Viktigt med två puckar i luften samtidigt ...


► God morgon, läsare av rakapuckar.com – det är måndag och således Morning Mailbag.
► Er tur. Men först min.
► Jag ska tjata lite. Vara övertydlig. Senare i veckan blir det halvårsbokslut.

Rakapuckar.com bild


JAG ÄR EN varm anhängare av att ta en sak i taget, säkert en del av mitt ”ordning och reda-syndrom”, typ att jag inte kan lämna disk på diskbänken, inte kan äta innan jag diskat av stekpannan alternativt ställt/lagt allt i blöt.

Ordning. Och. Reda.

Var sak har sin tid, sin plats i kön.

Därför jag reagerade så starkt i helgen när folk med Frölundasympatier skrev till mig: ”Men herregud, Leman – hur kan du tycka ännu en match med noll gjorda mål är bra? Ser du inte vilka offensiva problem det här laget har? Du måste ju kritisera?!”

Ser jag inte? Självklart. Finns det någon som inte ser? Vi har ju pratat om det här ända sedan i höstas. Frölundas offensivt begränsade lag kräver starkt försvars- och målvaktsspel och/eller ett vasst power play för att nå någon som helst framgång.

Måste kritisera? Visst, men igen: var sak har sin tid!

Efter fyra förluster på fem matcher, efter den hemska kollapsen i Örebro (1–7), var det förstås jäkligt bra av Frölundas spelare att samla ihop sig så till den milda grad att Växjös Sam Hallam lugnt tvingades konstatera att hans lag räddade en poäng. 

Rakapuckar.com bild

Här är det ju oerhört viktigt att kunna hålla två bollar (puckar?) i luften samtidigt. 

Förstår ni?

Det ena utesluter inte det andra; Frölundas starka lördagsmoral, starka lördagsinsats, tar inte bort bristen på målskyttar. Inte på något vis. Däremot var den ett bevis på att Frölunda kan bråka med alla lag i SHL om man spelar på rätt sätt, om alla jobbar som de kommit överens om, varje spelare är disciplinerad och följer spelplanen, ser till att synka såväl när man ska få stopp i egen zon som när man ska forechecka i motståndarnas.

När energi och pigga ben finns kan det se ut så här.

Problemet: utan två, tre naturliga målskyttar, matchvinnande sådana, eller ett fungerande power play, så krävs det ett jäkla energiuttag varje gång Frölunda vill vinna en match.

Därav toppar och dalar.

Det kan oroa.

Men kanske finns allt tryck i benen, all energi i kroppen, i en slutspelsserie när alla ger sitt absolut yttersta?

Bara en tanke. 

Eller så krävs så mycket för vinst att Frölunda inte ens orkar gå speciellt långt.

Så kan det också vara. Så osäkert är läget.

Rakapuckar.com bild

Men igen: det Frölunda gjorde i lördags var bra. För Växjö är det. B-ordet, alltså.

Detta sagt är Roger Rönnberg och tränarstaben i starkt behov av att Rhett Rakhshani snart börjar se ut som den spelare han är värvad för att vara – och att power play lyfter.

”Efter jul” ska han vara på topp. Rakhshani, alltså. Har Rönnberg sagt.

Okej, vi börjar närma oss.

Om Rönnberg får fel kan ni räkna med att sportchefen Fredrik Sjöström intensifierar det där han alltid sysslar med, håller koll på spelarmarknaden.

Är ni med på hur jag tänker nu? Hoppas det.

Er chans nu, Morning Mailbag, jag svarar på allt jag kan, plus att jag är i Frölundaborg för att kolla läget inför morgondagens CHL-kvartsfinalretur mot Kometa Brno.

Undrar om Leif Mannerström bjuder på mat.

På Kometen, alltså.

… eller han kanske sålt stället?

Rakapuckar.com bild

Om ni missade i helgen:

Frölundas J18 gick rent, vann 22 av 22 matcher.

Hanhals Kings oerhört nära spel i Allettan.

Finns i den här texten.

Mathias Pelkonens bilder från Frölunda–Växjö. Missa för jösse namn inte. Finns här.  

Ha en bra start på veckan – och tack för att ni betalar för journalistiken här inne.

***

rakapuckar.com är inte en låst sajt, det är fritt fram att provläsa, men den är beroende av att läsarna betalar för sig.

1 kr/dag, 30 kr/månad, är rekommenderat minimipris.

Swish: 0736-854501
Bank: SEB 5001 00 769-13

***

Gillade ni läsningen? Dela gärna på sociala medier. Knappar för detta finns nedan. 

Glöm inte följa rakapuckar.com på Facebook. Och så förstås på Instagram.

 

KommenteraTillbakaNästa inläggDela på FacebookDela på Twitter
21 kommentarer
 • Kommentar avatar
  Anna Agdestein, 6 månader sedanSvara

  Jag har CHL-funderingar… Är ju inte en så populär liga i Sverige… Till Frölundas matcher brukar ca 2000 personer komma. Naturligvis bestämmer man själv vad man vill lägga sina pengar på, men nog borde Frölunda kunna sälja in CHL bättre? Det är ju oftast bra och roliga matcher vi får se. T ex ”se en SHL-match, få CHL-biljett på köpet” Låta CHL med grupp- och slutspel ingå i säsongskortet? Sänkta priser” Ordinarie pris på ståplats är 200 spänn, känns ju inte riktigt rimligt.
  Andra klubbar har ju ibland haft helt gratis inträde?
  Det är ju ändå en avgörande kvartsfinal i morgon och jag trotsar alla svårigheter och kommer som vanligt att vara på plats för att stötta mitt lag…

   Kommentar avatar
   Peter Smögen, 6 månader sedanSvara

   Anna: För att dagens VF jobbar inte så, hade garanterat hänt på Ahdrians tid. Säga vad man vill om den tiden men Nubben svarade alltid på mail, hela föreningen var iaf jordnära, t om Gyllander var jättebra i jmfs med hur dom behandlar fans idag

   Kommentar avatar
   Anna Agdestein, 6 månader sedanSvara

   Nej, uppenbarligen förstår man inte vikten av ett bra förhållande till sina supportrar...

   Kommentar avatar
   Peter Smögen, 6 månader sedanSvara

   Nej det bor nån sorts högfärdighet innanför väggarna i Borgen numer, gillar inte alls attityden. Satt på möte flera ggr med Gyllander om hur man kunde förbättra saker för fans. Nubben svarade på mail mitt i nätterna efter förluster, Ahdrian fanns alltid tillgänglig

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Anna: Jag hade nog gjort så att jag haft fingret i luften, känt av folks inte jättestora intresse för CHL, i alla fall fram till typ kvartsfinal jobbat med kampanjer, inbjudna ungdomslag etc. Samtidigt förstår jag hur Frölunda tänker, till skillnad från en del andra lag, man anser att "gratis" och "lågpris" devalverar värdet av CHL. Respekt för att det kan vara rätt sett över tid. Men jag är tveksam. Jag hade nog inte gjort så. Men om jag har rätt ... vem vet.

   Kommentar avatar
   Anna Agdestein , 6 månader sedanSvara

   CHL har ju redan ett lågt värde, kan väl knappast bli sämre? ;)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Jag tror Frölunda resonerar som jag skriver. Rätt eller fel får framtiden utvisa.

   Kommentar avatar
   Robertino Hökklo, 6 månader sedanSvara

   Bra i alla fall att vi med seriekort på övre långsidan nu kunde välja sittplats till denna matchen. Tycker ståplats kunde vara gratis under gruppspelet. Sedan kosta 100kr under slutspelet. När tiden é kommen så kanske man kan spela alla slutspelsmatcherna i Scandinavium. Nästa säsong har ju Frölunda nytt arena avtal och då kanske det inte behöver kosta så mycket att ha en CHL match i Scandinavium.

 • Kommentar avatar
  Peter Smögen, 6 månader sedanSvara

  Kometen är sålt:)
  Tycker RR bar sig pinsamt åt när han tyckte media varit hårda. Varför inte vara ärlig och säga det alla ser? Offensiven håller inte måttet.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Tror inte Rönnberg var less just för att någon sågat offensivet, han tyckte väl spelarna fått för mycket kritik vad gäller inte göra jobbet, samtidigt som han ogillade att jag ens ställt frågan om spelarna lyssnade på honom, frågan förstås föranledd av att han tvingas upprepa sig. Vi tycker olika här, Roger och jag. Inte konstigare än så.

   Kommentar avatar
   Peter Smögen, 6 månader sedanSvara

   Skillnaden är nog att RR har ett jobb och ett lag att skydda, det är reaktionen som blir fel, fel, fel.... en brist Rönnberg har, prata innan det är genomtänkt. Samma problem för en passionerad supporter, men i slutändan tappade han ansiktet tycker jag. Är det samma känslor som styr i båset så förstår jag den usla coachningen

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Han skyddar sitt lag, sina spelare. Ansåg väl att det var viktigt. Jag höjde på ögonbrynen, men inte så mycket mer. Vi har olika roller, han, media, ni.

   Kommentar avatar
   Peter Smögen, 6 månader sedanSvara

   Det är jag införstådd med, men han tappar respekt med såna utfall. Nåväl.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Förstår din synpunkt.

 • Kommentar avatar
  Per, 6 månader sedanSvara

  Jag tycker matchen mot Växjö var bra, utan att tokhyllar. Vi alla vet ju att alla lag i serien kan vinna mot alla. Så jämndålig är serien. Att då Frölunda spelar jämnt mot ett lågmotiverat Växjö är inte så konstigt. Om laget är på humör kan de spela hyfsat, dock ej göra mål, men det vet vi ju. Matchen mot Växjö är således inget att gå bananer över.
  Oron över att vi slagit in på blåställshockey och att Sjöström fått tre nya år är betydligt större än glädjen över en 0-0 match hemma mot Växjö.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Lågmotiverat Växjö? Vad är det för konstig kommentar?

   Kommentar avatar
   Per, 6 månader sedanSvara

   Du såg inte att Växjö var ganska släta? Om du tyckte Växjö gjorde en bra insats är det en smula förvånande. Vad är det konstiga i min kommentar?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Det konstiga är ju varför Växjö inte skulle ha varit motiverat? Varför skulle det ha varit så? Varför skulle Växjös spelare tyckt att poängen i lördags inte var så viktiga?

   Kommentar avatar
   Per, 6 månader sedanSvara

   Ja du Leman, det har nog aldrig hänt nån gång i historien att ett lag inte varit särskilt motiverade utan uppträtt håglöst och energifattigt. I din värld såg alltså Växjö energirika ut? De gjorde en toppmatch alltså? Håller inte med. Alls.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   När skrev jag att Växjö gjorde en toppmatch? Jqg frågade dig varför du trodde Daniel Rahimi & Co inte var motiverade? Sedan KAN det ju ha varit så att Frölunda faktiskt inte tillät Växjö att spela bättre.

   Kommentar avatar
   Per, 6 månader sedanSvara

   Jag tror inte Växjö hade samma påslag som Frölunda i denna match. Långt därifrån.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Okej. Du är och förblir en glaset halvtomt-människa. Whatever floats your boat ;)

   Kommentar avatar
   Silver , 6 månader sedanSvara

   Word!

 • Kommentar avatar
  Ulf Friman, 6 månader sedanSvara

  Som betalande till sajten undrar man går det runt?
  Behöver vi läsare göra något mer? Dina ord är kloka och läsvärda. Allt är inte svart eller vitt, varmt eller kallt. det finns nyanser också. som du framhåller. Tycker att dina texter och reportage har utvecklats i rätt riktning. Även om jag betalt för hela säsongen så kommer en JUL bonus vid lön. Vad kan man önska sig? på sajten behöver du utveckla gränssnittet önskvärt vore auto replay om någon svarar på din kommentar. (dåld mail adress bakom, som kunde hämta avataren atomatiskt från gravatar ex.det skulle liva upp det lite. Din syn på Hockey är sund och hoppas att fler läser så vi tillsammans kan utveckla den. Dvs hoppas styrande i SHL läser och begrundar. Vad gäller Frölunda så är jag inte orolig ÄN. Alla lag inklusive Frölunda har dåliga perioder än så har inget lag vunnit SHL i December. Det är otroligt jämt och alla lag kan vinna mot alla. Men tendensen för Frölunda är att lag som de skall "Vinna" mot (lägre placerade) som försvarar sig bra och jobbar med omställningar har de svårt för.
  Mycket blev det.. :-)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Tack för så fina ord. Och kloka. Fast det tekniska begriper jag inte riktigt … haha. Auto replay? Du vill alltså få ett meddelande om din kommentar fått svar? Och avatater till er som kommenterar? Vad gäller sajtens ekonomi, utan att säga för mycket ... med annonser, med de som betalar ... runt är väl vad det går, Precis. ;) Massor med tack till dig – och er andra!

 • Kommentar avatar
  Erik Johansson, 6 månader sedanSvara

  Vi börja komma tillbaks där vi var i höstas. Det är svårt att göra mål och bara ett fåtal spelare är naturliga målskyttar. Rogers idé om att sprida ut målskyttet på fler har inte fungerat hittills. Kanske hade chanserna att gå långt i vår ökat om vi fått en riktig kris nu som möjliggjort att skicka av några och ta in en målskytt. Tycker vi skall ha tålamod med Rakhshani men vi behöver ytterligare en målskytt som kan ta Olofssons position i PP.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Ja, visst saknas det målskyttskvalitéer i laget. Därför det krävs så mycket för att vinna en match. Men säkert tittas det också på att förstärka. Det har jag räknat med. Se kommentaren nedan.

 • Kommentar avatar
  Peter, 6 månader sedanSvara

  Tror som du H L, att saknaden av avgörande spets i laget måste kompenseras med ett jäkla slit och bra lagmoral.
  Det är väl detta vi ser i matcherna, Frölunda har inga marginaler att tulla på eftersom effektivitet saknas och måste kompenseras med 100 % jobb, och när inte det finns är Frölunda ett ganska mediokert lag
  Känner personligen om Frölunda vill kriga om guldet så räcker detta tyvärr inte om bara Lasch och Rhett höjer sig en klass, frölunda behöver få in någon mer som offensivt avlastar, för det funkar inte att vara beroende av 2 spelare formkurvor.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Det är säkert sant, ska det räcka riktigt långt, då krävs det mer. Jag har å andra sidan hela tiden trott att det kommer hända saker i vinter. Sjöström tittar med all sannolikhet på forwardsförstärkningar, menar bara att det inte är något han börjat med nu.

   Kommentar avatar
   Peter, 6 månader sedanSvara

   Så kan det säker var H L, men det är små marginaler nu när serien är så sjukt tajt, och det kan vara det lilla extra som behövs för nå en topp 6 plats.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Oh, ja. Absolut. Traditionellt sett så ... tja, ofta i januari som lag fyller på. Håll ögonen öppna då.

 • Kommentar avatar
  Bengan, 6 månader sedanSvara

  Matchen mot Växjö var en gedigen genomförd match med hårt jobb. Det var kanske ingen överraskning att laget kunde studsa tillbaka när motståndet är bättre. Det verkar som man har svårt att göra det hårda jobbet mot sämre motstånd, man tummar på många sekvenser. Detta laget har inte skickligheten och målgörarna för att vinna såna matcher. Som du skriver, när alla gör jobbet så är laget svårslaget, men det måste till en del enkla mål, PP och att alla tänkta målskyttar gör mål. Grym bild på Lasch, alla bilder var snygga.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Om det är så att Frölundas spelare tror att Örebro borta är en "enklare" uppgift än Växjö hemma - då har det här laget ett ENORMT stort problem.

   Kommentar avatar
   LG, 6 månader sedanSvara

   På skalan Svårare - Enklare finns nog Örebro närmare den senare sidan. Iaf omedvetet. Det gäller dessvärre ofta mot "svagare lag", en benämning som ofta används, även av dig. Givetvis i "citerad" form, precis som jag skriver här. Tror också att spelarna glömde HUR de vann senaste hemmamatchen mot ÖIK. Tror också att RR själv lyft fram hans ansvar att förbereda laget för "sådana" matcher. Kanon att du tar dig tid att redovisa U/J och drivbänken Hanhals!

 • Kommentar avatar
  #18, 6 månader sedanSvara

  Min uppfattning är att vi saknar en fungerande offensiv struktur. Vårt spel generar för få farliga ingångar i offensiv zon. In på kanten, svänga ut mot sargen, leta back, hela tiden med en motspelare tätt intill är inte lösningen. Lundskog har inte en skapat en struktur som låter våra anfallare jobba med minsta lilla yta i anfallszon. Vår struktur tillåter inte heller att våra anfallare får jobba inne i slottet, slå på lösa returer och på styrningar. Detta är ett problem som vi har haft sen Robban slutade och som endast kunde skylas över förra året då vi hade kanske seriens bästa snipers. Det är ovärdigt ett lag som Frölunda att tvingas lita på att motståndarnas misstag, att vi blir farliga endast då vi får till en snabb spelvändning efter ett motståndarmisstag. Här måste till en bättre struktur. Annars kommer vi inte ha råd med de spelare som kan skyla över detta problem.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Struktur, eller "bara" brist på fler spelare än Fagemo som istället för frånvändningar kan bryta in i förstaläget, skapa kaos och låta offensiven genereras den vägen? Kanske en blandning.

   Kommentar avatar
   Per, 6 månader sedanSvara

   Det är precis så, efter Robban har vi saknat struktur och istället fått förlita oss på individuell skicklighet vilket naturligtvis inte håller i längden. Vi ser ju det tydligt i spel 5-5 där många andra lag vi möter har mer organiserad offensiv. Vilka meriter har Lundskog innan han kom till oss?

   Kommentar avatar
   Hansb, 6 månader sedanSvara

   Saknar Robban något otroligt. Dels hans taktiska kunskaper men också de svarta ögonen.

 • Kommentar avatar
  Laine, 6 månader sedanSvara

  Läget med Mattsson?
  Något nytt?

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Nej. Inte mer än att det inte verkar vara så farligt.

 • Kommentar avatar
  Svante, 6 månader sedanSvara

  Imorgon är det dags för CHL, matcher som alltid är sevärda och många gånger bättre än SHL matcherna där många lag bara tråkar på bortaplan.
  Men spelas inför 2000 åskådare, vilket är oerhört trist. Hur kan det devalvera värdet för att arenan är full. Helt obegripligt. 200 kr för ståplats är ett stort skämt och inget annat !

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Säger inte emot.

 • Kommentar avatar
  Mattias, 6 månader sedanSvara

  Mitt förra inlägg försvann, testar igen :-)
  Tycker du lägger fram det bra, det där med två tankar i luften samtidigt. Ofta svårt för många, som vill se saker svart eller vitt. Lite det jag försökte få fram i lördags kväll, men som du sätter (fasen så mycket bättre) ord på.
  Visst, det ÄR ett stort problem att man gjort ett spelmål på 185 minuter (mot, enligt tabellen, bl.a. två av seriens sämsta lag), det ÄR ett stort problem att offensiven ofta är så trubbig, det ÄR ett stort problem att Rahkshani inte lyft, att inte Mustonen kommit igång, att Söderlund inte tagit ett steg framåt - snarare bakåt.
  Men faktum kvarstår, det Frölunda gjorde i lördags tycker jag var förbaskat bra, i flera avseenden. Genom att spela fysiskt när det behövdes, enkelt när det krävdes och snabbt framåt när det gavs möjlighet så lyckades man neutralisera Växjö totalt i 40 minuter. Och när det väl behövdes var JG i nån sorts ”badbollsmode” - pucken skulle vara inte in den här dagen. Det var smart, disciplinerat (inte en utvisning emot!) och fullt av tålamod. Inte ett spår av ängslan, tycker jag. Imponerade på mig, iaf. Så - kritik ska ges, men beröm ännu mer, efter lördagens insats. Tycker jag :-)

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Väl formulerat. Som alltid. Jag har inget att tillägga. :)

 • Kommentar avatar
  IT, 6 månader sedanSvara

  Säg upp rr och jl
  Säg upp fs

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Bättre du skickar den uppmaningen till Frölunda.

 • Kommentar avatar
  Mackan, 6 månader sedanSvara

  Viktigt med två puckar i luften samtidigt!
  Så här långt har inte laget haft kontroll på
  En puck

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Bra att ligga sex med 40 poäng, fem poäng från förstaplatsen, då. Om man inte har puckkontroll, menar jag. ;)

 • Kommentar avatar
  Mikael, 6 månader sedanSvara

  Jag tror att både Roger och Sjöström är medvetna om att det behövs värvas (minst) en målskytt, problemet är bara att det inte finns någon solklar spelare tillgänglig. Man vill inte ha in en Rhett till, utan det skall vara nån som producerar hyfsat omgående.

   Kommentar avatar
   Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

   Naturligtvis är det så. Och precis som du skriver, sådana spelare växer inte på träd.

 • Kommentar avatar
  Guest, 6 månader sedanSvara

  Spelare från allsvenskan är vad dom vill ha

  • Kommentar avatar
   Hansb, 6 månader sedanSvara

   Känns som om Frölundas spelsätt (det ända) är sönderläst av alla lag i SHL. Det måste finnas flera alternativa mer kreativa lösningar på spelet. Ser likadant ut hela tiden, skillnaden i Lördags var ju att JG spikade igen (och var bra). Och då är vi tillbaka till att målvakterna måste stå på huvudet för att VF ska ta poäng. Har ju också gått troll i målskyttet, det är otroligt nära många ggr men antingen en axel, ribba eller stolpe och ut. Eller tom missade puckar helt och hållet. Vem i VF ledningen hjälper spelarna att sluta krama klubban hårt eller ser till att axlarna hålls nere. Nu vågar ju knappt någon skjuta på bra lägen mer än Fagemo. Tror ändå att lördagens match blir vändningen på något sätt. Kämpa Frölunda!!!!!

   • Kommentar avatar
    Mikael , 6 månader sedanSvara

    Henrik.
    Jag kan inte riktigt släppa att RR. Sitter och påstår att "dom" fått ta oförtjänt mycket skit......
    Då är det ju mr. Själv som skapat dom förutsättningarna genom sina floskler om attityd och moral som saknas i match efter match. Rätta mig om jag har fel.

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

     Svårt att rätta dig här. ;)

   • Kommentar avatar
    Manne , 6 månader sedanSvara

    Kör Genoway något extra efter träningarna, tänker på att träffa mål ifrån blå tex? Hur går snacket runt ledningen, är de nöjda med honom eller hade de förväntats sig mer? Hur går snacket.

     Kommentar avatar
     Henrik Leman, 6 månader sedanSvara

     Genoway, likt Rakhshani, är ofta kvar, gnuggar extra. Säkert hade nog Frölunda velat få ut ännu mer av både två, men det vet ju själv – det skulle vare sig Sjöström eller Rönnberg säga offentligt.

   • Kommentar avatar
    Danne, 6 månader sedanSvara

    Förstår inte riktigt kritiken mot Genoway. Poängmässigt levererar han inte som en stjärnback, men tycker han bidrar med bra blick för spelet. Kanske lite väl mycket slarv defensivt, men oftast handlar det om stillastående forwards. Tom Backexperten Sanny L hävdar att Genoway är bäste och viktigaste backen i Frölunda jämte Sigalet.
    Rhett däremot..oj oj...han kan nog träna hur mycket som helst. Finns inget i hans spel eller rörelsemönster som tyder på att han blir en ledande forward. Ganska långt ifrån. Mustonen och Pow framstår som stjärnor i jämförelse. Och de två är helt överflödiga. Ingen kan hävda motsatsen. Förutom RR o Sjöström då. Tror ju på sina spelare.

    • Kommentar avatar
     Benny S, 6 månader sedanSvara

     Leman, vill bara säga att dina tankar om hockey
     och Frölunda, specifikt, låter satans ärliga. Kunniga.
     Gång på gång.
     SEN betyder det inte att jag är positiv och håller med om allt.
     Däremot tycker jag att Smögen-grabben, som ALLTID gnäller på ALLT är ute och cyklar.
     Gnäll utan att ha reella alternativ är bara patetiskt

     • Kommentar avatar
      Benny S, 6 månader sedanSvara

      Leman, vill bara säga att dina tankar om hockey
      och Frölunda, specifikt, låter satans ärliga. Kunniga.
      Gång på gång.
      SEN betyder det inte att jag är positiv och håller med om allt.
      Däremot tycker jag att Smögen-grabben, som ALLTID gnäller på ALLT är ute och cyklar.
      Gnäll utan att ha reella alternativ är bara patetiskt


      Lämna en kommentar