Johnsson lovade gott i NHL, tuff sits för DN nu


► All denna spam – den ska bort.
► Lovande NHL-debut av Andreas Johnsson,
► Disciplinnämnden i tufft läge.

Rakapuckar.com bild

LITE SNABBT BARA i väntan på Frölundas träning:

Jag är ledsen för all jäkla spam i kommentarsfältet, det är inget jag kan göra något åt själv – men det kommer att åtgärdas.

Dennie, som byggt den här sajten, är en upptagen man, men vi sågs för en och en halv vecka sedan, och han lovade att så fort han hann se över spamsituationen.

Plus en del annat.

Som att kunna styckeindela när man skriver kommentarer, som att länkar inne i texter ska synas tydligare.

Det kostar mig en slant, men det är det värt.

Tanken är att bli av med spam genom att inte tillåta länkar i kommentarsfältet.

Hoppas det fungerar.

Igen – ledsen för nuvarande situation, jag tar bort så fort jag ser, men jag är inte inne på sajten 24/7.

Rakapuckar.com bild

***

Andreas Johnsons NHL-debut snabbspolade jag mig igenom i morse.

Lovande, tyckte jag.

Andreas var respektlös, aggressiv, intensiv i de sisådär sju minuterna han fick, men det intressantaste budskapet kom ju före matchen.

Torontocoachen Mike Babcock (på bilden till höger, bakom Johnsson) sa då att han såg ex-frölundaiten som en ordinarie NHL-spelare nästa säsong.

Okej, det är ingen garanti, men en bra indikation. Gott så.

Några stygn blev det också. Att det var så allvarligt noterade jag faktiskt inte under sändningen.

***

Jag förutsätter att Luleås Daniel Sondell stängs av för sin huvudtackling på Brynäs Johan Alcén, men disciplinnämnden (DN) har onekligen satt sig i en tuff sits när man friade Jacob Blomqvists blindside-smäll på Emil Larsson i match 1.

Nå, två fel gör inte ett rätt, DN kan inte blunda nu, ska inte blunda nu, men reaktionerna i Luleå … oj, de lär bli starka.

Rakapuckar.com bild

Min åsikt om Blomqvists tackling vet ni: självklart skulle den ha lett till avstängning även om han inte primärt träffade huvudet.

Blindside. Respektlös. Typ av tackling som måste bort. 

Sondell vs Alcén här:

 

Rakapuckar.com bild

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
13 kommentarer
 • Kommentar avatar
  N, 1 år sedanSvara

  Så enig här Leman! Wow vilken klantig sits dom satt sig i. Självklart ska denna på alcen vara avstängning, men egentligen borde den rendera mindre än Blomqvist, blomqvist var trots allt blindside och skickade mer ut axeln i en rörelse för att träffa.
  Nej klantigt gjort av DN detta.

  • Kommentar avatar
   N, 1 år sedanSvara

   Ang. sidan så kan vem som helst med lite wordpress kompetens lösa detta gratis då det är väldigt enkelt. Det är ju ett köpt tema som enkelt kan modifieras.

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 1 år sedanSvara

    Inte wordpress-baserat, detta. Då hade jag nästan kunnat själv. :)

    Kommentar avatar
    Första N :), 1 år sedanSvara

    Snyggt N att du tog samma signatur som mig på tillägget :)

  • Kommentar avatar
   Anna Agdestein, 1 år sedanSvara

   Bra nyheter om sidan.. Även om det kostar dig... Får väl lägga på lite i prenumerationsavgift... om inte Frölunda och SJ tar alla mina pengar... Nåja. lite ska väl bli över... :)

   • Kommentar avatar
    Ingemar, 1 år sedanSvara

    Instämmer till fullo angående DN,sicken urdålig sits de satt sig i när de friade Blomqvist (som naturligtvis borde renderat avstängning ,dåliga bilder som de skyllde på, är ju en värdelös och dålig bortförklaring ).Förstår verkligen inte hur de tänkte i det fallet .Var de fega pga att det är slutspel?,isåfall idiotiskt tänk ,huvud och kroppar är precis lika viktiga där som i grundserien .Tyvärr släpps det igenom många grejer när det gäller slutspel,nivån ändras från många håll ,domare/DN m.m,det syns tydligt,även om de inte erkänner det .Klar avstängning på Sandell,men vågar de ta den ?Tjaa,finns inget alternativ ,men som sagt ,det är inte en konsekvent linje isåfall.Såg på LHC-HV ,och är helt stum av förvåning att domarna struntade i att visa ut någon i situationen framför mål,när Olimb fick en crosschecking,Sylvegårdh en en klubb/smäll på käften,domaren 4-5 meter därifrån ,helt sonika struntade i det ,VARFÖR ??Regler skall väl ändå följas ,trots att det är slutspel ??Bråket innan nedsläpp ,rena rama sandlådenivån ,som definitivt inte är något att uppmuntra.SHL ,ta tag i dessa fjanterier.

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 1 år sedanSvara

     Vi vet ju att crosschecking framför mål är okej. Tyvärr. Patetiskt.

   • Kommentar avatar
    Daniel K, 1 år sedanSvara

    Ja nu blir det jobbigt för DN. Samtidigt så var väl videomaterialet väldigt dåligt på den dom friade men någon typ av straff för blindside borde kanske ändå delats ut även om det var svårt för DN att avgöra hur det var med kraft riktad mot huvudet?
    Blir ett himla liv idag när det domen kommer oavsett om den blir friande eller fällande.

    • Kommentar avatar
     Mattias, 1 år sedanSvara

     tacklingen Sylvegård ger Pilut ser ut som en hopptackling. innan han träffar skjuter han ifrån med bägge benen och bägge skridskorna har lämnat isen innan tacklingen träffar... solklart utvisning i mina ögon

     • Kommentar avatar
      Peter Smögen, 1 år sedanSvara

      Blir folk ens förvånade längre? DN och domarkåren håller obeskrivligt usel nivå. Kalle Anka nivå rakt igenom. Givetvis ska Luleå frias, ellet klarar dom inte ens av att vara konsekvent dåliga?

       Kommentar avatar
       ? , 1 år sedanSvara

       Fast gör två fel ett rätt? :)

       Kommentar avatar
       Peter Smögen, 1 år sedanSvara

       Nej men det ger rättvisa i det här fallet, varför ska Luleå straffas för att DN är inkompetenta? Varför ska Brynäs kanske viktigaste spelare gå fri? Högst orättvist sportsligt sett...

     • Kommentar avatar
      Conta, 1 år sedanSvara

      Håller med angående Sylvegård.Han satsar väldigt hår och hoppar och lyfter armbåge.Sylvegård brukar spela fult fattar inte varför han klarar sig undan varje gång.Nej Sylvegård har inte alla hjärnceller hemma.

      • Kommentar avatar
       Peter Smögen, 1 år sedanSvara

       Avskyr Sylvegård men tänk vad nyttig för ett lag, satte på egen hand HV helt ur balans och sen var saken klar. Tacklingen är svår att bedöma, lutar nog åt att domarna för en gångs skull fick det rätt här....

       • Kommentar avatar
        Nolte, 1 år sedanSvara

        Tycker att såväl domare som DN kommit fel in i slutspelet. Dels genom att fria Blomqvist och sen genom att bara ge sondell 2+10. Varför blev det helt plötsligt 2+10 då det varit matchstraff hela säsongen? Är det helt plötsligt ok att sänka folk för att det är slutspel? För sondells tackling är inte tveksam, den är solklart i huvudet och Alcen fick en hjärnskakning.

        • Kommentar avatar
         Peter Smögen, 1 år sedanSvara

         Vilken skitsnack av DN för att dölja sina egna tillkortakommanden. ”Anmälan felskriven” blindstyrena har väl bilderna? Noll förtroende för idioterna där.

         • Kommentar avatar
          http://idmfreedownload.org/, 1 år sedanSvara

          Hi just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren't loading correctly.
          I'm not sure why but I think its a linking issue. I've tried it in two different internet browsers and both show the same outcome. http://idmfreedownload.org/

          • Kommentar avatar
           IDM Crack, 1 år sedanSvara

           Great article. http://freeidmcrack.com/idm-6-30-build-2-portable-free-download-100-working-with-video/


           Lämna en kommentar