Lundqvist förstod inte matchstraffet – blindside, tyckte Malmötränaren


► Joel Lundqvist kunde inte begripa hur han fick matchstraff i situationen med Jens Olsson:
► – För mig är det ingenting, han sätter sig i en dålig position, jag hade gjort likadant igen. Jag är inställd på att spela på fredag.
► – Klockren huvudtackling från blindside, tyckte Malmötränaren Peter Andersson.

Rakapuckar.com bild

Joel Lundqvist mötte media efter 7–2-segern mot Malmö.


FRÖLUNDAS KAPTEN VAR synbart less och oförstående till sitt matchstraff där han träffade huvudet på Jens Olsson.

Joel Lundqvist  la ansvaret på Malmöbacken:

– Jag går in för att tackla, åker rakt mot pucken, han ser att jag kommer, försöker spänna upp kroppen, det är min reaktion. Jag åker rakt fram, han stannar upp för att undvika smällen. Jag åker rakt fram med armarna nere, för mig är det inte ens utvisning.

Malmös tränare Peter Andersson höll låg profil på presskonferensen men försökte (likt i fjol) sätta press på situationsrummet i en videointervju med Mr Madhawk. Han sa där:

– Klockren huvudtackling från blindside.

Lundqvist – som gjorde sitt 200:e mål för Frölunda (6–1) just före incidenten med Olsson – höll förstås inte alls med:

– Han (Olsson) sätter sig i en dålig situation. Jag ska på en halvsekund hinna avbryta för att han undviker tacklingen? Det går inte. Jag vet inte hur jag skulle kunna göra något annorlunda. Jag hade en sekvens just före med (Fredrik) Händemark, han spände kroppen istället.

Rakapuckar.com bild

** Du hade gjort likadant igen om samma situation uppkommit?
– Ja! Om jag bara går in och petar så åker han rakt fram. Han måste sätta sig i en bättre position.

Tydligt att Peter Andersson tog till alla knep i boken för att få till en avstängning på Joel Lundqvist, Peter såg förstås också att det inte var en blindside-tackling.

Men man spelar de kort man har. Fair enough.

Jag står dock fast vid vad jag skrev i matchtexten, det här var ingen ful tackling, det var oerhört olyckligt att Jens Olsson blev skadad, men jag ser ingen anmälning komma.

– Jag är inställd på att spela, sa också Lundqvist.

Inte heller tror jag Lars Bryggman blir anmäld för tacklingen i ryggen på Brandon Gormley. Riktigt så allvarlig tyckte jag inte den var.

Rakapuckar.com bild

Men för Frölundas PP är det nog bra om Gormley snart slutar bli skadad.

Ingen uppdatering fanns förstås att få om kanadensarens hälsotillstånd, min gissning är fortfarande att det inte ska behöva vara så jätteallvarligt.

***

Torsdag morgon lite snack med Johan Mattsson och mina fem bästa i Frölunda.

***

Stort tack för att ni betalar för journalistiken. Annars hade ni inte läst de här raderna.

1 kr/dag, 30 kr/månad, är rekommenderat minimipris.

Swish: 0736-854501
Bank: SEB 5001 00 769-13

Rakapuckar.com bild

***

Glöm inte kika på vårt Instagramkonto.  Facebooksidan följer ni väl också?

Rakapuckar.com bild

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
28 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Rune, 9 månader sedanSvara

  Det enda som är "blind" är Peter Andersson. Jäkla fjanterier!

  • Kommentar avatar
   Gunnar, 9 månader sedanSvara

   Vad var det för JG kopia som stod i mål för Malmö ikväll, Voldun vem är det och varför stod inte Oscar Alsenfelt ? Är den sistnämnda skadad är Malmö riktigt illa ute är det ut som. Härlig vinst ikväll!

    Kommentar avatar
    Henrik Leman, 9 månader sedanSvara

    Fånig kommentar. Tänk att det är så roligt att hacka på JG även när han inte spelar. Dessutom: vad tycker du Volden skulle gjort? Vilka mål skulle han ha tagit? Alsenfelt är inte skadad, lär stå på fredag.

    Kommentar avatar
    John, 9 månader sedanSvara

    Instämmer med Leman, så oerhört töntigt att håna JG. Seriöst vad vill du uppnå Gunnar? Höjning...

    Kommentar avatar
    Henke, 9 månader sedanSvara

    Jag tycker ni går lite väl hårt åt Gunnar. Man får väl tycka att Volden håller JG klass om man vill, det är elitidrott vi snackar och inte miniorerna i scoutföreningen. Görgo vinst oavsett.

    Kommentar avatar
    John, 9 månader sedanSvara

    Om Gunnar har rätt att gå hårt åt JG så har väl jag rätt att svara med samma mynt? Dessutom så är det ju inga personangrepp eller något som sysslas med utan enbart ett ifrågasättande av hans uttalande. Så lugna dig med ”White knight” här nu...

    Kommentar avatar
    Karl, 9 månader sedanSvara

    Leman: Man får inte tyckta att JG är värdelös menar du ? Man får inte tycka att Volden är värdelös heller ? Du kanske måste skriva upp vilka regler som gäller för rakapuckar där uppenbarligen den första punkten måste vara "aldrig, aldrig tycka att vinnaren är kass". Nu får du ge dig, du är löjlig med dina patetiska försök att hylla JG på. Eller tycker du kanske att vi ska värva Volden så du får en målvakt till att ta under dina vingar och hylla till skyarna ?

    Kommentar avatar
    John, 9 månader sedanSvara

    Herregud... är du läskunnig? Han ifrågasätter AGERANDET av HÅNA en spelare som INTE SPELADE MATCHEN. Förstår att det är svårt att förstå tanken av att fördöma idiotiska uttalanden som ungefär det du precis skrev. EXAKT ALLA fattar att Mattsson är BÄTTRE av dem båda. Leman har till och med skrivit detta själv ex antal gånger. Men att små människor ska sitta och såga en spelare som vunnit ex. Antal titlar med/åt Frölunda är så frunktansvärt störande. Men du ”Karl” kanske själv har ett JVM guld ett SM-guld och några chl medaljer att plocka fram? Tänkte väl det...

    Kommentar avatar
    Karl, 9 månader sedanSvara

    Hur stora problem har inte du då ?! Eller förstår du verkligen inte att man kan tycka att JG är värdelös, att din världsbild inte gäller för alla ? Wow ett JVM guld för 7 år sedan och ett SHL guld mot Skellefteå som spelade sin 3dje målvakt, eller något guld ifrån en träningsturnering. Herrejävlar vad bra! Helt sjukt fantastiskt.

    Kommentar avatar
    Henke, 9 månader sedanSvara

    John, är du säker på att du inte glömt ett a mellan h och n i ditt förnamn och att ditt efternamn börjar på G. ;-)

    Kommentar avatar
    Gunnar, 9 månader sedanSvara

    Shit...asså var det att håna JG att jämföra honom med Voldun ? Om man säger en sådan sak är det då inte ni själva som är stygga mot stackars Voldun ? Är det då inte ni som hånar Voldun ?

    Kommentar avatar
    John, 9 månader sedanSvara

    ”Karl” du måste ju vara en av dem här otroligt slöa gubbarna som står och lallar i ”GG” annars så börjar jag bli otroligt konfunderad. Ingen har sagt ”JG är Sverige bästa målvakt och borde spela i landslaget” verkligen ingen... Men att påstå att han är världelös? Tror du på riktigt man kommer till denna nivån om man är värdelös? Oavsett om det är 7 år sedan eller 20 år sedan, mannen det är fortfarande 100% bättre än vad du någonsin presterat.

    Kommentar avatar
    Karl, 9 månader sedanSvara

    Okej "John" själv lallar du runt i grundskolan och kan inte förstå hur inte precis alla tycker rätt som du gör ? Och vad är det för dumheter du skriver, du menar på fullaste allvar att man inte får kritisera en elitidrottare för " man själv kan inte bättre"....okej, grundskolan var att ta i kanske.

    Kommentar avatar
    Wiken, 9 månader sedanSvara

    Karl, finns kurser i analys och reflektion du borde fundera kring.. Enda dumheterna står du för just nu..

    Kommentar avatar
    Epoe, 9 månader sedanSvara

    alla vetatt leman gillar jg. så d

    Kommentar avatar
    HP, 9 månader sedanSvara

    Haha du känner inte alla så kan inte dra den slutsatsen.. Snacka om tro lite väl mycket om sig själv va..

  • Kommentar avatar
   DD, 9 månader sedanSvara

   Peter är en patetisk människa. Visst att man ska försöka skaffa sig fördelar men inte genom att ljuga människor upp i ansiktet. Han vet inte vad fair play är och är en fuskare. Skickar in clownerna för att försöka få Mattsson skadad. Nej, den mannen har man ingen som helst respekt för. Tur det finns tränare som Hallam och Pennerborn.

    Kommentar avatar
    Nisse, 9 månader sedanSvara

    Rönnberg har man respekt för!? Till låt mig skratta! Så fort Frölunda får en utv så gnäller han! Så är det varenda gång dom zoomar in han på tv. Eller bråket med Skellefteå tränaren för ett antal år sen? Väldigt hög nivå där. Håller med att Jens har en stor skuld att den träffar i huvet. Vi får väl se vad lotterinämden kommer fram till.

    Kommentar avatar
    Manne , 9 månader sedanSvara

    Nisse: Ge dig nu. Rönnberg för X antal år sedan skrek på allt och alla, betydligt mer sansad nu. Går knappt att jämföra. Men du är ingen Frölundait och därför har du heller ingen koll på det. Räcker så.

  • Kommentar avatar
   Pehr, 9 månader sedanSvara

   De blir ju bara patetiskt Peters uttalande. Blind side? Vet han inte vad de är efter alla hans år inom hockeyn? Förstår att man vill försöka fuska till sig fördelar men de blir ju bara patetiskt.. förväntar mig att Joel spelar nästa match, de kan aldrig leda till en avstängning de där.

   • Kommentar avatar
    Thomas J, 9 månader sedanSvara

    Håller med HL
    J -ligt lågt att hacka J G som inte ens spelade.
    Och man får gärna tycka vad man vill men man behöver ju inte skriva bara för skrivandets skull.
    Inser man inte att det inte var målvaktens fel att Malmö förlorade idag,
    utan att det berodde på Frölunda idag var ett både bättre och snabbare lag.
    Och jag såg åtminstone inga direkta målvaktstavlor.

    • Kommentar avatar
     Gammelwargen, 9 månader sedanSvara

     Att Peter A anser att Joel ska stängas av, är exakt lika överraskande som att höra Magdalena A säga att skatterna är för låga i Sverige.

     • Kommentar avatar
      Jonny Andersson, 9 månader sedanSvara

      Syntes så klart vad som skulle hända i sista sekundrarna. Peter "Ärkegrisen" Andersson sätter in sina neandertalare på isen. Dom var bara där av en anledning försöka få till matchstraff/evetuella skador och avstägningar inför nästa match. STÄNG AV HELA MALMÖ. Peter Andersson är nog den största grunollen som stått i ett bås.. PATETISK ledare. Skickar in sina tools med 3 sekunder kvar för att medvetet försöka skada Mattsson.
      Stäng av Malmö..

      • Kommentar avatar
       Manne , 9 månader sedanSvara

       Bryggmans tackling är inte snygg Leman. Han ser siffrorna klart och tydligt, men väljer ändå att sätta in en propp med skaplig fart. Dålig respekt.

       • Kommentar avatar
        Per, 9 månader sedanSvara

        Måste säga att Frölundas spel är sjukt imponerande. Alka vet ju att Frölunda är bättre än mif men att Frölunda skulle vara så här mycket bättre, det trodde inte jag.
        Peter är Peter, inte så mycket att bry dig om. DN är däremot ett större orosmoment. Finns ingen konsekvens i deras domar. Kan bli allt från 0 till 9 matcher.

         Kommentar avatar
         Mattias, 9 månader sedanSvara

         Instämmer. Oerhört imponerande spel av Frölunda så här långt. Vi var dessutom riktigt starka i bortamatchen där vi föll. Slipper vi skador kan det här bära långt. Viktigt att forwards får vara hela, där är vi lite tunnare. Fjellström och Petersons tid kommer, men de väger nu lite för lätt. Hade hellre sett Nässen.

         Kommentar avatar
         Henrik indian i exil, 9 månader sedanSvara

         Håller helt med dig Per. Jag är grymt imponerad over laginsatsen och att alla höjt sig. Westerholmarna ser jag gärna kvar i Frölunda såsom de har utvecklats. Det känns plötsligt som om alla kan göra mål och producera (Nja MRO och Friberg har det fortsatt trubbigt, men gör nytta på andra sätt). Jag tror också att laget vågar mer med ett tryggt målvaktsspel där bak. Det ska bli skoj på fredag.

       • Kommentar avatar
        Håkan G, 9 månader sedanSvara

        När Malmö trappar ner på grisandet har de absolut ingenting. Att de plötsligt skall börja spela bra hockey känns inte sannolikt alls. RR har definitivt vunnit coachmatchen så här långt. Tycker att Andersson fattat massor med felaktiga beslut och därefter står apatisk i båset.

        • Kommentar avatar
         Nolte, 9 månader sedanSvara

         Anmälan mot Joel inne nu. Att läsa av texten så har Joel en avstängning att vänta. I texten framgår att det kunde undvikits om Joel gått på puck istället för att vara beredd på en tackling. Inget om att Jens kunde tagit emot en tackling istället för att försöka dra sig undan i sista sekund. Så blir väl 3 matcher antagligen.

          Kommentar avatar
          Henrik indian i exil, 9 månader sedanSvara

          Tack för info Nolte och skulle Joel bli avstängd så tappar jag allt förtroende för lotterinämnden, pajaskonster. Jag stör mig speciellt på denna text i anmälan (det är väl för f-n inte damhockey där tacklingar är förbjudet som spelas): "Lundqvist förflyttade sig då åt höger för att tackla Olsson, en tackling som endast träffade över hakan på Malmöspelaren. Tacklingen hade kunnat undvikas om Lundqvist istället åkt efter pucken."

          Kommentar avatar
          Pehr, 9 månader sedanSvara

          Fast han kommer bli avstängd , Frölunda är väl det laget som drabbats väldigt hårt av DN tidigare. Så säkert 2-3 matcher för något som knappt borde varit matchstraff

          Kommentar avatar
          Svante, 9 månader sedanSvara

          Korrupta

          Kommentar avatar
          Henrik indian i exil , 9 månader sedanSvara

          Det lutar väl åt det Pehr, men lotterinämnden friade nyligen Frödén för hans tackling mot Rundqvist så en strimma hopp finns.

          Kommentar avatar
          Pehr, 9 månader sedanSvara

          Enig där Henrik, men tyvärr har vi ju inte sett en konsekvent bedömning av detta tidigare , men vem som fått fram att Joel flyttar sig till höger i tacklingstillfället vill man ju veta, enda som händer är väl att Olsson byter riktning på sin kropp genom att plötsligt stanna när han ska bli tacklad

          Kommentar avatar
          JE, 9 månader sedanSvara

          Måste nog veva sekvensen om och om igen för hur kan de få det till att han vinklar höger för att träffa, Olsson försöker vika undan precis i tacklingstillfället och är tacklingsbar, skulle då Joel på en Nanosekund ta beslutet att ok Olsson vill inte tacklas jag viker över och går på puck istället???? Otroligt säger jag bara och skulle inte förvåna en sekund om han dessutom blir fälld, Rosseli blev tidigare fälld under säsongen för en förseelse som de några matcher senare på en annan spelare friade helt, så man börjar undra vad nämnden egentligen baserar sina beslut på, klubbtillhörighet??

          Kommentar avatar
          Henrik indian i exil, 9 månader sedanSvara

          +1 på era kommentarer JE och Pehr

          Kommentar avatar
          mike, 9 månader sedanSvara

          De beskriver det som sker, fast i fel ordning, även om förflyttar sig kanske inte riktigt är rätt ord. Det är ju mer att Joel lutar/riktar kroppen åt höger för att dela ut tacklingen. Det upptäcker JO, och försöker undvika smällen genom att bromsa in, varav tacklingen delvis träffar i ansiktet. Hade inte JO bromsat in, utan tagit tacklingen, hade vi inte haft denna diskussionen idag. Joel kan omöjligtvis avbryta tacklingen på en millisekund, det borde rimligen även DN förstå. Blir det ytterligare avstängning på det här, då kan man på allvar lägga ner hela DN, och Leman kan sluta prata om ytterst kompetent manskap hos DN.

        • Kommentar avatar
         Joel anmäld ...., 9 månader sedanSvara

         Frölunda
         Tre minuter in i den tredje perioden i gårdagens möte mellan Frölunda och Malmö spelades en puck upp bakifrån gästernas mål. Malmöspelaren Jens Olsson och Frölundaspelaren Joel Lundqvist åkte mot pucken, som gick förbi de båda spelarna. Lundqvist sökte en tackling på Olsson, som bromsade in för att undvika att bli tacklad.
         Lundqvist förflyttade sig då åt höger för att tackla Olsson, en tackling som endast träffade över hakan på Malmöspelaren. Tacklingen hade kunnat undvikas om Lundqvist istället åkt efter pucken.

         • Kommentar avatar
          Svante, 9 månader sedanSvara

          Tråkigt men väntat. Finns väl starka krafter som ser varje möjlighet att försämra Frölundas chanser. Som tur är vinner vi ändå, Malmö är alldeles för dåliga

          • Kommentar avatar
           mike, 9 månader sedanSvara

           Stor respekt för spelaren Peter Andersson. För tränaren Peter Andersson, ingen alls. Ingen heder överhuvudtaget.

           • Kommentar avatar
            Manne , 9 månader sedanSvara

            Tombolanämnden i farten igen.

            • Kommentar avatar
             Filip , 9 månader sedanSvara

             Peter satt väl i domarrummet efter matchen och grät och tillslut valde domarna att anmäla. Domarna insåg väl att han aldrig skulle sluta lipa om dom inte anmälde.

             • Kommentar avatar
              Svante, 9 månader sedanSvara

              Blir det ett straff, måste Frölunda överklaga!

               Kommentar avatar
               EDWARD 51, 9 månader sedanSvara

               Till Riksidrottsnämnden("HD")! Ni kommer väl ihåg vad Luleås spelare(lagkapten) Chris Abbot gjorde 2015 i kvartsfinalen? Överklagade och fick fortsätta. RI upphävde hans avstängning-tills vidare som det hette. Men o andra sidan blev det ju ingen mer fortsättning för Luleå den gången. Vet inte vad som är bäst att göra? Kanske tillstyrker RI ändå senare DN:s beslut och risk för att vara utan JL i ett senare skede, kan nog vara sämre.

             • Kommentar avatar
              JE, 9 månader sedanSvara

              Har nu suttit och vevat fram och tillbaks hur länge som helst, Joel går tveklöst in för att tackla men hur kan de få det till att han vinklar höger är en gåta, hela hans åkbana går på en linje och den viker han inte en millimeter från, däremot trycker han mot med höger med axel men det är enbart för att kunna ta emot tacklingen från Jens Olsson som i sista sekund tvekar och försöker komma undan, visst Joel är stenhård i kroppen och Händemark fick ont i tacklingen innan kanske var det som gjorde att Olsson försökte komma undan. Men sistuationsrummet kan omöjligt spelat hockey eller nån annan sport med kontakt i för i den situationen är det omöjligt i den farten att ta in att Olsson försöker undkomma tacklingen, byta åkriktning.
              Summa summarum, inför damhockeyregler dvs inga tacklingar tillåtna.
              Vad hade hänt om Görtz fått in sin satsning på Lasch??? Där lyckades Lasch undkomma, ser den som en allvarligare förseelse i så fall, även Gormleys som jag inte tycket var så allvarlig och att han hade eget ansvar men dock en tackling i ryggen som tog illa men där var det ingen game penalty, även att skada uppstod.

              • Kommentar avatar
               Mikael , 9 månader sedanSvara

               Djävligt konstigt att joels tackling var såååå vidrig, när tacklingen på Gormley inte anmäls. DEN var verkligen rakt i ryggen.
               MenvDEN tyckte nog säkert Peter Andersson var helt juste..... och tydligen dommarna med

                Kommentar avatar
                Svante, 9 månader sedanSvara

                Det blev 2 minuter på Bryggman för ryggtacklingen, men det var en efterkonstruktion då ingen blåste när det hände. Fyra blindstyren som inte ser, inte klokt

                Kommentar avatar
                Epoe, 9 månader sedanSvara

                Det var ingen utvisning på Joel från början heller faktiskt

              • Kommentar avatar
               JE, 9 månader sedanSvara

               Tyvärr är det väl så att Peter Andersson has done it again, kan man inte vinna matcherna på banan tar man till andra åtgärder, lyckades ju sist.. Peter säger som Fabricius, what ever it takes...

               • Kommentar avatar
                Andreas, 9 månader sedanSvara


                Tänkte från början när detta forum uppstod att det var gött med ett forum där man kunde snacka hockey sakligt och seriöst och inte hålla på med massa trams som i många av facebooktrådarna, men tyvärr inte. JG har inte ens stått de senaste matcherna och får ändå massa skit, det är ju jävligt löjligt och fruktansvärt låg nivå.
                Det är väldigt hög nivå på journalistiken och innehållet i krönikorna, då kan man väl försöka hålla nivån därefter i kommentarsfältet med.

                • Kommentar avatar
                 Andreas, 9 månader sedanSvara


                 Tänkte från början när detta forum uppstod att det var gött med ett forum där man kunde snacka hockey sakligt och seriöst och inte hålla på med massa trams som i många av facebooktrådarna, men tyvärr inte. JG har inte ens stått de senaste matcherna och får ändå massa skit, det är ju jävligt löjligt och fruktansvärt låg nivå.
                 Det är väldigt hög nivå på journalistiken och innehållet i krönikorna, då kan man väl försöka hålla nivån därefter i kommentarsfältet med.

                 • Kommentar avatar
                  Andreas, 9 månader sedanSvara


                  Tänkte från början när detta forum uppstod att det var gött med ett forum där man kunde snacka hockey sakligt och seriöst och inte hålla på med massa trams som i många av facebooktrådarna, men tyvärr inte. JG har inte ens stått de senaste matcherna och får ändå massa skit, det är ju jävligt löjligt och fruktansvärt låg nivå.
                  Det är väldigt hög nivå på journalistiken och innehållet i krönikorna, då kan man väl försöka hålla nivån därefter i kommentarsfältet med.

                  • Kommentar avatar
                   Jonny Andersson, 9 månader sedanSvara

                   Nu e det bevisat. Shl och lotterinämnd är livrädda för Peter Andersson. Att Joels tackling ens tas upp är nog största skandalen i år. Bryggman hårda boarfing i ryggen på Gormley sopas under mattan. SHL = hickeymördare

                   • Kommentar avatar
                    JT, 9 månader sedanSvara

                    Att få slå , haka , crosschecka, snacka skit , hota och försöka skada sina motspelare i en kvartsfinal i SHL och komma undan med det är katastrof för hockeyn. Just detta skit hockey praktiserar Malmö. Spelet ska vara hårt men ärligt.

                    • Kommentar avatar
                     Per, 9 månader sedanSvara

                     ”Tacklingen hade kunnat undvikas om Lundqvist istället åkt efter pucken.”
                     Igår sa Peter detta. Nu säger DN samma sak... (Är DN=Peter?) Betyder det att det är förbjudet att gå på spelare istället för puck? Kan någon berätta för mig var i regelboken jag ska leta för att hitta detta förbud. Undrar oxå varför Jens inte är tacklingsbar i situationen.
                     Varför gäller inte samma resonemang för skåningen som tacklade sönder Gormley? Hade skåningen gått på puck hade tacklingen kunnat undvikas. Faktiskt är det ju så att alla tacklingar kan undvikas om man undviker tacklingar och går på puck istället.
                     Skåningen med hakan missar pucken. Joel tar säkert för givet att Jens har normal bollkänsla och kommer ta pucken. Jens möter Joels blick och båda går in för tackling. Jens fegar ur (står bara upp mot barn i Mora) och hoppar undan. Hur ska Joel veta att Jens ska missa pucken och därefter hoppa undan tacklingen? Väntar med spänning på hur DN ska motivera sin avstängning på 3-5 matcher.

                     • Kommentar avatar
                      Martin, 9 månader sedanSvara

                      Gormley står olyckligt med ansiktet mot sargen när Bryggman träffar axel mot axel på Gormley, det blev en liten knuff. En 2 minuter utvisning som högst ska det vara.....Man måste väl få tacklas i hockey?

                       Kommentar avatar
                       JE, 9 månader sedanSvara

                       Tydligen inte eftersom Joel riskerar avstängning..

                       Kommentar avatar
                       Martin, 9 månader sedanSvara

                       Joels tackling var lite fulare. Det är min åsikt bara

                       Kommentar avatar
                       JE, 9 månader sedanSvara

                       Man kan ha delade åsikter, det är en tackling i ryggen på Gormley, kunde undvikits, Joels tycker jag inte är ful, inga armbågar hopp eller liknande, snarare så att Jens Olsson sätter sig i situationen själv då han försöker undkomma precis vid tacklingstillfället istället för att ta emot och det är då man blir skadad.

                       Kommentar avatar
                       Martin, 9 månader sedanSvara

                       Oavsett hur situationen ser ut före tacklingen så är min uppfattning att Joel tacklar i huvudet och en huvudtackling är alltid en huvudtackling....sån måste bort från hockeyn

                     • Kommentar avatar
                      Sothöna , 9 månader sedanSvara

                      Blir Joel avstängd är det hög tid att skicka in Printz och märka Syltegård.
                      Oavsett vad så pissar vi hem den här matchserien.
                      Seger på freitag bokat och klart.


                      Lämna en kommentar