Fortsatt en massa frågetecken runt Lias


► Okej, en "semester"-snabbis till, eftersom jag redan fått flera frågor.
► Lias Andersson. Framtiden. Fortfarande oviss. Så här är läget.

Rakapuckar.com bild

New York Posts webbsajt i dag, midsommarafton.


DET VAR LEGENDAREN Larry Brooks på New York Post som hade storyn i går, nämligen att Lias Andersson tackat nej till att åka över och medverka i det kommande slutspelet.

Brendan Lemieux har en avstängning (obestämd längd), det hade sannolikt gett Lias Andersson speltid – men svensken valde att avstå och stanna hemma istället för att ansluta till Rangers träningsläger med början runt tionde juli.

Det tycktes annars som att parterna närmat sig varandra, Rangers-presidenten John Davidson (en man som Lias uppskattar, enligt vad jag förstått) hade haft ”upptiningssamtal” med svensken som i vintras stängdes av utan lön efter att ha lämnat Nordamerika efter en tid i farmarlaget Hartford.

Kanske var det nu dags för ett nytt försök?

Nix pix. Icke så.

Rakapuckar.com bild

Fortsatt något som skaver hos Lias Andersson vad gäller New York Rangers, vi har ännu inte fått veta riktigt vad, och något som skapar än mer förvirring är ju vad Kungälvskillen ska ha sagt, enligt John Davidson i New York Post:

– He told me he wants to be a New York Ranger.

”Han sa att han vill vara en New York Rangers-spelare.” 

Hm. Okej. Men tydligen inte nu. Och den givna funderingen är förstås ”om någonsin.”

Davidson berättade för NY Post om fortsatta samtal, att hitta ”var det är bäst för Lias att spela kommande säsong”, men i slutändan handlar det förstås om vad som är bäst för Rangers.

Jag har redan fått flera läsarfrågor, påståenden att Lias ”borde göra” ditt och datt, så därför denna lilla förklaring:

a) Lias Andersson kan inte egenmäktigt bestämma. Han tillhör New York Rangers, kontraktet löper en säsong till.

Rakapuckar.com bild

b) Vad Rangers gör nu, vad man kanske redan har gjort, är att undersöka vilka möjligheter det finns att trejda Lias. Killen valdes som nummer 7 i draften 2017, att bara ge bort en sådan spelare är lite som att kasta en potentiellt värdefull tavla i grovsoporna bara för att du inte hittar en plats på väggarna.

c) Skulle Rangers hitta en annan NHL-klubb som vill byta bort någon/några spelare för att få Lias, då är det i den klubben svensken spelar framgent. Spontant hade det förstås varit roligt, att se 21-åringen i ny, fräsch omgivning.

d) Men – har Lias verkligen så högt värde efter att inte ha lyckats i Rangers, efter att ha tagit sitt pick och pack och dragit från Hartford? Kan Rangers tänka sig att bara acceptera en liten, liten ersättning för Lias – eller är man fast vid att det är ”ett förstaval” man erbjuder?

e) En annan intressant tanke: vill en annan NHL-klubb verkligen belöna Lias beteende, alltså det här att han bara lämnade Nordamerika och åka hem? Jag lägger ingen egen värdering här, jag bara tänker högt vad gäller hur NHL-klubbar kan tänkas resonera. Risk att det skapar fler liknande situationer? Kanske jobbar NHL-klubbarna tillsammans här, om ni förstår vad jag menar.

Rakapuckar.com bild

f) Om Rangers inte hittar någon klubb som vill trejda för Lias kan man förstås låta honom gå och ruttna hemma i Sverige, men det känns inte troligt. NY-klubben gillade vad man såg av Lias i HV71 den gångna säsongen, det är fullt rimligt att tro på en sådan lösning även kommande säsong (när den nu startar).
Kanske kan ett bra år i HV hjälpa till att läka såren, kanske är Lias och Rangers redo att återuppta förhållandet om ett år, med den blygsamma löneförhöjning som krävs för ett nytt kontrakt.

g) Det är också fullt möjligt att Rangers säger ”Vi lånar ut Lias till HV71” för att skapa mer tid att hitta en trejdpartner. Skulle en trejd göras i ... tja, låt oss säga januari – då kan den nya klubben kalla över svensken, trots att SHL inte tillåter korttidskontrakt. Men så länge Rangers bara säger att avsikten är att Lias ska spela hela säsongen i HV, så …
Ni minns ju hur det var när Lias hux flux lämnade Frölunda en vinter efter det där JVM:et med den uppkastade silvermedaljen.

h) Frölunda, förresten. En del fans där tror ju fortfarande på tomten. Det gör inte jag, eller så många andra. För att Lias ska spela med 031 som bas måste han själv vilja (det tror jag inte), dessutom måste Rangers ge upp, helt sluta bry sig om killen, helt sluta tro på en trejd, bara kapa banden med centern man en gång trodde så mycket på.
Innan det är gjort, och jag tror det är en bra bit dit, så vill Rangers se Lias i en klubb där han känner sig hemma och kan agera förstecenter. HV71, alltså.
Bingo för HV, SHL och Lias själv. Tror jag.

Rakapuckar.com bild

Okej, hoppas ni blev lite klokare.

Nu drar jag mig tillbaka igen.

***

Detta var alltså ännu ett litet inhopp under "semestern", jag återkommer vid behov. Ni behöver verkligen inte betala under en rätt textlös sommar, men för den som glömt i vår, det här gäller:

rakapuckar.com är beroende av att läsarna visar förståelse och betalar för sig.

1 kr/dag, alltså 30 kr/månad, är minimiavgiften.

Det är fullt tillåtet att överskrida den …

Betalningsmodeller:

Swish: 0736-854501
Bank: SEB 5001 00 769-13 

För er utomlands behövs:
IBAN: 1950000000050010076913 
Bic: ESSESESS 

Rakapuckar.com bild

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
33 kommentarer
 • Kommentar avatar
  husqmax, 11 månader sedanSvara

  Beklagligt och oerhört tråkigt att VF inte tycks hitta, eller vilja prioritera, en långsiktig lösning. Även om förutsättningarna finns för en lång karriär därborta verkar Lias sätta lugn och harmoni främst. Han har alla förutsättningar att bli en naturlig arvtagare till dagens kulturbärare.
  Nej jag har inte alla detaljer, men det som läcker ut om VFs tveksamma intresse, bla från Lias själv, gör ont att höra..

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Fast, om du läste texten, det handlar ju om var NY Rangers har velat/vill sätta Lias för att få bäst utveckling. Och Frölunda har aldrig kunnat ge en plats som förstecenter. Tycker du klubben skulle kastat Mursak, Sundström, gjort plats för en Lias som kanske stannat ett år eller två? Det tycker nog inte jag.

 • Kommentar avatar
  Rasmus , 11 månader sedanSvara

  g) Edmonton byter bort Puljujärvi till Rangers emot att den kanadensiska klubben får Lias av Rangers. Båda spelarna har inte utvecklats som sina draft-klubbar vill men har dominerat i Ouluborg, respektive Jönköping den gångna säsongen. Rätt säkert att det blir bli win-win för båda klubbarna. Två unga centrar med samma trade-value byter riktningar och får omstart!

   Kommentar avatar
   Rasmus, 11 månader sedanSvara

   Ska vara i) och inget annat. Leman, du missade h) efter g). Mycket bra artikel i övrigt

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Hahaha ... inte ens koll på alfabetet har jag. :) Tack!!

   Kommentar avatar
   November_rain, 11 månader sedanSvara

   Trejden har varit på tapeten och Edmonton har tackat nej, Lias är inte tillräckligt bra på liten rink

 • Kommentar avatar
  Jonny Andersson, 11 månader sedanSvara

  Lisa kommer nog i te spela hockey förrän hans kontrakt med ranger har gått ut. Rangers ledning känns som dom trött att på Loss beteende. Tror inte dom släpper honom till Hv eller annan klubb i Europa.

   Kommentar avatar
   Jonny Andersson, 11 månader sedanSvara

   *Lias

 • Kommentar avatar
  Erik Johansson, 11 månader sedanSvara

  Hela historien är märklig hela vägen från ”the medal toss”. Förhoppningsvis är det senaste ett tecken på att Lias söker lugnet och slut på hoppandet. Med en hel säsong i HV kan spelet och tryggheten komma tillbaka.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

   Ja, tror nog det varit bäst.

 • Kommentar avatar
  Rallyclay , 11 månader sedanSvara

  Ja, denna Lias ...... Helt ärligt måste jag säga, skönt att han inte skall spela mer för Rangers. Hoppas de får något bra för han, men vem vill byta sig till han? Låt han spela i HV, han är en mycket god SHLspelare men jag vill absolut inte se han i Frölunda. Något är oroligt runt han och jag kan fundera på hur han fungerar i ett omklädningsrum! Nu fortsätter jag med midsommar, claes

  • Kommentar avatar
   Christer, 11 månader sedanSvara

   En annan fråga Leman frölunda söker ju en back kan man tänka att försöka med Virtanen som va i fbk för ett tag sen

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

    Om han är för dyr för Förjestad är han nog för dyr för Frölunda. I det här läget med corona är det inte vettigt med den typen av excesser.

  • Kommentar avatar
   PA, 11 månader sedanSvara

   Rangers hoppas jag slutar upp med att dalta med Lias. Tvinga honom åka över till slutspelscampen i juli. Tala klarspråk med Lias en gång för alla att han står under kontrakt
   och vad detta innebär

   • Kommentar avatar
    Sothöna , 11 månader sedanSvara

    Lite besviken att Liasgate inte blev från A till Ö, men inte ens Leman kan krysta fram så många spekulationer. Ändå totalt överlägsen gentemot andra sportjournalister. Vet inte om det är bra eller anus. Vi säger väl bra så här på själva midsommarafton.
    Angående Lias har han tekniska kvalitéer, men saknar helt skalle. Lite märkligt med tanke på att Niklas hade det big time. Boule kanske hade passat Lias bättre?
    Sen fattar jag inte att Leman tycker det är ok att Anderssons söner i läge 1 väljer att spela för HV respektive FBK. Som att Tobias Hyséns söner skulle välja AIK och DIF framför IFK Göteborg.

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

     Ofattbart att man kan skriva något så dumt, att barn ska tvingas i sina föräldrars fotspår, inte kunna göra egna val. Lias och Noah är Lias och Noah, inte Niklas. Ditt sätt att resonera här tycker jag är ytterst beklagligt.

     Kommentar avatar
     Manuel, 11 månader sedanSvara

     Ja, att tänka sig Tobias i nån av dessa klubbar är ju omöjligt.

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 11 månader sedanSvara

     En Tobias Hysén-son i Dif hade ju inte varit otänkbart ens för den som resonerar lika stolligt som Sothöna. Tobias var firad stjärna där innan han drog till Sunderland.

     Kommentar avatar
     Manuel, 11 månader sedanSvara

     :-)

   • Kommentar avatar
    Gunnar, 11 månader sedanSvara

    Runt 21.000 människor har dött i New York City i COVID19. Jag skulle själv inte vilja åka till "pestensstad". Jag förstår Lias fullt ut!

     Kommentar avatar
     Herr Lakers, 11 månader sedanSvara

     Samma sak kan sägas om Göteborg. Bör tänka på vad du menar när du och media slänger ur sig tal från ingenstans. Måste alltid ha ett sammanhang annars blir det bara fel.

     Kommentar avatar
     Gunnar, 11 månader sedanSvara

     Menar du att det har dött 21.000 personer i Göteborg med, eller att du tänker att statestiken ifrån N.Y. inte stämmer ?

     Kommentar avatar
     Maxad, 11 månader sedanSvara

     Åh herregud...

     Kommentar avatar
     Maxad, 11 månader sedanSvara

     Åh herregud.....Fakers

     Kommentar avatar
     Maxad, 11 månader sedanSvara

     Hjulet snurrar, men hamstern har lämnat för länge sen.

     Kommentar avatar
     Herr Lakers, 11 månader sedanSvara

     Nej, det hoppas jag du fattar att jag inte menar. Men en siffra om antalet döda säger ingenting. Finns städer i Sverige där 0 har dött. Om du inte fattar vad jag menar så kan du fundera på det här. Är det farligare att leva i new York än i Göteborg?

     Kommentar avatar
     John, 11 månader sedanSvara

     Fakers: Det inser väl säkert du med att det är garanterat större risk att få covid19 om du går runt i New York än om du knallar runt i Göteborg.

     Kommentar avatar
     Herr Lakers, 11 månader sedanSvara

     Inte nödvändigtvis. Det beror på så många faktorer. Hur du bor hur du lever men också var. Men oavsett om det är så eller inte så var det inte det jag vände mig emot utan att man kastar ur sig en siffra precis som om det säger något. Lite som Trump slänger ur sig grejer om sverge helt utan context.

     Kommentar avatar
     John, 11 månader sedanSvara

     Tror du alltså på fullaste allvar att det är mindre eller lika risktfyllt att gå runt i Göteborg som i New York ? Avenyn eller Broadway ? Fler människor = större risk, det är något du absolut inte köper ? Det är lika riskfyllt att gå runt på stortroget i Växjö som att vandra längst med Bourbon Street i New Orleans ?

     Kommentar avatar
     Herr Lakers, 11 månader sedanSvara

     Som sagt. Beror väl på. Räcker ju med en enda smittbärare för att bli smittad och de flesta vet inte inte om att de bär på smittan. Sedan tror jag inte hockeyspelarna hänger så mycket på avenyn eller broddan i dessa tider så det är nog inte där risken är störst.

     Kommentar avatar
     Herr Lakers, 11 månader sedanSvara

     Men att alla verkar öka finger åt alla andra länder verkar vara en genomgående trend i den här pandomin med media som hejar på och driver skräpet. Bra att lias får spela i HV om det är det han känner är bäst för hans utveckling.

     Kommentar avatar
     John, 11 månader sedanSvara

     Är det att peka finger att jämföra olika länder ? Det var du själv som frågade om jämförelsen.

   • Kommentar avatar
    Rikard, 11 månader sedanSvara

    Tvivlar på att Rangers kan få något för Lias. Magkänslan är att Lias blir kvar i SHL ett par år och sen kanske KHL.

    • Kommentar avatar
     Maxad, 11 månader sedanSvara

     Nu lär det knappast bli nån NHL, med smittad spelare.

     • Kommentar avatar
      Gurun, 11 månader sedanSvara

      Nej, frågan är som sagt hur sugen någon annan klubb är på att få Lias till sig. Jag är tveksam.

      • Kommentar avatar
       Gustav, 11 månader sedanSvara

       Nu är "Flugan" ute och pratar om Frölunda igen...Hockeyns svar på Marcus Berg och Oscar Wendt.

        Kommentar avatar
        Benji , 11 månader sedanSvara

        Ointressant för Frölunda, för gammal när han är klar med att tjäna pengar. Full respekt för detta men att komma till VF när du är 34-35 år är ingen idé. Han snackar alltid om VF men valde en annan väg

        Kommentar avatar
        Manne , 11 månader sedanSvara

        Exakt. Sluta snacka och kom hem istället om du vill spela i Frölunda något mer.

      • Kommentar avatar
       Richard, 11 månader sedanSvara

       Jag tror Lias vill spela i Frölunda om han själv får välja och om Frölunda vill. Men läget är som det är, Rangers bestämmer. De vill få tillbaka lite pengar/värde för en spelare som kan utvecklas till en ännu bättre spelare i rätt omgivning. Case closed tills Rangers agerar. Är minst lika övertygad att han tagit lika stor plats i Frölundas trupp som han gör i HV trupp. De har ingen given plats över.
       Jag tycker han har bra grit och målgöraregenskaper och kan definitivt vara en spelare som lämnar en spelare som Hjalmarsson utanför laget.

       • Kommentar avatar
        Pontus, 11 månader sedanSvara

        Richard: " Är minst lika övertygad att han tagit lika stor plats i Frölundas trupp som han gör i HV trupp. De har ingen given plats över."
        Ähh va? Dom letar ju efter en förstecenter. Vilken dom gärna ser Lias ta. Så jo, han tar nog en större plats där.

        • Kommentar avatar
         Mackan, 11 månader sedanSvara

         Lias i Frölunda NEJ TACK!!!!!!!!!!

         • Kommentar avatar
          Mackan, 11 månader sedanSvara

          Glömde skriva ingen Fredrik Petersson heller till Frölunda

          • Kommentar avatar
           Hannes, 11 månader sedanSvara

           Bara att kolla på Lias avslutning förra säsongen i HV.
           Han hade inte spelat hockey på 1 månad men kom in o öste in poäng. Flera matchavgörande mål. Han kan producera och han är en lite grisig spelare där ute...ingen jag hade tackat nej till.
           Vilen av våra centrar skulle vara bättre än Lias?

            Kommentar avatar
            VF, 11 månader sedanSvara

            Alla.

          • Kommentar avatar
           Benji, 11 månader sedanSvara

           Han hade lätt petat Lasu o Lundqvist på centerplatsen. Kan inte status på Mursak men Lias ser jag väl i klass med Sundström.

           • Kommentar avatar
            Mogge, 11 månader sedanSvara

            Lias skulle passa bra här. Men det är ju stor osäkerhet kring allt.

            • Kommentar avatar
             Hannes, 11 månader sedanSvara

             Jag ser Lias som en bättre spelare än Sundström.
             Grisig ute på isen, småful , fantastiskt spelsinne, stark på pucken och ett bra skott. Duktig båda riktningarna. Han hade varit förstecenter i vilket SHL-lag som helst.

              Kommentar avatar
              Herr Lakers, 11 månader sedanSvara

              Sundström har mer att bevisa. Men båda verkar ha problem att leverera internationellt så återstår om Lias kan ta det steget. För Sundström har nog NHL-spel väldigt liten. Han bör satsa på att försöka bli en jämn toppspelare i SHL.

              Kommentar avatar
              Richard, 11 månader sedanSvara

              Instämmer till fullo, utmärkt beskrivning av Lias

            • Kommentar avatar
             McNorrman , 11 månader sedanSvara

             Är han så bra då???... Är en tavla så fin bara för att någon tycker så??.. Eller är han/tavlan bara överskattad ... Frågan är ställd...

              Kommentar avatar
              Thomas, 11 månader sedanSvara

              Konst bedöms i betraktarens ögon, medans en hockeyspelares prestation kan bedömas i rena siffror (mål, assist, tekningsprocent, räddningsprocent osv). Tycker jag.

            • Kommentar avatar
             Mogge, 11 månader sedanSvara

             Jag tycker personligen att Sundström var bra dom senaste matcherna han spelade.

             • Kommentar avatar
              leif öberg, 11 månader sedanSvara

              Man måste hålla i pengarna nu, spel utan publik, blir svårt för klubbar som har dyra spelare. Lias vill ha hög lön, samt garanterad plats i styrande kedja. VF skall inte störa laget med spelare som har särskilda förmåner, utan alla kan petas om dom inte levererar.

              • Kommentar avatar
               Molly, 11 månader sedanSvara

               Fyllde jämt midsommarafton.
               Fru o barn undrade vad jag önskade mig, jag sa att när man är minålder har man allt.
               Vore trevligt med ett säsongskort i Scandinavium, även om man bor i Småland.
               Så nu ses vi på läktaren så fort som viruset är över.
               Fick ett meddelande från Roger, han grattade mej.
               Jättekul!

                Kommentar avatar
                Pippo, 11 månader sedanSvara

                Underbart! Grattis i efterskott!!

              • Kommentar avatar
               Ref, 11 månader sedanSvara

               Ebert klar för Örebro.

                Kommentar avatar
                Maxad, 11 månader sedanSvara

                Chansen att vinna nåt, var tydligen inte så viktigt för Ebert.

                Kommentar avatar
                Maxad, 11 månader sedanSvara

                Synd, men det gör inte så mycket. Det finns många andra bra backar. Är helt övertygad om att FS hittar nån bra.

              • Kommentar avatar
               Benji , 11 månader sedanSvara

               Synd att inte VF var tillräckligt intressant för Ebert, ligans kanske bästa back. Många här på sidan tror alla vill till VF men många klubbar betalar bättre och ger bättre villkor, skall du spela i VF skall du vara en högt betald brukare eller mellanklass shl spelare. Med Lasch borta så är inte VF lika slagkraftigt och jag är inte imponerad av nyförvärv så långt ( hoppas på att bli överraskad) svårt att säga status på Mursak men enligt rapporter rent svag och ej önskvärd i Bern hoppas på nytändning men VF måste släppa upp truppen. Alla spelare som varit intressanta för SHL har valt andra klubbar! Varför? Sämre betalt?

                Kommentar avatar
                VF, 11 månader sedanSvara

                Situationen i Bern var ju långt ifrån optimal, så man kanske inte skall lägga allt för stor vikt från den tiden. Är inte orolig över Mursak - han kommer leverera.

              • Kommentar avatar
               Molly, 11 månader sedanSvara

               Kan det vara så att spelare inte vill underkasta sig den hårda träningen som Frölunda bedriver.
               Sen under serielunken tycker jag inte vi verkar vara bättre tränade än andra lag.
               Vill Frölunda ha en spelare som Ebert t.ex så är man nog beredda att betala.
               Andra saker som spelar in.

                Kommentar avatar
                Manne , 11 månader sedanSvara

                Precis det man inte är, beredda att betala det som krävs. Då tittar man hellre efter andra alternativ.

                Kommentar avatar
                Sothöna , 11 månader sedanSvara

                Trött på det här snacket om att Frölunda tränar hårdast av alla. Känns mest som en myt. Så fort VF presterar sämre heter det att de är inne i en tung träningsperiod. Övriga lag latar sig i form?

                Kommentar avatar
                Manne , 11 månader sedanSvara

                Alla andra lag tränar garanterat hårt de också, självklart. Sen är det olika upplägg osv. Vilket lag som tränar hårdast? Ja, det är svårt att svara på. Det är på isen det avgörs.

              • Kommentar avatar
               Sothöna, 11 månader sedanSvara

               Frölunda borde kunna locka betydligt fler toppspelare med tanke på att man vinner titlar, gott om stålar, den gedigna organisationen och ligans största publik.

                Kommentar avatar
                Manne , 11 månader sedanSvara

                Absolut. Men det hålls i stålarna i normala tider, men ännu mer nu.

                Kommentar avatar
                Benji , 11 månader sedanSvara

                Sant! Tror det är så enkelt att dom betalar för lite samt att starka individer kan ha svårt att underkasta sig RR 100% och det tror jag han har svårt att acceptera, han är nog bättre på att utveckla unga spelare än att hantera stjärnor!

                Kommentar avatar
                Maxad, 11 månader sedanSvara

                Helt enig där, Hönan.

              • Kommentar avatar
               Benji , 11 månader sedanSvara

               Det är självklart bra att hålla i stålarna men om inte nya oprövade spelare blommar ut och gör succe så är vi inte speciellt potenta tycker truppen ser trög och ganska ointressant ut. Stommen i laget som dom nu försökt några säsonger att genom samtal göra till målskyttar känns sådär, är faktiskt osäker på VFs ambitioner tycker inte det verkar viktigt att vi faktiskt slutade 7a i serien sen kan vi drömma allt vi vill att dom hade vunnit guld ändå. Vi var inte bra punkt.

                Kommentar avatar
                Manne , 11 månader sedanSvara

                Det är mycket floskler hit och dit. Rosseli tex kan inte bli någon målskytt. Han är en hårt jobbande spelare som ska vara jobbig för motståndarna. Skulle han peta in någon puck emellanåt så är det bra, men någon målskytt är han inte. Gör inte om spelare utan låt de utveckla det de redan är bra på. Att göra en hårt jobbande spelare till en målskytt, det går inte. Inte heller att göra en målskytt/finlirare till en grovjobbare. Lite för mycket tro.. Laget just nu är ganska så blekt. Finns inte så mycket som lockar, rent individuellt. Ingen som sticker ut.

              • Kommentar avatar
               Julius, 11 månader sedanSvara

               Varför skall man se VF i år? Maken till ointressant trupp var längesedan jag såg!!! Hur länge Kan Frölunda tjäna pengar på publiken utan att den tröttnar? 0 i underhållning lockar föga. Tveksam

               • Kommentar avatar
                Molly, 11 månader sedanSvara

                Som läget är idag får du inte se hockey på plats.
                det dröjer säkert till nyår.
                Bra att hålla i pengarna så länge.
                Kommer att finnas massor med bra spelare lediga efter nyår.

                 Kommentar avatar
                 Benji , 11 månader sedanSvara

                 Molly varför nyår? Du har ingen aning och varför skulle det finnas massor av bra spelare på marknaden då?? Som läget är nu är det ingen hockey så jag har inga tankar att se det på plats innan dom börjar och blir det spel i sept så sänds det på tv. Att hålla i pengarna är säkert bra men vi är långt från bra. Alla spelare vill ha betalt efter förmåga och efterfrågan dvs bra spelare bra betalt tidiga kontrakt mellanskiktet lägre lön sämre kvalitet, Se hur samtliga trupper rustar täcker upp efter förlorade spelare men inte med bästa vilja kan jag tycka att VF ser starka ut!

                 Kommentar avatar
                 Manne , 11 månader sedanSvara

                 Benji: Enig med dig! Många lag ser starkare ut än oss, på pappret. De värvare ersättare när bra spelare försvinner till andra ligor, vi gör inte det. Är Lasch ersatt? Nej. Är Fagemo ersatt? Nej. Är Rakshani ersatt? Nej. Visst, Mursak har kommit in och kommer göra avtryck. Definitivt! Jag är inte orolig för backsidan, men framåt är det tunt och det var redan förra säsongen svårigheter med att göra mål emellanåt. Vi var mycket i hörnorna. Jag tror inte att de hade värvat rejäl spets framåt även om Covid-19 inte hade anlänt. Det är tunt och det kommer visa sig.

               • Kommentar avatar
                Christy Walton, 11 månader sedanSvara

                Jag har inga ord för den fantastiska vinsten som du hjälpte mig att tjäna på bara en vecka med strategi för binära optioner. Jag är så ledsen att jag tvivlade på i början, jag investerade $ 200 och tjänade $ 2500 på bara en vecka och fortsatte att investera mer, idag är jag ekonomiskt framgångsrik kan du kontakta honom via e-post: carlose78910@gmail.com
                Via whatsapp: (+12166263236)
                Jag råder att du inte ska tveka. Han är fantastisk.


                Lämna en kommentar