelande pianot som maler ner motståndarna i deras defensiva zon.

  Nu handlar det mer om tålamod,sätta grundspelet och defensiven först sen låta offensiven komma av sig själv.
  Det börjar ge resultat även om det självklara ibland saknas så visar dom hjärta och arbetsmoral som väger upp,detta ger ju inte dom flashiga segrarna med frejdigt anfallspel men i dagens superjämna SHL så tycker inte jag att man behöver vinna på K.O det räcker gott och väl att vinna på poäng bara vi bärgar poängen för att senare (läs slutspelet) bygga upp totalhockeyn bit för bit,här har vi en bit kvar men man ser ju iaf att dom börjar förstå idéen och anamma den mer och mer,det lovar gott inför ett stundande? Slutspel.

  Weber visar trygghet och håller rent framför mål föredömligt men saknar ibland farten under skridskorna,blir nog bättre på den punkten när han lärt sig den ”stora” isen och bedöma situationerna efter densamma.

  Mustonen är het och jobbar frenetiskt samt visar grym målfarlighet,här kan vi ha hittat ett fynd som dessutom är i en utvecklingsbar ålder.

  Ehn såg riktigt bra ut i förstakedjan nu saknas bara att han får in lite mer poäng på kontot för att ta nästa steg,potential finns ju i massor.

  Sist skadorna,dessa skador vi drabbats av har ju varit allt annat än sunt och skapar ju i sig en otrygghet,men ljusnar det på den fronten och vi får hålla oss hyfsat skadefria känns våren ganska ljus eller?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Håller med om det mesta, har ju själv skrivit om just det här att det är viktigt ta stegen i rätt ordning för det här laget. Så ... precis: sätta defensiven, offensiven kommer. Viktigt för alla, spelare och fans, att inse att Frölunda inte, som tidigare säsonger, är snäppet bättre än många andra lag spelmässigt sett. Intressant när en spelare som Grundström kommer tillbaka, hur lång tid tar det? Han var på gång före skadan, haft jobbig höst, kan ta sin lilla tid, man bör nog ha tålamod med honom.

 • Kommentar avatar
  Den purpurfärgade krigaren, 11 månader sedanSvara

  Känns som Frölunda gick in i denna säsong med fel prioritet, allt fokus lades på att utveckla offensiven ändå mer sedan förra säsongen på så sätt missade man defensiven brutalt! Ett lag byggs ifrån defensiven sedan skruvar man på offensiven ju längre säsongen går!

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Ja, det kan ha varit ett felsteg, svårt veta för oss utomstående exakt hur lite fokus som lades på defensiven, men ... ja, kanske tokigt. Nu är det på rätt väg, dock. Men krävs att detta hålls i, match efter match efter match.

 • Kommentar avatar
  Peter Paegle , 11 månader sedanSvara

  Känns som att dom börjar få ordning på uppspelen med hög fart genom mittzonen. Innan har många pass slagits mot stillastående forward vid offensiva blå. Malmö gjorde det bra mot VF , men VF var lite bättre på forechecking och pass från backar. Mot Rögle hängde inte deras backar riktigt med efter bra pass av Frölundaforwards. Ibland är hockey inte svårt bara man använder hövvet !

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Över huvud taget är det mer fart i grejorna, det finns en samsyn: vi tar pucken ur egen zon så fort vi kan, alla spelare kan läsa detta, kan plocka upp fart i mittzonen. Pass mot stillastånde på bortre blå behöver inte vara fel, det kan handla om en skarv där för att få ner pucken djupt, någon annan kommer med fart, eller så behöver laget byta.

 • Kommentar avatar
  Christer, 11 månader sedanSvara

  Även nu så har weber kommit så tycker jag att flera backar har höjt sig en aning o plus att dom spelar mycke enklare i egen zon e jag helt fel ute där leman eller va säger du om det

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Inte alls fel ute. Men det handlar ju inte bara om att just backar höjt sig, det är en samsyn vad gäller sättet att spela. Det SKA vara enklare, snabbare ut ur egen zon, oavsett om back eller fw har pucken. Inte bara kasta ut trissan, men enklare än förut, inte ta hem och dra ner på tempot lika mycket.

   Kommentar avatar
   Kristoffer/KdeV , 11 månader sedanSvara

   Tror att webers närvaro har gett de yngre , lite orutinerade backarna lite lugn, släppt ner lite spända axlar. Jag röstar förläng med weber. En klippa.

 • Kommentar avatar
  Anton , 11 månader sedanSvara

  Ingen fråga mer av ett önskemål. Suttit ett tag och försökt läsa lite om hur det går för frölundaiter ute i Europa, kan du inte försöka få ihop någon text om det? Tack för grym journalistik!

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Har tänkt på det, inte riktigt fått tid, men ... absolut, finns i skallen hos mig. :)

   Kommentar avatar
   Anton, 11 månader sedanSvara

   Underbart!!

 • Kommentar avatar
  Philip Steingrüber, 11 månader sedanSvara

  Hur ser du på Frölundas "första"kedja? Känns som vi slösar bort Laschs spetskompetenser genom att spela honom med spelare (Joel, MRO, Ehn) som inte kan få utdelning av hans spel. Vet att jag frågat dig någon gång tidigare om varför man inte testat honom med Olofsson och att du då svarade att man trodde att kedjan skulle bli för offensivt balanserad men tycker nog det är dags att man tänker över det en gång till, känns som det är en stor anledning till att han i stort sett bara producerar i PP.

  Jag tänker att man skulle kunna köra något i stil med 81-59-11, 43-20-17, 27-61-51 skulle ge mer spets i Laschs kedja samtidigt som vi bevarar en del bredd med åtminstone något offensivt hot i varje kedja. Tankar?

   Kommentar avatar
   Philip Steingrüber, 11 månader sedanSvara

   Som en extra bonus kanske det också skulle ge lite bättre 5v5-produktion från Olofsson.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Jag förstår verkligen att man funderar kring kedjorna, och en vacker dag kanske det är dags även för Rönnberg att fundera på om 20 + 81 inte längre har ett kärleksförhållande värt namnet. Men jag tror nog de får en viss tid på sig, först ska Joel tillbaka. Problemet: nu fungerar Hjalmarsson med Stålberg och Emanuelsson, ska man då rucka på den kedjan då? Nä, känner jag. Nu fungerar Lias med Olofsson, båda är på väg upp, även Westerholm börjar få ut mer av fina intentioner (som han haft länge). Ska man då rucka på den kedjan? Nä, tycker jag. Så ... du ser, det är mer komplicerat än man tror. Men ... jag ser inte Ehn som en försämring i Laschs kedja, minus tekningarna. Problemet här är ju just nu Rosseli Olsen som är iskall. Men när Lasch är på isen behövs någon som tar defensivt ansvar. ;)

   Kommentar avatar
   Nolte, 11 månader sedanSvara

   Skulle inte vilja köra hela havet stormar med kedjorna nu när man kanske börjat hitta rätt i spelet. Som HL är inne på så finns det vissa som börjar hitta väldigt bra kemi och som jag inte heller hade velat sära på. Dock så hade jag kunnat tänka mig att lasta in mustonen på MROs plats. Mustonen jobbar minst lika hårt i defensiven de matcherna han spelat samt att han verkar ha en näsa för målet och hitta lediga ytor (likt mot Malmö) vilket är något som Lasch letar efter hela tiden när han har pucken bakom mål. Så för att inte röra om för mycket i ett lag som hittat vinnarspåret så hade jag ändå velat se den förändringen i förhoppning att få ut lite mer av förstakedjan.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Det är inte alls en dum tanke när Joel Lundqvist är tillbaka, då återgår ju Ehn till rollen som center med Max Friberg (antar jag), och Mustonen lär gå på en vinge. Varför inte med Joel och Lasch? Men ... jag tror Rönnberg vill vänta innan han ger upp om MRO där. Tror. Vet inte. Spännande.

   Kommentar avatar
   Philip Steingrüber, 11 månader sedanSvara

   Jag tycker den här fantastiska kemin mellan Joel och Lasch är rätt överskattad, den stora explosionen i Laschs produktion kom trots allt när han fick Lehkonen bredvid sig. Känns även som att Joel, tyvärr, inte är lika bra som han varit. Förstår tanken med att inte peta i kedjor som funkar, men känns också att det kan vara värt att göra för att få igång Lasch, han är trots allt den av våra forwards som har klart mest offensiv talang.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   All respekt för det resonemanget och jag säger inte emot, men det är som att skiljas, tror jag, att separera 20 och 81. Till slut måste det ske, men det dras gärna ut på. Eller så blir det kanon snart, Joel börjar ösa in mål, och vi får sluta prata om det här ... ;) Vem vet?

   Kommentar avatar
   Patric Agblad, 11 månader sedanSvara

   Om jag inte minns fel så testade man både Rosse och Stålberg i olika kedjor under hela förra säsongen, men när det sen blev slutspel så gick vi tillbaka till den gamla hederliga Lasu-kedjan. Är det inte i en sådan miljö de båda presterar bäst? Snart är det nog dags för Joel att kliva ner och ta över efter Lasu där och byta speltid i PP mot PK ;)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Tror inte der kommer ske, om jag ska vara ärlig. Förstår din tanke, men tror inte Rönnberg landar i den. Nå, först ska Joel bli frisk. Sedan får vi se.

   Kommentar avatar
   Sven, 11 månader sedanSvara

   Ska man spela slutspel mot saik så gäller det att tänka rätt. Borde spela Stålberg o RSO mot deras superkedja.

 • Kommentar avatar
  Anders olsson, 11 månader sedanSvara

  Det märks verkligen vid tekningar när Joel saknas. Han borde stanna kvar några träningar med resterande centrar och ge dom några tips. Joel för all del men det går inte att bara ha en hejare i laget, han är inte inne jämt.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   ... men det var LITE bättre i går. :)

   Kommentar avatar
   Philip Steingrüber, 11 månader sedanSvara

   Tycker inte man ska lägga för stor vikt vid tekningar. Det är givetvis bättre att vinna dom än att förlora dom men det har inte så stor påverkan på hur många matcher man vinner. Som exempel kan nämnas att Färjestad och Växjö har 10e respektive 12e bäst tekningsprocent hittils.

 • Kommentar avatar
  Rickie Olén, 11 månader sedanSvara

  Jag blir så irriterad när hockeyallsvenskan beter sig som om man går på dagis och bråkar om spaden i sandlådan. När ett förhandlat avtal är ett konstaterat faktum går man ut och gråter och klagar på SHLs TV avtal, som är ett fantastiskt avtal, och säger ”vi borde fått mycket mer pengar för vår produkt därför att den är så fantastiskt bra”. Det tyckte inte cMore för dom var inte villiga att betala mer det ni fick eller så har era förhandlare misslyckats totalt. Det jag ogillar är att hockeyallsvenskan i efterhand går ut och hotar med att lägga ner ungdoms och damsatsningar i framtiden pga att pengarna räcker inte till.

  Varför gick man inte gemensamt till cMore och sålde hockeyn som ett paket? Varför förhandlar inte AH och SHL bakom lyckta dörrar? Jag älskar hockey men denna fars som håller på att spelas upp inför våra ögon är otroligt löjeveckande och patetisk. Jag förstår, som gammal klubbledare, att pengar är en otroligt viktig ingridens i sammanhanget men man får inte börja förlöjliga sporten i sig själv.

  Ishockey kostar massa pengar, SHL har pengar, HA har inte pengar. Förhandla om ett avtal mellan SHL & HA, men gråt inte ut i pressen för att vi skall tycka synd om er. Sköt detta INTERNT.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Håller med. Håller med. Håller med. Men – det anade du säkert, om du läste min krönika för hockeynews.se i går .

   Kommentar avatar
   Rickie Olén, 11 månader sedanSvara

   Läste den precis nu och jag håller med dig också. :)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Visst är det gôtt när man hittar folk som håller med en? ;)

 • Kommentar avatar
  Lövet, 11 månader sedanSvara

  En homogen match av VF igår tyckte dock att när man ägde puck första 10 så blev man lite "runda" i spelet kom inte in på mål. Efter det så hade Rögle en period där man mkt väl kunde hängt en kasse. Efter Ryans mål kändes det tryggare. Måste nämna två spelare dels Wide som jag tyckte var mkt bra! Sen Donovan som var mindre bra han har spelalternativ ohotad med puck väljer att vända åt andra hållet för
  att göra det svårt för sig blir uppkäkad av forwards. Alternativt skall han försöka "göra" en gubbe eller åka upp till blå dumpa pucken och sedan jaga efter den själv. Min bild av matchen igår. Medhåll/mothugg?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Håller med om Widerström. Det känns synd på något vis att han är så lättpetad. Tycker 44/40/12 såg mycket bra ut ihop. Vad gäller Donovan, visst är det är så att han ibland har för många verktyg, för många tankar, och så får han svårt att välja, krånglar till det. Men – det är MYCKET bättre nu, formpil upp, hävdar jag.

   Kommentar avatar
   Lövet, 11 månader sedanSvara

   Ja, Wide verkar inte falla RR i smaken synd för han har ett stort hjärta för klubben och maxar alltid i varje byte. Hade utan tvekan gett honom den speltid som Westerholm har iaf. Vad det gäller Donovan får vi nog fortsätta vara oense ett tag till ;) men han kan mer än vad han får ut så långt kan jag sträcka mig, Sigalet har ju snäppat upp rejält kan jag tycka och det var viktigt.

 • Kommentar avatar
  Jakob, 11 månader sedanSvara

  Tankar om säsongens första lina, Joel Lasch och Rosseli? Själv tycker jag det är god tid att man flyttar runt lite, ehn har ju funkat bra

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Har svarat på liknande frågor ovan, kika gärna där. :)

 • Kommentar avatar
  DD, 11 månader sedanSvara

  Läste på ett forum om Rasmus Dahlin och det togs upp att han har en ganska unik skridskoåkning. Är det det som gör att han är så rörlig och kan förflytta kroppen eller har det mer med andra parametrar att göra? Kan hans skridskoteknik läras ut till andra i laget? Han är väldigt bra på att behålla farten fast han gör förflyttningar i sidled vilket känns ganska unikt.

  Tycker laget känns mycket mer homogent nu. Släpper inte till många lägen p.g.a. att man faller ur ramen utan det är snarare individuella misstag eller att spelare i motståndarlaget gör en bra prestation och det kan man aldrig få bort helt. Följer man systemet bör det i längden bli bra.

  En del som ställer lite väl höga krav känner jag. Det viktigaste är att sätta systemet, vinna matcher och bygga upp ett självförtroende. Anfallsspelet var ändå väldigt lovande igår och kedjorna börjar hitta bättre kemi.

  Tror du dörren till värvningar är stängd nu när Grundström kommer tillbaka? Eller sneglar man ändå på en center, målskytt eller powerforward för att täcka upp för t.ex. Bergenheim?

  Tack för bra läsning. Swishar lite pengar!

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Tack! Dahlins åkning och rörelsemönster är ämne för egen artikel. :) Vad gäller värvningar, man ska aldrig säga aldrig, jag har blivit förvånad förr, men i och med att Grundström så pass snart är tillbaka så ... jag tror inte det tittas på fler värvningar just nu. Men fönstret stänger väl inte förrän 15/2, så ...

 • Kommentar avatar
  DD, 11 månader sedanSvara

  Tycker förresten Sigalet har spelat upp sig rejält. Verkar som den enklare hockeyn passar honom bättre. Gör inte många misstag i matcherna nu.

  Även Donovan är habil nu om än inte så producerande som man kanske kan önska. Önskar bara att han insåg att ibland måste man välja det enkla alternativet. Har man gjort en frånvändning och inte blir av med forecheckande forward så hjälper det inte troligen att göra en till. Då får man dra den i rundeln till andra backen eller chippa ut.

   Kommentar avatar
   Lövet, 11 månader sedanSvara

   Om Donovan är vi rörande överens;)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Sigalet har spelat upp sig massor, jag har varit inne på det, tror den här typen av hockey får honom att känna sig mycket mer bekväm. Och, ja – Donovan behöver välja det enklare alternativet oftare. Men, jo – han har faktiskt börjat göra det.

 • Kommentar avatar
  Andreas, 11 månader sedanSvara

  Saknar en riktigt bra checkingline i årets upplaga av Frölunda. Man kan inte förbise en 1:a kedja som gör 17 poäng på en match (SAIK) och där måste man ha en enhet som kan ta bort den.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Intressant att se om Rönnberg tänker om där. Kanske först i slutspelet.

 • Kommentar avatar
  Rasmus, 11 månader sedanSvara

  Läste på hockeynews om att ett svenskt företag, Flow Motion Technology, tagit fram en ny typ av skena: Marsblade. Jag blir riktigt intresserad av att läsa om den/se videon. Det fullkomligt öser ju beröm om den från Zetterberg, Bäckström osv. Sett det? Tror du det är något som Frölunda skulle vara intresserade av att testa? Blir dock lite fundersam på hur ÄNNU snabbare hockey, med ännu snävare svängar kommer påverka skadestatistiken. Tankar?
  Länk till artikeln: http://hockeynews.se/articles/1140/

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Ska kolla när jag hinner. Typ inte i dag. Tyvärr. :(

   Kommentar avatar
   Rasmus, 11 månader sedanSvara

   Alright, lyfter frågan nästa Morning Mailbag ;)

 • Kommentar avatar
  Jonas, 11 månader sedanSvara

  Det är ju väldigt roligt att Frölunda har så många duktiga juniorer som får och kan komma upp i A-laget när så behövs. Jag vet dock inte var man hittar informationen om vika nummer de tilldelas. Som igår när Jacob Peterson spelade, jag satt hela matchen och försökte hitta på internet vem nr 32 var. Inte förrän efter matchen såg jag här på raka puckar vem det kan ha varit.
  HL, kan du posta innan matcherna om det är några "nya" killar som är med i truppen och vilka nummer de har?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Om du går in på stats.swehockey.se, går till SHL:s livematcher, så kan du alltid få rätt laguppställning. Där stod Jacob som nummer 32.

 • Kommentar avatar
  Kevin P, 11 månader sedanSvara

  Underbart med några resultat som går vägen igen! Nyförvärven har också sett bra ut hittills. Dessutom är spelschemat i december inte av den tuffaste sorten, så det gäller att ta tillvara på detta och få ett "grepp" om denna säsongen!
  Fina och genomtänkta artiklar med, som vanligt, vettiga synpunkter. Det tackar vi för. Jag undrar även om det möjligheten finns att få tillgång till din sida som app? Skulle det gå att få till?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Hm, bra fråga, jag ska prata med "webbmannen" snart, se vad som kan göras, vad detta skulle kosta.

   Kommentar avatar
   Mathias Pelkonen, 11 månader sedanSvara

   Bättre att spara den som ”app” på hemskärmn och öppna via webbläsaren, gratis. Så har jag det.

 • Kommentar avatar
  Bäckmörten, 11 månader sedanSvara

  Den senaste tiden har ju Frölunda varit inblandade i några straffläggningar. Det har väl gått sådär.
  Ofta hör man mantrat från tränarhåll hur oerhört viktigt ALLT man gör ute på isen är, men så fort det kommer till straffläggning så verkar ingenting längre vara viktigt, bortsett från att straffen helst ska vara så komplicerad som möjligt, träffar man inte mål verkar det inte ens spela någon roll, har den bara varit tillräckligt invecklad och krångligt artistiskt utförd så verkar alla nöjda, borde inte prio ett vara att göra mål och vinna matcher??
  Nu är väl inte det här något specifikt Frölundafenomen, alla lagen syndar väl, men jag skulle iaf önska att man kunde vara lite mer seriös när det kom till straffläggning.
  Blev ju inte mkt fråga av det här. ;)
  Hur ser du på straffarna Leman? Har spelarna fria händer att utföra straffar som dom "känner"? Borde/går det att styra upp det från ledarhåll? Vad blir det för reaktioner från tränarhåll när man lägger fjantstraffar på träningen?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Det där var en intressant, bra fråga. Minns jag ska jag ta det med tränarteamet. Hur mycket upp till spelarna, hur mycket kan tränare styra, tipsa, önska? Påminn mig om jag glömmer.

 • Kommentar avatar
  Svante, 11 månader sedanSvara

  Lustigt att se statistiken. Donovan som får mycket skit har +6 och Sigalet som lovordas -7. Statistiken ljuger alltså

  • Kommentar avatar
   Matte, 11 månader sedanSvara

   Hur var det med tränings mängden mm nu?


   Lämna en kommentar